Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • zeespiegel
  • BTW tarief energie
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    garfield
    blog.seniorennet.be/garfiel
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    24-12-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nigel Farage: ‘Brexit is begin van einde EU, volken willen niet door jullie geregeerd worden’
    Nigel Farage: ‘Brexit is begin van einde EU, volken willen niet door jullie geregeerd worden’

    Voor de toekomst van de vrijheid, democratie en uiteindelijk ook welvaart in Europa is het te hopen dat Brexit inderdaad de eerste dominosteen van vele is. (Afbeelding: (3).

    Terugblik naar 1992: Margaret Thatchers profetische toespraak over de EU – Meerderheid Poolse bevolking wil uit EU treden

    Brexit Party leider Nigel Farage, mede verantwoordelijk voor de enorme overwinning van de Conservatieven bij recente verkiezingen, heeft in het Europese Parlement wederom hard uitgehaald naar de EU. ‘Na 3 ½ jaar misleidingen zullen wij eind januari deze gevangenis van naties verlaten! Brexit is het begin van het einde van de EU. Wij kunnen vrienden zijn zonder geregeerd te worden door anonieme bureaucraten.’
    Meer lezen op:
    xandernieuws.net


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Erdogan stuurt 40 imams naar ons land Aylin Koksal en Guy Van Vlierden

    Erdogan stuurt 40 imams naar ons land

    Aylin Koksal en Guy Van Vlierden

    De Turkse president Erdogan.

    REUTERS De Turkse president Erdogan.

    De Turkse president Erdogan stuurt volgend jaar een veertigtal nieuwe imams naar ons land. Die moeten het tekort opvangen waarmee veel Turkse moskeeën heten te kampen. Maar hun missie druist in tegen de wil van de Vlaamse regering om imams hier te lande op te leiden én de lange arm van Erdogan aan banden te leggen.

    1,8 miljard euro. Zoveel pompt de Turkse regering volgend jaar in haar ministerie van Godsdienst, beter bekend als Diyanet. Het is de grootste Turkse staatsinstelling, die overal ter wereld Turkse moskeeën beheert. Die ziet haar budget zo stijgen met meer dan tien procent en zal die middelen onder meer gebruiken om zeshonderd nieuwe imams naar het buitenland te sturen. Een veertigtal van hen is voor België bestemd - veel meer dan de voorbije jaren.
    Meer lezen op:
    hln.be


    23-12-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mesaanval in Engeland: twee vrouwen keel doorgesneden

    Mesaanval in Engeland: twee vrouwen keel doorgesneden



    Twee vrouwen werden zondag afgeslacht in West Sussex, Engeland. Volgens de Britse media heeft de aanvaller hun keel met een mes doorgesneden.

    Volgens de krant The Telegraph werden de reddingswerkers en de politie op zondagochtend gealarmeerd. Ze vonden vervolgens twee vrouwen op de grond voor een huis. Een ernstig gewonde man lag in het huis.

    De artsen konden alleen nog maar de dood van de twee vrouwen vaststellen. De gewonde man werd naar het ziekenhuis gebracht.
    Meer lezen op:>br> fenixx.news


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Allochtone bende voor rechter voor seksueel misbruik tienermeisjes

    Allochtone bende voor rechter voor seksueel misbruik tienermeisjes

    Allochtone bende voor rechter voor seksueel misbruik tienermeisjes

    Binnen twee weken zullen in het Britse Halifax 16 moslims voor de rechter verschijnen nadat ze jarenlang jonge meisjes seksueel uitbuitten. Ze gingen op zoek naar kwetsbare jonge meisjes, verkrachtten hen en prostitueerden hen. Eén van de leden van de bende was op het moment van de feiten politieagent en kon op die manier het onderzoek saboteren. 

    Alsmaar vaker komen in Groot-Brittannië verhalen aan het licht van grootschalige allochtone criminele bendes die jonge kinderen misbruiken. Vorig jaar kwam de denktank Quilliam tot de vaststelling dat maar liefst 84 procent van de veroordeelde pedofielen inzake grooming – een praktijk waarbij een emotionele band wordt gecreëerd wordt met een kind/tiener om ze makkelijker tot seks te dwingen – in het Verenigd Koninkrijk van buitenlandse origine is.
    Meer lezen op:
    sceptr.net




    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.‘Vergrijzing in Nederland veel minder groot probleem dan gedacht’

    ‘Vergrijzing in Nederland veel minder groot probleem dan gedacht’

    Theo Engelen

    NIJMEGEN - De vergrijzing in Nederland is een veel minder groot probleem dan wordt gedacht. Zelfs op de top van de vergrijzing is het aantal mensen dat geen geld meer verdient en afhankelijk is van anderen nog minder groot dan vroeger.

