Buitentemperatuur om ?
.




















Inhoud blog
  • Sergio opent zijn café in Lommel
  • Zijn we zoektocht naar Rechtvaardige Rechters beu?
  • Nog wekelijks tips over verdwenen paneel Rechtvaardige Rechters
  • Koppel in paashaaskostuum versiert huis met 2.222 eieren
  • Big heeft drie ogen en twee muilen
  • Vrouw lijmt oog dicht met nagellak
  • We vliegen straks op huttentutten en schijtnoten
  • "Zomeruur schendt mensenrechten"
  • 'Neuzen' zijn streekproduct
  • Draag je litteken als een juweel
  • Eikenprocessierups rukt weer op in Nederland
  • Goedkope make-up is nieuwste partydrug
  • Boterham met spek is beste middel tegen kater
  • Bouwfirma zet ook huisjes voor honden
  • Eerste robot-model trippelt op de catwalk
  • 'Sojascheten en een kilo gekakt, alsjeblieft'
  • Bejaarde loopt dertig jaar lang met spijker in neus rond
  • Middelvinger eraf voor slecht bereid broodje
  • Duurste fles champagne verkocht voor 16.000 euro
  • Boer slacht kip en sterft door steekvlam
























     







































    Oeps je bent bij El Diablo - Welkom



    17-07-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Franse minister wil boycot Red Bull

            Franse minister wil boycot Red Bull

                                                         

    De Franse minister van Gezondheid en Jeugd, Roselyne Bachelot, wil dat ouders hun kinderen verbieden de energiedrank Red Bull te drinken. Red Bull kwam afgelopen dinsdag op de markt in Frankrijk.

    Europa
    Dertien jaar lang was het verboden geweest vanwege de onduidelijkheid over de effecten van taurine. Onder Europese regelgeving mag een product echter alleen verboden worden als duidelijk is dat het een negatief effect heeft.

    Taurine
    Bachelot maakt zich vooral zorgen over taurine, een stof in Red Bull waarvan nog weinig bekend is over de gezondheidseffecten. Volgens artsen bevordert het drinken van Red Bull bovendien het gebruik van alcohol. Uit voorzorg zouden ouders daarom de drank moeten boycotten. (anp/mvl)

    17-07-2008 om 13:27 geschreven door diabloke  


    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tweeling met verschillende huidskleur geboren in Berlijn

    Tweeling met verschillende huidskleur geboren in Berlijn

           
                 
                                                         
    De trotse ouders Florence Addo-Gerth en Stephan Gerth poseren met hun uitonderlijke tweeling, Ryan en Leo.

    In een ziekenhuis in de Duitse hoofdstad Berlijn is woensdag een zeldzame tweeling geboren: een baby is blank en de andere zwart.

    De moeder van de broertjes Leo en Ryan komt uit het West-Afrikaanse Ghana en hun vader uit de Duitse stad Potsdam.

    "Het komt zelden voor dat een tweeling verschillende huidskleuren vertoont", zegt dokter Birgit Weber van het ziekenhuis in Lichtenberg. "Bij ons is dit de eerste keer".

    De kinderen werden geboren op 11 juli en hebben zonder twijfel dezelfde vader. (dpa/mvl)

    17-07-2008 om 13:22 geschreven door diabloke  


    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Elfjarige jongen gaat strijd aan met snelheidsduivels

    Elfjarige jongen gaat strijd aan met snelheidsduivels

    Landon Wilburn volledig uitgedost met zijn wapens om de snelheidsduivels te bestrijden.

    Aangezien de politie niet altijd en overal aanwezig kan zijn, besloot een elfjarige jongen uit Louisville om de ordediensten een handje te helpen.

    Landon Wilburn is de snelheidsduivels in zijn straat grondig beu. "Eerst riep ik naar hen dat ze rustiger moesten rijden", vertelt de jongen, "Maar toen dat niet hielp, kwam ik met een beter idee."

    Klopjacht
    De elfjarige trok ten strijde met een fluovestje, een fietshelm, een lasergun, een zaklamp en een blauw zwaailicht met ingebouwde sirene. Op elke auto die te snel reed, richtte hij zijn lasergun met ingebouwde snelheidsmeter. Zo kon hij de snelheid opmeten en bij een overtreding de chauffeur de daver op het lijf jagen.

