M. & Mevr Fooy, hele lieve mensen, hebben voor mij gezorgd voor ik bij mama en papa ben gaan wonen. Je kan even gaan kijken op : www.lovealoch.be
Hieronder een paar mooie foto's van mijn rasgenootjes
Parson Russell
20-07-2007
Bedrijf uit Kapellen lapt Dierenwelzijnswet aan laars.
KAPELLEN 19/07 (BELGA) = Het Federale Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen (FAVV) heeft in een bedrijf in Kapellen verschillende overtredingen op de Dierenwelzijnswet vastgesteld. Het bedrijf voerde asieldieren uit andere landen in met het oog op adoptie in België en de buurlanden. En dit terwijl Belgische asielen dagelijks verplicht zijn dieren te doen inslapen omdat het aanbod overweldigend is. Uit een controle van het FAVV in het bedrijf bleek bovendien dat de dieren niet gevaccineerd waren overeenkomstig de wettelijke voorschriften en dat ze niet klinisch onderzocht waren voor hun afreis. De dienst Dierenwelzijn zal aan de volgende minister een voorstel voorleggen om de invoer van asieldieren aan banden te leggen. Een dergelijke maatregel zou aansluiten bij het commercieel invoerverbod voor honden en katten dat ingaat op 1 januari 2009.
Paard en 7 honden wonen in huis, maar zoon moet in tent slapen.
Binnen in het huis troffen de speurders walgelijke taferelen aan...
Eén van de zeven honden die de speurders in het huis aantroffen.
Een koppel uit Modesto, in de Amerikaanse staat Californië, is aangeklaagd wegens het in gevaar brengen van hun kind. Het gezin, bestaande uit moeder Nichole Surkala, vader Joe Silva en hun twaalfjarige zoon, leefde samen in huis met een paard en zeven honden.
Het kind moest buiten in een tent slapen, omdat het huis vergeven was van de vliegen. Die vliegen werden aangetrokken door de viezigheid, uitwerpselen en etensresten, die overal in het huis lagen. De speurders, gealarmeerd door de buren die klaagden over de stank, konden hun ogen niet geloven toen ze het huis binnenstapten en besloten meteen om het kind en de dieren naar een betere plek over te brengen.
Voor sommige honden is het te veel gevraagd om blinden veilig langs allerlei obstakels te leiden. Een enkele leerling van de geleidehondenopleiding krijgt een tweede carrièrekans: als autismegeleidehond.
ZWOLLE - Eenmaal thuis uit school duikt Max, een blond jongetje van vijf, weg in de verste uithoek van de keuken. Het duurt een dik kwartier voor hij zijn gezicht weer laat zien. Pas met Joël aan zijn voeten, een grote zwarte labrador, durft hij vanuit zijn zitzakschommel in de kamer om zich heen te kijken.
Max is dan ook geen gewoon jongetje. Hij kan in paniek raken van vreemde geluiden en mensen. Hij vlucht dan weg of zet het op een gillen. Maar Max is lang niet altijd angstig. Hij kan ook vreselijk enthousiast worden van iets wat hij ziet, vertelt zijn moeder, Elke Siebelink.
,,Dan begint hij met zijn armen te fladderen. Hij wordt ook als een magneet aangetrokken door fonteinen. Inmiddels weten wij daarom precies wie in onze buurt een fontein in zijn tuin heeft staan.'' Nog zo'n opmerkelijke gewoonte: ,,Als de postbode net langs is geweest, racet Max naar alle brievenbussen in de buurt. De uitstekende post wordt dan alsnog netjes naar binnen geduwd.''
Al heel vroeg had Elke door dat haar zoon iets mankeerde. ,,Hij kon zichzelf veel te goed vermaken. Contact met anderen maakte hij niet of nauwelijks.'' Toen de officiële diagnose werd gesteld gaf dat rust, zegt ze. ,,Eindelijk kon ik een stempel op het gedrag plakken: mijn zoon is autist.''
