Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
  • percentage uitkeringsontvangers statushouders
  • dan weten we dat ook weer
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    franscroeskunst
    blog.seniorennet.be/franscr
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    08-03-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Antisemiet' eretitel voor Zwarte Weduwe
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    'Antisemiet' eretitel voor Zwarte Weduwe

    .De 'Zwarte Weduwe' en fervent islamofiel Gretta Duisenberg schoffeert opnieuw de joodse gemeenschap. In een interview op de links-multiculturele website Nieuwwij.nl zei ze: 'Ik vind antisemiet bijna een eretitel worden.' Vorige maand nog stelden CDA, ChristenUnie en SGP Kamervragen over haar (nationaal)socialistische uitlatingen op Islamonline. Daar beweerde ze dat 'de machtige joodse lobby is geïntegreerd in de Nederlandse regering'. Het gezicht van actiegroep 'Stop de Bezetting', die zich tegen de politiek van Israël in de Palestijnse gebieden keert, heeft volgens joodse belangenorganisaties haar masker definitief afgeworpen
    meer lezen op:
    uitkijk


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gediplomeerd bommengooier in de Eindhovense raad?

    Gediplomeerd bommengooier in de Eindhovense raad?

    in Column

    Evert (‘Eef’) van den Berg, voormalig PSP-lid en anno 2010 nummer 3 op de lijst van het Ouderen Appel Eindhoven nam in de jaren 70 in Jemen deel aan een opleiding voor terroristen. Zijn pacifistisch socialisme hinderde hem ook al niet om wapens in huis te hebben en die te gebruiken tegen mede-PSP’ers.

    Hoe ouder een mens wordt, hoe meer verleden hij of zij heeft, daaraan ontkomt niemand. Maar sommigen hebben een opwindender verleden dan anderen, dat weten we ook allemaal. Een opmerkelijk voorbeeld van een tot de verbeelding sprekend verleden vinden we tijdens deze raadsverkiezingen op plaats 3 van de lijst van het Ouderen Appel Eindhoven, Evert van den Berg. In het boek ‘n Hollandse stadsguerrilla. Terugblik op de Rode Jeugd’ van Frans Dekkers en Daan Dijksman, is zelfs een apart hoofdstuk gewijd aan Evert van den Berg.
    meer lezen op:
    het vrije woord


    07-03-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Slaperig Leefbaar Rotterdam

    Slaperig Leefbaar Rotterdam

    ETHAN - 06 MAART 2010

    Marco Pastor wil na de frauduleus verlopen verkiezingen in Rotterdam, dat er opnieuw geteld wordt en dat in wijken waar het aantoonbaar is misgegaan opnieuw wordt gestemd. De PvdA wil dit uit alle macht voorkomen en verkeert ook in de positie waarin ze dit ongestraft (?) kunnen doen.

    Hebben ze dan werkelijk zo zitten slapen op de Coolsingel?

    Nu overal duidelijk wordt dat de PvdA op grote schaal misstanden heeft laten begaan en misschien ook wel zelf georganiseerd heeft, wordt duidelijk dat Leefbaar Rotterdam onder leiding van Marc Pastors heeft zitten slapen op hun kantoor aan de Coolsingel.
    Pas om 12.00 uur 's middags  (verkiezingen zijn dan al 12 uur aan de gang) besluit één van de Leefbaren eens een kijkje te gaan nemen op één van de stembureaus om toe te zien hoe het stemmen daar verloopt.
    meer lezen op:
    het vrije volk

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.EU: Kansarme importbruid weren mag zo maar niet
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    EU: Kansarme importbruid weren mag zo maar niet

    donderdag 4 maart 2010 13:08

    Een inkomenseis voor gezinshereniging is in strijd met de Europese verdragen. Landen van de Europese Unie mogen van hun bewoners niet eisen dat zij een bepaalde inkomensnorm halen, voor zij een partner van buiten de Europese Unie halen.
    at heeft het Europese Hof van Justitie in Luxemburg vandaag bepaald. De situatie van iedere gezinshereniger moet apart worden bekeken, en de eis dat iemand geen bijzondere bijstand mag ontvangen moet van tafel.

