Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
  • percentage uitkeringsontvangers statushouders
  • dan weten we dat ook weer
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    arkan
    blog.seniorennet.be/arkan
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    02-10-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kandidaatpremier Pechtold: weg met nationale identiteit en patriottisme

    Kandidaatpremier Pechtold: weg met nationale identiteit en patriottisme

    Sommigen van u stellen de vraag wat de kandidaat-premier van links, Alexander Pechtold, nu eigenlijk voor een man is. Welnu, om die vraag te beantwoorden nemen wij u mee naar 5 mei van dit jaar. In het Zeeuwse Vlissingen mag Pechtold de jaarlijkse Van Randwijklezing geven. Ik wil u waarschuwen: het is geen verhaal voor mensen met een zwak gestel.

    De lezing begint al meteen goed: wordt het niet eens tijd voor onderhandelingen met Hamas, vraagt Pechtold zich af. Om er vervolgens aan toe te voegen dat hij zich de Palestijnse terreur eigenlijk nog wel kan voorstellen ook:
    meer lezen op:
    dagelijkse standaard.nl


    01-10-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eindhoven zegt vertrouwen op in Vogelaarwijken

    Eindhoven zegt vertrouwen op in Vogelaarwijken

    donderdag 1 oktober 2009 09:16

    Vier Eindhovense woningcorporaties - Woonbedrijf, Domein, Wooninc en Trudo - stoppen met de 'krachtwijken' in hun stad op te knappen. 'Wij durven het te zeggen.'
    Eindhoven maakt lopende projecten in de prachtwijken wel af Eindhoven maakt lopende projecten in de prachtwijken wel af

    In een ingezonden brief in de Volkskrant zeggen de directeuren van de corporaties het vertrouwen op in het krachtwijkenbeleid van minister Eberhard van der Laan (PvdA) van Wonen, Wijken en Integratie op.

    Amsterdam
    Woningcorporaties in Amsterdam zeggen door te gaan met hun projecten om de door het kabinet aanwezen achterstandswijken op te knappen, hoewel zij ook nog geen geld hebben ontvangen.

    De Haagse corporatie Staedion zegt ook door te gaan met hun plannen
    meer lezen op:
    elsevier


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.München in het teken van de islamterreur
    München in het teken van de islamterreur

    E.J. BRON - 30 SEPTEMBER 2009


    Het Oktoberfest in München is niet meer zoals vroeger. Het gezicht van het grootste volksfeest ter wereld is duidelijk veranderd. Waar men vroeger nog vrolijke en lachende mensen zag, vormen nu wapens en uniformen het beeld.

    Rondom het Oktoberfest zijn zegge en schrijve 700 politiemensen in dienst. Bovenop de privé beveiligingsmensen voor de tenten. Dit zijn de strengste veiligheidsmaatregelen in het bijna 200-jarige bestaan van het Oktoberfest. Men denkt er zelfs al hardop over na om een hek om het feestterrein te plaatsen. Iedere tas en iedere rugzak van de bezoekers wordt doorzocht. In geval van verdenking ook hun kleding.
    meer lezen op:
    het vrijevolk


    30-09-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De getto's van Brussel
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De getto's van Brussel

    • woensdag 30 september 2009
    • Auteur: 

    MOETEN WE BANG ZIJN OM ONZE WAARDEN OP TE DRINGEN? — LUCKAS VANDER TAELEN is het beu naast een getto te leven waar allochtone jongeren hem behandelen alsof hij op hun privéterrein loopt. 'Waarom durven wij niet opkomen voor wat eigenlijk essentieel is: respect voor de wetten en de waarden van het land waarin wij leven?'

    Ik woon vlakbij een buurt in Vorst, van de Merodestraat tot het Zuidstation, die je zelfs met de meest multiculturele vooringenomenheid niet anders dan als een getto kunt omschrijven.

    Mijn dochter heeft het al lang opgegeven om in die wijk te gaan. Daarvoor is ze net iets te vaak uitgescholden voor veel onfraais. Ik fiets er elke dag door en beleef steeds een ander avontuur. Dubbelgeparkeerde auto's, bestuurders die een kruispunt blokkeren om met elkaar te praten, rondhangende jongeren die je bekijken alsof je op hun privédomein komt.meer lezen op:
    standaard .be


    29-09-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De publieke omroep moet zich verre houden van islamitische propaganda
    72dpikluv_50

    Laat kinderen met rust

    Amanda Kluveld, 25-09-2009 15:38

     

    De publieke omroep moet zich verre houden van islamitische propaganda

    Naar aanleiding van een aflevering van Het Zandkasteel, een televisieprogramma voor peuters van Teleac, hebben PVV’ers Sietse Fritsma en Martin Bosma vragen gesteld aan de ministers Plasterk en Van der Laan.

