HET LEKKERE BORDJE
Heerlijke recepten zie je hier
Inhoud blog
  • Zuurkoolstamppot met appel
  • Pasta met witte asperges en rozemarijn
  • Schouderkarbonade met aardappels en spruitjes met walnoot
  • Schouderkarbonade met aardappels en roergebakken spitskool
  • Rodekoolstamppot met verse braadworst en appelmoes
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    11-11-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zuurkoolstamppot met appel
    1. Zuurkoolstamppot met appel

      Doseerjus Naturel
      2 zakjes aardappelpuree a la minute voor stamppot
      600 gr. zuurkool
      2 dl appelsap
      2 zoetzure appels
      1 grote ui, gesnipperd
      250 gr. ham, in blokjes gesneden
      20 gr. boter

      -----------------------------------------------

      Giet de zuurkool af en verwarm 15 minuten in de appelsap. Was de appel. Snijd de appel in 6 partjes, verwijder het klokhuis en snijd in blokjes.
    2. Fruit de ui in de boter in een koekenpan en voeg na 3 minuten de ham toe. Verwarm nog 3 minuten onder voortdurend omscheppen.
    3. Bereid de jus en de puree volgens de aanwijzingen. Schep de zuurkool door de puree. Voeg de ui, de ham en de appel toe. Laat het gerecht goed doorwarmen en serveer met de jus.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Gr. zuurkool
    11-11-2012, 20:33 geschreven door Marianneke
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pasta met witte asperges en rozemarijn

    1. Pasta met witte asperges en rozemarijn

      1 pakje Saus voor Asperges
      500 gr. witte asperges
      1 teen knoflook, fijngehakt
      250 gr. achterham, in blokjes
      300 gr. schelpjesmacaroni
      1 el krulpeterselie, fijngehakt
      1 tl rozemarijn, fijngehakt
      20 gr. boter

      -------------------------------------------

      Schil de asperges, verwijder het houtige uiteinde (3 cm) en snijd de asperges in stukjes van circa 2 cm. Kook de asperges in water met zout in 10 minuten gaar en laat ze afkoelen.
    2. Fruit de knoflook en de rozemarijn in de boter in een ruime koekenpan of wok. Voeg de hamblokjes toe en bak 10 minuten mee boven zacht vuur.
    3. Kook de macaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bereid de saus volgens de instructies op het pak maar zonder de boter. Roer de saus in de koekenpan door de asperges.
    4. Roer de asperges door de saus en schep met de peterselie door de macaroni.
    5. Laat nog even doorwarmen en serveer direct. Maak er met een tomatensalade een complete maaltijd van.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Pasta
    11-11-2012, 20:31 geschreven door Marianneke
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schouderkarbonade met aardappels en spruitjes met walnoot
    1. Schouderkarbonade met aardappels en spruitjes met walnoot en Danish Blue

      1 pakje Braadstomen Boeren Ovenschotel Karbonade
      4 schouderkarbonades
      800 gr. vastkokende aardappels, geschild
      800 gr. spruitjes, onderste stukje en buitenste blaadjes verwijderd
      50 gr. walnoten, grof gehakt
      50 gr. Danish Blue blauwschimmelkaas, verkruimeld
      10 gr. boter

      ----------------------------------------------------

      Verwarm de oven voor op 220 graden.
    2. Bereid de karbonades samen met de aardappels met de mix voor braadstomen volgens de aanwijzingen op de verpakking.
    3. Kook de spruitjes 8 minuten in water met zout. Giet ze af en doe ze terug in de pan met de boter. Schud ze om met de walnoten en Danish Blue.
    4. Serveer de karbonades en aardappels met de spruitjes.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Gr. spruitjes
    11-11-2012, 20:28 geschreven door Marianneke
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schouderkarbonade met aardappels en roergebakken spitskool
    1. Schouderkarbonade met aardappels en roergebakken spitskool

      1 pakje Braadstomen Boeren Ovenschotel Karbonade
      4 schouderkarbonades
      800 gr. vastkokende aardappels, geschild
      800 gr. spitskool, fijngesneden
      1 el citroensap
      2 el zonnebloemolie
      1 tl zout

