Buitentemperatuur om ?
.




















Inhoud blog
  • Sergio opent zijn café in Lommel
  • Zijn we zoektocht naar Rechtvaardige Rechters beu?
  • Nog wekelijks tips over verdwenen paneel Rechtvaardige Rechters
  • Koppel in paashaaskostuum versiert huis met 2.222 eieren
  • Big heeft drie ogen en twee muilen
  • Vrouw lijmt oog dicht met nagellak
  • We vliegen straks op huttentutten en schijtnoten
  • "Zomeruur schendt mensenrechten"
  • 'Neuzen' zijn streekproduct
  • Draag je litteken als een juweel
  • Eikenprocessierups rukt weer op in Nederland
  • Goedkope make-up is nieuwste partydrug
  • Boterham met spek is beste middel tegen kater
  • Bouwfirma zet ook huisjes voor honden
  • Eerste robot-model trippelt op de catwalk
  • 'Sojascheten en een kilo gekakt, alsjeblieft'
  • Bejaarde loopt dertig jaar lang met spijker in neus rond
  • Middelvinger eraf voor slecht bereid broodje
  • Duurste fles champagne verkocht voor 16.000 euro
  • Boer slacht kip en sterft door steekvlam
























     







































    Oeps je bent bij El Diablo - Welkom



    10-07-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Te dikke mannen produceren minder en slechter sperma

    Te dikke mannen produceren minder en slechter sperma

                             
     
    Zwaarlijvige mannen hebben afwijkend sperma en produceren minder zaad. Dat blijkt uit een studie van de Schotse Universiteit van Aberdeen.

    Dieet
    Volgens de onderzoekers, die meer dan tweeduizend mannen volgden, moeten stellen die problemen hebben met zwanger raken dan ook eerst op dieet. "Mannen met een normaal gewicht hebben meer en normaler zaad dan te zware of te lichte mannen", aldus een van de onderzoekers.

    Hoe dat precies komt wordt nader onderzocht. Een van de oorzaken zou kunnen zijn dat het vet de ballen van de man warm houdt, waardoor het sperma oververhit raakt. Maar ook de hormoonspiegel en het dieet kunnen van invloed zijn op de kwaliteit van het zaad.

    Eerder was al duidelijk dat vrouwen met overgewicht vaker kampen met problemen bij het zwanger raken dan vrouwen met een gemiddeld gewicht. (mvl/anp)

    10-07-2008 om 12:34 geschreven door diabloke  


    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Al dansend energie opwekken in Londen

    Al dansend energie opwekken in Londen

                        

    In Londen opent binnenkort een nachtclub de deuren waar dansende jongeren zelf elektriciteit genereren. De nachtclub heeft heel wat ecologische ideeën, maar het meest originele is de dansvloer. De schokken die dansers met hun voeten op de vloer achterlaten, zullen worden omgezet in energie. Of hoe je zelfs op een nachtje uit het milieu kan helpen.

    Gratis inkom
    De nachtclub, die in de Londense buurt King's Cross ligt, zal gebruik van maken duurzame energie. Zelfs de alcoholische drankjes in de club zullen ecologisch zijn en geserveerd worden in drinkbekertjes gemaakt van polycarbonaat. De toiletten werken met een systeem dat het waterverbruik bij het doorspoelen vermindert. In principe moet iedere bezoeker tien pond (12 euro) betalen, maar wie met de fiets, te voet of met het openbaar vervoer komt, mag gratis binnen. Elke klant moet vooraf wel een formulier ondertekenen waarmee ze beloven mee te strijden tegen global warming.

    Miljonair
    De club opent in een gebouw van miljonair Andrew Charalambous. "Op deze manier hopen we de jonge generatie mee te krijgen", zegt Charalambous in de Daily Mail. "We hopen zoveel mogelijk mensen te overtuigen om mee te werken aan de redding van de planeet." Stokpaardje van de club moet de dansvloer worden. Dansers zullen zelf elektriciteit opwekken door de schokken die ze met hun voeten op de vloer maken. Op die manier zouden ze tot zestig procent van de energie in de nachtclub kunnen genereren.

