Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
  • percentage uitkeringsontvangers statushouders
  • dan weten we dat ook weer
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    goldens
    blog.seniorennet.be/goldens
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    20-07-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eminente prof verlaat ULB na aanhoudend anti-joods klimaat

    Eminente prof verlaat ULB na aanhoudend anti-joods klimaat

     

    Jacques Brotchi, een prominente figuur binnen de Belgische Joodse gemeenschap en een internationaal vermaard neurochirurg, heeft laten weten dat hij zijn bestuursfunctie aan de Université Libre de Bruxelles (ULB) neerlegt, dat meldt het European Jewish Press op haar website.

    Jacques Brotchi is tevens senator voor de MR, hij werd tot de adelstand verheven door de koning enkele jaren geleden en draagt ook de titel ‘baron’.

    Brotchi nam zijn besluit omwille van de lakse houding van de academische overheid van de instelling naar aanleiding van een reeks antisemitische incidenten.

    In zijn ontslagbrief aan de rector liet de bekende neurochirurg weten dat hij zich niet langer thuis voelt aan de ULB. “Ik vraag me af of deze universiteit nog wel voor ‘vrij onderzoek’ staat of dat het een ‘vrijplaats voor antisemitisme’ geworden is”, aldus de chirurg.
    Meer lezen:
    joodsactueel.be


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uitkeringen in België doorgestuurd naar terroristen

    Uitkeringen in België doorgestuurd naar terroristen

    Een deel van de uitkeringen in België is de afgelopen jaren door de ontvangers doorgesluisd naar buitenlandse terroristische organisaties. De autoriteiten stelden vorig jaar acht gevallen vast.

    Uitkeringstrekkers hebben geld doorgesluisd Uitkeringstrekkers hebben geld doorgesluisd

    Dat meldt het Nieuwsblad dinsdag.

    Sinds 2006 is zeker 37 keer uitkeringsgeld doorgestuurd naar terroristen, schrijft minister van Justitie Stefaan De Clerck (CD&V) als antwoord op schriftelijke vragen van senator Bert Anciaux (SP.A).

    Volgens de minister is er geen sprake van 'sociale fraude', omdat 'de betrokkenen in veel gevallen wel degelijk recht hebben op de uitkeringen die ze ontvangen'.
    Meer lezen op:
    elsevier


    19-07-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    Herman Cain: Gemeenschap mag moskee weren

    Emma van der Wateren − 18/07/11, 11:41
    De Amerikaanse presidentskandidaat Herman Cain. © ap

    De Amerikaanse presidentskandidaat voor de republikeinen Herman Cain vindt dat gemeenschappen het recht hebben om moskeeën te weren. Cain zegt dat dat geen discriminatie op grond van religie is, omdat moslims volgens hem proberen de islamitische wetgeving, de sharia, in te voeren in de Verenigde Staten.

    Dat zei hij gisteravond (lokale tijd) op de Amerikaanse televisie. Hij noemde hierbij de plannen voor een moskee in Murfreesboro in de Amerikaanse staat Tennessee. Bewoners protesteren tegen de moskee en zetten juridische stappen om de bouw te voorkomen.
    Meer lezen op:
    Trouw.nl

    11-07-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een weekje zonder
    Hallo iedereen



    Deze week geen berichten, ik ga een week naar New York, vandaar.
    Volgende week Dinsdag ben ik er weer.
    Tot dan
    Harrie

    10-07-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarschuwing aan het Westen

    Waarschuwing aan het Westen

    9 juli 2011

    Mail van een voormalige moslim. Met zijn toestemming hieronder gepubliceerd:

    Ik ben een geboren en getogen moslim. Ik heet Abdul Rahman. Mijn hele familie is nog steeds moslim. Ik weet heel goed hoe het islamitische brein functioneert. Ik heb met hen geleefd en geademd. Ik ben een insider. Ik heb de islam verlaten, nadat ik begrepen heb wat een zieke en kwade religie de islam is. Moslims kunnen de lichtgelovigen in het Westen misschien misleiden, maar ze kunnen ons niet misleiden, de ex-moslims. Op basis hiervan heb ik het volgende geschreven.
    Meer lezen op:
    artikel7.nu


