Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
  • percentage uitkeringsontvangers statushouders
  • dan weten we dat ook weer
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    lancia1
    blog.seniorennet.be/lancia1
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    31-10-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Israël als obsessie voor mensenrechtenclubs

    Israël als obsessie voor mensenrechtenclubs

    vrijdag 30 oktober 2009 10:00


    Alle ogen zijn gericht op Israël, terwijl in Jemen een totale oorlog gaande is Alle ogen zijn gericht op Israël, terwijl in Jemen een totale oorlog gaande is

    Democratische rechtsordes kennen organisaties die erop toezien of staten de mensenrechten nakomen. Dat zijn vaak nationale, en soms ook internationale organisaties. Zij richten zich voornamelijk op veiligheidsdiensten, strafrechtspleging en omgang met vreemdelingen.

    Hun kritische houding leidt tot maatschappelijk debat over de manier waarop de staat haar macht tot gelding brengt. Deze gezonde toestand weerhoudt de democratische staten ervan om al dan niet bewust de grondregels van de mensenrechten te schenden.

    Eenzijdige benadering
    Human Rights Watch (HRW) is twintig jaar geleden opgericht om tirannieke en totalitaire staten in de gaten te houden.
    meer lezen op:
    elsevier


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wij zijn allen Pakistanen

    Wij zijn allen Pakistanen


    pakistanattackTwee dagen geleden kwamen bij een aanslag in de Pakistaanse stad Peshawar meer dan 100 mensen om het leven. Rond de 200 mensen raakten gewond. De hele maand oktober regent het al terreuraanslagen in Pakistan. Bij tien verschillende aanslagen door het land heen kwamen meer dan 400 mensen, vrijwel uitsluitend burgers, om het leven. Ik vraag me wel eens af hoe de Pakistanen het leven volhouden. Dagelijks is er in bijna het hele land de permanente en benauwende dreiging van een zelfmoordaanslag. En toch staan de Pakistanen bewonderenswaardig genoeg elke dag weer op om aan een nieuwe dag te beginnen en is de regering vastberaden om de terroristen te vermorzelen. De Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Clinton zegde deze week in Islamabad terecht haar onvoorwaardelijke steun aan Pakistan toe. In Pakistan strijdt een democratisch gekozen regering tegen bloeddorstige extremisten die het land willen terugstorten in het tijdperk van de Middeleeuwen en met kernwapens dood en verderf in de regio en de wereld willen zaaien. Het is duidelijk dat maximale westerse loyaliteit richting Pakistan nodig is.
    meer lezen op:
    Stan de Jong


    29-10-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Antwoord op het rapport van Amnesty omtrent de Israelisch-Palestijnse water kwestie

    Brabosh.com

    28/10/2009

    Antwoord op het rapport van Amnesty omtrent de Israelisch-Palestijnse water kwestie

    Ingedeeld onder: Arabisch - Israëlisch conflict, Israël — brabosh @ 08:31
    waterval

    De waterval Nahal David in de oase Ein Gedi, 400 meter beneden de zeespiegel gelegen in het Israëlische gedeelte van de Judeawoestijn aan de westkust van de Dode Zee

    Naar aanleiding van de beschuldigingen door Amnesty International in een rapport waarin beweerd wordt dat Israël ‘water steelt van de Palestijnen’, heeft thans ook het Israëlisch Ministerie van Buitenlandse Zaken gereageerd. Blijkbaar weten nog steeds weinig mensen dat er inderdaad akkoorden werden gesloten tussen Israëli’s en Palestijnen (zie bronnen) waarbij de eerste partij meer dan ruimschoots aan haar verplichtingen heeft voldaan en de laatste partij schromelijk tekort is geschoten. Amnesty heeft verkozen om haar rapport te baseren op Palestijnse klachten en negeert alles wat van de Israëlische zijde wordt aangebracht.

