Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
  • percentage uitkeringsontvangers statushouders
  • dan weten we dat ook weer
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    maroeska1951
    blog.seniorennet.be/maroesk
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    29-08-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onderdrukte waarheid in Berlijn:

    In Berlijn mag een geplande tentoonstelling niet plaatsvinden, omdat zij niets anders dan de waarheid laat zien. Want die is politiek niet correct. Het gaat om de relatie van moslims met Adolf Hitler. Leidende moslims hebben Hitler geholpen, hem bewonderd, hem ondersteund – maar dat mag men tegenwoordig niet meer zeggen….

    Uiterlijk sinds april 2003 kan in Duitsland niemand meer zeggen dat hij het niet geweten zou hebben. Toen verscheen de studie ”Djihad und Judenhass” van de wetenschapper Matthias Küntzel. De man, jaargang 1955, is politieke wetenschapper en publicist in Hamburg. Hem komt de verdienste toe om als geen ander de Duitsers over de ondersteuning van de islamitische wereld aan de nazi’s onder Adolf Hitler opheldering te hebben verschaft.meer lezen op:
    de thuisjournalist


    27-08-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Antillianen: 'dieskriminaasie!
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Antillianen: 'dieskriminaasie!

     

    Een in Rotterdam verspreide folder over veiligheid is slecht gevallen bij de daar wonende Antillianen. Het Overlegorgaan Caribische Nederlanders wil over de folder een gesprek met burgemeester Ahmed Aboutaleb. Volgens voorzitter Glenn Helberg van het overlegorgaan wordt in de folder 'een stigmatiserend beeld' geschetst van Antillianen. 'Dat kan leiden tot discriminatie', zei hij woensdag.

    In de folder 'Tarwewijk veilig', die de gemeente Rotterdam deze zomer huis-aan-huis heeft verspreid, wordt uitgelegd hoe de veiligheid in deze probleemwijk krachtwijk kan worden verbeterd. 'Volwassen Antilliaanse man', is een hoofdstukje uit de folder, schampert Helberg. Daarin staat te lezen dat Antilliaanse mannen overlast voor de buurt veroorzaken en ook vaak met drugsoverlast te maken hebben
    meer lezen op:
    uitkijk

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aanklacht tegen de uitverkoop van onze vrijheden
    Aanklacht tegen de uitverkoop van onze vrijheden

    Door Carel Brendel

    Hoe is het mogelijk dat de religieuze fundamentalist Tariq Ramadan als bruggenbouwer is omarmd door het ‘progressieve’ stadsbestuur van Rotterdam? Waarom leggen gerenommeerde universiteiten in Oxford, Rotterdam en Leiden (waar Ramadan zelf voor de eer bedankte) de rode loper uit voor een filosoof, die vindt dat de wetenschap zich ondergeschikt moet maken aan de islam?

    Wie naar achtergronden van de affaire-Ramadan zoekt, kan niet om Surrender heen, het onlangs verschenen boek van Bruce Bawer. Hij beschrijft daarin hoe de elite in het vrije Westen op diverse terreinen capituleert voor de eisen van de radicale islam.
    meer lezen op:
    het net.nl brendel


    26-08-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Saudiër (80) krijgt 10-jarige bruid terug

    Saudiër (80) krijgt 10-jarige bruid terug

    AL-LAITH -  Een hoogbejaarde inwoner van Saudi-Arabië krijgt alsnog de beschikking over zijn onlangs weggelopen 10-jarige bruid. Dat meldden media in het strengislamitische koninkrijk woensdag. Het meisje was onlangs gevlucht naar de woning van een tante. Haar vader, die haar had uitgehuwelijkt, kwam erachter en bracht het kind terug naar haar 80-jarige echtgenoot.

    meer lezen op:
    de telegraaf


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    Justitie doet niks met fraude-aangifte moslimschool

    woensdag 26 augustus 2009 13:09

    Het Openbaar Ministerie neemt een aangifte van staatssecretaris Sharon Dijksma (PvdA, Onderwijs) tegen de Stichting Islamitische Scholen Helmond niet in behandeling. Het bestuur van de islamschool zou 900.000 euro verkwanseld hebben
    Het bestuur van de islamschool zou 900.000 euro verkwanseld hebben Het bestuur van de islamschool zou 900.000 euro verkwanseld hebben
    Dat heeft een woordvoerder van het fraudeparket van justitie vandaag gezegd.

    Onderzoek bracht weliswaar verschillende misstappen aan het licht bij de omstreden islamschool, maar volgens het OM zijn die niet voldoende voor een strafrechtelijk onderzoek.

