Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
  • percentage uitkeringsontvangers statushouders
  • dan weten we dat ook weer
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    oudecrossmotoren
    blog.seniorennet.be/oudecro
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    24-07-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Links verzet binnen CDA tegen PVV is eigenbelang'

    'Links verzet binnen CDA tegen PVV is eigenbelang'

    zaterdag 24 juli 2010 09:28

    Dat blijkt uit een onderzoek van onderzoekersjournalist Peter Siebelt.

    Doekle Terpstra is fel tegenstander van samenwerking met de PVV 
    Doekle Terpstra is fel tegenstander van samenwerking met de PVV

    Snijden
    Uit het rapport komt belangenverstrengeling naar voren, aldus de krant, aangezien CDA'ers met nevenfuncties in ontwikkelingshulp degenen zijn die zich het felst verzetten tegen samenwerking met de PVV. De partij van Geert Wilders wil flink snijden in 'linkse hobby's'; ontwikkelingshulp (budget: 4,7 miljard euro per jaar) moet zelfs helemaal worden stopgezet.

    In het verslag worden de namen genoemd van onder anderen Eerste Kamerlid Jos van Gennip, Tweede Kamerlid Kathleen Ferrier, prominent CDA'er Tineke Lodders, anti-PVV'er Doekle TerpstraLinkse CDA'ers die zich verzetten tegen samenwerking met de PVV, hebben via nevenfuncties bij clubs voor ontwikkelingshulp, milieu en vluchtelingenhulp belang bij het behouden van miljoenensubsidies uit Den Haag.
    Meer lezen in:
    elsevier


    23-07-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heertje: Foute managers zijn opvallend vaak PvdA-ers
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Heertje: Foute managers zijn opvallend vaak PvdA-ers

    23 juli 2010

     
    'Heel veel zaken die in dit land fout gaan hebben te maken met leden van mijn partij' Volgens emeritus-hoogleraar Arnold Heertje, prominent PvdA-lid, zijn managers van zorginstellingen, woningcorperaties en scholengemeenschappen die wanbeleid voeren opvallend vaak PvdA-ers. Dat zei hij vrijdagmorgen in Dit Is De Dag.

    Door Leendert Bos

    Heertje voerde in Dit Is De Dag een kruistocht tegen managers die 'de ene dag directeur zijn van een jeugdinstelling en de volgende dag van een woningcorporatie'.
    Meer lezen op:
    dit is de dag


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Islamcritici zijn de Joden van vandaag

    Islamcritici zijn de Joden van vandaag

    LEON NELEN - 22 JULI 2010

    (MET STEUN VAN HET GERECHTSHOF DEN BOSCH)

    Het OM had mijn aangifte tegen Hans Dijkstal en c.s. voor hun gelijkstellen van islamkritiek met het vergassen van 6 miljoen joden verworpen omdat in Nederland Holocaust ontkenning (deze mensen werden immers niet vergast vanwege hun religie, maar vanwege hun Joodse afkomst) op zich niet strafbaar blijkt te zijn. Tegen dit besluit van het OM startte ik een artikel 12 procedure, dit maal gewapend met wetsartikel 137c, het aanzetten tot haat, in dit geval tegen islamcritici. Het gerechtshof te Den Bosch heeft mijn beklag verworpen en blijft, ondanks een bejegeningsklacht, van mening dat zij in haar afwijzing geen enkele verdere toelichting hoeft te geven dan alleen maar "Geen strafbaar feit".   
    Meer lezen op:
    het vrije volk

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meer fairheid voor Geert Wilders!

    Meer fairheid voor Geert Wilders!

    Uit de rijen van de Israëlvrienden Noord-Duitsland bereikt ons een lezersbrief m.b.t.de verslaggeving van de BILD-redactie over het aanstaande bezoek van Geert
    Wilders aan Berlijn. De schrijfster Hilburg Bruns en haar leidende redacteur mogen deze brief wel eens goed ter harte nemen, voordat ze klakkeloos overnemen wat anderen hen influisteren.
    Meer lezen op:
    hoei boei


    22-07-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schilderij biggetje verwijderd; beledigend voor moslims

