Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
  • percentage uitkeringsontvangers statushouders
  • dan weten we dat ook weer
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    biekebolleke
    blog.seniorennet.be/biekebo
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    11-12-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vlaams Belang voert actie tegen straatterreur op wijk Sluizeke
    Vlaams Belang voert actie tegen straatterreur op wijk Sluizeke –Muide “Geen Far West, wel kordate sheriff !”
     Klik hier om de foto in zijn origineel formaat weer te geven.   De angst moet eindelijk van kamp veranderen !

    Naar aanleiding van de recente schietpartij in de Gentse Sleepstraat, heeft een delegatie van Vlaams Belang Koepel Gent deze ochtend  een opvallende actie gevoerd in de getroffen wijk.  De actie kwam er op vraag van verontruste buurtbewoners die naar het Vlaams Belang stapten, waarbij een aantal onder hen zelfs van Turkse origine waren. Na het aanbrengen van waarschuwingsbordjes “Betreden op eigen risico” in de Sleepstraat, werd post gevat met het spandoek “Geen Far West, wel kordate Sheriff !”.  De komende dagen zal in de wijk ook een pamflet worden verspreid (zei bijlage).
    Meer lezen op:
    veilig zelzate

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Islamisering via Universiteit Antwerpen

    Op de Universiteit Antwerpen vond een maand geleden een conferentie plaats over de islam in Europa, die een cover up bleek te zijn van islamiseerders. Dat een seculiere universiteit zich hiervoor leent is natuurlijk best schandalig. Hieronder een verslag van de bijeenkomst, en een uiteenrafeling van de sprekerslijst. Met dank aan de Vlaamse filosoof Ronald Commers, en de journalisten Carel Brendel en Bernadette de Wit.

    Het ging in België en Nederland vrijwel voorbij aan de aandacht van de media, maar in de moslimwereld was er wel aandacht voor: Eind oktober organiseerde de Universiteit Antwerpen een colloquium over ‘De plaats van de islam in het nieuwe Europa’.
    Meer lezen op:
    joost niemoller


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouw uit Turkije of Marokko werkt niet

    Vrouw uit Turkije of Marokko werkt niet

    Foto ANP
    11-12-10   11:28 uur
    AMSTERDAM - Turkse en Marokkaanse vrouwen in Amsterdam zijn nog lang niet economisch onafhankelijk. Zelfs jonge, redelijk goed opgeleide vrouwen doen het bijna drie keer zo slecht op de arbeidsmarkt als autochtone vrouwen van dezelfde leeftijd.

    Dat blijkt uit onderzoek van de dienst Onderzoek en Statistiek, die voor het eerst in kaart bracht hoeveel Amsterdamse vrouwen economisch onafhankelijk zijn, oftewel meer dan duizend euro netto per maand verdienen.
    Meer lezen op:
    het parool.nl

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zestig procent van de Joden verlaat Amsterdam.

    Zestig procent van de Joden verlaat Amsterdam.

    Landgenoten/Vlamingen,

    In dit land zijn we al zó laag gezakt dat het Amsterdamse stadsdeel de Baarsjes anno 2010 een Schuil Synagoge heeft, zodat Joden enigszins beschermd zijn tegen het Marokkanentuig.

    Vrijdag lazen we dat er alwéér een Joods gezin emigreert, omdat het in Amsterdam gewoonweg te gevaarlijk is. Scheldpartijen, bedreigingen en andere vormen van antisemitisme zijn aan de orde van de dag. De Jodenhaters zijn veelal van Marokkaanse origine.
    Meer lezen op:
    boilingpoints


    10-12-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het Verval Joden in een stuurloos Nederland

    In week 42 (2010) verschijnt bij Uitgeverij Van Praag een vlammend

    betoog van Manfred Gerstenfeld over het toenemend antisemitisme in

    Nederland:

