Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
  • percentage uitkeringsontvangers statushouders
  • dan weten we dat ook weer
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    senga1
    blog.seniorennet.be/senga1
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    17-06-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom allochtonen Wilders stemmen

    Waarom allochtonen Wilders stemmen




    Bottehond        17 juni 2009

    De Volkskrant eindigde een redactioneel opiniestuk met de volgende woorden: "Ondertussen maakt Wilders stemming tegen immigranten en jaagt hij allochtonen angst aan. Daarmee is hij een gevaar voor de samenleving."
    Op Spitsnieuws dient zo'n "allochtoon" de Gutmenschen van snoeiharde repliek.

     Open brief op Spitsnieuws aan Eberhard van der Laan die gescheiden inburgering voor vrouwen toe staat.

    Meneer van der Laan, Ik vraag me af luistert u wel zo goed? Weet u het wel beter dan ons? Weet u wel waar u mee bezig bent?

    .Ik als getinte Indische Jongen, met een goed vrolijk leven. Veel allochtonen vrienden, spelend bij een overwegend blanke studentenclub in 020. Goed opgeleid en nog steeds hard lerend student en met onder andere veel indonesische moslim vrienden en familie is verbaasd dat idereen net doet alsof ze ook voor de allochtonen/moslims praten
    meer lezen op:
    het vrije volk


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Youp van '˜t Hek nu ook in de parfum?

    Youp van ‘t Hek nu ook in de parfum?


    Odeur de-youpLinkse mensen koesteren een afkeer voor de blanke mens. Het is het soort racisme dat het directe spiegelbeeld is van het racisme waaraan de antiracismebureaus nu juist zo hardnekkig het inkomen ontlenen, en dat gretig in stand gehouden wordt, want ook linkse mensen hebben een schoorsteen die roken moet. Zonder racisme zou links alleen nog arbeiders te verheffen hebben. Die hebben allang de linkse missiebroeders de rug toegekeerd, dus helpen ze de gekleurde mens een handje. Die hebben het racisme hard nodig, want dan hebben ze een excuus voor maatschappelijk falen, het terroriseren van buurten en het belagen van de eigen weldoeners. De blanke archetypen rollen dan ook veelvuldig over het beeldscherm, in de columns van weldenkend links Nederland, en op de bühne van de cabaretiers. Zoals deze: “Dat niveau. Blanke Nederlandse mannen uit een of ander boerengehucht die zichzelf even uitlaten in de grote stad. Ik vrees dat het doorgaans fans van de Toppers zijn en dat ze bij de volgende verkiezingen op Geert zullen stemmen.”
    meer lezen op:
    stan de jong.nl


    16-06-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Palestijnen furieus na speech Netanyahu, overwegen nieuwe terreurgolf
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    Palestijnen furieus na speech Netanyahu, overwegen nieuwe terreurgolf
    'In geen duizend jaar accepteren wij Israël als Joodse staat'

      
    Palestijnse officials van het PA-hoofdkwartier in Ramallah hebben furieus gereageerd op de toespraak gisterenavond van de Israëlische premier Benyamin Netanyahu. 'In geen duizend jaar accepteren wij Israël als Joodse staat,' was hun reactie op het eisenpakket van Netanyahu, dat de premier neerlegde en dat de Palestijnen moeten accepteren, wil Israël akkoord gaan met een Palestijnse staat. Binnen de 'gematige' Fatah-beweging van de Palestijnse president Mahmoud Abbas gaan nu steeds meer stemmen op, om terug te keren tot de taktiek van Yasser Arafat, namelijk onderhandelen en tegelijkertijd een nieuwe golf van terreur tegen Israël ontketenen.

    Mahmoud Abbas' naaste adviseurs zouden hem inmiddels verwijten dat hij in de in hun ogen 'gespeelde botsing' tussen de Amerikaanse president Obama en Netanyahu zou zijn getrapt. Vanwege de positieve reactie van Obama op de speech van Netanyahu denken zij dat beide heren heimelijk van plan waren om de Palestijnen in de val te lokken, door nu de bal bij hen te leggen en hun een gedemilitariseerde en krachteloze staat op te leggen, wetende dat de Palestijnen nooit akkoord zouden gaan met de door Israël gestelde eisen.
    meer lezen op:
    xandernieuws
     

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eberhard van der Laan: 'jokkebrok' of slechte luisteraar?

