Inhoud blog
  • Groeten uit ostbelgistan 20 november 2017....
  • Groeten uit ostbelgistan 12 november 2017...
  • Groeten uit ostbelgistan 3 november 2017.....
  • Groeten uit Ostbelgistan 23 oktober 2017.....
  • Groeten uit ostbelgistan 14 oktober 2017....
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Antwerpen Rivierenhof
    Foto
    Foto

    Fotos Franske

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Gedachten over God en de wereld

    28-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De hel is losgebroken......
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Bij het lezen van de nieuwsberichten, stel ik vast dat de wereld overspoeld wordt door godsdienstfanaten. Aanhangers van een pseudogodsdienst met middeleeuwse ideeen terorriseren de hele wereld. De "democratische" leiders van het decadente westen, die deze fanaten ook in onze contreien hebben binnengehaald, doen hun uiterste best om de ware naam van deze godsdienstwaanzinnigen te verzwijgen. Ook onze politiek correcte pers verzwijgd angstvallig de waarheid. Ook over sommige ministers in ons eigen land kunnen we ons alleen nog maar schamen. Een minister van landsverdediging, die stomdronken in New-York rondloopt, terwijl onze soldaten in Afganistan hun leven riskeren, die dan ook nog het lef heeft, de vrouw die dit bekend maakte, te broodroven door haar werkgever te bellen en hem te vertellen dat zijn bardame het ministeriele wangedrag op haar blog bekend gemaakt had. Schaamte kent Baas Ganzendonk II. helemaal niet.
    Het gaat niet goed in deze wereld, en in ons eigen land al helemaal niet, terwijl vele mensen het moeilijk hebben, de eindjes nog aan elkaar te knopen, gaan onze heren ministers rustig verder met hun plezierreisjes op kosten der gemeenschap.


    >> Reageer (0)
    22-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.300.000 Euro voor koninklijke nietsnutten......
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Voor deze nietsnut in operette uniform betaald de belgische belastingbetaler 300.000 Euro per jaar.


    >> Reageer (0)
    18-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De E.U. poppenkast...
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Door de opheffing van de onschendbaarheid van Frank Vanhecke, heeft het Europees Parlement zichzelf tot politieke poppenkast gedegradeerd.
    Zelfs mensen die nooit sympatieen hadden voor het Vlaams Belang noemen dit een politieke moord.
    Het is wel in het voordeel van het Vlaams Belang, de volgende verkiezingen zullen voor de nagende en graaiende ratten der zogenaamde "democratische" partijen beslist geen Vlaamse Kermis worden.


    >> Reageer (0)
    16-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vijf miljard Euro besparen......
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    "Vijf miljard Euro besparen inplaats van cadeaus te geven!" Zei Leterme op 13 september 2008.
    Ik dacht dat hij toen aan de dotaties van de koninklijke nietsnutten dacht. Fout gedacht van mij!
    Twee maanden later verdedigt dezelfde man de 6 procentige verhoging van deze dotaties.
    Vele werkende belgen kunnen de eindjes amper nog aan elkaar knopen, terwijl deze dotaties aan het koninklijke circus van hun belastinggeld betaald worden. Het wordt hoogste tijd, dat men deze koninklijke club terugstuurd naar daar waar zij vandaan gekomen zijn, samen met de hele club leugenachtige en graaiende "democratische" ratten. 
    Hopelijk krijgen we ooit nog eens een regering waar we respect kunnen voor hebben en die geloofwaardig is. 