    Suikerfeest
    In de aflevering van afgelopen 23 september werd het Suikerfeest voorgesteld als een algemene feestdag waarop ‘alle kinderen cadeautjes krijgen’ en je ‘schone kleren aankrijgt, want dat hoort bij Suikerfeest’. De PVV’ers typeren dit als islampropaganda en willen van de ministers weten of kinderen daar nog meer van krijgen voorgeschoteld door de publieke omroep.

    Jazeker,  zou het antwoord moeten luiden wanneer je de Teleac Schooltv eens bekijkt. In de aflevering Ramadan, bedoeld voor peuters, gaat Flip de beer (een speelgoedbeer die kan praten) uit logeren bij een moslim en zijn dochtertje die vasten.
    meer lezen op:
    de volkskrant


    28-09-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Job Cohen vindt 14 zetels voor de PvdA nog te veel

    Job Cohen vindt 14 zetels voor de PvdA nog te veel

    Door Carel Brendel

    Veertien zetels bij de jongste peiling van Maurice de Hond. Een absoluut dieptepunt. De implosie van de Partij van der Arbeid gaat vrolijk verder. Minister van Prachtwijken Eberhard van der Laan doet zijn uiterste best om klagende autochtonen en jonge Marokkaanse kereltjes, die dreigen auto’s in de fik te steken, naar elkaar toe te praten.

    Veertien zetels, dat kan nog minder, moet de Amsterdamse burgemeester Job Cohen (PvdA) hebben gedacht toen hij een interview gaf aan Trouw. Aanleiding was een bundel lezingen, waarin Cohen voor de zoveelste keer de Joodse minderheid uit vroegere eeuwen op één lijn stelde met de islamitische minderheid in onze tijd.
    meer lezen op:
    home.hetnet


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Afvalligheid, mensenrechten en islam

    Afvalligheid, mensenrechten en islam

    Ongezellig

    Het begrip afvalligheid is helemaal weggevaagd uit de westerse cultuur. Daarin hebben mensen het over een ‘gewezen protestant’ of een ‘niet-praktiserende katholiek’. Er bestaan geen sancties voor overstappen naar wat voor bijgelovige mode dan ook, van new age tot islam. Daarentegen is de kwestie in islamitische landen verre van uitgestorven, zoals de voorbeelden in dit boek laten zien.
    meer lezen op:
    hoei boei

    27-09-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geen emancipatie zonder vrijheid
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Geen emancipatie zonder vrijheid

    Auteur: Paul Scheffer




    De onzekerheid over de immigratie in Nederland en Vlaanderen is levensgroot. Dat hebben de vele debatten en gesprekken die ik de laatste jaren heb gevoerd me nog maar eens duidelijk gemaakt. Hoe vaak hoorde ik niet: 'Ik zou nooit op Wilders of Dewinter stemmen, maar…' En onder dat 'maar' schuilt een ijslaag van onbehagen en ongenoegen. Dat is overigens geen exclusief Nederlandse of Vlaamse aandoening. Overal in Europa zien we terugtrekkende bewegingen van mensen die zich onveilig voelen; en overal zien we tekenen van een 'vlucht voor de vrijheid'.

    Om deze ervaringen in een immigratiesamenleving zo dicht mogelijk te benaderen moeten we het gebruikelijke perspectief omkeren. Lange tijd werd gezegd, als was het een vanzelfsprekendheid: immigratie is een verrijking van de samenleving. Maar het is inmiddels voor iedereen wel duidelijk dat de migratie ook een verlies met zich meebrengt, zowel voor gevestigden als voor nieuwkomers. Een belangrijk deel van het 'autochtone' èn het 'allochtone' onbehagen ligt op dat vlak: 'We raken onze cultuur kwijt.'
    meer lezen op:
    standaard.be


    26-09-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voordat u Israël gaat boycotten

    Voordat u Israël gaat boycotten


    loor28Het blijkt dat er weer gezellige boycotacties worden gehouden tegen Israël, georganiseerd door allemaal hele lelijke mensjes met een veel te ruime agenda. U weet wel, van die boycotacties van de laffe soort, zoals het niet meer kopen van Israëlische dadels en andere lekkernijen uit de enige democratie in het dictatoriale Midden-Oosten. Omdat Gaza ‘open moet’. En omdat er een paar huisjes worden gebouwd op grond waarvan het nog maar de vraag is of deze aan de ‘Palestijnen’ toebehoort. Het door terroristen geleide en overgesubsidieerde Gaza moet voorlopig helemaal niet open, want daar komt alleen maar stront van zolang er geen duidelijke vredesafspraken zijn gemaakt.

