Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
  • percentage uitkeringsontvangers statushouders
  • dan weten we dat ook weer
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    ria50
    blog.seniorennet.be/ria50
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    24-06-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oproep voor Iran

    nedaReageerder Bottehond ergert zich bont en blauw aan de labbekakkerige houding van de Nederlandse politici als het gaat over de Iraanse opstand. De hele wereld lijkt toe te kijken, terwijl de protesten worden gesmoord in bloed. Daarom een oproep om de berichten uit Iran via internet door te geven, zodat in elk geval de informatie blijft stromen.

    Let op belangrijke toevoeging:

    Er heeft zich een Iraanse vertaler gemeld. Die wil graag binnengekomen berichten in het Farsi vertalen naar het Nederlands. Heb je een bericht, mail het aan mij persoonlijk, dan mail ik het door en komt het weer terug hieronder in het Nederlands als bericht.

    Het nieuws blijft binnen komen op dit item. Dit bericht blijft dus ook actueel, vandaar dat ik het bovenaan de pagina houd.

    Joost Niemöller
    meer lezen van Bottehond op:
    joost niemoller


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Helft leerlingen weg na hoofddoekverbod

    Helft leerlingen weg na hoofddoekverbod

    Een driehonderdtal leerlingen van het Koninklijk Atheneum van Antwerpen wil zich vandaag laten uitschrijven. Zij protesteren tegen de invoering van het hoofddoekverbod vanaf 1 september, meldt het Gazet van Antwerpen.

    Door de uitschrijving van 300 jongeren zou het Atheneum van Antwerpen de helft van zijn leerlingen verliezen. Directrice Karin Heremans laat zich niet onder druk zetten.
    meer lezen op:
    spits nieuws


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sharia versus Democratie

    Sharia versus Democratie

    Arabist_jansen

    Behalve in een Egyptische soap-serie in de vroege jaren tachtig heb ik nog nooit een moslim horen roepen dat hij het een fantastische religieuze ervaring vond om zijn hand afgehakt te krijgen. Toch, als moslims zulke voorstanders van de invoering van de sharia zouden zijn, zou je nu en dan op de tv of op het internet moeten horen van moslims die smeken de sharia op hen toe te passen en hun mensenrechten niet te respecteren. Misschien, gezien de ernst van de zaak, niet zo heel vaak, maar heel af en toe zou toch moeten gebeuren.

    Maar het gebeurt nooit. Sterker nog, er is iets heel anders dat we wel horen. Er is al veel over de rede van Barak Hussein Obama in Cairo gezegd. Maar er is bij mijn weten nog maar heel weinig gezegd over de reacties van het publiek.
    meer lezen op:
    hoeiboei

    23-06-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sarkozy: Boerka niet welkom in Frankrijk

    Sarkozy: Boerka niet welkom in Frankrijk

    Gepubliceerd: gisteren 16:29
    Update: gisteren 16:54

    Sarkozy: Boerka niet welkom in Frankrijk

    De boerka is niet welkom in Frankrijk, omdat het geen religieus symbool is maar een symbool van onderdrukking van de vrouw. Dat heeft de Franse president Nicolas Sarkozy maandag gezegd tijdens een toespraak tot de beide kamers van het parlement in het paleis van Versailles.

    ,,We kunnen niet accepteren dat vrouwen in ons land gevangenen achter netten zijn, die niet aan het maatschappelijk leven kunnen deelnemen en wie de identiteit ontnomen wordt'', zei Sarkozy
    meer lezen op:
    de pers


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Homo doelwit treiterijen jeugd in Eindhoven

    Homo doelwit treiterijen jeugd in Eindhoven

    Uitgegeven: 23 juni 2009 10:37
    Laatst gewijzigd: 23 juni 2009 10:37

    EINDHOVEN - Een homoseksuele Eindhovenaar is afgelopen maanden vanwege zijn geaardheid doelwit geweest van treiterijen door een aantal minderjarige Marokkaanse jongeren.

    Woordvoerders van het Veiligheidshuis en de politie in Eindhoven hebben dat dinsdag bevestigd naar aanleiding van een bericht in het Eindhovens Dagblad.

