Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
  • percentage uitkeringsontvangers statushouders
  • dan weten we dat ook weer
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    nineke1956
    blog.seniorennet.be/nineke1
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    22-01-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Opportunist P.R. de Vries glijdt (weer) uit.

    Opportunist P.R. de Vries glijdt (weer) uit.

    NAZ DROVJE - 21 JANUARI 2010

    Woensdagavond mocht Peter R. de Vries aanschuiven bij de groot-inquisiteurs van de VARA/NPS/PvdA en zelfbenoemde Wilders-demoniseerders: Pauw en Witteman. De Vries, grenzeloze ijdeltuit met een perfect gevoel voor timing, vond het als misdaadverslaggever (…) nodig om op de dag dat het proces tegen Geert Wilders startte, een duit in het anti-Wilders zakje te doen middels een column op zijn website. De Vries calculeerde aldus gratis airtime in, wetende dat de publieke omroep zit te springen om bekende Nederlanders die zich anti-Wilders profileren. Het presenteerblaadje werd uiteraard gretig aanvaard door P&W. De Vries realiseerde zich daarbij niet dat zijn kijkers voor het overgrote deel op Wilders stemmen, en dat zijn mensen die dagelijks de islamisering aan den lijve ondervinden.

    De Vries liet blijken haast te hebben om aan te sluiten bij de vuile oorlog tegen Wilders. Tijd om zich te scheren was er namelijk niet. Ook had De Vries niet de tijd genomen om zich te verdiepen in het onderwerp waar alles om draait: de islam. Puur op basis van emotie slingerde De Vries zijn gif de ether in, zich verliezende in de bekende linkse retoriek,
    meer lezen op:
    het vrije volk


    21-01-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het proces Wilders lijkt op dat tegen Oldenbarnevelt

    Het proces Wilders lijkt op dat tegen Oldenbarnevelt

    Grimbert Rost van Tonningen

    wilders-rechtszaakDe grootste politieke moord via de rechtbank die wij ooit begingen vond in de zeventiende eeuw plaats. Oldenbarnevelt werd onthoofd omdat hij zogenaamd hoogverraad had gepleegd, maar in feite wilde Prins Maurits zijn politieke tegenstander uit de weg ruimen.

    Oldenbarnevelt was aanhanger van het foute geloof namelijk van de Remonstranten die wat rekkelijker stonden tegenover de predestinatie leer van Calvijn dan de Contra-Remonstranten, die recht in de leer bleven. Maar veel meer was het een politieke strijd tussen de Staten van Holland en de regenten tegen de rest van Nederland. Theologische scherpslijpers zorgden voor het excuus. Maurits was allesbehalve een fanaat in godsdienstzaken, maar door zich achter de Contra’s of Gomaristen te scharen kon hij de macht grijpen. 
    meer lezen op:
    pluspost.nl


    20-01-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Niet de islam maar Geert Wilders zal winnen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Niet de islam maar Geert Wilders zal winnen

    woensdag 20 januari 2010 09:48
     

    Een aantal jaren geleden opperde het toenmalige hoofd van de AIVD, Sybrand van Hulst, dat de scherpe toon van een opinieleider in het islamdebat bijdroeg aan de radicalisering van moslimjongeren.

    Van Hulst doelde op Ayaan Hirsi Ali en anderen. De fractievoorzitter van de VVD, Jozias van Aartsen bekritiseerde deze uitspraak. Maar ondanks de maatschappelijke kritiek op zijn opvatting was van Hulst niet bereid deze nonsens terug te nemen.

    Je gaat toch ook niet tegen een verkracht meisje zeggen: waarom droeg je een kort rokje? Waarom liep je zo sexy rond?
    meer lezen op:
    elsevier


    19-01-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marokkaanse jongens zijn big business voor '˜welzijnsmaffia'

    Marianne Lamers

    Marokkaanse jongens zijn big business voor ‘welzijnsmaffia’


    marokkanen

    Het Parool, 7 april 2007. Meer dan dertig organisaties en jaarlijks miljoenen euro’s voor een paar honderd Marokkaanse probleemjongeren in Slotervaart. En nog steeds de hoogste score op inbraak, geweld en vandalisme. Concurrentie onder zorgaanbieders: ‘Twintig hulpverleners op één gezin helpt niet.’
     [ Lees deel 1 ]  [ Lees deel 2 ]
    lees meer op:
    marianne lamers



     


    17-01-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Waarom ik demonstreer voor Wilders

    JOOST NIEMöLLER - 16 JANUARI 2010


    Bij de rechtszaak tegen Geert Wilders staat niet eens zozeer de vrijheid van meningsuiting op het spel, als wel onze hele democratie. Het gerechtshof wil dat Wilders veroordeeld wordt, omdat hij de islam vergelijkt met het fascisme. Dat is de essentie. Dat is ook het hart van de in potentie grootste partij van Nederland. Als Wilders verliest, dooft het licht van onze rechtstaat.

