Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
  • percentage uitkeringsontvangers statushouders
  • dan weten we dat ook weer
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    lancia2
    blog.seniorennet.be/lancia2
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    02-02-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duyvendak strooit met milieusubsidie

    Duyvendak strooit met milieusubsidie

    door Edwin Timmer
    DEN HAAG -  GroenLinks-coryfee Wijnand Duyvendak, die in 2008 de Tweede Kamer verliet na onthullingen over zijn actieverleden, hielp vorig jaar drie ton subsidie los te peuteren van minister Cramer (Milieu) voor een groot klimaatevenement.
    WijnandDuyvendak Foto: Dijkstra

    Dat blijkt uit een overzicht van alle subsidiebedragen die de PvdA-bewindsvrouw heeft verstrekt in de aanloop van de klimaattop in Kopenhagen. In totaal is 1,2 miljoen euro belastinggeld uitgedeeld voor onder meer een website van Milieudefensie en de Kopenhagenexpress, de speciale trein die klimaatbobo's naar Denemarken op en neer bracht.

    Duyvendak mocht, inclusief de driehonderdduizend euro van Cramer,
    meer lezen op:
    de telegraaf


    01-02-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Criminele jongeren nemen wijken in Brussel over

    Criminele jongeren nemen wijken in Brussel over

    maandag 1 februari 2010 12:31

    Criminele jongeren dreigen sommige wijken in Brussel over te nemen. Na een schietincident waarbij een agent drie kogels in zijn been kreeg durft de politie zich amper nog in de bewuste wijken in de Belgische hoofdstad te vertonen.

    De politie durft sommige wijken van Brussel niet meer in De politie durft sommige wijken van Brussel niet meer in

    De politie is de controle kwijt
    De Belgische minister van Justitie, Stefaan de Clerck, heeft besloten dat er tijdelijk een zerotolerancebeleid nodig is. De minister overweegt snelrecht of een avondklok in te voeren. Andere politici willen vooral de politiemacht in de stad versterken.

    Kalasjnikovs
    In de afgelopen dagen hadden meerdere incidenten met zware wapens plaats in de onveilige wijken, zoals de wijken Laken en Anderlecht. Jongeren schieten met kalasjnikovs op de politie.
    meer lezen op:
    elsevier


    30-01-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zweden in de ban van moslimterreur

    Zweden in de ban van moslimterreur

    eurabiaDe Zweedse regering lijkt de problemen met de moslims niet meer onder controle te hebben. De Zweedse politie heeft enige tijd geleden al toegegeven grote problemen te hebben in de stad Malmö vanwege de terreur van moslimjongeren. Wat de politie hier heeft geopenbaard, is wat veel autochtone Zweedse bewoners al lang weten, maar door de overheid is gebagatelliseerd. De overheid heeft de situatie niet meer onder controle in de derde stad van het land. Malmö wordt effectief overheerst door gewelddadige moslimbendes die nergens meer voor terugdeinzen. Veel van deze moslims wonen al meer dan twintig jaar in Zweden maar spreken de taal nog steeds niet, hebben daar ook geen enkel belang bij.
    meer lezen op:
    neerlandsbloed


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aan minister Hirsch Ballin

    Aan minister Hirsch Ballin

    Aan minister Ernst Hirsch Ballin (via contactformulier)

    Geachte minister,

    U perste er (weer) aardig wat onzin uit tijdens uw toespraak voor dat reliclubje in Utrecht op 25 januari. En wat voor clubje. Een club die iedereen in vrijheid moest verbinden. Een club bestaande uit 10 islamitische, 1 Joodse, 1 Hindoeïstische, 1 Boeddhistische, 5 Christelijke, 1 interreligieuze en welgeteld 1 (één) Humanistische organisatie. Eén organisatie uit de nogal softe Humanistische hoek om de ongelovige inwoners (± 50 procent) van Nederland te representeren? Tegen 10 islamitische?
    meer lezen op:
    Michiel Mans


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Polarisatie en radicalisering in Rotterdamse PvdA-afdeling

    Polarisatie en radicalisering in Rotterdamse PvdA-afdeling

    Het opmerkelijkste bericht staat vandaag (30 januari) niet in mijn favoriete ochtendkrant, hoewel het op zich een opmerkelijke prestatie is om drie wetenschappers te interviewen zonder ook maar één kritische vraag te stellen (Zie de Volkskrant, pagina 2). Nog opvallender vind ik echter het nieuws, dat mijn onvolprezen ex-werkgever vandaag brengt op pagina 5.

