Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
  • percentage uitkeringsontvangers statushouders
  • dan weten we dat ook weer
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    vaktermenkeuken
    blog.seniorennet.be/vakterm
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    15-12-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Groene biljonairs achter Greta Thunberg

    Groene biljonairs achter Greta Thunberg


    Bron: Facebook-pagina Greta Thunberg.

    Vaak wordt klimaatsceptici verweten dat zij de marionetten van de fossiele brandstoffenindustrie zouden zijn en dat zij grote sommen geld krijgen toegeschoven voor hun activiteiten om de belangen van die industrietak te verdedigen.

    Bij nader onderzoek blijkt dat niet het geval te zijn en blijkt dat juist de klimaatalarmisten over grote propagandabudgetten beschikken, niet alleen gefinancierd door overheden, maar ook door groene biljonairs – het ‘grootkapitaal’ dus.

    Deze financiers werken voornamelijk achter de schermen en het vergt veel onderzoek om er achter te komen hoe de geldstromen lopen.
    Meer lezen op:
    climategate.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Joodse recht op het land van de Jordaan tot Middellandse Zee is conform het internationaal recht

    Joodse recht op het land van de Jordaan tot Middellandse Zee is conform het internationaal recht


    Israël wordt nog steeds beschuldigd dat het gebieden zou ‘bezetten’, vooral dan in Judea & Samaria, aka de Westelijke Jordaanoever, en op de Golanhoogte. Volgens radicale Palestijnen alsmede de meeste Arabische landen in het Midden-Oosten, moet zelfs het grondgebied van heel Israël gezien worden als [door de Joden] ‘bezet’ gebied en moeten [de Joden] verdreven worden uit het Midden-Oosten.

    Slechts 2 Arabische landen hebben tot op heden het bestaansrecht van Israël erkend en voeren min of meer normale diplomatieke betrekkingen namelijk Egypte en Jordanië. Echter, wat dikwijls door Israëlbashers ‘vergeten’ wordt, is dat het recht van de Joden op het land van Israël gebeiteld staat in verschillende overeenkomsten en verdragen, die volledig in overeenstemming zijn met het internationaal recht.
    Meer lezen op:
    brabosh.com


    14-12-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.D66-senator Petra Stienen wil Kerstliedjes in winkels verbieden: ‘Dit is echt een heel goed idee!’

    D66-senator Petra Stienen wil Kerstliedjes in winkels verbieden: ‘Dit is echt een heel goed idee!’

     

    snapshot
    Foto: Petra Stienen. Bron: Screenshot EO.

    D66-senator Petra Stienen start een campagne om winkels geen kerstmuziek meer te laten draaien die op een verboden lijst komt. In Engeland wordt al met dit beleid geëxperimenteerd, en Stienen staat te trappelen om dit ook naar Nederland te halen: “Mag je nog zeggen dat dit echt een heel goed idee is?”

    Half rechts Nederland stonk er vorige week mooi in: ex-GroenLinks-Kamerlid Zihni Ozdil die zogenaamd het Kerstfeest wilde slopen, vanwege behoud van de “multi-relationele samenleving.” Allemaal één grote grap om te laten zien hoe snel mensen in een boosmakertje trappen. Een geslaagde grap, als je het mij vraagt.
    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Timmermans brengt ‘voor het klimaat’ onze democratie in gevaar

    Timmermans brengt ‘voor het klimaat’ onze democratie in gevaar

    AFSHIN ELLIAN  14-12-2019


    Ze is niet rood maar groen. De Europese klimaatrevolutie onder leiding van Europees Commissaris Frans Timmermans en zijn kabinetschef Diederik Samsom is begonnen, schrijft Afshin Ellian. En die zal ernstige economische schade toebrengen aan de Nederlandse middenklasse.

    De Europese Unie (EU) kent geen serieuze interne oppositie. Er is oppositie, maar die is tandeloos, omdat het bestuur van de Unie over veel geld beschikt.

    En dat is helaas ons geld! Met financiële middelen kan men in de politiek zijn tegenstanders pacificeren. Maar dit soort pacificatie stelt alleen maar de problemen uit. Dit is uiteindelijk ook de reden dat een meerderheid van de Britten de EU wil verlaten.
    Meer lezen op:
    elsevierweekblad.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het “waanzinnig gave land” van Mark Rutte

    Het “waanzinnig gave land” van Mark Rutte

    Bestuurlijke verlamming om de coalitie te redden

    Vorig jaar verscheen er een wat zonderlinge boodschap van premier Rutte in het AD: een advertentie waarin hij Nederland beschreef als een “teer bezit van ons allemaal, als een vaasje dat we met 17 miljoen gewone en bijzondere mensen vasthouden.” In mijn column schreef ik toen dat dat tere vaasje al lang geen onaangetast bezit meer is, dat het verpand is, uitgeleend en beschadigd.

