Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
  • percentage uitkeringsontvangers statushouders
  • dan weten we dat ook weer
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    grobbendonk
    blog.seniorennet.be/grobben
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    13-08-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.A Touch of Frost in Amsterdam Zuidoost

    A Touch of Frost in Amsterdam Zuidoost

    A_a_a_touch_of_frost

    PvdA juichte te vroeg over toegenomen veiligheid


    Een vaste gimmick in A Touch of Frost, mijn favoriete detectiveserie, zijn de aanvaringen tussen detective inspector Jack Frost en zijn bureaucratische chef, superintendant Norman Mullett. Frost heeft een bloedhekel aan het papierwerk, waarmee Mullett hem voortdurend opzadelt.

    Alles draait om de aangiftecijfers en oplossingspercentages, waarmee de politie in Denton aan de lokale politiek kan laten zien dat de misdaad effectief wordt bestreden.
    meer lezen op:
    hoei boei

    12-08-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'œZo werkt het niet bij de politie'

    “Zo werkt het niet bij de politie”

    Paultriepelsweb1_2“Er zijn wel belangrijker dingen, zo werkt het niet bij de politie.” Aangifte doen van winkeldiefstal valt niet altijd mee. In Rosmalen werd ondernemer Paul Triepels (28) de dupe van een bende zeer geraffineerd opererende winkeldieven. Dankzij de camera’s in de winkel kon hij nagaan wie het waren. Toen de brutale dieven twee weken later opnieuw bij hem in de zaak waren, belde hij meteen de politie. Maar daar had men belangrijker dingen aan het hoofd. Is de politie zwaar onderbemand of speelt er iets anders? Het weigeren om in actie te komen voor ‘kleine delicten’ en aangiftes op te nemen lijkt in Nederland wijd verspreid, maar ook de politiek doet er weinig aan. Er zijn belangrijker dingen.

    Op vrijdagavond 22 mei, even na half zeven, komen in de kledingzaak van Paul Triepels aan de Dorpsstraat in Rosmalen drie personen binnen. Op deze koopavond is Paul zelf in de winkel, samen met een mannelijke collega. Het is vrij druk. Pas achteraf, aan de hand van de videobeelden, is na te gaan wat er precies ie gebeurd. Paul: “Ik was zelf met een klant bezig. Eerst kwam er een jongen met een blond meisje binnen, daarna een oudere vrouw. De twee vrouwen gingen zogenaamd geïnteresseerd in de spullen zitten snuffelen, maar als je het later terugkijkt zie je dat ze helemaal niet echt interesse hebben, ze houden de hele tijd precies in de gaten wat mijn collega en ik aan het doen zijn. Mijn collega wordt dan afgeleid door de jongen,meer lezen op:
    misdaadjournalist


    11-08-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoogste tijd voor het seponeren van de zaak-Nekschot

    Hoogste tijd voor het seponeren van de zaak-Nekschot

    Interdepartementale_werkgroep_car_2

    Minister Ernst Hirsch Ballin (Justitie) heeft erkend dat de officier van justitie in Amsterdam te ver is gegaan met de aanhouding van de webmaster van de links-activistische website Ravage Digitaal. De man werd een nacht op het politiebureau vastgehouden en zijn computer werd in beslag genomen na een klacht wegens bedreiging van PVV-leider Geert Wilders.

    Aanleiding voor de affaire was een fictief dagboek van René D., waarvan velen dachten dat het was geschreven door superactivist René Danen van Nederland Bekent Kleur (NBK).
    meer lezen op:
    hoei boei


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.71 Senatoren tegen Obama: Zet druk op Arabieren
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    71 Senatoren tegen Obama: Zet druk op Arabieren

      
    71 Amerikaanse Senatoren: demoniseren van Israël moet stoppen.
     
    Niet minder dan 71 Amerikaanse senatoren van beide politieke partijen -inclusief slechts 6 van de 13 Joodse senatoren- hebben in een brief president Obama opgeroepen om druk te zetten op de Arabische landen om Israël te erkennen en de betrekkingen met de Joodse staat te normaliseren. Onder de ondertekenaars bevinden zich de belangrijkste leiders in de Senaat van zowel de Democraten als de Republikeinen.


