Inhoud blog
  • Groeten uit ostbelgistan 20 november 2017....
  • Groeten uit ostbelgistan 12 november 2017...
  • Groeten uit ostbelgistan 3 november 2017.....
  • Groeten uit Ostbelgistan 23 oktober 2017.....
  • Groeten uit ostbelgistan 14 oktober 2017....
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Antwerpen Rivierenhof
    Foto
    Foto

    Fotos Franske

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Gedachten over God en de wereld

    27-09-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het woestijnvis product De Wever....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    In mijn blog heb ik er voor de verkiezingen nadrukkelijk voor gewaarschuwd, geen stem aan het NVA te geven omdat ik de grootmuil van de vette vis niet vertrouwde. Maar ik was weer de "Vox Clamantis in Deserto", de stem van roepende in de woestijn. Het gerafinneerde program "Woestijnvis" had zijn doel bereikt, het viswijf De Wever geloofde inderdaad dat hij de tweede slimste mens was en vele Vlamingen geloofden dat in hun kinderlijke naiviteit ook. En zij gaven hun stem aan het viswijf van de woestijnvis. Wat deze Vlamingen in hun kinderlijke naiviteit niet begrepen was, dat de hele opzet van woestijnvis  was, het Vlaams Belang en dus de werkelijke Vlaamse Belangen te ondergraven.

    Nu betrappen we het viswijf van het NVA van de ene leugen op de andere, hij geloofd nog steeds de tweede slimste mens te zijn terwijl hij de ene domheid op de andere stapeld. De man is werkelijk van de eerste leugen niet gebarsten. Hij geloofd nu werkelijk een grote staatsman te zijn maar hij heeft nog niet begrepen dat hij zich door El Poppo in de luren laat leggen.

    Hij kan nu nog wel een tijdje verder klungelen, tot hij in zijn hoogmoed werkelijk barst en dat duurt niet meer lang. Het ziet er voor het NVA niet goed uit.

    Ik hoop echter dat er in het Vlaams Belang eindelijk eens een persoonlijkheid opstaat zoals Geert Wilders. Want aan de drogrede van de Islamcritiek kan het niet liggen, de meeste Vlamingen zijn ondertussen, zoals de meeste Europeanen het hele islamgedoe spuugzat. Wij willen terug naar onze oude waarden en normen en deze zijn Joods-Christelijk en humanistisch, aan middeleeuwse woestijnpseudogodsdiensten hebben we hier werkelijk geen behoefte, maar ook niet aan de modernistische Vaticaanse leugens die ver van het ware Christendom verwijderd zijn.


    >> Reageer (0)
    21-09-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De chaos wordt steeds groter....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Niets is nog zoals het was, de chaos wordt steeds groter.
    De regerenden worden van dag tot dag ongeloofwaardiger en het Volk, mort van dag tot dag meer, en steeds luider wordt de roep: "Wij zijn het Volk" Overal in Europa zijn de mensen de leugens en het bedrog van de politiekers beu. Het wordt steeds duidelijker, dat de traditionele politiekers ver van de werkelijke noden van de mensen verwijderd zijn en een politiek drijven die met de werkelijkheid niets meer gemeen heeft. Er is duidelijk iets aan het veranderen, aan het veranderen ten goede, het Volk wordt wakker. Het wil niet meer verder belastingen betalen van het zuurverdiende loon om een bende nietsnutte vreemdelingen te onderhouden die leven op de kosten van de Europese arbeiders. Overal ontstaan nieuwe partijen, die eens de traditionelen, die ons aan de grond van de financiele afgrond gevoerd hebben zullen verdrijven en dat is goed zo.

    Ook uit het Vaticaan horen wij niets goeds, degenen die de Christelijke waarden en normen van het Avondland zouden moeten verdedigen, doen alles behalve dat. Dat nu Benedictus  de atheisten linkt aan de Nazis, is werkelijk bij de beesten af. Met atheisten meent hij, mensen die niet geloven aan de god die het Vaticaan verkondigt, aan deze god geloof ik al jaren niet meer. Zijn voorgangers lieten zich kronen met de Tiara, drie kronen boven elkaar, en pretendeerden de vertegenwoordigers op aarde te zijn van Jezus van Nazareht die van zichzelf zei dat Hij niet eens een steen had om zijn hoofd op te leggen. Ik heb onder vrijzinnigen, dus dezen die niet geloven aan de god van Benedictus, zeer vele mensen leren kennen, die over meer Christelijke deugden vervoegden als de meeste volgelingen van Benedictus. We hoeven maar te kijken naar de poltiekers van het CD&V. de Vilvoordse loodgieter enzv. om maar even in Vlaanderen te blijven. Het CD&V is alles behalve Christelijk en de CVP is het ook nooit geweest. Alhoewel ik geen bewonderaar ben van Karl Marx, moet ik hem wel gelijk geven, als hij zei: " we moeten de pfaffen niet vervolgen, die zwarte kraaien pikken elkaar wel de ogen uit!" Dat hebben we nu duidelijk gezien in de reacties van Léonard ten  opzichte van Danneels en de reacties van Danneels ten opzichte van Vangheluwe. De schijnheiligaards willen zoveel mogelijk het eigen gezicht redden.

    En tenslotte, door zijn link van de atheisten aan de nazis, verdient Benedictus een flinke trap onder zijn pontificale kont. Pontifex betekent in het Nederlands bruggenbouwer en de pontifexmaximus ,de opperste bruggenbouwer, die Benedictus zou moeten zijn, is ver van de bruggenbouwer verwijderd.

    Nu zullen sommige lezers van mijn blog mij wel voor een atheist houden, maar dat mogen zij, ikzelf wil het bij een Christelijke atheist houden want ik heb een grote bewondering voor Jezus van Nazareht en ik probeer volgens Zijn leer te leven.