    Bestuur
    Bovendien zou Dijksma, volgens justitie, zelf genoeg middelen ter beschikking hebben om op te treden tegen het bestuur, dat naar schatting ruim 900.000 euro aan subsidie heeft verkwanseld.
    meer lezen op:
    elsevier


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Niet te zomers gekleed in Syrië

    Niet te zomers gekleed in Syrië

    25-08-2009 10:39 | Inger Bout

    LATTAKIA – Bijna alles in Syrië is anders dan in Nederland. Niet alleen het eten en het klimaat; ook de kijk op de islamisering van de Nederlandse samenleving. Dat merken we in een gesprek met de jeugd van de gemeente in Lattakia.

    Tijdens een ontmoeting met jongeren van deze kerk zitten we vol verbazing te luisteren naar de mening van een aantal christenen hier. Met een vurig betoog waarschuwen ze ons voor moslims in Nederland en verdedigden ze de standpunten van Geert Wilders op dit gebied. „Een oorlog is onvermijdelijk”, vindt de predikant van deze gemeente.

    Deze Syrische christenen vinden het ongelofelijk dat Nederlanders moslims zomaar „hun gang laten gaan”. Ze mogen moskeeën bouwen en hebben zelfs eigen basisscholen.
    meer lezen op:
    ref.dagblad


    24-08-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het Grote Bat Ye'or Interview (slot)

    Het Grote Bat Ye'or Interview (slot) - Op weg naar het Wereldkalifaat

    De begrippen Dhimmitude en Eurabia zijn in de gehele wereld gemeengoed geworden en dat is geheel te danken aan het jarenlange onderzoek van de historica Bat Ye’or. Hoogtepunten uit haar omvangrijke werk zijn: The Decline of Eastern Christianity waarin zij de geschiedenis van de ondergang van het christendom onder de islam beschrijft en Eurabia, waarin zij de medeplichtigheid van Europese politici aan de huidige islamisatie documenteert.

    Barry Oostheim heeft voor Hoeiboei enkele prangende zaken met haar doorgenomen.
    Zie ook inleiding, deel 1, en deel 2.
    meer lezen op:
    hoei boei


    Deel drie: Op weg naar het Wereldkalifaat


    23-08-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Westerse helpers bij de islamisering van Denemarken
    Westerse helpers bij de islamisering van Denemarken

    E.J. BRON


    Zonder actieve ondersteuning door westerse intellectuelen, dominees en priesters, politici, kunstenaars, opiniemakers, schrijvers en journalisten zou een islamisering van Europa nooit hebben plaatsgevonden. Over hoe deze ondersteuning er specifiek kan uitzien, informeert het onderstaande artikel:


    POLITICI ALS ISLAMISERINGSHELPERS

     

    De integratiegevolmachtigde van Kopenhagen, Jacob Hougaard, riep er serieus toe op om de islam op alle Deense scholen zichtbaar en van de islamitische religie een vast bestanddeel van het openbare leven in Denemarken te maken:
    meer lezen op:
    het vrijevolk


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sluit de As Seddieq school
    Aleid Truijens

    Sluit de As Seddieq school

    Aleid Truijens, 20-08-2009 14:24

    Zo’n tien jaar geleden vond ik het nog aandoenlijk. Een schoolvriendje van mijn zoon at wel eens bij ons – geen varkensvlees.

    Z. was een leuk, openhartig jochie. Tussen de happen door meldde hij ons ernstig dat wij later moesten branden in de hel. Wij, bijna al zijn klasgenootjes, hun ouders en zelfs de lieve juf. Ja, echt! Dat deed pijn hoor! Hij vond het sneu voor ons en begreep ook niet waaraan wij dat verdiend hadden, maar ja, zijn vader zei het en dus was het waar.

    Mijn kinderen gingen stuk van het lachen: de hel! Die is allang afgeschaft, hoor! Z. zweeg. Ik vroeg me af hoe dat kind al die botsende mores moest rijmen: die van zijn goedgebekte witte vriendjes en hun drinkende, rokende ouders, van de vrolijke openbare school die volhardde in saucijzenbroodjes én baklava, en thuis die doem en verderf predikende vader. Z., kleine integreerder, wilde niemand kwetsen of afvallen. Maar ooit moest hij kiezen.
    meer lezen op:
    de volkskrant

    21-08-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het kan verkeren

    Het kan verkeren

    As Siddieqschool is geen rolmodel meer voor de PvdA

    Dankzij Hennie Metsemakers heeft de buitenwereld een inkijkje gekregen in het reilen en zeilen van de As Siddieqschool in Amsterdam. In een brief aan Het Parool vertelde de onderwijzeres over haar ervaringen op de lokatie Zeeburg van deze islamitische school.

