Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
  • percentage uitkeringsontvangers statushouders
  • dan weten we dat ook weer
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    kleintje
    blog.seniorennet.be/kleintj
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    03-08-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De nieuwe Apartheid, ondersteund door links, rukt op

    De nieuwe Apartheid, ondersteund door links, rukt op

     

     

    Brussel krijgt vanaf 2011 hotels met een 'halal'-label. Geen pornokanaal, geen varkensvlees, wel een Koran en gebedtapijtje en een duidelijke aanduiding van de richting naar Mekka

    Het label wordt vanaf begin 2011 toegekend door Beci, de Brusselse handelskamer (Brussels enterprises, commerce and industry). Het is een Europese primeur.

    "Het is de bedoeling om in eerste instantie kamers per etage een label toe te kennen. Maar we sluiten de mogelijkheid niet uit om later een soort 'omni-halal'-label toe te kennen voor hele hotels, met ondermeer gescheiden zwembaden", aldus Bruno Bernard, consultant voor Beci.
    Meer lezen op:
    angeltjes


    02-08-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sarkozy treedt op tegen criminele immigranten

    Sarkozy treedt op tegen criminele immigranten

    Van onze correspondent Ariejan Korteweg op 01 augustus '10, 22:48, bijgewerkt 01 augustus '10, 23:06
    Nicolas Sarkozy (AFP)

    PARIJS - Wanneer iemand van buitenlandse origine het leven bedreigt van een agent of een andere vertegenwoordiger van het wettelijke gezag, moet hem het Franse staatsburgerschap worden ontnomen. Dat vindt de Franse president Nicolas Sarkozy.

    Jeugdige delinquenten van wie de ouders niet in Frankrijk zijn geboren, zouden op hun 18de niet automatisch de Franse nationaliteit moeten krijgen. ‘We staan voor een nationale oorlog tegen drugshandelaren en bendeleiders’, zei Sarkozy bij de inhuldiging van de nieuwe prefect van het departement Isère. Onder diens gezag valt de stad Grenoble, waar drie weken geleden rellen uitbraken waarbij met scherp werd geschoten op de politie. Agenten werden de afgelopen weken met de dood bedreigd.
     Meer lezen in de:
    volkskrant


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Islam geen ideologie?

    De Islam geen ideologie?

    Posted by Opinieman On augustus - 1 - 2010

    RonaldIn het verre Zeeland vernam ik dat het CDA en de VVD, regentenpartijen bij uitstek, de leer van Mohammed niet als ideologie zien. Een uiterst merkwaardige en niet houdbare stelling.

    Dat uitgangspunt is dus op zijn minst gezegd merkwaardig, omdat het CDA het Christendom wel als een ideologie beschouwt, want waarom in je naam anders het predicaat christelijk opnemen? Laat ik nou altijd gedacht hebben, dat ze de christelijke waarden en normen als uitgangspunt van hun denken en politiek handelen nemen en dat er derhalve sprake is van een ideologie? Waarom zou dat dan niet voor Mohammedanen of moslims gelden. Temeer daar die religie enkele zeer “staatsrechterlijke” uitgangspunten heeft.

    Moslims willen een andere vorm van rechtspraak, wat toch echt een politieke visie is. Daarbij zijn ze tegen gelijkwaardigheid van mannen en vrouwen; is ook een politieke visie.
    Meer lezen op:
    de thuis journalist


    01-08-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Taliban leiden 1.500 kinderen op om zichzelf op te blazen

    Taliban leiden 1.500 kinderen op om zichzelf op te blazen



    Volgens ruwe schattingen hebben de taliban ongeveer 1500 jonge jongens in opleiding die na hun training aanslagen kunnen plegen door zichzelf op te blazen. Hun leeftijd varieert van 9 tot 18 jaar.