    09-07-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bat Ye´or over de vrijspraak van Geert Wilders

    Bat Ye´or over de vrijspraak van Geert Wilders

    07 jul 2011 | Door E.J. Bron | Category: Aktueel | 1.066 views

    De vrijspraak van Geert Wilders heeft een diepere betekenis voor de toekomst van Europa dan op het eerste gezicht lijkt. Geert Wilders zei het zo: Het is een overwinning voor de waarheid. Maar welke betekenis heeft de waarheid in de internationale politiek?
     
    Zien we niet, dat in Europa de woorden “rechtvaardigheid en vrede” karikaturen voor de onderwerping onder onrechtvaardigheid en terrorisme zijn? Hiervoor moet men het uitgebreide web aan leugens kennen, dat zich over ieder politiek en cultureel terrein in Eurabië uitstrekt, om de Copernicaanse revolutie te begrijpen, die door Geert Wilders werd bereikt.

    Een overwinning, die door één enkele ongewapende man werd behaald, die constant met de dood wordt bedreigd en wiens enige verdediging zijn moedige en teugelloze overgave het is om de waarheid uit te spreken.
    Meer lezen op:
    amsterdampost

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leers: Aantal illegalen in Nederland is ontwrichtend

    Leers: Aantal illegalen in Nederland is ontwrichtend

    vrijdag 8 juli 2011 16:41

    Illegaal verblijf in Nederland wordt strafbaar. Momenteel zijn er honderdduizend illegalen in ons land. 'Dat aantal is ontwrichtend.'

    Illegalen kunnen worden beboet Illegalen kunnen worden beboet

    Dat heeft minister Gerd Leers (CDA, Immigratie en Asiel) gezegd na afloop van de ministerraad.

    Ongewenst
    Volgens laatste schattingen zijn er momenteel honderdduizend illegalen in Nederland. Hoewel dat minder is dan eerder, is het aantal 'ontwrichtend en maatschappelijk ongewenst', aldus Leers.
    Meer lezen op:
    elsevier


    08-07-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Achtergebleven

    Achtergebleven

    Hans_small
    Waarom zijn de moslims achtergebleven, en hebben de anderen vooruitgang geboekt. Dat is de titel van een beroemd Arabisch boek, geschreven door een moslim, rond 1900.

    In de tweede helft van de 19de eeuw raakten islamitische leiders, denkers, predikanten en schrijvers er van overtuigd dat er drie oorzaken denkbaar waren voor het verval van de islamitische wereld.
    Meer lezen op:
    hoei boei

    07-07-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wereldraad van Kerken: Die Juden sind unser Ungluck!

    Wereldraad van Kerken: Die Juden sind unser Ungluck!


    Holocaust revisionist Mahmoud Abbas en de Duitse Paus Benedictus [voormalig lid van de Hitler Jugend] slaan de handen in elkaar: Die Juden sind unser Ungluck!

    ["De Joden brengen ons rampspoed!" - naar de ondertitel van Julius Streichers antisemitische rioolkrant Der Sturmer tijdens de periode van het Derde Rijk]

    Wereldraad van Kerken noemt bestaan van Israël een ‘zonde’

    Oprukkende demonische vervangingstheologie maakt weg vrij voor nieuwe Holocaust
    door Xander
    xandernieuws.punt.nl

    De Wereldraad van Kerken (1), die zo’n 590 miljoen christenen van tientallen verschillende denominaties vertegenwoordigt, heeft enkele dagen geleden op een vierdaagse conferentie in het Griekse Volos besloten dat het bestaan van de Joodse staat Israël ‘een zonde’ is. Tevens wordt Israël een ‘bezettingsmacht’ genoemd die de Palestijnen zou ‘ontmenselijken’. Aan het schrijnende gegeven dat circa 80% van de ongeveer 100.000 christenen die jaarlijks vanwege hun geloof in Jezus worden vermoord in moslimlanden leven werd echter geen woord vuil gemaakt,
    Meer lezen op:
    brabosh.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bravo , Barry Madlener

