Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
  • percentage uitkeringsontvangers statushouders
  • dan weten we dat ook weer
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    lenie1953
    blog.seniorennet.be/lenie19
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    08-06-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    Gedoe over frikadellen en halalsnacks zit 'Klarendal Culturendal' in de weg

    door Harry van der Ploeg. donderdag 04 juni 2009 | 19:36 | Laatst bijgewerkt op: zaterdag 06 juni 2009 | 16:40

    ARNHEM - Arnhem moest vorig weekeinde het festival 'Klarendal Culturendal' missen.

    Gedoe over de halalmaaltijden volgens islamitische voorschriften in de keuken van bouwspeelplaats De Leuke Linde leidde tot het voortijdig afblazen van het festival.

    Het bestuur van De Leuke Linde vindt dat de Islamitische Unie zich bij de voorbereiding eenzijdig en veeleisend opstelde. "Met deze manier van samenwerken zijn we het niet eens en willen wij ook niet verder", schrijft Ron Onstein namens het bestuur in een brief aan direct betrokkenen.
    meer lezen op:
    gelderlander


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De multiculturele droom is voorbij

    De multiculturele droom is voorbij

    Als we iets kunnen leren van de rellen in Frankrijk, is het dat drastische maatregelen nodig zijn, willen we niet ten onder gaan aan een onbeheersbare multi-etnische chaos. Zoals het strafbaar stellen van illegaliteit en de bestrijding van armoede die migratie veroorzaakt.


    C. van Nispen tot Sevenaer

    De rellen in Parijs en andere Franse steden door jongeren van Noord- en zwart-Afrikaanse afkomst, die voor honderden miljoenen schade veroorzaakten en ook hun eigen al weinig rooskleurige leefomgeving vernietigden, maken de vraag weer eens actueel hoe haalbaar en maakbaar de multiculturele samenleving is. En niet alleen voor Frankrijk.

    Etnische tijdbom
    Ook elders in Europa bestaan grote spanningen en komt het tot uitbarstingen van individueel geweld; meestentijds vanuit het moslimextremisme, waartoe jongeren uit persoonlijke frustratie, maar nog meer vanwege woede over werkelijk dan wel vermeend onrecht in de wereld, overgaan. Dat is in Frankrijk nog niet het geval.
    meer lezen op:
    katholiek nieuwsblad


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Youp, laat maar

    Youp, laat maar




    Cynicus        7 juni 2009

    In het NRC schrijft Youp van 't Hek een soort van analyse van de EU-verkiezingen. Zoals het 'de slijpsteen voor de geest' betaamt zette het stukje mij wel aan het denken.

    Het valt niet mee als linksmens in Nederland. Aan de ene kant willen ze spreken voor de onderkant van de samenleving, zeg maar de minima en de kansarmen. Maar aan de andere kant willen ze ook de schijn ophouden dat de domoren zich juist in het andere kamp ophouden. En dat is lastig. Het stukje van Youp is zo simpel en oppervlakkig dat het zelfs te volgen is voor mensen die dezelfde opleiding als Remi Poppe hebben genoten. Waarom schrijft Youp voor hersenlozen, kan hij soms niet beter, of is het een noodzakelijke aanpassing aan het niveau van zijn lezers?
    meer lezen op:
    het vrije volk

    07-06-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Minister wil einde aan 'constante' instroom importbruiden

    Minister wil einde aan 'constante' instroom importbruiden

    zondag 7 juni 2009 10:30

    Minister Eberhard van der Laan (PvdA) voor Integratie vindt de constante instroom van laagopgeleide Marokkanen in het kader van gezinshereniging een ondraaglijke last voor de Nederlandse samenleving
    .

    'Het is dweilen met de kraan open,' zegt Van der Laan in een interview met De Telegraaf.

    'Deze voortdurende immigratie gaat onze spankracht te boven.'

    Verscherpen
    Van der Laan vraagt zich af of de investering in inburgering niet verloren gaat, wanneer er 'zoveel laagopgeleide nieuwkomers zijn'.

    De aangescherpte eisen voor gezinshereniging die door oud minister Rita Verdonk zijn ingesteld, werken onvoldoende. Het is nog steeds mogelijk om de inkomens- en opleidingseisen te ontduiken, door bruiden via België binnen te smokkelen, erkent de minister.
    meer lezen op:
    elsevier


    06-06-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Grote meerderheid Israëli's nu bewust van intense vijandigheid Obama'
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    'Grote meerderheid Israëli's nu bewust van intense vijandigheid Obama'

      
    Een Joodse man bekijkt de speech van Barack Obama. De overgrote meerderheid van de Israëli's is zich inmiddels bewust van Obama's impliciete doelstelling om hun thuisland te laten verdwijnen.
     