    Schilderij biggetje verwijderd; beledigend voor moslims

    donderdag 22 juli 2010 09:55

    De Lingepolikliniek in Leerdam heeft een schilderij van een biggetje verwijderd omdat deze wel eens kwetsend zou kunnen zijn voor islamitische bezoekers. De kunstenaar achter de afbeelding is razend.
    Het schilderij is niet weggehaald vanwege klachten van moslims, maar omdat een autochtone bezoeker dacht dat de afbeelding wel eens beledigend zou kunnen zijn voor islamieten. De kliniek
    ging direct overstag.  Een schilderij van babe is beledigend voor moslims, denken autochtone Nederlanders 
    Een schilderij van babe is beledigend voor moslims, denken autochtone Nederlanders
    Babe
    'We willen gewoon geen narigheid,' zegt Marjolien Mutters van de instelling tegen het Reformatorisch Dagblad.

    Het schilderij betrof een afbeelding van het biggetje Babe, uit de gelijknamige film uit 1995. Kunstenaar Sylvia Bosch zegt 'verbijsterd' te zijn over de gang van zaken.
    meer lezen op:
    elsevier


    20-07-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Palestijnen verkopen 'Zionistische' spullen in luxueus nieuw winkelcentrum
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    Palestijnen verkopen 'Zionistische' spullen in luxueus nieuw winkelcentrum
    Terwijl aan de hele wereld de leugen wordt opgehangen dat er in Gaza een chronisch tekort aan bouwmaterialen is, hebben de Palestijnen zojuist een splinternieuw en luxueus nieuw winkelcentrum -met airco- geopend, dat niet zou misstaan in iedere willekeurige mondaine Europese badplaats. Dat geldt ook voor het in mei opengestelde hypermoderne nieuwe zwembad dat Olympische afmetingen heeft, en waar de Palestijnse kinderen mogen ontspannen van het vrijwel dagelijks in oude lompen poseren voor de Europese camera's van onder andere NOS-'verslag'gever Sander van Hoorn.

    Al enkele malen eerder plaatsen we foto's en links naar websites waarop de ware aard van de 'humanitaire catastrofe' te zien is die zo veelvuldig wordt gepreekt door de éénzijdig anti-Israëlische media en pro-Palestijnse demagogen zoals Dries van Agt. Markten en winkelstraten vol met Palestijnen, die hun aankopen doen in propvolle winkels, waar tegen lage prijzen een overvloed aan kleding, electronica en voedsel te verkrijgen is.
    Meer lezen op:
    xandernieuws

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Niets speciaals : beetje fraude bij Vreemdelingenzaken

    Niets speciaals : beetje fraude bij Vreemdelingenzaken

    In 2009 werd de Dienst Vreemdelingenzaken (DVZ) met twee nieuwe fraudeverschijnselen geconfronteerd : grootschalige fraude bij medische regularisaties en schijnerkenningen van kinderen. Dat blijkt uit het jaarverslag van DVZ.
    In 2009 kon DVZ ruim duizend dossiers met vermoedelijk valse ziekteattesten van dokters, psychiaters of tandartsen opsporen. Deze medici verkopen die attesten om de illegaal de mogelijkheid te bieden om een wettige verblijfsvergunning te krijgen. Het gaat om één op de acht aanvragen in 2009.
    Meer lezen op:
    angeltjes


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Syrië verbiedt verhullende hoofddoek op universiteiten
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Syrië verbiedt verhullende hoofddoek op universiteiten

    maandag 19 juli 2010 21:02

    Vrouwen met een gezichtsbedekkende hoofddoek worden de toegang geweigerd tot de universiteiten in Syrië. Die hoofddoeken zijn in strijd met de academische waarden en tradities van de universiteiten van Syrië.

    Dat heeft de Syrische minister van Onderwijs Ghiyath Barakat maandag bekendgemaakt, meldt de BBC.

    Seculier
    Het verbod zou een reactie zijn op verzoeken van studenten en ouders. Sommige professoren verwelkomen de maatregel met blijdschap. In Syrië neemt het dragen van de gezichtsbedekkende sluier de laatste jaren toe.
    Meer lezen op:
    elsevier


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wilders: Verschil tussen islam en moslims

    Wilders: Verschil tussen islam en moslims

    JOOST NIEMöLLER - 19 JULI 2010

    Vandaag schreef Wilders over het verschil tussen de islam als onderdrukkend systeem en de moslims die er het slachtoffer van zijn. Een belangrijk onderscheid.