    Het Verval

    Joden in een stuurloos Nederland

    Gerstenfeld, geboren en getogen in Amsterdam, emigreerde in 1968 naar Jeruzalem. Daar is hijvoorzitter van het Jerusalem Center for Public Affairs. Alom wordt de auteur geprezen. Zelfs Nobelprijswinnaar Elie Wiesel roemde hem om zijn durf en inzichten. Op dit nieuwe boek staan onder andere aanbevelingen van prof. Hans Jansen (hoogleraar Simon Wiesenthal Instituut Brussel) en prof. Pieter W. van der Horst (emeritus hoogleraar Universiteit Utrecht).
    Meer lezen op:
    het vrije volk


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marokkaanse blauwpetmepper reeds vrijgelaten.

    Marokkaanse blauwpetmepper reeds vrijgelaten.

    Waarde lezers,

    De multiculturele samenleving vraagt zo haar offers. Een 17 jarige Marokkaan trapte een agente in het gezicht en gaf een brigadier twee kopstoten. In een normaal, rechtvaardig land zou dit inhouden dat de dader kan rekenen op een zeer zware straf, of nog beter; het land uit.
    In Nederland pakt men dergelijke zaken anders aan. Het betreft hier een gediscrimineerde verschoppeling met zand tussen de (lange) tenen, dus daar moeten we zorgvuldig mee omgaan. In de praktijk betekent dat; na twee hele dagen vrijlaten…
    Meer lezen op:
    boilinpoints


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Somberaars als Bolkestein hebben gelijk

    Somberaars als Bolkestein hebben gelijk

    Naar verluidt komt VVD’er Frits Bolkestein een dezer dagen bij Pauw & Witteman uitleg geven over zijn uitspraak dat er voor ’bewuste Joden’ geen toekomst is in Nederland. Wat hij aan die tafel zal zeggen, geen idee. Maar dat hij enigszins verbaasd moet zijn over de commotie die hij ermee veroorzaakte lijkt me niet uitgesloten.
    Meer lezen in:
    trouw


    09-12-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Hulpclub SNV bezuinigt, maar directie houdt luxe diner'

    'Hulpclub SNV bezuinigt, maar directie houdt luxe diner'

    donderdag 9 december 2010 09:33

    De top van de hulporganisatie SNV heeft onlangs in Brussel een luxe diner georganiseerd in een vijfsterrenhotel. De organisatie, die als doel heeft om wereldwijd armoede te verminderen, wordt gekort op de rijkssubsidie omdat ze de salarissen van de top niet wil verlagen.

    Een organisatie die armoede wil verminderen organiseert luxe diners
    SNV (Stichting Nederlandse Vrijwilligers) organiseerde samen met een Duitse hulporganisatie een buffet in het Royal Windsor Hotel in Brussel, meldt De Telegraaf. De president van Tanzania was een van de tientallen genodigden. Volgens woordvoerder Edu Willemse heeft het diner veel nuttige contacten opgeleverd.
    Meer lezen op:
    elsevier


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kaderbesluit Racisme en Vreemdelingenhaat.'
    Kaderbesluit Racisme en Vreemdelingenhaat.’

    Waarde lezers, lees eerst even dit:

    Kritiek op een religie of op een aanhanger van een religie kan met ingang van maandag jl. volgens het kaderbesluit gelijkgesteld worden met racisme.

    Jawel, het is zover: U zit momenteel een racistisch blog te lezen. Cadeautje van de Europese Unie:
    ‘Kaderbesluit racisme en vreemdelingenhaat‘ is reeds in werking getreden!

