Als de moed je in de schoenen zakt, ga dan op je kop staan.Gaat het niet zoals het moet, dan moet het maar zoals het gaat. Ik heb alles wel op een rijtje, maar niet in de goede volgorde.Je kan beter een muisarm hebben dan een apestaartje.
Over mijzelf
Ik ben
Ik ben een vrouw en woon in () en mijn beroep is .
Ik ben geboren op 01/03/1945 en ben nu dus 79 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: .

De twee " oudjes"

Foto
Mijn favorieten
  • Ani
  • Jos
  • Marisca
  • Albert en Lenie
  • Michelly
  • Myette
  • Folion
    Mijn favorieten
  • Rud
  • Cecile
  • Chrisje
  • Ingrid
  • Jeske
  • Ria
  • Meeuw
  • Redpoppy
  • Patty enFreddy
    Mijn favorieten
  • Jeannine
  • Dion
  • Rita
  • Myriam
  • Maarten
  • Dirk
  • Rebecca
  • Annie
  • Jansen
    Mijn favorieten
  • Roosje
  • Kinrooiradio
  • Monique
  • Ella
  • Klaproosje
  • Monica
  • Vifke
  • Tiny en Ans
    Categorieën
  • Humor (558)
  • Onze jaren in het buitenland A: Mexico (27)
  • Onze jaren in het buitenland B: Venezuela (19)
  • Onze jaren in het buitenland C: Peru (16)
  • Onze jaren in het buitenland D: Nigeria (68)
  • poëzie (163)
  • Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Een interessant adres?
    Blog als favoriet !
    Een interessant adres?
    Een interessant adres?
    voor-blog-2022

    27-09-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe kan het zover komen?
    Gelezen in de namiddageditie van het Nieuwsblad op donderdag 26 sept 2013..

    "De gijzelaars in het Keniaanse winkelcentrum Westgate werden gruwelijk gemarteld alvorens ze vermoord werden. Dat vertelde een dokter die tijdens de gijzeling hulp bood aan een Keniaanse krant. De dokter wenst anoniem te blijven, maar vertelde de Keniaanse krant The Star enkele gruwelijke details over de gijzeling in het Westgate shoppingcenter in Nairobi. ‘
    Ze verwijderden teelballen, ogen en oren. Bij sommige mensen werden de handen geslepen als een potlood, waarna de slachtoffers hun naam moesten schrijven met bloed. Sommige vingers werden afgeknipt en neuzen werden bewerkt met een tang’, verklaarde de arts. De man bood eerder al hulp aan slachtoffers van een explosie op een olietanker, in 2009. ‘Maar dat was maar de helft zo erg als nu. Toen hadden de mensen het bewustzijn verloren voor ze stierven.
    In Westgate kenden ze enkel pijn voor hun dood’, getuigde hij. Volgens de arts werden de lijken van de slachtoffers bovendien aan haken aan het plafond gehangen.
    De getuigenissen van de arts worden door de hele wereld met ongeloof en op afgrijzen onthaald. Het nieuws werd evenwel nog niet officieel bevestigd. Het officiële aantal dodelijke slachtoffers van de aanval op het winkelcentrum staat nog op 67, maar ligt vermoedelijk hoger."

    Is dit nu anno 2013 vraag ik me af en wordt dat het toekomstbeeld dat we voor ogen moeten houden als het moorden omwille van godsdiensten en religies blijft aanhouden? Heeft de geschiedenis het mensdom dan niets geleerd, of zijn we echt zo dom?
    Ik zou bijna zeggen dat dieren hoger scoren dan mensen. Dieren verpesten de aarde niet als je hen hun gang laat gaan;ze voeren ook geen oorlog, doen niet aan genocide.

    Is het vol te houden dat de mens beter is dan het dier?
    Dieren hebben geen ziel, werd vroeger gezegd en daarom stond de mens volgens die opvatting hoger in de hiërarchie. Waar is die ziel dan vraag ik me af bij het lezen van dit artikel..Arme jeugd , arme kinderen die de toekomst moeten trotseren als dit de normen zijn en niemand durft te reageren...Wegblijven uit die landen  en hen zo volledig isoleren  dat lijkt me de enige weg die een normale burger kan gaan, maar wat is nog normaal?
    Hitler en consorten  werden decennia verwenst en beschimpt maar wat er nu gebeurt in vele van die Afrikaans landen vindt ook zijn gelijke niet!