    Charalambous hoopt helemaal niet dat hij met de groene nachtclub een gat in de markt gevonden heeft. Hij vraagt dan ook dat andere clubs zijn voorbeeld zullen volgen. Zijn milieubeweging Club4Climate is ook van plan om één miljoen bomen te planten. De nieuwe nachtclub in Londen opent op 10 juli de deuren voor het grote publiek. (gb)

    10-07-2008 om 01:43 geschreven door diabloke  


    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Extreem weer op komst

                        Extreem weer op komst

                            
    Hittegolven zullen vaker voorkomen
    Droogte, hevige regen, verstikkende hitte, krachtige orkanen, dit staat de VS en de rest van Noord-Amerika in de toekomst te wachten volgens een rapport van de 'US Climate Change Science Program'. Al die fenomenen teisteren de VS nu al, maar in de toekomst zouden ze nog extremer kunnen worden.

    Extremer
    Het was al langer bekend dat de VS met extreme weersomstandigheden te maken zullen krijgen. Orkaan Katrina, die in 2005 New Orleans vernielde, is volgens velen nog maar een voorsmaakje van wat de streek echt te wachten staat. Voor het eerst is die voorspelling van het 'Intergovernmental Panel on Climate Change' (IPCC) nu ook in een wetenschappelijk rapport gegoten. De onderzoekers baseerden zich op wetenschappelijk bewijs dat de opwarming van de wereld gepaard zal gaan met extremer weer op het gebied van kracht, frequentie en de plaatsen waar een weerkundig fenomeen zal voorkomen.

    Voorspellingen
    De stijgende temperaturen van de voorbije vijftig jaar zijn voor een groot deel te wijten aan menselijke factoren zoals de toenemende uitstoot van koolstofdioxide. Op basis van observaties van een halve eeuw doet het rapport een aantal voorspellingen over wat ons misschien wel te wachten staat:

    - Abnormaal hete dagen en nachten, hittegolven zullen steeds vaker voorkomen.
    - IJs zal op zee steeds meer smelten en tijdens de zomermaanden zelfs verdwijnen in de oceanen rond de poolgebieden.
    - Neerslag wordt zeldzamer maar heviger.
    - Droogte zal veel vaker voorkomen en in sommige regio's ernstige vormen aannemen.
    - Orkanen zullen krachtiger worden.
    - Stormen boven de Atlantische en Stille Oceaan zullen gepaard gaan met hevigere wind en hogere golven produceren. (gb)

    10-07-2008 om 01:40 geschreven door diabloke  


    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Provence in Côte d'Or-pralines

                   Provence in Côte d'Or-pralines

                                    
                                          Zuiderse aroma's als lavendel, rozemarijn en violet werden gebruikt.

    De Côte d'Or-boetiek in Brussel heeft vele troeven, maar de exclusieve pralines (ook wel carrés genoemd) zijn wellicht de belangrijkste. Speciaal voor de zomer werden drie nieuwe carrés bedacht, waarin zomerse aroma's en Mediterraanse sfeer centraal staan.

    Meester-chocolatier Dennis Vernaillen ging aan de slag met viooltjes, lavendel, rozemarijn en pijnboompitten. In een krokant jasje van donkere chocolade kan je achtereenvolgens kokos met violetaroma proeven of lavendel of rozemarijn met pijnboompitten in truffé. Aan de chocolade werd ook een vleugje olijfolie toegevoegd, zodat het geheel lekker smeuïg blijft.

    De drie zijn een aanvulling op de bestaande pralines, gelanceerd naar aanleiding van de opening van de boetiek ter ere van de 125ste verjaardag van het bekendste chocolademerk van ons land. Ook in de eerste carr"s werd al geëxperimenteerd met ongewone smaken zoals roze peper, aalbessen en gember.