    Het AD meldt dat de etnische spanningen binnen de afdeling Feijenoord van de Rotterdamse PvdA zo uit de hand zijn gelopen dat verscheidene fractieleden politiebescherming willen. “Het gaat om drie Nederlandse PvdA’ers die zijn opgestapt, omdat de afdeling in toenemende mate wordt gedomineerd door Turken.”
    meer lezen op:
    hoei boei


    29-01-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Terwijl Palestijnen Jeruzalem opeisen, bouwt Israël rustig verder
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    Terwijl Palestijnen Jeruzalem opeisen, bouwt Israël rustig verder
    Vredesproces zat zelden zó muurvast, mede dankzij Obama; Concessies Israël in 2009 leidden steevast tot nog hogere eisen Palestijnen  


    De Palestijnse voorman Mahmoud Abbas herhaalde afgelopen week maar weer eens, dat hij weigert met Israël te onderhandelen over vrede, zolang Israël niet bereidt is om Oost Jeruzalem over te dragen aan de Palestijnse Authoriteit (4). In Israël wordt hij echter vanwege dit soort absurdistische eisen al lang niet meer serieus genomen. Premier Netanyahu gaf vandaag het gepaste antwoord door in de stad Ariel, die 20 kilometer diep in het door Palestijnen opgeeiste Samaria ligt, een boom te planten, en te beloven dat Israël daar onder geen enkel beding ooit nog zal vertrekken. 'Ariel, de hoofdstad van Samaria, zal onder ieder toekomstig vredesverdrag een integraal en onlosmakelijk onderdeel van Israël blijven.
    meer lezen op:
    xandernieuws

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marokkanen gesubsidieerd naar Efteling en Brussel

    Marokkanen gesubsidieerd naar Efteling en Brussel

    in Column

    Joost
    Zoals wellicht in de media te lezen is geweest ben ik lijsttrekker geworden voor TrotsopNederland in Tilburg.
    Deze partij is juni 2009 is TrotsopNederland Tilburg een groot onderzoek naar gemeentelijke subsidies gestart. Hierbij heeft deze werkgroep zich met name gericht op de culturele sector, subsidies t.b.v. integratie en subsidies t.b.v. milieu. Hierbij zijn enkele zeer schokkende subsidies aan het licht gekomen. Hier een van de voorbeelden. Na het lezen hiervan zult u begrijpen dat ik trots ben zo’n goed team aan te mogen voeren.

    MAST
    De Marokkaanse stichting Tilburg (MAST) heeft als doel de het bevorderen van emancipatie van Marokkaanse vrouwen, belangenbehartiging en ondersteuning en stimulering van eigen organisaties in samenwerking met maatschappelijke organisaties.
     meer lezen op:
    het vrije woord.org


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Total tolerance in Anderlecht
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Total tolerance in Anderlecht

    • donderdag 28 januari 2010

     

    BRUSSEL IS METROPOOL, GEEN VERZAMELING GEMEENTEN — LUCKAS VANDER TAELEN legt uit waarom de leerlingen van een technische school in Anderlecht wegvluchten. En vraagt aan de Brusselse politici om nu eindelijk eens iets te doen.

    Het Institut Supérieur Industriel de Bruxelles, kortweg Isib, is een technische school die twee vestigingen heeft, in Anderlecht en in Schaarbeek. Nu heeft de directie besloten om de site aan de Anderlechtse rue des Goujons te verlaten en alle lessen te geven in de Koningstraat. Dat is absoluut niet prettig voor de leerlingen, zei directeur Debast gisteren in Le Soir: ‘Er zijn niet genoeg stoelen, de leerlingen moeten op de radiatoren zitten en we moeten labo's omvormen tot klaslokalen. Maar we hebben geen keuze.'
    meer lezen op:
    standaard.be

    28-01-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Behalve als je de pech hebt christen te zijn

    Behalve als je de pech hebt christen te zijn

     

    Het Europese parlement heeft zich, vandaag precies een week geleden, fier uitgesproken tegen de discriminatie van christenen in Maleisië en Egypte. De resolutie, ingediend door de Europese Conservatieven en Hervormers, kreeg ’vrijwel unanieme steun’.

    Mede-indiener Peter van Dalen, lid voor de ChristenUnie, betoonde zich verheugd. „Het is bijzonder”, zei hij in het Nederlands Dagblad, „dat het Europees Parlement zich zo eensgezind nadrukkelijk uitspreekt tegen christenvervolging.”

