Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
  • percentage uitkeringsontvangers statushouders
  • dan weten we dat ook weer
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    botanist
    blog.seniorennet.be/botanis
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    04-02-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NPO blijkt sponsor van ISIS-gangers: spijtoptante Laura Hansen kreeg ¤400 handje contantje

    NPO blijkt sponsor van ISIS-gangers: spijtoptante Laura Hansen kreeg €400 handje contantje

     

    8296361200_ee7d56daff_b
    Foto: Het NPO-logo in Hilversum. Bron: James Cridland / Flickr.

    Hé, is dat niet leuk? De NPO blijkt ineens ook een fervent sponsor van terreur. Of nou ja: van voormalig terreur. Eén optreden om tranen met tuiten te huilen over dat je het echt niet zo gemeen bedoelde toen je je aansloot bij ISIS? Dat levert je zomaar het prettige bedrag van €400 op. Fijn hoor!

    Herinneren we ons Laura Hansen nog? Een ISIS-bruidje dat al weer enkele jaren in Nederland is, en inmiddels de gehele Nederlandse juridische mallemolen is doorgelopen. Ze kreeg een mini-strafje en is sindsdien een soort popster.
    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Doodsbedreigingen voor 16-jarig meisje en ruziënde politici: Frankrijk in de ban van #jesuismila

    Doodsbedreigingen voor 16-jarig meisje en ruziënde politici: Frankrijk in de ban van #jesuismila

    LH   Bron: Le Figaro

    De 16-jarige Mila kwam in het oog van een storm terecht na bijzonder harde uitspraken over de islam.
    Screenshot Twitter De 16-jarige Mila kwam in het oog van een storm terecht na bijzonder harde uitspraken over de islam.

    Frankrijk was de voorbije dagen in de ban van een politieke storm rond de uitspraken van een 16-jarig meisje. Meer dan een week geleden gaf Mila in een video op Instagram stevige kritiek op de islam. Vervolgens kreeg het meisje doodsbedreigingen op sociale media, ruzieden ministers over de zaak en werd ze om veiligheidsredenen van school gehaald.

    Vorige maand nog werd de aanslag tegen het satirisch blad Charlie Hebdo in Parijs herdacht, vijf jaar nadat jihadisten er twaalf redactieleden ombrachten. Met de hashtag #jesuischarlie verdedigde het hele land toen het recht op vrije meningsuiting. Nu is in Frankrijk met #jesuismila een nieuwe hashtag opgedoken, maar dan met een heel andere aanleiding.
    Meer lezen op:
    hln.be

     


    03-02-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Politici hebben bevolkingsgroei door immigratie te lang genegeerd

    Politici hebben bevolkingsgroei door immigratie te lang genegeerd

    Kluwen van onontwarbare maatschappelijke problemen

    “Het kabinet wil 75.000 nieuwbouwwoningen per jaar bouwen”, kopte het Financieel Dagblad op 22 januari. Dat klinkt veelbelovend, maar al verder lezend blijkt dat die ambitie de komende vijf jaar zeker niet zal worden waargemaakt,….door de stikstof- en pfas-crisis!

    En dan volgt de domper: pas tegen 2024 zal de bouwproductie naar 70.000 woningen per jaar stijgen, maar omdat het aantal huishoudens nog harder stijgt – dit jaar met 70.000 – zal het woningtekort dus voorlopig niet worden opgelost. Zelfs de komende tien jaar niet, verklaarde een deskundige op de radio…
    Meer lezen op:
    opiniez.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jorritsma (vvd) stopte brandbrief over moskee en falend Justitie weg

    Jorritsma (vvd) stopte brandbrief over moskee en falend Justitie weg

    In opdracht van olifant in een integriteitskast Ard van der Steur (ook vvd)

    Want wat is het geval? In 2016 stuurde waarnemend burgemeester van Eindhoven Staf Depla, op verzoek van scheidend burgemeester Rob van Gijzel, een brandbrief aan de MinJus – destijds kasteelkluns Ard van der Steur.

    Van Gijzel maakte zich zorgen over de geldstromen van het salafistische spookhuis Al-Fourqaan.