    Geert Wilders schreef een interessant stuk, dat onder andere verscheen op de opiniepagina van NRC Handelsblad. Interessant is dat het gaat over het essentiële verschil tussen de islam en moslims. Wilders schrijft met afschuw over de islam, en met mededogen over de moslims. Het is nu precies het verschil tussen die twee, islam en moslims, waarover de rechtszaak tegen hem draait. Wilders vindt –terecht-  dat hij kritiek mag uitoefenen op de islam. Zijn tegenstanders, waaronder het OM, zijn van mening dat kritiek op de islam hetzelfde is als het discrimineren van moslims. Een absurd standpunt van het OM, maar over de uitslag van de nog niet afgesloten rechtszaak, ben ik allerminst gerust omdat de kennis over de islam hier zeer gering is.
    Meer lezen op:
    het vrije volk

    19-07-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amnesty International is compleet van de pot gerukt

    Amnesty International is compleet van de pot gerukt

    Door Carel Brendel

    Met stijgende verbazing volg ik het optreden van Amnesty International (AI), de ooit zo sympathieke organisatie, die zich sinds 1961 inzet tegen doodstraf, marteling en het opsluiten van politieke gevangenen.

    Wereldwijd worden miljoenen vrouwen door hun man, vader of broers opgesloten en geestelijk gemarteld. Met een beroep op hun godsdienst worden vrouwen in landen als Afghanistan, Pakistan, Saoedi-Arabië, Soedan en elders gedwongen tot het dragen van de vernederende boerka of niqaab.

    Deze Middeleeuwse praktijk begint zich ook uit te breiden naar westerse samenlevingen. In landen als België en Frankrijk wil het parlement een halt toeroepen aan deze hedendaagse slavernij door het dragen van gezichtsbedekkende kleding te verbieden.
    meer lezen op:
    het verraad van links


    18-07-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jorge Zorreguieta wil in NL wonen!

    Jorge Zorreguieta wil in NL wonen…

    juli 18, 2010 door boilingpoints

    … luidt de kop van dit stukkie. En dat is natuurlijk logisch. Het wordt meneer namelijk iets te heet onder de voeten, want de Argentijnse jurist Roberto Yanzón acht het mogelijk dat deze gewezen ‘minister van landbouw’ in Argentinië alsnog vervolgd kan worden voor zijn daden, gepleegd tijdens het schrikbewind van dictator Jorge Videla. Tijdens dit schrikbewind zijn zo’n 30.000 mensen, tegenstanders van Videla, ‘verdwenen’.
    Meer lezen op:
    boilingpoints


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gespreksbasis christenen en moslims '˜smal pad'

    Gespreksbasis christenen en moslims "smal pad"


    ,,Aan de ene kant moeten we ons ervoor hoeden moslims louter als slachtoffers te zien, als zwakke mensen die beschermd moeten worden. Zo'n knuffelmethode is denigrerend'', aldus Gert-Jan Segers. |foto GPD/Cynthia Boll

    UTRECHT - Het debat over wat christenen en moslims in Nederland scheidt en wat hen bindt, moet eerlijk, open en zonder taboes verlopen.

    Alleen op die basis is een gezamenlijke inzet mogelijk tegen de beperkingen van burgerrechten die de vrijheid van geloofsgemeenschappen waarborgen. Het gaat daarbij vooral om de vrijheid van godsdienst, van onderwijs en van vereniging. Dat betogen Gert-Jan Segers, directeur van het wetenschappelijk instituut van de ChristenUnie, en Rasit Bal, coördinator van de opleiding islamitische theologie aan de Amsterdamse hogeschool INHolland, zaterdag in een tweegesprek in het Nederlands Dagblad.
    Meer lezen in het:
    nederlands dagblad


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zijn Moslims Te Soft?

    Zijn Moslims Te Soft?