    Daar valt toch niet meer tegenop te bloggen, landgenoten… Voortaan moeten we, op z’n Hollandsch gezegd, onze grote muil houden over bijvoorbeeld de islam…
    meer lezen op:
    boilingpoints


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Marokkanen zijn boos op Bolkestein

    De Marokkanen zijn boos op Bolkestein


    Het Centrum Informatie en Documentatie Marokko (CIDM) doet een poging de betrokkenheid van de eigen achterban in het toenemende antisemitisme weg te moffelen door Bolkestein van stemmingmakerij te betichten. En dat vanwege de nogal defaitistische uitspraak die Bolkestein over herkenbare Joden deed in het dagblad De Pers. Zijn oproep tot diaspora aan de herkenbare Joden schijnt vooral op navolgende zinsnede bij het Marokkaanse patronaat tot indigestie te leiden:  vanwege het antisemitisme onder vooral Marokkaanse Nederlanders, die in aantal blijven toenemen. Zeker, het is nogal wat als je achterban zo’n stigma te verwerken krijgt. Maar om nu te beweren dat die geheel bezijden de waarheid is zou voorbijgaan aan de feiten waaraan een deel van de Marokkaanse gemeenschap in Nederland schuldig is. Het Hamas Hamas, alle Joden aan het gas tijdens een demonstratie tegen Israël was een Marokkaanse feestje.
    Meer lezen op:
    het nieuwe journaal


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'˜Religie van vrede' maakte al 270 miljoen dodelijke slachtoffers

    ‘Religie van vrede’ maakte al 270 miljoen dodelijke slachtoffers

    On December 8, 2010, in Islam, Jihad, by admin
    Boek ‘Vrucht van de boom’: Eeuwenlange jihad één grote moord- en plundertocht – Noorwegen stopt bouw van moskeeën met Arabisch geld


    De islam, religie van vrede? Zomaar wat teksten uit de Koran die voor zichzelf spreken.
    In het Westen wil het grootste deel van de gevestigde politieke orde ons krampachtig doen geloven dat de massale terreur die extremistische moslims wereldwijd plegen geen onderdeel is van de ‘echte islam’, dat immers altijd een ‘religie van vrede’ geweest zou zijn. Niets is echter minder waar; in de hele historie is er overvloedig veel bewijs te vinden dat de islam zich vrijwel alleen maar door gewelddadige oorlogen en keiharde onderdrukking heeft verspreid, en dat in de naam van Allah en zijn geliefde profeet al een duizelingwekkend aantal dodelijke slachtoffers werd gemaakt: 270 miljoen. Dagelijks worden er hier ettelijke honderden aan toegevoegd. (1)
    Meer lezen op:
    onzestem.com

    30-11-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De oorsprong van het woord "islamofobie"

    De oorsprong van het woord »islamofobie«

    29 november 2010

    De discussie over een vergelijking van islamofobie met antisemitisme, die professor Wolfgang Benz heeft veroorzaakt, verdient een controle van de oorsprong van deze begrippen.

    Volgens Wikipedia zou »islamophobia« al in 1925 in het Frans zijn gebruikt. De talrijke bronverwijzingen en voetnoten bij Wikipedia getuigen er echter van, dat alle schrijvers zich pas na 11-09-2001 met het thema hebben beziggehouden.
    Meer lezen op:
    artikel 7


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De grote haatcampagne tegen Mina Ahadi + Update

    De grote haatcampagne tegen Mina Ahadi + Update

    29 Nov 2010 | Door E.J.Bron | Category: Featured
    mina_ahadi_spricht_2_0Sakineh Ashtiani deelt het lot van veel vrouwen in Iran, die in een islamitisch systeem als vee worden behandeld. Haar man mishandelde en misbruikte haar en dwong haar tot prostitutie om zijn heroïneverslaving te financieren. Nadat de moellahs haar veroordeeld hadden tot steniging, heeft vooral Mina Ahadi (foto) zich voor Sakineh Ashtiani ingezet. 