    Rob van Gijzel worstelde als PvdA-burgemeester met de vraag hoe radicalisering in Eindhoven te voorkomen was.
    Meer lezen op:
    jdreport.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Doofpot misdaadcijfers: Nederland lijkt soms gewoon op een bananenrepubliek

    Doofpot misdaadcijfers: Nederland lijkt soms gewoon op een bananenrepubliek

    Van politieke vervolgingen tot het witwassen van onwelgevallige cijfers, Nederland lijkt soms gewoon op een bananenrepubliek.

    In een nieuwe video van UP! Network wordt besproken welke kwalijke zaken de laatste jaren de revue zijn gepasseerd. Het lijstje wordt langer en langer. Al eerder is het ministerie op de vingers getikt omdat ze sjoemelde met cijfers rondom misdaad.
    Meer lezen op:
    jdreport.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Helft Marokkaanse jongens pleegde misdrijf'

    'Helft Marokkaanse jongens pleegde misdrijf'


    AMSTERDAM (ANP) - Ruim de helft van de Marokkaanse jongens heeft op zijn 22ste minstens één misdrijf gepleegd. Dat blijkt uit onderzoek dat vrijdag is gepubliceerd in het Tijdschrift voor Criminologie.

    Het gaat om 54 procent van de jongens en mannen die in 1984 in Nederland zijn geboren uit ten minste één Marokkaanse ouder. Van de Nederlandse mannen in diezelfde leeftijdsgroep pleegde 20,3 procent voor hun 23ste verjaardag een of meer misdrijven.
    Meer lezen op:
    trouw.nl


    02-02-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geheim plan dat op straat ligt laat ware gezicht Merkel en EU zien

    Geheim plan dat op straat ligt laat ware gezicht Merkel en EU zien

    31 januari 2020 Door INDIGNATIE REDACTIE
    Geheim plan dat op straat ligt laat ware gezicht Merkel en EU zien
    In de afgelopen jaren hebben we ons vaak afgevraagd waarom de Duitse kanselier Angela Merkel zo gebrand is op de bevolkingsuitwisseling in Europa. Niet alleen gaf zij in 2015 bevel om de grenzen open te zetten voor alle migranten en gelukzoekers, ze was ook de leidende kracht achter zowel het migratie als het vluchtelingen pact van de VN. Wat bezielt zo iemand om de levens en de welvaart van het eigen volk op het spel te zetten? Zelf heeft ze altijd beweerd dat het een menselijke handeling was in een crisissituatie. Humanisme dus, wat voor een leidend CDU lid niet vanzelfsprekend is. Natuurlijk weten we dat zij een marionet is van de globalisten, en dus ook hun orders uitvoert. Maar toch…… Er moest eigenlijk nog iets anders zijn om al de ongerijmdheden te verklaren.
    Meer lezen op:
    indignatie.nl

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4 op de 5 rechters is D66-rechter en 95 procent D66’ers willen dat zo houden!

    4 op de 5 rechters is D66-rechter en 95 procent D66’ers willen dat zo houden!

     

    D66 krijgt het voor elkaar
    Foto: Jarretera / Shutterstock

    Slechts 5 procent van de D66-kiezers vindt dat er meer moeite gedaan moet worden om rechters meer een afspiegeling te laten hebben van de electorale verhoudingen. Dat is ook niet zo gek, met een factor van 4 op 5 is D66 namelijk flink oververtegenwoordigd binnen het ambacht van rechters.

    Uit een recente peiling van Maurice de Hond blijkt dat 95 procent van de achterban van D66 het prima vindt dat 4 op de 5 rechters in Nederland D66-sympathieën heeft. Slechts 5% van de Democraten is een voorstander van meer democratie binnen de rechterlijke macht en hoopt dat de verhoudingen van rechters beter verdeeld zullen worden over het electoraat.
    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl


    31-01-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Frankrijk: moslims brengen steeds meer wijken onder hun controle

    Frankrijk: moslims brengen steeds meer wijken onder hun controle


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kneppelfreed, kort verslag van een ‘boeiende’ dag
    Kneppelfreed, kort verslag van een ‘boeiende’ dag

    Liever dood dan slaaf: Frysk en Frij!

    Hier het verslag van mijn arrestatie. Hoe 3 agenten met een hulpofficier van justitie je met je gezicht op de houten vloer tegen de grond smijten, na indringing in je eigen huis. Om iets dat je op internet schreef, dat iemand als bedreiging wilde zien. Terwijl ik tot aankomst bij het bureau met de piketadvocaat er bij geen flauw idee had wie ik bedreigd zou hebben.

