Als de moed je in de schoenen zakt, ga dan op je kop staan.Gaat het niet zoals het moet, dan moet het maar zoals het gaat. Ik heb alles wel op een rijtje, maar niet in de goede volgorde.Je kan beter een muisarm hebben dan een apestaartje.
Over mijzelf
Ik ben
Ik ben een vrouw en woon in () en mijn beroep is .
Ik ben geboren op 01/03/1945 en ben nu dus 79 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: .

De twee " oudjes"

Foto
Mijn favorieten
  • Ani
  • Jos
  • Marisca
  • Albert en Lenie
  • Michelly
  • Myette
  • Folion
    Mijn favorieten
  • Rud
  • Cecile
  • Chrisje
  • Ingrid
  • Jeske
  • Ria
  • Meeuw
  • Redpoppy
  • Patty enFreddy
    Mijn favorieten
  • Jeannine
  • Dion
  • Rita
  • Myriam
  • Maarten
  • Dirk
  • Rebecca
  • Annie
  • Jansen
    Mijn favorieten
  • Roosje
  • Kinrooiradio
  • Monique
  • Ella
  • Klaproosje
  • Monica
  • Vifke
  • Tiny en Ans
    Categorieën
  • Humor (562)
  • Onze jaren in het buitenland A: Mexico (27)
  • Onze jaren in het buitenland B: Venezuela (19)
  • Onze jaren in het buitenland C: Peru (16)
  • Onze jaren in het buitenland D: Nigeria (69)
  • poëzie (163)
  • Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Een interessant adres?
    Blog als favoriet !
    Een interessant adres?
    Een interessant adres?
    voor-blog-2022

    21-04-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hackers

    Wanneer de kinderen en co hier geweest zijn, dan werkt mijn innerlijk systeem nog een hele tijd door nadat ze vertrokken zijn  zodanig dat deze oma dan maar niet in slaap geraakt dus .. dan maar even bloggen...

    Voor de rebuszoekers de oplossing:

    ver man ( symbool staat er ) in g = vermaning

    Proficiat voor Roze die echt een krack is in het ontcijferen en Fjak@ probeert het toch, dus dat verdient ook een pluim!

    En nu iets anders..

    We waren amper een week thuis van een deugdoende vakantie toen ik op een voormiddag het volgende telefoontje kreeg.

    Beller: Do you speak English?( spreek je Engels?)

    Ikke: Yes I do !( ja)

    Beller: I'm so sorry to tell you that you'll have serious problems with your computer. ( Het spijt me u te zeggen dat je serieuze problemen zal hebben met je  computer)

    Door het accent en het gebrekkig Engels van de beller had ik al door dat er iets niet pluis was met het telefoontje. Maar ik was nog maar pas terug uit vakantie, relaxed en nog vol goede wil, dus bleef ik beleefd en vriendelijk ...

    Ikke: Thank you for mentioning it, bye, bye ( bedankt om het te melden, dag!) en ik legde de telefoon kordaat in.

    Ik bleef er niet langer bij stil staan want er was hier nog genoeg te doen tot ik twee dagen later terug een telefoon kreeg, een dame deze keer maar met een even slecht accent en in even gebrekkig Engels.

    Belster:  Do you speak English...?

    Intussen was ik al een paar dagen langer uit vakantie en begon dat gebel op mijn systeem te werken temeer omdat ik wist dat het hier om hackers ging.

    Ikke: NO, I don't and if I did I 'm not interested in what you have to tell me...( neen, en als ik al Engels sprak dan nog interesseert het me niet wat je te vertellen hebt) en met wat meer irritatie legde ik terug in.

    Ik vond dat ik het nu toch wel aan mijn slaapgenoot moest vertellen waarop die even laconiek als ik de eerste keer gereageerd had, zei:

    Trek je er niets van aan, over telefoon kunnen ze niets doen aan de computer zolang je die niet opstart...

    Hoorde ik gisteren op het nieuws toch wel dat microsoft de mensen verwittigt dat er terug hackers aan het werk zijn die mensen willekeurig opbellen, zeggen dat er een probleem is met je computer, je die laten opstarten op een bepaalde site en vanaf dan heb je het " vlaggen" . Je computer wordt besmet en je krijgt dat er enkel af mits betaling....