    En nu ga ik inplaats van een Trappist een lekkere Duvel drinken. Niet omdat ik iets tegen de Trappisten heb want morgen drink ik weer een lekkere Westmalse Trappist.
     


    >> Reageer (2)
    20-09-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De bakstenen van J.M. Dedecker
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Tot gisteren voelde ik nog een klein beetje sympathie voor J.M. Dedecker, maar dat is nu onwederroepelijk voltooid verleden tijd. Mensen die met bakstenen hanteren zoals hij dat doet zijn niet beter als de stenenwerpende moslims. Politiekers die met tooghangerpraatjes stemmen willen winnen zijn vulgaire populisten. In onze beschaafde wereld hanteerd men niet met bakstenen, wij zijn geen moslims! In een humane samenleving neemt men niet het recht in eigen hand! En zeker niet met bakstenen!
     


    >> Reageer (0)
    16-09-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wie zonder zonden is......
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Allereerst wil ik Jutta bedanken voor haar reactie op mijn vorige bijdrag.
    Ja Jutta gelukkig zijn er ook nog mensen die zelf nadenken en die niet klakkeloos wie een papegaai alles wat zij lezen en horen napraten.

    De meesten van ons hebben ondertussen wel begrepen, dat ook het Christendom een sprookje is, vele mensen hebben nu éénmaal sprookjes nodig. Maar het Christendom is wel een mooi sprookje, de joodse rabbi, Jezus van Nazareht zegt tegen enkele woestelingen die een overspelige vrouw wilden stenigen: " wie zonder zonden is mag de eerste steen werpen!" Verlegen dropen ze alle af. Dezelfde Jesus zegt ook, dat wij onze medemensen moeten behandelen zoals we zelf graag willen behandeld worden, dat we nooit iemand iets mogen aandoen, wat we niet zouden willen dat men het ons aandoet. Op deze leer van Jezus is ons Christelijk avondland, Europa, opgebouwd en aan deze normen en waarden moeten wij vasthouden, wij zijn geen moslims die met stenen werpen.

    Om nog eens terug te komen op Vangheluwe, ook voor hem geldt de regel, wie zonder zonde is mag de eerste steen werpen. Er scheinen in onze gezelschap nogal wat figuren te zijn die zich van geen schuld bewust zijn. Wat Vangheluwe gedaan heeft valt niet goed te praten, maar zoals ik in mijn vorige bijdrag reeds schreef, ik weiger te geloven dat de ouders van de knaap al die jaren niets zouden gemerkt hebben. Het zou dan ook hun allerchristelijkste plicht geweest zijn, te verhinderen dat Vangheluwe tot bisschop gewijd werd. Ook vele jaren nadat de knaap achtien was geworden heeft nonkeltje nog duizende Euros betaald en zij hebben dat geld wel dankbaar aangenomen! Dat zijn toch dingen die mij tot nadenken stemmen.

    Wie zonder zonden is mag de eerste steen werpen, ja, wat Vangheluwe deed was fout, maar ik zou de velen, zonder zonden, getrouwde mannen die geile blikken werpen op jonge schaarsgeklede meisjes en de homos die eveneens geile blikken werpen op jonge knapen, de kost niet willen geven en die als zij de kans zouden krijgen ook niet zouden twijfelen.  Zelfs alle dotaties van alle Coburgers samen zouden niet voldoende zijn om hen te bekostigen. Zo is de werkelijkheid. In het Europese parlement zit er een, die openlijk toegaf dat hij geil werdt van vijfjarigen en het leuk vond dat zij hem betastten, met deze geilaard zit het NVA in het Europees parlement in één coalitie. Proficiat mijnheer de Wever. En hier bij ons is er een, die door de Italiaanse politie betrapt werd met jonge knapen zonder broek in zijn auto. Waarom schrijft onze politiek correcte pers daar niets over? 

    Het zou goed zijn, dat iedereen eens begint voor de eigen deur te vegen en in het eigen hart te kijken, maar de meesten hebben een goed geweten omdat zij een zo slecht geheugen hebben. En heuchelaars die over anderen willen oordelen zijn er bij duizenden. Ik heb niet het recht te oordelen over anderen, ik kan wel mijn diepe verachting uiten over bepaalde personen, maar oordelen en stenen werpen mag en kan ik niet omdat ikzelf niet zonder fouten ben. Wie echt zonder fouten is mag dat wel, maar zelfs de heiligen waren niet zonder zonden, want zij waren mensen en mensen zonder fouten zijn er niet! En, niets wat menselijks is, is mij vreemd!

     


    >> Reageer (1)
    13-09-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Neen, ik had geen stijve vingers en mij computer is helemaal in orde
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Ik heb lang gezwegen omdat ik mij rot ergerde aan de geilheid van de porno pers en de leugens en halve waarheden die ik daar dagelijks te lezen krijg. Over de politiek wil ik het nu niet hebben, want die is te smerig om daar nog een woord aan vuil te maken.