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De man met de rode hoed......
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Telkens als ik deze foto van de man met de rode hoed zie, word ik een beetje nostalgisch, onwillekeurig denk ik dan ook aan het bekende mosselhuis "De rode Hoed" in Antwerpen. Benedictus heeft deze hoed wel uit de vaticaanse mottenkist gehaald, zijn laatmiddeleeuwse voorgangers droegen hem ook, en ik moet eerlijk toegeven, hij staat hem goed. Hij heeft nog wel meer spullen uit die mottenkist gehaald, want ik zie hem regelmatig getooid met prachtige middeleeuwse koormantels en stolas. Ik zou wel eens willen weten, of hij ook nog geloofd dat hij de plaatsvervanger van God op aarde is, hij kent de kerkgeschiedenis beslist veel beter als ik... Ik zou ook wel eens willen weten of hij in het hemelse paradijs geloofd. Zijn voorgangers wilden in elk geval steeds zo lang mogelijk in dit aardse tranendal blijven en hadden blijkbaar niet veel lust om naar het paradijs te verhuizen. 
    Onwillekeurig denk ik dan ook terug aan mijn tienerjaren in Antwerpen. Toen ik 1966 na vijf jaren verblijf in Duitsland naar Antwerpen terugkeerde miste ik iets in het straatbeeld, ik wist eerst niet wat, de ortodoxe Joden waren het niet, want die waren er nog, maar door hen wist ik opeens wat het was, ik zag geen Franciskanen, geen Kapucijners geen Dominikanen, geen Redemptoristen, geen pastoors en onderpastoors meer op straat, ook de nonnen die als Pinguins gekleed waren ontbraken en ook van de gevleugelde nonnen, die met hun breede witte kap, geen spoor meer. 
    Ik ging dan eens een kijkje nemen bij de Redemptoristen in het Hopland, want die kende ik van vroeger, maar ook de broeder portier was nu gewoon in civiel gekleed. Met die Redemptoristen had ik in het verleden een speciale band gehad, ik was als zeventienjarige een jaar in het noviciaat in Essen. Dat was gekomen door de dikke Broeder koster van het Hopland, als vijftienjarige was ik in de leer als banketbakker, mijn baas was een overtuigde katholiek en daar wij op zondag werkten stond hij erop dat ik zondagavond naar de avondmis in het Hopland ging. Bij mijn eerste bezoek daar, kwam kort voor de mis de dikke broeder Koster uit de sakristij en keek in de kerk rond, hij liet zijn blik op mij vallen en kwam dan op mij toegewakkeld en vroeg mij of ik de mis kon dienen. Ik kon dat, want als tien-elfjarige was ik, nadat mijn moeder gestorven was in Niel in het Jongenstehuis van de E,Heer Cornelis geweest en ik had vaak de mis van de heer Cornelis gediend. De broeder koster nam mij dan mee naar de sakristij en stak mij in een toog en een koorhemd en van toen aan diende ik elke zondagavond in het Hopland de mis. Zo kwam het dan, dat ik als zeventienjarige in het noviciaat van de Redemptoristen in Essen kwam. Uit mij is nooit een Redemptorist geworden, want na negen maanden had ik het wel bekeken.
    Om nu terug te keren naar het straatbeeld in Antwerpen, als ik nu in de stad kom, zie ik daar allerhande vreemdgeklede Imams rondlopen, die met onze Cultuur niets te maken hebben.
    Daarom zou ik toch liever het oude straatbeeld met Dominikanen, Kapucijners Franziskanen, Jesuiten, Redemptoristen, nonnen en pastoors en onderpastoors in toog en vooral de gevleugelde nonnen terugzien. De enigen, die trouw gebleven zijn aan hun overtuiging en traditie zijn de orthodoxe Joden en die horen bij het Antwerpse straatbeeld en zijn ook een deel van onze cultuur.
    Men kan van Rome en de hele katholieke Kerk zeggen wat men wil, maar het hoorde bij onze cultuur, daarop zijn toch al onze waarden opgebouwd. Daarom word ik steeds een beetje nostalgisch als ik de man met de rode hoed zie. 