    De carrés zijn exclusief te koop in de boetiek op het Kleine Zavel, waar overigens nog veel meer te ontdekken valt. Je kan er chocolatier Vernaillen live aan het werk zien, zelf een mandje vol Côte d'Or-lekkers samenstellen of iets proever aan de degustratiebar.

    10-07-2008 om 01:07 geschreven door diabloke  


    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Thaise wint lachwedstrijd met 110 decibel

    Thaise wint lachwedstrijd met 110 decibel

                                                              
                                                                 Jitrat Wongsomboon lachte zich kapot.

    Het doel van de lachwedstrijd is simpel: zo hard, lang en grappig mogelijk lachen. En daar slaagde de Thaise Jitrat Wongsomboon met verve in door dat maar liefst 12 minuten en 26 seconden lang te doen. Op een bepaald moment haalde ze zelfs 110 decibel. En dat is hetzelfde als een stevig rockconcert.

    "Minder stress"
    Het evenement vond maandag plaats in het 'Ripley's Believe It Or Not Museum' in Pattaya, in het oosten van Thailand. 23 mensen van over de hele wereld deden mee. De organisator hoopt meer mensen te laten lachen met deze wedstrijd. "Zo krijgen ze minder last van stress," aldus de man. Wongsomboon won 2.000 euro en begint nu aan een tour langs verschillende landen om haar kunstjes te vertonen. (sd)

    10-07-2008 om 00:16 geschreven door diabloke  


    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rubiks kubus moet intelligentie octopussen helpen bepalen

    Rubiks kubus moet intelligentie octopussen helpen bepalen

                                                                 
    Maritieme biologen van de Sea Life-centra zullen een maand lang 25 octopussen onderzoeken op hun intelligentie. Ze maken daarbij gebruik van de wereldberoemde Rubiks kubus.

    Het is niet de bedoeling dat de intelligente dieren de kubus oplossen. Door na te gaan welke tentakels de ongewervelden het meest gebruiken, hopen de onderzoekers te achterhalen hoe de hersenen van octopussen precies werken. (belga/tdb)

    10-07-2008 om 00:13 geschreven door diabloke  


    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Telefoontje naar vriend duurt 30 uur

             Telefoontje naar vriend duurt 30 uur

                                                           
                                                            (illustratiefoto)

    Ingird Schüttler was de wanhoop nabij. De Duitse belde een vriend. Ze zou hem even uitnodigen op de koffie maar het draaide anders uit. Het telefoontje duurde maar liefst dertig uur.

    Toen ze eindelijk kon inhaken, belde ze opnieuw. Naar de poltie deze keer. Zo radeloos was Ingid geworden. "Blijkbaar wist hij van geen ophouden. De vrouw ondernam verschillende pogingen om een einde te maken aan het gesprek maar haar vriend bleef maar doorgaan. Ze zag maar een oplossing meer en dat was ons bellen", aldus de woordvoerder van de politie in Speyer. (vsv)

    10-07-2008 om 00:02 geschreven door diabloke  


    » Reageer (0)
    09-07-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Toiletpapier doortrekken mag nu ook in Taiwan

    Toiletpapier doortrekken mag nu ook in Taiwan

                            

    In de Taiwanese stad Tainan mogen de inwoners hun toiletpapier voortaan doortrekken in plaats van het in een afvalemmertje naast de wc deponeren. Hiermee kan de dagelijkse afvalberg van 340 ton worden teruggedrongen.

    Stank
    "De oude gewoonte zorgde voor enorme stank en was slecht voor de algemene gezondheid", zei de directrice van het Milieu Beschermings Bureau van de stad. Daarnaast gruwden toeristen uit Japan en westerse landen van de gewoonte.

    In Taiwan gebruiken mensen een afvalemmertje, omdat de afvoerpijpen verstopt kunnen raken. Maar de riolering in Taiwan kan het wc-papier voortaan aan, lieten de autoriteiten in Tainan op een persconferentie weten. Andere steden hebben nog geen actie ondernomen.

