Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
  • percentage uitkeringsontvangers statushouders
  • dan weten we dat ook weer
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    crea_powerpointgroep
    blog.seniorennet.be/crea_po
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    09-12-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Marokkanen zijn boos op Bolkestein

    De Marokkanen zijn boos op Bolkestein


    Het Centrum Informatie en Documentatie Marokko (CIDM) doet een poging de betrokkenheid van de eigen achterban in het toenemende antisemitisme weg te moffelen door Bolkestein van stemmingmakerij te betichten. En dat vanwege de nogal defaitistische uitspraak die Bolkestein over herkenbare Joden deed in het dagblad De Pers. Zijn oproep tot diaspora aan de herkenbare Joden schijnt vooral op navolgende zinsnede bij het Marokkaanse patronaat tot indigestie te leiden:  vanwege het antisemitisme onder vooral Marokkaanse Nederlanders, die in aantal blijven toenemen. Zeker, het is nogal wat als je achterban zo’n stigma te verwerken krijgt. Maar om nu te beweren dat die geheel bezijden de waarheid is zou voorbijgaan aan de feiten waaraan een deel van de Marokkaanse gemeenschap in Nederland schuldig is. Het Hamas Hamas, alle Joden aan het gas tijdens een demonstratie tegen Israël was een Marokkaanse feestje.
    Meer lezen op:
    het nieuwe journaal


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'˜Religie van vrede' maakte al 270 miljoen dodelijke slachtoffers

    ‘Religie van vrede’ maakte al 270 miljoen dodelijke slachtoffers

    On December 8, 2010, in Islam, Jihad, by admin
    Boek ‘Vrucht van de boom’: Eeuwenlange jihad één grote moord- en plundertocht – Noorwegen stopt bouw van moskeeën met Arabisch geld


    De islam, religie van vrede? Zomaar wat teksten uit de Koran die voor zichzelf spreken.
    In het Westen wil het grootste deel van de gevestigde politieke orde ons krampachtig doen geloven dat de massale terreur die extremistische moslims wereldwijd plegen geen onderdeel is van de ‘echte islam’, dat immers altijd een ‘religie van vrede’ geweest zou zijn. Niets is echter minder waar; in de hele historie is er overvloedig veel bewijs te vinden dat de islam zich vrijwel alleen maar door gewelddadige oorlogen en keiharde onderdrukking heeft verspreid, en dat in de naam van Allah en zijn geliefde profeet al een duizelingwekkend aantal dodelijke slachtoffers werd gemaakt: 270 miljoen. Dagelijks worden er hier ettelijke honderden aan toegevoegd. (1)
    Meer lezen op:
    onzestem.com

    30-11-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De oorsprong van het woord "islamofobie"

    De oorsprong van het woord »islamofobie«

    29 november 2010

    De discussie over een vergelijking van islamofobie met antisemitisme, die professor Wolfgang Benz heeft veroorzaakt, verdient een controle van de oorsprong van deze begrippen.

    Volgens Wikipedia zou »islamophobia« al in 1925 in het Frans zijn gebruikt. De talrijke bronverwijzingen en voetnoten bij Wikipedia getuigen er echter van, dat alle schrijvers zich pas na 11-09-2001 met het thema hebben beziggehouden.
    Meer lezen op:
    artikel 7


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De grote haatcampagne tegen Mina Ahadi + Update

    De grote haatcampagne tegen Mina Ahadi + Update

    29 Nov 2010 | Door E.J.Bron | Category: Featured
    mina_ahadi_spricht_2_0Sakineh Ashtiani deelt het lot van veel vrouwen in Iran, die in een islamitisch systeem als vee worden behandeld. Haar man mishandelde en misbruikte haar en dwong haar tot prostitutie om zijn heroïneverslaving te financieren. Nadat de moellahs haar veroordeeld hadden tot steniging, heeft vooral Mina Ahadi (foto) zich voor Sakineh Ashtiani ingezet. 

