Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
  • percentage uitkeringsontvangers statushouders
  • dan weten we dat ook weer
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    mijntuin
    blog.seniorennet.be/mijntui
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    17-10-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Praten met Aboutaleb levert geld op

    Praten met Aboutaleb levert geld op

    Burgemeester Ahmed Aboutaleb van Rotterdam

    ROTTERDAM - Marokkanen in Rotterdam krijgen betaald om met burgemeester Aboutaleb te praten. Zij kunnnen 40 euro verdienen als ze over hun ervaringen in de stad vertellen.
    meer lezen op:
    AD


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zweepslagen voor dragen beha in Somalië

    Zweepslagen voor dragen beha in Somalië

    MOGADISHU -  De Somalische rebellenbeweging al-Shebab heeft vrouwen publiekelijk gestraft omdat zij een beha droegen. De vrouwen kregen zweepslagen, aldus inwoners van Mogadishu, de hoofdstad van het land in de Hoorn van Afrika.
    Foto: ANP

    Al-Shebab, volgens de Verenigde Staten de Afrikaanse tak van terreurnetwerk al-Qaeda, heeft de macht in grote delen van Somalië. Ze willen een zo islamitisch mogelijke samenleving. Eerder werden films, voetbalwedstrijden en muzikale ringtones al verboden.

    Voor vrouwen is een nieuw soort sluier geïntroduceerd, die zichtbaar maakt of vrouwen een beha dragen. Volgens de inwoners van Mogadishu verzamelden gemaskerde mannen alle rondborstige vrouwen. Zij kregen zweepslagen, moesten hun beha uitdoen en met hun borsten schudden.
    meer lezen op:
    de telegraaf



    15-10-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Christenen in Pedang lijden onder de sharia
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Christenen in Pedang lijden onder de sharia

    06-10-2009 19:46 05-10-2009 10:57
     
     

    NIEUWLEUSEN - Stichting ORA maakt zich zorgen om de christelijke gemeenschap in Pedang. "Het is een kleine minderheid die dagelijks lijdt onder de sharia", zegt Erik Merx van ORA.   

     

    Zomaar een voorbeeld van onderdrukking: Na de tsunami in 2004, werden de christenen in Atjeh, (deze stad ligt ook op het eiland Sumatra) hulp geweigerd tenzij zij ter plekke zich bekeerden tot de islam. "Ik ben nu vooral bezorgd voor onze broeders en zusters in Padang", zegt Erik Merx van ORA. "Het is een kleine minderheid die dagelijks lijdt onder de sharia, de islamitische wet. Christenen in situaties als deze, zijn in Indonesië zeer kwetsbaar."
    meer lezen op:
    uitdagingonline.nl


    14-10-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marokkanen terroriseren Oosterhoutse wijk

    Marokkanen terroriseren Oosterhoutse wijk

    OOSTERHOUT -  Een groep Marokkanen terroriseert de buurt rond een buurthuis in Oosterhout.

    Zondagavond is een vuurwerkbom bij buurthuis de Bunthoef naar binnen gegooid. Twee dagen later werd bij een 81-jarige vrouw vuurwerk door het raam geschoten. De vrijwilligers van het buurthuis worden al langere tijd door een beveiligingsmedewerker beschermd wanneer zij 's avonds de boel op slot doen.
    meer lezen op:
    telegraaf



    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Antwerps basisonderwijs telt vier moslims op tien

    Antwerps basisonderwijs telt vier moslims op tien

    • woensdag 14 oktober 2009
    • Auteur: (fvg)

    BRUSSEL - Het Vlaams Belang waarschuwt voor een ‘islamisering' van het Antwerps onderwijs.

    Vier leerlingen op de tien kiezen in het Antwerps stedelijk basisonderwijs voor de islam als levensbeschouwelijk vak. Dat blijkt uit cijfers van de Antwerpse schepen van Onderwijs Robert Voorhamme (SP.A). De cijfers werden opgevraagd door het Vlaams Belang.

