Inhoud blog
  • Soep van zoete aardappel met taleggiokaas
  • lekker stoofpotje
  • Panini met peer,ham,basilicum,blauwe kaas en balsamicosiroop
  • weekmenu
  • filmpje bekijken roodbaars geliev te klikken op www/
    Zoeken in blog

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Welkom op mijn blog!
    Archief
  • Alle berichten
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    voedsel

    20-09-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Everzwijnblokjes met orval
    Everzwijnblokjes met orval
    ---------------------------
    4 personen
    ------------
    ingrediënten
    ------------
    700g everzwijnfilet
    100 gr boter
    3 uien
    2 el bloem
    2 flesjes orval
    1 el mosterd
    1 kruidentuiltje
    1 knolselder
    4 grote aardappelen
    peper en zout

    Bereiding:
    ----------
    Snij de everzwijnfilet in dobbelsteentjes van 2 cm.Pel de uien en snipper hem fijn.Reinig de knolselder en schil de aardappelen.Snij ze in stukjes.
    Bak het vlees in boter,voeg de uistukjes van 1 ui toe en breng op smaak met peper en zout.Strooi er de bloem over en laat goed achtereenvolgens de mosterd en het kruidentuiltje toe en laat alles onder gesloten deksel +-35 minuten zachtjes gaarsudderen.Haal de stukjes vlees uit de pan,zeef de saus en breng ze op smaak met peper en zout.Doe de gladde saus bij het vlees en hou het warm.
    Stoof de knolselder, de rest van de uien en de aardappelen in boter.Voeg een kopje water toe en kruid met peper enzout.Laat het geheel 15 minuten zachtjes gaarsudderen en pureer het geheel.Kruid eventueel ng met peper en zout.
    Verdeel het vlees over 4 borden en bestrooi met gehakte peterselie.Serveer met de puree.


    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)



    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Foto

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Blog als favoriet !

    Klik hier
    om dit blog bij uw favorieten te plaatsen!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Archief per week
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren

    E-mail mij

    Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.



    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!