    Mina Ahadi is voorzitter van de Centrale Raad van ex-moslims in Duitsland. Eind 1980 werd haar man vermoord door de Iran bezettende moellahs. Zij kon zelf op het allerlaatste moment naar het buitenland vluchten. Mina Ahadi strijdt voor de rechten van vrouwen en tegen de doodstraf, vooral de steniging.
    Meer lezen op:
    amstrerdam post

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onheilspellend is het nieuws uit de bakermat van het christendom

    Onheilspellend is het nieuws uit de bakermat van het christendom

    De bakermat van het christendom dreigt onherbergzaam te worden voor de belijders van dit geloof. Lang niet alle afzonderlijke incidenten bereiken de voorpagina’s van de wereldpers, maar de bedreigingen, aanvallen en aanslagen die de christelijke minderheden in het Midden-Oosten te verduren krijgen, vertonen een onheilspellend patroon.

    In Egypte vielen vorige week twee doden bij protesten van Koptische christenen tegen het verbod op de bouw van een kerk. Meer dan honderd mensen werden gearresteerd.
    Meer lezen in:
    trouw


    28-11-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Messcherpe rede Europese Vrijheidspartij snoert Van Rompuy de mond
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    Messcherpe rede Europese Vrijheidspartij snoert Van Rompuy de mond
    Nigel Farage noemt huidige Europese leiders 'zéér gevaarlijke mensen' - Markten beginnen nu ook aan Duitsland, Frankrijk en Nederland te twijfelen - 'Duitsland dreigt zelf failliet te gaan door betalen bailouts andere lidstaten'

    Deze in 1997 gebruikte veelzeggende verkiezingsposter van de SP blijkt nu maar al te waar te zijn.
     
    Nigel Farage, co-president van de Eurosceptische partij Europe of Freedom and Democracy, hield afgelopen week in het Europese Parlement een korte maar messcherpe rede tegen de steeds fascistischer wordende Europese superstaat waar de ongekozen president Herman van Rompuy anderhalve week eerder op extreem arrogante wijze nog zo'n vurig pleidooi voor hield (4). Farage: Who the hell do you think you people are?!

    Meer lezen op:
    xandernieuws
     

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Islamitisch terrorisme: actie of reactie?

    Islamitisch terrorisme: actie of reactie?

    27 november 2010

    In het traditionele politiek-correcte discours is terrorisme een soort wanhopig activisme, veroorzaakt door de een of andere vorm van onderdrukking of achterstelling. Zo pleegde bijvoorbeeld Bin Laden de aanslagen van 11 september enkel als reactie op de buitenlandse politiek van de Amerikanen. Zo is een lid van Hamas die in Israël een bus opblaast bezig wraak te nemen voor de dood van zijn leider. Zo kregen Engeland en Spanje terreuraanslagen te verwerken vanwege hun deelname aan de oorlog in Irak.
    Meer lezen op:
    artikel 7


    27-11-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Imam Idriz dreigt "FOCUS" met "juridische afdeling"

    Imam Idriz dreigt »FOCUS« met »juridische afdeling«

    23 Nov 2010 | Door E.J.Bron | Category: Opinie
    Idriz
    Omdat ik toevallig aardig goed in Duits ben, vertaal ik veel uit die taal. Maar ook omdat Duitsland een groot land is dat dichtbij ligt. En het onderwerp is bijna altijd de islam. En dat is dan weer, omdat de islam een grote, gevaarlijke, zeer nabije politieke ideologie is.  Hieronder een vervolg op het artikel over een figuur over wie we eerder spraken.

