NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Hallo daar!

01-05-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The Monkees

Die Amerikaanse groep die werd opgericht als tegenhanger van de Beatles...  Lang niet zo goed, maar toch heel populair geweest.  Ben nu naar hen aan het luisteren op Spotify.  En weet je, ze hebben best toffe nummers!  Ik was vooral fan van de drummer Mickey Dolenz, maar de populairste was de zanger Davy Jones.  Ondertussen al overleden.  Hieronder 2 foto's: de jeugdige Monkees en de iets "rijpere" versies ...

Afbeeldingsresultaat voor the monkees

Afbeeldingsresultaat voor the monkees

01-05-2019 om 08:19 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1 mei

"God is een socialist" wordt wel eens gezegd.  Maar voorlopig is het nog grijs en miezerig.  Deze namiddag op bezoek bij Gwen.  Ben wel van plan te voet te gaan.  70 minuten stappen ... tof!  Zal leuk zijn nog wat bij te praten...

Afbeeldingsresultaat voor gif koffie drinkenKoffie!!!  Zeg ik nooit "nee" tegen!!!

01-05-2019 om 08:14 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
30-04-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De bankperikelen

Alles uitgeklaard!  Het was al bij al een aangenaam gesprek.  Maar ik blijf het jammer vinden dat de computer stilaan de mensen vervangt.  Geef mij maar menselijk contact i.p.v. zo'n zielloze machine!  Ik ben een fossiel op dat vlak...

30-04-2019 om 17:26 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mijn afspraak in de bank

Alles opgelost!  Maar de bediende moest toegeven dat het niet zo evident was om de informatie te vinden en te interpreteren.  Enfin, het was al bij al een aangenaam gesprek.  Alhoewel ik de politiek van al die grootbanken kritisch blijf bekijken.  Over een paar jaar gebeurt alles via de computer.  Geen positieve evolutie, wat men er ook over beweert.  Leve het menselijk contact!!!  Maar ja, ik ben dan ook een fossiel op dat vlak!

30-04-2019 om 17:24 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Liegen, liegen en blijven liegen

En toch nog een grote kans om herkozen te worden...  En weet je wat het ergste is?  dat Trumps voorbeeld andere politici er toe aanzet ook onwaarheden te verkondigen.  Wie of wat kan je nog geloven?  Zo triestig!!!  

Afbeeldingsresultaat voor deleugens van trump

Ik blijf me erover verbazen dat iemand die zo overduidelijk ongeschikt is voor de functie die hij bekleedt toch verder aanmoddert zonder dat iemand ingrijpt...  

30-04-2019 om 17:20 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.God zij dank geen slachtoffers

Schoolgebouwen tot op de draad versleten.  En vroeg of laat komen daar (letterlijk!) brokken van!  Een enorm geluk dat er geen slachtoffers zijn gevallen.  Maar is het niet droevig dat scholen jaren moeten wachten op de nodige centen om te kunnen renoveren?

Sint- Lucas heeft geluk gehad.  Maar een volgende keer ?

En welke paraplus komen dan te voorschijn?

30-04-2019 om 17:15 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.100% !

Score op mijn  turnanimatie!  Nou ja, zonder de extra- uitleg was het niet gelukt.  ben toch heel blij!  Vandaag verder geoefend op "Laagmaskers".  Ligt me meer dan animaties.  André - de kei van de klas - was niet in vorm.  Stiekem binnenpretjes!  Slecht karakter, ik geef het toe...

Afbeeldingsresultaat voor gif "glimlach"

30-04-2019 om 17:10 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
29-04-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fiscaal niet aantrekkelijk

Een professor raadt mensen af stickers van het Rode Kruis te kopen omdat dat fiscaal niet aantrekkelijk is.  Die man heeft het niet echt begrepen!  Je koopt die stickers niet om die reden maar omdat je het Rode Kruis en zijn talrijke medewerkers en vrijwilligers wil steunen.  Geld is niet alles, waarde heer!  Ik steun diverse goede doelen waaronder het Rode Kruis, Oxfam, WWF ... maar ook jebron en de vrienden van Emmaüs ,en dat is niet aftrekbaar.  Zielig als dat de reden is van je "engagement"!

29-04-2019 om 20:22 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.jezelf bloot geven

Raar toch dat je zoveel persoonlijke informatie prijs geeft op zo'n blog;  relatieve anonimiteit zet je aan tot uitlatingen die je in andere omstandigheden allicht niet zou uiten.  Niet dat ik niet achter de inhoud van mijn blog sta, dat doe ik 100%, maar je wordt niet meteen geconfronteerd met reacties.  Ik kan me voorstellen dat mensen die dit lezen zeggen: "wat voor een zot schepsel is dat?", maar ik weet het niet en heb er dus geen last van.  

