Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
  • percentage uitkeringsontvangers statushouders
  • dan weten we dat ook weer
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    mamouchkatje
    blog.seniorennet.be/mamouch
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    16-08-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ground Zero imam preekt invoering radicale sharia-islam in het Westen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    Ground Zero imam preekt invoering radicale sharia-islam in het Westen

      
    Imam Feisal Abdul Rauf, met op de achtergrond een impressie van de nog te bouwen omstreden moskee in New York.
     
    Er is veel te doen rond de bouw van een 15 verdiepingen hoge moskee in New York, slechts enkele blokken verwijderd van 'Ground Zero', de plek waar op 11 september 2001 de Twin Towers van het World Trade Center werden verwoest door een aanslag met verkeersvliegtuigen. Of radicale moslimextremisten (Al Qaeda) hier nu wel, niet of deels verantwoordelijk voor waren doet er nu even niet toe, aangezien de zogenaamd 'gematigde' imam Feisal Abdul Rauf, de oprichter de van 'Ground Zero moskee', in zijn eigen taal al jaren pleit voor de invoering van de streng islamitische shariah wetgeving in onze Westerse democratiën.
    Meer lezen op:
    xandernieuws

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pakistan Moslims laten hun broeders zitten
    Pakistan Moslims laten hun broeders zitten

    ‘Gecondoleerd en veel sterkte’

    Door: Eva Ludemann

    Het is ramadan en de perfecte tijd voor zaqat. Maar de islamitische wereld doet niets voor Pakistan.


    ‘Gecondoleerd en veel sterkte’

    Drieënhalf miljoen euro van Koeweit en driehonderdduizend euro van de OPEC. Meer heeft de islamitische wereld niet over voor het door rampzalige overstromingen getroffen islamitische Pakistan.

    Vooruit: Azerbeidzjan, Egypte, Turkije en Iran hebben enkele honderden tonnen voedsel, dekens en medische hulp beloofd, maar de islamitische bijdrage aan de noodhulp voor Pakistan is armzalig. En dat terwijl het ramadan is, dé perfecte tijd voor zaqat, gulle giften aan de nooddruftigen in ruil voor een goede score bij Allah.
    Meer lezen op:
    de pers


    15-08-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wij Israëlcritici

    Wij Israëlcritici

    door E.J. Bron

    Sw6333

    Wie het echter om de rechten van de Palestijnen gaat, moet ook de terechtstellingen van dissidenten, het rechteloos maken van vrouwen en homoseksuelen door Hamas in Gaza of de systematische buitensluiting van de Palestijnen in Libanon noemen.
    Meer lezen op:
    loor schrijft


    14-08-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VlakbijGroundZero-imam legt landen langs islamitische meetlat

    VlakbijGroundZero-imam legt landen langs islamitische meetlat

    Imam Feisal Abdul Rauf, de oprichter van de omstreden moskee in de buurt van Ground Zero, wordt alom geprezen als moderne en gematigde moslim. Weinig horen we daarentegen van zijn Shariah Index Project, waarmee hij moslim- en (in de toekomst) niet-moslimlanden langs de islamitische meetlat legt.
    Meer lezen op:
    hoei boei


    13-08-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Geen inburgeringsplicht voor Turken'

    'Geen inburgeringsplicht voor Turken'

    In een klaslokaal van het Rotterdamse Albeda College volgen 25 Turkse imams donderdag een spoedcursus inburgeren. (archieffoto uit 2006)© ANP

    Turkse immigranten met een verblijfsvergunning kunnen niet worden verplicht een inburgeringscursus te volgen. Dat is in strijd met een verdrag dat Turkije heeft gesloten met de Europese Unie, blijkt uit een uitspraak van de rechtbank in Rotterdam.