    Toen ik met mijn blog begon, heb ik ook geschreven dat ik tezijnertijd ook op het Kerkelijke theater zou terugkomen.
    De pers schijnt niet genoeg te krijgen over het geval Vangheluwe, voor alle duidelijkheid, ik mag deze man niet en het is zeker niet mijn bedoeling hem te verdedigen. Maar ik meen wel dat elke mens het recht heeft op een faire behandeling. Wat de pers echter de laatste weken doet, is bij de beesten af. Er gaat geen dag voorbij of er verschijnt een foto, met bijhorige text, van de ex bisschop. De lezers worden opgehitst tot en met. Het lijkt er wel op, dat men geen rust zal hebben voor de man levend gekruizigt wordt. Dat de man een vijfjarig kind misbruikt heeft toen hij zelf ongeveer 29 jaar oud was is verwerpelijk. Dat echter de toen vijfjarige zich verder willig heeft laten gebruiken tot hij achtien was is wel zeer merkwaardig. Als ik het bepotelen van een viese nonkel niet wou, zou hij bij mij als twaalfjarige daartoe zeker geen kans daartoe gekregen hebben. Of kan het zijn, dat nonkeltje zeer vrijgevig was met geschenken en geld? Ik kan ook niet geloven, dat de ouders van de tiener al die jaren daarvan niets zouden gemerkt hebben. Verder schijnt Vangheluwe ook al de jaren nadat zijn neefje achtien was geworden duizende Euros op diens rekenig te hebben gestort. Was het zwijggeld of was het wedergoedmaking? Vangheluwe heeft zijn spijt betuigt, hij heeft zijn amt neergelegd, gerechtelijk kan hij voor de feiten niet meer vervolgd worden. En nu krijgen we het gejammer van een hoogleraar in het Kerkrecht die in een politieke partij gesukkeld is. De man schijnt een zeer verstrooide professer tij zijn, want van de  Katholieke theologie schijnt hij niet veel te kennen. Bij wijdingen maakt te Katholieke theologie een verschil tussen Goddelijk recht en Kerkelijk recht. De wijding behoort tot het Goddelijk recht en kan door de Kerk niet ongedaan gemaakt worden. De paus kan de man uit de Kerkgemeenschap uitsluiten dus excommuniceren maar hij kan hem niet in de lekenstand terugzetten elke priester en bisschop wordt gewijd in eewigheid en dat wordt dan ook bij de wijding duidelijk gezegd: "gij zijt priester in eewigheid!" Alle priesters en bisschoppen die door schismatieke bisschoppen gewijd worden zijn volgens het Vaticaan wel geldig maar onrechtmatig gewijd, het geldige berust op Goddelijk recht en het onrechtmatige op Kerkelijk recht. Als de paus de mogelijkheid zou hebben al deze schismatieke bisschoppen terug in de lekenstand te verzetten, zou hij dat zeker doen, maar hij kan het niet. Bovendien is de paus de eerste onder zijns gelijken de bisschoppen en hij kan wel een bisschop uit de Kerkelijke gemeenschap uitsluiten, maar hij kan hem niet in de lekenstand terugzetten. Zo is ook het zogenaamde ontdopen onzin, éénmaal gedoopt blijft men gedoopt. Maar elke gedoopte kan zich uit de kerkelijke gemeenschap terugtrekken.

    De miserie in de Kerk is begonnen na het tweede Vaticaans concilie. Plots was niets meer heilig. Sacrale kerkgebouwen werden door bisschoppen en priesters veranderd in theaterzalen, deze bisschoppen en priesters verkondigden verder een leer waar zij zelf niet meer in geloofden. Vele oudere gelovigen voelden zich bedrogen, "ofwel heeft men ons vroeger belogen of men beliegt ons nu!" Zeiden velen en zij keerden de Kerk de rug toe. Ikzelf ben later tot de overtuiging gekomen, dat men ons vroeger belogen heeft en dat men nu nog meer liegt.
    Zowel Vangheluwe als Danneels en Léonard  zijn produkten van deze naconciliere Kerk. Met de echte Christelijke leer die de Jood Jezus van Nazareht verkondigde heeft deze Kerk geen enkel aanknopingspunt meer.


    >> Reageer (1)
    04-09-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nu wordt het plezant.....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    We zijn nu in de plezante fase van de regeringsvorming gekomen, Flahaut gaat bemiddelen! Albert de laatste roeit natuurlijk met de riemen die hij heeft.


    >> Reageer (4)
    02-09-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Arm Vlaanderen......
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Een geile griet vliegt (op kosten van wie?) eventjes naar Bangkok om haar drugverslaafde lover te helpen.
    Beiden bekleedden in het NVA een vooraanstaande plaats.
    Dat zij een een huwelijk kapot gemaakt hadden, speelt helemaal geen rol, dat is in onze totaal verloederde gezelschap onderutssen heel normaal geworden.
    Dat zij dan ook nog proberen het volk fabeltjes weis te maken over de ware feiten, zijn we ondertussen van poltikers al wel gewend.

    Dat echter een partij, die naar eigen zeggen, Vlaanderen voor de ondergang wil redden, zulke figuren op plaatsen als de senaat en de gemeenteraad heeft laat mij ernstig aan de serieuse aard van deze partij twijfelen. Om Vlaanderen te redden zijn er andere krachten nodig mijnheer De Wever.


    >> Reageer (1)
    30-08-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Er zijn veranderingen op til.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De partij van Geert Wilders PVV gaat erop vooruit, als er nu verkiezingen zouden zijn in Nederland zou de PVV 35 zetels halen, en dat tot groot verdriet van tante Bea.

    Het CDA verliert steeds meer aanhangers, de partij zou nu nog amper 15 zetels halen. Te verdanken heeft zij dat aan het feit dat zij haar Christelijke wortels verloren heeft en pro islamistisch geworden is.

    Ook in Duitsland is er iets aan het veranderen. Het is te verwachten dat ook daar in de eerstvolgende maanden een nieuwe partij zal ontstaan, met aanhangers van Thilo Sarrazin die door een grote groep kapitaalkrachtige industrielen gesteund wordt. Ook daar wil het Volk een eind maken aan de toenemende groep islamisten die op staatskosten leven.

    Overal in Europa worden de protesten tegen het groene virus islam luider. De Europeanen zijn niet langer bereid een deel van hun loon in de vorm van belastingen te moeten afgeven voor het onderhoud van profiteurs die alles willen behalve werken.

    In eigen land staat de boel op springen, ik twijfel eraan dat er ooit nog een federale regering komt. De NVAers zullen nu eindelijk eens moeten beseffen dat zij het Vlaamse Volk niet kunnen dienen door het belgische wangedrocht aan elkaar te lijmen, Vlaanderen heeft al te veel geleden onder dit monster. Nu is de tijd gekomen voor een vrij en onafhankelijk Vlaanderen in Confederatie met het Nederland van Geert Wilders.