    >> Reageer (0)
    08-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uit het leven van Peter Paul Rubens.....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De jonge Rubens.
    ,
    In het jaar 1590 keerde de weduwe Rubens, Maria Pypelelinckx, met haar drie kinderen, Blandina, Fhilip en Peter uit Keulen naar Antwerpen terug.
    De dertienjarige Peter kreeg toen les van meester Rombout Verdonck in een huis achter de kathedraal, hij zat er in dezelfde klas als de toen zestienjarige Balthasar Plantijn-Moretus. In het klaslokaal was  geen verwarming en de winters waren nog zodanig koud dat de Schelde  dichtvroor.
    Peter, Balthasar en de elfjarige Nicolaas Liemaeckers, die uit Gent naar Antwerpen gekomen was, waren met elkaar goed bevriend.
    Toen bleek, dat Peter bij meester Verdonck niets meer kon leren, stuurde zijn moeder hem als page naar gravin de Lalaing naar Oudenaarde, Peter legde zich eerst daarbij neer, toen zijn jongere vriend Nicolaas Liemaeckers ook als page bij de gravin werd aangenomen.


    >> Reageer (0)
    04-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Antwerpen toen.....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Toen was het in Antwerpen nog goed leven !
    Chiro Sint Andries 1960.
    En nu ? ?


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De poppenkast is voorbij.....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het theater is voorbij.
    De wereld heeft een nieuwe Messias.
    Heer erbarm u over ons!


    >> Reageer (0)
    03-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Islam is vrede......
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    "Wie zonder zonden (fouten) is, werpe de eerste steen !
    Wie dacht dat deze barbaarse praktijken, die meer als tweeduizend jaar geleden door Jezus van Nazareth scherp veroordeeld werden, alleen maar in bijbelse verhalen voorkomen, vergist zich. Deze foto is zeer recent. In de vredelievende godsdienst van de profeet zijn alle mannen zonder zonde. Nadat deze arme vrouw ingegraven was werdt zij met stenen beworpen tot ze stierf. Het geschonden gelaat van de mens! Ik heb nog geen enkele "demokratische" politieker tegen deze barbaarse gebruiken protesteren horen. Zelfs het Vatikaan verbroederd met deze barbaren en de nieuwe bischop van de stad van Allah reikt hen de hand.


    >> Reageer (0)
    24-10-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Is er nog hoop ? ?
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Na het lezen, van de recente schandalen in politieke kringen, ben ik enkele dagen sprakeloos geweest. De vis stinkt tot aan de kop. Er schijnt in dit land geen enkele instantie meer te zijn die nog betrouwbaar is, overal is er corruptie en zakkenvullerei, de ratten der "demokratische" partijen schamen zich voor niets meer en nagen en graaien waar wat te nagen en te graaien valt. Valse getuigschriften, canapèbenoemingen en leugens zijn aan de orde van de dag. En, de ministers weten steeds van niets...er is ooit een tijd geweest, dat men voor bepaalde politieke figuren, ook dan als men het met hun politiek niet eens was, respect kon hebben maar dat is voltooid verleden tijd. Onze steden zijn totaal verloederd, van de geschiedenis van Troja heeft men niets geleerd, het is ook te betijfelen of de rode rakkers, die de Marokkaanse paarden hebben binnengehaald, ooit van Troja hebben gehoord of gelezen. Mijn mooiste jaren heb ik in Antwerpen doorgebracht, als Miva-agent, zo heete de tram- en busbestuurders van de Lijn toen, heb ik op alle tram-en buslijnen gereden, we zaten toen niet in een kooi opgesloten maar hadden een goed en vriendelijk contact met de reizigers, Antwerpen was een gezellige en gemoedelijke stad.  Mijn vader, grootvader en overgrootvader waren Antwerpenaren en zij waren trots op hun stad. Ik woon er nu al lang niet meer, maar ik ga er nog graag heen, omdat ik af en toe onze Kathedraal, het Steen, het Rubenshuis en de vele andere prachtige gebouwen nog eens wil terug zien, maar ik voel mij er niet meer thuis. Toen ik in Borgerhout kwam, dacht ik in Marokko te zijn. Met tram en bus rijden is er gevaarlijk, vele mensen wagen zich ´s avonds niet meer op de straat en zelfs bij klaarlichte dag worden tram en busbestuurders ziekenhuisrijp geslagen. In de buurt van het Astridplein, waant men zich in Afrika, dat is niet meer de stad van mijn ouders en grootouders. Anderen met een vreemde middeleeuwse cultuur, die ons als ongelovige honden betrachten, hebben zich van deze stad meester gemaakt en de ratten van de "democratische" partijen hebben dat mogelijk gemaakt. De geboortecijfers zijn gestegen, maar het zijn geen Vlaamse kinderen, de meesten heten Mohamed of Sarah. In enkele jaren zullen zij in de meerderheid zijn en zal Antwerpen een Marokkaanse burgemeester hebben, wat schieten we dan nog op met een onafhankelijk Vlaanderen als onze steden door vreemdelingen bevolkt worden die er ook het bewind voeren ? ?
    Ik zou graag de mening van mijn medebloggers over dit probleem willen weten. Is er nog hoop ? ? ?