Even de stad in gaan voor een boodschap met Max en zijn jongere zusje, gaf Elke snel op. ,,Dat was niet te doen. Dat was voor hem, voor zijn zusje en voor mij niet leuk. Ik werd bij voorbaat al gestrest door het idee dat hij misschien raar zou gaan doen.''
Max, die intussen uit zijn schommelzak is gekropen, legt zijn hoofd op de kop van de labrador. ,,Geef hem maar een kusje'', stimuleert Elke. ,,Ja, heel goed.''
Sinds de komst van autismegeleidehond Joël, pas drie weken geleden, is er veel veranderd in het gezin. Als ze nu naar buiten gaan, wordt Max met een riempje aan de labrador vastgemaakt. Hij krijgt daardoor niet de kans om weg te lopen. Doet hij dat wel, dan zet Joël zich schrap. Daar is hij op getraind.
Elke hoeft nu geen eindeloze discussies meer met Max te voeren waarom ze niet alle fonteinen bezoeken op weg naar de bakker. ,,Hij past zich gewoon aan de hond aan.'' De jongen is ook rustiger geworden door de hond. In de grote zwarte viervoeter heeft Max de ideale schuilplaats gevonden voor als het eng wordt en er te veel prikkels op hem af dreigen te komen.
Joël werd aanvankelijk getraind als blindengeleidehond. Maar toen bleek dat hij te makkelijk werd afgeleid door lekker voedsel, was die carrière bekeken. Daarbij vonden de trainers op de blindengeleidehondenschool Joël 'te passief'.
,,Sommige honden tonen te weinig initiatief en kunnen niet zelfstandig beslissen'', legt Peter van der Heijden, het hoofd van de KNGF-blindengeleidehondenopleiding uit. ,,Voor een autismegeleidehond is dat niet erg, want de ouder van het kind neemt de beslissingen en geeft de commando's. Maar een blinde of slechtziende moet natuurlijk wel op de hond alleen kunnen vertrouwen.''
Drie weken lang trainde Elke dagelijks met Joël. Daarna nam ze hem mee naar huis. Ze is één van de drie ouders die meedoen aan de proef van het Koninklijk Nederlands Geleidehonden Fonds (KNGF) met autismegeleidehonden. Volgend jaar wordt bekeken of de proef geslaagd is en meer honden als autismegeleider kunnen worden ingezet. Elke is nu al overdonderd door het resultaat. ,,Boodschappen doen gaat nu dankzij Joël zonder huil- of driftbui. In de schoenenwinkel liet ik Joël liggen en Max ging er zonder moeite netjes naast zitten. Ondertussen kon ik hem vragen welke kleur regenlaarzen hij wilde. Het zijn knalroze regenlaarzen geworden. Ongelooflijk, toch? Die had ik zelf nooit voor hem uitgezocht.''
Autismegeleidehonden Het KNGF blijft in de eerste plaats labradors, herders en golden retrievers opleiden tot blindengeleidenhond. Als de proef met de autismegeleidehonden slaagt, worden mogelijk meer honden die ongeschikt blijken als om blinden te begeleiden omgeschoold tot autismegeleidehond. Deze honden zijn alleen bedoeld voor gezinnen met een autistisch kind onder de tien jaar die daardoor erg in hun bewegingsvrijheid worden beperkt. Autismegeleidehonden werken vijf tot zes jaar en gaan dan met pensioen. De honden van de proef kunnen na hun werk bij het gezin blijven wonen. Tegen de tijd dat zij met pensioen gaan, kunnen Max en de andere twee autistische kinderen die nu een geleidehond hebben waarschijnlijk ook zonder hond veilig zelfstandig over straat.