    Niet-moslims werden door het onderwijzend team systematisch uitgesloten, stelt Metsemakers. “In de pauzes moesten we apart eten. Wij mochten niet hetzelfde begroet worden als moslimonderwijzers
    meer lezen op:
    hoei boei


    20-08-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mijn e-mail aan Ronny Naftaniel

    Mijn e-mail aan Ronny Naftaniel


    ronnynaftanielGeachte heer Naftaniel,

    Wat zou ik u graag de hand schudden. Zeker na gisteravond, toen u in het tv-programma Knevel & Van den Brink tegenover Abdou Bouzerda van de Arabisch-Europese Liga zat. De ‘discussie’ tussen u beiden, hoewel discussie hier niet het goede woord is, liep uit op een totale aanfluiting en afgang voor de programmamakers. Bouzerda praatte continu op hoge toon door u heen, zonder naar uw argumenten te willen luisteren. Knevel en Van den Brink zaten erbij en keken ernaar. Ook zij hebben van mij een mail ontvangen over hun wanprestatie.

    Wat ook typisch was, is dat Andries Knevel pas tegen het einde van het gesprek meldde dat Abdou Bouzerda u geen hand had willen geven voorafgaand aan de uitzending. De AEL-woordvoerder zou in dat geval naar eigen zeggen geen knip voor de neus waard zijn, want u bent een ‘representant van de duivel’. U bent namelijk voorzitter van het Centrum Informatie & Documentatie Israël, een instituut dat in Nederland tegen antisemitisme strijdt en in het publieke debat de Israëlische zaak verdedigt. Dat is voor Bouzerda natuurlijk duivels. De AEL staat niet voor niets voor de vernietiging van de parel van het Midden-Oosten.
    meer lezen op:
    stan de jong


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sauerland groep:Een moslim mag democratie niet accepteren

    Sauerland groep:Een moslim mag democratie niet accepteren

    Posted by admin On augustus - 19 - 2009

    334585790-adem-yilmaz-sauerland-gruppe_9Na de leider van de Sauerland-terroristen, Fritz Gelowicz, heeft nu ook de medeverdachte Adem Yilmaz een volledige bekentenis afgelegd. De beschuldigingen tegen hem – o.a. oprichting van een Duitse cel van de Islamitische Jihad Unie en het plannen van autobomaanslagen – klopten op bijna alle punten. Op de vraag naar zijn instelling betreffende de democratie zei de strenggelovige moslim: ”Een moslim mag de democratie helemaal niet accepteren.” Deze zou dingen toestaan die de islam zou verbieden en dingen verbieden die de islam zou toestaan.
    Nog vragen?

    Na de vermoedelijke aanvoerder van de Sauerland-groep (foto) heeft nog een lid de plannen voor aanslagen bekend. ”Dat klopt allemaal”, zei Yilmaz. Hij zou tot de bekentenis hebben besloten, omdat er ”teveel” bewijsmateriaal geweest zou zijn. 

    Als tweede aangeklaagde in het Sauerland-proces heeft ook Adem Yilmaz zijn deelname aan de terroristische plannen van de groep volledig bekend. De beschuldigingen tegen hem klopten op bijna alle punten, zei de 30-jarige volgens een op dinsdag in het gerechtshof in Düsseldorf voorgelezen protocol. Al sinds oktober 2003 zou hij vastbesloten geweest zijn om mee te doen aan de Jihad. Ook in de rechtszaal bevestigde hij op een vraag: ”Dat klopt allemaal.” 
    meer lezen op:
    de thuisjournalist


    19-08-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Feiten over de islamisering van Denemarken
    Feiten over de islamisering van Denemarken

    E.J. BRON


    Decennia lang was Denemarken een van de weinige voorbeeldstaten ter wereld met een vreedzame gemeenschap en een bijna perfect functionerend sociaal systeem. De kleine staat werd niet alleen het voorbeeld voor Europa: een groot milieubewustzijn, een van de beste onderwijssystemen ter wereld, een laag criminaliteitscijfer. Dit waren de hoekpunten van een decennia lang gevoerde liberale politiek door de Deense sociaaldemocraten.