    U kent onze voorzichtig kritische opstelling t.a.v politieke partijen en dus ook voor de PVV, maar lezers EU parlementslid Barry Madlener is voor ons de kampioen van deze week, want hij veegde met de Poolse voorzitter Tusk  gewoon de baan aan. Kijk en luister :

    http://youtu.be/G6lgK7y0SyA en als het u te snel gaat dan hier nog even de tekst :

    Barry Madlener (PVV) tegenover Premier Tusk over het werkprogramma van het Poolse voorzitterschap van de Raad:

    Voorzitter, wij hebben zojuist de allerslechtste toespraak ooit gehoord van een nieuwe voorzitter. Die mijnheer Tusk lijkt helemaal niets te begrijpen van wat er onder de Europeanen en onder de Nederlanders leeft.

    Nederland wil helemaal geen Poolse werklozen onderhouden, mijnheer Tusk, en wij willen ook geen Griekse pensioenen betalen, mijnheer Tusk. Wat we ook niet willen, zijn Roemeense bedelaars en oplichters die onze straten onveilig maken, mijnheer Tusk. Wij willen geen Noord-Afrikaanse gelukzoekers die Europa islamiseren, mijnheer Tusk, en we willen ook geen Europese belastingen, mijnheer Tusk. Wat we ook niet willen, is een Turks lidmaatschap.
    Meer lezen op:
    geen nieuws.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tank bloedvrij (update)

    Tank bloedvrij (update)


    (foto: Rizana Nafeek -van www.srilankamirror.com )

    Aan: S.Blok@tweedekamer.nl, j.cohen@tweedekamer.nl, S.Buma@tweedekamer.nl, a.pechtold@tweedekamer.nl, e.roemer@tweedekamer.nl, j.sap@tweedekamer.nl, A.Slob@tweedekamer.nl, C.vdStaaij@tweedekamer.nl, marianne.thieme@tweedekamer.nl, g.wilders@tweedekamer.nl
    CC: saudiembassy@casema.nl

    Onderwerp: onthoofding in Saoedi-Arabië

    Geachte fractievoorzitters,

    In Saoedi-Arabië, het land waar het vredesgeloof alles beheerst, werd recent de Indonesische gastarbeidster Darsem binti Dawud Tawar (54) publiekelijk onthoofd. Er wachten daar meer gastarbeidsters op hun onthoofding. Rizana Nafeek uit Sri Lanka is er een van. Zij werd in 2005 op 17-jarige leeftijd tot het zwaard veroordeeld na een dubieus proces.
    Meer lezen op:
    meer met mans.nl


    06-07-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De wondere wereld van het NOS journaal, 5 juli 2011

    De wondere wereld van het NOS journaal, 5 juli 2011

    05 jul 2011 | Door trias politica | Category: Aktueel | 350 views

    Veel eerder dan ik van plan was schrijf ik opnieuw een stukje over 'ons nationale journalistieke geweten', het NOS journaal. Niet omdat ik met veel plezier stukjes schrijf en al helemaal niet omdat ik zo enthousiast ben geworden van hun berichtgeving. Sterker nog, de berichtgeving van vandaag, ook wat er niet gemeld werd, was dusdanig bedroevend van kwaliteit, dat ik het nodig vond om maar weer eens 'in de pen te klimmen'.
     