    Ook mogen landen geen onderscheid meer maken tussen mensen die in het land van herkomst al getrouwd waren en hun partner dan naar de EU willen halen (gezinsherenigers) en mensen die, nadat ze zijn geëmigreerd, in land van herkomst trouwen en hun partner naar de EU willen halen (gezinsvormers). Nederland stelt strengere eisen aan gezinsvormers dan aan gezinsherenigers.

    meer lezen op:
    elsevier


    06-03-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moslims nemen Nederland over

    Moslims nemen Nederland over

    In Opinie on 05/03/2010 at 15:19

    De redactie van Contradicere

    Islam will dominate the world

    Volgens de beste schattingen telt Nederland circa 6 tot maximaal 8% moslims. Feit is echter dat na de gemeenteraadsverkiezingen van 3 maart jongsleden het aantal gemeenteraadsleden met een islamitische overtuiging in met name de linkse partijen gestegen is naar een circa 30 tot 40% en op sommige plekken met pieken van wel 90%.

    In veel gemeenten zijn de autochtone raadsleden van de kieslijsten gedrukt door islamitische kandidaten. Dit alles heeft plaatsgevonden op basis van voorkeurstemmen. Islamieten hebben massaal gestemd op islamitische kandidaten op de kieslijsten.

    Even twee uitschieters: In Helmond bestaat de fractie van de PvdA voortaan uit 5 islamieten en slechts 1 autochtoon. In Enschede moeten vier autochtone PvdA’ers plaatsmaken voor vier islamieten. In totaal heeft de PvdA zes raadszetels in Enschede.
    Meer lezen op:
    contradicere


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voorkeurstem bepaalt PvdA-fractie in Helmond

    Voorkeurstem bepaalt PvdA-fractie in Helmond

    Gepubliceerd: 5 maart 2010 13:55 | Gewijzigd: 5 maart 2010 13:55

    Door onze correspondent

    Eindhoven, 5 maart. Vijf van de zes toekomstige PvdA-raadsleden in Helmond zijn Nederlanders van allochtone afkomst. Zij werden via voorkeurstemmen gekozen.

    De autochtone nummers drie tot en met zes op de kandidatenlijst kregen minder stemmen dan Nacati Kaygisiz, Abdel Tijani, Karim Ajouaou en Mohammed Chahim. De enige autochtoon die namens de PvdA in de raad komt is Jos Boetzkes, nu wethouder welzijn, jeugd en sport.
    meer lezen op:
    NRC


    05-03-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PvdA-raadslid: We zijn Partij van Allochtonen geworden
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    PvdA-raadslid: We zijn Partij van Allochtonen geworden

    vrijdag 5 maart 2010 11:16

    Dankzij voorkeurstemmen komt een groot aantal allochtonen namens de PvdA in de gemeenteraad. Bekendste voorbeeld is Ahmed Marcouch, nummer 29 op de kieslijst voor Amsterdam, hij werd met 12.000 voorkeurstemmen in de raad gekozen.

    De PvdA in Amsterdam heeft in totaal vijftien zetels gekregen. Eerder had de partij twintig zetels in de raad.

    In Amsterdam hebben allochtone PvdA-kandidaten voor de gemeenteraad veel voorkeurstemmen gekregen. De Turkse Emre Ünver stond op nummer negen en kreeg op drie na de meeste stemmen. De Marokkaan Mohamed Aadroun stond op nummer 18 en komt met voorkeurstemmen toch in de raad.

    Allochtonen
    In Enschede moeten vier Nederlandse PvdA'ers plaatsmaken voor vier allochtonen. In totaal heeft de PvdA zes raadszetels.
    Meer lezen op:
    elsevier


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Allochtonen kiezen discriminatoire partijen.

    Allochtonen kiezen discriminatoire partijen.

    FILANTROOP - 05 MAART 2010

    De linkse hang naar het bevoordelen van allochtonen blijkt in toenemende mate de beloning te krijgen waarnaar links hunkert. Bij de laatste gemeenteraadsverkiezingen blijken de allochtonen wederom strategisch gestemd te hebben om hun belangen via de politiek behartigd te krijgen.