    Pakistaanse veiligheidstroepen hebben in de noordwestelijke Swatvallei negen jongens bevrijd die door militanten van de taliban klaargestoomd werden voor zelfmoordaanslagen.
    Meer lezen op:
    HLN.be

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Abbas houdt onverkort vast aan Judenfrei Palestina
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    Abbas houdt onverkort vast aan Judenfrei Palestina
    Hamas voert dienstplicht in - Israël verwoest trainingscentrum toekomstig Palestijns Volksleger

    En wéér kijkt de wereld stilzwijgend toe hoe er, net als in de jaren '30 van de vorige eeuw, een
    Judenfreie Nazi-staat wordt gecreëerd. Sterker nog, deze keer wordt er doelbewust aan meegewerkt.
     
    Afgelopen donderdag verklaarde de Arabische Liga na overleg met de Palestijnse leider Mahmoud Abbas dat de Arabische landen achter directe onderhandelingen met Israël staan. Amerikaanse officials reageerden euforisch door te stellen dat Abbas eindelijk akkoord lijkt te zijn gegaan met onvoorwaardelijke onderhandelingen, zoals president Obama graag wil. Niets is echter minder waar. Volgens het officiële Egyptische persbureau Maan News Agency wil Abbas dat eerst álle Palestijnse eisen worden ingewilligd alvorens hij bereid is te onderhandelen. Tevens herhaalde hij zijn extreem racistische standpunt: 'Ik zal nooit toestaan dat er ook maar één Israëli bij ons in Palestina zal wonen.' (1)
    Meer lezen op:
    xandernieuws

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Egbert Schuurman (CU) in 2007: 'œmoreel en cultureel pact met de islam'

    Egbert Schuurman (CU) in 2007: “moreel en cultureel pact met de islam”

    Gepost in Aktueel door therealshowstopper op 31 juli 2010

    Egbert Schuurman, fractievoorzitter van de ChristenUnie in de Eerste Kamer, publiceerde vandaag een verklaring waarin hij duidelijk maakt dat de fractie van de Christen Unie in de Eerste Kamer geen gedoogsteun zal verlenen aan een minderheidskabinet dat gedoogsteun krijgt van de PVV:

    Graag uw aandacht voor het volgende: De afgelopen dagen is in enkele media ten onrechte de suggestie gewekt dat een minderheidskabinet van CDA en VVD, met gedoogsteun van de PVV, op de steun van de Eerste Kamerfractie van de ChristenUnie kan rekenen. Een dergelijk kabinet heeft deze steun nodig om ook in de Eerste Kamer een meerderheid te hebben. De ChristenUnie Eerste Kamerfractie is echter geenszins voornemens dergelijke (gedoog)steun te verlenen.
    Meer lezen op:
    marginaal


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pijnlijke kwesties: De vrouw

    Pijnlijke kwesties: De vrouw

    Arabist_jansen

    Wat de Koran over de vrouw zegt, is niet altijd even duidelijk en expliciet. De regelingen die de islam ten aanzien van de positie van de vrouw heeft getroffen, staan daarentegen duidelijk beschreven en uitgespeld in de sharia. Ook hier geldt weer onverkort dat wat de islam ten aanzien van de vrouw leert, niet alleen uit de Koran af te leiden is, maar dat alle genres gezaghebbende teksten daarbij betrokken moeten worden.

    Meer lezen op:
    hoei boei


    31-07-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'˜Regenboog'scholen in Freiburg waarschijnlijk van Gülen-beweging

    ‘Regenboog’scholen in Freiburg waarschijnlijk van Gülen-beweging

    Duitsland, juli 2010

    Het Akademische Plattform Freiburg, een platform van uit Turkije afkomstige academici, zet zich in voor z.g. ‘regenboog’scholen. Volgens het Plattform staan de scholen open voor alle kinderen, maar er bestaan aanwijzingen dat het toch vooral scholen voor Turkse kinderen zullen worden. Het Plattform wil dergelijke scholen in Feiburg, Bad Cannstatt, Ludwigsburg, Mannheim en Karlsruhe oprichten. Het Plattform heeft daar ook kleuterscholen gepland.
    Meer  lezen op:
    nieuw religieus peil