    Dat stelt hoogleraar Theo Engelen, voormalig rector magnificus van de Radboud Universiteit Nijmegen, die momenteel historisch onderzoek doet naar de ontwikkeling van de bevolking. 
    Meer lezen op:
    gelderlander.nl


    22-12-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zeespiegel zal eerder dalen dan stijgen. IPCC-wetenschapper doorprikt leugens van VN-klimaatpanel IPCC

    Zeespiegel zal eerder dalen dan stijgen. IPCC-wetenschapper doorprikt leugens van VN-klimaatpanel IPCC


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Europa: de snelweg naar irrelevantie

    Europa: de snelweg naar irrelevantie

    Bezoek aan China geeft stof tot nadenken

    Schijncrises

    Wat de regering Rutte 3 een crisis noemt (klimaat, stikstof, Brexit), is helemaal geen crisis.

    Wat wél een crisis is – ongecontroleerde immigratie, van het gas los, uit de hand lopende kosten van energie, dalende koopkracht van de burger, verdampende pensioenen, inadequaat onderwijs, triest makende zorg, een incompetente Belastingdienst, een welvaartvernietigende Green Deal, moslimprovocatie, antisemitisme, een gênant cordon sanitaire, verloedering op alle fronten, een antidemocratische EU, etc. – wordt door diezelfde overheid aan alle kanten ontkend.
    Meer lezen op:
    opiniez.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Agenten: 'Klopt geen reet van misdaadcijfers'

    Agenten: 'Klopt geen reet van misdaadcijfers'

    Echt?

    ja echt

    Die misdaadcijfers ook altijd. Ze blijven maar dalen. En u blijft er maar niets van geloven. En nou dit weer. Weet u wie de misdaadstatistieken namelijk ook niet geloven. Allemaal agenten en keurige onderzoeksjournalisten van de Groene Amsterdammer. Die zeggen dat de politie regelmatig strafbare feiten buiten de boeken houdt en de registratie van criminaliteit en opgeloste misdaden manipuleert. "Agenten ontmoedigen burgers bij het doen van aangiften, registreren misdrijven als overtredingen en noteren zaken als ‘opgelost’ terwijl ze dat niet zijn." Allemaal zodat Klaas Dijkhoff bij het RTL debat kan beweren dat Nederland een gaaf land is. "Het onterecht aanpassen van de maatschappelijke klasse van een misdrijf gebeurt op verzoek of zelfs onder druk van leidinggevenden, zeggen de agenten." Uw onderbuik wist dit al lang. En nu weet uw bovenbuik het ook: "Smileys scoren, plalullen en downgraden", heet het rapport (pdf).
    Meer lezen op:
    geenstijl.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamas belooft de strijd tegen de Joden in Judea en Samaria nog op te drijven

    Hamas belooft de strijd tegen de Joden in Judea en Samaria nog op te drijven

    Plaatje hierboven: Shechem (Nabloes) in Samaria. Hamas manifestaties in Judea & Samaria voeden de geruchten over een hernieuwd partnerschap met de rivaliserende terreurorganisatie Al Fatah van PA-president Mahmoud Abbas. De Hamas vrouwen dragen kartonnen Qassamraketten mee [beeldbron: IBT]

    De terreurgroep Hamas heeft opgeroepen om de gewapende ‘strijd’ tegen Israël op de ‘bezette Westelijke Jordaanoever’ te escaleren – hun naam voor Judea, Samaria en de Arabische buurten van Jeruzalem.