    Eberhard van der Laan: 'jokkebrok' of slechte luisteraar?




    Yoram van Klaveren        16 juni 2009

    Er is weer eens ophef ontstaan door uitspraken van de heer Wilders. Hij heeft in een interview met de Deense televisie aangegeven dat hij criminelen met een islamitische achtergrond het liefst Europa uit zou zetten. Dit kun je verwerpelijk vinden of omarmen qua idee. Dat is wat mij betreft in dit schrijven even niet relevant. Het gaat mij hier primair om de reactie van minister van der Laan.

    Eberhard van der Laan reageert niet op dat wat er gezegd werd maar komt met een bewering die Wilders niet deed en weerlegt deze bewering vervolgens. Vreemd. 
    meer lezen op:
    het vrije volk

    15-06-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heftiger geweld tegen gezagsdragers

    Heftiger geweld tegen gezagsdragers

    UTRECHT -  Het geweld tegen gezagsdragers in Utrecht wordt ernstiger. Dat stellen onderzoekers van de Universiteit Utrecht maandag in het rapport 'Geweld tegen gezagsdragers'. Gezagsdragers zijn politiemensen en politieke bestuurders.
     
    Uit cijfers van de politie blijkt dat er in 2008 118 keer melding werd gemaakt van een incident met letsel. In 2007 waren er 72 meldingen. Volgens de onderzoekers wordt het geweld steeds heftiger. Politieagenten liepen bijvoorbeeld een gebroken neus, gescheurde kniebanden en een gebroken kuitbeen op tijdens hun werk
    meer lezen op de:
    de telegraaf

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Regime in Iran pleegt staatsgreep

    Regime in Iran pleegt staatsgreep

    zondag 14 juni 2009 16:46


    Na de verkiezingsuitslag braken rellen uit in Teheran Na de verkiezingsuitslag braken rellen uit in Teheran

    In deze blog wil ik u informeren over de gebeurtenissen in Iran van de afgelopen dagen. Ik baseer me daarbij op open bronnen en gesprekken met inwoners uit Teheran. Vrijdag 12 juni 2009 was een historische dag voor het Midden-Oosten!

    Debatten
    In de aanloop naar de verkiezingen werd voor het eerst in het islamitische Midden-Oosten op televisie gedebatteerd tussen verschillende politici. De toon tijdens die debatten, die live werden uitgezonden, is kritisch.

    Miljoenen jongeren (70 procent van de Iraanse bevolking is jonger dan dertig) gaan vervolgens de straat op om hun kandidaat Mir-Hossein Mousavi te steunen. Het gaat vooral om jongeren tussen 15 en 20 jaar, maar ook ouderen demonstreren.
    meer lezen op:
    elsevier


    14-06-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vooral niet kijken naar de saaie feiten

    Vooral niet kijken naar de saaie feiten

    Interessante lectuur: deze week verscheen het Jaarverslag 2008 van het Meldpunt Discriminatie Internet (MDI). Ruim tien jaar al speuren de medewerkers op het wereldwijde web – althans het Nederlandstalige deel daarvan – naar discriminerende uitlatingen, en probeert die te verwijderen.

    Dit doen ze vrijwel uitsluitend na een melding, en met de zegen van de ministeries van justitie en integratie. Die houden het meldpunt met subsidies in leven.

    Nu lijkt zo’n bureautje op het eerste gezicht niet onzinnig. Elke blog- en nieuwssitebezoeker weet dat in het virtuele universum sentimenten rondwaren die je in real life hooguit aan de stamtafel tegenkomt. Dat er een instantie bestaat waar je je gram kunt halen – het zal vast ergens goed voor zijn. De vraag is alleen: voor wie? meer lezen op:
    Trouw


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'˜Celstraf'? Blijft u rustig thuis.