    Vanaf begin april werd de man uitgescholden, zijn huis in de wijk Woensel-Zuid werd bekogeld met eieren en steentjes en de poort werd ingetrapt, vertelde projectleider Marieke van Hooff van het zogenoemde wijkinterventieteam.
    meer lezen op:
    nu.nl


    22-06-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een duidelijke boodschap voor Teheran
     

    Weblog Afshin Ellian

    Een duidelijke boodschap voor Teheran

    maandag 22 juni 2009 15:51


    Neda, werd tijdens een betoging gedood door sluipschutters Neda, werd tijdens een betoging gedood door sluipschutters

    U hebt gisteren onmiddellijk gehoor gegeven aan mijn oproep. Een aantal Kamerleden, zoals Geert Wilders, werd door u verzocht om een spoeddebat aan te vragen over het gewelddadige optreden van de Iraanse regering tegen haar burgers.

    Wilders heeft intussen een spoeddebat aangevraagd, een verzoek dat hopelijk ook door de VVD en andere partijen zal worden ondersteund.

    Daarnaast stelde u de vraag wat de politieke en humanitaire implicaties zijn van de eventuele verbreking van diplomatieke betrekking met Iran. Moet onze ambassade in Teheran niet juist openblijven om de gewonden te kunnen helpen? meer lezen op:
    elsevier


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Universiteit Leiden stemt voor Ahmadinejad

    Universiteit Leiden stemt voor Ahmadinejad




    Duns Ouray        21 juni 2009

    Een lovend artikeltje over de massamoordenaar en holocaust-ontkenner staat op de voorpagina van de site van Universiteit Leiden.

    Laten we eerlijk zijn. Wetenschap is niet makkelijk. Het is een questie van een lange adem. En je moet er intelligent voor zijn.

    Maar, bij de Universiteit Leiden heeft men dit probleem handig opgelost. Men heeft de wetenschap vaarwel gezegd, en is politiek gaan bedrijven.

    Zo staat op een voorpagina een smakelijk artikeltje over een actueel onderwerp: Iran. Onder de pakkende kop: ‘Je moet Ahmadinejad niet onderschatten

    De Universiteit Leiden ziet het helemaal zitten met holocaust-ontkenner en masamoordenaar Ahmadinjad.
    meer lezen op:
    het vrije volk


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moslimwereld kijkt toe terwijl Iran brandt

    Moslimwereld kijkt toe terwijl Iran brandt

    Na een nieuw weekend van geweld tegen de demonstrerende oppositie in Teheran neemt druk op Iran toe. Maar niet vanuit islamitische buurlanden: autoritaire regimes in het Midden-Oosten wakkeren liever geen onvrede aan bij de onderdrukte oppositie in eigen land

    Veel geweld bij de dagelijkse protesten op de straten van Teheran Veel geweld bij de dagelijkse protesten op de straten van Teheran

    Afgelopen weekend werden honderden, mogelijk zelfs duizenden moslims in Teheran opgepakt en het zwijgen opgelegd. Zeker negentien demonstrerende Iraniërs kwamen om, en honderden raakten gewond bij betogingen tegen de frauduleus verlopen verkiezingen en het dictatoriale regime.

    De Amerikaanse president Barack Obama, die zich eerder terughoudend opstelde omdat hij een nieuwe dialoog wilde aangaan met Teheran, veroordeelde dit weekend onomwonden het ‘onrechtvaardige geweld’ dat wordt gebruikt tegen de Iraanse bevolking.
    meer lezen op:
    elsevier


    21-06-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'œHeb een hekel aan mensen die niet deugen!'

    “Heb een hekel aan mensen die niet deugen!”

    Criminele Marokkaanse jongeren moet je mét hun ouders terugsturen naar hun thuisland, vindt professor Bob Smalhout. Daarvoor zijn die dubbele paspoorten juist een uitkomst. Ook allochtonen die zich niet langer thuis voelen in Nederland, zijn beter af in hun eigen land.

