BRECHT
Laat je vrienden meekijken naar de blog. Stuur de link door !!



Nieuwsflitsen van St-Job-in-'t-Goor
06-04-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Wandelen met de Natuurgidsen : zondag 10 april
Klik op de afbeelding om de link te volgen De Natuurgidsen nodigen uit op een wandeling door domein De Merel.  Het domein is 15 hectare groot en was vroeger één van de eerste stortplaatsen van de stad Antwerpen. Het is aangekocht door de gemeente samen met enkele partners.  Deelnemen aan deze wandeling kan zondag 10 april om 14 uur. Men verzamelt aan de parking van Camping De Groene Linde, Schotensteenweg 64 in Brecht. Info bij Leon Wens, 03-663.74.23
 Bron: http://www.nieuwsblad.be
VMPA -Vereniging voor Milieueducatie Provincie Antwerpen vzw-Natuurwandelingen brengen het publiek, begeleid door een natuurgids, in nauw contact met de natuur en het milieu in eigen omgeving. Dikwijls is er een thema, aangepast aan het seizoen, de tijd van de dag of de bijzondere aspekten van een natuur- of wandelgebied. De duurtijd van een wandeling bedraagt gemiddeld 2 uur, tenzij anders vermeld. Deelnemen is kosteloos. Een veldkijker en een loep kunnen vaak goed dienst bewijzen.
Info VMPA:   http://www.vmpa.be/
Wandelkalender VMPA:   http://www.vmpa.be/teksten/Wandelkalender%202011.pdf

06-04-2011, 17:07 geschreven door alain denissen

Reageer (0)

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.mensen met een geheugenstoornis
Klik op de afbeelding om de link te volgen Tijdige diagnose is cruciaal. Theatervoorstelling ‘Uitgewist’ door Pol Goossens en infoavond op 9 april 2011 om 20 uur in gc Jan van der Noot.

 

Op 9 april 2011 komt de acteur Pol Goossen met een aangrijpend verhaal van een zoon wiens moeder lijdt aan een geheugenstoornis. Pol Goossen speelt dit keer geen theaterrol maar leest een verhaal voor dat veel verder gaat dan wat anekdotes van iemand die geen namen meer kan onthouden. Graag willen wij deze avond even stilstaan bij geheugenstoornissen.

 

Verschillende partners uit de regio lanceren het project “Dementie: tijdige diagnosestelling is cruciaal”. Bedoeling is om mensen met een beginnende geheugenstoornis tijdig te detecteren, zodat zij met de beste zorgen omringd kunnen worden.

 

Eigen aan de ziekte van Alzheimer is dat de persoon die lijdt aan de ziekte meestal niet zelf naar de dokter stapt met zijn of haar probleem. Soms worden de symptomen ook verborgen gehouden uit angst. Vaak is het dus de naaste omgeving die de symptomen van beginnende geheugenstoornissen moet herkennen, om zo professionele hulp in te roepen.  Daarom is het enorm belangrijk dat mensen de symptomen kennen en herkennen en dan samen met de potentiële patiënt naar de huisarts gaan voor verdere opvolging. Schoenen in de koelkast zetten lijkt onschuldig, maar wat als men op een dag de kookplaat vergeet af te zetten?

 

Verschillende partners uit de regio slaan de handen in elkaar om mensen met beginnende geheugenstoornissen en patiënten met dementie beter te begeleiden. Ook de lokale artsen zetten hun schouders onder het project en nemen deel aan de sensibiliseringscampagne.