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hans Laroes wil Wilders geen podium bieden

    Hans Laroes wil Wilders geen podium bieden

    De NOS ligt al jaren onder vuur vanwege haar vermeende linksheid. En het moet gezegd, er is maar weinig voor nodig om in de dagelijkse stroom van berichten een duidelijke kleuring te ontwaren. De voorkeur voor linkse onderwerpen en een nogal eenzijdige selectie van nieuwsberichten die vooral de linkse opvatting ondersteunen, is gemakkelijk te ontdekken. Niets voor niets wordt de NOS door een groot deel van rechts Nederland “ronduit links” genoemd, terwijl links Nederland de NOS hooguit als neutraal beschouwt (maar zeker niet rechts). Dat feit alleen al zou sterk te denken moeten geven.
    Meer lezen op:
    dagelijkse standaard


    30-07-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PvdA sterker dan ooit.
    PvdA sterker dan ooit.
    Grandioos gevonden

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wethouder wil subsidiestop voor minderheden
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Wethouder wil subsidiestop voor minderheden

     

    Wethouder Harry Staring van Lokaal Belang in het Gelderse Zevenaar wil stoppen met het "pamperen van minderheidsgroepen". Dat heeft hij laten weten aan de Gelderlander.

    Allemaal Zevenaarders
    "We wonen allemaal in Zevenaar en alle Zevenaarders zijn gelijk", zegt de wethouder van integratie in Zevenaar.

    Aanspraak maken
    "De Molukse en Turkse gemeenschap menen vanuit hun culturele achtergrond of vanwege het verleden aanspraak te kunnen maken op allerlei extra's. Ik wil van die regelingen af." In Zevenaar wonen naast grote groepen Indonesiërs en Turken ook groepen Afghanen en Soedanezen.
     Meer lezen op:
    binnenlands bestuur


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Doorstroming sociale huurwoningen stokt, mede door huisvesting van generaal-pardon asielzoekers

    Doorstroming sociale huurwoningen stokt, mede door huisvesting van generaal-pardon asielzoekers

    Nederland, juli 2010

    De wachttijd voor een sociale huurwoning loopt overal in het land verder op. De doorstroming is in veel grote en middelgrote steden gestokt, o.a. omdat minder huurders tijdens de economische crisis een huis kopen. Daarnaast wordt een substantieel deel van de vrijgekomen huurwoningen toegewezen aan mensen met een urgentieverklaring, zoals voormalige asielzoekers die vallen onder de generaal-pardon regeling en bewoners die door stadsvernieuwing moeten verhuizen.
    ;meer lezen op:
    nieuw religieuspeil


    29-07-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.salamu alaikum Joost Niemöller!

    Soms wil een moslim me uitleggen dat ik de islam niet begrijp. Daarbij wordt dan steevast een afdwingend aanbod gedaan. Geef je vrijheid op, of je zult eeuwig branden. Marketing technisch toch niet zo slim. Reageren kan op artikel7.joost-6085

    Soms krijg ik mail van moslims, of van personen waarvan ik het sterke vermoeden heb dat ze dit zijn. Althans, ze stellen zich dusdanig voor. Er zit een patroon in hun mails. Ze reageren nooit letterlijk op bepaalde kritiek die ik op de islam uit in stukjes, maar alleen op het feit dat ik kritiek uit op de islam. Er is dus nooit sprake van uitwisseling van argumenten. Ook niet als ik vervolgens reageer. Het blijft honderd procent eenrichtingverkeer.
    Meer lezen op:
    joost niemoller


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Taliban hoopt dat de PvdA opnieuw zal gaan regeren

    De Taliban hoopt dat de PvdA opnieuw zal gaan regeren

    donderdag 29 juli 2010 07:32

    De Taliban is dolblij met de PvdA
    De Taliban bedankt de PvdA voor het aanstaande vertrek van de Nederlandse militairen uit Uruzgan. De radicaal-islamitische terreurorganisatie zegt te hopen dat de PvdA opnieuw aan de Nederlandse regering zal deelnemen zodat er een 'blijvende vriendelijke politiek' tegenover Afghanistan zal worden gevoerd.