    Print dit - of mail het

    Demonstreren. Eerlijk gezegd: Liever niet. Het heeft zoiets van: Hier sta ik. Ik kan niet anders. Gênant dus. Helemaal met zo’n lullig kartonnen bordje in je handen. Daar komt bij dat op demonstraties ook andere demonstranten zijn. Concreet gesproken sta je daar mee  samen. Maar zij hebben hun eigen redenen en hun eigen borden. Of ze roepen dingen waar je niks mee te maken wilt hebben. En dan? Ga je dan in discussie? Is er niet het moment voor. En wat als vuige spreekkoren de kop opsteken en je staat er midden tussen? Tja, daar sta je dan.
    Meer lezen op:
    het vrije volk

     


    16-01-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wilders in het gevang betekent spelen met vuur

    Wilders in het gevang betekent spelen met vuur


    wildersgotojailIn de linkse kerk wordt heftig gebeden dat Geert Wilders in de strafzaak tegen hem wordt veroordeeld tot het doorbengen van een substantieel aantal jaren achter slot en grendel. “Oh, als ze Wilders nu maar vastzetten! Dan komt de PvdA weer aan de macht, mogen de grenzen wagenwijd open en horen we nooit meer iets van die verschrikkelijke blonde aap”, wordt er gepreveld bij grote beelden van Joop den Uyl en Job Cohen. Laat mij eens vloeken in de kerk. Ten eerste, een veroordeling van Wilders is niet leuk maar juist een klap voor de vrijheid van meningsuiting (Afshin Ellian heeft een briljant betoog hierover). Ten tweede (en daar zal déze blogpost over gaan) zal het niemand een situatie van rozengeur en maneschijn opleveren. Sterker nog, beseffen de linkse onnozelen eigenlijk wel wat voor linke soep het is om Wilders gevangen te zetten?
    meer lezen op:
    stan de jong


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Demonstratie Dam Amsterdam 12 - 14 uur zaterdag 16 jan.

    Demonstratie Dam Amsterdam 12 – 14 uur zaterdag 16 jan.

    Beste Tora-Yeshua vrienden,

    Deze week zijn er 8 christenen in koelen bloede vermoord bij het verlaten van de kerk in Egypte, door moslims, die vinden dat christenen de grootst mogelijke zonde begaan door te geloven dat God een Zoon heeft, die voor de mensen de doodstraf draagt.

    Ze denken, dat onze God  dezelfde is als Allah en die mag geen “genoot of metgezel of zoon” worden toegeschreven, is  Allah-lasterlijk.

    Na de moord zijn er 100 christenen als gijzelaars opgepakt, om de aanklachten van de familie bij justiitie te voorkomen en onder druk te zetten!!!

    Waar bemoeien ze zich mee, zou je zeggen. Maar de koran/hadith roept op tot het onderdrukken en doden van alle niet-moslims en dus doen sommige moslims dat af en toe, zie http://www.thereligionofpeace.com/ in navolging van de beste moslim ooit, moordenaar, polygamist, manipulator en kindmisbruiker Mohammed.
    meer lezen op:
    dutch.faithfreedom


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Magistraten verdeeld in zaak-Wilders

    Magistraten verdeeld in zaak-Wilders

    15-01-2010 19:23 | tekst J. Visscher


    Vallen de aanvallen van Wilders op de islam onder de vrijheid van meningsuiting of gaat hij over de schreef? De uitkomst van het straf­proces tegen de PVV-leider, dat woensdag start, is allerminst zeker.