    Abad al-Latif al-Qanoa, een woordvoerder van Hamas, heeft de Palestijnse Autoriteit (PA) opgeroepen de veiligheidscoördinatie met Israël te beëindigen. Hij waarschuwde ook voor vergelding voor de escalatie in de vorm van ‘aanvallen’ door ‘kolonisten’ tegen PA-Arabieren, inclusief op de landbouw, schade aan huizen, graffiti en branden.
    Meer lezen op:
    brabosh.com


    21-12-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sietske Bergsma – Het is nu een strijd tussen angstaanjagend links en ons, de rest van het Westen

    Sietske Bergsma – Het is nu een strijd tussen angstaanjagend links en ons, de rest van het Westen

    'Hoe krampachtig de media ideologische kampen ook probeert te bewaken, links is vijand geworden van gewone man'

    Door:  , 16:04, 17 december 2019



    Nou heb ik wel vaker geroepen: links en rechts zijn achterhaalde begrippen, maar dat de nieuwe conservatieve premier van Groot-Britannië, Boris Johnson, ‘de wil van het volk’ gaat gehoorzamen in zijn overwinningsspeech, opkomt voor de arbeiders en progressieve praatjes houdt over gelijkheid, infrastructuur en gezondheidszorg, dat is toch wel next level omdenken. Een paradigmakaping. Op Twitter schreef iemand uit Yorkshire dat ze afgelopen donderdag ‘van de heuvels naar beneden’ waren gekomen ‘om de kwade krachten te bezweren’ en conservatief te stemmen. We zagen het al eerder bij Donald Trump. Zijn populariteit onder zwarte Amerikanen, de gevangenishervormingen en banenmachine laten de woorden en erfenis van progressieve prins Barack Obama achter als een versleten rijmpje. Kan iemand zich nog iets concreets herinneren uit die vorige periode? Ik niet. Het was allemaal gevoel: ‘Hoop’, ‘Verandering’.
    Meer lezen op:
    tpo.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rechtbank van Bielefeld introduceert Sharia: islamitische bloedwraak telt niet als moord

    Rechtbank van Bielefeld introduceert Sharia: islamitische bloedwraak telt niet als moord

    21 december 2019 

    Rechtbank van Bielefeld introduceert Sharia: islamitische bloedwraak telt niet als moord

    De rechtbank van Bielefeld introduceerde de sharia officieel. De rechters classificeerden een wrede moord alleen als onderdeel van de islamitische bloedwraak als “lichamelijk letsel met de dood tot gevolg”.

    Er gebeuren vreemde dingen in Bielefeld: een politieagent die heeft deelgenomen aan privé- mesverdedigingstraining vanwege toenemend migrantengeweld, wordt gestraft . Nu moeten twee Yazidi-Koerden zich verantwoorden voor “lichamelijk letsel met fatale gevolgen” voor de rechtbank van Bielefeld, die een Libanese Yazidi – een tegenstander van IS – uit zijn appartement lokte en ze vervolgens aan zijn deur afslachtte met 25 messteken. Uit wraak voor het breken van de neus van een van de slagers dagen daarvoor. Een rechter ziet in de laffe wraak noch verraad noch een moordpartij.
    Meer lezen op:
    indignatie.nl


    20-12-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GroenLinks-raadslid wil verbod op PVV en Forum voor Democratie: ‘Anti-democratische organisaties’

    GroenLinks-raadslid wil verbod op PVV en Forum voor Democratie: ‘Anti-democratische organisaties’

     

    imanenadif
    Foto: GroenLinks-raadslid Imane Nadif op campagne voor haar partij. Bron: Nadif / Instagram.

    De vrijheid van meningsuiting en de vrijheid van vergadering blijken twee niet bijster goed verankerde grondrechten in Nederland te zijn. Of tenminste bij GroenLinks Amsterdam. Daar hebben ze namelijk een raadslid genaamd Imane Nadif, en zij zinspeelt openlijk op het verbieden van twee politieke tegenstanders: PVV en FVD. Ze zouden namelijk “anti-democratisch” zijn.
    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nigel Farage: ‘Brexit is begin van einde EU, volken willen niet door jullie geregeerd worden’
    Nigel Farage: ‘Brexit is begin van einde EU, volken willen niet door jullie geregeerd worden’

    Voor de toekomst van de vrijheid, democratie en uiteindelijk ook welvaart in Europa is het te hopen dat Brexit inderdaad de eerste dominosteen van vele is. (Afbeelding: (3).

