Inhoud blog
  • Resultaat zelf gemaakte zuurkool
  • Kreeft Stroganoff
  • Een lekkere stoofschotel
  • Voorstel voor 1 dag
  • Tips om uw gewicht te beheersen (deel 2)
    Laatste commentaren
  • een lekker gerechtje (valerieke)
        op Kreeft Stroganoff
  • dhr (kees smolders)
        op Zelf zuurkool maken
  • dhr (kees smolders)
        op Zelf zuurkool maken
  • Eens uittesten (Carla)
        op Zelf zuurkool maken
  • Wat is gueuze? (Bocuse)
        op Mijn alom geliefd stoofvlees
  • Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    BOCUSE SONCK
    met tips, trucs en ervaringen
    Indien u vragen heeft of suggesties kunt u die altijd mailen.
    09-04-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Welkom
    Welkom culinaire liefhebbers, Daar onze website niet meer regelmatig aangepast wordt, laten we jullie via deze weg meegenieten van onze recepten. Indien je vragen hebt, kan je die natuurlijk altijd stellen en Bocuse zal ze beantwoorden. Tot straks bij het eerste recept. Bocuse

    09-04-2006 om 12:30 geschreven door Bocuse  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (6 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mijn alom geliefd stoofvlees

    KARBONADEN MET GUEUZE

    Recept: Voor 4 pers

    • -- 1 Kg karbonaden
    • -- 3 à 4 uien
    • -- 75 cl geuze
    • -- 30 gr tomatenpuree
    • -- 5 cl azijn
    • -- 2 sneden brood
    • -- 50 gr suiker
    • -- mosterd, thijm, laurier, peper, zout
    • -- bakmargarine

    Bereiding:

    - Het vlees fel aankleuren in zeer hete pan met de margarine.
    - Na elke bakbeurt de pan blussen met een weinig water en in de stoofpot gieten.
    - Bij de laatste bakbeurt de pan niet blussen en er onmiddellijk de gesneden uien in aankleuren. Bestrooien met de suiker en laten goudgeel karamelliseren.
    - De pan blussen met de azijn en bij het vlees voegen.
    - Overgieten met het bier.
    - Tomatenpuree bijvoegen.
    - Kruiden met thijm, laurier, peper en zout.
    - De sneden brood, dik besmeerd met mosterd bovenop leggen.
    - Afgedekt laten stoven tot gaarheid ( 1,5 uur ).
    - Verder afsmaken naar keuze en indien nodig een weinig bijbinden (bruine roux van maizena).

    SMAKELIJK !

    09-04-2006 om 00:00 geschreven door Bocuse  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (10 Stemmen)
    >> Reageer (2)


    Blog als favoriet !

    Sites die ik opbouw / bijwerk
  • PZ Druivenstreek
  • Stamcafé De Kroeg
  • Schrijnwerker te Overijse

  • Archief per week
  • 19/03-25/03 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 03/04-09/04 2006

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!