    Het blijkt later om 1 of andere klimaatfanaticus te gaan die subsidiebelangen helpt verkopen. Die deed aangifte over wat ik over zijn club en hem schreef. In plaats van mij als een man even te bellen en bij een kop koffie zijn grieven te bespreken. 
    Meer lezen op:
    interessantetijden.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rypke Zeilmaker opgepakt!

    Rypke Zeilmaker opgepakt!


    Rypke Zeilmaker.

    Zoals trouwe lezers weten is Rypke Zeilmaker niet alleen een begenadigd wetenschapsjournalist, maar ook medeoprichter van Climategate.nl. Het bericht dat hij door de politie is opgepakt – en volgens berichten ook nog eens met geweld! – kwam dan ook als een grote schok voor ons.

    Het doet denken aan de politiële intimidatie waaraan Jan Nieboer, tegenstander van de plaatsing van windturbines in het Noorden en Oosten van ons land, werd blootgesteld. Zie hier.

    ‘De blauwe tijger’, waarvoor Rypke onlangs samen met Tom  Zwitser een interessante serie video-interviews maakte, rapporteerde vanmiddag het volgende:
    Meer lezen op:
    climategate.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Milla: Een Frans meisje heeft kritiek op de islam – de staat en moslims verklaren haar vogelvrij

    Milla: Een Frans meisje heeft kritiek op de islam – de staat en moslims verklaren haar vogelvrij

    Geplaatst op door 

    Screenshot_90

    (Door: David Berger – Vertaling: E.J. Bron)

    Milla Oriol, een meisje van 16 jaar dat in Frankrijk op Instagram de islam bekritiseerde, krijgt nu heftige moorddreigingen en moest onderduiken. De chef van de moslims van Frankrijk vindt deze dreigingen in orde en het Franse ministerie van Justitie is een procedure tegen haar gestart wegens “hatespeech”.
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw rapport onthult wat de boeren al jaren zeggen: cijfers over stikstof kloppen niet

    Nieuw rapport onthult wat de boeren al jaren zeggen: cijfers over stikstof kloppen niet

    De Wageningen Universiteit heeft aangetoond dat de cijfers over stikstof waar het kabinet mee werkt niet kloppen.

    De landbouw blijkt bij het uitrijden van mest zo’n 10 procent minder ammoniak uit te stoten dan gedacht.

    Het onderzoek is verschenen in het tijdschrift Soil Use and Management.

    Boeren zeggen het al jaren

    Critici wezen erop dat men voorheen een verkeerde statistische methode gebruikte.
    Meer lezen op:
    jdreport.com


    29-01-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zweedse moslims krijgen speciale status dit is het begin van vergaande islamisering in het land

    Zweedse moslims krijgen speciale status dit is het begin van vergaande islamisering in het land

    28 januari 2020 0  Door INDIGNATIE REDACTIE
    Zweedse moslims krijgen speciale status dit is het begin van vergaande islamisering in het land

    ZWEDEN: Nieuwe op moslims gerichte politieke partij wil dat zogenaamde ‘islamofobie’ als een afzonderlijke misdaad wordt geclassificeerd en zoekt een speciale status voor de Zweedse moslims

    De nieuw opgerichte “Nuance-partij”, die naar eigen zeggen de Zweedse moslims bereikt, is nu bezig zich in het hele land te vestigen. De partij werd afgelopen herfst gevormd in Göteborg, de op een na grootste stad van Zweden, en hield onlangs een informatiebijeenkomst in Stockholm.

    “Zweedse moslims ervaren elke dag fysieke en verbale aanvallen van racistische aard”, verklaarde voorzitter Mikail Yüksel. Om dit te verhelpen, wil de partij dat islamofobie een speciale criminele classificatie krijgt.

    De oprichter van de Nuance-partij werd uit de Center Party verbannen vanwege zijn vermeende banden met de Turkse nationalistische groep Gray Wolves. Hoewel de Nuance-partij het label met alleen moslims afwijst, spreekt het duidelijk moslims en immigranten aan. Een van de belangrijkste doelstellingen is dat de moslims een speciale minderheidsstatus krijgen.
    Meer lezen op:
    indignatie.nl


    28-01-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lang geroemde Zweedse sociale zekerheid begint in te storten door massa immigratie
    Lang geroemde Zweedse sociale zekerheid begint in te storten door massa immigratie

     Posted on 

    Inmiddels ontploft er bijna dagelijks wel ergens in Zweden een bom of granaat. Afbeelding: (4).