    Niets mis mee, want ook autochtonen laten doorgaans hun belangen meewegen bij het bepalen van de politieke keus. Het immorele aspect zit hem nu juist is het feit dat links zich steeds meer ten nadele van de autochtonen inzet om de allochtone kiezers aan zich te binden. Op langer termijn kan dat nog lucratiever worden gezien de voortgang van de massa-immigratie, die door links nog steeds bejubeld wordt.
    meer lezen op:
    het vrije volk


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brekend: Inhoud van twee Rotterdamse stembussen zoekgeraakt

    Brekend: Inhoud van twee Rotterdamse stembussen zoekgeraakt

    Door Carel Brendel

    Brekend nieuwtje uit Harare aan de Maas. In de Rotterdamse wijk Hillegersberg-Schiebroek zijn twee stembussen zonder inhoud aangetroffen. De lege bussen werden vanmiddag (4 maart) ontdekt bij het natellen van de stemmen.

    Het zoekraken van de stemmen in de witte wijk Hillegersberg komt bovenop andere klachten over onregelmatigheden bij de raadsverkiezingen. In de voorlopige uitslag van Rotterdam is de PvdA met een zeer klein verschil boven Leefbaar Rotterdam geëindigd.meer lezen op:
    c.brendel


    04-03-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stembusfraude in Rommeldam

    Stembusfraude in Rommeldam

    Amerika is er berucht om en ook in Engeland gebeurt het regelmatig: stembusfraude. Ik dacht dat we er in Nederland wel verschoond van zouden blijven, maar de nood was bij de PvdA Rotterdam blijkbaar zo hoog dat men het toch niet kon laten. Legitimatiefraude, stemmenronselen, ja zelfs steminstructies van stembureaumedewerkers: welkom in Rommeldam
    .meer lezen op:
    dagelijkse standaard


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Importbruiden weer van harte welkom

    Importbruiden weer van harte welkom

    Straks is ze foeilelijk Goed nieuws voor Nederland. Taal niet sprekende, niet opgeleide, anafalbete, uit Riffijnse of Turkse bergstreken afkomstige tieners kunnen weer rustig tegen hun wil uitgehuwelijkt worden aan islamitische mannen in Nederland die op zoek zijn naar een vrouwtje dat een beetje kan koken en een paar klappen op zijn tijd wel kan waarderen. Het Europese Hof van Justitie in Luxemburg heeft namelijk vandaag bepaald dat een minimum inkomenseis voor gezinshereniging in strijd is met Europese verdragen (Arrest C 578/08 hierrr). En wat het Hof zegt heeft Nederland maar te doen.
    meer lezen op:
    geen stijl


    03-03-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hanneke Groenteman TV presentator
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Hanneke Groenteman TV presentator

    Oproep aan alle vrouwen in Nederland!

    Dag lieve vriendinnen, kennissen, collega's en alle vrouwen in Almere en Nederland! Ik roep julie op om op woensdag 3 maart een hoofddoek te dragen.

    Wij vrouwen moeten, tegen de Partij die Vrijheid in zijn naam heeft en de Vrijheid van anderen wil beknotten, een statement maken. Het is nog niet zo lang geleden dat wij, of onze moeders en grootmoeders een sjaal om het hoofd droegen. Het was mode of gepast wanneer vrouwen naar de kerk gingen om een hoofddoek te dragen.
    meer lezen op:
    joop.nl


    01-03-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moskee in Warschau door geheime Saoedische sponsor

    Moskee in Warschau door geheime Saoedische sponsor

    Polen, februari 2010

    De Moslim Liga Polen gaat een grote moskee in Warschau neerzetten met Saoedische financiering. De drie etages hoge moskee zal verrijzen vlak naast een winkelcentrum. Er komt een minaret van 18 meter. In de moskee komen naast een gebedsruimte, een multimediaruimte, een kunstgalerie, een restaurant, een café en een winkel. meer lezen op:
    nieue religieus peil


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beste Wouter, wordt Londonistan ons voorland?