    Volgens Filip Dewinter (Vlaams Belang) zal, op grond van een extrapolatie, in 2012 een meerderheid van de leerlingen in het Antwerpse basisonderwijs moslim zijn. Voorhamme zegt dat het om een hypothese gaat. ‘Men ziet een bedreiging die er niet is', zegt de schepen van Onderwijs.
    Meer lezen op:
    standaard.be

    12-10-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Israël of Palestina - van wie is het land nu eigenlijk?
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    Israël of Palestina - van wie is het land nu eigenlijk?






    Is het al ruim 61 jaar durende conflict tussen Israël en de Arabieren alleen op te lossen door een allesbeslissende eindstrijd?

     
    Nu de wereld onder leiding van de kersverse Nobelprijswinnaar Barack Obama bereid lijkt om Israël te dwingen om de 'bezetting' van de Westelijke Jordaanoever op te geven en in te stemmen met de oprichting van 'Palestina' -wat volgens zowel vriend als vijand het begin van het einde van de Joodse Staat zal betekenen- is het temidden van alle door zowel de massa- als alternatieve media (des-)informatie noodzakelijker dan ooit om goed naar de historische feiten te kijken, die aan de basis lagen van het al ruim 61 jaar durende conflict, dat in toenemende mate de hele mensheid lijkt bezig te houden. Aan wie behoort het huidige Israël nu eigenlijk toe - aan de Joden, aan de Palestijnen, of aan allebei?


    Geschiedenis in vogelvlucht

    Een korte reis door de annalen van de geschiedenis leert dat onafhankelijke archeologen en historici zowel het bestaan als de veroveringen van het 'volk Israël' tussen 1200 en 1000 v.C. bevestigen, alsmede ook het feit dat het land van de Joden in 587 v.C. bezet werd door de Babyloniërs (Perzen), en zij als volk in slavernij gevoerd werden. Na de Perzen kwamen de Grieken, vervolgens de Hasmoneeën en na hen de Romeinen.
    meer lezen op:
    xandernieuws


    11-10-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'God is de concurrent van de mensenrechten'
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    'God is de concurrent van de mensenrechten'

    • zaterdag 10 oktober 2009
    • Auteur: Lieven Sioen
     

     

    Jean-Marie Dedecker ontsluiert de migratie — Geen kindergeld meer voor spijbelende criminele jongeren, gezinshereniging beperken tot vrouw en kinderen, geen onmiddellijke toegang tot de sociale zekerheid voor wie niet zelf heeft bijgedragen. Alleen zo kan België het aanzuigeffect van de verzorgingsstaat op migranten stoppen, vindt Jean-Marie Dedecker. Meyrem Almaci (Groen!) reageert: 'Uw boek is klinkklare nonsens.'

    Foto Jimmy Kets

    Een nieuw boek van Jean-Marie Dedecker gaat niet onopgemerkt voorbij, en al zeker niet als het over islam en migratie gaat. Met een tsunami van anekdotes, studies en citaten wil het LDD-kopstuk aantonen dat immigratie een bedreiging is voor de welvaartsstaat en voor de seculiere maatschappij. Maar is Meyrem Almaci, de Kamerfractieleider van Groen!, niet het levende bewijs van het tegendeel? Een heftig debat was onvermijdelijk.

    Meneer Dedecker, waarom zijn al die blanke mannen op middelbare leeftijd zo bang van zestienjarige meisjes met een hoofddoek?

    Jean-Marie Dedecker: 'O, maar ik ben niet bang van die meisjes. Ik wilde alleen nog eens benadrukken wat de essentie is van de hoofddoek: het is een symbool van de discriminatie van de vrouw. Mohammed heeft de hoofddoek opgelegd nadat zijn lievelingsvrouw Ajeshe was vreemdgegaan. Als straf moest ze een hoofddoek dragen, een kleed tot op haar voeten dragen en binnenblijven. Vandaag is dat niet anders. Een moslimvrouw draagt een hoofddoek om niet besprongen te worden door de mannen.'
    meer lezen op:
    standaard.be


    10-10-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stop met die dialoog, het is zo zinloos
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Interview Farish Noor

    Stop met die dialoog, het is zo zinloos

    Door: Kustaw Bessems
    Gepubliceerd: gisteren 01:47
    Update: gisteren 02:14


     

    Knetter wordt hij, als hij meteen voor ongelovige wordt uitgemaakt wanneer hij probeert de islam een beetje te relativeren. En van linkse politici verwacht mensenrechtenactivist Farish Noor ook al weinig hulp, want die zijn te druk bezig om reli-praatjes uit te wisselen met raaskallende maniakken.