Volle maan is gevaarlijk voor honden en katten. Dat blijkt uit de cijfers van de spoedafdeling aan de faculteit veeartsenij aan de Colorado State Universiteit. Het percentage behandelde katten steeg met 23 procent en het aantal honden met 28 procent in de dagen voor een volle maan en tijdens nachten met een volle maan. De verwondingen was heel divers, gaande van breuken tot hartproblemen.
Geloof "Praat je met dierenartsen of kennelhouders, dan hoor je op drukke avonden steeds de opmerking of het misschien wel volle maan is. Ze geloven dat het echt wel drukker is tijdens nachten met een volle maan", zegt onderzoeker Reagan Wells. Geloof en cijfers zijn één ding, een wetenschappelijk verantwoorde verklaring vinden, een uitdaging. "Het is moeilijk om besluiten te trekken uit de relatie volle maan en het hogere cijfer gewonde dieren", aldus Wells. Het onderzoek naar het gedrag van dieren en volle maan is niet nieuw. Een aantal studies uit 2001 bekeken de relatie tussen volle maan het aantal mensen met bijtwonden van dieren.
Beter zicht Een simpele verklaring voor het fenomeen is dat meer mensen en dieren actief zijn tijdens een nacht met een volle maan, gewoon omdat het zicht dan beter is, meldt foxnews.com.
Hond met metalen poot zorgt voor medische doorbraak.
(archieffoto)
Een Belgische herder met de naam 'Storm' is 's werelds eerste hond met een prothese, een metalen poot als het ware. Het is de eerste keer dat zo een ingreep wordt uitgevoerd en als de resultaten goed zijn, kunnen mensen er wellicht ook ooit van profiteren. Het bizarre aan de operatie is dat de huid van het dier zich ook kan vestigen aan het metaal.
"De operatie is nooit uitgevoerd op iets anders een menselijke vinger", vertelt dokter Fitzpatrick, die de operatie heeft uitgevoerd. De technologie biedt een uitweg aan mensen zonder armen of voeten. De dokter hoopt nu om een gelijkaardige operatie ook te doen op Britse soldaten die terugkomen uit Irak. De eigenaars van de hond verkozen amputatie boven in slaap doen.
Japan Airlines, de grootste Japanse luchtvaartmaatschappij, laat voortaan geen bulldogs meer toe op haar vluchten. De honden zijn door hun gerimpelde neus erg gevoelig aan temperatuurschommelingen op grote hoogte en kunnen daardoor sterven. De bulldog is een erg populair ras in Japan.
"Na overleg met dierenartsen hebben we beslist om geen bulldogs meer te vervoeren", verklaarde een woordvoerder van de luchtvaartmaatschappij. Japan Airlines neemt de beslissing nadat verschillende honden zwaar ziek werden of overleden in de lucht. Naast de temperatuur zijn de dieren gevoelig aan de vochtigheid.
All Nippon Airways (ANA), de andere grote maatschappij in Japan, aanvaardt enkel nog bulldogs op de binnenlandse vluchten.
Een hond is een van de slachtoffers van het recent ingevoerde rookverbod in het Verenigd Koninkrijk. Baasjes Sarah en John Taylor zeggen dat hun hond Archie graag de rook van sigaretten in cafés inademde.
"Hij hield ervan om naar rokende mensen te kijken en telkens als die persoon stopte met roken, vestigde hij zijn aandacht op iemand anders", legt Sarah uit. "Het lijkt vreemd, maar hij was er dus echt aan verslaafd." Lokale bewoners raden de baasjes nu aan om een nicotinepleister te gebruiken. "Maar ik denk dat we meer succes zullen hebben met een nicotinekoekje", grapt Sarah.
Koop een hond en vul de vragenlijst in Binnenkort zal iedereen die een hond wil kopen eerst een vragenlijst moeten invullen, en dit zowel in dierenwinkels als asielen. Dit is een van de maatregelen die minister van Dierenwelzijn Rudy Demotte deze week in een Koninklijk besluit op de ministerraad heeft voorgelegd. BLID is niet volledig akkoord met dit initiatief.