    Maar in de jaren-90 trad er – parallel aan een bijna exploderende immigratie uit islamitische landen – langzamerhand ontnuchtering in. De Denen stelde tot hun schrik vast hoeveel moslims er al in de belangrijkste steden woonden en hoe gering (tot niet aanwezig) hun bereidheid was om zich te integreren in de Deense samenleving. Integendeel: steeds duidelijker begonnen de leiders van de moslims de levensstijl van de Denen aan te vallen, steeds scherper formuleerden ze hun verachting van de zogenaamde westerse ”decadentie”.
    meer lezen op:
    het vrije volk


    15-08-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Christenen onthoofd vanwege weigering bekering tot Islam
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    Christenen onthoofd vanwege weigering bekering tot Islam
    'Dit is een voorbode van wat komen gaat'

      
    Radicale Islamisten passen regelmatig onthoofding toe als straf op misdaden tegen de Islam, waaronder ook de weigering om zich tot de Islam te bekeren. Volgens de Bijbel zal het 'rijk van het beest' in de eindtijd juist deze straf massaal gaan toepassen op Christenen.
     
    Een Nigeriaanse krant schreef gisteren dat drie Christelijke geestelijken onthoofd zijn vanwege hun weigering om zich tot de Islam te bekeren. Volgens Joel Richardson, auteur van het hier eerder besproken boek 'The Islamic Antichrist', gebruiken radicale moslims over de hele wereld regelmatig onthoofding als straf op het niet willen accepteren van de Islam, en is dit volgens hem een voorbode voor wat Christenen in de toekomst wereldwijd te wachten staat.
    meer lezen op:
    xandernieuws



    14-08-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deur aan deur met Turken
    Deur aan deur met Turken

    E.J. BRON


    Ik had ooit een mooie oude huurwoning die ik met veel liefde en geld prachtig renoveerde. Op zekere dag kwam er in de naburige woning op dezelfde etage een Turkse familie wonen. In het begin woonden er maar zes mensen, later twaalf. De huur, een nieuwe inrichting en de kosten voor levensonderhoud werden betaald door de sociale dienst. Regelmatig struikelde ik over 30 paar schoenen, die ook voor mijn huisdeur werden gezet.


    Deze familie kreeg constant bezoek, de Turkse muziek jengelde de hele dag en wanneer ze hadden gekookt deden ze i.p.v. de ramen de deur open. Geen van hen had een normale baan. In het begin luisterden ze nog naar mijn verzoek om ’s nachts stil te zijn, later niet meer
    meer lezen op:
    het vrije volk


    13-08-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.A Touch of Frost in Amsterdam Zuidoost

    A Touch of Frost in Amsterdam Zuidoost

    A_a_a_touch_of_frost

    PvdA juichte te vroeg over toegenomen veiligheid


    Een vaste gimmick in A Touch of Frost, mijn favoriete detectiveserie, zijn de aanvaringen tussen detective inspector Jack Frost en zijn bureaucratische chef, superintendant Norman Mullett. Frost heeft een bloedhekel aan het papierwerk, waarmee Mullett hem voortdurend opzadelt.

    Alles draait om de aangiftecijfers en oplossingspercentages, waarmee de politie in Denton aan de lokale politiek kan laten zien dat de misdaad effectief wordt bestreden.
    meer lezen op:
    hoei boei

    12-08-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'œZo werkt het niet bij de politie'

    “Zo werkt het niet bij de politie”

    Paultriepelsweb1_2“Er zijn wel belangrijker dingen, zo werkt het niet bij de politie.” Aangifte doen van winkeldiefstal valt niet altijd mee. In Rosmalen werd ondernemer Paul Triepels (28) de dupe van een bende zeer geraffineerd opererende winkeldieven. Dankzij de camera’s in de winkel kon hij nagaan wie het waren. Toen de brutale dieven twee weken later opnieuw bij hem in de zaak waren, belde hij meteen de politie. Maar daar had men belangrijker dingen aan het hoofd. Is de politie zwaar onderbemand of speelt er iets anders? Het weigeren om in actie te komen voor ‘kleine delicten’ en aangiftes op te nemen lijkt in Nederland wijd verspreid, maar ook de politiek doet er weinig aan. Er zijn belangrijker dingen.