      ---------------------------------------------

      Verwarm de oven voor op 220 graden.
    2. Bereid de karbonades samen met de aardappels met de mix voor braadstomen volgens de aanwijzingen op de verpakking.
    3. Verhit de olie in een koekenpan en roerbak hierin de spitskool op hoog vuur 8 minuten. Voeg het zout toe en het citroensap.
    4. Serveer de karbonades en aardappels met de spitskool.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Gr. spitskool
    11-11-2012, 20:24 geschreven door Marianneke
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rodekoolstamppot met verse braadworst en appelmoes
    1. Rodekoolstamppot met verse braadworst en appelmoes

      2 zakjes aardappelpuree a la minute voor stamppot
      1 pakje jus naturel gebonden
      2 dl water
      600 gr. rode kool (diepvries)
      4 braadworsten a 100 gr.
      200 gr. appelmoes uit pot

      ----------------------------------------------
      Verwarm het water in een pan met dikke bodem en voeg hier de rode kool aan toe en laat in 20 minuten heet worden boven een laag vuur. Roer regelmatig om aanbranden te voorkomen.
    2. Bak de braadworsten in een droge koekenpan met antiaanbaklaag in 15 minuten rondom bruin en van binnen gaar.
    3. Bereid de puree zoals aangegeven op het pak. Bereid de jus zoals aangegeven op het pak.
    4. Roer de rode kool door de puree en warm goed door. Serveer met de braadworst en appelmoes.



    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Gr. rodekool
    11-11-2012, 20:20 geschreven door Marianneke
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gehaktballetjes met sperziebonen, saté en rijst

    1. Gehaktballetjes met sperziebonen, saté en rijst

      1 pakje Maggi Dagschotel Gehakt-Sperziebonen-Saté
      300 gr. witte rijst
      600 gr. sperziebonen, ontdaan van de puntjes
      1 kleine ui, gesnipperd
      1 ei
      2 el paneermeel
      2 el ketjap manis
      1 tl sambal oelek
      400 gr. gehakt
      1 rode paprika, ontzaad en in kleine blokjes
      3 el olijfolie
      1/2 tl zout

      ------------------------------------------------

      Kook de rijst gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
    2. Kook de sperziebonen in 10 minuten gaar in water met zout.
    3. Verhit iets minder dan de helft van de olie in een koekenpan en fruit hierin de ui goudbruin. Laat dit iets afkoelen en doe de ui dan samen met het ei, paneermeel, ketjap, sambal en zout bij het gehakt. Meng alles goed door elkaar en vorm er kleine gehaktballetjes van ter grootte van een pingpongbal. Verhit de rest van de olie in de koekenpan en bak de gehaktballetjes rondom bruin. Doe de paprika erbij en bak, af en toe roerend, op laag vuur nog 10 minuten tot de balletjes gaar zijn.
    4. Maak in tussen de mix aan met water volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwarm deze saus in een klein pannetje en laat, al roerend, zachtjes 5 minuten koken.
    5. Doe de rijst in een schaal. Schep de gehaktballetjes en sperziebonen erop, giet de saus erover en serveer.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Rijst
    11-11-2012, 20:18 geschreven door Marianneke
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Witlofschotel met gehakt
    1. Witlofschotel met gehakt

      1 pakje ovenschotel witlof-spekjes met gehakt uit de oven
      4 dl water
      1 ei
      800 gr. witlof
      400 gr. rundergehakt
      800 gr. voorgekookte aardappelschijfjes
      4 el olijfolie
      1 tl zout
      1/2 tl gemalen zwarte peper

      ----------------------------------------------

      Verwarm de oven voor op 200 graden. Roer de ovenmix in een maatbeker door het water en voeg het ei toe.
    2. Snijd de witlof in reepjes en verwijder de harde kern.
    3. Bak in een hapjespan in de helft van de olie het gehakt rul in 4 minuten en breng op smaak met zout en peper. Voeg de witlof toe en bak al omscheppend 3 minuten mee.
    4. Verdeel de helft van de aardappelschijfjes over een met de rest van de olijfolie ingevette ovenschaal. Doe hierop het gehakt met de witlof. Verdeel de overige aardappelschijfjes hier overheen. Schenk de ovenmix gelijkmatig over de schotel.
    5. Laat de schotel in het midden van de oven in 40 minuten gaar en goudbruin worden.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    Categorie:Ovengerechten
    11-11-2012, 20:15 geschreven door Marianneke
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gerookte ham met zuurkool en gekookte aardappels
    1. Gerookte ham met zuurkool en gekookte aardappels