    Dat is uiteraard haar goed recht om slechts één kant van het verhaal van de kwestie van het water te belichten, maar dan kan dit nog moeilijk een objectief rapport worden genoemd. Nochtans wordt die bewust gekozen eenzijdige benadering, die al van bij de titel duidelijk wordt en verder in het rapport wordt uiteen gezet, in abnormale proportie overal in de internationale media (en ook in België en Nederland) klakkeloos overgenomen en uitvoerig geëtalleerd.
    meer lezen op:
    brabosch.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kinderen voor Kinderen zingen: 'œAllah Akbar'

    Kinderen voor Kinderen zingen: “Allah Akbar”

    woensdag 28 oktober 2009

    Veroveringskreet van 14 eeuwen jihad, nu gezongen voor onze kinderen

    De PVV wil van minister Plasterk weten waarom Kinderen voor Kinderen gisteravond heeft gezongen “Allah Akbar”, de veroveringskreet van de jihad. In het liedje ‘baklava of rijstevla’ wordt maar liefst 27 keer geroepen dat “Allah groter is.” Het is de derde keer in korte tijd dat de publieke omroep islam-propaganda bedrijft richting onze kinderen.

    PVV-mediawoordvoerder Martin Bosma: “Nederlanders worden op deze manier vernederd. Wij moeten het islamitisch imperialisme accepteren en ons er weerloos tegenover opstellen. Dat is constant de boodschap van de staatsomroep.
    meer lezen op:
    PVV.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Subsidiespons Oxfam-Novib geeft het openlijk toe: Klimaatwaanzin kost ons jaarlijks 35 miljard euro
    Subsidiespons Oxfam-Novib geeft het openlijk toe: Klimaatwaanzin kost ons jaarlijks 35 miljard euro

    JOS SCHMITZ - 28 OKTOBER 2009


    Met de naderende klimaattop in Kopenhagen medio december trekken de bejanghebbenden de meest waanzinnige angstscenario's uit de kast die ze maar kunnen verzinnen.

    Zo waarschuwt Oxfam-Novib ons voor klimaatvluchtelingen die Europa gaan overspoelen. Als we tenminste niet snel akkoord gaan met een donatie van maarliefst 35 miljard euro per jaar aan het Afrikaanse continent. Jawel! Lees hier. Die 35 miljard moeten worden opgehoest door de inwoners van de EU-landen. Pardon, de inwoners van de rijke EU-landen, want je kan menselijkerwijs toch niet van economische krachtpatsers als bijvoorbeeld Roemenië en Bulgarije verwachten dat ze mee gaan betalen aan de klimaatwaanzin? Deze landen liggen zelf al aan het EU-infuus!
    meer lezen op:
    het vrije volk

    27-10-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marokkanen terroriseren park in Wateringen

    Marokkanen terroriseren park in Wateringen

    Nederland, oktober 2009

    Een groep van twintig voornamelijk Marokkaanse raddraaiers zorgt voor constante overlast in het Hofpark in Wateringen. De situatie is zo ernstig dat het buurtpreventieteam voorlopig niet meer het park ingaat.
    Er zijn vooral problemen rond de parkeerplaats die wordt gebruikt als illegaal racecircuit. Daarbij zijn twee auto's in het water beland. Ook vinden regelmatig ernstige vernielingen plaats. Een 84-jarige vrouw met een rollator werd van haar sokken gereden door een joyrider die met hoge snelheid. De vrouw heeft een schedelbasisfractuur en een gebroken rugwervel.
    meer lezen op:
    nieuw religieuspeil


    25-10-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het heilige gelijk van links
    gepost in: tijdsgeest

    Rechts lijkt in Nederland aan de winnende hand. Maar bij links liggen de idealen, en rechts onderschat dat. Links is nog steeds goed na de oorlog. Rechts zoekt het in de feiten. Alleen win je niet met feiten. De linkse utopie zal terugkeren als rechts er niet op bedacht is. Met hulp van de media.