    Mina Ahadi is voorzitter van de Centrale Raad van ex-moslims in Duitsland. Eind 1980 werd haar man vermoord door de Iran bezettende moellahs. Zij kon zelf op het allerlaatste moment naar het buitenland vluchten. Mina Ahadi strijdt voor de rechten van vrouwen en tegen de doodstraf, vooral de steniging.
    Meer lezen op:
    amstrerdam post

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onheilspellend is het nieuws uit de bakermat van het christendom

    Onheilspellend is het nieuws uit de bakermat van het christendom

    De bakermat van het christendom dreigt onherbergzaam te worden voor de belijders van dit geloof. Lang niet alle afzonderlijke incidenten bereiken de voorpagina’s van de wereldpers, maar de bedreigingen, aanvallen en aanslagen die de christelijke minderheden in het Midden-Oosten te verduren krijgen, vertonen een onheilspellend patroon.

    In Egypte vielen vorige week twee doden bij protesten van Koptische christenen tegen het verbod op de bouw van een kerk. Meer dan honderd mensen werden gearresteerd.
    Meer lezen in:
    trouw


    28-11-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Messcherpe rede Europese Vrijheidspartij snoert Van Rompuy de mond
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    Messcherpe rede Europese Vrijheidspartij snoert Van Rompuy de mond
    Nigel Farage noemt huidige Europese leiders 'zéér gevaarlijke mensen' - Markten beginnen nu ook aan Duitsland, Frankrijk en Nederland te twijfelen - 'Duitsland dreigt zelf failliet te gaan door betalen bailouts andere lidstaten'

    Deze in 1997 gebruikte veelzeggende verkiezingsposter van de SP blijkt nu maar al te waar te zijn.
     
    Nigel Farage, co-president van de Eurosceptische partij Europe of Freedom and Democracy, hield afgelopen week in het Europese Parlement een korte maar messcherpe rede tegen de steeds fascistischer wordende Europese superstaat waar de ongekozen president Herman van Rompuy anderhalve week eerder op extreem arrogante wijze nog zo'n vurig pleidooi voor hield (4). Farage: Who the hell do you think you people are?!

    Meer lezen op:
    xandernieuws
     

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Islamitisch terrorisme: actie of reactie?

    Islamitisch terrorisme: actie of reactie?

    27 november 2010

    In het traditionele politiek-correcte discours is terrorisme een soort wanhopig activisme, veroorzaakt door de een of andere vorm van onderdrukking of achterstelling. Zo pleegde bijvoorbeeld Bin Laden de aanslagen van 11 september enkel als reactie op de buitenlandse politiek van de Amerikanen. Zo is een lid van Hamas die in Israël een bus opblaast bezig wraak te nemen voor de dood van zijn leider. Zo kregen Engeland en Spanje terreuraanslagen te verwerken vanwege hun deelname aan de oorlog in Irak.
    Meer lezen op:
    artikel 7


    27-11-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Imam Idriz dreigt "FOCUS" met "juridische afdeling"

    Imam Idriz dreigt »FOCUS« met »juridische afdeling«

    23 Nov 2010 | Door E.J.Bron | Category: Opinie
    Idriz
    Omdat ik toevallig aardig goed in Duits ben, vertaal ik veel uit die taal. Maar ook omdat Duitsland een groot land is dat dichtbij ligt. En het onderwerp is bijna altijd de islam. En dat is dan weer, omdat de islam een grote, gevaarlijke, zeer nabije politieke ideologie is.  Hieronder een vervolg op het artikel over een figuur over wie we eerder spraken.

    Imam Idriz uit München doet wat de islam nu eenmaal voorschrijft: dreigen, liegen en de westerse samenleving ondermijnen. En de ideologie van de multikul schrijft voor, dat Idriz daarbij geholpen moet worden, dat die sabotage ruim gesubsidieerd dient te worden. Dhimmi van dienst is hier burgemeester Christian Ude, de Job Cohen van München. Ude werpt bewezen foute moslimleiders miljoenen in de schoot om een liegende haatmoskee te financieren. Hoe weten we dat het een liegende haatmoskee zal worden, een taqiyya-moskee dus ( als dat althans geen tautologie is)? 
     Meer lezen op:
    amsterdam post


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sabatina - alleen tegen eermoorden en gedwongen huwelijk

    Sabatina – alleen tegen eermoorden en gedwongen huwelijk


    Als 17-jarige tegen haar wil uitgehuwelijkt, vluchtte Sabatina James (foto) het huis uit en bekeerde zich van de islam tot het christendom. Ondanks de voortdurende bedreiging door islamisten vecht ze moedig tegen de onderdrukking van islamitische vrouwen, tegen gedwongen huwelijk en eermoorden.