    In de brief wordt gesteld dat Israëls pogingen om vrede te sluiten door de Arabische landen niet met gelijkwaardige inspanningen worden beantwoord. Vorige week zonden 226 leden van het Huis van Afgevaardigden een vergelijkbare brief aan de leiders van Saudi Arabië, waarin hen werd opgeroepen ombeter hun best te doen om vrede met Israël te sluiten.
    meer lezen op:

    xandernieuws
     

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Autochtonen dreigen Marokkaanse overlast zelf aan te pakken'

    'Autochtonen dreigen Marokkaanse overlast zelf aan te pakken'

    dinsdag 11 augustus 2009 07:41

    Nederlanders dreigen steeds vaker zelf met geweld in te grijpen bij wangedrag van Marokkaanse jongeren. Dat zegt politiecommissaris Ad Smit, districtschef in Amsterdam-Oost en Zuid-Oost.
     Autochtonen dreigen bij overlast steeds vaker met ingrijpen Autochtonen dreigen bij overlast steeds vaker met ingrijpen

    Dat schrijft dagblad De Pers dinsdag.

    Kut-Marokkanen
    Politiechef Smit maakt mee dat op buurtbijeenkomsten in Amsterdam-Oost veel inwoners het hebben over ‘kut-Marokkanen’. Tijdens opstootjes dreigen ze zelf in te grijpen vanaf de zijlijn. 'Als je nou niet ingrijpt, dan doen we het zelf wel, op een andere manier, dan komen de honkbalknuppels te voorschijn,’ aldus Smit.
    meer lezen op:
    elsevier


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Links kruisigt de christen en knuffelt de moslim

    Links kruisigt de christen en knuffelt de moslim


    knipAls ongelovige verwonder ik me er vele jaren over dat linkse medeongelovigen de islam carte blanche geven, terwijl de islam de SGP naar de kroon steekt in intolerantie jegens de heiden, de homo, de vrouw en de niet-gelijkgezinde gelovige. Onder het motto, de moslim is zielig, dus geven we die meer recht op religieuze intolerantie dan de christenmens, hebben fanatieke feministen en linkse activisten acties aangekondigd tegen het allesbehalve brandschone World Congress of Families. Heethoofden hebben inmiddels vernielingen aangericht bij de organisatie van dit reli-evenement. Het NOS-journaal noemde het congres gisteren omstreden. Boris van der Ham kreeg er zelfs een groot hoofd door. Nee, niet van de reactionaire Grijze Wolven die op D’66 stemden vanwege de Armeense genocide-ontkenning door Fatma Koser Kaya.
    Als een moslimextremist een aanstelling op een universiteit toegeworpen krijgt, of er eentje vanuit een ver buitenland naar hier komt om moslims tegen homo’s en Joden op te hitsen, is er geen vuiltje aan de lucht.
    meer lezen op:
    stan de jong


    10-08-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Islamisten Somalië trekken gouden tanden'

    'Islamisten Somalië trekken gouden tanden'

    Uitgegeven: 10 augustus 2009 23:26
    Laatst gewijzigd: 10 augustus 2009 23:26
    MOGADISHU - De Somalische islamistische beweging al-Shabaab laat met geweld gouden en zilveren tanden trekken van inwoners van Zuid-Somalië. Dergelijke tanden zouden indruisen tegen de strikte religieuze wetgeving die de extremistische moslims hanteren.

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Groei moslimbevolking baart PVV zorgen

    Groei moslimbevolking baart PVV zorgen

    DEN HAAG -  De PVV maakt zich zorgen over de snelle groei van de moslimbevolking in Nederland en de rest van Europa. De partij van Geert Wilders wil dat het kabinet duidelijk maakt hoeveel moslims elk Europees land telt, op dit moment en naar schatting in de komende jaren.