    Het is nu 21:27, ruim een uur nadat ik het journaal heb gezien en gehoord. Ik ben inmiddels zover gekalmeerd dat ik zonder teveel tikfouten van woede kan opschrijven wat ik vind.
    Meer lezen op:
    amsterdampost.nl

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moslimbroederschap eist van VS: Laat Israël vallen |

    Moslimbroederschap eist van VS: Laat Israël vallen

    Dinsdag, 5 Juli 2011 20:21

    Egyptes groeiende Islamitische macht bedank de regering-Obama voor de uitgestrekte vredeshand, maar stelt als voorwaarde voor herstel van betrekkingen het beëindigen van de Israëlisch-Amerikaanse relatie

    De Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Hillary Clinton maakte dit weekeinde de wens van de regering-Obama bekend, om de banden met de Egyptische Moslimbroederschap te herstellen.

    De Broederschap reageerde deze week door Clinton te bedanken, en zijn eerste eis te stellen aan zijn nieuwe Amerikaanse vrienden: stop met de steun aan het "zionistische regime".
    Meer lezen op:
    israeltoday.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gespot op het internet gewoon heel leuk

    Gespot op het internet

    Word jij hier ook vrolijk van?
    De woorden hebben geen belang, dus zing, brul, beatbox of scat gewoon mee. Sloveens koor 'Perpetuum Jazzile' doet het helemaal a-capella. Zo zie je maar dat bijna elke deun gezongen kan worden. Zelfs dit instrumentaal Sloveens folknummer...
    Filmpje zien
    klik hier


    05-07-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Steun Aung San Suu Kyi
    Steun Aung San Suu Kyi

     

    403,771 hebben de petitie ondertekend. Help ons te komen tot 500,000

    Geplaatst: 1 juli 2011
    De toekomst van Aung San Suu Kyi en haar geweldige democratische beweging bevindt zich op een tweesprong, en wij kunnen het verschil maken.

    Suu Kyi heeft het militaire regime dapper verzocht om de duizenden monniken en vreedzame activisten vrij te laten. Zij worden nog steeds onder verschrikkelijke omstandigheden vastgehouden, soms zelfs in hondenhokken. Voor het eerst hebben duizenden Birmezen een online petitie getekend! Gister ontving Suu Kiy een dreigende waarschuwing – en de Generaals besluiten misschien wel op dit moment tussen dialoog en brute onderdrukking.
    Meer lezen op:
    avaaz.org

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nog een bezorgde vader

    Nog een bezorgde vader

    Begin april 2011 verscheen het boek Bezorgde vaders bij de DurfUitgeverij. Ad Rek las het en raakte erdoor geïnspireerd om ook zijn eigen kinderen te schrijven. Het stuk hieronder houdt het midden tussen een recensie van het boek en een brief van Ad aan zijn eigen kinderen
    Op het weblog van Ad Rek,
    Eerste Hemel, staat deze brief natuurlijk ook. Ad heeft daar ook nog verschillende vervolgbrieven opgenomen.
    Meer lezen op:
    Keizers en kleren

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Niet “kwaadschiks” dan maar “Al Qaeda-schiks”

    Niet “kwaadschiks” dan maar “Al Qaeda-schiks”

    Op een mooie zomerdag zat ik op een bankje aan de Lijnbaan in Rotterdam. Naast mij zat een volbloed Rotterdammer zichtbaar genietend van zijn zojuist verworven hamburger, french fries en zijn Coca Cola large.


    Wat kan het leven toch prachtig zijn dacht ik, terwijl ik vol bewondering al die mensen aan mij voorbij zag trekken.  Blanke mannen met donkere vrouwen, donkere mannen met blanke vrouwen, gekleed in pantalons, jurken, rokjes, T-shirts, topjes in alle kleuren van de regenboog. Dit is mijn Rotterdam dacht ik, de mooiste stad van de wereld, we zijn allemaal Rotterdammers.
    Meer lezen op:
    burgerjournalisten.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Inboxwoede: aso's slaan buurtfeest stuk

