Hallo daar!

06-07-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Baby Trump

Binnenkort komt Trump naar Europa.  In Londen kregen actievoerders de toelating om tijdens dat bezoek een reuzeballon op te laten die een reusachtige oranje "baby Trump" voorstelt.  Vrijheid van meningsuiting, weet je wel!  Hij zal er niet kunnen mee lachen.  Trump is een zéér machtig man, met een zéér fragiel ego.  Zou dat door zijn jeugd komen?  Ik heb gelezen dat zijn vader een echte bullebak was en met ijzeren hand zijn kinderen aanpakte.  Jammer dat Trump precies hetzelfde doet: agressief reageren naar iedereen die ook maar een zweempje van kritiek op hem heeft.  We zijn allemaal producten van onze opvoeding en sommigen sleuren die last de rest van hun leven mee.

Afbeeldingsresultaat voor ballon baby Trump 

06-07-2018 om 13:59 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Slecht nieuws

Net gelezen op site van krant: een Thaise duiker is gestorven door zuurstofgebrek nadat hij de jongens had bevoorraad.  En de gezondheidstoestand van enkele jongens zou achteruit gaan.  Met een bang hart afwachten, dus.  Hoe vreselijk voor die gasten, voor hun familie en voor al die mensen die hen proberen te redden en die nu een collega hebben verloren. Dat moet ongelooflijk zwaar zijn.  Hier staat een kaarsje te branden!

Afbeeldingsresultaat voor brandende kaars

06-07-2018 om 12:08 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Klaar voor België- Brazilië

Niet dat ik een voetbalfanaat ben, maar vanavond kijken we met heel de buurt samen naar de match.  Het wordt hopelijk spannend!  En al denk ik dat wij weinig kans maken, toch hoop ik dat we kunnen scoren en zonder al te veel complexen de "goddelijke kanaries" tegemoet treden.  Niet roemloos tenonder gaan, maar geven wat we hebben!!!  Succes, rode duivels!

Afbeeldingsresultaat voor gif voetbal

Afbeeldingsresultaat voor gif voetbal

06-07-2018 om 11:54 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Om naar uit te kijken

In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van 14 oktober zal Canvas een duidingsprogramma uitzenden waarin twee "oude ratten" Rik Van Cauwelaert (68) en Walter zinzen (81) commentaar zullen geven op de politieke situatie in ons landje.  Daar kijk ik naar uit, want het zijn allebei enorm bekwame mensen die met kennis van zaken hun ding doen.

Afbeeldingsresultaat voor rik van cauwelaert

Afbeeldingsresultaat voor Walter Zinzen

06-07-2018 om 11:49 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Als dat maar goed afloopt!

In Thailand wordt met man en macht geprobeerd de jonge voetballers en hun coach aan de oppervlakte te krijgen.  Binnenkort begint het opnieuw te regenen en lopen de grotten weer helemaal onder.  En nu begint het zuurstofniveau ook te dalen.  Duimen maar dat ze heelhuids naar boven geraken en dat er achteraf voldoende psychologische hulp zal zijn, want zo'n "avontuur" laat zijn sporen na!

Afbeeldingsresultaat voor thaise voetballertjes

06-07-2018 om 11:46 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.global warming

Niet alleen bij ons blijft het heet.  In Canada zijn, als gevolg van een hittegolf, al 19 mensen gestorven.  Vooral ouderen.  Het is nu toch wel duidelijk dat de opwarming van de aarde een feit is.  Enkel wie blind en doof is blijft het ontkennen. 

Afbeeldingsresultaat voor hittegolf

06-07-2018 om 11:43 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.conflict tussen "kerk" en "staat"

Het gemeentebestuur van Linter organiseert een loopwedstrijd en zou de deelnemers o.a. door de kerk willen laten lopen.  De pastoor ziet dat totaal niet zitten.  Hij zegt dat de kerk een plaats van eredienst is en geen onderdeel mag uitmaken van een sportief gebeuren.  Ik vind dat hij gelijk heeft.  Wat is trouwens de sportieve meerwaarde?  Laat ze 3 x rond de kerk lopen, zoals bij een bedevaart. Is dat geen mooi compromis, "op zijn Belgisch"?

Afbeeldingsresultaat voor kerk Linter

06-07-2018 om 11:41 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
05-07-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eigen schuld, dikke bult

In een reservaat in Zuid-Afrika zijn 3 stropers opgepeuzeld door leeuwen.  Sorry dat ik daar geen traan voor zal laten. 

Afbeeldingsresultaat voor leeuwen

Ze zijn waarschijnlijk in een troep leeuwen terecht gekomen.  Voor één keer overwinnen de slachtoffers zullen we maar zeggen!  Hopelijk shockeer ik nu niet te veel mensen!