    09-07-2008 om 23:59 geschreven door diabloke  


    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alcohol vermindert kans op suikerziekte bij vrouwen

    Alcohol vermindert kans op suikerziekte bij vrouwen

                            

    Matige alcoholconsumptie maakt vrouwen gevoeliger voor insuline. De alcohol stimuleert bovendien de productie van het hormoon adiponectine in het vetweefsel, waardoor de kans op ouderdomssuikerziekte wordt verkleind. Dat blijkt uit Nederlands onderzoek.

    Ouderdomssuikerziekte ontstaat waarschijnlijk door lichte ontstekingen in het vetweefsel. Adiponectine remt deze ontstekingen af.

    Ontstekingen
    Eerder onderzoek onder jonge mannen toonden geen verband aan tussen alcohol en diabetes. In het nieuwe Nederlandse onderzoek dronken vrouwen die de menopauze al gepasseerd waren zes weken lang tweeënhalf glas witte wijn per dag. Suikerziektepatiënten nemen het hormoon insuline slechter op dan anderen, maar door de alcohol wordt de opname beter, zo blijkt uit het onderzoek.

    Twee glazen per dag
    De onderzoekers waarschuwen dat dit niet begrepen moet worden als een aansporing om meer te gaan drinken. Voor vrouwen luidt het advies niet meer dan twee standaardglazen per dag te drinken, voor mannen is drie glazen het maximum. (novum/ep)

    09-07-2008 om 23:52 geschreven door diabloke  


    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Niet rottweiler of pitbull maar tekkel is agressiefste hond

    Niet rottweiler of pitbull maar tekkel is agressiefste hond

                                
                                 Tekkel
                                
                                 Pas op voor deze gevaarlijke chihuahua!
                                
    Ren voor je leven... een Jack Russell!

    Onze excuses aan alle pittbulls, rottweilers en andere alom gevreesde hondenrassen. Op de nieuwe lijst met te mijden honden moeten eigenlijk de kleine keffertjes bovenaan staan. Want niet alleen maken die het meeste lawaai, ze zijn ook het agressiefst. Dat blijkt uit een onderzoek van de universiteit van Pennsylvania.

    Tekkel
    Wetenschappers ondervroegen ruim 6.000 hondeneigenaars en stelden op grond daarvan een hitparade van agressieve honden op, waarop 33 rassen zijn vertegenwoordigd. Onbetwiste koploper is de tekkel of 'worstenhond', want niet minder dan 1 op de 5 exemplaren van dit ras heeft ooit een voorbijganger gebeten of getracht te bijten. Een even groot percentage bindt soms de stijd aan met andere honden en 1 op de 12 heeft zelfs bijtende bewegingen gemaakt naar zijn of haar baasje.

    Chihuahua en Jack Russell
    De zilveren medaille op de ranglijst ging naar de chihuahua, een nog kleinere hondensoort die ook met grote regelmaat probeert anderen aan te vallen, terwijl de Jack Russell op de derde plaats eindigde.

    Bassets, golden retrievers, labradors en greyhounds zijn kennelijk het minst agressief.

    Genetisch
    Volgens een van de Amerikaanse onderzoekers is het mogelijk dat de kleinere soorten genetisch meer voorbestemd zijn voor agressief gedrag dan grotere honden zoals pittbulls of rottweilers, die je ergens in het midden van de ranglijst terugvindt. Het percentage beten of bijtpogingen ten opzichte van vreemden ligt bij de kleine soorten 20 procent hoger dan het gemiddelde, terwijl de aanvallen op andere honden zelfs 30 procent hoger liggen dan bij de groten. (belga/bdr)

    09-07-2008 om 23:49 geschreven door diabloke  


    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Eind deze eeuw krijgen we zomers boven de 40 graden"

    "Eind deze eeuw krijgen we zomers boven de 40 graden"

                                 
                                                                   
    De kans is groot dat in onze regio aan het eind van deze eeuw (tussen 2090 en 2100) temperaturen tot ruim boven de 40 graden (zo'n acht graden meer dan de records nu) gewoon worden in de zomer. Dat meldt klimaatonderzoeker Andreas Sterl van het Nederlandse metereologisch instituut KNMI.