    Imam Idriz uit München doet wat de islam nu eenmaal voorschrijft: dreigen, liegen en de westerse samenleving ondermijnen. En de ideologie van de multikul schrijft voor, dat Idriz daarbij geholpen moet worden, dat die sabotage ruim gesubsidieerd dient te worden. Dhimmi van dienst is hier burgemeester Christian Ude, de Job Cohen van München. Ude werpt bewezen foute moslimleiders miljoenen in de schoot om een liegende haatmoskee te financieren. Hoe weten we dat het een liegende haatmoskee zal worden, een taqiyya-moskee dus ( als dat althans geen tautologie is)? 
     Meer lezen op:
    amsterdam post


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sabatina - alleen tegen eermoorden en gedwongen huwelijk

    Sabatina – alleen tegen eermoorden en gedwongen huwelijk


    Als 17-jarige tegen haar wil uitgehuwelijkt, vluchtte Sabatina James (foto) het huis uit en bekeerde zich van de islam tot het christendom. Ondanks de voortdurende bedreiging door islamisten vecht ze moedig tegen de onderdrukking van islamitische vrouwen, tegen gedwongen huwelijk en eermoorden.

    »Velen zijn te laf om het islamisme aan te spreken«
    Meer lezen op:
    hoei boei

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Halsema haalt kinderen van zwarte school Van onze verslaggevers
    Halsema haalt kinderen van zwarte school Van onze verslaggevers
    DEN HAAG -  De GroenLinks fractievoorzitter in de Tweede Kamer, Femke Halsema, heeft haar twee kinderen van de zwarte school in Amsterdam-Oost gehaald, waarop zij tot afgelopen zomer zaten.

    Volgens de GroenLinks-aanvoerster heeft de stap niets te maken met het grote aantal moslimkinderen op de oude basisschool in de Transvaalbuurt.

    Halsema zei eerder in een interview als feministe moeite te hebben met 'allerlei gesluierde vrouwen' die zij op de school van haar kinderen tegenkomt. Ook viel het haar op dat islamitische meisjes vaak niet bij haar thuis mochten spelen als haar vriend 's middags de kinderen opvangt.
    Meer lezen in:
    de telegraaf



    26-11-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het gaat geweldig met de integratie

    Het zou goed gaan met de integratie. Dat was de teneur in de media naar aanleiding van het net verschenen Jaarrapport Integratie van het CBS. Dat bleek toch weer een gevalletje van een te snel gelezen persbericht. Wie het rapport echt leest, krijgt een heel
    ander beeld.
     

    Juichverhalen gisteren in de media over de integratie. Het jaarlijkse Jaarrapport integratie is weer uit, en wat blijkt: de tweede generatie niet-westerse allochtonen doet het beter dan de eerste generatie. Waarom hier nu zoveel over gejuicht wordt, is mij een raadsel. Stel je voor dat die tweede generatie, tenslotte in Nederland geboren, het ook nog eens slechter zou doen! Soms doen ze het trouwens ook nog slechter ook, bijvoorbeeld in de criminaliteit, daar scoren ze althans hoger in dan hun ouders, maar dat terzijde.
    Meer lezen op:
    joost-niemoller


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oma Obama wil dat Barack moslim wordt

    Oma Obama wil dat Barack moslim wordt

    oma obama wil dat barack moslim wordt

    25/11 Hoewel altijd gezegd is dat de Amerikaanse president Barack Obama een christen is, zou zijn oma Sarah Obama graag hebben dat hij zich tot de islam bekeert.

    De 88-jarige dame is net terug van het bedevaartsoord Mekka. Ze heeft daar gebeden dat Obama moslim wordt. Volgens de krant Al-Watan heeft Sarah Obama de bedevaart afgelegd in het gezelschap van haar zoon Saeed Hussein Obama, de oom van de Amerikaanse president, en vier van haar kleinkinderen.
    meer lezen op:
    hbv limburg


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.180.000 Palestijnen werden in Israëlische ziekenhuizen behandeld

    180.000 Palestijnen werden in Israëlische ziekenhuizen behandeld


    Een 37-jarige Palestijnse patiënt uit Gaza wordt hier behandeld in het Barzilai Hospitaal van Ashkelon (Zuid-Israël). Tussen 16 juni 2007 en 20 februari 2008 werden meer dan 12,400 Gazanen, inbegrepen patiënten en hun begeleiders, vanuit de Gaza naar Israël overgebracht voor bijzondere medische verzorging.