    Volgens de hooggewaardeerde columnist Caroline Glick van de Jerusalem Post tonen opiniepeilingen ondubbelzinnig aan, dat de Israëlische bevolking zich inmiddels in grote meerderheid bewust is geworden van Obama's grote vijandigheid tegenover de Joodse staat Israël. Glick toont in een messcherpe analyse van Obama's 'moslim-speech' in Caïro aan, hoe de Amerikaanse president op een welhaast briljante, maar voor Israël intens gemene manier impliciet de aloude Arabische doelstellingen om de Joodse staat totaal te vernietigen, ondersteunt.

    'Harde waarheid' blijkt leugenachtige misleiding
    President Obama beweert van zichzelf dat hij een grote fan is van het vertellen van de waarheid, begint Glick. Voorafgaand aan zijn reis naar Saudi Arabië en Egypte verklaarde de Amerikaanse president in interviews, en ook in zijn eigenlijke speech, dat de kern van zijn Midden Oosten beleid zijn bereidheid om mensen de 'harde waarheid' te vertellen is.
     

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fortuyn: Balkenende zweeft op onwaarheden

    Fortuyn: Balkenende zweeft op onwaarheden

    vrijdag 5 juni 2009 09:29

     Afshin Ellian

    Premier Balkenende voelt zich meer verwant aan Fortuyn dan aan Wilders Premier Balkenende voelt zich meer verwant aan Fortuyn dan aan Wilders

    En weer hebben ze het over Pim Fortuyn. Ze missen hem. Toen hij leefde, haatten ze hem. Maar nu ze met Wilders zijn opgezadeld, verlangen ze terug naar Fortuyn. Wat een vreemde gang van zaken.

    Als Wilders er niet meer is, dan zullen ze hem gaan missen. Want wie weet hoe zijn opvolger politiek wil bedrijven.

    Jan Peter Balkenende kondigde in het tv-programma Knevel & Van den Brink aan dat hij zich in het debat over allochtonen meer verwant voelt aan Pim Fortuyn dan aan PVV-leider Geert Wilders.

    Buitenlanders
    Zo, zo premier! U mist Pim! Waarom voelt de premier zich verwant met Fortuyn maar niet met Wilders? Omdat volgens Balkenende Fortuyn kritisch was over de komst van buitenlanders, maar hij was tegelijkertijd voor een generaal pardon. Wat een briljant argument. Indrukwekkend!
    meer lezen op:
    elsevier


    05-06-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marokkanen: Wilders heeft gelijk

    Marokkanen: Wilders heeft gelijk

    Geplaatst op: donderdag 4 juni 2009
    Door: Gerard Driehuis
    Categorie: Politiek
    Bron: De Volkskrant
    Aantal keren gelezen: 1431


    Van de Marokkaans-Nederlandse jongens in Rotterdam tussen 18 tot 24 is  55 procent met de politie in aanraking gekomen op verdenking van een delict. Voor Antilliaanse en Surinaamse Rotterdammers is dat 40 procent, voor Turks-Nederlandse jongens 36, en voor autochtone Rotterdammers 18,4.
    Deze ‘absoluut schrikbarende cijfers’ heeft Frank Bovenkerk woensdag tijdens zijn afscheid als hoogleraar criminologie gepresenteerd. Bovenkerk: ‘De normale cijfers vertellen niet hoe beroerd een specifieke groep ervoor staat. De meeste criminaliteit wordt gepleegd door jongens van 12 tot 24 jaar: hoeveel daarvan komen over de hele periode gemeten, voor serieuze feiten met politie en justitie in aanraking? Of: welk percentage heeft bij het bereiken van de 24-jarige leeftijd een strafblad?’
    meer lezen op:
    welingelichte kringen


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Klappen voor Eurofielen

    Klappen voor Eurofielen


    Geert Wilders heeft genadenloos toegeslagen. En hoe. Het resultaat van zijn PVV bij de verkiezingen voor het Europees Parlement - vanuit het niets op vier (misschien 5) Europese zetels - is gisteravond op het Binnenhof in Den Haag ingeslagen als een bom. Premier Balkenende mag dan tot het bittere eind hebben volgehouden dat deze stembusstrijd uitsluitend over Europa ging en niet over zijn kabinet, Geert weet wel beter. De PVV-voorman maakte van deze verkiezingen eigenhandig een referendum over het huidige erbarmelijke kabinetsbeleid en daarin heeft hij alle verwachtingen overtroffen.