    En wat ontzettend stoer, zeg, om geen Joodse dadels en sinaasappels meer te kopen. Als je Israël wilt boycotten, doe het dan goed. Schrap het gebruik van álle producten, uitvindingen en diensten die Israël op de markt brengt, zoals medicijnen tegen MS, levensreddende nucleaire geneeskunde bij kanker,
    meer lezen op:
    stan de jong


    25-09-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De soep is loei heet!

    De soep is loei heet!

    H. NUMAN - 24 SEPTEMBER 2009


    Het lijkt natuurlijk dat die soep half lauw wordt geserveerd, maar dat is nou net de bedoeling. Ik denk dat Wilders tijdens de debatten de kamer een poets bakte met zijn kopvoddentax.

    Daarover schreef ik eerder hier. De jizya belasting kan overigens nog steeds geheven worden, en het juridisch stelselmatig treiteren van Christenen in bijvoorbeeld Egypte en Turkije is een vaststaand feit. Dat die jizya nu even niet geheven wordt doet niet ter zake.

    De tsnumani van mohammedanen die Nederland en Europa binnenstromen wel. Nederland islamiseert niet, maar dhimmificeert in hoog tempo.
    meer lezen op:
    het vrijevolk


    24-09-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Guusje ter Horst zweept er weer op los

    Guusje ter Horst zweept er weer op los


    Guusje zweepziekMet onze gezagsdragers wordt het met de dag doldriester. Terwijl Nederland lijdt onder een criminaliteit op Balkan-niveau en de burger dagelijks op z’n buik moet duiken om te ontkomen aan de kogelregen vanwege de criminele afrekeningen, heeft Guusje ter Horst de verplichte blaastest voor voetgangers bedacht. En dat ondanks dat er een heus tekort aan politiepotentieel onstaan is blijkens het veel te lage misdaadophelderingspercentage, en Guusje ter Horst ook nog eens een drastische bezuiniging bij de politie aangekondigd heeft. Hebben ze net een vrouwenbeul vervroegd vrijgelaten zodat zijn slachtoffers moeten onderduiken, wordt de argeloze burger die toevallig in een gebied kuiert waar kennelijk veel gedronken wordt, lastiggevallen door een bromsnor die adem wil snuffelen. En we willen juist minder overheid, minder overheidsbetutteling, en heel veel meer veiligheid. Het mag dan zo zijn dat overmatig alcoholgebruik tot vandalisme leidt, maar de politiek heeft er juist voor gezorgd dat er massa-immigratie ontstond, waar ook weer een criminaliteitstoename uit voorvloeide.
    meer lezen op:
    stan de jong


    23-09-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marij van Eck

    Marij van Eck

    Magnolia

    "Wat een geweldig artikel van René Marres. Met alle problemen in Nederland hebben moslims niets te maken, volgens heel veel kranten en de media. Het zijn de Nederlanders, die maar geen moslim willen worden. Dat is het probleem. Assimilatie vragen van moslims, aan de heersende cultuur in het gastland, is onmenselijk. Andersom is een plicht. Daarbij worden moslims gesteund door verraderlijke types als Von der Dunk. Voor deze mensen is geweld geen taboe meer. Tenminste als dat gebruikt wordt tegen Nederlanders voor het beledigen van de islam."
    Reactie: Geplaatst door: marij van Eck | 20 februari 2008 om 12:29 Bron.

    "Alle vrouwen zouden eigenlijk achter Geert Wilders moeten gaan staan. Hij is de enige die opkomt voor de rechten van vrouwen. Elke dag wordt in mijn gezicht geslingerd hoe in de islam over de positie van vrouwen gedacht wordt.meer lezen op:
    hoei boei

    22-09-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ook problemen in bioscoop R'dam

    Ook problemen in bioscoop R'dam

    ROTTERDAM -  De politie in Rotterdam heeft zondagavond tientallen jongeren uit bioscoop Pathé aan het Schouwburgplein gezet. De groep gooide met popcorn, maakte lawaai en maakte het zo andere bezoekers onmogelijk de film af te kijken. Pathé sloot de kassa om 20.30 uur en startte geen nieuwe films meer.
    Traditiegetrouw gaat tijdens het Suikerfeest veel islamitische jeugd naar de film. Dat leidde al eerder tot problemen in bioscopen.