    Gepeperde uitlatingen genoeg. PVV-leider Wilders haalde de afgelopen jaren in de media en in zijn film ”Fitna” geregeld uit naar moslims en Marokkanen. „We hebben een gigantisch probleem met moslims. Het loopt aan alle kanten de spuigaten uit en we komen met oplossingen waarmee je een muis nog niet in het hok krijgt.” Of: „De islam is een gewelddadige religie. Als Mohammed hier vandaag leefde, zou de Kamer er onmiddellijk mee instemmen om hem met pek en veren het land uit te jagen.”
    meer lezen op:
    reformatorisch dagblad (niet op zondag)


    15-01-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Ontsnapte crimineel Saban Baran runt disco in Turkije'

    'Ontsnapte crimineel Saban Baran runt disco in Turkije'

    vrijdag 15 januari 2010 07:19

    Justitie heeft de voortvluchtige vrouwenhandelaar Saban Baran opgespoord. Hij zit in Turkije, waar hij een disco runt met leden van zijn bende en zijn oudere broer Hasan.
    Saban Baran is in Turkije waar hij een disco runt met zijn broer Saban Baran is in Turkije waar hij een disco runt met zijn broer

    Volgens De Telegraaf heeft Justitie in november 2009 een team naar de Turkse badplaats Antalya gestuurd. Het bezoek van de agenten was zinloos, daar Turkije geen onderdanen uitlevert en Baran een Turks paspoort heeft.

    De uitkomst van het bezoek van Justitie is nooit bekendgemaakt, maar het verklaart wel waarom Baran niet op de lijst van 'most wanted' gevluchte criminelen staat.meer lezen in:
    elsevier
    en
    de telegraaf


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maroc-familie bedreigt arts met de dood.

    Maroc-familie bedreigt arts met de dood.

    januari 14, 2010 door boilingpoints

    Geachte Benelux’ers,

    In een ziekenhuis te Bergen op Zoom heeft een Marokkaanse familie flink huisgehouden. De familie van een Marokkaanse hartpatiënte heeft het verplegend personeel dusdanig geïntimideerd, dat men besloot de reanimatie dan maar voort te zetten, alhoewel dat eigenlijk al zinloos was.
    Al eerder op de dag waren er schermutselingen toen de ambulance de patiënt kwam ophalen. Het ambulancepersoneel werd lastiggevallen door de familie van de moeder.
    meer lezen op:
    boilingpoints


    14-01-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    112

    Arabist_jansen

    De burgerlijke bovenmedia zullen het volk wel verkeerd hebben voorgelicht over Culemborg, maar een ding springt er uit, als een tsunami uit een onderzeese aardbeving. Het meisje dat met een gebarsten schedel het ziekenhuis ingemept is, had geprobeerd via 112 de politie te bellen bij het aanschouwen van wangedrag.

    Ter bescherming van lijf en have zich niet tot de overheid te kunnen wenden, dat is precies wat mensen die geen moslim zijn in de Soedan, in Pakistan en Zuid-Egypte, en elders, ook overkomt. Het heeft nare en vergaande consequenties.
    meer lezen op:
    hoei boei

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    EU geeft Turkije 'zomaar' honderden miljoenen

    woensdag 13 januari 2010 15:53

    Turkije krijgt jaarlijks van de Europese Commissie 700 miljoen euro aan zogeheten toetredingssubsidies. Volgens de Europese Rekenkamer krijgt het islamitische land veel te makkelijk deze honderden miljoenen in de schoot geworpen.
    Turkije kan doen met EU-geld wat het wil Turkije kan doen met EU-geld wat het wil

    Dat oordeelt Maarten Engwirda van de Europese Rekenkamer. Het Nederlandse lid presenteerde woensdag in Brussel een onderzoeksrapport over deze subsidies.

    Lukraak
    Turkije krijgt sinds 2002 subsidie om het land klaar te stomen voor toetreding tot de Europese Unie. Het bedrag is opgelopen van 126 miljoen euro in 2002 tot nu ongeveer 700 miljoen euro per jaar.
    meer lezen op:
    elsevier


    12-01-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Inbraak (2): Stemt u maar op een andere partij!
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Oh oh Den Haag

    Inbraak (2): Stemt u maar op een andere partij!

    maandag 11 januari 2010 17:59


     Agenten lijken maar weinig te willen doen tegen inbraken
    In het vervolg op mijn blog van gisteren wil ik nu enkele concrete vragen stellen aan de korpschef van politie Haaglanden. Maar eerst moet ik mijn excuses maken… Aan wie eigenlijk? Aan u, als lezer. Ik heb u in mijn blog van gisteren per ongeluk op het verkeerde been gezet.

    Maar ook aan de ‘Anonieme Marokkaanse Inbreker’. Want inmiddels is gebleken dat de zeer waarschijnlijke inbreker met het glitterjack geen Marokkaan is, maar half Kaapverdiaans, half Arubaans. Mijn welgemeende excuses aan u allen. Eerlijk duurt het langst.