    Zelfs 50
    De man deed in het kader van het Essence-project onderzoek naar veranderingen in de extreme temperaturen door de veranderingen van het klimaat.

    In het Midden-Oosten, Noordoost-India en grote delen van Australië zijn in de laatste tien jaar van deze eeuw zelfs temperaturen mogelijk van meer dan 50 graden, zo'n zes graden meer dan nu.

    Drie keer sneller
    Computerberekeningen laten zien dat de hoogste temperaturen in een opwarmende wereld sneller stijgen dan het gemiddelde, aldus de onderzoeker.

    De meest extreme temperatuur stijgt in Europa en het midden van de Verenigde Staten bijna drie keer zo snel als de gemiddelde temperatuur.

    G8 bereikt akkoord
    De leiders van de acht meest geïndustrialiseerde landen zijn ondertussen het in Japan eens geworden over de noodzaak om tegen 2050 de wereldwijde uitstoot van broeikasgassen "met minstens 50 procent" te verminderen en over de latere vastlegging, land per land, van doelstellingen op middellange termijn. Dat staat in de verklaring van de G8-top over klimaatverandering.

    Kopenhagen
    Het is de eerste keer dat de Verenigde Staten zich inschrijven in een doelstelling op lange termijn op het vlak van klimaatbescherming. Met die doelstelling willen de G8 in de onderhandelingen over een volgend klimaatakkoord stappen, eind 2009 in Kopenhagen. De onderhandelingen zullen plaatsvinden onder auspiciën van de Verenigde Naties.

    Mondiale uitdaging
    De meest geïndustrialiseerde landen erkennen in de tekst dat de broeikasgassen een "mondiale uitdaging" zijn die alleen kan worden opgelost door een "wereldwijd antwoord". Om de uitstoot met de helft te verminderen, zullen er doelstellingen op middellange termijn en "nationale plannen" nodig zijn, luidt het. En die plannen, die in elk land zullen worden goedgekeurd, "zullen verschillende benaderingen kunnen weerspiegelen."

    De vandaag goedgekeurde tekst gaat een stuk verder dan wat de G8 vorig jaar in het Duitse Heiligendamm overeenkwamen. Daar spraken ze gewoon af om de halvering van de uitstoot van broeikasgassen tegen het midden van deze eeuw "ernstig te onderzoeken". (anp/hlnsydney/sps/tdb/mvl/sd)

    09-07-2008 om 23:46 geschreven door diabloke  


    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nazi-arts 'Dokter Dood' leeft nog

                Nazi-arts 'Dokter Dood' leeft nog

                                                             
                         Aribert Heim, bijgenaamd de 'Dokter Dood' van concentratiekamp Mauthausen.

    Het Simon Wiesenthal Centrum, dat in Zuid-Amerika op zoek is naar de oud-SS'er Aribert Heim, zegt sterke aanwijzingen te hebben dat hij nog in leven is en zich in Zuid-Chili of Argentinië bevindt. Heim, alias 'Dokter Dood', staat bovenaan de lijst van mensen naar wie het Simon Wiestenthal Centrum op zoek is. Als hij nog leeft is hij nu 94 jaar. Het feit dat bezittingen op zijn naam, waaronder een bankrekening met 1,2 miljoen euro, nog niet door zijn kinderen als erfenis zijn geclaimd, vormt volgens de onderzoekers van het centrum een belangrijke aanwijzing dat hij nog in leven is.