    Twee Turken, een 'oudkomer' en een 'nieuwkomer', hadden de zaak aangespannen. Zij zijn het niet eens met de nieuwe Wet inburgering die sinds 2007 van kracht is. Deze wet verplicht immigranten met een verblijfsvergunning om een inburgeringsexamen te behalen. EU-burgers zijn hiervan vrijgesteld.
    Meer lezen op:
    trouw


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Immigratie NL: de schokkende feiten

    En weer kwam er vorig jaar volgens het CBS de stad Amersfoort bij aan immigranten. Er was nauwelijks aandacht voor in de media. Pas echt schokkend zijn de immigratiepatronen.  De feiten op een rij. Reageren kan op artikel7.23 april 006

    Het CBS kwam gisteren met de laatste bevolkingscijfers. Daaruit bleek dat er vorig jaar 145.000 nieuwe immigranten Nederland waren binnengekomen, ongeveer hetzelfde als het jaar ervoor. Er was juist een vermindering verwacht vanwege de crisis, maar de ‘magneetwerking’ van Nederland was kennelijk niet afgenomen.

    De linkse media (Trouw, Volkskrant, NRC, NOVA)  lieten het bericht liggen. De rechtse (Telegraaf, Elsevier) pikten het wel op. Enige opwinding ontstond er verder niet over het feit dat er weer eens de stad Amersfoort is bijgekomen aan immigranten.
    Meer lezen op:
    joost niemoller


    12-08-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gaza wordt een politiestaat verteerd door angst

    Gaza wordt een politiestaat verteerd door angst

    Gelegaliseerde straatterreur door Hamas in de Gazastrook. Deze soldaten zijn er niet om de bevolking te beschermen tegen Israël, maar om de Gazanen te onderdrukken

    Door de Israel Today redactie in Jeruzalem

    Lichamen van ‘verraders’ stapelen zich op, kinderen worden aangemoedigd zelfs hun eigen ouders aan te geven; Sharia wet treedt in werking

    De door Hamas geregeerde Gazastrook gaat steeds meer lijken op de horrorverhalen van een politiestaat, waar een sfeer van angst dwingt zelfs familieleden aan te zetten hun geliefden in de hoop het vermijden van martelingen. Onder verwijzing naar tal van bronnen in Gaza, meldde een correspondent voor het grootste dagblad van Israël, Yediot Ahronot, dat de het aantal getelde lichamen van verraders in de Gazastrook snel oploopt.
    Meer lezen op:
    brabosh.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een gemene Joodse kolonist

    Een gemene Joodse kolonist

    Door E.J. Bron

    Joodse kolonisten zijn religieus bezetene, racistische, gemene Arabierenvreters, die zich desnoods met geweld verzetten tegen elk compromis en zonder wie het Midden-Oosten al lang een oase van vrede en broederschap zou zijn – zo of ongeveer zo zou men in ieder geval de hier heersende opvatting zonder overdrijving kunnen samenvatten. Judah Ben-Yosef uit Ma’ale Adumim is een van deze zogenaamd sinistere figuren – en hij ontmoet vrijwillig regelmatig mensen, die er nauwelijks een geheim van maken dat ze hem en zijn gelijken beschouwen als een misgeboorte van het God zij met ons. Hieronder omschrijft Judah Ben-Yosef hoe deze ontmoetingen meestal verlopen.
    Meer lezen op:
    artikel 7


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat een dilemma!
    Wat een dilemma!

    INGEZONDEN - 10 AUGUSTUS 2010


    Ik ben benaderd door de redactie van Pauw & Witteman. Ze willen gaan praten over kunst. Of ik daar over mee wil praten. Wow, dit kan een boost zijn voor de bekendheid van mijn werk. Maar waarom nou net P&W. Ik kijk wel altijd hoor, maar wat een kontprogramma. Eigenlijk zou ik moeten weigeren. Toch ga ik. Maar het interview gaat wel een hele andere wending krijgen. Dan maar droog brood.

    Wat zal ik aantrekken? Zal ik mijn “Ki beh stei neget smilsom” shirt aantrekken? Die doet het altijd wel goed. Of die met een afbeelding van Hitler erop? Ja, laat ik die laatste maar aan doen. Die act heb ik al wat vaker gedaan. Die act heeft een grotere kans van slagen.
    meer lezen op:
    het vrije volk


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wilders is geen vijand van de rechtsstaat

    Wilders is geen vijand van de rechtsstaat

    Peter Boswijk, 11-08-2010 16:32

     

    wilders_300_06
    Gebruik de rechtsstaat niet als verhullend argument tegen de PVV.