    Als we enkel afgaan op de Palestijnse en de gemiddelde westerse berichtgeving die zonder onderscheid eenduidig anti-Israëlisch is, creperen de Palestijnen door de schuld van Israël want er zijn de Palestijnse gebieden geen hospitalen en voor de medische elementaire verzorging zijn de Palestijnen 100 procent afhankelijk van het buitenland, dat wil concreet zeggen: Israël.
    Meer lezen op:
    brabosch.com


    24-11-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Elatik gaf zichzelf dienstauto en nam taxi voor 450 euro

    Elatik gaf zichzelf dienstauto en nam taxi voor 450 euro

    woensdag 24 november 2010 08:42

    De opnieuw benoemde stadsdeelvoorzitter van Amsterdam-Oost, PvdA'er Fatima Elatik, heeft vorige zomer een dienstauto voor zichzelf gehuurd. Daarmee is ze de enige bestuurder in het stadsdeel met een eigen auto op kosten van de belastingbetaler.

    Dat meldt De TelegraafFatima Elatik zit weer op haar post als stadsdeelvoorzitter

    Auto
    Oppositiepartij VVD stelde de stadsdeelvoorzitter tijdens het debat over haar herbenoeming vragen over het huren van de Honda Civic voor eigen gebruik. Elatik wilde alleen in een besloten gedeelte van de vergadering ingaan op de vraag waarom ze geen auto van het stadsdeel gebruikt.
    Meer lezen in:
    Elsevier


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Carel Brendel heeft een nieuw boek

    Carel Brendel heeft een nieuw boek

    Carel Brendel
    Deze maand nog komt het nieuwe boek van Carel Brendel uit, ‘De Onzichtbare Ayatollah’. Naast bijdragen van Hans Jansen (zaak-Wilders) en Nahed Selim (relatie Koran en Mein Kampf) beschrijft Brendel in dit boek de stand van zaken wat betreft de islamisering en concludeert dat er langzaam aan ook vanuit linkse hoek kritiek op de islam wordt geleverd. Ook beschrijft hij twee scenario’s over waar het uiteindelijk volgens hem allemaal kan gaan eindigen. Op Hoeiboei verscheen reeds het voorwoord. Kerncitaat:
    Meer lezen op:
    dagelijkse standaard


    23-11-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zesjarige moslimkinderen krijgen in Groot-Brittannië les in shariawetten

    Zesjarige moslimkinderen krijgen in Groot-Brittannië les in shariawetten

    maandag 22 nov 2010601

    Moslimkinderen die amper zes jaar oud zijn krijgen in Groot-Brittannië tijdens weekendscholen te horen hoe de brutale shariawetten moeten worden toegepast: dieven en criminelen moeten hun hand of voet afgehakt krijgen, homo’s moeten worden geëxecuteerd, jodenhaat is wet. De zesjarigen krijgen daarbij diagrammen te zien waarop wordt uitgelegd hoe dat amputeren van ledematen in zijn werk gaat. De Britse staatsomroep BBC maakte daarover de reportage British Schools, Muslim Rules, die vanavond om 21.30 uur op BBC One wordt vertoond.Meer lezen op:
    express.be


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het einde van het geduld
    Het einde van het geduld

    KLEINE ROELAND - 22 NOVEMBER 2010


    In haar boek "Das Ende Der Geduld - ISBN 978-3-451-30204-6" trekt rechter Kirsten Heisig het deksel van de justitiële beerput van Berlijn open. Ze gunt ons daarmee een zeldzame inkijk in de rechtshandhaving in Berlijn zoals die in de laatste decennia plaats heeft plaatsgevonden. Tevens komt ze met een aantal voorstellen ter verbetering van de bestrijding van de jeugdcriminaliteit.

    Net zoals Pim Fortuyn, is rechter Kirsten Heisig gestopt voordat ze heeft kunnen starten. Vlak voor het uitkomen van haar boek in de zomer van 2010 is ze dood aangetroffen in een bos. De officiele lezing is zelfmoord.