      Wilders heeft dit maandag samen met een partijgenoot uit de Tweede Kamer gevraagd aan premier Jan Peter Balkenende en minister Eberhard van der Laan (Integratie). De PVV reageert op een bericht van afgelopen weekend in de Britse krant Daily Telegraph, waarin wordt becijferd dat in 2050 eenvijfde van de Europeanen moslim zal zijn. Nederland loopt binnen de 27 EU-landen voorop en zal al vóór 2050 het percentage van 20 procent van de bevolking bereiken.
      meer lezen in de:
      telegraaf


      Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Birmingham : Engeland-supporters afgetuigd door zwarten en moslims
      Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Birmingham : Engeland-supporters afgetuigd door zwarten en moslims

       

      A man with a Union Jack flag is seemingly attacked after the protest sparked violence

      In Birmingham verzamelden een honderdtal Britse betogers op zaterdagnamiddag nabij een drukbezocht winkelcentrum. Zij protesteerden tegen het islam-extremisme in wat waarschijnlijk een geplande manifestatie was.  Verschillende BNP-aanhangers bevonden zich onder de betogers, reden genoeg om de betoging in een kwalijk daglicht te stellen. Als de BNP op straat komt, mogen de dierlijke instincten botgevierd worden en wordt alles goedgepraat door de media. Het volstaat om te zeggen "Er waren leden van de BNP bij - Ho, dan mag er op geklopt worden".
      meer lezen op:
      angeltjes


      09-08-2009
      Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Drie films die je ogen zouden moeten openen...


      Drie films die je ogen zouden moeten openen...

      De documentaire "The Soviet Story" van de Letse schrijver-regisseur Edvins Snore werd vanuit de UEN-fractie in het Europees Parlement gefinancierd. Deze documentaire van 85 minuten kan je hierboven integraal bekijken. De film "The Soviet Story" won ettelijke filmprijzen en oogstte ook lof in media zoals de "Wall Street Journal" en "The Economist". De documentaire werd mij aangeraden door een Estse vriend van mij, de libertariër Paul Vahur, en gisterenavond had ik eindelijk wat tijd om deze te bekijken. Ik was ronduit geschokt.

      meer lezen op:
      stan de jong

      08-08-2009
      Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.potloodje is harder

      Zijn potoodje is harder

      Arabist_jansen

      Soms zeggen mensen iets dat zo ver buiten mijn bevattingsvermogen ligt, dat ik het niet versta, of achteraf denk dat ik het verkeerd heb onthouden. Zo las ik een paar dagen geleden in de krant dat Britse soldaten die uit Afghanistan terugkomen, bij thuiskomst uitgejouwd worden. Hoewel het er niet bij stond, begreep ik wel door wie.

      Pal daarop had ik een gesprek met twee juristen, de een advocaat, de andere lid van de rechterlijke macht.
      meer lezen op:
      hoei boei

      07-08-2009
      Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kent u deze stad?
      Kent u deze stad?

      E.J. BRON


      Voelt u zich door onze kwaliteitsmedia eigenlijk goed geïnformeerd? Doet u dan nog eens een kleine test en beantwoordt u over welke stad het hieronder gaat:

      In welke Europese grote stad is in het islamitische stadsdeel ongeveer 90% van de medeburgers werkloos, leeft bijna iedereen van een uitkering,
      meer lezen op:
      het vrije volk


      Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Riante ontslagpremie ambtenaar terecht

      Riante ontslagpremie ambtenaar terecht

      BEVERWIJK -  Een topambtenaar uit Beverwijk heeft terecht een ontslagpremie van een half miljoen euro ontvangen. Dat schrijft het College van Burgemeester en Wethouders aan de Beverwijkse gemeenteraad.
      Het College van B&W stelt dat de ontslagbonus niet te hoog is, omdat
      meer lezen in de:
      de telegraaf

      Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom de sharia dient te worden afgewezen

      Waarom de sharia dient te worden afgewezen

      E.J. BRON


      Diegenen onder ons die tegen de sharia zijn, worden vaak gevraagd waarom het islamitische recht een probleem zou moeten vormen, aangezien moderne westerse samenlevingen al lange tijd de Halacha, het joodse recht, een plaats hebben gegeven.