"Sociale media" ...  ze zijn riskant en soms gevaarlijk.  En verslavend!  Ben benieuwd hoe dit alles zal evolueren...  Nou ja, ,ik zal het niet meer meemaken.

29-04-2019 om 17:56 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.boos (vervolg)

en dat hij me dat wel kan uitleggen want dat de machines in de bank binnenkort verdwijnen.  Heb het ondertussen wel gevonden maar, nu blijkt er een discrepantie van zo'n € 800 euro te zijn tussen feb 2019 en april 2019!  Dat mag hij me morgen eens uitleggen!  Ongelooflijk toch, die arrogantie van grootbanken!  Wij betalen nog voor hun "reddingsoperatie" van 10 jaar geleden...  Wat met al die mensen die niet handig zijn met computers?  Niet dat ik dat ben, maar ik trek mijn plan ( dank zij de lessen!!! )... Ik weet ook wel dat de gewone medewerkers niet verantwoordelijk zijn voor de politiek van de top, maar dat betuttelend toontje van Didier ( met hem heb ik morgen een afspraak ) werkte enorm op mijn systeem.  En, ik geef het toe, dan komt de bitch in mij naar boven! 43 jaar in het onderwijs, dan word je stout, geloof me!

Eenmaal mijn pensioensparen en  levensverzekering uitbetaald verander ik wellicht van bank...  Niet dat Fortis daarvan zal wakker liggen!  Ik ben geen grootkapitaalbezitter, verre van!

Sorry, ik ben aan het zagen, ik weet het, maar ik moet het even ventileren!  

29-04-2019 om 17:45 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ik ben boos!

Ik opende een spaarrekening  bij de geboorte van mijn kleindochters.  Elke maand print ik de uittreksels.  Ineens is dat niet meer mogelijk.  "Alle afschriften geprint" zegt de machine.  Ik bel dus naar mijn bankkantoor.  Krijg ik zo'n arrogant ventje aan de lijn die  meedeelt dat alles op de computer staat.  en d

29-04-2019 om 17:34 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Euthanasie

Voor mij is het duidelijk: zelfbeschikkingsrecht!!!  Het is mijn lichaam, mijn leven en IK wil beslissen wanneer het genoeg is geweest!  De medische wetenschap kan je ongelooflijk lang in leven houden, maar is dat de bedoeling?  Ik vind het een schandaal dat mensen die euthansasie wensen soms van het kastje naar de muur worden gestuurd en ongelooflijk veel moeite moeten doen om een waardig levenseinde te verkrijgen.  Zelfs als je alle papieren hebt ingevuld ( zoals ik ) ben je er niet zeker van dat je wil wordt gerespecteerd.  

29-04-2019 om 08:10 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leerachterstand

Leerlingen in zogenaamde "concentratiescholen" hebben een grote leerachterstand t.o.v. leerlingen in "blanke" scholen.  What's new?  En meteen weer het vermanend vingertje naar de scholen die moeten ijveren naar een betere "mix" en die ervoor moeten zorgen dat de leerlingenpopulatie van hun instituut diverser wordt.  Akkoord! Maar dat is toch maar één aspect van dit probleem.  Zolang de thuistaal een andere is dan de taal die op school wordt gesproken zal er een kans op achterstand blijven bestaan.  En het is mijn ervaring - ook al is dit een uitspraak die niet politiek correct is ! - dat vele ouders van leerlingen van allochtone origine toch minder betrokken zijn bij het schoolgebeuren.  Ik heb met mijn 43 jaar ervaring in beroeps- en technisch onderwijs toch ervaren dat er haast nooit allochtone ouders naar het oudercontact, het eetfestijn, de opendeurdag kwamen.  En kom mij niet zeggen dat mijn school een uitzondering was.  Dat geloof ik niet!  Wie mijn blog leest weet dat ik op politiek vlak links ben en dat ik absoluut geloof in de gelijkwaardigheid van mensen.  Maar feiten zijn feiten!  Inspanningen moeten van twee kanten komen!  

Oei!  Als ik die laatste zinnen lees heb ik de neiging ze te wissen...  Maar ik doe het niet!  En betrokkenheid van ouders heeft ook zijn invloed op de schoolresultaten.  