    Zoektocht
    Vertegenwoordigers van het centrum, Efraim Zuroff en Sergio Widder, reizen vandaag af naar de Zuid-Chileense stad Puerto Montt, lange tijd de woonplaats van Heims dochter. Vervolgens steken ze het Andes-gebergte over naar Argentinië, naar het toeristenoord Bariloche.

    Gruwelijke experimenten
    Heim zou zich tijdens de Tweede Wereldoorlog in het concentratiekamp Mauthausen schuldig hebben gemaakt aan gruwelijke medische experimenten op gevangenen, waarvan hij nauwkeurig verslagen bijhield in zijn dagboek. Lichaamsdelen van zijn slachtoffers zou hij hebben gebruikt als decoraties.

    Niet berecht
    Na de Tweede Wereldoorlog verbleef de arts tweeënhalf jaar in Amerikaanse hechtenis, maar hij werd niet berecht. In 1962 dook hij onder, na een tip dat de Duitse justitie een opsporingsbevel aan het voorbereiden was. (novum/kh)

    09-07-2008 om 23:43 geschreven door diabloke  


    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wegwerp-dvd speelt maar één keer af

          Wegwerp-dvd speelt maar één keer af

                                                              
    Wegwerpcamera's en -bestek kenden we al, maar het Amerikaanse bedrijf 'Flexplay Entertainment' komt met iets nieuws op de proppen: dvd's die maar één keer kunnen worden bekeken. Dat moet dan wel gebeuren binnen de 48 uur nadat je hem bent gaan huren in de videotheek. Het bedrijf brengt de dvd's, die er overigens net hetzelfde uitzien als de gewone schijfjes, binnenkort op de markt.

    Video on demand
    De verzegelde dvd is bedekt met een speciaal laagje lijm, dat reageert op zuurstof. Eens de lijm in contact komt met de lucht, ontstaat er een chemische reactie waardoor de dvd-speler de disc niet meer kan aflezen. Een niet-geopende dvd kan ongeveer een jaar bewaard worden. "Het is net zoals 'Video on demand'," zegt Joe Fuller van Flexplay Entertainment. "De 'huurperiode' begint pas nadat je het doosje hebt geopend. Je bekijkt de film dus wanneer je wil. Nadien breng je het terug naar de videotheek en wordt het gerecycleerd."

    Het bedrijf hoopt vooral dat mensen die veel reizen gebruik gaan maken van het systeem. "Zij kunnen de gehuurde films niet altijd op tijd terugbrengen en zo vermijden ze boetes," aldus nog Fuller. Wanneer we de 'zelfvernietigings-dvd's' in de Belgische videotheken kunnen terugvinden, is nog niet duidelijk. (sd)

    09-07-2008 om 23:41 geschreven door diabloke  


    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.iPhone vanaf vrijdag te koop voor 525 euro

    iPhone vanaf vrijdag te koop voor 525 euro

                            

    Mobistar start op 11 juli met de verkoop van Apple's iPhone 3G. Het model van 8 gigabyte, verkrijgbaar in het zwart, kost 525 euro (btw inbegrepen). Voor het model van 16 gigabyte, dat verkrijgbaar is in het wit en het zwart, moet 615 euro worden neergeteld. Dat maakte de operator vandaag op een persconferentie in Brussel bekend.

    Mobistar heeft besloten om de iPhone open te stellen voor de gebruikers van alle Belgische mobiele telefoonoperatoren. Dat is meteen ook de reden waarom de kostprijs van het toestel bij ons hoger ligt dan in de andere landen.

    Geen koppelverkoop
    "Er is geen sprake van koppelverkoop. De toestellen kunnen worden gebruikt op alle Belgische mobiele netwerken", aldus de topman van Mobistar, Benoît Scheen, die benadrukte dat een dergelijke koppelverkoop in België bij wet verboden is. "Omwille van dat verbod is het niet mogelijk om het toestel even goedkoop aan de man te brengen dan dat in de andere landen het geval is", vervolgde hij.