 

Iedereen is van harte welkom. De toegang is gratis, inschrijving vereist.
Dienst Welzijn, Gemeentepark 1, 03 660 25 88
Bron: http://www.brecht.be

06-04-2011, 00:00 geschreven door alain denissen

Reageer (0)

05-04-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Competitie touwtrekken in Overbroek op 10 april 2011
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Competitie Powerrangers te Brecht - overbroek
op 10 april 2011  Locatie Brachaatbaan 10

Bron: http://www.touwtrekken.be

05-04-2011, 23:49 geschreven door alain denissen

Reageer (0)

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Spiegel van Brecht' is gerestaureerd
Klik op de afbeelding om de link te volgen De muur- en plafondschilderingen in het oud-gemeentehuis zijn gerestaureerd. De teksten en tekeningen worden 'De spiegel van Brecht' genoemd. Tijdens de Mudaeusfeesten konden de bezoekers kennismaken met de prachtige decoraties op de muren en het gewelf van de vroegere raadszaal. Het toont de wapenschilden van Brechtse families en van de heren van Brecht. Ook beroemdheden van de gemeente worden er afgebeeld en de namen van lokale burgemeesters worden vernoemd vanaf het einde van de achttiende eeuw tot de ingebruikname van het kasteel Neut als gemeentehuis. Namen van recente burgemeesters zijn toegevoegd. De schildering is oorspronkelijk het werk van Louis Bresseleers, overgrootvader van burgemeester Luc Aerts (CD&V).
Bron: http://www.nieuwsblad.be, foto :Neel Vermeiren

05-04-2011, 23:33 geschreven door alain denissen

Reageer (0)

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beperkte dienstverlening gemeentelijke diensten
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Wegens technische werken aan de computerprogramma's gaat er een beperkte dienstverlening zijn op vrijdag 8 april 2011.

Volgende diensten gaan hinder ondervinden:

  • Gemeentehuis 
  • Remise (personeelsdienst) 
  • Technische dienst (Van Pulstraat) 
  • Dienst Vrije tijd
  • Administratief Centrum Sint-Job-in-‘t-Goor
    Bron: http://www.brecht.be

05-04-2011, 00:00 geschreven door alain denissen

Reageer (0)

04-04-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.99e Scheldeprijs 6 april 2011
Klik op de afbeelding om de link te volgen Op woensdag 6 april 2011 strijkt het internationale wielerpeloton weer neer in Antwerpen voor de 99e Scheldeprijs. De Scheldeprijs staat nu op de kalender op de woensdag tussen de Ronde van Vlaanderen en Parijs – Roubaix, waardoor de meeste klassieke toprenners aan de start verschijnen. De Scheldeprijs start in een enig mooi decor, op de historische Grote Markt van Antwerpen en onder het oog van Brabo, in de schaduw van de kathedraal. De renners rijden door St-Job en Brecht. (zie parcours)
START
           Officieus :           12u15 – Antwerpen, Grote Markt , geneutraliseerd
  Officieel :                         12u30 – Schoten, Churchilllaan , aankomstlijn, na geneutraliseerde aanloop van 9,5 km. ( vliegende start )

AANKOMST  

               Churchilllaan – Schoten – na 200,0 km. ( 16u55 – 17u30 )

PARCOURS  : http://www.scheldeprijs.be/nl/elite-men/race/track

SCHELDEPRIJS 2010 : http://www.youtube.com/watch?v=vFt6BapjiO0&feature=related

Bron: http://www.scheldeprijs.be en http://www.youtube.com/



04-04-2011, 19:31 geschreven door alain denissen

Reageer (0)

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Infoavond over sociale woningen in Brecht.
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Informatie over het huren van een sociale woning :

-          wie komt in aanmerking voor de huur van een sociale woning ?

-          waar kan je in de gemeente een sociale woonst huren ?

-          hoe wordt de huurprijs bepaald ?

-          welke  nieuwe bouwplannen en sociaal huurmogelijkheden zijn er voorzien voor de toekomst ?

-         vele andere informatie  en vragen !

 

Informatie over de werking van het Sociaal Verhuurkantoor, dat eveneens betaalbare en kwaliteitsvolle woningen verhuurt

 

Informatie over het gemeentelijk woonloket : informatie over mogelijke premies voor huurders bij verbouwen, renoveren en huren. Wie komt in aanmerking voor gratis energiescans.