    Volgens een woordvoerder van Pathé hadden de bioscopen extra beveiliging ingezet. „Dat gebeurt elk jaar tijdens het Suikerfeest. De islamitische jeugd trekt er dan massaal op uit, dan lijkt me het logisch dat er zich wat incidentjes voordoen.”
    meer lezen op:
    de telegraaf


    21-09-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De hoofddoek in Nederland promoten als teken van vrijheid is gedoemd te mislukken

    De hoofddoek in Nederland promoten als teken van vrijheid is gedoemd te mislukken

    Hb080928

    De hoofddoek als vrije, autonome keuze. Hoe vaak heb ik dat de afgelopen dagen niet gelezen? En hoe vaak zal de elite deze onzinnige stelling de komende dagen, maanden, jaren nog herhalen?

    Natuurlijk is een vrouw in Nederland vrij een hoofddoek te dragen en dat:

    terwijl zij er rekening mee houdt op tijd thuis te zijn,
    terwijl zij ervoor zorgt altijd onder begeleiding uit te gaan. Als het geen man is, desnoods een vriendin,
    terwijl zij met meer respect wordt behandeld dan een ongehoofddoekte vrouw,
    meer lezen op:
    hoei boei

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gelukkig Joods nieuwjaar!

    Gelukkig Joods nieuwjaar!

    By boilingpoints

    joodsnieuwjaarLandgenoten,

    We vroegen ons af, zijn er ook Joodse lezers op deze site?
    Zo ja, Boilingpoints wenst u een gelukkig nieuwjaar!
    Alle autoloze suikerfeesten ten spijt, vandaag viert onze Joodse medemens het nieuwe jaar, maar waarom lezen we helemaal NIETS over deze Joodse feestdag?

    Dit moet toch een razend moeilijke dag zijn voor – we noemen maar een dwarsstraat – Job Cohen-dicapt. Een autoloze zondag, suikerfeest en het Joodse nieuwjaar op dezelfde dag…
    meer lezen op:
    boilingpoints


    20-09-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ontheffing autovrije zondag geldt niet voor Amsterdamse Joden

    Ontheffing autovrije zondag geldt niet voor Amsterdamse Joden


    loor26Oké, de maat is vol. Nu moet ik weer lezen dat Jeroen Broeders (PvdA) van het Amsterdamse stadsdeel Bos en Lommer zich schaamt omdat de gemeente de autoloze zondag laat samenvallen met het Suikerfeest. “Hoe komt het nou dat we dat niet weten? Dit zegt iets over hoe we in Nederland langs elkaar heen leven en hoe we met elkaar omgaan” aldus Broeders tijdens een bijeenkomst voor jongeren. Ja, en dan staat ineens wél de ecologische winst van de autovrije zondag dag ter discussie.

    Oudere moslims krijgen waarschijnlijk een ontheffing en kunnen gewoon de auto pakken om hun familie en dierbaren te bezoeken. Maar hoe zit het morgen met  de liberale oudere Joden die wegens het Joods Nieuwjaar hetzelfde willen doen? Schaamt Broeders zich niet tegenover hen?
    meer lezen op:
    stan de jong


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ahmadinejad: Kernwapens Iran 'niet nodig'
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
     


    Ahmadinejad: Kernwapens Iran 'niet nodig' (maar we maken ze wel)
    Antisemitische opvattingen Iraanse despoot hebben vooral in Europa veel medestanders - Obama hoopt met schrappen raketschild Europa Israëlische aanval op Iran te voorkomen

      
    'Vrede, vrede, en geen gevaar'  
     
    Met zijn gebruikelijke vorm van misleidende retoriek heeft de Iraanse president Mahmoud Ahmadinejad in een interview met NBC verklaard dat Iran 'geen kernwapens nodig heeft'. Hij weigerde echter rechtstreeks te antwoorden op de vraag van presentator Ann Curry of Iran deze wapens echter wél aan het maken is, zoals volgens het persbureau AP nu ook het IAEA (Internationale Atoom Energie Agentschap) heeft gekonstateerd. Met andere woorden: Iran gaat gewoon door met de wereld aan het lijntje houden, is inmiddels in staat kernkoppen te maken en mist alleen nog een betrouwbaar systeem om de wapens naar hun doel te geleiden: Israël.