Nu is het een feit dat sommige scholen ( colleges bijvoorbeeld ) een ontmoedigingsbeleid voeren en proberen "zwakkere" leerlingen te ontraden om in te schrijven.  Dat mag niet, maar ik weet dat het gebeurt!  Tegen zulke toestanden mag en moet ingegrepen worden.  

Verwacht echter geen mirakeloplossingen!  Die zijn er niet, ongeacht wat de pipo's ver boven de basis menen  te weten!

29-04-2019 om 08:00 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
28-04-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.mijn blog is verjaard

Op 1 april 2018 heb ik mijn allereerste notitie in dit blogje gemaakt!  En momenteel heb ik 2722 views.  Ik weet niet of dit veel of weinig is, en dat is ook niet zo belangrijk.  Maar ik amuseer me ermee!  Dank zij de cursus "Social Media" van vorig jaar!  Ik heb ook nog een tweede blog die deze overlapt; wel niet volledig identiek.  Moest het u interesseren: www.annieken54.nl.  Ja, een Nederlandse blogsite, maar ik ben er tevreden over.  Deze blog staat op mijn facebookpagina .  't Is een tof projectje, zo'n blog.  

Oei, gestopt met regenen en de zon schijnt.  Wat een raar weer toch!  

Lieve mensen, ik kap ermee voor vandaag!  Tot schrijfs en nog een prettige zondagnamiddag!

Afbeeldingsresultaat voor gif "zondag"

28-04-2019 om 16:15 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Opdracht 2 ... nog maar eens

Het ziet er makkelijk uit maar ik heb serieus gesukkeld : eerst om de bewegingen van de turnster vloeiend te krijgen en daarna met de tekst!  Animaties zijn NIET mijn ding!  "Logisch nadenken", zegt de leraar.  Blijkbaar is dat niet mijn sterkste punt.  Zou dat te maken hebben met mijn sekse?  Amai, wat een seksistische opmerking!!!  Shame on me!!!  Maar gisteren, voor de boottocht, keken we automatisch naar de 2 mannen  als kandidaat- schipper.  Eigenlijk is dat erg!  Afbeeldingsresultaat voor gif "seksisme"

Er is nog werk aan de winkel, ook voor mij!

28-04-2019 om 16:03 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cursus GIMP
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Nog geen feedback voor de turnopdracht ...  Ik zit op hete kolen!  Het heeft bloed, zweet en tranen gekost om de taak te maken en ik ben echt benieuwd wat Marc ervan vindt!

28-04-2019 om 15:57 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Teleurgesteld

Ben niet te spreken over "Don't worry, be happy" op Vier.  Uitlachtelevisie, niets méér of minder.  Ik kijk niet meer.

28-04-2019 om 15:53 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het regent ...

en ik vind het totaal niet erg!  De bloemetjes zullen blij zijn!  Is al een luie zondag geweest: wat gelezen, wat tv gekeken ....  Zelfs niet uit mijn pyama geraakt!  Moet kunnen!  Straks voor wat eten zorgen.  Stoofvlees met gevakken aardappeltjes en tomaten.  En aangezien ik geen donker bier in huis heb kap ik er wat Duvel bij.  Vergif zal het allicht niet zijn...  

28-04-2019 om 15:48 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.borstvoeding in het openbaar

Een dame die borstvoeding gaf in het water in een Leuvens zwembad werd gevraagd dit niet in het water te doen om hygiënische redenen.  De baby zou kunnen overgeven.  Dat lijkt me toch een valabel argument.  Volgt natuurlijk - hoe kan het anders anno 2019? - veel heisa en commentaar op sociale media.  Ik zou zeggen: gebruik wat gezond verstand!  De borst geven, zittend op een stoel, is toch veel comfortabeler dan staande in water... 

28-04-2019 om 15:36 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De kids hebben genoten!

Ondanks de kou was de boottocht toch het hoogtepunt van de dag!

28-04-2019 om 12:55 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)