 

Naast de aangeboden informatie is er ook ruim de kans om vragen te stellen

 

Iedere geïnteresseerde  is welkom !

 

Met medewerking van:

Peter Van Hoffelen, directeur Sociale Huisvestingsmaatschappij De Voorkempen

Yann Blommaert,  coördinator Sociaal VerhuurKantoor Voorkempen

Anya Hoefnagels, gemeentelijk woonconsulente

 

Voor meer Informatie:

De Kar - Raf Janssen,  03 313 88 15 – in de 2de handsboetiek (ma.-wo. 13 uur tot 16 uur, zat.10 uur tot 12 uur) 03 664 19 87 – dekar.brecht@skynet.be - Eetcafé De Schakel : Emelie Eeckelaert – emelie.eeckelaert@gmail.com

Bron: http://www.brecht.be/


04-04-2011, 13:28 geschreven door alain denissen

Reageer (0)

03-04-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe fase voor werken Sint-jobsesteenweg in Maria-Ter-Heide.
Klik op de afbeelding om de link te volgen De werken aan de ovonde op het kruispunt Sint-jobsesteenweg en Brechtsebaan in Maria-Ter-Heide verlopen voorspoedig. Vanaf maandag 4 april wisselen fase 1 en fase 2 elkaar af.

Nu starten de werken aan de zuidzijde van de ovonde. Daarbij wordt de zuidzijde helemaal afgesloten voor het verkeer. De noordzijde die dan afgewerkt is, wordt voor verkeer opengesteld. Langs de zijde Overbroek worden automobilisten op de Brechtsebaan verplicht links af te slaan richting E19. Automobilisten op de Sint Jobsesteenweg komende van de Bredabaan kunnen de Brechtsebaan inslaan richting Overbroek. Langs de zijde Maria-ter-Heide wordt de Brechtsebaan volledig afgesloten ter hoogte van Sint Jobsesteenweg. Het plaatselijk verkeer moet omrijden via Bredabaan en Durentijdlei. Omdat de nieuwe verkeerssituatie enige aanpassing vergt, geldt een snelheidsbeperking van 30km/uur.

Bron: http://www.zoe.fm

03-04-2011, 17:48 geschreven door alain denissen

Reageer (0)

01-04-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Opening toeristisch seizoen Brecht
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Op zondag 1 mei 2011 organiseert Toerisme Provincie Antwerpen voor de negende keer de "Opening toeristisch seizoen" in de Antwerpse Kempen. Op deze dag hopen we opnieuw vele recreanten feestelijk te ontvangen in de toeristische infokantoren, attracties en bezienswaardigheden.  

In Brecht kan je deelnemen aan een huifkartocht door de Brechtse Heide met gids.We vertrekken aan brug 11 om 13.30 uur. Op de huifkar wordt er een drankje aangeboden door VVV Brecht. Vooraf inschrijven is verplicht. Kostprijs: € 5 volwassenen en € 2,5 kinderen (jonger dan 12 jaar).

Info en inschrijven:
Toerisme Brecht, Gemeentepark 1, Brecht, tel. 03 660 25 50.

Gastronomische huifkartochten

De gastronomische huifkartochten in Brecht, Sint-Job-in-'t-Goor en Sint-Lenaarts waren de voorbije drie jaar een groot succes! Zo'n 1300 mensen genoten deze drie jaar van de heerlijke mix van gastronomie, toerisme en geschiedenis en waren heel enthousiast over het concept! In navolging van dit succes organiseert toerisme Brecht dit jaar ook weer gastronomische huifkartochten.

http://www.brecht.be

01-04-2011, 23:05 geschreven door alain denissen

Reageer (0)

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw wandelnetwerk in de steigers.
Klik op de afbeelding om de link te volgen Vorig jaar werkten Brecht, Beerse, Lille, Malle, Ranst, Rijkevorsel, Schoten, Schilde, Vosselaar, Zandhoven en Zoersel, samen met het Regionaal Landschap de Voorkempen en Toerisme Provincie Antwerpen aan een nieuw wandelnetwerk.