    De afgelopen dagen is er binnen het CDA en de progressieve partijen veel roering geweest over een kabinet dat afhankelijk is van steun van de PVV. De PVV-opvattingen zouden strijdig zijn met de rechtsstaat, in het bijzonder de vrijheid van godsdienst en onderwijs. Het CDA zou door samenwerking zijn eigen kernbeginselen verloochenen. Het net opgerichte Comité voor de Rechtsstaat komt met de conclusie dat de PVV een vijand van de rechtsstaat is. Het verbaast mij dat deze ernstige beschuldigingen zo makkelijk klinken, zo weinig worden onderbouwd en zo kritiekloos worden aangenomen.
    Meer lezen in:
    de volkskrant

     

     


    10-08-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Opiniepeiling Onder Arabische en Noord-Afrikaanse Moslims Laat Schokkende Resultaten Zien

    Opiniepeiling Onder Arabische en Noord-Afrikaanse Moslims Laat Schokkende Resultaten Zien

    De resultaten van deze opiniepeiling geven aan dat er een grote kloof bestaat tussen het Midden-Oosten zoals het werkelijk is en het Midden-Oosten zoals veel Westerse politici en de Westerse media het ons voorspiegelen. Met als gevolg dat het Midden-Oosten net zolang onbegrepen en onrustig zal blijven zolang de Westerse diplomatie en politiek zich niet realistisch bezighouden met de werkelijke situatie in het Midden-Oosten, de radicale elementen in de Islam en de dictatoriale, terrorisme ondersteunende moslimstaten.

    Op donderdag 5 augustus 2010 heeft het Amerikaanse Brookings Instituut haar jaarlijkse opiniepeiling, gehouden onder Noord-Afrikaanse en Arabische moslims, gepubliceerd. Deze peiling laat in vergelijking met voorgaande jaren enkele verontrustende verschillen zien waar de Westerse politici, journalisten en academici maar beter notie van kunnen nemen.
    Meer lezen op:
    crethiplethi.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onderzoekers islam steeds terughoudender

    „Onderzoekers islam steeds terughoudender”

     
     

    ZEIST – Onderzoekers die zich bezighouden met de geschiedenis van de islam of de Koran durven hun bevindingen „in toenemende mate” niet meer te publiceren onder eigen naam.

    Steeds vaker komt het voor dat „bepaalde kritische islamologen” onder pseudoniem publiceren, omdat ze anders gevaar lopen voor hun leven, zo zei emeritus hoogleraar prof. dr. P. W. van der Horst gistermiddag in het radioprogramma Villa VPRO. „Dit is een trend die ik uitermate zorgwekkend vind. Onlangs hoorde ik een islamoloog zeggen: Je bedenkt op dit moment wel tien keer wat je gaat zeggen.
    Meer lezen op:
    ref. dagblad


    09-08-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cordoba House

    Cordoba House

    Loor

    Sw6008 

    Ontnemen de tegenstanders New Yorkse moslims een plek om samen te komen, hun geloof te belijden, als het Cordoba House er niet komt? Nee, want New York telt 100 moskeeën.

    Ergens tussen 11 september 2001 en nu zijn nogal wat weldenkende mensen blijkbaar vergeten hoe verbijsterd en ademloos zijzelf de machtige Twin Towers zagen instorten, nadat a bunch of pissed off muslims (dixit Stan, South Park) doelbewust de torens in waren gevlogen.
    Meer lezen op:
    loor schrijft


    08-08-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gaza Unplugged, wat u nooit te zien krijgt
    Gaza Unplugged, wat u nooit te zien krijgt

    HUGO VAN MINNEBRUGGEN - 08 AUGUSTUS 2010


    Volgens de mainstream media in het buitenland maar ook in het binnenland, onze dagdagelijkse kranten, onze openbare omroep VRT-één-Canvas TV en radiozenders, is het één grote brok miserie in de Gazastrook. Van geen enkel ander conflictgebied in de hele wereld krijgen we zoveel nieuws en zoveel verschrikkelijke beelden te zien, als van de Gazastrook. Als marsmannetjes zouden halt houden op onze aarde, zouden zij – afgaande op de berichtgeving – ongetwijfeld moeten besluiten dat er maar één conflict bestaat in de wereld en dat is dat in Gaza.