      1 pakje Jus Uitjes
      800 gr. kruimige aardappels, geschild
      800 gr. zuurkool
      1 ui, gesnipperd
      400 gr. gerookte ham, in plakjes
      40 gr. boter

      --------------------------------------------

      Kook de aardappels 18 minuten in water met zout.
    2. Week de zuurkool 5 minuten in koud water. Laat uitlekken en knijp het water er zoveel mogelijk uit. Verhit de helft van de boter in een braadpan en bak hierin op middelhoog vuur de ui 3 minuten. Doe de zuurkool erbij en bak, onder voortdurend omscheppen, 20 minuten. Voeg eventueel wat water of bouillon toe als de zuurkool droog komt te staan.
    3. Bereid de jus volgens de aanwijzingen op de verpakking met de rest van de boter. Serveer de zuurkool met de aardappels, jus en de plakjes ham.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Gr. zuurkool
    11-11-2012, 20:13 geschreven door Marianneke
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamreepjes, bleekselderij en aardappel uit de wok

    1. Hamreepjes, bleekselderij en aardappel uit de wok

      1 blokje kippenbouillon
      1 dl water
      800 gr. bleekselderij, in stukjes
      400 gr. hamreepjes
      2 el olijfolie
      800 gr. vastkokende aardappels, geschild

      ------------------------------------------------

      Kook de aardappels in 15 minuten beetgaar. Kook de bleekselderij in een andere pan in 8 minuten beetgaar.
    2. Verwarm in een hapjespan olijfolie en voeg de aardappel, bleekselderij en ham toe. Verkruimel het bouillonblokje erover en voeg het water toe.
    3. Roerbak het geheel 4 minuten. Schep alles om en serveer.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (2 Stemmen)
    Categorie:Gr. bleekselderij
    11-11-2012, 20:10 geschreven door Marianneke
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gekookte witte asperges met varkensfiletlapje
    1. Gekookte witte asperges met varkensfiletlapje

      1 pakje saus voor Asperges
      2 zakjes aardappelpuree a la minute naturel
      800 gr. witte asperges, geschild en 2 cm van de onderkant afgesneden
      400 gr. varkensfiletlapjes
      2 el verse peterselie, fijngehakt
      2 el olijfolie
      25 gr. boter
      2 tl kerriepoeder
      1/2 tl zout
      1/2 tl gemalen zwarte peper

      -------------------------------------------------

      Kook de asperges in gezouten water in 14 minuten gaar. Bestrooi de filetlapjes met het zout en de peper. Bak de filetlapjes in de olie lichtbruin en laat ze nog 10 minuten op laag vuur zachtjes sudderen.
    2. Maak de saus voor asperges en de aardappelpuree klaar volgens de instructies op de verpakking.
    3. Verdeel de puree, saus, filetlapjes en de asperges over de borden. Bestrooi de asperges met de peterselie en kerriepoeder.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Gr. asperges
    11-11-2012, 20:08 geschreven door Marianneke
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verse worst met aardappelpuree en groene asperges
    1. Verse worst met aardappelpuree en groene asperges

      1 pakje Saus voor Asperges
      2 zakjes Aardappelpuree a la Minute Naturel
      400 gr. braadworst
      800 gr. groene asperges, onderste stukje verwijderd
      50 gr. boter

      ----------------------------------------------------------

      Verhit de helft van de boter in een koekenpan en bak hierin op middelhoog vuur de worstjes in 3 minuten rondom bruin. Laat op laag vuur nog 12 minuten zachtjes bakken.
    2. Kook de asperges 5 minuten in water met zout.
    3. Bereid de saus volgens de aanwijzingen op de verpakking en roer de rest van de boter erdoor.
    4. Bereid de puree volgens de aanwijzingen op de verpakking. Serveer de worstjes met de puree, asperges en saus.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Gr. asperges
    11-11-2012, 20:06 geschreven door Marianneke
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Witlofschotel met salami en puree
    1. Witlofschotel met salami en puree