    Ze zegt dat Duitsland de strijd tegen het jeugdgeweld binnen 10 jaar zal verliezen als Duitsland zijn rechts- en waardeordening niet zal kunnen overdragen.
    Meer lezen op:
    het vrije volk

    22-11-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onderstaande open brief van Rabbi Meir Kahane uit Israël
    Onderstaande open brief van Rabbi Meir Kahane uit Israël is al meer dan 15 jaar
    oud, maar nog steeds actueel;

    De open brief van Rabbi Meir Kahane:
    'Beste wereld,

    Ik heb begrepen dat jullie boos op ons hier in Israël zijn. Het schijnt dat jullie
    héél boos zijn, zelfs woedend. Het lijkt er trouwens op dat jullie iedere paar jaar
    boos op ons worden. Vandaag is het Gaza* en de 'wrede onderdrukking van de
    Palestijnen', gisteren was het Libanon * en daarvoor kwam het door het
    bombardement van de kernreactor in Irak, de Yom Kippur oorlog, de
    Sinaï-campagne. Het lijkt er dus op dat Joden die overwinnen en daardoor blijven
    leven, jullie buitengewoon kwaad maken.
    Meer lezen op:
    geweta


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Quo Vadis PVV ?

    Quo Vadis PVV ?

    Quo Vadis PVV ?
    De Lange Mars

    Het lijkt er bijna op of we denken dat het met de PVV gedaan is of op z’n minst bergafwaarts gaat. De peiling van heden, 21 november 2010, laat een winst zien van 4 zetels, ondanks alle perikelen van afgelopen week, dus zo erg is het niet.
    Graag wil ik hier mijn visie nog eens toelichten, ten faveure van een open debat, waar argumenten ipv emoties, de boventoon voeren. En passant geef ik dan ook antwoord op een aantal reacties.
    Meer lezen in:
    fp.dagelijksestandaard


    20-11-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    "Ach, wat maakt het uit?"

    Ach_wat_maakt_het_uit

    Updated & nog steeds actueel.

    Dit is nu salonfähig

    "Hoezo islamisering? Geef dan voorbeelden?! Ik kan nog steeds doen en laten wat ik wil dus waar maakt iedereen zich eigenlijk zo druk om?

    "En dit zijn toch maar incidenten: 'Devote moslimvoetballers die niet tegen homo's willen spelen'? Of een moslima raadslid die 'n raadsvergadering een kwartier laat schorsen om te bidden?
    "Hoe vaak komt dat nou voor? Laat ze toch hun ding doen! Vermeld eens positief moslimsnieuws! Altijd dat islamgebash! Waarom moet een kunstenaar zo nodig telkens die arme moslims provoceren?

    Meer heel veel meer lezen op:
    hoei boei




    Foto

    Foto

    Foto

    Gehoord:
    Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
    Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

    Hans Jansen.

     "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Als alle Israëlieten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    wordt Israël morgen
    van de kaart geveegd.

    Als alle Arabieren
    in het Midden-Oosten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    is het morgen vrede!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


    De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

    Winston Churchill

    Foto

    Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
    Clark Kent


    Foto

    Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

    Paul Cliteur

    Foto

    Een volk dat voor tirannen zwicht ...
    zal meer dan lijf en goed verliezen:
    dan dooft het licht...
    Hendrik Mattheus van Randwijk



    Foto

    Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

    Afshin Ellian

    Foto

    Foto

    De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

    Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Cheap sex dolls (make)
        op
  • Female Sex Dolls (Make)
        op
  • Cenforce 100 Online (Cenforce)
        op
  • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
        op
  • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
        op

  • Foto

    Het is de soldaat, niet de reporter
    Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
    Het is de soldaat, niet de dichter
    Die voor de vrijheid van het woord heeft
    gestreden.
    Het is de soldaat, niet de campagneleider
    Die ons het recht tot demonstreren gaf.
    Het is de soldaat, die zijn vlag groet
    En onder die vlag het land dient
    Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
    En die het de protestactivist mogelijk maakt die
    vlag te verbranden
    .

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!