    anne frank

    Mijn linkse vrienden en kennissen hebben me het al vaak gezegd: “Jij? Jij bent rechts.” Aanvankelijk vond ik dat grappig. Een geuzenaam. Een prettige verrassing ook, want het appelleert aan een diepe wens in mensen: die van de metamorfose. En je krijgt er aandacht mee. Ook leuk. Aan de andere kant; veel verjaarspartijtjes werden steeds meer verpest door die eindeloze discussies over Fortuyn, de islam en Wilders, waarbij mijn vrienden zich op hun borst klopten vanwege hun intense goedheid, gepaard aan gebrek aan kennis. En voor je journalistieke carrière is zo’n rechts imago ook niet handig. Want als links ergens in is geworteld, dan wel de media. Veel dieper dan in de politiek, die direct wordt afgerekend.
    meer lezen op:
    joost niemoller


    23-10-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onrechtrepubliek Duitsland: Vonnissen zonder rugdekking van het volk
    Onrechtrepubliek Duitsland: Vonnissen zonder rugdekking van het volk

    E.J. BRON - 22 OKTOBER 2009


    Onrechtrepubliek Duitsland: een zwaar gehandicapte, die zich in Dresden met pepperspray tegen gewelddadige jongeren probeerde te verdedigen, wordt nu door het Openbaar Ministerie als dader aangeklaagd – men laat de aanvallers ongemoeid. Geen op zichzelf staand geval van de justitiële waanzin: Steeds vaker spreken Duitse rechtbanken vonnissen uit ”in naam van het volk”, die geen verstandig denkend mens meer kan begrijpen. Rechters en advocaten hebben gebrek aan respect voor het Duitse volk.

    Herinnert u zich Dominik Brunner uit München nog? De metro-held Dominik Brunner (†50) gaf zijn leven om bedreigde kinderen in een metro te helpen. Daarvoor werd hij brutaal doodgeschopt door jongeren. En vele volwassenen keken toe. De politici eisen sindsdien meer burgermoed.
    meer lezen op:
    het vrije volk


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De twee gezichten van binnenhofbidder Izz ad-Din Ruhulessin
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    22-10-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe Europa de immigratie opvoert
    22 okt

    allochtonenDe belangrijkste gebeurtenis van onze tijd, de massamigratie, wordt achter onze rug om actief op Europees niveau georganiseerd. In deze uitgebreide analyse uit 2007 legt Barry Oostheim de mechanismen bloot en noemt hij man en paard. Het stuk werd gek genoeg geweigerd door Opinio en Trouw. Barry maakte een update van dit belangwekkende document.

    De Migratiemassage

    Hoe Nederland weer zijn deuren voor migranten opent

    -door Barry Oostheim-


    Een ruimhartiger migratiebeleid is niet alleen wenselijk voor Nederland, maar ook broodnodig. Willen wij in deze globaliserende wereld nog enigszins meetellen, dan zullen de poorten open moeten. Dit is niet de stem des volks maar geluiden die afkomstig zijn van respectabele instituten en personen zoals de SER, de SEO en voormalig minister-president Ruud Lubbers. Na het Fortuyndebâcle gingen vertegenwoordigers van gevestigde belangen het onderwerp migratie liever uit de weg. Maar sinds een klein halfjaar leggen zij de nodige assertiviteit aan de dag om het weer op de agenda te krijgen. In de NRC van 27 januari beweerde Lubbers zelfs dat wij de komst van migranten moeten ‘vieren’. Volgens hem en zijn medescribenten Halleh Gorashi en Naema Tahir zorgt migratie voor de gewenste ‘verfrissing en vernieuwing van onze samenleving’, en dat is hard nodig vanwege de heersende ‘harde mentaliteit van verkramping en uitsluiting’.
     meer lezen op:
    joost niemoller


    20-10-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aantal moslims in Antwerps basisonderwijs met vijfde gegroeid