    Buren vertellen dat ze al veel chauffeurs in de remmen zien gaan hebben, als ze Landon zien staan. Maar binnenkort is de klopjacht van Landon misschien niet meer nodig. Als de inwoners akkoord gaan, komen er verkeersdrempels in de straat van Landon. (ka)

    17-07-2008 om 13:18 geschreven door diabloke  


    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Nieuwe Barbie is vuiligheid"

                  "Nieuwe Barbie is vuiligheid"

                              
     
    In september komt speelgoedfabrikant Mattel met een nieuwe outfit voor Barbie op de markt, maar het protest tegen die vernieuwing barst nu al los.

    De nieuwe garderobe van Barbie bestaat uit een zwarte leren vest, handschoenen, laarzen en visnet panty's. "Pure vuiligheid", roepen tegenstanders. "Barbie heeft er al altijd wat sletterig bijgelopen, maar nu gaan ze toch te ver. Een kinderpop in seksueel suggestieve kleding is onverantwoord", zegt de religieuze drukkingsgroep Christian Voice.

    Bij Mattel zijn ze zich van geen kwaad bewust. "Black Canary Barbie is gebaseerd op de heldin van de gelijknamige stripverhalen", klinkt het. (hlnsydney/sps)

    17-07-2008 om 13:14 geschreven door diabloke  


    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Diabetes tast sperma aan

                       Diabetes tast sperma aan

                                 

    Ook het sperma van mannen met diabetes is van minder goede kwaliteit. Bijgevolg hebben vrouwen die een kind proberen krijgen met een man met diabetes meer moeite om zwanger te raken, hebben ze ook meer kans op een miskraam. Dat blijkt uit recent onderzoek.

    De resultaten volgen de bevindingen van een ander onderzoek, waarbij te dikke mannen minder goed sperma bleken te hebben. Overgewicht is één van de belangrijkste oorzaken van diabetes.

    Jonger en jonger
    "Het is heel alarmerend dat diabetes steeds vaker wordt vastgesteld bij jongere mensen. Niet alleen bemoeilijkt dat hun leven, het ontneemt hen ook steeds meer de kans om vader (of moeder) te worden", stelt onderzoeker Con Mallidis.

    DNA-schade
    In het onderzoek bleek dat jonge mannen met type 1-diabetes veel meer dna-schade in hun sperma vertoonden dan het geval zou mogen zijn. Van dna-schade is bekend dat ze de kans op een bevruchting bemoeilijkt, en miskramen veroorzaakt. Verwacht wordt dat diabetes type 2 gelijkaardige gevolgen heeft.

    Man én vrouw
    "Te lang is de mannelijke rol in het vruchtbaarheidsverhaal genegeerd. Veel onderzoekers hebben zich enkel op de vrouwelijke vruchtbaarheid geconcentreerd, maar het is duidelijk dat ze beide een belangijke rol spelen in de maximalisatie van de vruchtbaarheid," verklaart professor Neil McClure. (edp)

    17-07-2008 om 12:57 geschreven door diabloke  


    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederlander wil politiepaard in brand steken

    Nederlander wil politiepaard in brand steken

                                                         
    Een bezoeker van de Vierdaagsefeesten in Nijmegen heeft geprobeerd een politiepaard in brand te steken meldt De Telegraaf.

    De 33-jarige Nijmegenaar trok het dier een paar keer aan de staart en probeerde die vervolgens aan te steken. Hij is aangehouden en naar het politiebureau gebracht, meldt omroep Gelderland. (tlg/mvl)
     

    17-07-2008 om 12:50 geschreven door diabloke  


    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.18.888 euro voor drie dagen internet in Spanje

    18.888 euro voor drie dagen internet in Spanje

                    
    Een inwoner van Neder-over-Heembeek, die een formule van mobiel internet bij Proximus had, heeft een factuur ontvangen van 18.888 euro voor drie dagen surfen in Spanje, waar de prijs 9,68 euro per megabyte bedraagt. In België voorzag de internetformule van de Brusselaar 50 euro per gigabyte.