    Door: Pauline Weseman

    Professor Bob Smalhout zit barstensvol kritiek op de islam en de criminele Marokkaanse jongeren die het verpesten voor de grote groep die het wel goed doet. Smalhout brengt zijn kritiek met de grootste vanzelfsprekend en verontwaardiging, met de voortvarendheid van een stand-up comedian. Maar zijn uitspraken zijn allerminst grappig bedoeld. Hij doorspekt zijn betoog met verhalen over doodgereden tasjesdieven, beroofde en doodgestoken autochtonen. Zo kennen we deze gepensioneerde arts - die nog steeds zeventig uur per week werkt – ook vanuit zijn wekelijkse column in De Telegraaf.
    Oplossingen bedenken voor een samenleving waarin iedereen zich thuis voelt, blijkt een stuk ingewikkelder. Steeds brengt Smalhout vooral de grote boosdoeners ter sprake. Zo is daar het “waardeloze toelatingsbeleid van Nederland” dat “hele volksstammen analfabeten” heeft binnengelaten en nog steeds binnenlaat “die alleen de weg naar het uitkeringenbureau kennen”.
    meer lezen in:
    nieuw wij


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.een revolutie zonder vrienden

    een revolutie zonder vrienden




    Duns Ouray        21 juni 2009

    Er is een revolutie in Iran, demonstranten worden doodgeschoten in de straten. Maar de linksblogs hebben wel iets anders aan hun hoofd.

    Toch opmerkelijk. In Iran komt het volk in opstand. Dat heeft enorme consequenties voor de politieke islam, voor vrede in het Midden-Oosten, en voor integratie van moslims in Europa. 

    Zelfs als de revolutie in Iran worden neergeslagen, zal de politieke Islam zijn geloofwaardigheid hebben verloren. En als de revolutie slaagt, zullen de massagraven van de mullah's open gaan.
    meer lezen op:
    het vrije volk

    20-06-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fatwa om Iraanse verkiezingen te vervalsen

    Fatwa om Iraanse verkiezingen te vervalsen: ‘geen president die islamitische waarden ondermijnt’

    Iran, mei / juni 2009

    De spirituele vertrouwensman van Ahmadinejad, ayatollah Mesbah Yazdi vaardigde een fatwa uit waarin hij verkiezingsmedewerkers bij het ministerie van binnenlandse zaken opdroeg om de verkiezingen te vervalsen. Dit staat in een open brief van een aantal medewerkers van het ministerie van binnenlandse zaken.
    Yazdi kwam tot deze fatwa omdat uit polls in mei bleek dat Ahmadinejad de verkiezingen zou gaan verliezen.
    meer lezen op:
    hoei boei


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kijken naar de Untergang des Abendlandes met een dikke, vette joint

    Kijken naar de Untergang des Abendlandes met een dikke, vette joint

    vrijdag 19 juni 2009 18:17 door Erik van Goor

    Hoe gaan we om met Wilders? De meeste conservatieven hebben hun antwoord klaar: we verwerpen hem, en met hem de ontwortelde massa's, de platte cultuur. Een goede vriend van mij omschreef de houding van veel conservatieve en christelijke intellectuelen als die van iemand die met een dikke, vette joint op een berg naar de Untergang des Abendlandes zit te kijken.
    meer lezen op:
    bitterlemon


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wiki: Islamitische visies op niet-moslims

    Wiki: Islamitische visies op niet-moslims

    Een niet-moslim is iemand die geen moslim is. Vanuit de islam worden niet-moslims gecategoriseerd in verschillende groepen. Moslims beschouwen monotheïsten van vóór de openbaring van de islam aan Mohammed als een hanif, zoals Adam en Abraham.

    De omgang van de islam met andere godsdiensten is in het verleden zeer verschillend geweest. Op basis van soera De Koe 256 kan het bekeren slechts uit vrije wil en zonder dwang.
    meer lezen op:
    Wapedia


    19-06-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    Aboutaleb schrikt van IQ jonge arrestanten

    Do 16 Apr 2009 - Metro

    Aboutaleb schrikt van IQ jonge arrestanten

    Rotterdam gaat samen met minister Eberhard van der Laan (Integratie) bekijken wat de stad kan doen aan het ontwikkelingsniveau van met name Antilliaanse en Marokkaanse jongeren.

    Burgemeester Ahmed Aboutaleb is heel erg geschrokken van wat hij heeft gehoord uit politiekringen, meldde hij gisteren tijdens de presentatie van de Veiligheidsindex 2009. “Het IQ en het verstandelijk vermogen van arrestanten is dermate laag dat je er niet veel mee kan. Wanneer ze alleen zijn, zijn het schatten van jongens, maar met zijn tweeën doen ze de meest dwaze dingen.”
    meer lezen op:

    pvda rotterdam

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    Volgende film Geert Wilders komt op voor Israël
    Wilders in Israël: 'Er is al een Palestijnse staat: Jordanië'- 'Israël is de eerste verdedigingslinie van het Westen' - Grote zorgen Wilders over Obama

      
    Geert Wilders is met afstand de meest pro-Israëlische politicus van Nederland.
     