    Geen vermoeden
    Dan verder over de inbraak en de vorderingen in het opsporingswerk van politie. De rechercheur wil definitief geen vingerafdrukken laten nemen.
    meer lezen op:
    elsevier


    11-01-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PROCES WILDERS IS JURIDISCHE JIHAD
    PROCES WILDERS IS JURIDISCHE JIHAD
    Klik op de afbeelding om de link te volgen




    PROCES WILDERS IS JURIDISCHE JIHAD

    BOTTEHOND - 09 JANUARI 2010

     

    De strafzaak tegen Geert Wilders lijkt op het eerste gezicht vooral een botsing tussen islamcritici en islamapologeten. Maar een minstens zo relevant aspect aan deze vervolging lijkt zich aan het oog van het grote publiek te onttrekken en dat is het aandeel van islamisten in de aanklacht. Een korte verkenning.



    In drie columns die ik eerder publiceerde op Het Vrije Volk zijn onder andere degenen die aangifte tegen Wilders gedaan hebben onder de loep genomen. Naast de gebruikelijke Gutmenschen, zoals  Jörgen Raymann, zijn de aangevers vooral islamisten en wat onnozele "linksen" , die zonder het te beseffen door islamisten aangestuurd worden.
    meer lezen op:
    digitalia


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Val van Europa

    De Val van Europa

    In een vlaag van totale waanzin besliste de raad van Europa om kritiek op de islam te bannen door het gelijk te stellen met antisemitisme.

    Selcuk Gultasli in zamn.com schreef:

    “Anti-Islamisme werd tijdens de door 46 raadsleden bijgewoonde top op aandringen van Turkije in de tekst opgenomen als een “gevaarlijke neiging die moet bestreden worden”. De door de vergadering getrokken conclusie omvatte ook de notie “islamofobie”.

    Het voor het eerst insluiten van deze notie in de Europese organisatiedocumenten is beschreven als het succes van Turkije.
    De top van de 3de raad van Europa vernoemde “Islamofobie” voor de eerste keer in de 9de paragraaf van de Warsaw verklaring die op dinsdag 17 mei 05 werd geaccepteerd. De raad nam de volgende besluiten aangaande: veroordeling van eender welke intolerantie en discriminatie gebaseerd op geslacht, ras en religieus geloof vooral, Islamofobie en antisemitisme inbegrepen, het gevecht tegen deze binnen het kader van de raad van Europa door gebruik van effectieve mechanismen en wetten om deze problemen te bestrijden.
    meer lezen op:
    dutch. faithfreedom


    10-01-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Talloze nieuwe moskeeën in Sarajevo

    Talloze nieuwe moskeeën in Sarajevo

    Bosnië, december 2009

    In Sarajevo worden de laatste jaren talloze moskeeën gebouwd, waarvan de meeste worden gefinancierd door zakenmensen uit de oliestaten aan de Perzische Golf. In heel Bosnië zou het gaan om 158 nieuwe met oliedollars gefinancierde moskeeën. Volgens onderzoek van het Network of European Foundations (NEF) zouden in Bosnië 1472 moskeeen in aanbouw zijn. Sarajevo is inmiddels voor 80 % een islamitische stad.
    meer lezen in:
    nieuw religieus peil


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Immoreel links
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Immoreel links


    Voor bijna alle Nederlanders, rijk of arm, is het onaantrekkelijk om harder te werken, in de avonduren bij te leren, een promotie na te streven en zo meer te verdienen. Want van elke extra verdiende euro mag de werkende mens bijna de helft aan de overheid geven, zo berekenden de economen van het Centraal Planbureau (CPB). Deze zogenoemde marginale belastingdruk is sinds 2001 alleen maar gestegen. Dat terwijl Gerrit Zalm, de toenmalige VVD-minister van Financiën, en zijn compaan PvdA-staatssecretaris Willem Vermeend in 2001 een eenvoudiger belastingstelsel invoerden dat juist de bedoeling had om harder werken voor iedereen aantrekkelijker te maken. Dat is alleen gelukt voor mensen die minder verdienen dan 20.000 euro per jaar, concludeerde het CPB.
    meer lezen op:
    uitkijk

    09-01-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een jaar infiltratie binnen D66

    Een jaar infiltratie binnen D66

    Je kunt natuurlijk ook in andere partijen infiltreren. Zoals ik in 2006 bij D66. Interessant en schokkend. Ik ben een paar maanden lid geweest van de werkgroep Internationale Betrekking van D66. Vergaderde destijds in de Tweede Kamer met Bert Bakker. Sterker nog: Ik had Bert Bakker gemakkelijk kunnen doden. Niet dat daar iemand een fuck om gegeven had. Maar ik had het best kunnen doen. Vreemd eigenlijk dat de media alleen spreken over rechtse politici die gedood kunnen worden. Oh ja, dat komt natuurlijk doordat de laatste 20 jaar ook alleen maar rechtse politici gedood zijn.