    Proximus deed een commerciële geste en bracht de factuur terug tot 1.400 euro. Dat is het bedrag dat de Brusselaar voor hetzelfde gebruik, maar met een abonnement, betaald zou hebben.

    Het Europees consumentenbureau stelt dergelijke bedragen in Spanje aan de kaak.

    17-07-2008 om 12:45 geschreven door diabloke  


    » Reageer (0)
    15-07-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Politie redt dronken varken

              Politie redt dronken varken

                                            
    De Italiaanse politie heeft een varkentje van slechts enkele maanden oud gered uit de klauwen van een dronken Duitser. Een aantal verbaasde mensen had de politie gebeld omdat de man met het varken door het centrum van Verona trok en de big dwong om bier te drinken.

    Het diertje was al behoorlijk dronken en werd overgedragen aan de dierenbescherming. Tegen de Duitser is aangifte gedaan wegens dierenmishandeling. (bdr)

    15-07-2008 om 14:35 geschreven door diabloke  


    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Man betaalt Electrabel met 215 kilogram eurocentjes

    Man betaalt Electrabel met 215 kilogram eurocentjes

             

    Een man uit Wilrijk gaat vrijdag zijn factuur van Electrabel betalen in eurocentjes. Hij zal de 931,02 euro met kruiwagens naar de zetel van de energieleverancier brengen. De man wil zo protesteren tegen de hoge energiefacturen. De eurocenten wegen in totaal 215 kilogram.

    De man wil ook de aandacht van grote bedrijven vragen voor de situatie van mensen die moeite hebben om hun facturen nog te betalen. Volgens hem betekent zijn initiatief een grote steun voor gezinnen die de touwtjes amper aan elkaar kunnen knopen.

    "Tegenwoordig worden bijna alle prijzen van basisproducten eenzijdig door de leveranciers verhoogd. Zij gaan er van uit dat 'de klant' hen bijna woekerprijzen zonder probleem kan betalen. Niet dus!" (belga/bdr)

    15-07-2008 om 14:31 geschreven door diabloke  


    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Liegen helpt afvallen

                    Liegen helpt afvallen

                 

    Door valse herinneringen aan mensen op te dringen, maak je het hen makkelijker om gezonde eetgewoonten aan te meten, dat blijkt uit Amerikaans onderzoek. Wetenschappers zijn heel enthousiast over deze resultaten omdat dit een nieuwe dieettechniek zou kunnen betekenen.

    Asperges
    Het onderzoek bestudeerde 231 studenten. Deze studenten namen deel aan verschillende experimenten. De wetenschappers konden de helft van de deelnemers overtuigen dat ze als kind verzot waren op asperges. Hoewel de studenten in het begin in een enquête hadden aangegeven dat ze er zeker van waren dat ze als kind geen asperges lustten.

    Valse herinneringen
    Verder blijkt dat deze valse herinneringen invloed hadden op het latere gedrag van deze studenten. Degenen belogen waren, zeiden niet alleen dat ze asperges achteraf lekkerder vonden, wilden meer asperges eten, waren bereid meer voor asperges te betalen en ze vonden dat asperges er aantrekkelijker uitzagen dan de andere deelnemers.

    Voedingskeuzes
    "Dit onderzoek werpt een interessant licht op het beïnvloeden van voedingskeuzes bij mensen. Dit bewijst dat we mensen ertoe kunnen bewegen gezonder te eten en ongezonde voeding te laten staan" aldus onderzoekster en psychologe Elizabeth Loftus. "Als we dit nog kunnen finetunen, kan het een veelbelovende nieuwe dieettechniek worden."