    Terugblik naar 1992: Margaret Thatchers profetische toespraak over de EU – Meerderheid Poolse bevolking wil uit EU treden

    Brexit Party leider Nigel Farage, mede verantwoordelijk voor de enorme overwinning van de Conservatieven bij recente verkiezingen, heeft in het Europese Parlement wederom hard uitgehaald naar de EU. ‘Na 3 ½ jaar misleidingen zullen wij eind januari deze gevangenis van naties verlaten! Brexit is het begin van het einde van de EU. Wij kunnen vrienden zijn zonder geregeerd te worden door anonieme bureaucraten.’
    Meer lezen op:
    xandernieuws.net


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Totalitaire regimes – overheid en bureaucratie

    Totalitaire regimes – overheid en bureaucratie

    DOOR  · 19 DECEMBER 2019

    Totalitaire regimes

    We hebben een vaag idee van totalitaire regimes, maar dat de overheidsbureaucratie daar ook een vorm van is beseft niet iedereen.

    Wie wil weten wat de gevolgen zijn van een totalitair regime kan niet beter doen dan er Hannah Arendt op nalezen. Toch  is het moeilijk om uit haar werk op te maken wat precies de  redenen zijn van de irrationaliteit van het totalitarisme in al zijn verschijningsvormen. Ze neemt  het wel waar, maar lijkt niet helemaal te begrijpen waarom dit soort regimes het gewone leven van de mensen op zo’n absurde wijze op zijn kop zet. De wereld die Hitler, Mao en Stalin maakten is een onbegrijpelijke wereld en iedereen die probeert om er met behulp van de ratio soep van te koken komt bedrogen uit.
    Meer lezen op:
    verenoflood.nu


    19-12-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Boris Johnson geeft opdracht tot onderzoek van George Soros wegens de anti-Brexit campagne

    Boris Johnson geeft opdracht tot onderzoek van George Soros wegens de anti-Brexit campagne


    18-12-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe bankencrisis wordt stilletjes in de doofpot geduwd

    Nieuwe bankencrisis wordt stilletjes in de doofpot geduwd

    De New York Fed is van plan volgende maand $ 2,93 biljoen door te sluizen naar de handelshuizen van Wall Street. De mainstream media blijven angstvallig stil rond de nieuwe bailout van Wall Street.

    Je kunt je afvragen wat er moet gebeuren voordat de mainstream media belangwekkende informatie aan hun lezers rapporteren over de grootste redding van Wall Street, door de Federal Reserve, sinds de financiële crisis.

    Afgelopen donderdag, 12 december, kondigde de New York Fed aan dat het de volgende maand de handelshuizen (primary-dealers) op Wall Street gaat overspoelen met voor een totaal van $ 2,93 biljoen (!) aan kortlopende leningen.
    Meer lezen op:
    jdreport.com




    17-12-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De haat tegen Trump

    De haat tegen Trump

    Screenshot_56

    (Door: K. v. W.)

    Wat een gestuntel toch bij die Democraten in de Verenigde Staten! Ze proberen al een paar jaar om Trump klein te krijgen. Zonder succes overigens. Op alle manieren. Volop gesteund door de mainstream media. Trump moet weg! Hoe dan ook! Je zou bijna denken dat het een slecht gespeelde comedy is. Maar het is echt en bloedserieus. Tegen alle verwachtingen in verloor Hillary Clinton de verkiezingen. Dat verwaande nest pikte het niet. Ze moest en zou immers de eerste vrouwelijke president zijn. De peilingen beloofden het. Bovendien wilde ze haar man Bill een hak zetten. Want Bill rookte in het geniep sigaren met een piepjonge medewerkster, waarbij de rook toch wel op een hele vreemde plek vrij kwam. Eerst de ultieme poging om Trump te beschuldigen van vals spel bij de verkiezingen. Rusland zou in het complot zitten. Een paar jaar duurde het onderzoek.  Maar het leverde geen enkel bewijs op.
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.https://www.ad.nl/binnenland/twintig-miljoen-inwoners-in-2060-met-name-migratie-is-oorzaak-van-toenemende-bevolkingsgroei

    Twintig miljoen inwoners in 2060: met name migratie is oorzaak van toenemende bevolkingsgroei

    Drukte in het centrum van Rotterdam tijdens Black Friday.