    Bom- en granaatexplosies in één jaar met 60% gestegen – Leider Gematigde Partij: ‘Regering is controle over land kwijtgeraakt aan migrantenbendes’

    Zweden werd tientallen jaren lang geroemd vanwege de bijzonder goede sociale zekerheid. Dat sociale stelsel is vooral sinds het openen van de Europese grenzen in 2015 door de Duitse bondskanselier Angela Merkel voor enorme aantallen migranten uit het Midden Oosten en Afrika in snel tempo onder grote druk komen te staan, omdat het leeuwendeel van al die migranten niet kunnen of willen werken en ook niet willen integreren, waardoor ze permanent aan het uitkeringen- en toeslageninfuus moesten worden gelegd. Nu beginnen de eerste Zweedse gemeenten bijna failliet te gaan, wat ingrijpende gevolgen zal hebben voor de ooit hoge welvaart in het Scandinavische land.

    In 2015 liet Zweden 162.000 voornamelijk islamitische asielzoekers toe. 70% van hen waren afkomstig uit Syrië, Afghanistan en Irak, waarvan 70% (jonge) mannen. Tussen 2016 en 2018 kwamen er nog eens 70.000 asielzoekers bij, en werd aan ruim 105.000 mensen asiel verleend.
    Meer lezen op:
    xandernieuws.net


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prijsexplosie! Stroomprijzen rijzen de pan uit in Duitsland door energietransitie: ‘erger dan gevreesd’

    Prijsexplosie! Stroomprijzen rijzen de pan uit in Duitsland door energietransitie: ‘erger dan gevreesd’

    De Freie Demokratische Partei (FDP) in Duitsland heeft bij de federale overheid cijfers opgevraagd over de prijsstijging van energie. Die komen voor veel gezinnen als een schok.

    In de afgelopen 10 jaar is de prijs van elektriciteit voor huishoudens en bedrijven met een derde gestegen.

    Dat betekent dat een gemiddeld huishouden per jaar alleen al 320 euro extra kwijt is aan stroom, schrijft de Augsburger Allgemeine.

    Nog meer

    Dit is nog meer dan vergelijkingssites eerder hadden berekend.

    BILD meldt dat energiereuzen Innogy, RheinEnergy en Vattenfall de prijzen met nog eens acht procent verhogen.

    Een kilowattuur stroom kost in Duitsland nu ongeveer 30 cent.
    Meer lezen op:
    ninefornews.nl


    27-01-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De EU is op jacht naar uw geld (2)

    De EU is op jacht naar uw geld (2)

    Financieel duurzaamheidsdirigisme

    In deel 1 van dit tweeluik kwam aan de orde hoe de EU via regelgeving, waaraan afzonderlijke staten maar hebben te voldoen, de belastingbetaler in die landen op enorme kosten jaagt. In deel 2 beschrijft OpinieZ-auteur prof. Kees de Lange de manipulatieve wijze waarop de EU banken, pensioenfondsen en – dus – uw persoonlijke vermogen direct op de korrel neemt.

    De Britse schrijver Eric Arthur Blair (1903-1950), die schreef onder het pseudoniem George Orwell, werd vooral bekend door zijn maatschappijkritische boeken Animal Farm en 1984. Als verklaard tegenstander van de totalitaire staatsvorm besefte hij dat een dictatuur slechts kan bestaan bij de gratie van taalmassage en woordmanipulatie. In zijn boeken is dan ook een steeds terugkerend thema hoe woorden van hun oorspronkelijke betekenis worden ontdaan om in een nieuwe vorm de belangen van de machthebbers te dienen.
    Meer lezen op:
    opiniez.com

     


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.50.000 euro per dag voor jihadfamilies

    50.000 euro per dag voor jihadfamilies

    Vanaf vandaag moet de Belgische staat de dwangsom betalen van 50.000 euro per dag aan de families van Syriëstrijders als blijkt dat IS-kinderen niet worden teruggehaald uit Syrië. De advocaten van de IS-families claimen dat België nog niets deed. Dat meldt De Morgen.