    Ziek
    In eerdere experimenten gebruikte Loftus gelijkaardige technieken om mensen te doen geloven dat eten als gekookte eieren, augurken of aardbeiroomijs hen ziek had gemaakt als kind. Het resultaat was dat mensen minder geneigd waren deze voeding te eten. Hoewel de onderzoekers ontdekten dat door het opwekken van valse herinneringen het eetgedrag van mensen beïnvloed kan worden, is het nog niet duidelijk hoelang deze techniek effect heeft. (ep)

    15-07-2008 om 14:27 geschreven door diabloke  


    » Reageer (0)
    11-07-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bedelares in India vergaart fortuin aan muntstukken

    Bedelares in India vergaart fortuin aan muntstukken

                                                          
                                                          Laxmi Das.
                                                         
                                                     Oude Indiase munten zijn gegeerd in Bangladesh.

    Toen de 60-jarige Laxmi Das haar spaarcenten letterlijk naar de bank in de Indiase stad Calcutta bracht, overhandigde ze aan de bankbediende een zak met 91 kilo aan munten, of het resultaat van 44 jaar bedelen. Met dit geld opende ze een rekening bij de bank en schafte ze zich meteen ook een kredietkaart aan.

    461 euro
    Laxmi begon op 16-jarige leeftijd met bedelen bij een druk verkeerskruispunt in het noorden van Calcutta. Het bedrag dat ze in al die jaren gespaard heeft is volgens de bank geschat op zo'n 30.000 rupees (461 euro). Enige reden dat het exacte bedrag nog niet geweten is: ze zijn er nog steeds aan het tellen.

    Pensioenplan
    Tientallen jaren lang heeft Laxmi thuis in haar hutje in de sloppenwijk van Calcutta de muntstukken opgespaard in emmers die ze bedekte met strooien zakken. In totaal had ze vier emmers vol gespaard van allerlei soorten munten. Sommigen waren zelfs sinds lange tijd niet meer in omloop. Maar de Centrale Bank van India heeft beloofd dat ze alle munten van Laxmi zal aanvaarden. Laxmi vertelde dat ze het geld heeft gespaard voor haar 'oude dag', waarbij ze voor zichzelf ook nog een 'pensioenplan' had bedacht voor het geval dat ze te oud zou zijn om nog te bedelen.

    Zwarte markt
    Dat ze het geld naar de bank heeft gebracht was op aanraden van de politie, die bang was dat ze op een dag overvallen zou worden. De bank wil haar nu adviseren hoe het geld te besteden. Of zij het geld op de bank wil zetten is nog de vraag, want als ze de munten op de zwarte markt verkoopt ontvangt Laxmi al snel 7 keer de waarde van de munten. De munten in India worden immers massaal naar Bangladesh gesmokkeld waar men ze omsmelt en er scheermesjes van maakt. (odbs)

    11-07-2008 om 15:35 geschreven door diabloke  


    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Machine brengt tabaksgeur terug naar café

    Machine brengt tabaksgeur terug naar café

                                 
                                                                 
    Een bedrijf uit het Nederlandse Groningen dat geurmachines verkoopt, heeft na het rookverbod in de horeca een luchtje ontwikkeld dat naar sigaretten ruikt. De gesimuleerde tabaksgeur moet de stank van verschraald bier en zweet in horecagelegenheden verdringen, legt Raymond Bolt van Rwin Showtechniek uit.

    De geur komt uit een soort ventilator die in plaats van frisse lucht verschillende aroma's een ruimte inblaast. De machine kan niet alleen de geur van sigaretten simuleren maar ook die van Havanna-sigaren. Volgens Bolt wordt er door horecaondernemers enthousiast gereageerd op zijn uitvinding. "Er is behoefte aan een geur die het zweet en andere nare luchtjes camoufleert", zegt hij. De tabaksgeur die uit de machine komt, is niet schadelijk voor de gezondheid en de geur ervan trekt niet, zoals echte sigarettenrook, in de kleding. (anp/gb)

    11-07-2008 om 15:22 geschreven door diabloke  


    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Proximus zet straling van gsm op verpakking

    Proximus zet straling van gsm op verpakking

                              

    Mobiele operator Proximus vermeldt vanaf deze maand op verpakkingen van gsm's de elektromagnetische energie die tijdens het gebruik van een mobiele telefoon door het lichaam wordt opgenomen.