    “Zijn wij moslims niet gewoon te soft tegenwoordig?”. Ik had laatst weer eens een interssante discussie met wat vrienden. “Cartoons, provocaties, beledigingen... we laten het maar over ons heen komen.” Alhoewel dat natuurlijk niet helemaal waar is, begrijp ik wel wat ze ermee bedoelen. Het is nou éénmaal niet mogelijk om alle beledigingen en provocaties te laten stoppen binnen de wettelijke grenzen (als die er al zijn) van dit land. Maar we proberen het de laatste jaren wel, zij het op een andere manier dan vroeger. Tegenwoordig weten we ook de gang naar de rechtbank te vinden en onze rechten op te eisen als gelijkwaardige burgers van dit land. Maar zijn we dan ook echt te soft?
    Meer lezen op:
    wij blijven hier


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rellen in Grenoble: jongeren steken auto's in brand
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Rellen in Grenoble: jongeren steken auto’s in brand

    zaterdag 17 juli 2010 16:50

    In de zuid-Franse stad Grenoble zijn vannacht rellen uitgebroken. Jongeren staken zeker vijftig auto's en twee winkels in brand en gooiden stenen naar de tram. Uiteindelijk liep het uit op een schietpartij met de politie, maar niemand raakte gewond. De jongeren vielen de politie aan met stenen en honkbalknuppels. Twee jongeren werden gearresteerd. Een van hen is nog minderjarig. Overvaller De jongeren in de arme wijk Le Villeneuve waren boos omdat de politie een overvaller had doodgeschoten. Deze overvaller, de 27-jarige Karim Boudouda, woonde in de wijk. Het geweld zou zijn ontaard nadat een imam een gebed voor Boudouda organiseerde, meldt de Franse krant Le Figaro. Twee mannen overvielen een casino in Uriage-les-Bains met een mitrailleur, waarna de politie de achtervolging op hen inzette. Het kwam tot een schietpartij waarbij de politie Boudouda uiteindelijk doodschoot.
    Meer lezen op:
    elsevier


    17-07-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Terreur tegen islamitische vrouwen

    Terreur tegen islamitische vrouwen

    Door E.J. Bron

    Er bestaat in de hele wereld een oorverdovend stilzwijgen met betrekking tot de onmenselijkheid en de brutaliteit van de sharia tegenover vrouwen. De meeste acties tegen stenigingen, zweepslagen en het misbruik van vrouwen onder de sharia komen van voormalige islamitische vrouwen zoals ik, en een paar anderen in het Westen, die de waarheid durven te publiceren.

    Islamitische vrouwen hebben geen andere keuze dan de sharia te verdragen, want een afwijzing zou afvalligheid betekenen, die met de dood wordt bestraft.
    Meer lezen op:
    artikel 7


    16-07-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spanje: Marokko zet 130 christenen uit

    Spanje: Marokko zet 130 christenen uit

    Christenen van verschillende nationaliteiten demonstreerden vorige maand in Brussel om meer aandacht te vragen voor de vervolging van christenen in diverse moslimlanden.

    Christenen van verschillende nationaliteiten demonstreerden vorige maand in Brussel om meer aandacht te vragen voor de vervolging van christenen in diverse moslimlanden.© AP

     

    De Spaanse regering heeft bij de Marokkaanse autoriteiten haar ongerustheid geuit over het uitzetten van christenen uit het Noord-Afrikaanse land. Volgens Madrid heeft Marokko sinds maart circa 130 van bekeringsdrift beschuldigde christenen het land uitgestuurd.

    De Spaanse krant El País meldde vrijdag dat de Spaanse ambassadeur in Marokko, Luis Planas, de kwestie heeft aangekaart bij de Marokkaanse regering. Madrid heeft Marokko laten weten dat het aan de internationale verplichtingen voor godsdienstvrijheid moet voldoen.
    Meer  lezen in:
    trouw


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Niet onnoodzakelijk met elkaar praten

    Niet onnoodzakelijk met elkaar praten

    Gevonden_voorwerpen_3

    Subsidie voor islamvoorlichting, stichting Ar Rayaan te Nijmegen blijft gehandhaafd.

    Van de site: "De voorschriften omtrent de omgang van mannen en vrouwen zijn essentieel voor de evenwichtigheid van de menselijke beschaving. Als ze genegeerd worden, bedreigen ze het bestaan ervan. Islam is niet alleen een ware religie, maar ook een maatschappelijk stelsel dat individuen in staat stelt om het koesterende doel van wezenlijke blijdschap en welzijn in de wereld te verwerven, en hen voor te bereiden voor de volgende wereld door middel van rechtschapenheid en vrome daden.(...)
    Meer lezen op:
    hoei boei

    15-07-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Etnisch zuiveren door 'œjochies'

    Etnisch zuiveren door “jochies”

    FILANTROOP - 15 JULI 2010

    Terwijl Mark Rutte aan het Binnenhof nog steeds konkelfoest met fanatieke verdedigers van de islam, neemt het aantal slachtoffers van de vroegmiddeleeuwse woestijnideologie toe.