    ‘In mijn thuisland Maleisië staan ze op het punt om een vrouw zweepslagen te geven voor het drinken van een biertje’, zegt Farish Noor. ‘Idioter verzin je het niet. Ik doe wat ik kan om het publiek tot zinnen te brengen. Dan zeg ik: stel je voor dat ergens een land is waar je geen asperges mag eten. En waar ze iemand die toch een kopje aspergesoep drinkt, twintig zweepslagen geven. Zien jullie niet dat dat behalve onmenselijk ook ontzettend dom is? De reactie is meestal: je weet niet waar je het over hebt, jij verdomde ongelovige, ga naar de hel, blablabla. Ik word er knetter van.’
    meer lezen in:
    de spits

     


    09-10-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Obama zal Nobelprijs gebruiken om Israël te dwingen tot vredesverdrag'
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    'Obama zal Nobelprijs gebruiken om Israël te dwingen tot vredesverdrag'
    Is dit de tijd van 'Terwijl zij zeggen, het is vrede en rust, overkomt hun een plotseling verderf'? - Meer profetische aanwijzingen dat oktober 2009 cruciale maand zou kunnen zijn


    De voorzitter van het Israëlische parlement, Rubi Rivlin, vreest dat Obama zijn vandaag toegekende Nobelprijs zal gebruiken om Israël te dwingen akkoord te gaan met een door de VN en Amerika opgelegd vredesverdrag, waarin Israël enorme concessies zal moeten doen aan de Palestijnen. In tegenstelling tot de rest van de moslimwereld, waar de toekenning met de nodige skepsis werd ontvangen, reageerden de Palestijnen bij monde van hoofdonderhandelaar Saeb Erekat dan ook verheugd op Obama's Nobelprijs. 'Wij hopen dat Obama nu in staat zal zijn om vrede in het Midden Oosten te bewerkstelligen.'


    Obama, wiens anti-Israël politiek er voor gezorgd heeft dat nog maar 4% van de Israëliërs achter hem staat, sluit zich met zijn Nobelprijs aan bij een aantal illustere voorgangers die dezelfde anti-semitische ideeën ten toon spreiden of hebben gespreid: aartsbisschop Desmond Tutu, voormalige president Jimmy Carter en niet te vergeten de enkele jaren geleden overleden Palestijnse aartsterrorist Yasser Arafat. De toekenning van de Nobelprijs van de Vrede staat dan ook geheel los van de overige, vooral wetenschappelijke Nobelprijzen.
    meer lezen op:
    xandernieuws

    08-10-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Migratie kost 7 miljard euro'

    'Migratie kost 7 miljard euro'

    BRUSSEL -  Jean-Marie Dedecker presenteert vandaag zijn nieuwe boek 'Hoofddoek of blinddoek?' Daarin waarschuwt de Belgische LDD-voorzitter voor de kosten van de migratie en voor de veroveringsdrang van de islam. "De migratie kost ons jaarlijks meer dan 7 miljard euro", aldus Dedecker.
    Jean-Marie Dedecker

    Het boek toont volgens Dedecker aan dat migratie de Belgen veel kost en weinig of niets opbrengt. "En dan heb ik het niet alleen over geld, maar ook over geestelijke waarden. Het gaat ook over de bedreiging van de scheiding tussen Kerk en Staat. Verder bewijs ik dat 70 procent van onze criminaliteit te maken heeft met allochtonen en dat 60 procent van de sociale woningen in onze steden wordt bezet door vreemdelingen", aldus Dedecker in Belgische media.
    meer lezen op:
    de telegraaf



    07-10-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het mirakel van Luxenberg

    Het mirakel van Luxenberg

    Arabist_jansen

    ‘En worden niet ten huwelijk uitgegeven’: Het mirakel van Luxenberg

    Christoph Luxenberg is het pseudoniem van een Libanese Christen die in Duitsland woont. Hij is niet onfeilbaar, maar hij is wel een wonderdoener. Hij heeft de westerse koranwetenschap weten wakker te schudden.