    In de meeste landen ligt de prijs van een iPhone gevoelig lager. Daar tegenover staat echter dat de aankoop van de telefoon meestal gekoppeld is aan een bepaald tariefplan van de operator.

    Twee jaar garantie
    De iPhone, die komt met een garantie van twee jaar, wordt in ons land verkocht in de 150 Mobistar Centers en via de Apple Premium Resellers. Het toestel kan ook aangekocht worden via de website van Mobistar. De 250 allereerste iPhones worden op 11 juli om 00.01 uur verkocht in het Mobistar Center aan de Guldenvlieslaan in Brussel. De eerste weken geldt overigens een beperking van één toestel per klant als gevolg van de gelimiteerde voorraad.

    Tariefformules
    Mobistar lanceert ook enkele - niet verplichte - tariefformules die speciaal gericht zijn op de iPhone. Particulieren hebben de keuze uit drie formules (30, 45 of 60 euro). Ondernemers en zelfstandigen beschikken over een aparte formule. De contracten gelden voor minstens 24 maanden. Proximus liet op zijn beurt weten dat het vandaag al bijna 15.000 klanten heeft die bellen met een iPhone. (belga/adv)

    09-07-2008 om 23:39 geschreven door diabloke  


    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een op tien Nederlandse studenten leest liefst Donald Duck

    Een op tien Nederlandse studenten leest liefst Donald Duck

                                                             
    De Nederlandse studenten duiken met hun neus niet in wereldbefaamde literatuur, maar lezen het liefst van al het stripblad van Donald Duck. Dat blijkt uit een onderzoek onder de Nederlandse studenten.

    Van de 1775 studenten die ondervraagd werden, geeft één op de tien toe dat ze de avonturen van het bekend stripfiguurtje wel kunnen smaken.

    Donald Duck is niet alleen bekend van de tekenfilmen, maar heeft ook in België zijn eigen stripblaadje. Daarin zijn de avonturen te lezen van de knotsgekke eend, zijn vriendinnetje Daisy en zijn drie neefje Kwik, Kwek en Kwak. Maar ook zijn andere Disneyvriendjes komen er uitgebreid

    09-07-2008 om 23:37 geschreven door diabloke  


    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chinezen gaan kathedraal verplaatsen

          Chinezen gaan kathedraal verplaatsen

                                                            
    Chinezen gaan een kathedraal verplaatsten om plaats te maken voor een nieuwe hoofdweg.

    Arbeiders hebben de kathedraal van St. Dominic in Fuzhou eerst opgetild en op honderden voetjes gezet. Er worden nu een betonnen wegen aangelegd naar de nieuwe standplaats, schrijft Southeast Express News. "We gaan de kathedraal op vierhonderd wielen plaatsen en dat moet ervoor zorgen dat het gebouw veilig naar de nieuwe plek gereden kan worden." De kathedraal werd in 1933 gebouwd en weegt 1.500 ton. (vsv)

    09-07-2008 om 23:35 geschreven door diabloke  


    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vleermuisje kruipt in beha van tienermeisje

    Vleermuisje kruipt in beha van tienermeisje

                                                              
    Als je de volkswijsheid mag geloven dan hebben vleermuizen een voorliefde voor een weelderige haardos maar uitzonderingen zijn er altijd. Zo dacht Abbie Hawkins dat haar gsm aan het trillen was. Dacht, want het mobieltje ging niet over. Toen de tiener verder keek dan haar broekzak, vond ze een vleermuis tussen haar borsten. Het diertje zat in haar beha.

    Medelijden
    De hotelbediende schrok en haalde het beestje uit haar ondergoed. "Ik was geschokt toen ik zag dat het een vleermuis was maar daarna voelde ik al snel mee met het beestje. Het diertje zat er gekneld en ik liep er al een tijdje mee rond." Onderweg naar haar werk in de Holiday Inn aan de luchthaven van Norwich had ze iets gevoeld. "Ik voelde iets trillen maar dacht gewoon dat het mijn gsm was." Pas tegen de middag ontdekte ze de vleermuis. Haar beha had de ganse nacht buiten gehangen en het diertje moet toen in haar beha gekropen zijn.