    ‘Celstraf’? Blijft u rustig thuis.

    By boilingpoints

    Landgenoten… Ondergetekende is dit weekend op proefverlof. Om die reden ben ik in de gelegenheid om het 800ste stukkie te tikken:

    ‘Jusititie heeft een overschot aan cellen maar tegelijk zitten veel veroordeelde criminelen thuis hun straf uit met een elektronisch bandje om hun enkel. Volgens staatssecretaris Nebahat Albayrak (PvdA, Justitie) is er niets aan de hand, maar de VVD is woest en spreekt van volksverlakkerij’.

    In 2005 werd het enkelbandje ingevoerd omdat er te weinig cellen beschikbaar waren. Anno 2009 zijn er cellen te over – Albayrak sluit immers acht spinnenhuyzen – maar het enkelbandjes omgespen gaat onverminderd voort.
    meer lezen op:
    boilingpoints


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amsterdam geeft miljoenen voor zoeken vrouwelijke politiechef

    Amsterdam geeft miljoenen voor zoeken vrouwelijke politiechef

    zondag 14 juni 2009 10:29

    De Amsterdamse hoofdcommissaris van politie Bernard Welten geeft 3,2 miljoen euro uit om tien allochtone of vrouwelijke politiechefs te vinden. Met dat geld huurt Welten een internationaal wervingsbureau in.

    Bernard Welten wil heel graag meer allochtonen en vrouwen in het politiekorps Bernard Welten wil heel graag meer allochtonen en vrouwen in het politiekorps

    Dat schrijft de Telegraaf zondag.

    Doelstelling
    Welten hoopt door de uitgave van het bedrag sneller de doelstelling om 15 procent van het korps uit allochtonen en vrouwen te laten bestaan, te halen.

    PVV-Kamerlid Hero Brinkman reageert geschrokken en noemt het plan ‘te gek voor woorden’. Zijn partij vindt dat minister van Binnenlandse Zaken Guusje ter Horst (PvdA) Welten moet terugfluiten.

    ‘Welten klaagt steen en been over het geld dat hij tekortkomt en nu gooit hij het over de schutting om allochtonen aan te nemen.’
    meer lezen op:
    ELSEVIER


    13-06-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duitsland - de islamitische kolonie van Turkije

    Duitsland – de islamitische kolonie van Turkije




    E.J. Bron        13 juni 2009

    De politieke klasse heeft Duitsland al opgegeven. Het Duits-Turkse forum binnen de christendemocratische CDU verlangt openlijk de vorming van islamitische politie-eenheden.

    Deze zouden als deel van de gemeente de moskeeën moeten controleren. De eis van de CDU-werkgroep draait uit op het rechtstreeks laten ressorteren van de politie-eenheden onder de Turkse staat.

    Het budget van de DITIB (Turks-islamitische Unie voor religieuze aangelegenheden) is na de defensiebegroting de grootste post in de Turkse staatshuishouding. Een deel van de ongeveer 2500 moskeeën in Duitsland is in het bezit van DITIB en zodoende uiteindelijk van de Turkse staat. Turkije stuurt jaarlijks ongeveer 130 imams naar Duitsland, die leden van hun religieuze instanties zijn. Ze worden door Turkije betaald en bewaakt, zelfs de vrijdaggebeden worden door Ankara geschreven.

    Meer lezen op:
    het vrije volk 


    12-06-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederland Bekent Kleur wil nog meer Wilders-stemmers

    Nederland Bekent Kleur wil nog meer Wilders-stemmers

     Door Carel Brendel

     Hoe helpen we Geert Wilders aan nog meer stemmen? Over het antwoord op die vraag heeft de stichting Nederland Bekent Kleur (NBK) een week nagedacht. Vandaag (11 juni) kwam het antwoord op het PVV-succes bij de Europese verkiezingen.