    Nu betwijfel ik of de betreffende landen er lang van wakker zullen liggen, maar inderdaad: het gebaar is zonder meer ’bijzonder’. En het Europarlement kan nog even voort.
    meer lezen op:
    trouw


    27-01-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wegens NL vlag in cel gesmeten!
    Wegens NL vlag in cel gesmeten!

    JOOST NIEMöLLER - 27 JANUARI 2010


    We ontvingen een dramatisch bericht, via ‘Getergde Terriër’. Het verhaalt van de bij ons bekende Jip G., die bij een debat in Arnhem over de bouw van een moskee verscheen met een wandelstok met de Nederlandse vlag. Mocht niet van de zaalwacht. Gevolg: hartpatiënt Jip G. werd voor twintig uur in een ijskoude politiecel gesmeten. Daar verbleef hij deels spiernaakt. Hier zijn relaas.

    Print dit - of mail het


    HAVANNA AAN DE RIJN

    COMMUNISTISCHE TERREUR

    -door Getergde Terriër-

    ARNHEM – Het grote debat op maandag 25 januari over de grote moskee die islamieten willen bouwen aan de Rosendaalsestraat in de volkswijk Klarendal kreeg vooraf al een bitter smaakje. Tijdens de pauze die aan dit lang gevreesde debat voorafging maakte Klarendaller Jip G. de aanwezigen opmerkzaam op een vreemde verhouding: “Tijdens de laatste gemeenteraadsverkiezingen hebben meer Arnhemmers niet gestemd dan wel. Wat is uw mandaat, wat is uw legitimatie?” Er volgde een groot zwijgen!

    De Klarendaller liep daarop naar de achterkant van de publieke tribune om te staan; in zijn hand zijn wandelstok waaraan onze nationale driekleur gebonden, een handzaam formaat zo.meer lezen op:
    het vrije volk


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Integratie is gedoemd te mislukken'
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    'Integratie is gedoemd te mislukken'

    Dinsdag 26 januari 2010

     
    De grote steden herbergen wijken waar moslims hun eigen leven kunnen leiden. ‘Als ik in Transvaal of in Spangen loop, zie ik geen Hollanders meer,’ zei Robbert van Lanschot vanochtend in het radio-1 programma Dit Is De Dag. De diplomaat Van Lanschot die gewend is erop uit te trekken, deed dat ditmaal in eigen land, waar hij de segregatie ziet toenemen.

    Door Maarten Jansen

    Van Lanschot bleef niet achter zijn bureau zitten, maar hij sprak met talloze moslims en verontruste autochtonen. Ook volgde hij Koranlessen in de Haagse as-Soenah moskee en bezocht hij de Poldermoskee in Amsterdam Slotervaart.
    leeer meer op:
    EO.nl


    26-01-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    De omstreden PvdA Stadsdeelvoorzitter Ahmed Marcouch blijkt alleen nog in het zadel te zitten omdat zijn partij sjoemelt met de eigen statuten. Eén van de PvdA fractieleden is namelijk tegelijk lid van een andere partij. En juist die ene helpt Marcouch nog aan zijn wankele meerderheid in de stadsdeelraad. Tegen de partijregels dus. Het is nog niemand opgevallen.

    August Allebeeplein

    August Allebeeplein

    Er staat een opmerkelijke naam op een van de kieslijsten bij de gemeenteraadsverkiezingen: Hassan Kattouss, te Amsterdam. Samen met twee andere namen bij een groep die zich ‘Lijstnummer 19’ noemt.

    Hassan Kattouss? Is dat niet dezelfde Hassan Kattouss die ook in de PvdA fractie in Stadsdeel Slotervaart zit? Die destijds tegen de homonota van Marcouch stemde? Die uiteindelijk toch onder dwang van Marcouch moest inbinden na veel publiciteit?
    meer lezen op:
    joost niemoller


    24-01-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.POWNED, U kunt de boom in
    POWNED, U kunt de boom in

    Na de wanvertoning van Rutger afgelopen woensdag bij de Rechtbank in Amsterdam ben ik er klaar mee. De beste man heeft zo zijn best gedaan om de demonstranten weg te zetten als een stel hersenloze tokkies, ronduit stuitend. Van Geenstijl verwacht je ook niets anders. Maar als je met POWNED een actualiteiten rubriek wilt gaan maken, dan is objectiviteit en balans toch wel een vereiste . Enfin, leest u dit stuk van de hand van diehard reaguurder Bottehond.
    meer lezen op:
    arthurwolff

    23-01-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Haatmail aan Peterrrrrr

    Haatmail aan Peterrrrrr

    In Opinie on 22/01/2010 at 03:22

    Ariël Bruéns

    schop

    Beste Peter R. de Vries,

    Laat me even voorop stellen dat ik geen Wilders fan noch PVV stemmer ben. Laat me eveneens voorop stellen dat dit een haatmail is. Want jezus man, wat haat ik dat smerige opportunisme van je, die megalomane verwaandheid, die ijdelheid en mediageilheid.