    Mijn intuitie was dus correct geweest... ik ben dan misschien wel niet meer zo jong maar aan die truckjes laat ik me nog niet vangen en zeggen dat er toch altijd mensen zijn die zomaar op aanraden van een onbekende beller hun pc laten hacken...Het is maar dat jullie verwittigd zijn...

    Maar vandaag geen hackers om me te " ambeteren" want vandaag ga ik genieten van onze jaarlijkse bijeenkomst met de klasgenoten van 1965 ergens in het dierbare West Vlaanderen.. bij een hapje en een drankje...het is maar dat jullie het weten ... mochten jullie opgebeld worden .. ik ben het niet .



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (8)

    24-04-2014
    . . .

    Ook wij krijgen heel regelmatig, om niet te zeggen wekelijks, zulke telefoons, ofwel is het een man waar je niks van kan verstaan, ofwel is het een mevrouw die gebrekkig Engels praat en ook heel soms kan je niet uitmaken wie er aan de lijn is en krijg je gekraak, muziek en ander lawaai te horen.  En dat allemaal om die computer te kunnen misbruiken, want dat is het eigenlijk toch, ik reageer daar helemaal niet meer op en bedank ze voor het telefoontje en leg snel af, gedaan ermee.  Mijn man die zegt dan telkens : in het Nederlands alstublieft en legt de telefoon gewoon af, of duwt af beter gezegd.  Korte metten mee maken als ze dat telkens maar weer blijven herhalen en blijven proberen.

    Nog een mooie avond en tot volgende keer.

    24-04-2014 om 19:53 geschreven door Chris


    22-04-2014
    dag Natoken

    wel, wij hebben hier 2 weken geleden, net hetzelfde aan de hand gehad...do you speak englisch...en mijn man zei, no no sorry...dit was om 9u20 's morgens...om 11u20 terug hetzelfde telefoontje, om 13u en telkens ook dat gebrekkige engels... Na 2 dagen om de 2 à 3 uur opgebeld te worden ...soms ook zonder ook maar een woord van de andere kant te horen ... (had ondertussen ook telkens de nummers genoteerd) had ik de politie verwittigd. Daar zei de inspecteur om de ombudsdienst van telecom in te schakelen en het formulier te downloaden om alle uren, nummers van de bellers op te geven...of...bij het volgende telefoontje te zeggen dat je de politie zou verwittigen!!!We hebben nog 2x telefoon gehad...Toen ik zei dat ik de politie ging verwittigen kreeg ik langs de andere kant een diepe zucht en...you call the police??? yes...en ...sindsdien bleef het stil. Gelukkig maar, want het werkt een mens danig op de zenuwen, zeker omdat we wel andere zorgen hadden.
    Een dag of 2 nadat ik de politie opgebeld had, stond er ook een artikel in de krant dat hier bij ons in de stad heel wat mensen voor ditzelfde probleem de politie gebeld hadden. En nu enkele dagen geleden was het in gans België op het nieuws... Een verwittigd mens is er 2 waard, nietwaar?
    lieve groet. Cécile

    22-04-2014 om 17:04 geschreven door klaproosje1


    21-04-2014
    En ja

    Op mijn PC krijg ik regelmatig bericht dat het ding niet optimaal werkt maar ik reageer daar gewoon niet op... en enkele dagen geleden had ik ook zo'n engelse geit aan de foon die ik niet verstond... ik zegde dat ik geen tijd had en haakte af... hoofdstuk afgesloten... trouwens ik bestel nooit iets via de telefoon... nog verlate paasgroetjes en tot gauw!

    21-04-2014 om 18:49 geschreven door Myette


    Groeten van Fjak@

    Ja Natoken ik sta ook op hun lijst , maar ik trap daar niet in. Wat wel raar is ik heb twee bijzet telefoons eentje boven eentje beneden, en als ze bellen staat er dikwijls anoniem of internationaal op. Wel dan moet ik mijn gewone huistelefoon de hoorn afnemen en dan op de stop toets drukken of ik geraak daar niet van af. Ik krijg ze met regelmaat dus ook als ik weg ben , dan zie ik dikwijls dat ze drie tot viermaal toe op verschillende uren geprobeerd hebben om dat ik toch zou oppakken. Nu anoniem of internationaal neem ik zelf niet meer op.