     In een verklaring hamert de stichting nog eens op de noodzaak dat Wilders en zijn partij juridisch moeten worden aangepakt. Op die manier heeft men immers ook het tij kunnen keren tegen de Centrumdemocraten, die in de jaren negentig door de rechter werden veroordeeld en vervolgens uit de Tweede Kamer verdwenen.

    Het tij is inderdaad gekeerd, maar niet in de door de 'antiracisten' gewenste richting. Na de ondergang van Hans Janmaat kwam ‘extreem rechts’, de term waarmee NBK alle onwelgevallige partijen inclusief de NSB op één hoop gooit, versterkt terug. Eerst via Pim Fortuyn, nu via Geert Wilders, met verkiezingsuitslagen waarvan de arme Janmaat alleen maar een natte droom kon krijgen. Toch blijven de antiracisten denken dat ze een maatschappelijk probleem kunnen oplossen door de schrilste klokkenluider voor de rechter te slepen
    meer lezen op:
    c brendel


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mohamed Rabbae, de mascotte van links blaat weer

    Mohamed Rabbae, de mascotte van links blaat weer


    rabbae-blaat-weerOphitser Mohamed Rabbae is weer eens in de pen geklauterd om van zich te doen horen. Het is zijn beroep geworden om in tal van waakzaamheidcomités te zitten teneinde de Arabisch/islamitische megafoon op de samenleving te richten met de verongelijkte boodschap dat de moslims een soort uitroeiing wacht. Dus bralt de arme man in de Volkskrant: “Wilders heeft duidelijk een blanke, joods-christelijke samenleving op het oog. Wie daarin niet past moet het land uitgegooid worden, om te beginnen: de moslims van niet-westerse herkomst. Wilders is dus een puur racist.”. De idiotie in die bewering is gelegen in het feit dat een echte racist zich niet fixeert op religie maar op huidskleur. Wilders koestert onbetwist een afkeer voor de islam. Maar naar Nederland immigreerden meer gekleurde mensen dan alleen moslims. Wie Wilders erop betrapte dat hij ook tegen hen ageerde, anders dan wanneer ze zich misdroegen, mag het komen bewijzen. Er zit echter ook een extra boodschap verborgen in die opruiende zin van Rabbae. Namelijk: eerst de moslim, en dan de andere gekleurde mens. Kennelijk in de ijdele hoop dat iedereen met een kleur zich door Wilders bedreigd voelt.
    meer lezen op:
    stan de jong


    11-06-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nijmegen zet straatcoaches in tegen reljeugd

    Nijmegen zet straatcoaches in tegen reljeugd

    donderdag 11 juni 2009 16:58

    In een poging om de overlast in de Nijmeegse wijk Meijhorst tegen te gaan, wil de gemeente straatcoaches aanstellen. In de wijk zijn onder meer auto's in brand gestoken. Meijhorst heeft vooral problemen met Marokkaanse jongeren.
    In de wijk Meijhorst heeft politie vooral last van Marokkaanse jongeren In de wijk Meijhorst heeft politie vooral last van Marokkaanse jongeren

    Een gemeentewoordvoerder heeft de aanstelling van de coaches vandaag bevestigd.

    Autobranden
    Straatcoaches zijn een soort wijkagent en een jongerenwerker ineen en moeten probleemjongeren van de straat houden.

    Meijhorst kampt met overlast van rondhangende jeugd. Er gingen onder meer auto's in vlammen op. In de wijk kregen 56 Marokkanen een gebiedsverbod na vernielingen, brandstichting en intimidatie in het nabijgelegen winkelcentrum.
    meer lezen op:
    ELSEVIER


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Iran heeft helemaal niks te kiezen

    Iran heeft helemaal niks te kiezen

    (Update)
    Geplaatst op: donderdag 11 juni 2009
    Door: Pim van den Dool
    Categorie: Opinie
    Bronnen: The Wall Street Journal, Elsevier
    Aantal keren gelezen: 240