    Maar nog meer dan dat, en daar komt mijn haat voor jou vandaan, haat ik jouw onmetelijke hypocrisie. Want waarom vertel je niet eens wat meer over jouw vriendschap met Klaas Bruinsma? Waarom doe je geen boekje open over maatje Cor van Hout?
    meer lezen op:
    contradicere2


    22-01-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Grenzen aan de vrijheid van meningsuiting
    gepost in: actualiteit

    Gaat het bij het proces tegen Wilders om de vrijheid van meningsuiting? Of staat eigenlijk de islam terecht? In onderstaand essay maakt Martien Pennings op hartstochtelijke wijze duidelijk dat voor hem de vrijheid van meningsuiting niet absoluut moet zijn als het de islam betreft. Dat heeft met de islam zelf te maken.

    IMG_6867

    De vrijheid van meningsuiting is existentieel en juist daarom niet absoluut.

    -door Martien Pennings-

    Het proces tegen Wilders is een onderdeel van een Existentiële Strijd om de Westerse Beschaving. Het  proces is een deel van de wereldwijde islamitische jihad en haar Westerse collaborateurs tegen de eigen Westerse Cultuur. In die strijd wordt het beperken van de Vrijheid van Meningsuiting  door de totalitairen ingezet om de islam-kritici de mond te snoeren. Ik pleit ervoor de collaborerende totalitairen met gelijke munt te betalen en te proberen omgekeerd juist hen de mond te snoeren en in de beklaagdenbank te zetten. Ik pleit ervoor althans de gedachte levend te houden dat “wij”, de islamkritici, dat op een gegeven moment opportuun zouden kunnen vinden. Ik pleit ervoor, althans, dat wij,  islam-kritici, niet die gedachte bij voorbaat en absoluut uitsluiten, want dat zou culturele zelfmoord kunnen zijn.
    Meer lezen op:
    joost niemoller


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.13-jarig Saoedisch meisje krijgt 90 zweepslagen

    13-jarig Saoedisch meisje krijgt 90 zweepslagen

    Geplaatst op: donderdag 21 januari 2010
    Door: Désirée du Roy
    Categorie: Politiek
    Bron: Daily Mail


    Een 13-jarig Saoedisch schoolmeisje heeft voor het oog van haar hele schoolklas 90 zweepslagen gekregen omdat ze was betrapt met een mobiele telefoon. Mobiele telefoons zijn op meisjesscholen in het koninkrijk verboden en toen het kind betrapt werd verzette zij zich tegen de Hoofdonderwijzeres.
    Drie jaar geleden werden 16 kinderen tussen de 12 en 18 veroordeeld tot 300 tot 500 zweepslagen omdat ze agressief waren geweest tegen hun leraar
    meer lezen op:
    welingelichte kringen


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Opportunist P.R. de Vries glijdt (weer) uit.

    Opportunist P.R. de Vries glijdt (weer) uit.

    NAZ DROVJE - 21 JANUARI 2010

    Woensdagavond mocht Peter R. de Vries aanschuiven bij de groot-inquisiteurs van de VARA/NPS/PvdA en zelfbenoemde Wilders-demoniseerders: Pauw en Witteman. De Vries, grenzeloze ijdeltuit met een perfect gevoel voor timing, vond het als misdaadverslaggever (…) nodig om op de dag dat het proces tegen Geert Wilders startte, een duit in het anti-Wilders zakje te doen middels een column op zijn website. De Vries calculeerde aldus gratis airtime in, wetende dat de publieke omroep zit te springen om bekende Nederlanders die zich anti-Wilders profileren. Het presenteerblaadje werd uiteraard gretig aanvaard door P&W. De Vries realiseerde zich daarbij niet dat zijn kijkers voor het overgrote deel op Wilders stemmen, en dat zijn mensen die dagelijks de islamisering aan den lijve ondervinden.