05-07-2018 om 17:50 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dramaqueen

Een formidabele voetballer, maar, jongens toch, wat een comediant.  Verdient zeker een Oscarnominatie!  Ben benieuwd welke show hij morgenavond weer gaat opvoeren!  

Afbeeldingsresultaat voor Neymar

Afbeeldingsresultaat voor Neymar

05-07-2018 om 13:34 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Fake" tweets

Komt sympathiek over, die Dries Mertens.  Maar dat hij een professioneel bureau inschakelt om tweets te plaatsen, dat vind ik toch flauw!  

Afbeeldingsresultaat voor Dries mertens

05-07-2018 om 13:31 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verleden tijd

Mijn festivaldagen zijn voorbij, maar ik zal zeker naar de samenvattingen van optredens op TV kijken.  En je ontdekt "nieuwe" muziek!  

Afbeeldingsresultaat voor werchter 2018

05-07-2018 om 13:29 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bumperklevers

Ik ben geen "engel" maar na een aantal verkeersboetes probeer ik me nu stipt te houden aan de snelheidsbeperking, ook in een zone 30.  En dat maakt je niet bepaald populair bij collega-automobilisten.  Het vingertje, gevaarlijk inhalen en ook bumperkleven.  Onverantwoord en gevaarlijk, want jaarlijks sterven er op onze wegen 25 mensen door een ongeval, veroorzaakt door te weinig afstand houden.  Ik noem zo'n onverantwoordelijke en egoïstische chauffeurs "debielen op wielen" en ik vertik het om mij door hen te laten opjagen.  Maar leuk is het niet!

Afbeeldingsresultaat voor bumperkleven

05-07-2018 om 10:58 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De plooien glad gestreken

en de rangen weer gesloten.  Peumans en Francken hebben "een goed gesprek" gehad.  A la bonheur!  Nu denk ik niet dat Mr. Peumans een makkelijk man is, maar - en dat is zeldzaam bij politici- hij durft ongezouten zijn mening zeggen, ook als die mening niet graag wordt gehoord.  Nou ja, ik twijfel er sterk aan of veel kiezers van de N-VA wakker liggen van het "lompe" en "kwetsende" taalgebruik van Francken.    Integendeel!  Hij is momenteel de populairste politicus van Vlaanderen, begrijpe wie kan... En veel kunnen ze Peumans niet meer maken, want hij gaat binnenkort op pensioen.  Wie zal dan nog zijn mond durven openen?  De heerschappij van het duo De Wever- Francken zal nog wel even duren...

Afbeeldingsresultaat voor Peumans

05-07-2018 om 10:52 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vooral niet in eigen vel snijden!

De leden van het Europees Parlement worden zeer goed betaald en krijgen als extraatje elke maand € 4000 als onkostenvergoeding.  Dat is heel wat meer dan mijn pensioen!!!  Een voorstel om over dit extra-bedrag rekenschap af te leggen door bijvoorbeeld bonnetjes in te dienen stuit op een ferm "njet" van de meerderheid van het Parlement.  Schandalig eigenlijk, want het gaat hier over belastingcenten, onze centen dus!  En dan verwonderd en zelfs verontwaardigd zijn als vele burgers hen bestempelen als "profiteurs".  Het zou een stuk geloofwaardiger als ook deze "leiders" in een tijd van besparingen in eigen vel zouden durven snijden en doen wat ook van ons wordt gevraagd... Maar dat is wel vreselijk naïef, zeker?

Afbeeldingsresultaat voor europees parlement

05-07-2018 om 10:46 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eenzaamheid

46 % van de Belgen zou zich regelmatig eenzaam voelen.  En dan gaat het niet over senioren zoals wij maar over 20- 50' ers.  Hallucinante cijfers!  Dus ondanks het feit dat we via computer, smartphone... voortdurend met elkaar contact hebben is er een groot probleem.   Een sociale kring is belangrijk, dat weet iedereen, maar je moet wel bereid zijn om daar tijd en energie in te stoppen!  Een drukke job, het gezin, het eigen kleine coconnetje... het is niet gemakkelijk dat te doorbreken.  Vroeger, toen wij jong waren, was er veel meer sociaal contact.  Bij ons in de straat zaten ' s avonds in de zomer de mensen buiten en werd er gezellig gekletst.  Die tijd komt niet meer terug, maar wie nood heeft aan contact zou misschien wat vrijwilligerswerk kunnen gaan doen.  Zo leer je mensen kennen en je doet tegelijkertijd iets heel nuttigs voor de maatschappij én voor jezelf!  Of in plaats van in je eigen huis naar de voetbal te kijken, zou je dat met wat buren samen kunnen doen... ambiance gegarandeerd én je leert mekaar wat beter kennen.  Of wat mensen uitnodigen om je verjaardag te vieren, ook al ken je ze niet echt.  als er bij ons in de straat nieuwe mensen komen wonen, nodig ik hen altijd uit om iets te komen drinken.  Gezellig toch!?  En "geen tijd" is een flauw excuus, je moet daar tijd voor maken!