Het nieuwe netwerk 'Kempense Hoven' is nu bijna klaar en biedt 500 km wandelingen aan. Het wandelnetwerk komt er naar analogie met het gekende  fietsknooppuntennetwerk. Dat betekent concreet dat een wandelaar zelf zijn tochten kan uitstippelen met de hulp van knooppunten. Vanaf april worden de borden van het nieuwe netwerk geplaatst.  Het gaat om rechthoekige, rood-witte borden. Vanaf de zomervakantie zal ook de wandelkaart te koop zijn.

Verdere informatie op: http://www.grenzelooswandelen.eu/1/grenzeloos-wandelen

Bron: http://www.zoe.fm

01-04-2011, 22:52 geschreven door alain denissen

Reageer (0)

30-03-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brecht: het aantal inwoners blijft stijgen
Klik op de afbeelding om de link te volgen In 1990 werd de kaap van 20.000 inwoners overschreden: nl. 20.172 .In het milleniumjaar 2000 werden  25.091 Brechtenaren geteld. in  2008 waren we al  met 27.169. Volgens een artikel in het Nieuwsblad (Bron : studiedienst Vlaamse regering)  worden er 31.462 Brechtenaren voorspeld tegen 2030.
Bronnen: http://www.provant.be/ en http://www.nieuwsblad.be
Uit art.gva van 30/03/11 "In Brecht is het goed wonen."
de vruchtbaarste grond ligt in Brecht, want daar groeide de bevolking maar liefst met 37 procent,
Verder stond er nog een verlanglijsje van de burgemeester Aerts:
1.een middelbare school
2.extra-bedrijventerreinen
3.méér treinen naar oa Mechelen,Brussel en Breda
4.een beter leefbaar (Brecht)centrum door afwerking ring
5.méér middelen voor senioren: méér serviceflats
6.de belastingen herbekijken, want senioren betalen er weinig.
Bron: gva dd 30/03/11
Commentaar
Helaas vinden we op dit lijstje vooral zaken die deelgemeente Brecht verbeteren. De verkeersproblemen in St-Job staan niet op het lijstje. Volgens hetzelfde artikel zal in Brecht in 2025 één Brechtenaar op vier +65 zijn. Het plan om de senioren in de toekomst méér te laten betalen lijkt mij erg discutabel. 

30-03-2011, 23:15 geschreven door alain denissen

Reageer (0)

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.feestelijke viering voor Gabriël Mudaeus
Klik op de afbeelding om de link te volgen Zo'n 450 jaar geleden stierf humanist en jurist Gabriël Mudaeus (1500-1560). Op 31 maart 2011 om 19u30 bent u van harte welkom in Brecht op de feestelijke viering ter ere van deze beroemde Brechtenaar, in het Gemeenschapscentrum Jan vander Noot in de Mudaeusstraat 9. Op het programma staan onder andere een academische lezing door prof. dr. Jan Papy, een inleidend woord door Martine Slachmuylders, een muzikaal intermezzo van fanfare "Vlijt en Eendracht", een inhuldiging van het beeld, een bezoek aan de tentoonstelling en een receptie in de raadzaal van het oud gemeentehuis.
Bron: http://www.law.ugent.be
"De val van Mudaeus": hier nog één maal hier te bekijken:
http://www.youtube.com/watch?v=6Crq5yo1DC4
Bron: http://www.youtube.com/
 

30-03-2011, 17:10 geschreven door alain denissen

Reageer (0)

29-03-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ruzie over parkeerplaatsen in St-Job.
Klik op de afbeelding om de link te volgen Afgelopen weekend kwam het tot een ruzie tussen de eigenaar van de bowling aan de Ontspanningslaan in St-Job en bezoekers van de nabijgelegen hockeyclub Antwerp.