    Hij koppelde zijn anti-Europese boodschap aan de vertrouwensvraag over de ploeg van Balkenende en wist daarmee honderdduizenden PVV-sympathisanten te mobiliseren.
    meer lezen op:
    uitkijk

    04-06-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alleen Paul de Krom doorstaat de Al Yaqeen-test

    Alleen Paul de Krom doorstaat de Al Yaqeen-test

    Kromtwee_2

    De salafistische imam Fawaz Jneid slingert geen banbliksems meer rond (ook hij is tegenwoordig ‘gematigd’), maar stuurt nijvere reporters op pad stuurt om politici te interviewen voor zijn website Al-Yaqeen. De resultaten zijn verbluffend. Het ene na het andere Kamerlid valt door de mand als naïeveling of laat zich gebruiken voor de islamistische propaganda van de Haagse as-Soennah-moskee.

    De voor het Binnenhof rampzalige reeks begon met een interview met SP’er Harry van Bommel. ‘Dirty Harry’, die in zijn anti-Amerikanisme ooit zo ver ging om samen met neo-nazi’s en Saddam-aanhangers te demonstreren, was een willige prooi. Hij was onder de indruk van de Al-Yaqeen-site (waarop eerder Haagse partijgenoten waren bedreigd), maakte bezwaren tegen godslastering (hoewel zijn fractie het verbod hierop wil afschaffen), en stond op de bres voor de halalhypotheek.

    daarna was het PvdA-Kamerlid Samira Bouchibti aan de beurt. Ook zij maakte diepe buigingen voor de salafisten.
    meer lezen op:
    hoei boei


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moslim-speech Obama zal ongeacht inhoud averechts effect hebben
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    Moslim-speech Obama zal ongeacht inhoud averechts effect hebben
    Amerikaanse president legitimeert met zijn speech jihad tegen het Westen

     
     
    Israëlische bewoners van de Westelijke Jordaanoever protesteren tegen Obama's eis om de bouw van nieuwe huizen stop te zetten. De meerderheid van de Israëlische politiek vindt dat Obama zich onterecht bemoeit met binnenlandse aangelegenheden.
     
    Zojuist heeft de Amerikaanse president Obama in Caïro zijn speciaal aan 'de moslimwereld' gerichte speech gehouden. Zoals verwacht riep hij -een beroep doende op een tekst in de Koran- op tot een nieuw wederzijds vertrouwen, en benadrukte hij het belang van de oprichting van een Palestijnse staat op Israëlisch grondgebied.
     
    Maar waarom zou een president van de Verenigde Staten nu werkelijk een speech houden voor speciaal 'de moslimwereld', een wereld waarin de Islam ongeveer net zo scherp verdeeld is als het Christendom? Een nadere analyse laat zien, dat Obama's 'nobele doelstelling' onvermijdelijk zal leiden tot nog scherpere tegenstellingen en vooral: nog meer bloedvergieten.

    03-06-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Honderden miljoenen voor Turkije

    Honderden miljoenen voor Turkije

    Geplaatst door libertas op 01 juni 2009

    Het is nog helemaal niet zeker dat Turkije lid wordt van de EU, maar ondertussen pompen de Brusselse ambtenaren onze Islamitische Oosterbuur vol met geld. En niet alleen Turkije kan rekenen op grote zakken geld, ook de vechtstaatjes van het voormalig Joegoslavië wentelen zich in EU-subsidies.
    Dat zit zo: Landen die kandidaat zijn om lid te worden van de EU krijgen "pre-accessie steun", wat een moeilijke term is voor "alvast hulp". Met die steun kunnen ze hun instituten en overheid democratiseren, corruptie uitbannen en deelname aan grensoverschrijdende Europese projecten.
    meer lezen op:
    eline.info

    02-06-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TrefPunt Europa op zwart.

    TrefPunt Europa op zwart.

    islam_europe
    U vraagt zich terecht af waarom TrefPunt Europa op zwart is gegaan. Welnu, als forumlid hebt u recht om te weten wat de reden is: daarom de aanleiding, de uitvoering, en de redenen om te stoppen:

    In ‘58 zijn wij als vluchteling vanuit een Oostblokland in Duitsland geasyleerd, omdat we vanuit een vorig Duits gebied stammen. Mijn moeder, broer en ik.
    Mijn vader was krijgsgevangene in Engeland en is naar later bleek daar overleden aan stoflongen door de dwangarbeid. Omdat mijn moeder van Nederlandse afkomst is, werd er bij ‘ons thuis’ nederlands en duits gesproken.
    Familie in Nederland wilde ons na de gelukte vlucht niet opnemen omdat mijn moeder ‘een vuile moffenhoer’ was, en wij ‘vuile rotmoffen’. 2 cent tekort voor een buskaartje: opgerot: ga maar kopen.!