    Een kortgedingrechter had op 11 december uitgesproken dat de Belgische regering consulaire bijstand moet verlenen aan tien kinderen van IS-strijders. Ze moet hen bijvoorbeeld de documenten bezorgen die het hen mogelijk maken om onder begeleiding van Syrië naar België te reizen. De uitspraak is een gevolg van een kortgeding door advocaten Abderrahim Lahlali – tot voor kort fractieleider voor CD&V in de gemeenteraad van Ronse – en Mohamed Ozdemir. Zij eisten een dwangsom van 5.000 euro per dag per kind, zonder plafond.
    Meer lezen op:
    sceptr.net


    24-01-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In Zweden is de burgeroorlog al begonnen

    In Zweden is de burgeroorlog al begonnen

    24 januari 2020 0  Door INDIGNATIE REDACTIE
    In Zweden is de burgeroorlog al begonnen

    In 2018 zag Zweden een recordaantal doden, in totaal 306. 45 mensen werden gedood en 135 gewond in het hele land, de meesten in de zuidelijke regio waar Malmö zich bevindt. In maart schatte het Zweedse nationale forensische centrum dat het aantal geweerschoten geclassificeerd als moord of poging tot moord sinds 2012 met bijna 100 procent is toegenomen. Het centrum ontdekte ook dat het populairste wapen dat in de schietpartijen werd gebruikt, het Kalashnikov-aanvalsgeweer is. “Het is een van de meest vervaardigde wapens ter wereld en wordt in veel oorlogen gebruikt,” zeide teamleider van het centrum, Mikael Högfors. “Wanneer ze niet langer nodig zijn … worden ze naar Zweden gesmokkeld”.

    • In 2017 toonde een Zweeds politierapport “Utsatta områden 2017” (“Kwetsbare gebieden 2017”) aan dat er 61 van dergelijke gebieden in Zweden zijn – ook wel no-go zones genoemd. Ze omvatten 200 criminele netwerken, die naar schatting uit 5.000 criminelen bestaan. De meeste inwoners zijn niet-westerse immigranten en hun nakomelingen.
      Meer lezen op:
      indignatie.nl

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Afzettingsprocedure Trump is politieke oplichterij

    Afzettingsprocedure Trump is politieke oplichterij

    AFSHIN ELLIAN 24-1-2020



    In de afzettingsprocedure tegen de Amerikaanse president Donald Trump verliezen de Democraten hun hoofd, schrijft Afshin Ellian. In plaats van de keuze van de Amerikaanse kiezer in november af te wachten, willen zij met behulp van de media de democratie saboteren.

    De Democraten in de Verenigde Staten zijn de weg kwijt. Ze zoeken politieke legitimiteit in een politieke procedure. Al drie jaar hebben ze één doel, een heilig doel: het afzetten van president Donald Trump, alsof ze nog steeds de uitkomst van de laatste presidentsverkiezingen niet kunnen aanvaarden.
    Meer lezen op:
    elsevierweekblad.nl




    Foto

    Foto

    Foto

    Gehoord:
    Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
    Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

    Hans Jansen.

     "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Als alle Israëlieten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    wordt Israël morgen
    van de kaart geveegd.

    Als alle Arabieren
    in het Midden-Oosten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    is het morgen vrede!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


    De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

    Winston Churchill

    Foto

    Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
    Clark Kent


    Foto

    Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

    Paul Cliteur

    Foto

    Een volk dat voor tirannen zwicht ...
    zal meer dan lijf en goed verliezen:
    dan dooft het licht...
    Hendrik Mattheus van Randwijk



    Foto

    Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

    Afshin Ellian

    Foto

    Foto

    De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

    Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Cheap sex dolls (make)
        op
  • Female Sex Dolls (Make)
        op
  • Cenforce 100 Online (Cenforce)
        op
  • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
        op
  • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
        op

  • Foto

    Het is de soldaat, niet de reporter
    Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
    Het is de soldaat, niet de dichter
    Die voor de vrijheid van het woord heeft
    gestreden.
    Het is de soldaat, niet de campagneleider
    Die ons het recht tot demonstreren gaf.
    Het is de soldaat, die zijn vlag groet
    En onder die vlag het land dient
    Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
    En die het de protestactivist mogelijk maakt die
    vlag te verbranden
    .

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!