    Onvrede

    We zijn nu een opmerkelijk jaar verder. Onder een deken van bijna gezapige tevredenheid – het SCP signaleert al lange tijd een hoge kwaliteit van leven en een nagenoeg stabiele tevredenheidscore van de Nederlander – begon het te broeien. Leek het maatschappelijk klimaat de afgelopen zomer nog in grote lijnen kalm en geruststellend, die bijna rimpelloze oppervlakte kwam de laatste maanden behoorlijk in beroering.
    Meer lezen op:
    opiniez.com


    13-12-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.We hebben geen klimaatprobleem, maar een immigratie en islamprobleem

    We hebben geen klimaatprobleem, maar een immigratie en islamprobleem


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Extreemlinkse Antifa bruinhemden dreigen nu openlijk rechtse politici te vermoorden
    Extreemlinkse Antifa bruinhemden dreigen nu openlijk rechtse politici te vermoorden

    Afbeelding: (2).

    AfD leider Meuthen: ‘Zaad van haat dat regeringen en partijen tegen ons zaaien is beangstigend’

    De 21e eeuwse SA bruinhemden van Antifa laten hun typisch linkse maskers van ‘tolerantie’ vallen, en dreigen nu openlijk om rechtse politici te vermoorden. De Duitse politie bevestigde dat AfD parlementariër Christina Baum door Antifa met de dood wordt bedreigd. De door een groot deel van de gevestigde orde heimelijk gesteunde extreemlinkse terreurgroep noemt zelfs de precieze datum, 31 december, waarop ze haar willen vermoorden.

    ‘Nazi hoer Baum, om jou zal geen haan kraaien, gestorven op 31 december 2019’ stond er op een houten kruis dat bij de tandartsenpraktijk van Baum werd neergezet. Het kruis bevatte daarnaast diverse andere beledigingen en bedreigingen aan het adres van het AfD parlementslid.
    Meer lezen op:
    xandernieuws.net


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verdachte zware mishandeling Helmond vrij, Blanksma: ‘Dit is niet uit te leggen’

    Verdachte zware mishandeling Helmond vrij, Blanksma: ‘Dit is niet uit te leggen’

    zware mishandeling helmond 7 december 2019

    HELMOND - Burgemeester Elly Blanksma van Helmond heeft vol verontwaardiging gereageerd op de vrijlating van de hoofdverdachte van een zware mishandeling in haar stad. “Dit is niet uit te leggen aan de samenleving.”

    De verdachte (19) werd woensdag voorgeleid bij de rechter-commissaris. Die beoordeelt of er wel of niet genoeg reden is om een verdachte langer vast te houden. De rechter-commissaris zag redenen om de verdachte langer vast te houden, maar dat woog niet op tegen de persoonlijke omstandigheden.
    Meer lezen op:
    ed.nl


    12-12-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe Klimaatpaus Frans Timmermans onze economie gaat vernietigen

    Hoe Klimaatpaus Frans Timmermans onze economie gaat vernietigen

    Peperdure Green Deal

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uitgelekt plan? EU wil grootschalig vestigingsprogramma voor miljoenen Afrikanen

    Uitgelekt plan? EU wil grootschalig vestigingsprogramma voor miljoenen Afrikanen


    Wil het EU-parlement heel Afrika uitnodigen? Zo ziet het in het resultaat van een besluit van het Europees Parlement er wel uit. De mainstream media verzwijgen dit en de Duitse minister Horst Seehofer van Binnenlandse Zaken werkt nu al aan de uitvoering van het geheime plan.

    Om te voorkomen dat de indruk ontstaat dat hier samenzweringstheorieën worden verspreid, eerst drie feiten:

    Ten eerste heeft het Europees Parlement op 26 maart 2019 een resolutie aangenomen met de titel “De grondrechten van mensen van Afrikaanse afkomst”. Van de toenmalige 751 parlementsleden stemden er 535 voor, 80 tegen, 44 onthielden zich van stemming en 92 waren afwezig.
    Meer lezen op:
    jdreport.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duitsland: 43 mes-delicten in één weekend – moorden, overvallen, conflicten

    Duitsland: 43 mes-delicten in één weekend – moorden, overvallen, conflicten

    Screenshot_63

    (Vertaling: E.J. Bron)