    Nu weer drie homo’s uit dezelfde straat, die hun biezen konden pakken. Onder het gladgestreken mom van het zijn slechts “jochies” krijgt de islam uiteindelijk toch zijn zin met deze vooruitgeschoven bende straatschenders. Hun ouders staan er beteuterd en met een op het gelaat geëtst  “wir haben es nicht gewusst” toe te kijken. Homo’s Joden en blanda’s zijn tot nu toe de meest “begunstigde” slachtoffers van deze moslimjugend.
    meer lezen op:
    het vrije volk


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Frankrijk als griezelig voorbeeld

    Frankrijk als griezelig voorbeeld

    03-07-2010 10:51 | gewijzigd 03-07-2010 11:09 | Jan van Klinken | reacties (1)

    Het was eind jaren zeventig en we waren een weekje in Parijs. Vanuit ons hotel in een wat smoezelige buurt lieten we ons met de metro naar het centrum brengen. Bij de eerste de beste tussenstop mengde een groep jonge Algerijnen zich tussen de binnenkomende passagiers, sloot een van ons in, haalde het papiergeld uit zijn broekzak en verliet bij de volgende halte vliegensvlug de coupé.

    Het was een shockerende ervaring, maar niet de enige. Die stad deugde volgens ons niet. Er was een allochtone uitbater die zonder met de ogen te knipperen een half weekloon wilde incasseren voor een paar biertjes en wat frisdrank. Er waren maaltijden die je je huisdier nog niet wilde voorzetten. En er waren overal –voor ons– bedreigende Algerijnen.
    Meer lezen op:
    refomatorisch dagblad


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gemeenten weigeren overlast Marokkanen aan te pakken

    Gemeenten weigeren overlast Marokkanen aan te pakken

    donderdag 15 juli 2010 07:41

    De overgrote meerderheid van gemeenten die ernstige overlast ervaren van Marokkaanse jongeren, weigert doelen te stellen om de problemen met de doelgroep aan te pakken.

    Een agent spreekt met Marokkaanse hangjongeren Een agent spreekt met Marokkaanse hangjongeren

    Het Rijk en 22 gemeenten met veel Marokkaans-Nederlandse risicojongeren tekenden in juni vorig jaar een verklaring om samen de overlast aan te pakken.

    In januari moesten de gemeenten hun plan van aanpak indienen en in april zouden prestatie-afspraken worden gemaakt. Nu blijkt dat 14 van de 22 gemeenten hieraan geen gehoor geven, schrijft dagblad Trouw donderdag.

    Meer lezen op:
    elsevier




    Foto

    Foto

    Foto

    Gehoord:
    Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
    Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

    Hans Jansen.

     "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Als alle Israëlieten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    wordt Israël morgen
    van de kaart geveegd.

    Als alle Arabieren
    in het Midden-Oosten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    is het morgen vrede!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


    De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

    Winston Churchill

    Foto

    Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
    Clark Kent


    Foto

    Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

    Paul Cliteur

    Foto

    Een volk dat voor tirannen zwicht ...
    zal meer dan lijf en goed verliezen:
    dan dooft het licht...
    Hendrik Mattheus van Randwijk



    Foto

    Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

    Afshin Ellian

    Foto

    Foto

    De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

    Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Cheap sex dolls (make)
        op
  • Female Sex Dolls (Make)
        op
  • Cenforce 100 Online (Cenforce)
        op
  • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
        op
  • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
        op

  • Foto

    Het is de soldaat, niet de reporter
    Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
    Het is de soldaat, niet de dichter
    Die voor de vrijheid van het woord heeft
    gestreden.
    Het is de soldaat, niet de campagneleider
    Die ons het recht tot demonstreren gaf.
    Het is de soldaat, die zijn vlag groet
    En onder die vlag het land dient
    Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
    En die het de protestactivist mogelijk maakt die
    vlag te verbranden
    .

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!