    Lid worden van de werkgroep Internationale Betrekkingen van D66 was heel gemakkelijk. Ik deed dat onder mijn eigen naam en hoefde alleen even een gesprekje met de voorzitter te voeren.
    meer lezen op:
    keesje maduraatje


    07-01-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amsterdam wil hoge functies voor allochtonen reserveren

    Amsterdam wil hoge functies voor allochtonen reserveren

    donderdag 7 januari 2010 14:15

    De fracties van de PvdA en GroenLinks in Amsterdam willen de hogere functies bij de gemeente reserveren voor niet-westerse allochtonen. De twee partijen die samen het college in de stad vormen, willen dat het stadsbestuur een afspiegeling vormt van de bevolking in de stad.
    Wethouder Marijke Vos ziet wel iets in het reserveringsplan Wethouder Marijke Vos ziet wel iets in het reserveringsplan

    Dat meldt de Amsterdamse krant Het Parool vandaag.

    PvdA-raadslid Peggy Burke bepleit het reserveringsbeleid voor allochtonen met instemming van de fractie van GroenLinks. 21 procent van de functies bij de gemeente wordt op dit moment vervuld door allochtonen, dat moet van de linkse partijen voor het einde van het jaar 27 procent zijn. 'Een reserveringsbeleid is nodig, want dit schiet niet op,' zei Burke.
    meer lezen op:
    elsevier


    05-01-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Daar komen de moslims aan en wij moeten verdwijnen

    Daar komen de moslims aan en wij moeten verdwijnen

    Funeral_lNiet alleen in ons land weigeren moslims te integreren. Ook  Groot Brittanië kampt met problemen en ook daar, net als bij ons, kijken de politici die er voor betaald worden en bovendien door ons gekozen zijn om onze belangen te behartigen, steeds even de andere kant uit. Door en door versleten argumenten over respect, begrip worden naar voren gebracht, om een bevolking die het allemaal niet meer begrijpt, rustig te houden.

    De ISLAM4UK , een tak van de radicale al-Muhajiroun beweging hebben middels hun woordvoerder Anjem Choudary opgeroepen een mars te houden door het Britse dorpje Wootton Basset. Dit dorp wordt telkens doorkruist, als er weer een aantal in Afghanistan of Irak gesneuvelde militairen worden begraven op de nabij gelegen RAF basis Lyneham. Choudary heeft de leden van zijn beweging opgeroepen 500 grafkisten door Wootton Basset te dragen, elke kist het symbool voor een in Afghanistan omgekomen “moslim broeder “gedood door de Britten in de naam van democratie  en vrijheid.meer lezen op:
    geen nieuws.com




    Foto

    Foto

    Foto

    Gehoord:
    Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
    Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

    Hans Jansen.

     "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Als alle Israëlieten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    wordt Israël morgen
    van de kaart geveegd.

    Als alle Arabieren
    in het Midden-Oosten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    is het morgen vrede!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


    De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

    Winston Churchill

    Foto

    Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
    Clark Kent


    Foto

    Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

    Paul Cliteur

    Foto

    Een volk dat voor tirannen zwicht ...
    zal meer dan lijf en goed verliezen:
    dan dooft het licht...
    Hendrik Mattheus van Randwijk



    Foto

    Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

    Afshin Ellian

    Foto

    Foto

    De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

    Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Cheap sex dolls (make)
        op
  • Female Sex Dolls (Make)
        op
  • Cenforce 100 Online (Cenforce)
        op
  • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
        op
  • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
        op

  • Foto

    Het is de soldaat, niet de reporter
    Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
    Het is de soldaat, niet de dichter
    Die voor de vrijheid van het woord heeft
    gestreden.
    Het is de soldaat, niet de campagneleider
    Die ons het recht tot demonstreren gaf.
    Het is de soldaat, die zijn vlag groet
    En onder die vlag het land dient
    Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
    En die het de protestactivist mogelijk maakt die
    vlag te verbranden
    .

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!