    Niemand wordt graag uit zijn slaap gewekt, en de protesten van de slapers zijn dan ook heftig. De haat die Luxenberg oproept, zindert door het mini-universum van Islamologen, Arabisten, Korangeleerden, en hoe al deze waardigheidsbekleders zichzelf ook verder mogen aanduiden.
    meer lezen op:
    hoei boei

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Roermond vreest tweede Gouda

    Roermond vreest tweede Gouda


    door Nico Fassotte
    ROERMOND -  Politie, justitie en de gemeente Roermond roepen de hulp van het publiek in om een einde te maken aan de terreur van een groep voor het grootste deel Marokkaanse raddraaiers. Zij teisteren de wijk Donderberg al lange tijd.
    Afgelopen jaar kwam Gouda op negatieve wijze in het nieuws, toen zelfs een buslijn tijdelijk werd opgeheven na problemen met reljongeren...

    Het is vijf voor twaalf", zegt VVD-raadslid Bert Achten. "We zijn de grip op het publieke domein aan het verliezen, ook in Donderberg. Ook middelgrote steden in de provincie kampen met ordeproblemen die tot nu toe vooral in de Randstad leken te spelen, dat moeten ze maar eens horen in Den Haag. We stevenen hier af op een nieuw Gouda." De Donderberg is al jarenlang een achterstandswijk met grote problemen. Volgens burgemeester Henk van Beers van Roermond doet de politie alles om de wijk weer onder controle te krijgen. Er is een speciaal politiewijkteam opgericht en er zijn jongerenwerkers actief.

    Het wijkteam richt zich op het verminderen van woninginbraken, auto-inbraken, straatroof, mishandeing en bedreiging.
    meer lezen op:
    de telegraaf


    06-10-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Met de politie naar Spanje
    Met de politie naar Spanje

    Lastige Marokkaanse jongeren in Tegelen zijn samen met de wijkagent en de jeugdagent in een busje naar de Spaanse Costa Brava geweest.


    “Wij waren daar niet als agent, maar als mens. Je leert elkaar op een ander niveau kennen. Het heeft geweldig gewerkt”, zegt jeugdagent Hendriks in de krant. Sinds de reis schijnt het met de overlast in de buurt gedaan te zijn. Politieauto’s worden niet meer vernield.
    Zo. Aan originaliteit in de aanpak van criminaliteit heeft het Nederland nooit ontbroken. In weinig andere landen moeten overvallers hout hakken in de bossen of ondersteken opruimen in verzorgingshuizen
    meer lezen op:
    de limburger

    04-10-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Smeer 'm!': Groene kritiek op het Brusselse mohammedanengetto

    Smeer ’m!”: Groene kritiek op het Brusselse mohammedanengetto

    E.J. BRON - 03 OKTOBER 2009


    De meeste moslims in de Europese hoofdstad wonen in ”multiculturele” Brusselse stadswijken zoals Molenbeek. Ze kruipen daar in getto’s bij elkaar en willen niets te maken hebben met de etnische Europeanen. Hun agressiviteit en integratieweigering leiden tot culturele verarming van de Europese hoofdstad. Daarover klagen in België intussen ook bekende afgevaardigden van de partij van De Groenen.
    ”De getto’s van Brussel” heet een lang artikel dat de afgevaardigde van De Groenen Luckas vander Taelen in de gerenommeerde Belgische krant ”De Standaard” over de vreselijke toestanden heeft gepubliceerd. Hij heeft het taboe doorbroken – en politiek niet correct de waarheid opgeschreven.