    >> Reageer (1)
    18-10-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geen woorden meer.....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Alles wat ik vandaag wou schrijven, hebben Angeltjes en Digitalia al geschreven, en ik moet het eerlijk toegeven, zij kunnen het beter als ik. Het is dus zover, Rotterdam wordt Marokkaans, de strijd van de Watergeuzen was dus tevergeefs. Maar ook in ons bankroete ten onder gedoemde belgenland ziet het er voor de socialistische burgemeesters niet goed uit, ook in Antwerpen, Luik enzv. wemelt het van kandidaten met twee paspoorten. Nog erger ziet het er uit voor de rode en groene "damen", mijn grootmoeder die een dame was, zou gezegd hebben: "viswijven" zij zouden er goed aan doen zich met een boerka te verhullen, voor Laurette Onkelinx stel ik voor, een rode boerka, versiert met sikeltjes en hamertjes en vijfhonderd Euro biljetten, voor Mie vogels, een giftgroene boerka versiert met allerlei vogeltjes, voor Betina Geysen een kleurloze boerka met slapende leeuwtjes en voor mis Du Rupo een knalrode boerka versiert met grote stijve...strikjes. Veel vrouwelijke charme zullen we daarbij zeker niet missen.

    Daar ik vandaag ook de kranten gelezen heb, weet ik nu dat ik arm ben.

    Ik dacht het al wel, maar nu ben ik zeker. Dus leef ik verder als kluizenaar, maar er is geen nood, het ontbreekt mij aan niets, ik kan mijn internetaansluiting nog betalen en elke avond mijn twee tot drie glaasjes wijn drinken. De olieverwarming heb ik wel moeten ruilen tegen houtverwarming maar dat hoort bij het Kartuizerleven, ik ben wel een moderne Kartuizer want ik heb zelfs nog een achtien jaar oude Golf die het nog prima doet dankzij een goede gewetensvolle garagist.

     


    >> Reageer (0)
    15-10-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De begroting is rond, maar bijna niemand geloofd de leugens...
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De begroting is rond, maar bijna niemand geloofd de leugens van de schaduwregering van de Yperse geitenboer, de man heeft inmiddels alle geloofwaardigheid verloren. Niettegenstaande zijn partijgenoten massaal weglopen plakt hij verder aan zijn stoel in de Wetstraat 16. 74,54 % hadden tot nu toe in de pol van de STANDAARD geen vertrouwen meer in deze schijnregering.
    Na de volgende verkiezingen zal men hem waarschijnlijk met stoel en al uit de Wetstraat moeten buitendragen.


    >> Reageer (0)
    11-10-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jörg Haider...
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Europa is door een merkwaardig "ongeval" een stuk armer geworden.


    >> Reageer (0)
    08-10-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Merkwaardige transacties....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Is onze verlichte eerste minister in zijn oneindige weisheid de staatskas aan `t leegroven?


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amerikanen mogen geen Duivels Bier......
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De puriteinse Amerikanen mogen geen duivels bier.


    Geef mij maar nen goeie Vlaamse  Duvel !


    >> Reageer (1)
    07-10-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Inflatie ???
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Ik was blij dat hij kwam, eindelijk gedaan met Franken, Marken en Guldens.
    Nu echter stel ik vast, dat hij van week tot week minder waard wordt. Ik moet er steeds meer geven voor hetzelfde aantal dezelfde producten.