Afbeeldingsresultaat voor eenzaamheid 

05-07-2018 om 10:40 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
04-07-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michèle Martin

Michèle Martin, de ex-vrouw van Marc Dutroux, zoekt een stageplaats maar vooralsnog zijn er geen kandidaten.  Ik kan het begrijpen.  Enkele jaren geleden, toen ze vrijkwam, was er al veel kritiek.  De misdaden waaraan ze actief heeft meegewerkt zijn na al die jaren nog steeds een Belgisch trauma.  Als ik denk aan het afschuwelijke dat de slachtoffers van dit koppel hebben meegemaakt, als ik denk aan Julie en Melissa die gestorven zijn van honger en dorst, terwijl Dutroux in de gevangenis zat en Martin de mogelijkheid had hen te redden en dit niet heeft gedaan... Er zijn  misdaden die zo gruwelijk zijn dat vergeving onmogelijk is.  behalve voor God ( als je in God gelooft ) maar wij zijn  God niet.  

Afbeeldingsresultaat voor vergeving

04-07-2018 om 21:21 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DOEN!!!

Voor diegenen die een uitnodiging krijgen om een darmkankerscreening te doen: ja, ja, ja!!!   Indien ik vorig jaar niet was ingegaan op de uitnodiging, dan kon ik dit niet meer typen!  Ben na een operatie en 6 maand chemo momenteel kankervrij.  We blijven realistisch: er is 34% kans om binnen de 5 jaar te hervallen, maar elke dag is een dag! 

Afbeeldingsresultaat voor darmkanker

Doe ook de test aub!!!  Het kan je leven redden! 

04-07-2018 om 14:36 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bierliefhebbers, verheug jullie!

Brouwerij Van Honsebroeck heeft de rechtszaak gewonnen van brouwerij Moortgat.  "Filou" is géén kopie van "Duvel" volgens de rechtbank.  Ik vind ze allebei lekker!

Afbeeldingsresultaat voor filou bier

Afbeeldingsresultaat voor duvel moortgat

04-07-2018 om 14:23 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goed nieuws voor mij!

Als "koffiejunk" ben ik heel blij te horen dat 6 à 8 kopjes koffie per dag je 16% minder kans geeft om vroegtijdig te sterven.  Tenzij ze over enige tijd het tegendeel beweren!  Het zal mij worst wezen: leve het "zjatteke kaffe"!!!

Afbeeldingsresultaat voor koffie

04-07-2018 om 14:20 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.En dat voor een leraar!

Schooldirectie betrapt op plagiaat: zomaar een tekst overgenomen en er haar naam onder gezet.  Niet al te snugger hoor!  Ik gebruik ook teksten van anderen, maar de intellectuele eerlijkheid gebiedt dat je je bronnen vermeldt.   En dan excuses zoeken en de zaak minimaliseren, flauw!  Van een leerling zou dit zeker niet aanvaard worden!  Slecht voorbeeld voor alle studenten van de school in kwestie...

Afbeeldingsresultaat voor plagiaat 

04-07-2018 om 14:18 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)


Archief per week
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Foto

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     


    Inhoud blog
  • Doktersconsult
  • The gilded age
  • Groeien en Bloeien
  • De Planckaerts
  • Verrassing
  • "Verdachten"
  • dat belooft!
  • Waarom?
  • Dubbel!
  • Hovenier

    Startpagina !

    Categorieën

    Inhoud blog
  • Doktersconsult
  • The gilded age
  • Groeien en Bloeien
  • De Planckaerts
  • Verrassing
  • "Verdachten"
  • dat belooft!
  • Waarom?
  • Dubbel!
  • Hovenier
  • Hovenier
  • Briefjes van 5 euro
  • Eufemisme
  • En morgen ...
  • Neos Aalst
  • Stage
  • Ziekjes
  • Europapa
  • Een man van de vrede
  • Bankroet door de liefde
  • Oef!
  • Verjaardag
  • 53!
  • Onbegrijpelijk
  • Brand
  • Niet akkoord
  • Siesta
  • Geen medelijden
  • Evident bis
  • Evident
  • Vrijwillig
  • Timothée Chalamet
  • Zoals verwacht
  • Goede Vrijdag
  • Menswaardig einde
  • Wraakroepend
  • Luis in de pels
  • Abortus
  • Goede beslissing
  • Dood is niet dood
  • Op naam van ...
  • Kleurrijk
  • Dune 2
  • 't Zijn zotten
  • "Banale" ingreep
  • Gewonnen!
  • Hoop
  • Liever een Chinese bus
  • Mjammie!
  • Wokeversie?