    Beter controleren
    "Ik kan nog altijd niet vatten dat ik zolang met het vleermuisje rondgelopen heb. Volgende keer ga ik mijn beha beter controleren voor ik hem aantrek." Na het nemen van een foto, liet ze het vleermuisje in de tuin van het hotel vliegen, schrijft de Telegraph. (vsv)

    09-07-2008 om 23:33 geschreven door diabloke  


    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouw verjaagt muizen met pistool, schiet zichzelf neer

    Vrouw verjaagt muizen met pistool, schiet zichzelf neer

                                                                 
    Een Amerikaanse vrouw uit Potter Valley was niet opgezet met de vele muizen in haar trailer en wou dat op een originele manier oplossen. Toen ze de knaagdieren in het vizier kreeg, trok ze haar .44 Magnum, een krachtig handwapen. Die viel echter uit haar hand en belandde op de grond, waarop het vuurwapen afging.

    Reizende kogel
    De kogel doorboorde de knie van de 43-jarige vrouw en ging verder richting haar 42-jarige man. Daar ketste de kogel af van een sleutelbos die aan zijn riem hing. Het projectiel doorboorde zijn short en eindigde uiteindelijk in zijn broekzak. Hij werd ook naar het ziekenhuis gebracht, met lichte verwondingen aan zijn scrotum. (sd)

    09-07-2008 om 23:30 geschreven door diabloke  


    » Reageer (0)
    04-07-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Italiaan schiet geweer leeg op ondergoed buurvrouw

    Italiaan schiet geweer leeg op ondergoed buurvrouw

                                                        
    Een heetgebakerde Italiaan is gearresteerd omdat hij het ondergoed van zijn buurvrouw doorzeefde met kogels. De twee leefden al een tijdje in onmin. Wat aan de basis ligt van de uit de hand gelopen burenruzie, is niet bekend.

    Het moet Massimo Lazzaretti (69) uit Carnago alleszins hoog gezeten hebben. Hij haalde immers zijn jachtgeweer boven nadat zijn 56-jarige buurvrouw haar wasgoed te drogen had gehangen in de tuin.

    Openbare veiligheid
    Massimo dacht de vrouw een lesje te zullen leren door haar ondergoed kapot te schieten. De dame belde evenwel meteen de politie. Die kwam de schutter oppakken. Hij wordt er van beschuldigd de openbare veiligheid in het gedrang te hebben gebracht. (eb)

    04-07-2008 om 15:18 geschreven door diabloke  


    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gezocht: naakte poetshulp (m/v)

             Gezocht: naakte poetshulp (m/v)

                                                            
    De firma Knobs 'n' Knockers uit Southampton zoekt naakte poetsmannen en -vrouwen. Uitkijken bij het strijken is de boodschap, zouden we durven aanbevelen.

    "Gezocht: naakte huishoudhulp. Schort beschikbaar. Opgewekte natuur is vereist". Dat is de tekst van de advertentie die een uitzendkantoor van de Britse VDAB siert. Naar verluidt is er in bepaalde kringen vraag naar naakte huishoudhulp.

    Niet slecht betaald
    De job betaalt 12,5 euro per uur. Een 'geklede' poetshulp vangt in Engeland doorgaans zo'n 7,5 euro per uur. Het ministerie van Werk zegt dat de advertentie perfect legaal is. (eb)

    04-07-2008 om 15:10 geschreven door diabloke  


    » Reageer (0)






    Gastenboek
  • smakelijk
  • Prettig weekend
  • Lieve groetjes van Erwin
  • Vriendelijke groetjes
  • Groetjes

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


























    Welkom op mijn blog!
    Blog als favoriet !

    Archief per maand
  • 04-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008




     



























































































    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!