    Dat zegt Qari Yusuf Ahmadii, woordvoerder van de Taliban van Zuid- en West Afghanistan in een exclusief interview met  de Volkskrant.

    De Taliban heeft Nederland eerder ook al gefeliciteerd met het voorgenomen vertrek uit Afghanistan, in een telefonisch interview met NRC Handelsblad. 'De Nederlanders hebben zich gerealiseerd: wij halen hier geen profijt, onze doelen liggen niet in dit land, dus waarom zouden we ons opofferen?' zei Ahmadii destijds.
    Meer lezen op:
    elsevier


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De linkse God schept natuur

    De linkse God schept natuur


    De tomeloze liefde voor de natuur onder de linkse medemens blijkt, zoals ik op dit weblog reeds eerder geuit heb, de spuigaten uit te lopen. Het blijkt, als we stichting Welzijn Grote Grazers (die tellingen uitgevoerd heeft in de Oostvaardersplassen), mogen geloven 312 heckrunderen, 297 konikpaarden en 672 edelherten de geest gegeven te hebben door honger en ontbering. En zelfs al zouden het er een stuk minder geweest zijn, de dieren zijn daar door de mens in een te klein areaal uitgezet, daarin opgesloten met een nijpend gebrek aan voedsel en daar bewust en weloverwogen uitgehongerd onder het mom dat het natuurlijk is dat dieren van de honger omkomen. En omdat het een jaarlijks terugkerend offerfestijn is, kunnen we ook nog spreken van een recidive in het bewust en weloverwogen laten doodhongeren van dieren
    Meer lezen op:
    het nieuwe journaal


    28-07-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Berlin-Neukölln: de onkosten van de migratie

    Berlin-Neukölln: de onkosten van de migratie

    E.J. BRON - 27 JULI 2010


    Van de onlangs onder verdachte omstandigheden overleden Berlijnse jeugdrechter Kirsten Heisig (foto) is 26 juli haar laatste boek verschenen. Hieronder een gedeelte uit dat boek. Het gaat alleen over de begroting van Berlin-Neukölln. De immigratie kost de BRD, net zoals Nederland overigens, handen vol geld – in totaal zijn het vele miljarden:

    ”In Neukölln wonen 300.000 mensen. Daarvan heeft in totaal 40% een migratieachtergrond. In het noorden van Neukölln, het eigenlijke sociale brandpunt, is dit 53%, bij de onder de 18-jarigen zelfs 80%. In 1994 waren er 47.260 mensen aangewezen op een uitkering. In 2009 waren dit 91.250 personen, wat een stijging van 93% betekent.

    De werkloosheid is in dezelfde periode naar in totaal 18,6% - bij migranten zelfs tweemaal zo hoog – gestegen. En dit, hoewel het arbeidsbureau in staat is iedere jonge mens onder de 25 jaar een opleiding op de arbeidsmarkt, een opleidings- of kwalificatiemaatregel of andere hulp, zoals psychosociaal advies, aan te bieden.
    Meer lezen op:
    het vrije volk


    27-07-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aanslag op synagoge Malmö

    Aanslag op synagoge Malmö

    Zweden, juli 2010

    Voor de tweede keer in twee weken vond afgelopen vrijdag een aanslag plaats op de synagoge van Malmö. De politie stelde dat het om een vuurpijl zou gaan en sprak van vandalisme. Omwonenden echter meldden een explosie. Drie ruiten werden uit hun sponningen geblazen. Er waren geen gewonden. De politie vindt extra bewaking van de synagoge niet nodig.
    Meer lezen op:
    nieuw religieuspeil


    25-07-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eerste Duitse islamitische minister op weg naar de 'vrijwillige' gelijkschakeling/zelfcensuur van de media