    >> Reageer (1)
    22-08-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ze komen nog niet klaar....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het duo Bartelio is er nog lang niet mee klaar, en als ze er ooit mee klaar komen, zal het een vreselijk wangedrocht worden.

    Ondertussen probeert Albert de laatste zijn belgisch koninkrijk  met groene roodgeverfde geitenwol weer aan elkaar te breien. Hij vergeet echter, dat er op enkele uitzonderingen na geen belgen zijn. Ja zo is het geen tronen blijven staan.

    Ik weet niet of het waar is, maar men zegt dat er op de Ijzerwake geen NVAers aanwezig waren. Als dat werkelijk waar is, dan weten we wel wat we van deze "Vlaamse" partij te verwachten hebben.

    Velen begrijpen niet, hoe het Amerikaanse volk zou dom kon zijn, een heimelijke moslim tot president te kiezen. Ik begijp ook niet hoe vele Vlamingen zo dom konden zijn hun stem aan aan een woestijnvisproduct te geven nadat ze van vele zijden gewaarschuwd waren. Een gewaarschuwd man telt toch voor twee!

    Ondertussen weten de Amerikanen wel, dat Obama bezig is Amerika aan de rand van de financiele afgrond te sturen, de grootste Amerikaanse catastrofe aller tijden wordt voor december 2010 verwacht. De Chinesen zijn hun goudvoorraat aan het verdubbelen en de Amerikaanse dolars aan het afstoten. Ook voor Europa zal dat verdragende gevolgen hebben. De regeringen zullen er moeten mee ophouden Sinterklaas te spelen met het geld van de belastingbetalers. Voor Amerika zal het ook wel Obama de laatste zijn en ik geloof niet dat we nog een tweede Europese dweil zullen krijgen. Het zal terug een Europa der Nationaliteiten worden. Als de kassen leeg zijn en het geld waardeloos papier geworden is waar niets meer tegenover staat kunnen alleen drastische maatregelen van echte staatsmannen de boel weer recht krijgen, het tijdperk van de graaiers en pseudopolitiekers zal dan voorbij zijn.


    >> Reageer (4)
    12-08-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De ramadan en het Christelijke vasten......
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het is merkwaardig, dat de medien en sommige linkse politiekers steeds weer de ramadan willen gelijkstellen met het Christelijke vasten. In werkelijkheid is de ramadan een goedkoop plagiaat van het Christelijke vasten.

    De Christelijke vastentijd begint op assewoensdag en eindigt op paaszaterdag en duurd veertig dagen en veertig nachten. Het is niet de bedoeling dat men gedurende deze veertig dagen met een lege maag zou rondlopen, want volgens de Christelijke leer is het lichaam de tempel van de Heilige Geest en de mens mag aan deze tempel geen schade toevoegen.

    Het is wel de bedoeling dat men gedurende deze veertig dagen afstand zou doen van alles wat niet noodzakelijk is, niet roken, niet snoepen, geen feestjes, geen alkohol behalve op Zondag. Natuurlijk weten de Christenen dat zij door zich niet daaraan te houden God niet  beledigen, de Almachtige kan men niet beledigen, maar dat deze regels enkel kerkelijke voorschriften zijn.

    Als zestienjarige tiener rookte ik reeds. Op assewoensdag lei ik op mijn nachttafelje naast mijn bed een pakje sigaretten, dat was toen Laurens filter, en een doosje lucifers, met de vaste wil daar niet aan te komen vóór paaszaterdag. Elke avond kwam ik in de verleiding toch maar een sigaretje op te steken, maar ik deed het niet en ik hield vol. Ik was toen in de Chirojeugd en op het eind van de vasten gaf ik het geld dat ik door niet te roken gespaard had aan onze groepskas die er voor zorgde dat ook de jongens van minder kapitaalkrachtige ouders het jaarlijkse zomerkamp konden meemaken. En dat is in werkelijkheid de bedoeling van deze vastentijd, het gespaarde geld indirect aan hulpbehoevenden te geven zonder dat deze weten van wie het komt.

    De lezers van mijn blog weten, dat ik geen lid meer ben van de Rooms Katholieke Kerk maar ik ben wel trouw gebleven aan de Christelijke waarden en normen.

    De ramadan heeft in werkelijkheid met vasten niets te maken, het is een uiterlijke schouw en een verdraaiing van het natuurlijke ritme, overdag met een lege maag rondlopen, wat schadelijk is voor het lichaam en het humeur en vooral voor de lichamelijke krachten. En, zich `snachts volstoppen met voedsel wat nog schadelijker is voor het lichaam.

    Ik heb ook nog nooit gehoord, dat tijdens de Christelijke vastentijd randalerende jongeren de straten onveilig maken en autos in brand steken enzv. enzv. Ik heb ook nog nooit gehoord dat de Christenen van de niet gelovigen verlangden dat zij ook zouden vasten. Ook heb ik nooit gehoord dat de Christenen met hun onthoudigen te koop lopen, zij doen hun verstervingen in alle stilte en niet voor het oog van de mensen. En, ik heb het nog nooit meegemaakt dat de kranten en de TV propaganda maakten voor de Christelijke vastentijd en ik heb het ook nooit meegemaakt dat politiekers voor pastoors bijna plat op hun buik lagen zoals ze dat nu voor de imams van deze onzalige, onverdraagzame pseudogodsdienst doen. 