    Een kerststemming wil daar niet zo goed opkomen

    De redactie van “Wochenblick” heeft onderzocht welke mes-delicten er in het tweede Advent-weekend uit Duitsland bekend werden. Omdat het alleen maar gaat om zaken die in politie- en nieuwsberichten voorkwamen, kan er uitgegaan worden van een groot niet officieel geregistreerd aantal. Er zijn ook vier doden te beklagen – in Osnabrück, in Stuttgart, in Lörrach en in Lünen werden vrouwen doodgestoken. De andere zaken zijn een bonte mengeling van overvallen, ruzies, gevaarlijke bedreiging en meer.
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    11-12-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deze kinderen ervaren de hel op aarde zodat groene deugmensen een elektrische auto kunnen rijden
    Deze kinderen ervaren de hel op aarde zodat groene deugmensen een elektrische auto kunnen rijden
     

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Trump en Netanyahu: Beiden worden onderzocht voor verzonnen misdaden

    Trump en Netanyahu: Beiden worden onderzocht voor verzonnen misdaden

    De meest opvallende overeenkomst tussen de onderzoeken die worden uitgevoerd tegen de Amerikaanse president Donald Trump en de Israëlische premier Benjamin Netanyahu is dat beide worden onderzocht voor acties die hun wetgevende macht niet expliciet strafbaar heeft gesteld. Afbeelding: Trump en Netanyahu op een gezamenlijke persconferentie in Washington, D.C. op 15 februari 2017. (Foto bron: Het Witte Huis)

    Er zijn opvallende overeenkomsten en belangrijke verschillen tussen het onderzoek van het Amerikaanse Congres naar de Amerikaanse president Donald J. Trump en de Israëlische premier Benjamin Netanyahu, die zojuist in staat van beschuldiging is gesteld.

    De meest opvallende overeenkomst is dat beiden worden onderzocht voor acties die volgens hun wetgeving niet expliciet strafbaar is. Bovendien zou geen enkele wetgever een wet opstellen die dergelijk gedrag strafbaar stelt. 
    Meer lezen op:
    gatestoneinstitute.org


    10-12-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe Klimaatpaus Frans Timmermans onze economie gaat vernietigen

    Hoe Klimaatpaus Frans Timmermans onze economie gaat vernietigen

    Peperdure Green Deal

    Green Deal

    De komende twee decennia wil de EC per jaar 575 miljard euro uitgeven aan de Green Deal van onze verse klimaatpaus Frans Timmermans. Daarmee wordt de eerste stap gezet naar een (groene) planeconomie op Europese schaal. 
    Meer lezen op:
    opiniez.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wildersproces2 – betrouwbaarheid van OM en gerechtshof

    Wildersproces2 – betrouwbaarheid van OM en gerechtshof

    door · 9 december 2019

    Wildersproces2

    Naarmate het Wildersproces2 vorderde krijg je steeds meer het gevoel dat de betrouwbaarheid van het Openbaar Ministerie op het spel is gezet. Dat is heel onrustbarend.

    Dat het gerechtshof vandaag besloot dat de weigering van de verdediging vandaag een dupliek te houden wordt bestraft met het verlies van het recht op dupliek, maar dat de verdediging wel wordt toegestaan de zaken die uit het onderzoek op het ministerie van V&J boven komen te gebruiken doet al even schizofreen aan. Want het effect van de weigering te verschijnen is overduidelijk dat het hof de zaak toch uitstelt tot na het leveren van de gevraagde stukken door het ministerie. Daarmee hinkt het op teveel gedachten, en.lijkt het hof zich in een schuitje met het OM te bevinden.
    Meer lezen op:
    verenoflood.nu


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.EBRU UMAR: “VIKTOR ORBÁN IS EEN VERADEMING”

    EBRU UMAR: “VIKTOR ORBÁN IS EEN VERADEMING”



    En dan is het hoge woord eruit: Viktor Orbán, de Hongaarse minister-president, ziet islamitische asielzoekers niet als vluchtelingen, maar als veroveraars. Hij heeft geen idee hoeveel migranten van islamitische komaf, die inmiddels geworteld zijn in Europa, hem toejuichen en steunen. Mensen die ooit gevlucht zijn voor de islamitische onderdrukking die de cultuur verstikt en bepaalt hoe er geleefd dient te worden; voornamelijk niet vrij.

    Mensen die hier een bestaan opgebouwd hebben en al voor 9/11 waarschuwden voor de tolerantie jegens de islam, de gebrekkige aanpak van islamitische criminelen en die tot op de dag van vandaag ageren tegen de ruimte die islamitische ‘politici’ krijgen om tweespalt te zaaien onder de Europese bevolking. 
    Meer lezen op:
    eunmask.com


    07-12-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tientallen bejaarden in Stockholm hun appartement uitgezet om plaats te maken voor migranten
    Tientallen bejaarden in Stockholm hun appartement uitgezet om plaats te maken voor migranten

    Afbeelding: (Paul Joseph Watson (1)).