    De volgende film van Geert Wilders, de opvolger van het roemruchte 'Fitna', waarin de nadruk lag op het intrinsieke intolerante en gewelddadige karakter van de Islam, zal gaan over Israël. In een interview met de links georiënteerde Israëlische krant Haaretz verklaarde Wilders, dat zijn nieuwste film 'zal laten zien hoe de krachten van de islamisering in hun strijd tegen alle vrije landen zich vooral concentreren op Israël.'

    'De film zal laten zien dat deze strijd tegen Israël niet territoriaal is, en Israël de eerste verdedigingslinie van het Westen is. Nu is het Israël, maar wij zijn daarna aan de beurt. Daarom is het in Europa's eigenbelang om Israël te steunen; dat gaat verder dan solidariteit alleen.'
     
    Wilders verklaarde dat hij er trots op is dat zijn partij 'overeenkomsten' vertoont met Yisrael Beiteinu, de nationalistische partij van minister van Buitenlandse Zaken Avigdor Lieberman. 'Onze partijen zijn misschien niet identiek, maar er zijn zeker meer overeenkomsten dan verschillen.' Yisrael Beiteinu mag zich, net als de PVV is Nederland, verheugen in een sterk gegroeide populariteit.
    meer lezen op:
    xandernieuws
     

    18-06-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Over 25 jaar sharia in Nederland'

    ’Over 25 jaar sharia in Nederland’

    Door PETER VAN EIJK
    Het is een voor autochtone Nederlanders ronduit schokkende stelling, maar ds. H.G. Koekkoek durft hem wel aan: we moeten niet vreemd opkijken als binnen 25 jaar in Nederland de sharia, de islamitische wetgeving, is ingevoerd.
    afbeelding vergroten Ds. Koekkoek in de Triomfatorkapel, waar hij precies veertig jaar predikant is. FOTO ERIC TAAL
    ,,Binnen 25 jaar zijn de islamieten in Nederland naar verwachting in de meerderheid. En wie in de meerderheid is heeft de macht, ook in een democratie,’’ zegt hij. ,,Het overal invoeren van de sharia is een doel van de islam. Wat de christenen rest is onderwerping aan de islam of vervolging.’’

    Zo, het is nogal iets wat de Alphense baptistenpredikant stelt. Het staat allemaal in zijn zojuist verschenen boek ’Mohammed, de islam, de Koran en de Bijbel’. Deze nogal saai klinkende vlag dekt dus een vrij explosieve lading. ,,Maar mijn boek is zeker niet beledigend bedoeld, ik schrijf met veel respect over de islam en over Mohammed, die ik een integer mens vind,’’ zegt hij.

    Dominee Koekkoek (70) heeft koran en islam uitvoerig bestudeerd. Hij besloot het boek te schrijven na een serie studieavonden over dit onderwerp. ,,Daarvoor kwamen mensen uit het hele land. Het onderwerp islam trekt velen. Er is angst voor de islam en voor moslims. Maar dat is op basis van kreten die we horen, zonder dat we weten wat de islam is. En ook de overheid weet er niets van,’’ zegt hij.
    meer lezen op:
    AD

    17-06-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Migratie en Jihaad

    Migratie en Jihaad

    Arabist_jansen

    Is migratie door moslims naar Europa een vorm van Jihaad? De Italiaanse schrijfster Oriana Fallaci is de eerste mainstream auteur die deze vraag volmondig met ‘ja’ heeft beantwoord. Dat heeft ze gedaan onder invloed van de boeken en artikelen van Bat Yeor, een in Egypte opgegroeide Joodse historica, die al decennia lang de Britse nationaliteit heeft en in Zwitserland woont.

    Wat zeggen de klassieke islamitische bronnen zelf over dat onderwerp?
    meer lezen op:
    hoei boei

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen


    De Christelijke gemeente in Jos blijft vertwijfeld achter

    Bron: Metterdaad
    Deze maand vraagt Metterdaad TV uw aandacht voor Nigeria en de immense tragedie die de christelijke gemeenschap in de stad Jos eind vorig jaar overkwam.