    >> Reageer (1)
    11-08-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Groeten uit Ostbelgistan
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Er wordt vaak geklaagt over de bank van de post, ik meen echter dat men ook een positieve ervaring niet mag verzwijgen.
    Vandaag was ik tanken, ik gebruik mijn bankpasje maar zelden, elke maand haal ik een bepaald bedrag af omdat ik liever in baar betaal. Alleen bij het tanken gebruik ik het omdat het dan steeds een bedrag van rond de vijftig Euro is. En zo was het dan ook vandaag, waarschijnlijk omdat ik het pasje zo zelden gebruik, het kan echter ook met het ouder worden of het weer te maken hebben, heb ik driemaal een foute pincode ingetikt, dus pasje geblokkeerd. Gelukkig had ik genoeg baargeld in mijn portemonnee, maar ik schaamde mij toch, want de mensen denken bij zo iets direct aan bedrog. Ik ben dan aansluitend naar het postkantoor gereden om de zaak weer in orde te brengen. De vriendelijke loketbediende heeft onmiddellijk naar Brussel gebeld en een uur later was mijn pasje weer gedeblokkeerd. Zo gaat dat hier in de Duitstalige Gemeenschap, vriendelijke hulpbereide mensen. Mijn goede pincode is:" ****" , mijn lezers zullen er wel geen misbruik van maken.

    Er wordt ook veel geklaagt over de hoge stroomprijzen. Tijdens de voorbije wintermaanden heb ik de woonkamer, waar ik andere jaren met hout verwarmd heb electrisch verwarmd. Normaal betaalde ik voor drie ladingen hout 580 Euro, het probleem was echter, dat ik het stapelen van de houtblokken lichamelijk niet meer aankan. Natuurlijk had ik een veel hogere stroomrekening verwacht maar dat viel best mee, ik moest maar 274,94 Euro méér betalen als voorheen en voor de warmte die uit het stopkontact komt hoef ik geen moeite te doen. Bovendien, de totale stroomrekening is 769 Euro maar, daar komt 21 % BTW bij en dan wordt het 930,49 Euro. Dus 161,49 Euro BTW. En dat is het onrechtvaardige, de BTW voor de noodzakelijke behoeften zou maar 6% mogen bedragen, maar wij moeten natuurlijk de vele vreemde gelukzoekers onderhouden, daarom wil men nu ook nog de 6% voor de renovatie van oudere woningen naar 21% verhogen.

    Tenslotte nog wat over mosselen, ik eet, zo lang ze er zijn, elke week een potje mosselen, maar de jumbo´s die ik vorige week bij Aldi kocht, waren nog kleiner als de kleinste supers, ik voelde mij echt bedrogen. Als het niet goed is zeg ik het ook. Maar de wijn van Aldi is goed en niet duur, 5,99 Euro voor drie liter Valgrande Cabernet Sauvignon uit Chilie. Ik drink al jarenlang drie liter per week daarvan, trouwens dat zijn maar drie glaasjes per avond, is goed tegen prostaatkanker.


    >> Reageer (0)
    08-08-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Enkele korte bemerkingen 2
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Uit de wereld van Obama.

    De Amerikanen moeten nu aangeven hoeveel goud en gouden munten zij bezitten. In stilte wordt er gefluistert dat er in ford Knox helemaal geen Amerikaans goud meer aanwezig is.


    Onze wereld wordt steeds dekadenter

    Na de sex-en drugparade in Duisburg met 21 doden, hadden we nu de nichtenparade op de Amsterdamse grachten, ook de rode burgemeester was van de partij. De homos beklagen zich omdat zij in Amsterdam belaagt worden door de Marokkanen, ik vraag mij af hoe die Marokkanen het verschil zien tussen een homo en een hetero, dragen de homos daar mischien een roze driehoek op hun kleding? Er wordt door de homos steeds weer beweerd dat zij het slachtoffer zijn van discriminatie, dat houd ik wel voor sterk overdreven, in onze vrije wereld mag iedereen zijn zoals hij geaard is en dat is goed zo, als twee mannen of twee vrouwen willen samenwonen dan mag dat en niemand kan het hen verbieden. Of zij ook samen het bed delen, gaat niemand wat aan, dat is privéaangelegenheid. Heterosexuelen lopen er toch ook niet mee te koop dat zij hetero zijn en zij organizeren ook geen heteroparade. Als een man echter als een nicht op straat gaat paraderen moet hij niet verbaast zijn door Marokkaantjes belaagt te worden.

    In de natuur vindt de mens alles wat zijn lichaam nodig heeft.

    Rode wijn en groene thee zijn een probaat middel tegen prostaatkanker. Dat stelden Britse wetenschappers vast. De natuurlijke plantensappen in rode wijn en groene thee stoppen de groei van de kankercellen.

    De farmaceutische industrie heeft er miljoenen aan verdiend.

    Miljoenen euro´s zijn verloren gegaan door de aankoop van impstof tegen de varkensgriep. De verschillende regeringen zitten nu nog met 70 miljoen vaccins die in 2012 hun vervaldatum bereiken. Alleen de farmaceutische industrie en hun politieke vriendjes zij er beter van geworden.

    De waarheid over de financiele crisis wordt door de regeringen doodgezwegen.

    Uit angst dat de bevolking de banken zou bestormen om hun spaartegoeden af te halen wordt de waarheid over de financiele crisis verzwegen. Verschillende naamhafte economen waarschuwen ervoor, dat einde 2010 de klap enorm zal zijn. De staatskassen zijn overal leeg en de schuldenberg stijgt van dag tot dag. De bevolking zal overal in opstand komen omdat zij de eindjes niet maar aan elkaar kunnen knopen. Dan zal de vraag in heel Europa steeds luider worden: "wat kost ons de van ons ongewenste immigratie" De bevolking is het meer als beu te moeten werken en te betalen voor de horden gelukzoekers die Europa overspoeld hebben. De weerstand van de burgers zal steeds groter worden, de meesten worden immers eerst dan wakker als zij het in hun portemonnee voelen. Dan zal er een immense zuivering beginnen die zich vooral tegen het groene virus Islam zal richten. Verschillende bekende toekomstvorsers voorspellen, dat in 2016 in heel Europa geen enkele Moslim meer zal wonen. De roep van het volk naar meer nationalisme en de terugkeer naar de oude Joods-Christelijke- humanistische wortels wordt steeds luider. Er staan ons enkele moeilijke jaren te wachten, maar uiteindelijk zal Europa weer vrij zijn. 