    Men buurman is er wel ingetrapt en hij moest betalen, het is niet de eerste keer dat hij dat voor heeft , hij klikt telkens er op zijn scherm komt "Je pc werkt niet zoals het moet klik hier"

    Toen is hij naar een vakman geweest het kostte hem 125 en dat is niet teveel gerekend, het is een moeilijke procedure om eruit te geraken.

    De laatste keer heb ik het kunnen oplossen maar heb er vijf uur werk aan gehad, om het eruit te krijgen. Hij had inderdaad naar de politie gebeld en kreeg een telefoon nummer en dat was ook van de politie Maas-Mechelen , heb al die instructies gevolgd maar 5 uur zoet geweest. Ik raad het niemand aan om er zelf aan te prutsen als je niet veel van pc's kent, ga naar een vakman . Maar beter volgt hun instructies niet legt de telefoon direct af, of klikt niet als er staat dat je pc niet werkt zoals het moet.

    Nu ga ik even met Pucky weg want onze zoon komt seffens om zijn haar te knippen, gisteren had ik er echt geen goesting voor dat griepgevoel is nog niet volledig uit men lichaam.

    Groetjes Fjak@ en vele likjes van brave Pucky

     

    21-04-2014 om 13:56 geschreven door Fjak@


    Goedemorgen Natoken.Ik wens Je een goede start van weerom een nieuwe week toe.

    Image and video hosting by TinyPic We zijn vandaag Paasmaandag 21 april.Voor velen nog een verlofdag van het verlengde paasweekend.Gisteren had het zonneke héél veel moeite om eens door de wolken te prikken en hier en daar heeft het ietske gedruppeld.Hopelijk krijgen we vandaag een heerlijke zonnige tweede paasdag.Ik wens Jullie allen een mooie en een gezellige dag toe met vele lieve en hartelijke paasgroetjes vanwege Jos.

    21-04-2014 om 09:16 geschreven door Jos Vande Ghinste


    Een fijne Paasmaandag gewenst lieve vriendin
    Nantoken ik kan je begrijpen,
    Maar dit moet toch plezant zijn denk ik
    Image and video hosting by TinyPic
    Met een warme groet en een lieve lach
    wens ik je van harte een prachtige dag verder
    geniet in alles wat je doet
    Nikki

    21-04-2014 om 08:47 geschreven door Nikki


    Fijne start van de nieuwe week ...

    BesteKrabbels.nl
    k6f.gif


    21-04-2014 om 07:02 geschreven door gita


    fijne maandag en een goede start van de nieuwe week
    25it7pk.jpg


    Begin de dag met een dansje,
    begin de dag met een lach
    want wie vrolijk kijkt in de morgen
    die lacht de hele dag.

    Dikke knuffels van ons allemaal

    21-04-2014 om 05:24 geschreven door Paftty en Freddy









    Laatste commentaren
  • Groetjes (Maarten)
        op Jaja, ik ben er nog
  • Wens u nog een hele fijne dag (Dirk)
        op Jaja, ik ben er nog
  • Dag Nancy (Tiny & Ans)
        op Jaja, ik ben er nog
  • Midweek bezoekje (Jan en Elena )
        op Jaja, ik ben er nog
  • Goedemorgen lieve Natoken wens jou een mooie dag xxx (Lenie)
        op Jaja, ik ben er nog
  • de hemelsluizen stonden open ... (meeuw)
        op Jaja, ik ben er nog
  • Dag Natoken ,, (Ingrid.)
        op Jaja, ik ben er nog
  • Morgen weer op post voor Remko. (eddy meuris)
        op Het is al wat verteerd
  • Ik mis je! Tot heel gauw! (Maarten)
        op Het is al wat verteerd
  • Lieve groetjes (annie1201)
        op Het is al wat verteerd
  • E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Archief
  • Alle berichten

    Zoeken in blog



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!