      1 pakje Ovenschotel Witlof-Spekjes met gehakt uit de oven
      2 zakjes aardappelpuree voor ovenschotel
      4 dl water
      1 ei
      1 sinaasappel, gewassen
      800 gr. witlof
      100 gr. salami, in reepjes
      300 gr. rundergehakt
      4 el olijfolie

      ---------------------------------------------

      Verwarm de oven voor op 200 graden. Roer de ovenmix in een maatbeker door het water en voeg het ei al roerend toe.
    2. Bereid de puree volgens de aanwijzingen op het pak.
    3. Rasp de schil zo dun mogelijk van de sinaasappel en pers hem vervolgens uit. Snijd de witlof in reepjes en verwijder de harde kern. Roerbak de witlof in de helft van de olijfolie 3 minuten in een wok. Roer de rasp en het sap van de sinaasappel erdoor.
    4. Vet een ovenschotel in met de rest van de olie. Verdeel de salami, het gehakt en de witlof over de bodem. Dek de schotel af met de aardappelpuree. Schenk de ovenmix gelijkmatig over de schotel.
    5. Bak de schotel in 40 minuten gaar.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Ovengerechten
    11-11-2012, 20:03 geschreven door Marianneke
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vlinderpasta met kip, champignons en kaassaus

    Vlinderpasta met kip, champignons en kaassaus

    1 pakje 4-Kazensaus
    300 gr. vlinderpasta
    300 gr. champignons, in plakjes
    400 gr. kipfilet, in reepjes
    1 el krulpeterselie, fijngehakt
    20 gr. boter

    ----------------------------------------------

    Kook de pasta zoals op de verpakking staat aangegeven.

    Verhit de boter in een ruime koekenpan en bak de champignons 5 minuten. Voeg de kipreepjes toe en laat al roerende gaar worden, maar niet kleuren.

    Bereid de saus zoals aangegeven op de verpakking.

    Schep de kip, champignons en de saus door de macaroni en laat door en door warm worden. Bestrooi voor het opdienen met peterselie.

    Maak er met een salade van kropsla, tomaat, komkommer en rode ui een complete maaltijd van.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Pasta
    11-11-2012, 20:01 geschreven door Marianneke
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Runderreepjes met snijboontjes en rijst
    1. Gesmoorde runderreepjes met snijboontjes en rijst

      1 pot Smulpannetje Hamlapjes in Jachtsaus van Maggi
      300 gr. rijst
      400 gr. runderreepjes
      2 tenen knoflook, geperst
      1 rode paprika, in blokjes
      200 gr. champignons, in kwarten gesneden
      500 gr. snijbonen, puntjes eraf en in schuine stukjes gesneden
      2 el olijfolie

      -----------------------------------------------------

      Kook de rijst gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olie in een pan en bak de runderreepjes bruin. Voeg de knoflook, paprika en champignons toe en bak 2 minuten mee. Voeg de pot jachtsaus toe met water volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat 20 minuten zachtjes smoren met de deksel op de pan.
    2. Kook de snijboontjes in een pan met ruim water en zout in 12 minuten gaar.
    3. Verdeel de snijboontjes, rijst en de runderreepjes met de jachtsaus over de borden.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Rijst
    11-11-2012, 18:14 geschreven door Marianneke
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kip honing met aardappelpuree en prei

    Kip honing met aardappelpuree en prei

    1 pakje Braadstomen Kip Honing uit de oven
    2 zakjes aardappelpuree a la minute naturel
    800 gr. kipdrumsticks
    800 gr. prei, in ringen

    ---------------------------------------------------

    Verwarm de oven voor op 220 graden.

    Bereid de kip met de mix voor braadstomen volgens de aanwijzingen op de verpakking.

    Kook de prei 10 minuen in water met zout.

    Bereid de puree volgens de aanwijzingen op de verpakking. Serveer de kip met de prei en de puree.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Gr. prei
    11-11-2012, 18:12 geschreven door Marianneke
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Boerenkool stamppot met kaassaus en rookworst
    Boerenkool stamppot met 4-Kazensaus en rookworst

    2 zakjes aardappelpuree a la minute voor stamppot
    1 pakje 4-Kazensaus
    800 gr. boerenkool
    250 gr. rookworst

    ---------------------------------------------------
    Kook de boerenkool in een ruime pan gezouten water in 15 minuten gaar.