    Normen
    De maximaal toegelaten SAR in Europa is 2 Watt/kg. Alle mobiele telefoons die Proximus verkoopt, voldoen aan deze Europese richtlijn. De vermelde SAR-waarde op de gsm's die worden verkocht, is de maximale waarde die een toestel kan hebben. Het werkelijke SAR-niveau van de gsm tijdens gebruik kan lager liggen dan de aangegeven maximumwaarde omdat een gsm niet meer energie gebruikt dan nodig is om verbinding te maken met het netwerk. Over het algemeen geldt dat hoe dichter men zich bij een zendmast bevindt, hoe minder energie het apparaat gebruikt. (belga/sam)

    11-07-2008 om 15:15 geschreven door diabloke  


    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Passagier zet vliegtuig in rep en roer voor koffer

    Passagier zet vliegtuig in rep en roer voor koffer

                                 

    Een vliegtuigpassagier heeft vanochtend op Schiphol geprobeerd de deur van het taxiënde vliegtuig waarin hij zat te openen omdat hij dacht dat zijn koffer niet aan boord was. Cabinepersoneel kon dat ternauwernood voorkomen. De man is opgepakt. Een van de passagiers die zich ermee bemoeiden, is ook aangehouden. Hij had crewleden aangevallen. In de consternatie raakten enkele passagiers in paniek.

    Passagiers mengen zich
    De man, van wie de identiteit nog niet bekend is gemaakt, zat samen met enkele honderden passagiers in een Boeing 747 die rond 9 uur naar Marokko zou vertrekken. Het toestel was onderweg naar de startbaan toen hij probeerde de deur open te maken. Hij was het er niet mee eens dat het vliegtuig ging vertrekken terwijl zijn koffer naar zijn idee niet in het ruim zat. De passagiers die zich in de ruzie mengden waren het met hem eens. Een van hen viel cabinepersoneel aan.

    Hyperventileren
    Volgens de politie heeft het duo de vlucht in gevaar gebracht. Een passagier raakte dusdanig in paniek dat ze ging hyperventileren. Ze werd behandeld door toegesneld ambulancepersoneel. Een 'grote' politie-inzet plukte de twee mannen uit het vliegtuig.

    Het is niet bekend of de koffer daadwerkelijk niet aan boord was. Het toestel is met flinke vertraging alsnog vertrokken.

    11-07-2008 om 14:31 geschreven door diabloke  


    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Als koralen seksen, zie je het vanop de maan

    Als koralen seksen, zie je het vanop de maan

                               

    Met zijn 344.400 km2 is het Great Barrier Reef de enige natuurlijke levensvorm die vanuit de ruimte te herkennen is. Om die reden wordt het ook wel het achtste wereldwonder en het "grootste aquarium van de wereld" genoemd.

    Elk jaar in november is er een speciaal natuurspektakel in het noordelijke Great Barrier Reef: de sneeuwstorm. Enkele dagen na de eerste volle maan in de lente stoten alle koralen alsof ze op een geheim teken reageren tegelijk hun eieren en spermacellen af. Uit de hele wereld komen duikers om de kleurrijke sneeuwvlagen onder water te beleven.

    Het is zo spectaculair en immens dat je het zou kunnen zien mocht je er vanop de maan naar staan kijken

    11-07-2008 om 14:26 geschreven door diabloke  


    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voor 4.000 euro medicamenten in hectare koraalrif

    Voor 4.000 euro medicamenten in hectare koraalrif

                                

    De rijkdom van de zeeën blijkt de jongste jaren steeds duidelijker in de geneeskunde. Sponzen en andere ongewervelden blijken een bijzonder vruchtbare bron te zijn van nieuwe antibiotica en van farmaceutisch werkzame stoffen voor de bestrijding van kanker en Alzheimer.

    De waarde van hotspots met een hoge biodiversiteit wordt voor de medische aspecten alleen al op ongeveer 4.000 euro per hectare geschat. (mvl)

    11-07-2008 om 14:02 geschreven door diabloke  


    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bromfietser draagt panty als helm

                Bromfietser draagt panty als helm

                                                             
    Een 28-jarige bromfietser uit het Nederlandse Zoetermeer, in de buurt van Den Haag, vond het gisteren niet nodig om een helm te dragen. Toch wilde hij niet zonder bescherming de brommer op. De man droeg in plaats van een helm een panty op zijn hoofd, meldt de politie.