    >> Reageer (0)
    27-07-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat geschiedt met de Duitstalige Gemeenschschap na de splitzing van het land?
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Ook in de Duitstalige Gemeenschap zijn er heel wat mensen die zich afvragen wat er met hun gemeenschap zal gebeuren als er in afzienbare tijd aan het belgische wangedrocht een einde komt.
    De Duitstaligen hebben ook zoals de Vlamingen voor het behoud van hun taal en cultuur moeten vechten, ik woon hier nu eenentwintig jaar en ik heb vele verhalen gehoord van mensen die ik ken. Ook hier zijn er idealisten die er `snachts met een pot teer op uit trekken om de franstalige namen op de wegwijzers en de gemeentenamen te strijken. De Walen maken er een gewoonte van, de oorspronkelijke namen te verfransen, Amblève in de plaats van Amel, Waimes in de plaats van Weismes, Bulange in de plaats van Büllingen enzv. ook hier pikt de bevolking, net als in Vlaanderen, dat niet. Toen enkele jaren geleden Di Rupo het in een toespraak over duitstalige walen had, was de terechte verontwaardiging zeer groot, "wir sind keine Deutschsprachige Walonen" klonk overal het protest. Ik ken hier oudere mensen, die tijdens hun leven drie maal een andere nationaliteit kregen, oorspronkelijk waren zij Duitsers, 1920 werden zij belgen, 1940 werden zij terug Duitsers en 1944 werden zij weer belgen. Na het einde van WO.2 hebben zij zeer onder de belgische repressie geleden, ik ben in vele huiskamers geweest waar een foto van een vader of een grootvader op de schoorsteenmantel staat of aan de muur hangt in Wehrmachtuniform. 1940 werden zij immers bij het Duitse Rijk ingelijfd en moesten zij dus ook in de Wehrmacht dienst doen. Na 1945 werden dan deze mensen door de belgen als landverraders behandeld. De aversie van de Duitstaligen van de Walen is evengroot als de afkeer van de Vlamingen tegenover de Waalse arrogantie. Ik heb de Duitstaligen als vlijtige noeste werkers leren kennen en de Duitstalige Gemeenschap is voor de Walen een goede melkkoe die ze zullen melken zolang zij kunnen. De mensen hier vinden het ook absurd dat er voor hun kleine Gemeenschap een eigen regering moet zijn met vier ministers en alles wat daarbij hoort, maar dat was toen de enige mogelijkheid om een beetje van het Waalse juk los te komen. Bij een splitsing van het land zijn er maar twee reele mogelijkheden: aansluiting bij Duitsland of aansluiting bij het Groot Hertogdom Luxemburg, een onafhankelijk staatje is natuurlijk absurd economisch zou dat onmogelijk zijn. Bij Duitsland wil hier echter niemand, wel bij Luxemburg en het is interesant te weten, dat ook vele inwoners van de provincie Luxemburg van Walonie weg willen en aansluiting bij het Groot Hertogdom wensen. Bij Vlaanderen kan de Duitstalige Gemeenschap niet aansluiten omdat zij niet aan Vlaanderen grenst en dat is jammer want zij hebben met de Vlamingen veel gemeen behalve dan de taal, maar de meesten van hen verstaan het Nederlands zeer goed. Germanen blijven even Germanen en men kan van hen geen Romanen maken. 
    Het is goed leven in de Duitstalige Gemeenschap, hier heerst nog recht en orde en op de politiediensten valt niets aan te merken, hier leeft nog de oude Duitse orde, die er in Duitsland al lang niet meer is. Ik ben benieuwd met welke nummerplaat ik over enkele jaren zal rondrijden. De Duitstalige regering hoopt natuurlijk dat alles zo blijft zoals het nu is, want bij een aansluiting bij Luxemburg of bij Duitsland zijn ze natuurlijk hun baantje kwijt en zelfs bij een gedwongen aansluiting bij Walonie, wat een catastropfe zou zijn, zou er van een Duitstalige regering geen sprake meer zijn dat was dan ook de echte reden van hun belangenconflict BHV zo lang mogelijk de staat B en hun postje behouden.


    >> Reageer (3)
    23-07-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De kruik gaat zo lang te water tot ze barst.....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Als de toekomstprognose van de meest gerenomeerde toekomstvorser, de Amerikaan Gerald Celente juist is, zal er in Europa tussen 2012 en 2016 veel veranderen. Volgens hem zullen er in heel Europa burgeroorlogen losbarsten die vooral gericht zijn tegen de moslims. De regeringen der verschillende landen zullen daar machteloos tegenover staan. Gerald Celente verwacht dat er 2016 in Europa geen enkele moslim meer zal wonen, hij raadt ook alle moslims Europa snelstens te verlaten. Het is interesant te weten, dat ook Baroso reeds voor deze volkswoede uitbarstingen gewaarschuwd heeft.

    Voor meer informatie, lees die KOPP-Nachrichten "Ab 2012 Kriege mitten in Europa."


    >> Reageer (3)
    21-07-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het was weer leuk....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het jaarlijks belgisch staatscircus is dan weer voorbij. De sabelslepende Coburgers in operetteuniformen zullen vanavond wel erg moe zijn, dat mag dan ook wel eens voor één dag per jaar. De hoedenparade van de dames was weer grandioos. Tante Faby die dit jaar haar appel niet mocht meenemen was opgetuigt als een twaalfjarig communikantje. Mgr. Lèonard had voor het aanheffen van het Te Deum Laudamus zijn beste mijter opgezet en zo was het circus dan compleet. Hopelijk was het de laatste keer.