    Tot driemaal toe vroeg Ann Curry of de Iraanse despoot met de woorden 'we hebben geen kernwapens nodig' ook daadwerkelijk 'NEE' bedoelde als antwoord op de vraag of Iran kernwapens ontwikkelt of zal ontwikkelen. Na de derde maal verzuchtte hij: 'Nou, u kunt hier alles van maken wat u zelf wilt, mevrouw.'
    meer lezen op:
    xandernieuws


    19-09-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hondenbaasjes overhoop met moskeebezoekers

    Hondenbaasjes overhoop met moskeebezoekers

    AMSTERDAM -  De spanning tussen Amersfoortse hondenbezitters en bezoekers aan de El Fath-moskee loopt steeds verder op. Onlangs zouden moslims, die honden als onreine dieren beschouwen, de bril van een hondeneigenaar hebben vernield.
    meer lezen in de:
    <a href=">de telegraaf

    18-09-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Politie bekogeld met gasflessen in Molenbeek

    Politie bekogeld met gasflessen in Molenbeek, negen agenten gewond


    HLN update  Bij rellen met jongeren in de Brusselse gemeente Sint-Jans-Molenbeek zijn gisterenavond negen agenten gewond geraakt. Het gaat om agenten van de zone Brussel West en van de zone Brussel Hoofdstad/Elsene. De politie is slaags geraakt met de Molenbeekse jongeren na de arrestatie van een veertienjarige.

    Stenen
    De jongen had de politie al enkele dagen uitgedaagd en beledigd. Toen de agenten hem omstreeks donderdagavond om 19 uur thuis kwamen arresteren in de Vanderstichelenstraat, liep het weer mis. Verschillende familieleden protesteerden luidkeels en dat leidde ertoe dat een groepje van een twintigtal mensen zich rond de politie verzamelde.
    meer lezen op:
    HLN.be


    17-09-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aboutaleb te snel met ontkennen criminaliteit Marokkaanse jongeren

    Aboutaleb te snel met ontkennen criminaliteit Marokkaanse jongeren

    In juni ontstond er landelijk ophef toen criminoloog Bovenkerk bekend maakte dat de helft van de Marokkaanse jongeren in Rotterdam een strafblad heeft. Burgemeester Aboutaleb zei dat hij deze cijfers niet herkende en dat er maar een veertigtal jongeren in detentie zat. Het cijfer dat de burgemeester noemde, klopt echter niet. Het aantal jeugdige Marokkanen in detentie blijkt vier keer zo hoog te zijn.

    Het probleem waar Bovenkerk in het voorjaar mee naar buiten kwam, was dat de gehanteerde statistieken voor criminaliteit en recidive op één jaar gebaseerd zijn. Een persoon die in 2006 een overval pleegt en hiervoor veroordeeld wordt, is dus voor de statistieken in 2007 geen crimineel meer. Tenminste, zolang hij niet weer veroordeeld wordt. Op basis van deze gegevens komt ongeveer 11 procent van de Marokkaanse jongeren jaarlijks in aanraking met justitie.
    meer lezen op:
    leefbaar rotterdam




    Foto

    Foto

    Foto

    Gehoord:
    Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
    Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

    Hans Jansen.

     "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Als alle Israëlieten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    wordt Israël morgen
    van de kaart geveegd.

    Als alle Arabieren
    in het Midden-Oosten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    is het morgen vrede!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


    De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

    Winston Churchill

    Foto

    Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
    Clark Kent


    Foto

    Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

    Paul Cliteur

    Foto

    Een volk dat voor tirannen zwicht ...
    zal meer dan lijf en goed verliezen:
    dan dooft het licht...
    Hendrik Mattheus van Randwijk



    Foto

    Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

    Afshin Ellian

    Foto

    Foto

    De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

    Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Cheap sex dolls (make)
        op
  • Female Sex Dolls (Make)
        op
  • Cenforce 100 Online (Cenforce)
        op
  • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
        op
  • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
        op

  • Foto

    Het is de soldaat, niet de reporter
    Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
    Het is de soldaat, niet de dichter
    Die voor de vrijheid van het woord heeft
    gestreden.
    Het is de soldaat, niet de campagneleider
    Die ons het recht tot demonstreren gaf.
    Het is de soldaat, die zijn vlag groet
    En onder die vlag het land dient
    Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
    En die het de protestactivist mogelijk maakt die
    vlag te verbranden
    .

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!