    Eerste Duitse islamitische minister op weg naar de ”vrijwillige” gelijkschakeling/zelfcensuur van de media

    Door E.J. Bron

    Onder gelijkschakeling verstaat men de poging om het pluralisme in een democratisch staatsbestel uit het zadel te lichten en ook de onafhankelijkheid en vrijheid van de media te beperken. Wij hebben dat in Duitsland in het jaar 1933/34 meegemaakt. En men kent dit uit meerdere dictaturen. De eerste islamitische vrouwelijke minister van Duitsland wil nu vrijwillige zelfcensuur van de Duitse media, uiteraard alleen ten bate van islamitische migranten. Dat is zogenaamd goed voor de integratie.

    Al jarenlang eisen Duitse islamvertegenwoordigers bij de zogenaamde ”dialoogconferenties” in de Bondskanselarij censuur voor Duitse media. Negatieve berichten over de islam en over moslims zouden principieel moeten worden verboden, meer nog: er dient zelfs een percentage van 30% aan positieve berichten over de islam in Duitse media te bestaan.
    Meer lezen op:
    artikel 7


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oorlog als Anja met Vrede dreigt

    Oorlog als Anja met Vrede dreigt

    Iedereen bekritiseert een boek van Anja Meulenbelt, zonder het zelf gelezen te hebben. Dat komt door de titel: "Oorlog als er vrede dreigt". Ik kon met de beste wil van de wereld niet bedenken hoe die titel tot stand zou kunnen komen. Daarvoor moet je heel diep in de hersenspinsels van de Senator van Haat psychologiseren. Ook na jarenlang Anja-watching wist ik niet wat er met die titel bedoeld zou kunnen zijn. Begint Israel een oorlog omdat de Palestijnen net lekker een vredesproces aan het opstarten waren? Je weet het niet. 
    Meer lezen op:
    keesje maduraatje


    24-07-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deense variant, here we come! (hopelijk)

    Deense variant, here we come! (hopelijk)

    Sneu hoor, Beatrix krijgt niet wat ze wil.

    Goed nieuws dames en heren: het ziet er in alle ernst naar uit dat we toch gewoon de Deense variant weleens konden gaan krijgen. Zoals wij al voor de verkiezingen aangaven is dit waarschijnlijk de meest haalbare manier om een rechts kabinet te krijgen. Er is binnen het CDA namelijk nog steeds behoorlijk wat verzet tegen een coalitie waar de PVV officiëel ook deel van uitmaakt. De christendemocraten willen dan dat Wilders afstand doet van een paar van zijn radicalere uitspraken en plannen.
    Meer lezen in:
    de dagelijkse standaard




    Foto

    Foto

    Foto

    Gehoord:
    Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
    Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

    Hans Jansen.

     "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Als alle Israëlieten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    wordt Israël morgen
    van de kaart geveegd.

    Als alle Arabieren
    in het Midden-Oosten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    is het morgen vrede!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


    De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

    Winston Churchill

    Foto

    Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
    Clark Kent


    Foto

    Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

    Paul Cliteur

    Foto

    Een volk dat voor tirannen zwicht ...
    zal meer dan lijf en goed verliezen:
    dan dooft het licht...
    Hendrik Mattheus van Randwijk



    Foto

    Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

    Afshin Ellian

    Foto

    Foto

    De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

    Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Cheap sex dolls (make)
        op
  • Female Sex Dolls (Make)
        op
  • Cenforce 100 Online (Cenforce)
        op
  • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
        op
  • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
        op

  • Foto

    Het is de soldaat, niet de reporter
    Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
    Het is de soldaat, niet de dichter
    Die voor de vrijheid van het woord heeft
    gestreden.
    Het is de soldaat, niet de campagneleider
    Die ons het recht tot demonstreren gaf.
    Het is de soldaat, die zijn vlag groet
    En onder die vlag het land dient
    Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
    En die het de protestactivist mogelijk maakt die
    vlag te verbranden
    .

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!