    Het aantal inwoners in Nederland gaat veel harder groeien dan tot nu toe gedacht. In 2060 telt ons land naar verwachting 19,6 miljoen inwoners, bijna een miljoen meer dan waarvan vorig jaar nog werd uitgegaan.

    De flinke stijging wordt vooral veroorzaakt omdat het CBS de verwachte migratie flink heeft bijgesteld. Vorig jaar kwamen er in de berekeningen per jaar gemiddeld 43.000 mensen meer dan er vertrokken uit ons land tot 2030. Nu gaat het CBS uit voor diezelfde periode uit van 82.000, bijna een verdubbeling dus.
    Meer lezen op:
    ad.nl


    16-12-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NOS en Nu.nl zwijgen bewust over Antifa

    NOS en Nu.nl zwijgen bewust over Antifa

    Screenshot_88

    (Door: “CommonSense TV”)

    Dat de NOS en Nu.nl niet uit journalisten bestaan, maar uit mensen met een politieke agenda wordt hier nog maar eens duidelijk. Beiden doen een vrolijk verslag vanuit Italië waar de zogenaamde “sardientjes” demonstreren tegen Matteo Salvini en zijn partij Lega. De sardientjes zijn vorige maand ontstaan in Bologna. Eén van de initiatiefnemers is de 32-jarige Mattia Santori. 

    De sardientjes zijn opgericht om te demonstreren tegen Matteo Salvini en zijn Lega. Matteo Salvini wordt in Italië steeds populairder en het lijkt er op dat niemand ze nog kan tegenhouden. Afgelopen maand wist de partij van Salvini de verkiezingen te winnen in de meest linkse regio Umbria.
    Meer lezen op:
    commonsensetv.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Greta Thunberg dreigt wereldleiders ‘tegen de muur’ te zetten als ze niet voldoen aan haar klimaateisen
    Greta Thunberg dreigt wereldleiders ‘tegen de muur’ te zetten als ze niet voldoen aan haar klimaateisen

     Posted on  

    Het ‘heilige’ gezicht van het sektarische Europese klimaatfascisme.( Afbeelding: (4).

    Klimaatconferentie Madrid, waar premier Rutte het meest radicale linksgroene geluid vertolkte, feitelijk mislukt – Sovjet/Big Brother achtige klimaatpropaganda stoomt samenleving klaar voor heropvoedingskampen

    Nu de Klimaatconferentie in Madrid feitelijk is mislukt, dreigt klim(h)aat hysterica annex ‘Klima Jugend’ leider Greta Thunberg dat wereldleiders die weigeren aan haar extreme klimaateisen te voldoen ‘tegen de muur’ zullen worden gezet. Andermaal blijkt dat de ‘tolerantie’ en ‘inclusiviteit’ van links enkel geldt als je aan hun kant staat en hun mening deelt. Iedereen die hen weigert te gehoorzamen wordt verketterd en vervolgd, en zal straks ook in kampen gestopt om daar te worden ‘heropgevoed’, of, als niets anders meer helpt, gewoon afgemaakt.
    Meer lezen op:
    xandernieuws.net




    Foto

    Foto

    Foto

    Gehoord:
    Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
    Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

    Hans Jansen.

     "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Als alle Israëlieten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    wordt Israël morgen
    van de kaart geveegd.

    Als alle Arabieren
    in het Midden-Oosten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    is het morgen vrede!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


    De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

    Winston Churchill

    Foto

    Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
    Clark Kent


    Foto

    Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

    Paul Cliteur

    Foto

    Een volk dat voor tirannen zwicht ...
    zal meer dan lijf en goed verliezen:
    dan dooft het licht...
    Hendrik Mattheus van Randwijk



    Foto

    Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

    Afshin Ellian

    Foto

    Foto

    De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

    Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Cheap sex dolls (make)
        op
  • Female Sex Dolls (Make)
        op
  • Cenforce 100 Online (Cenforce)
        op
  • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
        op
  • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
        op

  • Foto

    Het is de soldaat, niet de reporter
    Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
    Het is de soldaat, niet de dichter
    Die voor de vrijheid van het woord heeft
    gestreden.
    Het is de soldaat, niet de campagneleider
    Die ons het recht tot demonstreren gaf.
    Het is de soldaat, die zijn vlag groet
    En onder die vlag het land dient
    Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
    En die het de protestactivist mogelijk maakt die
    vlag te verbranden
    .

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!