met tips, trucs en ervaringen Indien u vragen heeft of suggesties kunt u die altijd mailen.
09-04-2006
Welkom
Welkom culinaire liefhebbers,
Daar onze website niet meer regelmatig aangepast wordt, laten we jullie via deze weg meegenieten van onze recepten. Indien je vragen hebt, kan je die natuurlijk altijd stellen en Bocuse zal ze beantwoorden.
Tot straks bij het eerste recept.
Bocuse
- Het vlees fel aankleuren in zeer hete pan met de margarine.
- Na elke bakbeurt de pan blussen met een weinig water en in de stoofpot gieten.
- Bij de laatste bakbeurt de pan niet blussen en er onmiddellijk de gesneden uien in aankleuren. Bestrooien met de suiker en laten goudgeel karamelliseren.
- De pan blussen met de azijn en bij het vlees voegen.
- Overgieten met het bier.
- Tomatenpuree bijvoegen.
- Kruiden met thijm, laurier, peper en zout.
- De sneden brood, dik besmeerd met mosterd bovenop leggen.
- Afgedekt laten stoven tot gaarheid ( 1,5 uur ).
- Verder afsmaken naar keuze en indien nodig een weinig bijbinden (bruine roux van maizena).