    Beste Wouter, wordt Londonistan ons voorland?

    REDACTIE - 01 MAART 2010

    Nog niet zo heel lang geleden konden wij vernemen dat de PvdA-afdeling Feijenoord was overgenomen door de Turkse achterban. Zie Turkse coup PvdA fractie Feijenoord en Bebloede koppen in de PvdA-afdeling Feijerbahce. Nu blijken islamitische radicalen jouw zusterpartij in het Verenigd Koninkrijk te hebben geïnfiltreerd. Is dit ons voorland? Is dit jouw idee van hoe Nederland zoveel beter kan?

    Eind vorig jaar bleken PvdA-leden in Feijenoord met een Turkse achtergrond de macht naar zich te hebben toegetrokken.  Bij een schaamteloze herschikking van de kieslijst, vulden sommige kandidaat raadsleden zelf de stembriefjes in van massaal opgekomen Turkse leden. Een teleurgesteld PvdA-lid verzuchtte zelfs dat Wilders misschien wel gelijk had.

     

    Drie partijleden moesten zelfs politiebescherming aanvragen. Dat is niet bepaald een typisch Hollandse gezelligheid,............

    Eerder kwamen jouw Britse collega’s al in problemen toen bleek dat de ogenschijnlijk oncontroleerbare toename van het aantal immigranten geen toeval was.
    meer lezen op:
    het vrije volk


    28-02-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom de verkiezingen voor mij heilig zijn
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Waarom de verkiezingen voor mij heilig zijn

    vrijdag 26 februari 2010 09:54


    Afshin Ellian

     Verkiezingen zijn heilig

    Volgende week gaan we naar de stembus. De verkiezingen zijn voor mij heilig. Niet vanwege de regeerders. Evenmin vanwege de oppositie.

    De verkiezingen zijn voor mij heilig, omdat zij de kern vormen van burgerschap. En mijn burgerschap garandeert mij vrijheid en veiligheid.

    Het is de dag van de vrijheid. Wat een fantastische vrolijke dag.

    Geen God
    De verkiezingen hebben iets mystieks. Waarom? Er verschijnt immers geen God bij de verkiezingen. Dat is waar. Maar toch! Wij, als burgers mogen op die dag zelf bepalen hoe wij bestuurd willen worden.
    Meer lezen op:
    elsevier


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verschijnt binnenkort

    Verschijnt binnenkort


    De politici zijn laf, draaikonterig, halfslachtig, schud het hele scheldwoordenboek maar leeg.
    Ze verwarren het moslimprobleem met het vreemdelingenprobleem. Ze blussen binnenslands een brandje en zien de lekkende tongen op de globe niet. Wat ze geven met de ene hand nemen ze met de andere hand dubbel terug. Ze zijn bang voor god en allah en de hele santenkraam.meer lezen op:
    komrij blogspot


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Imam Fawaz: 'stem tegen Wilders'.

    Imam Fawaz: ’stem tegen Wilders’.

    By boilingpoints

    Lectori Salutem!

    Alles leuk en aardig, die figuren met een religieuze achtergrond, maar ze treden mij te vaak op de voorgrond. Dat geldt ook voor een schoft als imam Fawaz. Nog even een citaat van deze haarbal:

    O God, bezorg Van Gogh een ziekte die door alle bewoners van de aarde niet kan worden genezen. Hij zou daardoor tevergeefs naar de dood verlangen en treft het niet. En: O God, verblind het zicht van Ayaan Hirsi Ali zoals u haar hart hebt verblind, O God verblind haar zicht, O God bezorg haar hersenen een kanker.
    O God, bezorg haar een tongkanker.
    En dit soort vuilnis krijgt bij een met belastinggeld doorspekt programma als Eén-Vandaag een podium om zijn haat tegen Wilders te profileren.
    Meer lezen op:
    boilingpoints


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Iran brengt uranium bovengronds, lokt aanval van Israël uit
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    Iran brengt uranium bovengronds, lokt aanval van Israël uit
    Terreurleiders vandaag bijeen in Teheran om oorlog met Israël te bespreken - Israël introduceert nieuwe vloot enorme drones, in staat om Iran te bereiken - Ahmadinejad herhaalt: 'Israël is verdoemd'


    Sinds afgelopen week beschikt Israël officieel over een nieuwe vloot enorme en hypermoderne Heron-TP drones, die in staat zijn Iran te bereiken.