    Dit moest ik even kwijt!


    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (11)

    27-09-2013
    Gruwel
    Ik heb heel die toestand niet gevolgd... elke dag gebeurt er wel iets en je wordt het beu... zo te zien heb ik niets gemist... alhoewel ik het nu wèl te lezen kreeg... de wereld is gewoon aan het doldraaien... sadisten bestonden altijd al maar wat er de laatste tijd gebeurt loopt echt de spuigaten uit... in naam van de religie... laat me niet lachen... is een armzalig excuus om eens lekker hun zieke lusten te bevredigen... degenen die zoiets doen zijn het woord "mens" niet waardig... en zoals je zegde... dieren doen dat niet... die doden alleen uit noodzaak...

    27-09-2013 om 22:44 geschreven door Myette


    ..
    Wat ik erger vind is dat zulke taferelen zich binnen enkele jaren ook hier kunnen plaats vinden. Wordt het geen tijd dat men die fanatieke Islam extremisten uit ons land zet. Wat gaat er gebeuren als die dolgedraaide knaapjes die nu in Syrië zijn gaan vechten, na hun opleiding terug keren. Gewoon niet meer binnen laten in plaats van ze hier nog te blijven bepamperen. Ik word razend als ik sommige politiekers bezig hoor om die kereltjes te verbieden naar ginder te trekken. Laat ze aub gaan, maar laat ze hier dan ook niet meer binnen. Blij er van af te zijn.
    Ik kan niet begrijpen dat men oproer kraaiers als een Abu Djadja hier dan nog een platform geeft op ons eigen VRT. Waanzinnig!!!!!!

    27-09-2013 om 17:32 geschreven door Ludovikus


    *
    Ik heb die gruwelijkheden ook met afgrijzen gelezen. En eerlijk gezegd ook met een beetje ongeloof, want dat verwacht je toch niet meer in deze tijd! Langs de andere kant, je ziet elke dag wel ergens bebloede en verminkte lichamen via de media, dus er echt van schrikken doe ik al lang niet meer.  Misschien kunnen we dit oplossen door niet meer naar die landen te reizen, maar ik vrees ervoor, want er i veel meer geld mee gemoeid dan enkel het reisetiket van de toerist. Ik zie de toekomst van onze klein- en achterkleinkinderen dan ook heel somber in .
    Spreekstof genoeg weeral voor vrijdag a.s.
    Dikke knufff x2 en tot in den draai....

    27-09-2013 om 16:12 geschreven door Huismusje


    Wat bezielt mensen die zulke gruwelijke dingen doen lieve Natoken?
    Image and video hosting by TinyPic
    Het is te gruwelijk en haast niet te geloven..misselijkmakend.Mensen die dat een ander kunnen aandoen hebben geen hart en geen ziel lieverd.Je zou angst krijgen voor de toekomst..en dat is iets wat ik beslist niet wil.Maar je kop in het zand steken helpt niet...we moeten er op vertrouwen dat er nog mensen genoeg blijven die zich voor anderen willen inzetten.Nog hartelijk dank voor de gelukwensen voor mijn dochter...erg lief van je.Ik wens je verttrouwen en alle goeds toe, met lieve weekend groetjes en een dikke hartverwarmende knuffel van Rozemarijn.xx

    27-09-2013 om 14:46 geschreven door Roze


    Graag was ik hier om je een fijne vrijdag te wensen
    Dit valt echt niet te begrijpen Natoken
    Daar heb ik geen woorden voor
    Image and video hosting by TinyPic
    Als je computer de volgende
    keer weer hopeloos vastloopt,
    bel dan de glazenwasser,
    die heeft verstand van Windows
    Nikki

    27-09-2013 om 10:42 geschreven door Nikki


    dat dit nog bestaat.....
    met afschuw heb ik die gijzeling gevolgd... foto s en beschrijvingen van de leed heb ik bewust gemeden ,ik voelde het als voyeurisme... maar mijn medeleven was er niet minder om..
    hier zijn geen woorden voor... er zijn geen lessen getrokken uit de geschiedenis....
    wapens en vernietigingswapens worden gretig gefabriceerd,....verkocht ...voor zogezegde idealen.... ja,  geld in het laatje...  !!!!