      Dat was zelfs een van de belangrijkste punten van diegenen, die in 2005 van mening waren dat de sharia een geaccepteerd deel van de resolutie betreffende de civielrechtelijke meningsverschillen in Ontario zou moeten worden.
      meer lezen op:
      het vrije volk


      06-08-2009
      Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Met bolide de bink uithangen in Tanger
       Met bolide de bink uithangen in Tanger

      Nederlandse Marokkanen maken in Marokko de blits met dure auto's uit Duitsland en België, die ze na de vakantie verkopen. Auto's: het gesprek van de dag en het grootste verlangen van de boulevardjeugd die het zich nog niet kan veroorloven. Met glimmende ogen keuren ze de langsrijdende auto's. ''De auto's hier in Tanger zie je in Nederland niet,'' zegt een jongen uit Amsterdam-Oost. Of hij er zelf een heeft? ''Nee man, was het maar waar. Dan had ik alle chickies.''

      Een witte Mercedes rijdt met blazende boxen en pompende bassen voorbij in de Marokkaanse havenplaats. De bolides zijn een schril contrast met de afgeragde blauwe taxi's waarin de lokale bevolking zich verplaatst, opgepropt met soms wel zes man
      meer lezen op:
      maroc.nl

      05-08-2009
      Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moslims des duivels over clublied Schalke

      Moslims des duivels over clublied Schalke


      Van onze Telesportredactie
      GELSENKIRCHEN -  Het stokoude clublied van Schalke heeft in Duitsland sinds kort voor een hoop stampei gezorgd. Turkse media hebben de Bundesligaclub op de korrel omdat de de profeet Mohammed belachelijk zou worden gemaakt door de fans. Supporters van Schalke 04 zingen al 83 jaar zonder problemen het clublied.. Foto: Matty van Wijnbergen

      Al sinds 1926 zingen de fans van de Königsblauen over een profeet die van voetballen niets weet. Boze Duitse moslims voelen zich gekrenkt door het volgende rijm:

      Mohammed war ein Prophet / Mohammed was een profeet
      Der vom Fussballspielen nichts versteht / die van voetbal niets weet
      Doch aus all der schönen Farbenpracht / maar uit het mooie kleurpalet
      Hat er sich das Blau und Weisse ausgedacht / heeft hij blauw en wit op Schalke gezet

      De protesten stromen momenteel binnen bij Schalke 04. En dat aan de vooravond van de start van de Bundesliga.
      meer lezen op:
      telesport


      04-08-2009
      Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ook Australië is multicultureel 'verrijkt'

      Ook Australië is multicultureel 'verrijkt'

      Australische veiligheidsdiensten hebben in Melbourne vier mannen opgepakt die ervan worden verdacht dat ze met automatische wapens een aanslag wilden plegen op een legerbasis. De terroristen waren van plan zoveel mogelijk militairen dood te schieten tot ze zelf zouden worden uitgeschakeld.

      Dat heeft Tony Negus, waarnemend hoofdcommissaris van de federale politie, dinsdag tijdens een persconferentie bekendgemaakt, melden Australische media.

      Somaliërs

      Ruim vierhonderd agenten waren betrokken bij een serie politie-invallen dinsdagochtend vroeg (lokale tijd) in het zuidelijke Melbourne
      meer lezen op:
      uitkijk


      Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zwaar bewapende gangsters bevrijden gevangenen uit Brussels justitiepaleis


      Zwaar bewapende gangsters bevrijden gevangenen uit Brussels justitiepaleis

      (Archieffoto)
      HLN update   Uit het Brusselse justitiepaleis aan het Poelaertplein hebben twee zwaar bewapende gangsters vanochtend drie gedetineerden bevrijd. Ze namen de benen toen ze werden voorgeleid voor de correctionele rechtbank (zittingzaal 01.4). Ze moesten zich verantwoorden voor een brutale maar mislukte homejacking in Londerzeel, in november vorig jaar. Omdat ze al een zwaar strafblad hadden, riskeerden ze een zware straf.