    Inboxwoede: aso's slaan buurtfeest stuk

    amstelveenrellen.jpgAmstelveen, afgelopen weekend. Reltuig mept drie 60-plussers op een buurtfeest naar het ziekenhuis. De politie houdt het angstvallig stil. Hier het ooggetuigeverslag in onze inbox. Beste Geenstijl redactie, allereerst: wat ik hier ga beschrijven doet denken aan de alom bekende tuinfeestsoap maar wellicht een tikkeltje erger. Van te voren geef ik aan: ik wens graag anoniem te blijven omdat ik anders mijn leven, en dat van mijn gezinnetje, niet zeker ben. Het gaat om de Marketentster in Amstelveen Middenhoven. Ik mail jullie omdat ik zeer verbaasd ben dat AT5 hier niet bovenop is gedoken. En, ik geef toe, ook uit frustratie van hetgeen is gebeurd. Gaat dit de doofpot in? Schaamt Amstelveen (in de Elsevier op nummer 8 van gemeentes in NL) zich hier zo voor?
    Meer lezen op:
    geenstijl.nl


    04-07-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deze intrieste dag
    Deze intrieste dag

    PROF. DRS. GBJ VAN FRIKSCHOTEN - 04 JULI 2011


    Op deze intrieste dag, waarop de extremisten van Hizb ut-Tahrir geen strobreed in de weg wordt gelegd om in Party Centrum Rhône op te roepen tot het stichten van een wereldkalifaat, om de democratie en de vrijheid van meningsuiting af te schaffen, hebben zo'n 30 mensen aan mijn oproep gehoor gegeven om op te staan en ter plaatse te demonstreren. Dertig helden van diverse weblogs, lezers, reageerders en van de Tora-Yeshua gemeente.

    Op de conferentie kwamen uitzonderlijk veel Turken uit Duitsland af, zo te zien aan de nummerplaten. Hizb ut-Tahrir mag in Duitsland dan ook niet confereren en dus doen ze het hier. Want hier mag kennelijk alles, behalve als je Wilders heet.
    Meer lezen op:
    het vrije volk.com

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weergaloze bevolkingsexplosie van de moslims in Europa

    Weergaloze bevolkingsexplosie van de moslims in Europa

    3 juli 2011

    (tekst: Michael Mannheimer)

    Europa wordt door de islam opgevreten

    Waren er in het jaar 1045 slechts ongeveer 600.000 moslims in Europa, vandaag zijn het er al meer dan 50 miljoen. In het Verdrag van Lissabon heeft Europa zich ertoe verplicht om nog eens 50-100 miljoen moslims Europa binnen te laten. Tot uiterlijk 2050. Overwegend uit de Noord-Afrikaanse landen. Maar ook steeds meer uit de ten zuiden van de Sahara gelegen gebieden van het zogenaamde Zwarte Afrika. 90% van alle sinds de jaren-90 van de vorige eeuw naar Europa gekomen immigranten is islamitisch.
    Meer lezen op:
    artilel7.nu




    Foto

    Foto

    Foto

    Gehoord:
    Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
    Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

    Hans Jansen.

     "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Als alle Israëlieten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    wordt Israël morgen
    van de kaart geveegd.

    Als alle Arabieren
    in het Midden-Oosten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    is het morgen vrede!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


    De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

    Winston Churchill

    Foto

    Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
    Clark Kent


    Foto

    Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

    Paul Cliteur

    Foto

    Een volk dat voor tirannen zwicht ...
    zal meer dan lijf en goed verliezen:
    dan dooft het licht...
    Hendrik Mattheus van Randwijk



    Foto

    Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

    Afshin Ellian

    Foto

    Foto

    De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

    Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Cheap sex dolls (make)
        op
  • Female Sex Dolls (Make)
        op
  • Cenforce 100 Online (Cenforce)
        op
  • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
        op
  • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
        op

  • Foto

    Het is de soldaat, niet de reporter
    Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
    Het is de soldaat, niet de dichter
    Die voor de vrijheid van het woord heeft
    gestreden.
    Het is de soldaat, niet de campagneleider
    Die ons het recht tot demonstreren gaf.
    Het is de soldaat, die zijn vlag groet
    En onder die vlag het land dient
    Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
    En die het de protestactivist mogelijk maakt die
    vlag te verbranden
    .

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!