De vragenlijst zou een beeld scheppen van waar en bij wie de hond terecht zal komen. Op basis van de antwoorden beslist de verkoper of je geschikt bent om een hond te houden. De bedoeling van deze maatregel is ongevallen met honden voorkomen.
BLID is niet helemaal akkoord met Koninklijk besluit van minister Rudy Demotte. BLID keurt de vragenlijst niet af, maar de organisatie vindt dat de lokale politie beter kan beslissen of de koper de hond krijgt of niet. Zij zijn namelijk het beste op de hoogte of er al dan niet reeds problemen zijn geweest met de kandidaat-koper op het gebied van dieren! Trouwens een verkoper zal steeds blijven verkopen zegt de woordvoerder van BLID.
BILID wil dat dierenbeschermingen ook moeten betrokken worden. Want zij kunnen eventueel een plaatselijk bezoek brengen aan de kandidaat-koper om te zien waar de hond terecht komt. Dierenbeschermingen hebben ervaring met dit soort zaken en er moet dus zeker rekening gehouden worden met hun advies! Aldus BLID.
Honden op het strand Afgelopen weekend kreeg BLID enkele telefoontjes met de vraag welke badplaatsen aan de Belgische kust hondvriendelijk zijn. BLID zocht naar informatie op de websites van de kustgemeenten naar informatie over honden. Hun eerste bevinding is dat bijna iedere kustgemeente honden op het strand verbiedt vanaf de paasvakantie tot september.
Dit is discriminatie van gezinnen die met hun hond op vakantie willen zeg BLID. Enkel in Middelkerke en Knokke vonden ze locaties waar dit verbod niet geldt. In Middelkerke zijn honden het hele jaar door op het strand toegelaten in de afgebakende zones ten oosten van het speelplein Pirato en ten westen van Sint-Laureins.
In Knokke mogen de viervoeters het ganse jaar op het strandgedeelte tussen de Oosthinderstraat en de Zwinmonding.
Ten tweede ontdekte BLID dat sommige kustgemeenten Pitbullterriërs niet toelaten. Maar BLID nam de proef op de som en belde enkele campings met de vraag of de hond mee mocht. En wat blijkt? Geen enkele camping vermeldde dat Pitbullterriërs niet toegelaten zijn door de gemeente. Campings en hotels geven dus niet de informatie die de gemeente hen oplegt.
Blid trekt hieruit zijn conclusie en denkt dat hondeneigenaars blijkbaar een vakantie moeten boeken in de Ardennen, indien ze willen genieten van een ongeremde vakantie met hun hond. Daarom vragen ze aan iedere kustgemeente om in de toekomst zones te voorzien waar hondeneigenaars met hun hond op het strand kunnen lopen. Anders kan het wel eens zover komen dat we binnenkort genoodzaakt zijn om honden naar een pension te brengen voor een vakantie aan de kust.
AMSTERDAM - Elwood, een tweejarige kruising tussen een Chinese naakthond en een chihuahua, is vrijdag in de VS gekroond tot lelijkste hond van de wereld. Het hondje, dat alleen op zijn kop een pluk wit haar heeft, wordt ook wel ET genoemd vanwege zijn gelijkenis met dat sciencefictionfiguurtje.
Bazin Karen Quigley vertelde dat zij Elwood twee jaar geleden van de dood heeft gered. De fokker dacht dat hij te lelijk was om te verkopen en wilde hem laten inslapen. "En nu, haha, zit Elwood overal op internet en vinden de mensen hem leuk en grappig", aldus Quigley, die duizend dollar prijzengeld mee naar huis mag nemen.
De meeste deelnemers aan de lelijkste-hondenwedstrijd waren Chinese naakthonden, een soort die behalve door zijn naaktheid opvalt door zijn hanekam, bolle ogen en lange, scheef uit de bek hangende tong.