    Ongeveer 33 % van de Europese hoofdstad is op dit moment moslim. Tendens: sterk stijgend. Brussel zal over ongeveer 13 jaar een overwegend islamitische stad zijn. Dat beweren in ieder geval deskundigen van Belgische universiteiten. En deze ontwikkeling kan zogenaamd niemand meer stoppen. De meeste islamieten wonen in ”multiculturele”Brusselse stadswijken zoals Molenbeek, kruipen daar in getto’s bij elkaar en zorgen vaak voor één ding: voor angst onder de autochtonen. De agressiviteit en de integratieweigering leiden tot ongelooflijke culturele verarming van de Europese hoofdstad.
    meer lezen op:
    het vrije volk


    03-10-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.D66 hypocrisiealarm: wel subsidie voor iftarmaaltijd, niet voor christelijke feesten

    D66 hypocrisiealarm: wel subsidie voor iftarmaaltijd, niet voor christelijke feesten

    D66 staat bekend, en zo wil het ook graag bekend staan, als de meest pragmatische partij van Nederland. Zo nu en dan echter toont het ook haar principiële kant.  Met name het christendom werkt als een principiële lap op de pragmatische geesten van D66. Zo ook bij D66 Utrecht.

    Geïnspireerd door de vele gesubsidieerde iftarmaaltijden kon het CDA Utrecht het niet laten: met belastinggeld gefinancierde christelijke en joodse feesten moesten worden voorgesteld. D66 Utrecht schrok wakker en toonde zich principieel: De democraten in de Utrechtse gemeenteraad vinden dat evangelisatie geen taak is van de overheid. Want, zo redeneert D66 Utrecht, het financieren van de uitoefening van een godsdienst of levensbeschouwing is beslist geen overheidstaak.
    meer lezen op:
    dagelijkse standaard


    02-10-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oil for Immigration
    Oil for Immigration

    Pamela Hemelrijk          18 december 2005

    Op gevaar af dat u uw buik inmiddels boordevol heeft van gezeik over de multiculturele samenleving, wil ik u toch iets vertellen wat u nog niet weet. Namelijk dat de massale moslim-immigratie naar West-Europa niet zomaar uit de lucht is komen vallen. Zij is een rechtstreeks gevolg van een Europese richtlijn, die in 1975 geruisloos is bekokstoofd.

    Aanleiding was de oliecrisis van 1973. Uit angst dat de oliekraan voorgoed dicht zou gaan, is toen op Europees niveau besloten om een “Euro-Arabische Dialoog” op gang te brengen met de OPEC-landen. Deze EAD kreeg een permanent hoofdkwartier in Parijs, en organiseerde overal ter wereld congressen, waar afgevaardigden van de toenmalige EEG zich beijverden om de Arabische olieboeren te vriend te houden.
    meer lezen op:
    meer vrijheid.nl

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kandidaatpremier Pechtold: weg met nationale identiteit en patriottisme

    Kandidaatpremier Pechtold: weg met nationale identiteit en patriottisme

    Sommigen van u stellen de vraag wat de kandidaat-premier van links, Alexander Pechtold, nu eigenlijk voor een man is. Welnu, om die vraag te beantwoorden nemen wij u mee naar 5 mei van dit jaar. In het Zeeuwse Vlissingen mag Pechtold de jaarlijkse Van Randwijklezing geven. Ik wil u waarschuwen: het is geen verhaal voor mensen met een zwak gestel.

    De lezing begint al meteen goed: wordt het niet eens tijd voor onderhandelingen met Hamas, vraagt Pechtold zich af. Om er vervolgens aan toe te voegen dat hij zich de Palestijnse terreur eigenlijk nog wel kan voorstellen ook:
    meer lezen op:
    dagelijkse standaard.nl


    01-10-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eindhoven zegt vertrouwen op in Vogelaarwijken

    Eindhoven zegt vertrouwen op in Vogelaarwijken

    donderdag 1 oktober 2009 09:16

    Vier Eindhovense woningcorporaties - Woonbedrijf, Domein, Wooninc en Trudo - stoppen met de 'krachtwijken' in hun stad op te knappen. 'Wij durven het te zeggen.'
    Eindhoven maakt lopende projecten in de prachtwijken wel af Eindhoven maakt lopende projecten in de prachtwijken wel af

    In een ingezonden brief in de Volkskrant zeggen de directeuren van de corporaties het vertrouwen op in het krachtwijkenbeleid van minister Eberhard van der Laan (PvdA) van Wonen, Wijken en Integratie op.