    Op vrijdagavond 22 mei, even na half zeven, komen in de kledingzaak van Paul Triepels aan de Dorpsstraat in Rosmalen drie personen binnen. Op deze koopavond is Paul zelf in de winkel, samen met een mannelijke collega. Het is vrij druk. Pas achteraf, aan de hand van de videobeelden, is na te gaan wat er precies ie gebeurd. Paul: “Ik was zelf met een klant bezig. Eerst kwam er een jongen met een blond meisje binnen, daarna een oudere vrouw. De twee vrouwen gingen zogenaamd geïnteresseerd in de spullen zitten snuffelen, maar als je het later terugkijkt zie je dat ze helemaal niet echt interesse hebben, ze houden de hele tijd precies in de gaten wat mijn collega en ik aan het doen zijn. Mijn collega wordt dan afgeleid door de jongen,meer lezen op:
    misdaadjournalist


    11-08-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoogste tijd voor het seponeren van de zaak-Nekschot

    Hoogste tijd voor het seponeren van de zaak-Nekschot

    Interdepartementale_werkgroep_car_2

    Minister Ernst Hirsch Ballin (Justitie) heeft erkend dat de officier van justitie in Amsterdam te ver is gegaan met de aanhouding van de webmaster van de links-activistische website Ravage Digitaal. De man werd een nacht op het politiebureau vastgehouden en zijn computer werd in beslag genomen na een klacht wegens bedreiging van PVV-leider Geert Wilders.

    Aanleiding voor de affaire was een fictief dagboek van René D., waarvan velen dachten dat het was geschreven door superactivist René Danen van Nederland Bekent Kleur (NBK).
    meer lezen op:
    hoei boei


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.71 Senatoren tegen Obama: Zet druk op Arabieren
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    71 Senatoren tegen Obama: Zet druk op Arabieren

      
    71 Amerikaanse Senatoren: demoniseren van Israël moet stoppen.
     
    Niet minder dan 71 Amerikaanse senatoren van beide politieke partijen -inclusief slechts 6 van de 13 Joodse senatoren- hebben in een brief president Obama opgeroepen om druk te zetten op de Arabische landen om Israël te erkennen en de betrekkingen met de Joodse staat te normaliseren. Onder de ondertekenaars bevinden zich de belangrijkste leiders in de Senaat van zowel de Democraten als de Republikeinen.


    In de brief wordt gesteld dat Israëls pogingen om vrede te sluiten door de Arabische landen niet met gelijkwaardige inspanningen worden beantwoord. Vorige week zonden 226 leden van het Huis van Afgevaardigden een vergelijkbare brief aan de leiders van Saudi Arabië, waarin hen werd opgeroepen ombeter hun best te doen om vrede met Israël te sluiten.
    meer lezen op:

    xandernieuws
     

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Autochtonen dreigen Marokkaanse overlast zelf aan te pakken'

    'Autochtonen dreigen Marokkaanse overlast zelf aan te pakken'

    dinsdag 11 augustus 2009 07:41

    Nederlanders dreigen steeds vaker zelf met geweld in te grijpen bij wangedrag van Marokkaanse jongeren. Dat zegt politiecommissaris Ad Smit, districtschef in Amsterdam-Oost en Zuid-Oost.
     Autochtonen dreigen bij overlast steeds vaker met ingrijpen Autochtonen dreigen bij overlast steeds vaker met ingrijpen

    Dat schrijft dagblad De Pers dinsdag.

    Kut-Marokkanen
    Politiechef Smit maakt mee dat op buurtbijeenkomsten in Amsterdam-Oost veel inwoners het hebben over ‘kut-Marokkanen’. Tijdens opstootjes dreigen ze zelf in te grijpen vanaf de zijlijn. 'Als je nou niet ingrijpt, dan doen we het zelf wel, op een andere manier, dan komen de honkbalknuppels te voorschijn,’ aldus Smit.
    meer lezen op:
    elsevier




    Foto

    Foto

    Foto

    Gehoord:
    Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
    Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

    Hans Jansen.

     "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Als alle Israëlieten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    wordt Israël morgen
    van de kaart geveegd.

    Als alle Arabieren
    in het Midden-Oosten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    is het morgen vrede!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


    De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

    Winston Churchill

    Foto

    Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
    Clark Kent


    Foto

    Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

    Paul Cliteur

    Foto

    Een volk dat voor tirannen zwicht ...
    zal meer dan lijf en goed verliezen:
    dan dooft het licht...
    Hendrik Mattheus van Randwijk



    Foto

    Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

    Afshin Ellian

    Foto

    Foto

    De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

    Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Cheap sex dolls (make)
        op
  • Female Sex Dolls (Make)
        op
  • Cenforce 100 Online (Cenforce)
        op
  • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
        op
  • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
        op

  • Foto

    Het is de soldaat, niet de reporter
    Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
    Het is de soldaat, niet de dichter
    Die voor de vrijheid van het woord heeft
    gestreden.
    Het is de soldaat, niet de campagneleider
    Die ons het recht tot demonstreren gaf.
    Het is de soldaat, die zijn vlag groet
    En onder die vlag het land dient
    Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
    En die het de protestactivist mogelijk maakt die
    vlag te verbranden
    .

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!