| .      3>
 4>
 5>
 6>
 Ingredienten:Soep
 Bladerdeeg
 1 eigeel
 
 
 Bereiding:
 - Neem een soepkommetje met een kleine opening   bovenaan en vul met koude soep.
 - Snijd een cirkel, die minimum 2 cm groter is dan de   opening van het soepkommetje, uit het bladerdeeg.
 - Smeer het deeg langs beide kanten in met losgeklopt   eigeel.
 - Leg het deeg bovenop het kommetje en druk de   randen goed aan.
 - Zet in een voorverwarmde oven van 185° graden   gedurende 12 tot 15 minuten xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
 Ingredienten:Soep
 Bladerdeeg
 1 eigeel
 
 
 Bereiding:
 - Neem een soepkommetje met een kleine opening bovenaan en vul met koude soep.
 - Snijd een cirkel, die minimum 2 cm groter is dan de opening van het soepkommetje, uit het bladerdeeg.
 - Smeer het deeg langs beide kanten in met losgeklopt eigeel.
 - Leg het deeg bovenop het kommetje en druk de randen goed aan.
 - Zet in een voorverwarmde oven van 185° graden gedurende 12 tot 15 minuten
 Tips:1. Gebruik kleine kommetjes
 2. Snij het deeg groot genoeg uit
 3. Werk met koude soep
      3>
 4>
 5>
 6>
 
 |