Dat honden mensen imiteren was al bekend. Maar dat ze afhankelijk van de situatie beslissen of ze het gedrag overnemen was nieuw.
Liever de muil Onderzoekers aan de universiteit van Wenen ontdekten dat honden bepaald gedrag enkel overnamen als ze zagen dat er een keuze was. Honden gebruiken het liefst hun muil om iets te verkrijgen. Dat bleek ook uit de controlegroep waarbij 85 procent van de honden met hun muil probeerde een snoepje te krijgen door op een houten plankje te duwen. Als ze zagen dat het ook met hun voorpoot kon, zouden ze hun gedrag dan veranderen?
Met de poot De onderzoekers trainden de hond Guinness haar poot te gebruiken om het snoepje te krijgen door op het houten plankje te duwen. De groep honden die haar dat zagen doen mét een bal in haar muil, namen het gedrag slechts in 20 procent van de gevallen over. Bij de groep honden die Guinness het plankje zagen bedienen terwijl ze niets in haar muil had, steeg het aantal imitators tot 83 procent.
Baby's De onderzoekers baseerden zich voor de experimenten op babys van 14 maand. Zij zullen het lichtknopje enkel met hun hoofd bedienen als ze hebben gezien dat hun moeders het ook doen zonder iets in hun handen. Als mama de wasmand vastheeft en het gedrag stelt, nemen de babys het gedrag niet over. De verklaring is wellicht dat de babys denken dat het gedrag gesteld werd omdat er geen andere keuze was, de handen waren immers niet vrij.
Geen blind gekopieer De onderzoekers zijn in de wolken. Of ze gedrag overnemen is duidelijk afhankelijk van de situatie. Ze nemen het dus niet zomaar blind over, ze denken er echt wel over na, zegt Zsofia Viranyi van de Universiteit in Boedapest, die meehiel op het experiment op poten te zetten. De resultaten werden gepubliceerd in het wetenschappelijke tijdschrift Current Biology.
Meer huisdieren te koop via internet in vakantieperiode.
Heel wat asielen zitten vol, dus zoeken baasjes naar een andere manier om van hun dier af te raken.
Het aantal huisdieren dat via het internet te koop wordt aangeboden, stijgt sterk. De Vlaamse Vereniging voor Dierenbescherming vindt dat een kwalijke evolutie. Dat meldt de vrt.
Met de vakantie voor de deur zijn veel mensen hun huisdier liever kwijt dan rijk. Omdat de dierenasielen al overvol zitten, proberen steeds meer mensen hun dier te verkopen via een zoekertjeswebsite.
Op 2dehands.be zijn er dubbel zoveel honden en katten te koop als gewoonlijk. Ook andere huisdieren duiken plots in grote aantallen op. In totaal zijn er meer dan 10.000 zoekertjes.
Maar de Vlaamse Vereniging voor Dierenbescherming vindt het een kwalijke evolutie dat dieren via het internet worden verkocht. Ze vindt dan ook dat de verstrengde wet op de verkoop van dieren in winkels weinig zin heeft.
Bovendien vreest de vereniging dat de internetverkoop de asielen niet zullen ontlasten. Want als de dieren niet verkocht raken, brengen de baasjes ze uiteindelijk toch nog naar het asiel.
Een andere website, Hebbes.be, weigert zoekertjes van particulieren die dieren willen verkopen.
MAINE - De zwarte labrador Molly heeft in drie weken zon 200 km afgelegd om naar huis te komen.
Molly met een familielid van zijn overleden baasje.
De eigenaar verdronk toen zijn boot omsloeg. Aangenomen werd dat ook de hond was verdronken. De speurtocht voerde de hond door onherbergzaam gebied in de staat Maine in de VS. Molly werd herenigd met gezinsleden.
Politiespeurhonden vorig jaar goed voor 74 vermisten.
