Vroeger heb ik moslimmeisjes zien struikelen en stuntelen tijdens de turnles omdat ze gehinderd werden door de lakens om zich heen waarvan ze geen afscheid wilden nemen, ze zouden nog liever verongelukken en verstrikt raken in de hele textielwinkel waarin ze verwikkeld zaten. Die gekke klederdracht weigerden ze aan te passen aan de voorschriften van de school, waardoor gesluierde moslimmeisjes totaal geen respect toonden voor leerkrachten en voor hun medeleerlingen. Ze zagen er vreselijk uit, zo omzwachteld en ingekapseld, zonder figuur, zonder sensuele welvingen, zonder enige fysieke conditie. Schooldirecties zwichtten en lieten oogluikend de hoofddoek toe. Maar ze kregen dan ook een gratis vakantie in Turkije cadeau, nietwaar directeur Wijsneus?
Volwassen moslima's dragen ook in onze samenleving ongegeneerd hun draperieën op hun kop, over hun logge lijf, tot onderaan hun lompe sandalen. Zo lopen ze als achterlijk woestijnvolk over onze straten, in de winkels, bij de dokter, eender waar, zonder enig respect te tonen voor de medemensen in hun gastland. Je draagt toch geen hoofddoek in een gastland dat geen moslimland is, in een land waar hoofddoeken ongebruikelijk zijn. Dat doe je niet als je je omgeving apprecieert, als je wilt opgaan en versmelten met de originele bevolking, als je affiniteit wilt ontwikkelen met je nieuwe omgeving.
Als moslima's hier zo fanatiek hun haren blijven verstoppen onder een lapje textiel, waarom zou Marine Le Pen dan een sluier moeten dragen als ze in Libanon een religieuze leider wilt ontmoeten? Het zijn moslimidioten die westerse vrouwen willen omsluieren. Moslims horen fatsoenshalve westerse vrouwen te ontvangen en te spreken zoals deze vrouwen zijn: ongesluierd, naturel en de wind in de haren...
Marine Le Pen weigert sluier te dragen
Marine Le Pen, presidentskandidate voor het extreemrechtse Front Nationale (FN), heeft geweigerd een sluier te dragen voor haar ontmoeting met de ‘grote moefti’ van Libanon in de hoofdstad Beiroet. Abdellatif Deriane is een van de belangrijkste religieuze leiders van het land.
Bij haar aankomst dinsdagochtend in de kantoren van Deriane werd Le Pen een sluier aangeboden, maar die weigerde ze beleefd. Ze verwees daarbij aan haar bezoek in 2015 aan Ahmed al-Tayeb in Egypte, de imam van de Al-Azhar moskee in Caïro en daarmee de hoogste soennitische autoriteit ter wereld. Die had volgens Le Pen “niet dezelfde eis”, waardoor ze “geen enkele reden zag” om nu wél een sluier te dragen.
Le Pen is sinds zondag in Libanon voor een bezoek aan enkele religieuze leiders. Dinsdagmiddag staat ook nog een ontmoeting met Samir Geagea op het programma, de leider van de op een na grootste christelijke partij in Libanon.
|