    Aanpassing aan toiletten als smoes gebruikt om ouderen uit hun woningen te lokken

    In Zweden wordt de afgelopen jaren pijnlijk duidelijk zichtbaar dat de doelgerichte ‘Umvolkung’ van Europa in een islamitisch werelddeel geen complottheorie is, zoals de mainstream elite nog steeds beweert. Zoals altijd moeten eerst de zwakkeren eraan geloven; bejaarden in een appartementencomplex in Stockholm moesten letterlijk wijken voor de komst van migranten. De ouderen werden hun woningen uitgelokt met de smoes dat de toiletten volgens de geldende bouwregels 5 cm te smal waren en moesten worden aangepast.
    Meer lezen op:
    xandernieuws.net


    06-12-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Reguliere media houden ‘anti-Trump’ wereld in stand

    Reguliere media houden ‘anti-Trump’ wereld in stand

    Eenzijdige berichtgeving over impeachment

    Voor het Amerikaanse politieke nieuws volg ik graag de commentatoren die door hun critici in de Republikeinse hoek worden geplaatst. Hannity, Carlson, Ingraham, Waters, Gutfeld, Steve Hilton en anderen brengen mij het andere geluid. In de VS geldt ook dat de gevestigde dominante media vooral de links-liberale boodschap verkondigen en de meeste Nederlandse media volgen hen in deze eenzijdige berichtgeving.
    Meer lezen op:
    opiniez.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De angst voor “Zweedse toestanden” waart rond in de Scandinavische landen

    De angst voor “Zweedse toestanden” waart rond in de Scandinavische landen

    Screenshot_107

    (Door: Bodo Bost – Vertaling: E.J. Bron)

    De Scandinavische buurlanden waarschuwen voor “Zweedse toestanden”. In toenemende mate zien zij in Zweden, dat zijn immigratie niet onder controle heeft, een mislukte staat en zonderen zich van hem af.

    Denemarken voerde op 12 november controles aan de grens met Zweden in. In Denemarken hebben dit jaar explosies en moorden in het stedelijke gebied Kopenhagen opzien gebaard. Bijna alle verdachten zijn afkomstig uit Zweden. Met de grenscontroles op de brug tussen Kopenhagen en Malmö zou zijn land een einde willen maken aan de verplaatsing van criminaliteit, motiveerde de Deense sociaaldemocratische minister van Justitie, Nick Haekkerup, de maatregel. De Zweedse stad Malmö verzinkt, net zoals Molenbeek in België, steeds meer in immigrantencriminaliteit en bendegeweld. Tegelijkertijd worden de begin 2016 ingevoerde controles aan de grens met Duitsland door het koninkrijk met zes maanden verlengd tot midden mei 2020.

    Meer lezen op:
    ejbron.com


    05-12-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Greta Thunberg is zowel gek als gevaarlijk
    Greta Thunberg is zowel gek als gevaarlijk


    “Ze is gek en gevaarlijk. Ze geeft jonge kinderen slapeloze nachten met haar idioterie”, zegt Jeremy Clarkson.

    De Britse tv-ster Jeremy Clarkson geeft de Zweedse 16-jarige Greta Thunberg op haar donder en zegt dat ze “haar mond moet houden en weer naar school moet gaan”.

    De commentaren van Clarkson komen enkel dagen na zijn uitbarsting op Thunberg in een interview met The Independent waarin hij haar als een “stomme idioot” brandmerkte.

    Hij zeg dat haar toespraak bij de Verenigde Naties – waar zij leiders beschuldigde van het stelen van haar ‘dromen en jeugd’ – geen oplossingen bood, schrijft de Mail Online.
    Meer lezen op:
    fenixx.news




    Foto

    Foto

    Foto

    Gehoord:
    Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
    Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

    Hans Jansen.

     "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Als alle Israëlieten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    wordt Israël morgen
    van de kaart geveegd.

    Als alle Arabieren
    in het Midden-Oosten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    is het morgen vrede!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


    De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

    Winston Churchill

    Foto

    Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
    Clark Kent


    Foto

    Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

    Paul Cliteur

    Foto

    Een volk dat voor tirannen zwicht ...
    zal meer dan lijf en goed verliezen:
    dan dooft het licht...
    Hendrik Mattheus van Randwijk



    Foto

    Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

    Afshin Ellian

    Foto

    Foto

    De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

    Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Cheap sex dolls (make)
        op
  • Female Sex Dolls (Make)
        op
  • Cenforce 100 Online (Cenforce)
        op
  • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
        op
  • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
        op

  • Foto

    Het is de soldaat, niet de reporter
    Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
    Het is de soldaat, niet de dichter
    Die voor de vrijheid van het woord heeft
    gestreden.
    Het is de soldaat, niet de campagneleider
    Die ons het recht tot demonstreren gaf.
    Het is de soldaat, die zijn vlag groet
    En onder die vlag het land dient
    Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
    En die het de protestactivist mogelijk maakt die
    vlag te verbranden
    .

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!