     
    Volgens de New York Times hebben Westerse officials verbijsterd gereageerd op de meest recente, onverklaarbare actie van Iran: bijna de hele voorraad laag-verrijkt uranium is van diep onder de grond verplaatst naar een bovengrondse installatie. Eén official merkte op dat dit neerkomt op het schilderen van een grote schietschijf op de voorraad, waardoor het er sterk op lijkt dat Iran een militaire aanval van Israël uitlokt.
    meer lezen op:
    xandernieuws


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het Parool '˜rectificeert'

    Het Parool ‘rectificeert’

    In Opinie on 27/02/2010 at 09:10

    Marcel Kaatee

    Parool kop 1 Originele kop

    Gisteren schrok ik van de berichtgeving op de website van Het Parool. De Amsterdamse krant had zowaar kritiek op PvdA-wethouder Lodewijk Asscher, en nog wel in niet mis te verstane woorden: “Miljoenen verspild door geflopt project Asscher”. Het bedoelde project ‘Amsterdam Topstad’, waartoe ook Red Light Fashion op de Wallen behoort, schijnt volgens een onderzoeksbureau een enorme flop te zijn, wat geen verrassing mag heten. Liefst 50 miljoen is uitgegeven aan wat leuke ideetjes van de wethouder, zoals het transformeren van de Wallen tot ‘hotspot voor de internationale modeliefhebber’.
    meer lezen op:
    contradicere2


    27-02-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Obama benoemt voorstander wereldwijde invoering Sharia-wetgeving
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    Obama benoemt voorstander wereldwijde invoering Sharia-wetgeving
    Nauwe banden tussen pro-Hamas organisatie en het Witte Huis onthuld


    De Amerikaanse president Barack Obama lijkt zijn beleid in toenemende mate af te stemmen op de globalistische en pro-Islamitische agenda. Zo heeft hij Rashad Hussain benoemd als speciale afgevaardige bij de wereld omvattende Organisatie van de Islamitische Conferentie (OIC). Niet alleen heeft Hussain in het recente verleden openlijk het Islamitische terrorisme verdedigd, maar tevens zijn er opnames boven tafel gekomen waarop Hussain tegenover een publiek pleit voor de wereldwijde invoering van de strenge, extreem ondemocratische en anti-humane Islamitische Sharia-wetgeving.
    meer lezen op:
    xandernieuws



    Foto

    Foto

    Foto

    Gehoord:
    Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
    Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

    Hans Jansen.

     "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Als alle Israëlieten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    wordt Israël morgen
    van de kaart geveegd.

    Als alle Arabieren
    in het Midden-Oosten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    is het morgen vrede!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


    De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

    Winston Churchill

    Foto

    Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
    Clark Kent


    Foto

    Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

    Paul Cliteur

    Foto

    Een volk dat voor tirannen zwicht ...
    zal meer dan lijf en goed verliezen:
    dan dooft het licht...
    Hendrik Mattheus van Randwijk



    Foto

    Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

    Afshin Ellian

    Foto

    Foto

    De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

    Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Cheap sex dolls (make)
        op
  • Female Sex Dolls (Make)
        op
  • Cenforce 100 Online (Cenforce)
        op
  • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
        op
  • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
        op

  • Foto

    Het is de soldaat, niet de reporter
    Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
    Het is de soldaat, niet de dichter
    Die voor de vrijheid van het woord heeft
    gestreden.
    Het is de soldaat, niet de campagneleider
    Die ons het recht tot demonstreren gaf.
    Het is de soldaat, die zijn vlag groet
    En onder die vlag het land dient
    Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
    En die het de protestactivist mogelijk maakt die
    vlag te verbranden
    .

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!