    Volgens de internationale gemiddelde berichtgeving verhongeren de mensen in Gaza. Dagelijks sterven zij op straat van honger en miserie. In het Getto van Gaza, zoals het door de pro-Palestijnse propaganda wordt geheten, zou het veel erger gesteld zijn dan destijds in 1943 in het Getto van Warschau. Gaza zou één grote open gevangenis zijn, een concentratiekamp waartegen KZ Auschwitz zou verbleken. Maar, is dat wel allemaal zo? Is het allemaal wel echt zo slecht in Gaza zoals ons dat al jaren wordt voorgehouden?
    Meer lezen op:
    het vrije volk


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meerderheid Nederland voor kabinet met PVV-steun

    Meerderheid Nederland voor kabinet met PVV-steun

    zondag 8 augustus 2010 11:51

    CDA-kiezers hebben weinig problemen met een kabinet van CDA en VVD, met gedoogsteun van de PVV. Bijna 80 procent steunt deze variant. Ook is er een meerderheid in Nederland voor zo'n kabinet.

    Maxime Verhagen (CDA), Mark Rutte (VVD) en Geert Wilders (PVV) Maxime Verhagen (CDA), Mark Rutte (VVD) en Geert Wilders (PVV)

    Elseviers opinie

    Dat blijkt uit de peiling van Maurice de Hond.

    Geen problemen
    Waar eerst nog werd vermoed dat CDA'ers massaal tegen regeren met de PVV waren, wordt nu duidelijk dat de CDA-stemmer helemaal niet zo veel problemen heeft met de partij van Geert Wilders.

    Van de CDA-kiezer hoopt 79 procent dat er een kabinet komt waarbij de PVV gedoogsteun geeft aan CDA en VVD. Bij de PVV en VVD liggen deze percentages op 92 en 90 procent.
    Meer lezen op:
    elsevier


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ondergraaft Wilders de rechtsstaat?

    Het is de hype van de dag: Wilders verwijten dat hij de rechtsstaat ondermijnt. Maar kennelijk zijn z’n tegenstanders ‘vergeten’ dat juist Wilders zich zorgen maakte over de uitholling van de rechtsstaat en dat hij met voorstellen kwam om dat te veranderen. Reageren kan op artikel7.IMG_7234

    Als het over Wilders gaat, gaat het dezer dagen in één moeite door over de rechtsstaat.

    Huizenhoog klotst daarbij de retoriek over de plinten. Er wordt van alles geroepen en bijna niks onderbouwd.

    Tijdens de verkiezingen zei Job Cohen bijvoorbeeld dat de rechtsstaat bij Wilders ‘niet in goede handen’ zou zijn. Aantjes sprak in precies gelijke woorden. Later zei Cohen weer dat Wilders ‘tegen de rechtstaat schuurt’. Beeldspraak die bleef hangen, maar wat het mocht betekenen werd niet duidelijk. Volgens de voormalige minister Van der Laan, is Wilders zelf nog niet zo’n ramp voor de rechtsstaat, maar zou het gevaarlijk kunnen worden als veel mensen op Wilders gingen stemmen:
    Meer lezen op:
    joost niemoller


    07-08-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Olie voor moslim-immigratie

    Olie voor moslim-immigratie

    Op gevaar af dat u uw buik inmiddels boordevol heeft van gezeik over de multiculturele samenleving, wil ik u toch iets vertellen wat u nog niet weet. Namelijk dat de massale moslim-immigratie naar West-Europa niet zomaar uit de lucht is komen vallen. Zij is een rechtstreeks gevolg van een Europese richtlijn, die in 1975 geruisloos is bekokstoofd.

    Aanleiding was de oliecrisis van 1973. Uit angst dat de oliekraan voorgoed dicht zou gaan, is toen op Europees niveau besloten om een “Euro-Arabische Dialoog” op gang te brengen met de OPEC-landen. Deze EAD kreeg een permanent hoofdkwartier in Parijs, en organiseerde overal ter wereld congressen, waar afgevaardigden van de toenmalige EEG zich beijverden om de Arabische olieboeren te vriend te houden.
    Meer lezen op:
    veilig zelzate

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eberhard 'Hazehart' toont zijn vuist
    Eberhard 'Hazehart' toont zijn vuist
    H. NUMAN - 06 AUGUSTUS 2010

    De nieuwe boerkameester van Amsterdam laat zijn tanden zien. Hij gaat wat doen! Niks pappen en nathouden. Niks glas, glas, plas, was!