    Nadat agenten de man rond 7u30 's morgens hadden aangesproken, bleek dat hij geen motorrijbewijs had. Ook was de bromfiets niet verzekerd. De Nederlander kreeg meerdere processen-verbaal. (novum/odbs)

    11-07-2008 om 13:41 geschreven door diabloke  


    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jos Brink krijgt eigen homoprijs

                Jos Brink krijgt eigen homoprijs

                             
    De Nederlandse presentator Jos Brink krijgt postuum een homo-emancipatieprijs naar zich vernoemd. De prijs bestaat uit een bedrag van 10.000 euro en een kunstwerk en wordt iedere twee jaar uitgereikt aan een Nederlandse persoon of instelling die zich inzet voor de acceptatie van holebi's.

    De eerste Jos Brink homo-emancipatieprijs wordt op de internationale dag tegen homofobie op 17 mei volgend jaar uitgereikt door de Nederlandse minister van Emancipatie Ronald Plasterk (PvdA).

    Uit respect voor dit initiatief heeft de Stichting Vrienden van de Gay Krant besloten te stoppen met de uitreiking van zijn vierjaarlijkse Gay Krant Award. Deze werd in 1992 voor het eerst toegekend aan Brink en zijn man Frank Sanders. (novum/bf)

    11-07-2008 om 13:36 geschreven door diabloke  


    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kleine tongoperatie laat baby's beter zuigen aan borst

    Kleine tongoperatie laat baby's beter zuigen aan borst

                            

    Zuigelingen die geboren zijn met beperkte tongbeweging hebben voortdurend moeilijkheden met borstvoeding, meldden onderzoekers in Australië. In zulke gevallen kan een kleine ingreep het probleem oplossen.

    Zo kunnen de baby's beter drinken en hebben de moeders minder last van tepelpijn. Met een verkorte of strakke tongriem, een spiertje onder de tong, kan de tong niet goed bewegen en is het zuigen aan de borst moeilijk.

    De Australische onderzoekers onderzochten 24 vrouwen en hun kinderen met de tongbeperking voor en na de ingreep. De gemiddelde melkproductie nam substantieel toe, waaruit geconcludeerd kan worden dat de baby's meer melk uit de borst konden drinken dan voorheen. (anp/sps)

    11-07-2008 om 13:22 geschreven door diabloke  


    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De grootmoeder die van katten hoedjes maakt

    De grootmoeder die van katten hoedjes maakt

                     

    De 60-jarige Robyn Eades uit Naracoopa, een plaatsje in het ten zuiden van Australië gelegen eiland Tasmanië, is begonnen met een huisindustrie in het maken van hoeden van kattenvellen. Eades claimt dat haar nieuwe hobby zo'n succes is dat ze zelfs al bestellingen uit Siberië kreeg.

    Ingevroren kadavers
    Een zogenaamde 'kattenmepper' bezorgt de dieren aan de Australische oma. Elke week ontvangt ze van hem ingevroren kadavers van katten, die ze ontdooit, van hun vel ontdoet en looit, om er daarna winterhoedjes of harige handtassen van maakt. Hoewel haar ontwerpen bestaan uit vellen van wilde katten die over het hele eiland zwerven, zitten er onder de dode katten soms ook wel onfortuinlijke tamme huiskatten.

    Grote plaag
    Het doden van wilde katten lijkt wreed, maar is noodzakelijk omdat deze dieren niet inheems zijn en ooit geïmporteerd uit Europa. Ze vormen in Tasmanië een grote plaag. Ze eten inheemse vogels en dieren op die zich niet tegen deze katten kunnen verweren. (odbs)
    11/07/08 11u53

    11-07-2008 om 13:18 geschreven door diabloke  


    » Reageer (1)






    Gastenboek
  • smakelijk
  • Prettig weekend
  • Lieve groetjes van Erwin
  • Vriendelijke groetjes
  • Groetjes

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


























    Welkom op mijn blog!
    Blog als favoriet !

    Archief per maand
  • 04-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008




     



























































































    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!