Archief per week
 • 24/06-30/06 2019
 • 17/06-23/06 2019
 • 10/06-16/06 2019
 • 03/06-09/06 2019
 • 27/05-02/06 2019
 • 20/05-26/05 2019
 • 13/05-19/05 2019
 • 06/05-12/05 2019
 • 29/04-05/05 2019
 • 22/04-28/04 2019
 • 15/04-21/04 2019
 • 08/04-14/04 2019
 • 01/04-07/04 2019
 • 25/03-31/03 2019
 • 18/03-24/03 2019
 • 11/03-17/03 2019
 • 04/03-10/03 2019
 • 25/02-03/03 2019
 • 18/02-24/02 2019
 • 11/02-17/02 2019
 • 04/02-10/02 2019
 • 28/01-03/02 2019
 • 21/01-27/01 2019
 • 14/01-20/01 2019
 • 07/01-13/01 2019
 • 31/12-06/01 2019
 • 24/12-30/12 2018
 • 17/12-23/12 2018
 • 10/12-16/12 2018
 • 03/12-09/12 2018
 • 26/11-02/12 2018
 • 19/11-25/11 2018
 • 12/11-18/11 2018
 • 05/11-11/11 2018
 • 29/10-04/11 2018
 • 22/10-28/10 2018
 • 15/10-21/10 2018
 • 08/10-14/10 2018
 • 01/10-07/10 2018
 • 24/09-30/09 2018
 • 17/09-23/09 2018
 • 10/09-16/09 2018
 • 03/09-09/09 2018
 • 27/08-02/09 2018
 • 20/08-26/08 2018
 • 13/08-19/08 2018
 • 06/08-12/08 2018
 • 30/07-05/08 2018
 • 23/07-29/07 2018
 • 16/07-22/07 2018
 • 09/07-15/07 2018
 • 02/07-08/07 2018
 • 25/06-01/07 2018
 • 18/06-24/06 2018
 • 11/06-17/06 2018
 • 04/06-10/06 2018
 • 28/05-03/06 2018
 • 21/05-27/05 2018
 • 14/05-20/05 2018
 • 07/05-13/05 2018
 • 30/04-06/05 2018
 • 23/04-29/04 2018
 • 16/04-22/04 2018
 • 09/04-15/04 2018
 • 02/04-08/04 2018
 • 26/03-01/04 2018

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Foto

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   


  Inhoud blog
 • Alive and Kicking
 • En dan is er Toon
 • Zorgen om ons ma
 • Proficiat, Hanne Lore
 • Hallo!?
 • Heet, heter, heetst
 • Postperikelen
 • Zucht ...
 • Nog meer kommer en kwel
 • Totaal geen zin ...

  Startpagina !

  Categorieën

  Inhoud blog
 • Alive and Kicking
 • En dan is er Toon
 • Zorgen om ons ma
 • Proficiat, Hanne Lore
 • Hallo!?
 • Heet, heter, heetst
 • Postperikelen
 • Zucht ...
 • Nog meer kommer en kwel
 • Totaal geen zin ...
 • Passend voor dit weer!
 • Vriendelijke overheid
 • Fris en monter!
 • oei!
 • De onvolprezen Toon
 • Mobiscore
 • Hittegolf ... alweer
 • In 't groen
 • privé of niet privé?
 • Pairi Daiza
 • Daar drink ik op!
 • Niemand is perfect
 • Vriendelijk en lekker!
 • den Toon
 • Pardon?
 • en alweer Trump
 • Nieuwe voorzitter Belgische voetbalbond
 • Hittegolf 2
 • Hittegolf?
 • Nog wat GIMP
 • Positief blijven
 • Alhoewel ...
 • Om de dag goed te beginnen: Toon Hermans
 • 944
 • Vrijdagavond
 • Weersvoorspellingen
 • Verzekeringen
 • Inventief
 • Mobiscore
 • Toon
 • New Fox Affligem
 • Alles is goed als het om "macht" en "postjes" gaat
 • "Mobiscore"
 • Betuttelend
 • de prijs van een kinderleven
 • Verbaal geweld
 • Zoals beloofd ...
 • Nog een foto bewerkt
 • Gepoetst!
 • Wolkbreuk