    groetjes
    gaby

    27-09-2013 om 09:04 geschreven door puntanderelijn


    Goedemorgen Natoken.Het wordt een harteloze mensen als men zomaat onschulgige mensen begint neer te schieten..Het wordt weer een dagje om van te genieten en wat volgt. voor het weekend is een koekje van dezelfde deeg
    Image and video hosting by TinyPic We zijn vandaag vrijdag 27 september.Om 9 uur moet ik naar de plaatsbespreking van mijn nieuwe apartement en ontvang ik ook de sleutels zodat ik in de maand october 2 apartementen huur om op het gemakske te kunnen verhuizen en dan definitie er te gaan wonen op woensdag 23 october.Morgenvoormiddag spelen we om 10u30 een belangrijke wedstrijd op het veld van F.RC.Tournai ( Doornik )Vandaag en in het weekend wordt het terug genieten met héél veel zon en zeer aangename temperaturen.Ik denk dat sommigen onder Jullie de barbecue nog eens zullen opwarmen.Ik wens Jullie een fijne en hopelijk een zonnige dag toe met vele lieve en hartelijke groetjes vanwege Jos.

    27-09-2013 om 08:05 geschreven door Jos Vande Ghinste


    'k ben vroeg vandaag

    en ... ik volg het nieuws niet meer .... ik heb gruwel meegemaakt door die" duivel " die jij aanhaalde , en nu : overal ter wereld oorlog met onmenselijke practijken en de enige reden = godsdienst ??
    neen , DAT KAN NIET , DAT MAG NIET !!
    maar wat kunnen wij onnozelaars daaraan doen , die dikke wereld leiders trekken aan de touwtjes ,
    ik heb geen respect voor die mensen meer ....
    maar jou , zie ik graag , voilà op een vroege morgen omdat ik wacht op de tuinder .....

    vele groetjes

    27-09-2013 om 07:54 geschreven door ani


    ...
    intriest,wraakroepend,ach,er zijn geen woorden voor,ik heb me ook al dikwijls afgevraagd waar dit naartoe leidt,volgens mij is er geen enkele godsdienst die dit predikt,
    denk dat zelfs de oermensen nog niet zo moordzuchtig waren,en zoals steeds denken de meesten...het is een 'ver van mijn bedshow',maar beter niet teveel nadenken zeker he Natoken,wij geven liever een dikke knuffel!

    27-09-2013 om 06:24 geschreven door lipske


    Niet te snappen dat er soortgenoten zijn die zich zo laten hersenspoelen om dit te doen mateke

     Het verschil tussen een man en een foto
    is dat de foto ontwikkeld is

    Image and video hosting by TinyPic

    Ik wens jouw van harte een fijne vrij(e)dag

    hier is deze week al veel tuinwerk verricht...

    het rugske kijkt uit naar rust ...

    maar dat zal nog niet voor vandaag zijn

    zalig dit weertje ! 
    Veel liefs & knuffie Jeske

    27-09-2013 om 06:00 geschreven door Jeske


    Lieve groetjes



    .


    .

    27-09-2013 om 00:59 geschreven door Erwin









    Laatste commentaren
  • Dag Natoken ,, hopelijk komt die zon eens snel he ,, (Ingrid.)
        op Dat was genieten
  • hey Nancy (Klaproosje1)
        op Dat was genieten
  • Al 'n paar keer tot bij Willem thuis geweest. Mijn vriend kent hem persoonlijk. (eddy meuris)
        op Dat was genieten
  • Hallo lieve Natoken fijn weekend gewenst xxx (Lenie)
        op Dat was genieten
  • Ik wens al mijn blogvrienden een fijne zaterdag en een prettig weekend toe. (Jos Vande Ghinste)
        op Dat was genieten
  • Goeie morgen lieve Nancy... (Rebecca)
        op Dat was genieten
  • Goedemorgen (Dirk)
        op Dat was genieten
  • Dag Natoken ,, (Ingrid.)
        op Dat was genieten
  • Fijn weekend en welkom op mijn nieuwe blog (Jan en Elena )
        op Dat was genieten
  • . . . (Chris)
        op Dat was genieten
  • E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Archief
  • Alle berichten

    Zoeken in blog



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!