Voor 4 Personen:
Ingredienten:
1 kg.rundsstoofvlees - 1 liter vleesboullion - 2 paprika's - 2 ajuinen - 2 teentjes knoflook - 1chilipeper of chilipoeder (cayennepeper mag ook) - 2 potjes tomatenpuree - boter - zout - peper - paprikapoeder.
Bereiding:
Bak het vlees eerst aan.(kruiden met peper en zout) Doe het in een pot. Doe wat boter bij de baksaus van het vlees. Doe er de gesneden ajuinen,paprika's,chilipeper en look in en laat een 7 tal minuten zachtjes bakken. Voeg dit dan bij het vlees. Doe er de tomatenpuree bij Giet er de vleesboullion bij,en roer goed door elkaar. Laat 90 minuten pruttelen.Als het vlees mals is,bindt je met enkele lepels maisena die je opgelost hebt in wat water.Klaar!!
Ikzelf doe mijn goulash in de snelkookpan.Als je dat ook doet,moet het 15 tot 17 minuten stomen. En omdat smaken verschillen Vindt je nadien dat er nog tomatenpuree of chilipoeder bij moet,kan je dat nog altijd doen.Ikzelf gebruik cayennepeper.xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
|