  Inhoud blog
 • Alive and Kicking
 • En dan is er Toon
 • Zorgen om ons ma
 • Proficiat, Hanne Lore
 • Hallo!?
 • Heet, heter, heetst
 • Postperikelen
 • Zucht ...
 • Nog meer kommer en kwel
 • Totaal geen zin ...
 • Passend voor dit weer!
 • Vriendelijke overheid
 • Fris en monter!
 • oei!
 • De onvolprezen Toon
 • Mobiscore
 • Hittegolf ... alweer
 • In 't groen
 • privé of niet privé?
 • Pairi Daiza
 • Daar drink ik op!
 • Niemand is perfect
 • Vriendelijk en lekker!
 • den Toon
 • Pardon?
 • en alweer Trump
 • Nieuwe voorzitter Belgische voetbalbond
 • Hittegolf 2
 • Hittegolf?
 • Nog wat GIMP
 • Positief blijven
 • Alhoewel ...
 • Om de dag goed te beginnen: Toon Hermans
 • 944
 • Vrijdagavond
 • Weersvoorspellingen
 • Verzekeringen
 • Inventief
 • Mobiscore
 • Toon
 • New Fox Affligem
 • Alles is goed als het om "macht" en "postjes" gaat
 • "Mobiscore"
 • Betuttelend
 • de prijs van een kinderleven
 • Verbaal geweld
 • Zoals beloofd ...
 • Nog een foto bewerkt
 • Gepoetst!
 • Wolkbreuk
 • 80%
 • Rare toestanden
 • Toon Hermans
 • Ontdekking!
 • Schandalig lui...
 • Niet bijgelovig
 • Fyre Festival
 • Nog een bewerking voor de jarige
 • Fietsen door de bomen
 • een dagje te vroeg ...
 • Luie zondag achter de rug
 • Trump ... alweer!
 • Verdorie toch!
 • Goede morgen!
 • Nog wat vroeg ...
 • aan het kliederen
 • Buurtonderonsje
 • Te weinig personeel voor De Lijn
 • Fietsen tussen de bomen
 • Tegengewicht
 • Muzikale ontdekking
 • Regen
 • Verdriet en vreugde
 • Onnozel, ik weet het ...
 • Dodo ...
 • Klaar voor het weekend!
 • Wraakroepend
 • Bejaarden achter het stuur
 • Slaap wel!
 • Zalig
 • Potverdorie!
 • en hier word ik evenmin vrolijk van...
 • Jammer, maar ...
 • Goede vooruitzichten!
 • Einde schooljaar
 • Vanavond wordt het leuker!
 • Het moet vandaag gebeuren ...
 • Politieke cartoons
 • Sorry
 • antisemitisch?
 • antisemitisch?
 • We kunnen weer wassen!
 • 't Is in orde!
 • Francesco Vanderjeugd
 • CD&V
 • gebrek aan respect
 • Hmmm
 • Gevulde dag
 • Ijverig!
 • Examen GIMP
 • Kommer en kwel
 • Zo lief!
 • Veel te jong
 • Gerard
 • Papa wordt verwend
 • de ene vader is de andere niet ...
 • Vaderdag
 • De fiere judoka's
 • Waardig en mooi afscheid
 • Fiere oma
 • Doemdenken 2
 • Doemdenken?
 • Herdenking D-day
 • Simonne
 • R33
 • Oef!
 • Dominiek Sneppe
 • Noodweer
 • Simonneken
 • Gelukkig zijn
 • De vreugde van het ouderschap
 • Staatsbezoek
 • Martine Bijl
 • Toon Hermans
 • Het zal je moeder maar zijn!
 • de steppe zal bloeien
 • Voor Simonne ...
 • Superwarme dag
 • Onwerkelijk ...
 • Simonne
 • Bezoek
 • Echt niet goed...
 • Slecht nieuws
 • Gelijk hebben ze!
 • 25 % meer in 4 jaar tijd
 • Hahaha ...
 • Hanne Lore
 • Doet ie het of doet ie het niet?
 • Business as usual
 • Doorgaan ...
 • Half 6 ... eerste uitslagen
 • Familie
 • Ons ma geniet
 • Opdracht volbracht
 • Verkiezingszondag
 • Grijs ...
 • ????
 • Tof!
 • Mona Lisa
 • Zwemmen
 • Yes!!!
 • Niet 100% goed nieuws
 • Nog even Liselotte
 • Economie boven belang van mensen
 • Demiclowns
 • Nederland weer voorop
 • Nog maar eens de Brexit
 • Allez vooruit...
 • Alweer een leuke namiddag
 • Lichtelijk verslavend!
 • Brexit
 • Groepsverkrachting
 • Deus
 • Leven rekken tot in het oneindige
 • Opvoeding dus
 • Dapper achter de computer
 • Uitstel van "executie"
 • Vincent Kompany
 • Ons ma (bis)
 • Ons ma
 • Adieu, weekend
 • Julie Van Espen
 • Belgian Pride
 • Eurosongfestival en co
 • 26 mei ( vervolg )
 • Nog 1 week te gaan ...
 • Champagne
 • Verjaardagswensen
 • shoppen met dochterlief
 • Vulgair, maar waar!
 • Familieperikelen
 • Ons ma
 • Zie "opdringerig"
 • Brugge- Genk
 • Scan
 • GIMP
 • Blanco
 • Opdringerig
 • Nog meer van dat
 • Anuna bis
 • Anuna De Wever
 • Met Hilde om schoenen
 • Jeugdsentiment
 • Intiem afscheid
 • Nog steeds moederdag!
 • Indrukwekkend
 • Het Verschil
 • onnozele trien ...
 • Moederdag
 • Nog meer GIMP


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!