    Eberhard (de naam betekend 'het hart (of de moed) van een wild zwijn') gaat flink doorpakken. Doorpakken met kopjes slappe thee, wel te verstaan. Cohen 2 dus.

    Wat is van der Laan van plan? Hij wil geweld tegen homo's aanpakken door voorlichting. Nou, dat is echt vernieuwend. Dat hebben we de laatste 40 jaar nog niet meegemaakt! Vooral middels voorlichting op lagere scholen. U weet wel, scholen waar met name de uitval van marokkaanse 'kansrijke' jongeren enorm is. En waar die lieve knullen hun docenten dwingen om geen Jodenvervolging in de Tweede Wereldoorlog te doceren. Dat soort scholen dus. Tenslotte speelt hij de vieze sigaar graag door naar de politie. Die moeten alerter optreden. Middels (verboden!) uitlokking, bijvoorbeeld.
    Meer lezen op:
    het vrije volk

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Islam: Ideologie of religie?

    Islam: Ideologie of religie?

     Jacob Hoekman
     

    „De islam is een volledige ideologie, gericht op aardse macht.” Nee, dat zijn niet de woorden van een islamcriticus, maar van een orthodoxe moslim. Woorden die seculiere liberalen gretig aangrijpen om de rol van religie verder in te perken.

    Was Mohammed een profeet of een generaal? Het antwoord op die vraag is de enige officiële reden dat de PVV niet in een kabinet met VVD en CDA komt, maar wellicht aan de zijlijn gedoogsteun gaat geven. Het is het antwoord op de vraag naar de ware aard van de islam. Meer lezen in het:
    ref.dagblad


    06-08-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Israël stelt Libanon ultimatum en dreigt grensposten te vernietigen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    Israël stelt Libanon ultimatum en dreigt grensposten te vernietigen
     

    UNIFIL eens met eis Israël om verantwoordelijke Libanese commandant te straffen - Ex CIA'ers waarschuwen Obama: Israël valt Iran 'mogelijk nog deze maand' aan

     
    Het Israëlische leger noemt de steeds verder oplopende spanning met Libanon 'ontvlambaar'.
    Hoewel tegen de media wordt gezegd dat zowel Israël als Libanon alles zullen doen om nieuwe incidenten te voorkomen, heeft Israël achter de schermen Libanon een ultimatum gesteld: de commandant die verantwoordelijk was voor de agressieve aanval op een Israëlische grenspatrouille moet worden gestraft, anders vernietigt Israël de grensposten van het Libanese leger. Omdat de commandant in Libanon tot held verklaard is lijkt het er op dat het ultimatum niet ingewilligd zal worden, en dat de volgende ronde in de aanloop naar een nieuwe grote Midden Oosten oorlog daarom bijna lijkt aangebroken.
    meer lezen op:
    xandernieuws



    Foto

    Foto

    Foto

    Gehoord:
    Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
    Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

    Hans Jansen.

     "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Als alle Israëlieten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    wordt Israël morgen
    van de kaart geveegd.

    Als alle Arabieren
    in het Midden-Oosten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    is het morgen vrede!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


    De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

    Winston Churchill

    Foto

    Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
    Clark Kent


    Foto

    Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

    Paul Cliteur

    Foto

    Een volk dat voor tirannen zwicht ...
    zal meer dan lijf en goed verliezen:
    dan dooft het licht...
    Hendrik Mattheus van Randwijk



    Foto

    Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

    Afshin Ellian

    Foto

    Foto

    De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

    Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Cheap sex dolls (make)
        op
  • Female Sex Dolls (Make)
        op
  • Cenforce 100 Online (Cenforce)
        op
  • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
        op
  • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
        op

  • Foto

    Het is de soldaat, niet de reporter
    Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
    Het is de soldaat, niet de dichter
    Die voor de vrijheid van het woord heeft
    gestreden.
    Het is de soldaat, niet de campagneleider
    Die ons het recht tot demonstreren gaf.
    Het is de soldaat, die zijn vlag groet
    En onder die vlag het land dient
    Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
    En die het de protestactivist mogelijk maakt die
    vlag te verbranden
    .

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!