Inhoud blog
  • KOOKVURIGE PASSIE
  • Gepocheerde zalm belle vue
  • Baskische bacalao al pil pil
  • Scotch pies
  • Geutelingen - een uniek gerecht uit de Vlaamse Ardennen
  • Hertenkalffrikassee
  • Marmietje met Noordzeevis
  • Paling in champignonroomsaus
  • Smeus
  • Everzwijn in portosaus met vijgen en dadelsalsa
  • Kip en currysaus met knoflook en paprika
  • Varkenshaasje met wortelroomsaus
  • Luikse salade met boerenworst
  • Kreeftencocktail
  • Kneukels
  • Pikante lamscurry
  • Antipasti italiani
  • Roggewangetjes met zeekraalpuree
  • Varkenswangetjes op normandische wijze
  • Coupe advocaat
  • Salade niçoise met verse tonijn en ansjovis
  • Kip De Lombarde
  • Zelfgemaakte limoncello
  • Parelhoen op de plancha in paprikaroomsaus
  • Worteltagliatelle met Siciliaanse saus
  • Kip Marengo - poulet à la Marengo
  • Paling in tomatenroomsaus
  • Vegetarische lasagne zonder pasta
  • Gebakken mosseltjes met spekjes
  • Provençaalse rouille
  • Frivole zomerse salade
  • Tongscharfilets in krabsaus
  • Zeekraalpuree
  • Smeus
  • Rog in 't zuur
  • Amandelmousse met granité van Picon
  • Kreeft ‘Belle Vue’
  • Sardientjes a beccafico - sarde a beccafico
  • Lauwe tonijnsalade met guacamole
  • Open lasagne met zalm en pesto
  • Worteltagliatelle met Siciliaanse saus
  • Salade van rode biet en banaan
  • Aardappelkroketten met parmezaanse kaas
  • Aardbeienconfituur zonder suiker
  • Forelmousse met gemarineerde rode biet
  • Cocktail van koningskrab met avocadocrème
  • Brandade van forel
  • Bloody Mary hapje met gerookte zalm
  • Kip in roomsaus
  • Quatre-quarts cake
  • Hollandse Nieuwe met wilde asperges, rode biet en appeljenever.
  • Advokaatijstaart
  • Kalfszwezerik met wortel-pastinaakpuree
  • les demoiselles de Cherbourg à la crème - kreeft op de wijze van Cherbourg
  • IJstaart met bosvruchten
  • Kaasfondue 'royal'
  • Reebiefstuk met schorseneren
  • Broodje kebab met warme knoflooksaus
  • Pepersteak met peperroomsaus
  • Kerststronk met boterroom
  • Kabeljauw met mosterdsaus uit Denemarken
  • VOLLEDIGE FEESTMENU'S VOOR DE FEESTDAGEN
  • WILDRECEPTEN VOOR DE FEESTDAGEN
  • Hert met herfstfruit en portosaus
  • PAPRIKA ENCHILADAS UIT DE OVEN
  • KALKOEN IN PAPRIKAROOMLSAUS MET MOZZARELLA
  • L'AVISANCE - STREEKGERECHT UIT NAMEN
  • ANANASBURGER MET JACK DANIEL'S SAUS
  • SCHWARZWÄLDER KIRSCH GEBAKJE
  • NASI GORENG - GEBAKKEN RIJST
  • ZOETE AARDAPPELPUREE MET FETA
  • YOGHURTTAART MET AARDBEIEN
  • CALDEIRADA DE PEIXTE
  • SCHELVIS EN ASPERGES MET DASLOOKSAUS
  • LASAGNE MET KIP EN PESTO
  • TAJINE MET KONIJN EN BLAUWE BOSBESSEN
  • RÖSTI VAN ZOETE AARDAPPELEN MET UI
  • TRAAGGEGAARDE LAMSSTEAK MET HONING-TIJMSAUS
  • MALTEZER KONIJN
  • HESPENROLLETJES MET ASPERGES
  • PARELHOEN MET DUINVOETJE EN PICONSAUS
  • KERVELSTOEMP MET GRIJZE GARNALEN
  • ZALMROLLETJES MET MIERIKSWORTEL
  • VARKENSWANGETJES MET MOSTERDROOMSAUS
  • BLOEMKOOLNESTJES IN MASCARPONESAUS
  • TONIJNSALADE MET DASLOOK
  • OSSENSTAARTSOEP en OSSENSTAARTROOMSOEP
  • Hallo iedereen! Blij dat je mijn blog bezoekt!
    Zoeken in blog