    Aantal moslims in Antwerps basisonderwijs met vijfde gegroeid

    In het Antwerps stedelijk basisonderwijs is dit schooljaar 40 procent van de leerlingen moslim. Zo blijkt uit het antwoord van Antwerps onderwijsschepen Robert Voorhamme op een vraag van Vlaams Belanggemeenteraadslid Wim Van Osselaar. Dat is een vijfde meer dan twee jaar geleden. Het Vlaams Belang waarschuwt dat aan het huidige tempo het stedelijk basisonderwijs tegen 2012 een meerderheid aan moslimleerlingen zal tellen.
    meer lezen op:
    hln.be

    18-10-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SP eist vertrek kritische Amsterdamse korpschef

    SP eist vertrek kritische Amsterdamse korpschef

    zondag 18 oktober 2009 10:02

    De Amsterdamse afdeling van de SP wil dat hoofdcommissaris Bernard Welten opstapt. Met zijn kritiek op minister Guusje ter Horst (Binnenlandse Zaken) en de Amsterdamse burgemeester Job Cohen (beiden PvdA) heeft Welten een 'brevet van onvermogen afgegeven'. Ook zouden Cohen en Welten elkaar op persoonlijk vlak niet mogen.

    Welten en Cohen tijdens een gezamenlijk optreden Welten en Cohen tijdens een gezamenlijk optreden

    Dat heeft de partij zondag bekendgemaakt.

    Onruststokers
    Welten gaf een interview in NRC Handelsblad waarin hij liet weten dat Cohen en Ter Horst hem beknotten in zijn werk en dat hij onvoldoende ruimte krijgt om in het openbaar te vertellen 'wat er speelt in de samenleving en op welke wijze er iets aan gedaan kan worden'.

    Ook uitte hij kritiek op Ter Horst omdat hij de minister in haar functie nog nooit heeft ontmoet. Zij schijnt alleen maar bestuurders te willen ontmoeten en ziet politiechefs als onruststokers, aldus Welten.
    meer lezen op: elsevier



    17-10-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Kracht Van De Rede

    De Kracht Van De Rede

    Fallacig1_u5137_fallaci1

    Op verzoek van burgemeester Job Cohen bovenaan gezet.


    (fragment)

    Een van de slechte eigenschappen die kenmerkend is voor politici is de arrogantie om te denken dat u mensen voor de gek kunt houden, dat u ze als blinden of debielen kunt behandelen, dat u ze allles voor zoete koek kunt laten slikken, en dat u de meest evidente feiten kunt ontkennen of negeren. De meest zichtbare, concrete en duidelijke feiten. Maar deze keer lukt u dat niet, mijnheer. Deze keer kunt u de feiten, die zelfs kinderen kunnen zien, niet ontkennen.
    meer lezen op:
    hoei boei


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Praten met Aboutaleb levert geld op

    Praten met Aboutaleb levert geld op

    Burgemeester Ahmed Aboutaleb van Rotterdam

    ROTTERDAM - Marokkanen in Rotterdam krijgen betaald om met burgemeester Aboutaleb te praten. Zij kunnnen 40 euro verdienen als ze over hun ervaringen in de stad vertellen.
    meer lezen op:
    AD


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zweepslagen voor dragen beha in Somalië

    Zweepslagen voor dragen beha in Somalië

    MOGADISHU -  De Somalische rebellenbeweging al-Shebab heeft vrouwen publiekelijk gestraft omdat zij een beha droegen. De vrouwen kregen zweepslagen, aldus inwoners van Mogadishu, de hoofdstad van het land in de Hoorn van Afrika.
    Foto: ANP

    Al-Shebab, volgens de Verenigde Staten de Afrikaanse tak van terreurnetwerk al-Qaeda, heeft de macht in grote delen van Somalië. Ze willen een zo islamitisch mogelijke samenleving. Eerder werden films, voetbalwedstrijden en muzikale ringtones al verboden.