De speurhonden van de federale politie hebben vorig jaar 74 vermiste personen teruggevonden en 73 criminelen opgespoord. In totaal werden de speurneuzen 3.293 keer ingezet in 2006, of zowat 9 keer per dag. Dat laat de federale politie weten in een persbericht.
Mensen vinden Dankzij de speurhonden zijn het voorbije jaar 69 levende en 5 overleden personen teruggevonden. De dieren bleken ook nuttig in zowat 135 gevallen doordat ze elementen ontdekten die het onderzoek vooruit geholpen hebben. Daarnaast werden met de hulp van de honden 73 criminelen opgespoord.
Heroïne Dankzij de speciaal daarvoor opgeleide drugshonden kon de politie in 2006 grote hoeveelheden drugs (69 kg marihuana, 19 kg hasj, 26 kg cocaïne, 25 kg heroïne, 22.000 xtc-pillen, 23.000 cannabisplanten, ...) in beslag nemen en 1.137 personen die drugs bij zich hadden, onderscheppen.
Brandversnellende producten De brandhaard-detectiehonden zijn in 291 gevallen ingezet en konden in 169 gevallen daarvan de aanwezigheid van brandversnellende producten aantonen. De dienst Hondensteun van de federale politie, bestaande uit 34 hondenteams, werd al in 1968 in het leven geroepen. In 2006 heeft de dienst Hondensteun 33 teams opgeleid.
Dog Show Wie de speurhonden van de federale politie aan het werk wil zien, kan dit weekend naar de Brussels Dog Show op de Heizel in Brussel. Thema van de show is dit jaar "Gebruikshonden in dienst van ons land". De politie geeft er korte demonstraties met drugs-, patrouille- en brandhaard-detectiehonden.
Een Chinese hond heeft iets heel gemerkwaardigs gepresteerd : ze is bevallen van een kitten. Het katje kwam ter wereld na twee echte puppy's. De moederhond is prompt een lokale beroemdheid geworden in het dorp Huayang, nabij Jiangyan. De dorpelingen willen dat wonder met eigen ogen aanschouwen, waardoor het in het huisje een komen en gaan van buren is.
Eigenaar Hua Chengpeng : "We waren zeer verbaasd. Maar het is echt een kat, en helemaal geen hond." Volgens lokale dierenartsen is dat niet helemaal waar. "Volgens ons is het wel degelijk een hond, die er uitziet als een kat door enkele genmutatues." Veel bewijs om die stelling te onderbouwen hebben de dierenartsen evenwel niet echt, behalve dat het katje 'keft' als een puppy.
Japan opent eerste bejaardentehuis voor huisdieren.
Het eerste bejaardentehuis voor honden opent later dit jaar in Japan. De honden zullen er niet alleen verzorgt worden door dierenartsen, maar ook door andere honden. Het tehuis zal namelijk ook bevolkt worden door jongere honden om de oudere dieren zich wat jonger te laten voelen. 24 uur op 24 zal er een dierenarts beschikbaar zijn. Een verblijf in het tehuis kost de eigenaar van de hond maandelijks 98.000 yen (600 euro). De lijdende diertjes zullen ook vitaminekuren, aromatherapie en acapunctuur krijgen.