    >> Reageer (1)
    06-10-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Na Italie nu ook Duitsland........
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De Duitse bondsregering heeft besloten de grondwet aan te passen, zodat toekomstig het leger, die Bundeswehr, ook binnen de Duitse grenzen ter versterking van de politie kan worden ingezet. Eindelijk een zinvolle beslissing die ook bij ons langzaam noodzakelijk wordt.


    >> Reageer (0)
    04-10-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gaan de Vlamingen zich weer eens laten vangen??
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    800.000 Vlamingen gaven bij de laatste verkiezingen hun stem aan Leterme, inmiddels moeten zij wel inzien, dat ze zich schromelijk vergist hebben. Maar nu komt het: bij de nieuwste peilingen schijnt LDD het Vlaams Belang voorbij te steken, in zover deze peilingen te vertrouwen zijn, als het echter waar zou zijn, ben ik stom verbaasd. Gaan zij zich nu weer eens laten vangen? Heeft men in Vlaanderen nu nog niet begrepen, dat al deze zogenaamde "Vlaamse" splitterpartijen maar één doel hebben, nl. het Vlaams Belang kapot te maken. In werkelijkheid zijn deze partijen niet zo Vlaams, als zij eenmaal een zetel in het federale parlement hebben, worden zij rasechte Belgen. De Heer De Decker zal met plezier een kopje koffie met zijne Majesteit drinken. Vlamingen, wordt nu eindelijk eens wakker! 


    >> Reageer (0)
    02-10-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De koninklijke reislust........
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Niettegenstaande zijn gezwam over de armoede van zijn landgenoten in zijn 21 Juli toespraak is de reislust van zijne majesteit en zijn madam niet te temperen. De eerste vijf maanden van dit jaar vlogen zij helemaal privaat op kosten van ons allen voor 131.000 Euro met een legervliegtuig op vakantie. Dit terwijl vele van deze landgenoten het met een totaal inkomen van 10.000 Euro per jaar moeten stellen.


    >> Reageer (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De man van wonderbare geldvermering.....Mob van de dag...
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Mop van de dag
    De man van de wonderbare geldvermering, die geloofde dat een Afrikaan van één bankbiljet drie kon maken, het parlementslid Van Assche, die omdat hij daardoor de partij hopeloos belachelijk gemaakt had, door het Vlaams belang uit de partij werd uitgeloten is nu overgestapt naar lijst DDD. Van een partij die zulke onozelaars in haar rangen opneemt, is niet veel goeds te verwachten. Mischien hopen ze met hem de partij te verdrievoudigen. Eigenlijk zou de man beter zijn overgestapt naar Leterme want die zoekt naarstig naar enkele miljarden.


    >> Reageer (0)


    Archief per jaar
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • -0001


    Welkom op mijn blog!
    Laatste commentaren
  • Beste Kartuizer (Jean)
        op Groeten uit ostbelgistan 20 november 2017....
  • Beste Kartuizer (Marnix)
        op Groeten uit ostbelgistan 20 november 2017....
  • Hallo Kartuizer (Jean)
        op Groeten uit ostbelgistan 12 november 2017...
  • hallo Kartuizer (johan1944)
        op Groeten uit ostbelgistan 12 november 2017...
  • De winter heeft zijn intocht gehouden, (Marnix)
        op Groeten uit ostbelgistan 12 november 2017...
  • E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Blog als favoriet !

    Foto

    Mijn favorieten
  • seniorennet.be Angeltjes
  • seniorennet, be Poli
  • seniorennet. be Digitalia
  • seniorennet. be Uitkijktoren

  • Foto

    Mijn favorieten
  • seniorennet.be
  • R.A.A.´s Krantje

  • Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Welkom op mijn blog!
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    dekookgek
    blog.seniorennet.be/dekookg
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    aadjevijf
    blog.seniorennet.be/aadjevi
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Vlaamse culturele rijkdom
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Archief per jaar
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • -0001

    Zoeken in blog


    Zoeken met Google



    Blog als favoriet !

    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!