    Amsterdam
    Woningcorporaties in Amsterdam zeggen door te gaan met hun projecten om de door het kabinet aanwezen achterstandswijken op te knappen, hoewel zij ook nog geen geld hebben ontvangen.

    De Haagse corporatie Staedion zegt ook door te gaan met hun plannen
    meer lezen op:
    elsevier


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.München in het teken van de islamterreur
    München in het teken van de islamterreur

    E.J. BRON - 30 SEPTEMBER 2009


    Het Oktoberfest in München is niet meer zoals vroeger. Het gezicht van het grootste volksfeest ter wereld is duidelijk veranderd. Waar men vroeger nog vrolijke en lachende mensen zag, vormen nu wapens en uniformen het beeld.

    Rondom het Oktoberfest zijn zegge en schrijve 700 politiemensen in dienst. Bovenop de privé beveiligingsmensen voor de tenten. Dit zijn de strengste veiligheidsmaatregelen in het bijna 200-jarige bestaan van het Oktoberfest. Men denkt er zelfs al hardop over na om een hek om het feestterrein te plaatsen. Iedere tas en iedere rugzak van de bezoekers wordt doorzocht. In geval van verdenking ook hun kleding.
    meer lezen op:
    het vrijevolk


    30-09-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De getto's van Brussel
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De getto's van Brussel

    • woensdag 30 september 2009
    • Auteur: 

    MOETEN WE BANG ZIJN OM ONZE WAARDEN OP TE DRINGEN? — LUCKAS VANDER TAELEN is het beu naast een getto te leven waar allochtone jongeren hem behandelen alsof hij op hun privéterrein loopt. 'Waarom durven wij niet opkomen voor wat eigenlijk essentieel is: respect voor de wetten en de waarden van het land waarin wij leven?'

    Ik woon vlakbij een buurt in Vorst, van de Merodestraat tot het Zuidstation, die je zelfs met de meest multiculturele vooringenomenheid niet anders dan als een getto kunt omschrijven.

    Mijn dochter heeft het al lang opgegeven om in die wijk te gaan. Daarvoor is ze net iets te vaak uitgescholden voor veel onfraais. Ik fiets er elke dag door en beleef steeds een ander avontuur. Dubbelgeparkeerde auto's, bestuurders die een kruispunt blokkeren om met elkaar te praten, rondhangende jongeren die je bekijken alsof je op hun privédomein komt.meer lezen op:
    standaard .be




    Foto

    Foto

    Foto

    Gehoord:
    Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
    Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

    Hans Jansen.

     "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Als alle Israëlieten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    wordt Israël morgen
    van de kaart geveegd.

    Als alle Arabieren
    in het Midden-Oosten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    is het morgen vrede!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


    De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

    Winston Churchill

    Foto

    Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
    Clark Kent


    Foto

    Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

    Paul Cliteur

    Foto

    Een volk dat voor tirannen zwicht ...
    zal meer dan lijf en goed verliezen:
    dan dooft het licht...
    Hendrik Mattheus van Randwijk



    Foto

    Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

    Afshin Ellian

    Foto

    Foto

    De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

    Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Cheap sex dolls (make)
        op
  • Female Sex Dolls (Make)
        op
  • Cenforce 100 Online (Cenforce)
        op
  • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
        op
  • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
        op

  • Foto

    Het is de soldaat, niet de reporter
    Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
    Het is de soldaat, niet de dichter
    Die voor de vrijheid van het woord heeft
    gestreden.
    Het is de soldaat, niet de campagneleider
    Die ons het recht tot demonstreren gaf.
    Het is de soldaat, die zijn vlag groet
    En onder die vlag het land dient
    Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
    En die het de protestactivist mogelijk maakt die
    vlag te verbranden
    .

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!