Inhoud blog
  • Franse brioche
  • Lemrachem & pindakoekjes
  • Gevulde groentes met rijst en gehakt
  • koffiebroodjes
  • 5 soorten pizzas
  • Bieslookbroodjes
  • Diamant broodjes
  • koffiebroodjes en zachte broodjes
  • Simit (turkse bagels)
  • Feta slakken
  • Lemsemmen
  • Sfenj (Marokkaanse donuts)
  • Burgerbroodjes met gebakkenbroodjes
  • Tomaten paprika aubergine saus
  • Quiche met broccoli,fettakaas en creme fraiche
  • Berkoukech(mhamsa) marokkaanse soep
  • Chocolade lemoncurd muffins
  • Abrikozen cake
  • Pasta met groente en rundvlees
  • aarbeien cakerol
  • Zandkoekjes
  • Zemelen, tarwe griesmeel ,tarwebrood
  • Zachte zoete broodjes
  • Tonijn aardappel broodjes
  • Ronde zachte brood met roomkaas,honing en walnoten
  • Indiase curry met chapati
  • Batbot marokkaanse broodjes
  • Gevulde batbot met aardappel en tonijn
  • Scones naturel.
  • Krachel met bbr
  • Courgette schotel met fettakaas
  • Vlinder en hart brioche
  • Bloem Brioche
  • Pizza
  • Toast
  • Pizza
  • Mlauoi
  • Vlechtbrioche
  • Koeientong
  • Wortelcake
  • Tagine met vlees en groente
  • 4 Plaatpizza
  • Lemoncake
  • Chapati
  • Baps zachte broodjes.
  • Pizza uien rollen
  • Pizza rollen met gehakt en groente.
  • Matlou3
  • Chebakia
  • Bestilla
  • Franse brioche
  • Zoete brioche broodjes
  • Maisbroodjes (polenta broodjes)
  • Proficiat!
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Welkom in de keuken van kebdania
    kebdania
    01-07-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pizza rollen met gehakt en groente.
    Pizza rollen met gehakt en groente.

      500 gr bloem
      20 verse gist of 7 gr droge gist
      20 gr zout...
      3 etl zachte boter
      8 etl olijvenolie
      350 ml lauw water tot de deeg zacht is ,ik heb op gevoel gedaan.
      Vulling
      2 etl Italiaanse kruiden
      olijvenolie voor bakken
      1 grote uien dun gesneden en gebakken.
    5 paprika geel en rood dun gesneden.
    bakje champignons fijn gesneden.
    200 gr gehakt eerst met gehakte koriander en peterselie van beiden een kleine bosje fijn gesneden en 1 halve uitje geraspt toegevoegd samen met kruiden van zout ,peper ,komijn , paprikapoeder ,kurkuma en gemberpoeder van alle een kleine etlp nemen van de kruiden mix dit goed door de gehakt door om lekker in te trekken in de kruiden.
      zee zout
      peper.
      geraspte kaas naar wens 1 zakje voor de vulling en de decoratie op de broodjes.
      De vulling moet eerder bereid worden dan kan het afkoelen uitlekken.
      Sneed de uitjes en de groente ,bak ze in de pan met olijvenolie tot ze glazig is bak ze niet te zacht  lekker stevig anders kunnen ze snel verbranden in de oven.
      voeg de zout en Italiaanse kruiden roer dit goed samen.
      haal het van de vuur doe de groente in afdruip bak daaronder een diepe kom, de sappen moeten uit de uitjes anders komt het in de deeg, dan kan de deeg kapot maken, en te nattig dus droog laten lekken voor zeker 2 uur voor gebruik.
      Voorbereiding.
      Doe de bloem in kom ,voeg de gist bij de bloem de iets opgewarmde olijvenolie .
      roer alles goed door voeg de zout en water beetje bij beetje bij als je houdt van plakkerig deeg zoals ik dan neem iets meer water bij kan tot 400 ml zijn .
      kneed de zacht voor 10 minuten lang.
      Besmeer de kom met olie zet de deeg in ,en bedek het met plasticzak oom heen laat het rijzen voor 1 uur ongeveer tot de deeg genoeg is gerezen.
      Bestrijk de werk plek met olie rol het deeg uit tot een lap 25 x 40 cm dik.
      Verdeel de groente en de rauwe gehakt niet bakken  eventueel nog wat kruiden over de deeg rol laat de naden vrij .
      Rol deze lap stevig op.
      Sneed de rol in plakken en leg ze plat in de bakplaat bedekt met bakpapier en bestrooi het met kaas .
      Laat ze nog voor 30 minuten ongeveer rijzen.
      Verwarm de oven op 180.
      Druppel wat olijvenolie op de rols ,bak ze voor ongeveer 15-20 minuten lang.
      Eet smakelijk .


    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)


    Archief per week
  • 23/03-29/03 2015
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 02/05-08/05 2011

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Klik hier
    om dit blog bij uw favorieten te plaatsen!

    Startpagina !

    Klik hier
    om dit blog als uw startpagina in te stellen!

    Mijn favorieten
  • seniorennet.be

  • Archief per dag
  • 27-03-2015
  • 28-08-2014
  • 24-08-2014
  • 05-07-2014
  • 01-07-2014
  • 29-06-2014
  • 25-06-2014
  • 08-05-2011

    Gastenboek
  • Staat je blogje stil,jammer zeg toch een lieve groet
  • hallo
  • Trucker_John komt met zijn 10 tonner truck door de blogs gereden met zijn vriend Zeno_Blog
  • Succes met uw blog.

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Categorieën


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!