    Welkom op mijn blog!
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    CREATIEF KOKEN
    de kookvurige passie
    https://www.creatief-koken.be/
    04-12-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kabeljauw met mosterdsaus uit Denemarken
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Kabeljauw met mosterdsaus ofwel ‘kogt torsk med sennepsauce’ is het traditionele eindejaarsgerecht in Denemarken. Het dateert al uit de 18e eeuw. Wat dit banaal stuk vis met een mosterdsausje speciaal maakt, lees je hier, als je op de foto klikt.

     

    04-12-2020 om 00:00 geschreven door Hobbykok Chris  


    30-11-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VOLLEDIGE FEESTMENU'S VOOR DE FEESTDAGEN
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Uitgewerkte feestmenu's van het aperitief tot en met de koffie. 
    Klik op de foto voor de recepten.

    30-11-2020 om 09:28 geschreven door Hobbykok Chris  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WILDRECEPTEN VOOR DE FEESTDAGEN
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Inspiratie nodig voor jouw feestmenu?
    Klik op de foto en bekijk tientallen recepten met haarwild en vederwild.

    30-11-2020 om 09:24 geschreven door Hobbykok Chris  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hert met herfstfruit en portosaus
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Eentje voor de feestdagen. OK, er is een beetje werk aan, maar we hebben er nu toch de tijd voor, nietwaar? Klik op de foto voor het recept.

    30-11-2020 om 09:00 geschreven door Hobbykok Chris  


    Tags:hert, herfstfruit,
    26-09-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PAPRIKA ENCHILADAS UIT DE OVEN
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Dit is er eentje voor het weekend. Vooral op vrijdagavond staat er bij ons vaak comfort food op het menu, maar dan wel zelf gemaakt en in een gezonde versie (meestal). Deze enchiladas uit de oven bijvoorbeeld. Zot veel groenten zitten erin en het is volledig vegetarisch. Als onverbeterlijke carnivoor kan ik je verzekeren: 't smaakt naar méér van dit soort gerechtjes.

    Klik op de foto voor het recept

    26-09-2020 om 06:15 geschreven door Hobbykok Chris  


    Tags:enchiladas, ovenschotel, paprika
    24-09-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KALKOEN IN PAPRIKAROOMLSAUS MET MOZZARELLA
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Dit is een doordeweeks gerechtje. Maar in deze vroege herstdagen heeft het nog wat de nasmaak van een zuiderse vakantie. Het bevat een veelvoud aan groenten en dus vitaminen. Bovendien past het perfect in een koolhydraatbewust eetpatroon. Dat is natuurlijk wel om zeep, indien je er een pasta bij serveert, zoals bijvoordeeld penne.

    Voor het recept, klik op de foto.

    24-09-2020 om 07:00 geschreven door Hobbykok Chris  


    Tags:kalkoen, kalkoenstoofvlees, paprikaroomsaus, mozzarella
    19-09-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.L'AVISANCE - STREEKGERECHT UIT NAMEN
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    L’avisance betekent zoiets als 'het advies'. Het broodje vindt z’n oorsprong in de middeleeuwen, toen de pelgrims uit Namen ‘het advies’ kregen om deze specifieke maaltijd mee te nemen tijdens hun bedevaart naar de Notre-Dame in Halle. Dat was 120 Km, heen en terug en een stevige hap voor onderweg was dus welkom.

    Voor het volledige recept, klik op de foto.

    19-09-2020 om 00:00 geschreven door Hobbykok Chris  


    Tags:l'avisance, Namen, Namur, streekgerecht,


    Archief per week
  • 12/08-18/08 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 24/10-30/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 06/12-12/12 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 02/03-08/03 2020

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!