    Het wordt plezant in de praatbarak, Feldwebel Flahaut wordt daar de voorzitter, dat wordt weer lachen geblazen. De NVAer Pieters mag als tegenleisting in de senaat met de hamer zwaaien, wat eigenlijk niet lang zou mogen duren, want het NVA wou de senaat toch, als overbodig, afschaffen. Het is dan ook geen vette vis voor het NVA dat nu een van hen in een overbodig gremium de voorzitter mag spelen. Zij hebben echt nog niet begrepen dat het hele belgische circus overbodig is. Coburger senior is dan ook zeer optimistisch en kan voorlopig nog op beide oren slapen, Bart De Wever heeft zijn Vlaamse ziel aan hem verkocht.


    >> Reageer (0)
    17-07-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Enkele korte bemerkingen...
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    *Nadat God zich uit de kerk heeft teruggetrokken, verlaten nu ook steeds meer gelovigen het instituut.

    *De eigenbelangers, de postjesjagers en de machtgeilen verlaten nu het Vlaams Belang. Dat kan de partij alleen maar ten goede komen. Het partijbestuur moet nu daaruit leren, geen overlopers van andere partijen in hun rangen op te nemen. Stoelendansers blijven stoelendansers! Van Bruno Valkeniers mogen we echter wel verlangen dat hij voortaan een hardere toon aanslaat tegenover de journalisten, politieke tegenstrevers behandeld men niet met beleefde zachtheid.

    *Daar de moslims zich in onze contreien vermeren als de konijnen, wordt het hoogste tijd dat het kindergeld beperkt wordt tot twee of drie kinderen, mischien zal er dan meer geld zijn voor de pensioenen.

    *Als het mystieke huwelijk tussen De Wever en Du Rupo werkelijk tot stand zou komen en Du Rupo eerste minister zou worden, zal het NVA bij de volgende verkiezingen nog maar zeer weinig stemmen bekomen. Zoals ik reeds vóór de verkiezingen schreef, gaat het NVA dezelfde weg op als de toenmalige volksunie en het zal dezelfde afgang zijn.


    >> Reageer (2)
    16-07-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De tijd van toen....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Soms denk ik met weemoed terug aan mijn kinderjaren, niet dat toen alles beter was, ons land was door de Duitsers bezet en we hadden maar weinig te eten en in de winter waren er maar weinig kolen voor de Leuvense stoof. En toch was het toen aangenamer, wij woonden toen in Hemiksem in de Kerkstraat tegenover het Kerkhof, nu heet dat Begraafplaats. De mensen hadden toen nog tijd voor elkaar, autos waren er bijna niet, éénmaal per jaar verwijderden wij met een aardappelmesje, enkele dagen voor de prosessie uitging, het gras tussen de kasseien van de rijweg, nu groeit daar geen gras meer, de kasseien zijn weg en er ligt nu asfalt, en er gaat ook geen prosessie meer uit want dat zou kwetsent zijn voor de Moslims. De dag voor het uitgaan van de prossesie werd er wit zand op de rijweg gestrooid en bloemenblaadjes en als den de volgende dag de pastoor met het allerheiligste voorbijkwam knielden we allen neer want we geloofden dat de witte hostie in de gouden monstrans die door de pastoor, in gouden koormantel, gedragen werd God was. Er zijn nu waarschijlijk nog maar weinig mensen die geloven dat het geconsecreerde brood geen brood meer is, maar het lichaam van Christus, en toch is dat de onveranderde leer van de Katholieke Kerk. Ik zou willen dat ik het nog kon geloven.
    Wij lazen toen thuis Het Laatste Nieuws, daar stonden verschillende stripverhalen in, "Den Baart en de Kale" en "Piet Kwabbernoot" die bekeek ik elke dag, lezen kon ik toen al goed, alhoewel ik eerst acht jaar oud was want dat had mijn moeder mij bijgebracht. Toen ik in de krant las, dat de paus de hik had, dat was toen Pius XII, was ik verbaasd dat zijne heiligheid ook ziek kon worden, mijn moeder beleerde mij toen: "jonge" zei ze toen,"je moet je niet blindstaren op mensen die in prachtige gewaden of uniformen rondlopen, als ze die gewaden en uniformen uittrekken zien ze er echt niet meer zo voornaam uit en, die moeten ook zoals iedereen tegelmatig de pot op!" Ja, zo was mijn moeder. Ik was toen ook lid van de Robbedoesclub, elk jaar kreeg ik van Robbedoes voor mijn verjaardag een leuke kaart met de beste wensen van Robbedoes persoonlijk.
    TV en computers moesten toen nog worden uitgevonden, we hadden wel een radio en een gramafoon, die gramafoon moest men opwinden het geluid van de bakelieten platen was voor onze moderne begrippen afschuwelijk. Van een badkamer of een dousche hadden we nog nooit gehoord, éénmaal per week werden we grondig gewassen in een zinken bad op de keukentafel en dan kregen we schoon ondergoed aan, en wij waren niet ziek en we stonken ook niet, het waterverbruik in de gezinnen was dan ook beduidend minder als nu. Zoals ik reeds zei, er waren toen maar heel weinig autos, sommigen hadden wel een fiets, als onze buurvrouw ergens heen wou, kwam ze soms die fiets van mijn moeder lenen, dat was toen ook heel normaal. Ik ging regelmatig tevoet op bezoek naar mijn tante die in Aartselaar woonde en dat was wel een lange weg, maar de meeste mensen gingen toen tevoet, ook dat was toen heel normaal. Telefoon hadden toen alleen maar rijke mensen, wij waren ook niet zo belangrijk dat we op elk moment van de dag bereikbaar moesten zijn en zo leefden wij toen ook veel rustiger, gezonder en goedkoper als nu, het woord stres was toen nog niet uitgevonden. Als kinderen waren wij gehoorzaam aan onze ouders en onderwijzers, en als we op school al eens klap kregen van de onderwijzer dan hadden we die ook verdiend en we haalden het niet in ons hoofd dat thuis te vertellen, want dan liepen we het risico daar ook nog een paar klappen te krijgen. Ja, zo was de wereld toen, helemaal anders als nu en de mensen waren toen gelukkiger en tevredener als nu.
    Ook in mijn jeugdjaren zag de wereld er nog helemaal anders uit, maar daar wil ik het in een volgende bijdrag over hebben.