    Veel Nederlandse media geven de laatste dagen de indruk dat er morgen echt iets te kiezen valt in Iran, maar aan die illusie maakt de Britse journalist Con Coughlin vandaag in The Wall Street Journal een einde. De vier presidentskandidaten, zorgvuldig geselecteerd door de oppermachtige ayatollahs, zijn stuk voor stuk conservatieve hardliners die niets wezenlijks aan het beleid van Iran zullen veranderen.
    Coughlin beschrijft hoe dertig jaar islamitische revolutie de Iraanse bevolking niets dan ellende heeft gebracht. Het land staat internationaal geïsoleerd en het misdadige regime deinst er niet voor terug de oppositie de mond te snoeren, overspeligen te stenigen en ledematen van criminelen te amputeren.
    De gemiddelde Iraniër moet niets hebben van deze barbaarse toestanden, schrijft Coughlin, maar pro-democratische kandidaten staan morgen niet op de kieslijst. Het immense aantal van 475 aangemelde kandidaten is door de ayatollahs zorgvuldig teruggebracht tot vier en het mullahregime heeft die vier niet voor niets gekozen.
    meer lezen op:


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Op tournee?

    Op tournee?




    Ingezonden        10 juni 2009

    Zomaar een paar tips voor alle allochtonen die zich angstig voelen, dit vanwege de opkomst van een partij die keihard de waarheid inzake de multiculturele samenleving voor het voetlicht brengt. Want dat werd een keer tijd.

    Dus jullie voelen je angstig, zeg je? Vinden jullie het gek dat er steeds meer niet-moslims zijn die hun angst voor islamisering niet onder stoelen of banken steken? Denken jullie echt dat niemand weet wat te lezen valt in soera 3:151? Daar staat vrij vertaald: maak alle ongelovigen bang. Waarom willen jullie alle niet-moslims van Nederland wijsmaken dat die koran van jullie niets met een bepaalde mentaliteit te maken heeft terwijl het tegendeel met de dag toeneemt?
    meer lezen op:
    uitkijk


    10-06-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Over de balk: 'dialoog-huizen'

    Over de balk: 'dialoog-huizen'


    Eigenlijk is het allemaal de schuld van Mohammed Bouyeri, de laffe moslim-moordenaar van Theo van Gogh. Als reactie op de moord op Van Gogh, op 2 november 2004, voerde de Amsterdamse thee-burgemeester Job Cohen in zijn ambtswoning gesprekken met collega-socialisten als Ahmed Marcouch (toen van de Marokkaanse moskeeën), Haci Karacaer (van de Turkse terreur-organisatie Milli Görüs) en het heerschap Felix Rottenberg. Dat leidde tot het initiatief voor een heus islamitisch 'debatcentrum' Marhaba, dat een 'verlichte', dan wel 'Europese' islam moest steunen.

    Karacaer zou later afhaken, want die wilde geen gemeentelijke islam maar steun voor de z.g. emancipatie van moslims. Uiteindelijk sneefde Marhaba in december 2007 in de Amsterdamse gemeenteraad. Zelfs zijn eigen PvdA steunde Cohen niet meer bij zijn prestige

    meer lezen op:
    uitkijk

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aantal importbruiden enorm toegenomen

    Aantal importbruiden enorm toegenomen

    woensdag 10 juni 2009 07:49

    Het aantal importbruiden dat naar Nederland wordt gehaald is vorig jaar met dertig procent gestegen naar 15.330. Vorig jaar kwam er een recordaantal van 140.000 immigranten naar Nederland. Dat blijkt uit de Migratiekaart van het Wetenschappelijk Onderzoek- en Documentatiecentrum (WODC) van Justitie.
    Het aantal importbruiden nam vorig jaar met dertig procent toe Het aantal importbruiden nam vorig jaar met dertig procent toe

    Dat heeft minister voor Integratie Eberhard van der Laan (PvdA) bekendgemaakt, schrijft de Volkskrant woensdag. Volgens Van der Laan kan Nederland deze mensen onmogelijk allemaal inburgeren.

    Vestigingsoverschot
    In de Migratiekaart van het WODC blijkt dat er vorig jaar een einde is gekomen aan het sinds 2003 bestaande ‘vertrekoverschot’. Oorzaak van het vestigingoverschot is onder meer het stijgende aantal importbruiden
    meer lezen op:
    elsevier


    09-06-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Obama toch moslim?