    Voor vrouwen is een nieuw soort sluier geïntroduceerd, die zichtbaar maakt of vrouwen een beha dragen. Volgens de inwoners van Mogadishu verzamelden gemaskerde mannen alle rondborstige vrouwen. Zij kregen zweepslagen, moesten hun beha uitdoen en met hun borsten schudden.
    meer lezen op:
    de telegraaf



    15-10-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Christenen in Pedang lijden onder de sharia
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Christenen in Pedang lijden onder de sharia

    06-10-2009 19:46 05-10-2009 10:57
     
     

    NIEUWLEUSEN - Stichting ORA maakt zich zorgen om de christelijke gemeenschap in Pedang. "Het is een kleine minderheid die dagelijks lijdt onder de sharia", zegt Erik Merx van ORA.   

     

    Zomaar een voorbeeld van onderdrukking: Na de tsunami in 2004, werden de christenen in Atjeh, (deze stad ligt ook op het eiland Sumatra) hulp geweigerd tenzij zij ter plekke zich bekeerden tot de islam. "Ik ben nu vooral bezorgd voor onze broeders en zusters in Padang", zegt Erik Merx van ORA. "Het is een kleine minderheid die dagelijks lijdt onder de sharia, de islamitische wet. Christenen in situaties als deze, zijn in Indonesië zeer kwetsbaar."
    meer lezen op:
    uitdagingonline.nl


    14-10-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marokkanen terroriseren Oosterhoutse wijk

    Marokkanen terroriseren Oosterhoutse wijk

    OOSTERHOUT -  Een groep Marokkanen terroriseert de buurt rond een buurthuis in Oosterhout.

    Zondagavond is een vuurwerkbom bij buurthuis de Bunthoef naar binnen gegooid. Twee dagen later werd bij een 81-jarige vrouw vuurwerk door het raam geschoten. De vrijwilligers van het buurthuis worden al langere tijd door een beveiligingsmedewerker beschermd wanneer zij 's avonds de boel op slot doen.
    meer lezen op:
    telegraaf



    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Antwerps basisonderwijs telt vier moslims op tien

    Antwerps basisonderwijs telt vier moslims op tien

    • woensdag 14 oktober 2009
    • Auteur: (fvg)

    BRUSSEL - Het Vlaams Belang waarschuwt voor een ‘islamisering' van het Antwerps onderwijs.

    Vier leerlingen op de tien kiezen in het Antwerps stedelijk basisonderwijs voor de islam als levensbeschouwelijk vak. Dat blijkt uit cijfers van de Antwerpse schepen van Onderwijs Robert Voorhamme (SP.A). De cijfers werden opgevraagd door het Vlaams Belang.

    Volgens Filip Dewinter (Vlaams Belang) zal, op grond van een extrapolatie, in 2012 een meerderheid van de leerlingen in het Antwerpse basisonderwijs moslim zijn. Voorhamme zegt dat het om een hypothese gaat. ‘Men ziet een bedreiging die er niet is', zegt de schepen van Onderwijs.
    Meer lezen op:
    standaard.be

    12-10-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Israël of Palestina - van wie is het land nu eigenlijk?
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    Israël of Palestina - van wie is het land nu eigenlijk?






    Is het al ruim 61 jaar durende conflict tussen Israël en de Arabieren alleen op te lossen door een allesbeslissende eindstrijd?

     
    Nu de wereld onder leiding van de kersverse Nobelprijswinnaar Barack Obama bereid lijkt om Israël te dwingen om de 'bezetting' van de Westelijke Jordaanoever op te geven en in te stemmen met de oprichting van 'Palestina' -wat volgens zowel vriend als vijand het begin van het einde van de Joodse Staat zal betekenen- is het temidden van alle door zowel de massa- als alternatieve media (des-)informatie noodzakelijker dan ooit om goed naar de historische feiten te kijken, die aan de basis lagen van het al ruim 61 jaar durende conflict, dat in toenemende mate de hele mensheid lijkt bezig te houden. Aan wie behoort het huidige Israël nu eigenlijk toe - aan de Joden, aan de Palestijnen, of aan allebei?