    Wat èchte discriminatie is weten we dus als geen ander heel goed uit eigen ervaring. Geen hedendaagse gesoepsidieerde roeptoeter heeft daar enig idée van….

    Omdat ik zie wat er aan het gebeuren is in Europa, met name o.a. in Nederland en Duitsland en de islamisering van Europa, voelde ik me verantwoordelijk om met de mogelijkheden die ik heb een platform te bieden aan allen
    meer lezen op:
    neerlansbloed


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wilders: Laten we droom Fortuyn vervullen

    Wilders: Laten we droom Fortuyn vervullen


    geertwilders3PVV-fractievoorzitter Geert Wilders heeft maandagavond op een bijeenkomst van de Partij voor de Vrijheid in het Rotterdamse evenementencomplex Ahoy zijn aanhangers opgeroepen om samen met hem de droom van Pim Fortuyn te vervullen. Wilders sprak in nog niet eerder gebezigde zeer lovende bewoordingen over de verdiensten en ideeën van de voormalige LPF-leider voor Nederland. De zaal, die gevuld was met honderden PVV-aanhangers uit voornamelijk Rotterdam en omstreken, reageerde met een staande ovatie op de ode aan Fortuyn.
    meer lezen op:
    stan de jong


    01-06-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Terreur nekte Delta College

    Terreur nekte Delta College

    GOUDA - Hakenkruizen en davidsterren, gekalkt op het huis van de schooldirecteur. Leerlingen die op de route naar school geld en goederen moesten afgeven aan leeftijdsgenoten. Drugshandel in de schoolpauzes - en niemand die wat deed.
    afbeelding vergroten Het gebouw van het voormalige Delta College. FOTO MARTIN DROOG
    Het is het verhaal van Aad de Jong. Niet zijn echte naam, want uit angst voor repressailles houdt hij die graag uit de krant. Drie decennia lang gaf hij les op het Goudse Delta College, een lbo aan de Graaf Florisweg.

    De problematiek in Gouda met Marokkaanse jongeren, die de laatste maanden ook landelijk veel aandacht krijgt, bestaat al veel langer, stelt hij. ,,De school is er uiteindelijk in 2000 aan kapot gegaan. En iedereen hield zijn mond, uit angst voor een slechte naam of wraakacties vanuit de groep.''

    Midden jaren zeventig kreeg De Jong een baan op de school. ,,We hadden enkele Marokkaanse leerlingen en er was een gezonde nieuwsgierigheid naar elkaar toe. We proefden letterlijk van elkaars keuken, gingen bijvoorbeeld samen couscous eten.
    meer lezen op:
    AD

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Huiselijk geweld in de Palestijnse gebieden

    Huiselijk geweld in de Palestijnse gebieden: eigen schuld, dikke bult, volgens Netjes?


    http://www.rawa.org/images/violence.jpg

    Een opmerkelijke uitspraak uit een opmerkelijk vraaggesprek. Over het gebrek aan vrouwenrechten in Islamitische landen: ”Ik denk dat het probleem vooral bij de vrouwen zelf ligt, ze pakken hun rechten te weinig

    Juist ja. Dus als ik het goed begrijp is mevrouw Netjes’ reactie op een bericht als dit

    Huiselijk geweld tegen vrouwen is dit jaar flink toegenomen in de Palestijnse gebieden, vooral in de Gazastrook. De politie doet er weinig tegen. Voor eerwraak staat hooguit zes maanden cel, en verkrachting binnen een huwelijk is niet strafbaar.
    meer lezen op:
    dagelijkse standaard


    31-05-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kies voor Nederland
    kies voor Nederland

    30-05-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lachertje: allochtoon schorum tegen 'harde aanpak'

    Lachertje: allochtoon schorum tegen 'harde aanpak'

    De kutmarokkanen in de Diamantbuurt gaan burgemeester Cohen een brief sturen uit protest tegen de 'hardere maatregelen' die deze thee-verslaafde tegen hen heeft aangekondigd. 'De politie valt ons lastig in plaats van andersom', zegt een van hen in een interview met At5.

    De zogenoemde jongens van de Van Wougroep liggen al jaren in de clinch met de politie, die ze 'sinds jaar en dag (ja hoor - Red.) scherp in de gaten' houdt. De Amsterdamse burgemeester bekijkt op dit moment hoe en wanneer de maatregelen worden ingevoerd.