    Obama toch moslim?

    Geplaatst op: dinsdag 9 juni 2009
    Door: Pim van den Dool
    Categorie: Opinie
    Bron: Center for Security Policy
    Aantal keren gelezen: 84


    Hoewel hij zichzelf tijdens zijn toespraak in Caïro nog typeerde als christen, sprak de Amerikaanse president Barack Obama in de Egyptische hoofdstad opvallend vaak als een moslim. Tot die conclusie komt de columnist Frank Gaffney Jr. op de site van zijn eigen denktank Center for Security Policy. Gaffney stelt zichzelf na analyse van Obama's speech de vraag of de president niet daadwerkelijk een moslim is.
    Gaffney illustreert deze opmerkelijke 'beschuldiging' onder het kopje 'America's First Muslim President' met islamgerelateerde citaten uit Obama's toespraak van donderdag.
    Hij merkt als eerste op dat Obama tot viermaal toe aan de Koran refereerde als de 'heilige Koran'. Volgens Gaffney gebruiken niet-moslims deze term zelden.
    meer lezen op:
    welingelichtekringen


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    Marcouch sluit besturen met PVV uit

    In stadsdeel Slotervaart kreeg de PVV 20% van de stemmen.

    Foto: redactie

    De Partij voor de Vrijheid rukt op in de stad. Dat bleek afgelopen donderdag bij de Europese Verkiezingen. Vooral in Noord bleek Geert Wilders populair maar ook in de Westelijke Tuinsteden, waar veel islamitische Amsterdammers wonen, werd flink op de PVV gestemd. In stadsdeel Slotervaart kreeg de PVV 20% van de stemmen.
    meer lezen op:
    AT5


    08-06-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    Gedoe over frikadellen en halalsnacks zit 'Klarendal Culturendal' in de weg

    door Harry van der Ploeg. donderdag 04 juni 2009 | 19:36 | Laatst bijgewerkt op: zaterdag 06 juni 2009 | 16:40

    ARNHEM - Arnhem moest vorig weekeinde het festival 'Klarendal Culturendal' missen.

    Gedoe over de halalmaaltijden volgens islamitische voorschriften in de keuken van bouwspeelplaats De Leuke Linde leidde tot het voortijdig afblazen van het festival.

    Het bestuur van De Leuke Linde vindt dat de Islamitische Unie zich bij de voorbereiding eenzijdig en veeleisend opstelde. "Met deze manier van samenwerken zijn we het niet eens en willen wij ook niet verder", schrijft Ron Onstein namens het bestuur in een brief aan direct betrokkenen.
    meer lezen op:
    gelderlander




    Foto

    Foto

    Foto

    Gehoord:
    Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
    Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

    Hans Jansen.

     "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Als alle Israëlieten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    wordt Israël morgen
    van de kaart geveegd.

    Als alle Arabieren
    in het Midden-Oosten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    is het morgen vrede!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


    De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

    Winston Churchill

    Foto

    Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
    Clark Kent


    Foto

    Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

    Paul Cliteur

    Foto

    Een volk dat voor tirannen zwicht ...
    zal meer dan lijf en goed verliezen:
    dan dooft het licht...
    Hendrik Mattheus van Randwijk



    Foto

    Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

    Afshin Ellian

    Foto

    Foto

    De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

    Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Cheap sex dolls (make)
        op
  • Female Sex Dolls (Make)
        op
  • Cenforce 100 Online (Cenforce)
        op
  • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
        op
  • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
        op

  • Foto

    Het is de soldaat, niet de reporter
    Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
    Het is de soldaat, niet de dichter
    Die voor de vrijheid van het woord heeft
    gestreden.
    Het is de soldaat, niet de campagneleider
    Die ons het recht tot demonstreren gaf.
    Het is de soldaat, die zijn vlag groet
    En onder die vlag het land dient
    Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
    En die het de protestactivist mogelijk maakt die
    vlag te verbranden
    .

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!