De eigenaar van de bowlingzaak heeft er een stuk braakliggend terrein liggen. Een aantal wagens stond er zondagmiddag geparkeerd. Daarop sloot de man zijn terrein af en vroeg 5 euro parkeergeld. De autoeigenaren belden daarop de politie. Die moest tussenkomen om de gemoederen te bedaren. Uiteindelijk konden de bezoekers vertrekken zonder te betalen.

Bron: http://www.zoe.fm


29-03-2011, 23:21 geschreven door alain denissen

Reageer (0)

28-03-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dildoverkrachter riskeert 10 jaar cel in beroep.
Klik op de afbeelding om de link te volgen De Brechtse dildoverkrachter werd eerder veroordeeld tot 7 jaar celstraf, maar besloot in beroep te gaan. Nu riskeert hij echter 10 jaar opsluiting.

De man probeerde zijn slachtoffers steeds 's avonds te benaderen op een afgelegen weg in de regio Malle en Schilde. Het scenario was vrijwel telkens hetzelfde. De Brechtenaar was gemaskerd en gewapend met een groot mes en een voorbindpenis. De aanklaager eiste nu in beroep opnieuw de maximumstraf van 10 jaar. De rechter doet op 10 mei een uitspraak.

Bron: http://www.zoe.fm

28-03-2011, 23:54 geschreven door alain denissen

Reageer (0)

26-03-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.LEADER-projecten in de regio Noordekempen.
Klik op de afbeelding om de link te volgen Zowel dit jaar als in 2012 kunnen overheden, organisaties, plaatselijke verenigingen, ondernemers en inwoners van 10 gemeenten uit de Noorderkempen aanspraak maken op ongeveer 600.000 euro steun voor de realisatie van lokale plattelandsontwikkelingsprojecten die de hele gemeenschap ten goede komen.

Het gaat om zogenaamde LEADER-projecten. Om in aanmerking te komen voor de volgende projectronde, moet je een aanvraag indienen vóór 30 september. Goedgekeurde projecten kunnen in principe van start gaan vanaf januari 2012.
Je informeert je best goed op voorhand. Alle info op het telefoonnummer  014/ 85 27 07 en http://www.leadermarkaantekempen.be

Voor Brecht:

-Project: Brechtse Heide: de moeite waard!

Promotor: Regionaal Landschap Voorkempen

Totale kostprijs/LEADER-subsidie: 348. 000€ /150.000 €

-Project: Dynamisch Brecht in’t groen

Promotor : Gemeentebestuur Brecht

Totale projectkost: 8.700 euro  LEADER: 5.655 euro

-Project: Mudaeusjaar 2010

Promotor : Gemeentebestuur Brecht

Totale projectkost: 5980 euro LEADER: 3887 euro

Bron: http://www.leadermarkaantekempen.be en http://www.zoe.fm

26-03-2011, 12:55 geschreven door alain denissen

Reageer (0)

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gezocht: Margriet en Willy
Klik op de afbeelding om de link te volgen Toon Cuyvers vond vandaag tijdens het spelen op een braakliggend crossterreintje in de Prinsstraat te Sint Lenaarts een trouwring van Margriet en Willy, getrouwd op 28/12/1968.
Toon zou het prettig vinden wanneer hij de ring terug kan bezorgen aan de eigenaars. Wie een mailtje stuurt naar brecht@nieuwsblad.be brengen we in contact met Toon en zijn papa.
Bron: http://www.nieuwsblad.be/article/detail.aspx?articleid=BLNVE_20110326_001&postcode=2960

26-03-2011, 12:05 geschreven door alain denissen

Reageer (0)

25-03-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zitting van College van Burgemeester en Schepenen maandag 14 maart 2011.
Klik op de afbeelding om de link te volgen Gedurende de werkzaamheden in de Brugstraat wordt een snelheidsbeperking van max. 30 km/uur
ingevoerd in de Kapelweg, A. De Clerckstraat, Edith Cavelllaan, Ebeslaan tussen Brugstraat en
Dremelheidebaan, Dremelheidebaan en Bergsebaan. Deze maatregel gaat onmiddellijk in.
Bron: notulen college 14 maart 2011
Let even op de verkeersborden van de Pallieterlaan: het zijn beschilderde boomstammen. Wel stevig maar zijn ze wettelijk in orde ????