    »Velen zijn te laf om het islamisme aan te spreken«
    Meer lezen op:
    hoei boei

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Halsema haalt kinderen van zwarte school Van onze verslaggevers
    Halsema haalt kinderen van zwarte school Van onze verslaggevers
    DEN HAAG -  De GroenLinks fractievoorzitter in de Tweede Kamer, Femke Halsema, heeft haar twee kinderen van de zwarte school in Amsterdam-Oost gehaald, waarop zij tot afgelopen zomer zaten.

    Volgens de GroenLinks-aanvoerster heeft de stap niets te maken met het grote aantal moslimkinderen op de oude basisschool in de Transvaalbuurt.

    Halsema zei eerder in een interview als feministe moeite te hebben met 'allerlei gesluierde vrouwen' die zij op de school van haar kinderen tegenkomt. Ook viel het haar op dat islamitische meisjes vaak niet bij haar thuis mochten spelen als haar vriend 's middags de kinderen opvangt.
    Meer lezen in:
    de telegraaf



    26-11-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het gaat geweldig met de integratie

    Het zou goed gaan met de integratie. Dat was de teneur in de media naar aanleiding van het net verschenen Jaarrapport Integratie van het CBS. Dat bleek toch weer een gevalletje van een te snel gelezen persbericht. Wie het rapport echt leest, krijgt een heel
    ander beeld.
     

    Juichverhalen gisteren in de media over de integratie. Het jaarlijkse Jaarrapport integratie is weer uit, en wat blijkt: de tweede generatie niet-westerse allochtonen doet het beter dan de eerste generatie. Waarom hier nu zoveel over gejuicht wordt, is mij een raadsel. Stel je voor dat die tweede generatie, tenslotte in Nederland geboren, het ook nog eens slechter zou doen! Soms doen ze het trouwens ook nog slechter ook, bijvoorbeeld in de criminaliteit, daar scoren ze althans hoger in dan hun ouders, maar dat terzijde.
    Meer lezen op:
    joost-niemoller




    Foto

    Foto

    Foto

    Gehoord:
    Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
    Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

    Hans Jansen.

     "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Als alle Israëlieten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    wordt Israël morgen
    van de kaart geveegd.

    Als alle Arabieren
    in het Midden-Oosten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    is het morgen vrede!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


    De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

    Winston Churchill

    Foto

    Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
    Clark Kent


    Foto

    Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

    Paul Cliteur

    Foto

    Een volk dat voor tirannen zwicht ...
    zal meer dan lijf en goed verliezen:
    dan dooft het licht...
    Hendrik Mattheus van Randwijk



    Foto

    Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

    Afshin Ellian

    Foto

    Foto

    De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

    Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Cheap sex dolls (make)
        op
  • Female Sex Dolls (Make)
        op
  • Cenforce 100 Online (Cenforce)
        op
  • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
        op
  • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
        op

  • Foto

    Het is de soldaat, niet de reporter
    Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
    Het is de soldaat, niet de dichter
    Die voor de vrijheid van het woord heeft
    gestreden.
    Het is de soldaat, niet de campagneleider
    Die ons het recht tot demonstreren gaf.
    Het is de soldaat, die zijn vlag groet
    En onder die vlag het land dient
    Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
    En die het de protestactivist mogelijk maakt die
    vlag te verbranden
    .

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!