    De Diamantbuurt in de Amsterdamse Pijp staat al jaren in de schijnwerpers wegens overlast van jongens van voornamelijk Marokkaanse afkomst.
    meer lezen op:
    uitkijk

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Femke Halsema pleegt weer een buikdansje voor de islam

    Femke Halsema pleegt weer een buikdansje voor de islam


    Femke doet buikdansjeWilders moet zich schamen van Femke Halsema. De reden van dit tijdens het gisteren in de Tweede Kamer gehouden verantwoordingsdebat opgelegde schamen, zijn de door Wilders uitgesproken woorden: “Ze was verkracht, maar ze was niet kwaad. De journaliste die op zoek ging naar de Taliban in Afghanistan zag haar nieuwsgierigheid omgezet in een wrede, meervoudige, verkrachting. Maar waar dat bij anderen leidt tot woede of verdriet, toont deze journaliste vooral begrip. Ze zegt: “er was ook respect voor mij”. En ze kreeg nog thee met koekjes ook. Vz, ik begin met deze gebeurtenis, omdat hij tekenend is voor het morele verval van onze elite. Die is zo verblind door haar eigen ideologie dat het bereid is weg te kijken voor de waarheid.
    meer lezen op:
    stan de jong


    28-05-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'˜Islam mede oorzaak delinquent gedrag'

    ‘Islam mede oorzaak delinquent gedrag’

    Door Sjors van Beek • 22.05.09 • 21 reacties

    Het ministerie van Justitie onderzoekt welke aanpak van jeugdcriminaliteit werkt. Met die kennis wil het kabinet de problematiek van Marokkaanse jongeren te lijf.

    De islam is mogelijk een van de oorzaken van delinquent gedrag van Marokkaanse jongeren. Dat oppert Corine de Ruiter, hoogleraar forensische psychologie in Maastricht die - samen met anderen - in opdracht van het ministerie van Justitie de aanpak van criminele Marokkaanse jongeren in kaart heeft gebracht. Volgens De Ruiter hebben Marokkaanse (en Turkse) jongeren een ‘achterstand in hun morele ontwikkeling’.
    meer lezen op:
    binnenlandsbestuur


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verbijsterende antwoorden op kamervragen

    Verbijsterende antwoorden op kamervragen




    Henk Lomax        28 mei 2009

    Via de media kan regelmatig worden vernomen dat de PVV kamervragen stelt inzake uit de hand lopend straatgeweld. De antwoorden krijgen echter zelden aandacht. Lees hier hoe de vragenstellers met enorme kluiten in onafzienbare rietvelden worden gestuurd. Onze regering lijkt niet uit op het handhaven van de wet door de inzet van politie, maar geeft er de voorkeur aan om nog meer geld in de bodemloze subsidieput van de (islamitische) straatcoaches en gezinsmanagers te storten.

    Antwoorden gegeven door minister Van der Laan (Wonen, Wijken en Integratie) en minister Ter Horst (Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties), mede namens de minister van Justitie (ontvangen 2 april 2009), Zie ook Aanhangsel Handelingen, vergaderjaar 2008–2009, nr. 1868 
     
    1. Hoe is het mogelijk dat Marokkaanse straatterroristen agenten belagen, slaan, en met stenen bekogelen? Hoe kan het dat nog steeds geen orde op zaken is gesteld in de betreffende wijk Haarwijk, nu daar al maandenlang problemen zijn met gewelddadig Marokkaans tuig?
    meer lezen op: het vrije volk




    Foto

    Foto

    Foto

    Gehoord:
    Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
    Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

    Hans Jansen.

     "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Als alle Israëlieten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    wordt Israël morgen
    van de kaart geveegd.

    Als alle Arabieren
    in het Midden-Oosten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    is het morgen vrede!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


    De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

    Winston Churchill

    Foto

    Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
    Clark Kent


    Foto

    Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

    Paul Cliteur

    Foto

    Een volk dat voor tirannen zwicht ...
    zal meer dan lijf en goed verliezen:
    dan dooft het licht...
    Hendrik Mattheus van Randwijk



    Foto

    Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

    Afshin Ellian

    Foto

    Foto

    De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

    Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Cheap sex dolls (make)
        op
  • Female Sex Dolls (Make)
        op
  • Cenforce 100 Online (Cenforce)
        op
  • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
        op
  • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
        op

  • Foto

    Het is de soldaat, niet de reporter
    Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
    Het is de soldaat, niet de dichter
    Die voor de vrijheid van het woord heeft
    gestreden.
    Het is de soldaat, niet de campagneleider
    Die ons het recht tot demonstreren gaf.
    Het is de soldaat, die zijn vlag groet
    En onder die vlag het land dient
    Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
    En die het de protestactivist mogelijk maakt die
    vlag te verbranden
    .

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!