    Het was in de nacht van 27 op 28 november. De verkiezingen waren net achter de rug. Frustratie over de uitblijvende resultaten was de druppel die de emmer deed overlopen. Een grote groep moslims besloot de verkiezingen aan te grijpen om een aanval uit te voeren op hun christelijke plaatsgenoten. Met wapens, messen en stokken stormden ze de wijken in. 129 christenen werden in koelen bloede vermoord. De organisatie Open Doors die ter plekke werkzaam is bevestigt dat 45 kerken zijn plat gebrand en ten minste 5 voorgangers om het leven zijn omgebracht.
    meer lezen op:
    EO.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom allochtonen Wilders stemmen

    Waarom allochtonen Wilders stemmen




    Bottehond        17 juni 2009

    De Volkskrant eindigde een redactioneel opiniestuk met de volgende woorden: "Ondertussen maakt Wilders stemming tegen immigranten en jaagt hij allochtonen angst aan. Daarmee is hij een gevaar voor de samenleving."
    Op Spitsnieuws dient zo'n "allochtoon" de Gutmenschen van snoeiharde repliek.

     Open brief op Spitsnieuws aan Eberhard van der Laan die gescheiden inburgering voor vrouwen toe staat.

    Meneer van der Laan, Ik vraag me af luistert u wel zo goed? Weet u het wel beter dan ons? Weet u wel waar u mee bezig bent?

    .Ik als getinte Indische Jongen, met een goed vrolijk leven. Veel allochtonen vrienden, spelend bij een overwegend blanke studentenclub in 020. Goed opgeleid en nog steeds hard lerend student en met onder andere veel indonesische moslim vrienden en familie is verbaasd dat idereen net doet alsof ze ook voor de allochtonen/moslims praten
    meer lezen op:
    het vrije volk


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Youp van '˜t Hek nu ook in de parfum?

    Youp van ‘t Hek nu ook in de parfum?


    Odeur de-youpLinkse mensen koesteren een afkeer voor de blanke mens. Het is het soort racisme dat het directe spiegelbeeld is van het racisme waaraan de antiracismebureaus nu juist zo hardnekkig het inkomen ontlenen, en dat gretig in stand gehouden wordt, want ook linkse mensen hebben een schoorsteen die roken moet. Zonder racisme zou links alleen nog arbeiders te verheffen hebben. Die hebben allang de linkse missiebroeders de rug toegekeerd, dus helpen ze de gekleurde mens een handje. Die hebben het racisme hard nodig, want dan hebben ze een excuus voor maatschappelijk falen, het terroriseren van buurten en het belagen van de eigen weldoeners. De blanke archetypen rollen dan ook veelvuldig over het beeldscherm, in de columns van weldenkend links Nederland, en op de bühne van de cabaretiers. Zoals deze: “Dat niveau. Blanke Nederlandse mannen uit een of ander boerengehucht die zichzelf even uitlaten in de grote stad. Ik vrees dat het doorgaans fans van de Toppers zijn en dat ze bij de volgende verkiezingen op Geert zullen stemmen.”
    meer lezen op:
    stan de jong.nl




    Foto

    Foto

    Foto

    Gehoord:
    Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
    Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

    Hans Jansen.

     "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Als alle Israëlieten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    wordt Israël morgen
    van de kaart geveegd.

    Als alle Arabieren
    in het Midden-Oosten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    is het morgen vrede!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


    De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

    Winston Churchill

    Foto

    Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
    Clark Kent


    Foto

    Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

    Paul Cliteur

    Foto

    Een volk dat voor tirannen zwicht ...
    zal meer dan lijf en goed verliezen:
    dan dooft het licht...
    Hendrik Mattheus van Randwijk



    Foto

    Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

    Afshin Ellian

    Foto

    Foto

    De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

    Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Cheap sex dolls (make)
        op
  • Female Sex Dolls (Make)
        op
  • Cenforce 100 Online (Cenforce)
        op
  • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
        op
  • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
        op

  • Foto

    Het is de soldaat, niet de reporter
    Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
    Het is de soldaat, niet de dichter
    Die voor de vrijheid van het woord heeft
    gestreden.
    Het is de soldaat, niet de campagneleider
    Die ons het recht tot demonstreren gaf.
    Het is de soldaat, die zijn vlag groet
    En onder die vlag het land dient
    Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
    En die het de protestactivist mogelijk maakt die
    vlag te verbranden
    .

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!