    >> Reageer (1)
    11-07-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.11 juli 2010
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Zoals Ray van Angeltjes het reeds treffend schreef, heeft het Vlaamse Volk weinig of geen grond de Vlaams Nationale feestdag 2010 met vreugde te vieren. Er zullen wel weer tientallen pseudovlamingen zijn die met bombastische reden zonder inhoud Vlaming spelen en verder het eigen nest bevuilen. Dat de Vlaamse Republiek nog steeds geen werkelijkheid is, is niet de schuld van de Walen maar van de eigen Vlaamse volksverraders die voor een paar zilverlingen en vetbetaalde postjes het volk beliegen en bedriegen. En toch is er nog hoop, de geschiedenis leert ons, dat het steeds weer een doelbewuste minderheid was die de zege behaalde. Deze doelbewuste minderheid streeft al jarenlang naar de Vlaamse onafhankelijkheid en zal vroeg of laat haar doel bereiken. Voor de zoveelste keer zijn er nu weer duizende Vlamingen die helaas te laat begrijpen dat ze hun stem aan de verkeerde partij hebben gegeven, zij zullen de volgende keer niet nog eens hun stem aan een TV-vedette geven maar aan de partij die werkelijk de Vlaamse onafhankelijkheid wil. Het feit alleen al dat De Wever het niet voor nodig hield met het Vlaams Belang te praten is voor vele Vlamingen een slag in het gezicht en dat zullen ze bij de volgende verkiezing niet vergeten. De meerderheid van het land B zal nu waarschijnlijk een eerste minister krijgen die tot de minderheid hoort en die bovendien amper een paar woorden geradbraakt Nederlands spreekt, hartelijk dank NVA! Dat een zulke regering geen lang leven zal beschoren zijn staat buiten alle twijfel. Het Vlaamse Volk heeft nu genoeg van de politieke spelletjes van de Coburger en zijn lakeien, de kruik gaat zolang te water tot ze barst en de belgische kruik is reeds behoorlijk gebarsten, een partij die nu deze kruik nog eens wil gaan lijmen had Vlaanderen echt niet nodig, er is niets meer te lijmen.


    >> Reageer (1)
    09-07-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.En zo hobbelen we maar verder....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De PREformateur gaat nu preformateren. Straks blijft er van de belgische harde schijf niets meer over, dan krijgen we uiteindelijk een SEPARATEUR.


    >> Reageer (2)
    04-07-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat ons in de regimepers verzwegen wordt....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De Haitaanse boeren hebben kordaat besloten het vergiftigte geschenk dat Bil Clinton hen bracht in de vorm van enkele tonnen gengemanipuleerd zaadgoed van de firma Monsanto te verbranden. Dit zaadgoed van de firma Monsanto kan niet voor een volgende oogst gebruikt worden en moet telkens nieuw bij Monsanto gekocht worden met de daarbijhorende onkruidbestrijdingsmiddellen. Monsanta staat bekend als een door en door corrupte firma. Vele Mexicaanse boeren hebben al
    zelfmoord gepleegt nadat zij met het gengemanipuleerde zaadgoed van Monsanto bedrogen werden. De Haitaanse boeren willen niet ook na de catastrofe die het land meemaakte ook nog hun bodem vergiften.
    Bron: KOP NACHRICHTEN.

    De Duitse Bundeskanzlerin Merckel heeft de chefredacteurs van de duitse kranten tot zich ontboden en hen opgedragen om de waarheid over de financiele crisis niet in hun kranten te vermelden, want meent zij, als de mensen de echte waarheid zouden kennen brengt dat een stormloop op de banken teweeg om de spaartegoeden af te halen.
    Het verzwijgen van de waarheid hebben we in Duitsland als eens meegemaakt en daarna nog eens in de DDR. Angela Merckel heeft haar afstamming niet verloochend, het Volk mag de waarheid niet weten! En de pers moet schriiven wat het regime wil!
    Bron: KOP NACHRICHTEN.

    De nieuwe Duitse Bundespresident Christian Wulff heeft de Duitsers opgeroepen tot een beter multicultureel samenwerken.
    Vele Duitsers fragen zich nu af of Wulff president der Duitsers wordt of van de allochtonen.
    Bron: POLITICALL iNCORRECT.




    >> Reageer (3)


    Archief per jaar
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • -0001


    Welkom op mijn blog!
    Laatste commentaren
  • Beste Kartuizer (Jean)
        op Groeten uit ostbelgistan 20 november 2017....
  • Beste Kartuizer (Marnix)
        op Groeten uit ostbelgistan 20 november 2017....
  • Hallo Kartuizer (Jean)
        op Groeten uit ostbelgistan 12 november 2017...
  • hallo Kartuizer (johan1944)
        op Groeten uit ostbelgistan 12 november 2017...
  • De winter heeft zijn intocht gehouden, (Marnix)
        op Groeten uit ostbelgistan 12 november 2017...
  • E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Blog als favoriet !

    Foto

    Mijn favorieten
  • seniorennet.be Angeltjes
  • seniorennet, be Poli
  • seniorennet. be Digitalia
  • seniorennet. be Uitkijktoren

  • Foto

    Mijn favorieten
  • seniorennet.be
  • R.A.A.´s Krantje

  • Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Welkom op mijn blog!
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    camillefox_antiek
    blog.seniorennet.be/camille
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    crea_powerpointgroep
    blog.seniorennet.be/crea_po
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Vlaamse culturele rijkdom
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Archief per jaar
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • -0001

    Zoeken in blog


    Zoeken met Google



    Blog als favoriet !

    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!