    Verwarm de rookworst volgens de aanwijzingen op het pak of de instructies van de slager. Bereid de puree zoals aangegeven.

    Bereid de saus volgens de aanwijzingen op het pak. Giet de boerenkool af en laat uitlekken.

    Roer de boerenkool door de puree. Warm nog even goed door en serveer met de rookworst en de saus.





    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Gr. boerenkool
    11-11-2012, 18:09 geschreven door Marianneke
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kip-kerrieschotel

    Kip-kerrieschotel

    1 pakje kerriesaus
    300 gr. snelkookrijst
    300 gr. kipfilet, in blokjes
    600 gr. prei, in ringen
    200 gr. ananas in stukjes
    2 el olijfolie

    --------------------------------------------------

    Kook de rijst volgens de aanwijzingen. Verhit intussen de olie in een hapjespan en roerbak de kip circa 3 minuten.

    Voeg de prei toe en roerbak deze 5 minuten mee. Bereid de saus volgens de aanwijzingen. Voeg de ananas toe en roer de saus door het kip-preimengsel. Verdeel de rijst over de borden en schep de kip-kerriesaus erover.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Rijst
    11-11-2012, 18:06 geschreven door Marianneke
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Welkom op dit blog

    spaghetti

    Alle recepten zijn voor 4 personen


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    11-11-2012, 17:54 geschreven door Marianneke
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kipfilet en ananas met kerriesaus, doperwten en rijst

    Gegrilde kipfilet en ananas met kerriesaus, doperwten en rijst

    1 pakje kerriesaus light
    4 kipfilets a 100 gram
    8 schijven ananas
    300 gr. witte rijst
    600 gr. doperwten
    1 tl zout
    1/2 tl gemalen zwarte peper

    ---------------------------------------------------
    Verwarm de oven voor op 180 graden. Verwarm een droge grillpan op het vuur. Dep de kip droog en bestrooi met zout en peper. Grill een ruitvorm aan beide kanten van de kip. Je kunt de kip natuurlijk ook in wat olijfolie bruin bakken in een koekenpan. Doe de kip vervolgens 20 minuten in de oven.

    Kook de rijst volgens de aanwijzingen op het pak. Kook de doperwten in 6 minuten beetgaar. Grill of bak de ananas in de (grill)pan.

    Bereid de kerriesaus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Serveer met de kip, ananas, doperwten en rijst.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Rijst
    11-11-2012, 17:50 geschreven door Marianneke
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Runderstoof met bloemkool en krieltjes

    Runderstoof met geroosterde bloemkool en krieltjes

    1 pot Smulpannetje Draadjesvlees in Goulashsaus van Maggi
    400 gr. runderpoulet
    800 gr. krieltjes in de schil
    1 bloemkool, in dunne plakken gesneden
    3 el krulpeterselie, gehakt
    4 el olijfolie
    1/2 tl zout
    1/2 tl zwarte peper

    -------------------------------------------------------

    Verhit de helft van de olie in een hapjespan en bak de runderpoulet bruin. Voeg MAGGI Smulpannetje toe volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat 2 uur zachtjes stoven met de deksel op de pan.

    Verwarm de oven voor op 200 graden. Kook de krieltjes in water met zout in 15 minuten gaar.

    Bestrijk de bloemkool met de rest van de olie en bestrooi met zout en peper. Rooster 10 minuten in de oven tot de plakjes goudbruin zijn. Verdeel de bloemkool over de borden en bestrooi met de peterselie. Serveer met de runderstoof en de krieltjes.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Gr. bloemkool
    11-11-2012, 17:44 geschreven door Marianneke
    Reacties (0)
    Archief per week
  • 05/11-11/11 2012
    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Blog als favoriet !
    Categorieën
  • Gr. andijvie (2)
  • Gr. asperges (2)
  • Gr. bleekselderij (1)
  • Gr. bloemkool (1)
  • Gr. boerenkool (1)
  • Gr. prei (1)
  • Gr. rodekool (1)
  • Gr. spitskool (1)
  • Gr. spruitjes (1)
  • Gr. zuurkool (2)
  • Ovengerechten (4)
  • Pasta (2)
  • Rijst (4)
  • Vlees (1)

  • Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!