    Inhoud blog
  • Doktersconsult
  • The gilded age
  • Groeien en Bloeien
  • De Planckaerts
  • Verrassing
  • "Verdachten"
  • dat belooft!
  • Waarom?
  • Dubbel!
  • Hovenier
  • Hovenier
  • Briefjes van 5 euro
  • Eufemisme
  • En morgen ...
  • Neos Aalst
  • Stage
  • Ziekjes
  • Europapa
  • Een man van de vrede
  • Bankroet door de liefde
  • Oef!
  • Verjaardag
  • 53!
  • Onbegrijpelijk
  • Brand
  • Niet akkoord
  • Siesta
  • Geen medelijden
  • Evident bis
  • Evident
  • Vrijwillig
  • Timothée Chalamet
  • Zoals verwacht
  • Goede Vrijdag
  • Menswaardig einde
  • Wraakroepend
  • Luis in de pels
  • Abortus
  • Goede beslissing
  • Dood is niet dood
  • Op naam van ...
  • Kleurrijk
  • Dune 2
  • 't Zijn zotten
  • "Banale" ingreep
  • Gewonnen!
  • Hoop
  • Liever een Chinese bus
  • Mjammie!
  • Wokeversie?
  • de logica zelf
  • de logica zelf
  • Ultiem protest
  • Alcoholslot in alle auto's
  • Foei!
  • Dune 2
  • Als een bom
  • Coat of many colors
  • Sorry, Elise!
  • Tevreden
  • Kan iedereen gebeuren
  • Schade
  • deugddoend
  • Vrijheid
  • Gewone balletjes
  • Mislukte balletjes
  • Stereotypen
  • "het hart op de tong"
  • Strenger dan de daders
  • Onbegrijpelijk
  • de ware aard van het beest
  • Eigenbelang
  • Jawadde!
  • In verkiezingsmodus
  • zelf de afwas gedaan
  • Pas na 2 jaar
  • een kogel in je kop
  • Housewarming
  • Dood
  • Pathologisch
  • Boos
  • Regi
  • Kritische vragen
  • Hoopvol
  • Privacy
  • Kritische vragen
  • Pater Familias
  • Vooruit
  • Alweer regen!
  • Gemengde gevoelens
  • Carnaval Aalst
  • Plastische chirurgie
  • "Gelukkig"
  • Openbaar vervoer
  • Gefrustreerd
  • Kanye West
  • Spoed
  • Ritsen
  • Bredere parkeervakken
  • Slecht signaal
  • Carnaval Aalst
  • Workaholic
  • Vreselijke dood
  • Belgian Cats
  • Verbod
  • Pakkend afscheid
  • Energie
  • Luc
  • Leasing
  • Ach
  • Eendracht Aalst
  • Niet ok
  • Ze menen het niet
  • Ouderlijke verantwoordelijkheid
  • Vreselijk
  • Taylor Swift
  • Gekke prijzen
  • Poetshulpen
  • Niet terugbellen
  • Zever, gezever!
  • Vernietigend
  • Verwend nest
  • Bescherm de natuur!
  • Huren en verhuren
  • Genderneutraal
  • Gevolgen op lange termijn
  • Blij!
  • Ontslag
  • "mijn" plaats"
  • Goklobby
  • Blind gekocht
  • Probeersel
  • Tradwives
  • Schimmel
  • Vuile boel!
  • Voedselfabrieken
  • Lichtmis
  • Wat eten we vandaag?
  • 30 jaar
  • Niet sympathiek
  • Boerenprotest
  • Lekker restje
  • kraantjeswater
  • Carnaval Aalst
  • Vlaamse regering
  • Duur stulpje
  • Vervelend
  • Lieve Luc
  • Afscheid van een vriend
  • Blikschade
  • Uit het strafrecht
  • Groen
  • Sterke vrouw
  • Bushalte voor de deur
  • Propere auto
  • AI
  • Conflict
  • Hard
  • USA
  • Respect
  • Akkoord!
  • Steun aan de landbouw
  • "Perverselingen"
  • Niet de eerste
  • Streng?
  • BNP Paribas Fortis
  • Blutsen
  • Niet meer zoals vroeger
  • Eetgeluiden
  • Advocaten
  • Lonen
  • Genieten van je oude dag
  • Dure wagen
  • Oscars
  • Nazipraktijken
  • Goddelijk gebod
  • Artistieke integriteit
  • Schuldgevoel
  • De politie, uw vriend
  • Studentenjobs
  • Dubbele kin
  • Gesplitste rekening
  • Opslag!
  • Ach
  • Darmkanker
  • Superrijk
  • Affligem
  • Dure festivals
  • Eenzaamheid
  • State of Hate
  • Eddy Snelders
  • Hackers
  • Brouwershuis
  • Koude
  • Bodycams
  • Geschonden vertrouwen
  • Glad
  • Grinnik
  • Voyeurisme
  • Nachtmerrie


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!