    De Vries liet blijken haast te hebben om aan te sluiten bij de vuile oorlog tegen Wilders. Tijd om zich te scheren was er namelijk niet. Ook had De Vries niet de tijd genomen om zich te verdiepen in het onderwerp waar alles om draait: de islam. Puur op basis van emotie slingerde De Vries zijn gif de ether in, zich verliezende in de bekende linkse retoriek,
    meer lezen op:
    het vrije volk


    21-01-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het proces Wilders lijkt op dat tegen Oldenbarnevelt

    Het proces Wilders lijkt op dat tegen Oldenbarnevelt

    Grimbert Rost van Tonningen

    wilders-rechtszaakDe grootste politieke moord via de rechtbank die wij ooit begingen vond in de zeventiende eeuw plaats. Oldenbarnevelt werd onthoofd omdat hij zogenaamd hoogverraad had gepleegd, maar in feite wilde Prins Maurits zijn politieke tegenstander uit de weg ruimen.

    Oldenbarnevelt was aanhanger van het foute geloof namelijk van de Remonstranten die wat rekkelijker stonden tegenover de predestinatie leer van Calvijn dan de Contra-Remonstranten, die recht in de leer bleven. Maar veel meer was het een politieke strijd tussen de Staten van Holland en de regenten tegen de rest van Nederland. Theologische scherpslijpers zorgden voor het excuus. Maurits was allesbehalve een fanaat in godsdienstzaken, maar door zich achter de Contra’s of Gomaristen te scharen kon hij de macht grijpen. 
    meer lezen op:
    pluspost.nl


    20-01-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Niet de islam maar Geert Wilders zal winnen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Niet de islam maar Geert Wilders zal winnen

    woensdag 20 januari 2010 09:48
     

    Een aantal jaren geleden opperde het toenmalige hoofd van de AIVD, Sybrand van Hulst, dat de scherpe toon van een opinieleider in het islamdebat bijdroeg aan de radicalisering van moslimjongeren.

    Van Hulst doelde op Ayaan Hirsi Ali en anderen. De fractievoorzitter van de VVD, Jozias van Aartsen bekritiseerde deze uitspraak. Maar ondanks de maatschappelijke kritiek op zijn opvatting was van Hulst niet bereid deze nonsens terug te nemen.

    Je gaat toch ook niet tegen een verkracht meisje zeggen: waarom droeg je een kort rokje? Waarom liep je zo sexy rond?
    meer lezen op:
    elsevier


    19-01-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marokkaanse jongens zijn big business voor '˜welzijnsmaffia'

    Marianne Lamers

    Marokkaanse jongens zijn big business voor ‘welzijnsmaffia’


    marokkanen

    Het Parool, 7 april 2007. Meer dan dertig organisaties en jaarlijks miljoenen euro’s voor een paar honderd Marokkaanse probleemjongeren in Slotervaart. En nog steeds de hoogste score op inbraak, geweld en vandalisme. Concurrentie onder zorgaanbieders: ‘Twintig hulpverleners op één gezin helpt niet.’
     [ Lees deel 1 ]  [ Lees deel 2 ]
    lees meer op:
    marianne lamers



     




    Foto

    Foto

    Foto

    Gehoord:
    Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
    Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

    Hans Jansen.

     "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Als alle Israëlieten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    wordt Israël morgen
    van de kaart geveegd.

    Als alle Arabieren
    in het Midden-Oosten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    is het morgen vrede!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


    De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

    Winston Churchill

    Foto

    Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
    Clark Kent


    Foto

    Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

    Paul Cliteur

    Foto

    Een volk dat voor tirannen zwicht ...
    zal meer dan lijf en goed verliezen:
    dan dooft het licht...
    Hendrik Mattheus van Randwijk



    Foto

    Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

    Afshin Ellian

    Foto

    Foto

    De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

    Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Cheap sex dolls (make)
        op
  • Female Sex Dolls (Make)
        op
  • Cenforce 100 Online (Cenforce)
        op
  • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
        op
  • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
        op

  • Foto

    Het is de soldaat, niet de reporter
    Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
    Het is de soldaat, niet de dichter
    Die voor de vrijheid van het woord heeft
    gestreden.
    Het is de soldaat, niet de campagneleider
    Die ons het recht tot demonstreren gaf.
    Het is de soldaat, die zijn vlag groet
    En onder die vlag het land dient
    Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
    En die het de protestactivist mogelijk maakt die
    vlag te verbranden
    .

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!