25-03-2011, 17:07 geschreven door alain denissen

Reageer (0)

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brand vernielt woning Sint-Job-in-'t-Goor
Klik op de afbeelding om de link te volgen In Sint-Job-in-'t-Goor, een deelgemeente van Brecht, heeft een brand vannacht schade aangericht aan een woning in de Renlaan. De oorzaak van de brand is nog niet bekend.

De brand ontstond in de garage en dreigde over te slaan naar de twee naastgelegen woningen. De bewoners van de drie huizen moesten worden geëvacueerd, niemand raakte gewond.

De brandweer van Brecht kreeg hulp van de korpsen van Zoersel en Schoten om het vuur onder controle te krijgen. De garage is uitgebrand, ook de achterbouw van de getroffen woning liep schade op. De bewoners worden elders opgevangen.

Bron: http://www.deredactie.be/cm/vrtnieuws/regio/antwerpen/110325_Brand_SintJob


25-03-2011, 13:01 geschreven door alain denissen

Reageer (0)

24-03-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sportief Brecht
Klik op de afbeelding om de link te volgen Lopers: Bosloop aan Clara Fey
Op zondag 27 maart 2011 organiseert de jogclub van Brecht, Runnin’ Brecht vzw, haar jaarlijkse bosloop in de deelgemeente St.- Job in ’t Goor. De deelnemers aan de 3 km, 5 km en 12 km worden verwacht in het sportcomplex van Campus Clara Fey, Bethaniënlei 5 te St.-Job in’t Goor met vrije start tussen 9 tot 12 uur. Iedereen die 3 km of meer kan joggen wordt dan ook verwacht. Deelnemen en de longen vol gezonde zuurstof pompen is sowieso winnen. Er zijn drie afstanden voorzien, met name 3 km, 5 km en 12 km. Ook dit jaar is een kids-run van 1 km (6-12 jaar) die een gezamenlijke start kent om 10 uur.
Inschrijven en info : http://www.bosloopbrecht.be/index.html
Bron : http://www.bosloopbrecht.be/index.html en http://www.nieuwsblad.be/

Wandelaars: Wandelknoopppuntennetwerk wordt ingehuldigd
Het wandelknooppuntennetwerk is vergelijkbaar met het fietsknooppuntennetwerk.Er is een netwerk van wandelpaden aangelegd in Brasschaat, Brecht, Essen, Kalmthout, Kapellen, Stabroek en Wuustwezel. Woensdag 30 maart wordt het in Horendonk-Essen ingehuldigd.
Bron: http://www.nieuwsblad.be/

Website Sportiefbrecht kan je aanklikken op de rechter kolom van mijn blog onder gemeente Brecht.

24-03-2011, 20:07 geschreven door alain denissen

Reageer (0)

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fietspad Koeistraat tussen 's-Gravenwezel en Sint-Job.
Klik op de afbeelding om de link te volgen De Koeistraat in 's-Gravenwezel vormde reeds lang een ontbrekende schakel in het fietsknooppuntennetwerk van de provincie Antwerpen. Daarom werd er onlagns,in samenspraak met Toerisme Provincie Antwerpen, besloten om er een nieuw fietspad in grijze beton aan te leggen.

De Provincie investeerde trouwens ook mee in de realisatie van dit project. Het nieuwe fietspad biedt een comfortabele verbinding tussen 's-Gravenwezel en Sint-Job voor de vele recreanten die gebruik maken van het fietsknooppuntennetwerk. De zandstrook naast het fietspad kan gebruikt worden door wandelaars en ruiters.

Bron: http://www.zoe.fm/

24-03-2011, 17:31 geschreven door alain denissen

Reageer (0)

Archief per maand
  • 10-2013
  • 06-2013
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!