      Bevrijd door handlangers
      Oussama Trimini Langeri (28), Youssef Oulad Has Chaib (27) en Abdelhakim Akil (27)
      meer lezen op:
      HLN

      03-08-2009
      Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marokkaan wil nog steeds liefst migreren naar het Westen

      Marokkaan wil nog steeds liefst migreren naar het Westen

      31-07-2009 18:56 | Jacob Hoekman
      De Marokkaanse migrant Mohammed Haouach poseert met zijn Ford Capri bij de vuurtoren van Breskens, 1975. „Pas accepté!” En: „Vite, vite!” Het leek volgens critici wel een slavenmarkt, eind jaren zestig in Marokko. Nederlandse functionarissen selecteerden streng wie in aanmerking kwam voor de „pas naar het paradijs.” Voor velen bleef de poort naar Europa dicht – officieel althans.

      Hij is niet gewoon blij, nee, hij stráált. Achmed Azan is het wél gelukt. Vergenoegd kijkt hij om zich heen op het plein in Nador, in het noordoosten van Marokko. Azan is 76 jaar en terug op vakantie. De Rotterdammer is een pionier van het eerste uur. „In 1964 kwam ik naar Nederland. Ik had erover gehoord van vrienden. Iedereen had in die tijd over Europa gehoord. Dáár was tenminste werk.”
      meer lezen op:
      reformatorisch dagblad

       


      02-08-2009
      Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Massale pedohuwelijken op de Gaza-Strook
      Massale pedohuwelijken op de Gaza-Strook.

      LODEWIJK NASSER


      Hamas-baardmannen trouwen met meisjes tussen de zes en acht jaar oud.


      Nu maar hopen dat het een hoax is. Moet er niet aan denken wat die arme kinderen op die leeftijd moet overkomen.
      meer zien en lezen op:
      het vrije volk



      Foto

      Foto

      Foto

      Gehoord:
      Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
      Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

      Hans Jansen.

       "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


      Archief per jaar
    • 2024
    • 2023
    • 2022
    • 2021
    • 2020
    • 2019
    • 2018
    • 2017
    • 2016
    • 2015
    • 2014
    • 2013
    • 2012
    • 2011
    • 2010
    • 2009
    • 2008
    • 2007

      Foto

      E-mail mij

      Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


      Foto

      Als alle Israëlieten
      hun wapens
      neer zouden leggen
      wordt Israël morgen
      van de kaart geveegd.

      Als alle Arabieren
      in het Midden-Oosten
      hun wapens
      neer zouden leggen
      is het morgen vrede!


      Foto

      Foto

      Foto

      Foto

      Gastenboek

      Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


      De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

      Winston Churchill

      Foto

      Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
      Clark Kent


      Foto

      Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

      Paul Cliteur

      Foto

      Een volk dat voor tirannen zwicht ...
      zal meer dan lijf en goed verliezen:
      dan dooft het licht...
      Hendrik Mattheus van Randwijk



      Foto

      Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

      Afshin Ellian

      Foto

      Foto

      De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

      Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

      Foto

      Foto

      Foto

      Foto

      Laatste commentaren
    • Cheap sex dolls (make)
          op
    • Female Sex Dolls (Make)
          op
    • Cenforce 100 Online (Cenforce)
          op
    • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
          op
    • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
          op

    • Foto

      Het is de soldaat, niet de reporter
      Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
      Het is de soldaat, niet de dichter
      Die voor de vrijheid van het woord heeft
      gestreden.
      Het is de soldaat, niet de campagneleider
      Die ons het recht tot demonstreren gaf.
      Het is de soldaat, die zijn vlag groet
      En onder die vlag het land dient
      Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
      En die het de protestactivist mogelijk maakt die
      vlag te verbranden
      .

      Foto


      Blog tegen de regels? Meld het ons!
      Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!