    Geschiedenis in vogelvlucht

    Een korte reis door de annalen van de geschiedenis leert dat onafhankelijke archeologen en historici zowel het bestaan als de veroveringen van het 'volk Israël' tussen 1200 en 1000 v.C. bevestigen, alsmede ook het feit dat het land van de Joden in 587 v.C. bezet werd door de Babyloniërs (Perzen), en zij als volk in slavernij gevoerd werden. Na de Perzen kwamen de Grieken, vervolgens de Hasmoneeën en na hen de Romeinen.
    meer lezen op:
    xandernieuws


    11-10-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'God is de concurrent van de mensenrechten'
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    'God is de concurrent van de mensenrechten'

    • zaterdag 10 oktober 2009
    • Auteur: Lieven Sioen
     

     

    Jean-Marie Dedecker ontsluiert de migratie — Geen kindergeld meer voor spijbelende criminele jongeren, gezinshereniging beperken tot vrouw en kinderen, geen onmiddellijke toegang tot de sociale zekerheid voor wie niet zelf heeft bijgedragen. Alleen zo kan België het aanzuigeffect van de verzorgingsstaat op migranten stoppen, vindt Jean-Marie Dedecker. Meyrem Almaci (Groen!) reageert: 'Uw boek is klinkklare nonsens.'

    Foto Jimmy Kets

    Een nieuw boek van Jean-Marie Dedecker gaat niet onopgemerkt voorbij, en al zeker niet als het over islam en migratie gaat. Met een tsunami van anekdotes, studies en citaten wil het LDD-kopstuk aantonen dat immigratie een bedreiging is voor de welvaartsstaat en voor de seculiere maatschappij. Maar is Meyrem Almaci, de Kamerfractieleider van Groen!, niet het levende bewijs van het tegendeel? Een heftig debat was onvermijdelijk.

    Meneer Dedecker, waarom zijn al die blanke mannen op middelbare leeftijd zo bang van zestienjarige meisjes met een hoofddoek?

    Jean-Marie Dedecker: 'O, maar ik ben niet bang van die meisjes. Ik wilde alleen nog eens benadrukken wat de essentie is van de hoofddoek: het is een symbool van de discriminatie van de vrouw. Mohammed heeft de hoofddoek opgelegd nadat zijn lievelingsvrouw Ajeshe was vreemdgegaan. Als straf moest ze een hoofddoek dragen, een kleed tot op haar voeten dragen en binnenblijven. Vandaag is dat niet anders. Een moslimvrouw draagt een hoofddoek om niet besprongen te worden door de mannen.'
    meer lezen op:
    standaard.be




    Foto

    Foto

    Foto

    Gehoord:
    Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
    Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

    Hans Jansen.

     "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Als alle Israëlieten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    wordt Israël morgen
    van de kaart geveegd.

    Als alle Arabieren
    in het Midden-Oosten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    is het morgen vrede!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


    De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

    Winston Churchill

    Foto

    Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
    Clark Kent


    Foto

    Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

    Paul Cliteur

    Foto

    Een volk dat voor tirannen zwicht ...
    zal meer dan lijf en goed verliezen:
    dan dooft het licht...
    Hendrik Mattheus van Randwijk



    Foto

    Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

    Afshin Ellian

    Foto

    Foto

    De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

    Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Cheap sex dolls (make)
        op
  • Female Sex Dolls (Make)
        op
  • Cenforce 100 Online (Cenforce)
        op
  • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
        op
  • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
        op

  • Foto

    Het is de soldaat, niet de reporter
    Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
    Het is de soldaat, niet de dichter
    Die voor de vrijheid van het woord heeft
    gestreden.
    Het is de soldaat, niet de campagneleider
    Die ons het recht tot demonstreren gaf.
    Het is de soldaat, die zijn vlag groet
    En onder die vlag het land dient
    Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
    En die het de protestactivist mogelijk maakt die
    vlag te verbranden
    .

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!