Een schijnzwangerschap of lactatio abnormalis kan zowel lichamelijke als geestelijke veranderingen met zich meebrengen. De teef gedraagt zich in het algemeen alsof ze een nest pups heeft geworpen. De schijndracht duurt net zo lang als de gewone dracht: ongeveer twee maanden. En tijdens die schijndracht kan de melkproductie zelfs op gang worden gebracht. Karakterieel zal de schijnzwangere hond enigszins veranderen, maar daar moet je als eigenaar nu ook niet direct voor panikeren. Het is niet zo overweldigend en ook maar tijdelijk. Enkele gedragsveranderingen kunnen zijn dat de hond stiller wordt, ze heeft een nest drang en zal veel aandacht vragen. Ze gedraagt zich dus als een teef die zich opmaakt om pups te werpen. Ze zal vaak rustiger zijn en op andere plaatsen gaan zitten dan anders en ze toont vaak ook een verhoogde eetlust. Zogezegd om reserve op te sparen voor de komende pups. Probeer om dit gedrag van de hond niet te versterken. Ga dus zeker niet te knuffelig met je hond om en ga ze zeker niet meer eten geven dan gewoonlijk. Op zich is een schijnzwangerschap niet gevaarlijk voor een hond, maar als de melkklieren telkens worden geactiveerd kan dat later wel gezondheidsproblemen opleveren of zelfs kanker. Is er overdreven melkproductie ga dan de veearts voor medicatie. Uit zichzelf zal het in elk geval niet stoppen. Een schijnzwangere teef zal haar denkbeeldige kroost verdedigen tot het uiterste. Enige omzichtigheid in de omgang met andere honden is dus geboden. De kans is er dat ze geprikkeld zal reageren op andere honden en zeker naar teven toe. Dit komt door de gestoorde hormonale huishouding. Tegenover mensen is dit minder het geval. Kijk toch uit bij vreemden die met haar in aanraking komen. Er zijn honden die tijdens hun schijnzwangerschap elkaar naar de keel vliegen en enkele weken later vrolijk met elkaar spelen. Als het uit de hand moest lopen kan je de hormonen met medicijnen in evenwicht brengen zodat de schijndracht sneller voorbij zal zijn. Vraag daarom raad aan je dierenarts. Je kan een schijnzwangerschap enkel voorkomen door een sterilisatie. Dit is te overwegen indien het vaak voorkomt bij dezelfde teef. Ga gewoon eventjes anders om met je hond. Neem bv. eens een andere wandelroute. Afleiding is nodig, anders blijft die hond maar aan één ding denken: pups.
Ons Yankee is vandaag om 10u bij de dierenarts toegekomen. Ze is onder de middag geopereerd en om 16u mocht ik al eens bellen. En om 17u mochten we ze al gaan halen. Voor de operatie is ze eerst nog onderzocht geweest en blijkt dat ze schijnzwanger is. Daardoor is er twijfel ontstaan of de operatie misschien verlegt moest worden. Want een sterilisatie tijdens schijnzwangerschap zou de schijnzwangerschap kunnen verlengen voor lange tijd. Schijnzwangerschap zou wel geen fysieke pijn veroorzaken maar kan wel op het karakter inspelen zoals bv.aanhankelijkheid, nestjes maken met haar poppetjes, agressie, enz. Maar aangezien ze toch veel vocht verlies uit haar baarmoeder kon de operatie uiteindelijk beter niet verlegt worden om baarmoederkanker te voorkomen. Maar uiteindelijk is alles goed verlopen en moet ze vanaf morgen medicatie innemen voor haar schijnzwangerschap. Alvast bedankt aan de hele ploeg van de dierenartsen praktijk 'De Molenhoek' uit Ninove. (klik op de foto)
Ik ben Yankee
Ik ben een vrouw en woon in Meerbeke (België) en mijn beroep is bewaakster van mijn huisje.
Ik ben geboren op 14/06/2004 en ben nu dus 20 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: wandelen, spelen .
ik ben zeer aanhankelijk en kan niet zonder mama en papa die ik heel graag zie xxx
Over mijzelf
Ik ben Isabelle
Ik ben een vrouw en woon in Meerbeke () en mijn beroep is Administratief assisitente.
Ik ben geboren op 27/07/1983 en ben nu dus 41 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: Lezen, internet en zwemmen.
Yankee is eigenlijk een beetje mijn kindje
Over mijzelf
Ik ben Michaël
Ik ben een man en woon in Meerbeke () en mijn beroep is Bewakingsagent.
Ik ben geboren op 15/10/1982 en ben nu dus 42 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: internet,trainen,lezen en zwemmen.