Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
  • percentage uitkeringsontvangers statushouders
  • dan weten we dat ook weer
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    poeskes_droomuitleg
    blog.seniorennet.be/poeskes
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    21-02-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jihad, nu veel beter!

    Jihad, nu veel beter!

    Mashallah, alle goeds. Nog maar kort geleden wisten maar weinig mensen buiten het Huis van de Islam iets van ons geloof af. Dankzij onze moedjahied-broeders zijn we nu dagelijks in het nieuws en ligt het woord islam op ieders lip. Onze innovatieve strijdmethoden maken een diepe indruk.

    Onze moslimbroeders maken zich kenbaar in de wereld en voeren de jihad uit volgens ingenieuze, moderne methoden. Hierna behandel ik enkele innovatieve vormen van jihad die maken dat de islam de snelst groeiende godsdienst in de wereld is.

    Slaapkamerjihad

    Dit is de belangrijkste en meest effectieve vorm van jihad. De slaapkamerjihad zal de Europese kaffirs op hun knieën dwingen door middel van een bevolkingsexplosie onder moslims. We mogen de strijd om Europa dan verloren hebben op het slagveld, we winnen die nu door onze bedprestaties.
    Heel wat moedjahieds in Europese landen hebben vier vrouwen en meer dan 20 kinderen. Steeds meer vrouwen worden geworven uit de rangen van de kaffirs, zij bekeren zich tot de islam om nog extra zegeningen te genieten. Het mooie van deze methode is dat de ongelovigen zelf onze uitkering en kinderbijslag betalen, zodat de moedjahieds zich geen zorgen meer hoeven te maken om hun inkomen.
    Waarom hebben de ongelovigen dit zelfmoordbeleid? Allah heeft deze vraag beantwoord in de Koran:

    Soera 2:171
    Zij die ongelovig zijn, lijken bijvoorbeeld op iemand die schreeuwt tot iets wat alleen maar de roep en de kreet hoort. Doof, stom en blind zijn zij, en zij worden dan ook niet verstandig.
    meer lezen op:
    faithfreedom


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moslima's in de verpleging: waarom zijn het er zo weinig?

    Moslima's in de verpleging: waarom zijn het er zo weinig?

    12 februari 2010

    Hoewel verpleegkundige geen populair beroep is onder moslima’s, zijn er toch vrouwen die het vak met plezier beoefenen. Hoe zijn zij tot hun beroepskeuze gekomen? Ervaren zij weerstand van familie? En hoe combineren zij hun geloof en de ‘intieme’ aspecten van het verplegen?

    Door Christie Klaucke en Brenda Kluijver

    Moslima’s die ervoor kiezen om verpleegkundige te worden: ze zijn schaars. Vooral op opleidingen op niveau 5 zijn de islamitische studenten vaak op één hand te tellen. Zo ook op de hbo-v in Utrecht, waar docent Mathilde Bos zich heeft gespecialiseerd in het begeleiden van allochtone studenten. ‘Zonder te willen generaliseren, lijkt verpleegkunde geen hoge status te hebben in veel islamitische gezinnen. Zeker als zoon of dochter naar het hbo gaat, vinden veel ambitieuze ouders het zonde als deze dan een beroep kiest dat in het thuisland een lage status kent’, legt Bos uit. ‘En daarbij speelt ook vaak het fysieke mee: als jonge moslima is het over het algemeen not done om blote mannen te zien, aan te raken en te wassen. Dat is wat velen zal tegenhouden om verpleegkunde te gaan doen.’
    meer lezen in:
    nursing.nl


    20-02-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De maat is vol!

    De maat is vol!



    Leo Reawaruw

    Gisterenochtend (rond half vijf) werd ik wakker geschud door een bericht dat een Molukse Kerk in de brand stond het was eentje in Houten, of brandstichting de oorzaak was wist niemand. Ik kon bijna met zekerheid mijn vermoedens uitspreken, want ik ben er een keertje geweest. Ik ben destijds uitgenodigd geweest tijdens de officieuze opening, een week later zou Beatrix hem officieel openen. In welk jaartal dat was kan ik me niet herinneren maar het zal een jaar of tien of twaalf geleden zijn geweest.

    Waarom zeg ik dit, omdat men sprak over een grote binnenbrand. En wanneer je er geweest bent weet je dat bijna alles van marmer is, dus moet er wel een of andere licht ontvlambare vloeistof gebruikt zijn om een grote schade aan te brengen. Officieel wilde de politie niets bekend maken,
    ;meer lezen op:
    contradicere2


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Na de burka moet nu de burger eraan geloven

    Na de burka moet nu de burger eraan geloven

    Geplaatst op: zaterdag 20 februari 2010
    Door: Henk Steenhuis
    Categorie: Politiek
    Bron: The Times


    Frankrijk blijft in opperste staat van paraatheid als het gaat om de oprukkende islam. Werd eerder al de burka verbannen uit het publieke domein, nu is de halal-burger aan de beurt.
    Doelwit is de fastfoodketen Quick, een - de naam zegt het al - adres waar de Franse lekkerbek naartoe snelt als hij zijn hongerige maag voelt. Quick heeft besloten dat in 8 van haar 362 vestigingen enkel nog maar halalvlees in de burgers wordt gestopt en daar hebben Franse media, Franse politici én Franse intellectuelen zo hun vragen bij.
    Meer lezen op:
    welingelichtekringen


    19-02-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De migratiemagneet

    De migratiemagneet

    De voortgaande immigratie betekent het onvermijdelijke einde van de bestaande verzorgingsstaat.
    Aantrekkelijke uitkeringen, sociale huisvesting en bijna gratis gezondheidszorg blijven kansarme migranten naar Nederland lokken. Het verzorgingsstelsel draagt ertoe bij dat veel nieuwkomers werkloos blijven en op kosten van de samenleving leven. Dat ondermijnt de verzorgingsstaat. Een sociale en economische tijdbom.

    Niet eerder in de geschiedenis vestigden zich in korte tijd zo veel buitenlanders in Nederland als de afgelopen decennia. De overgrote meerderheid komt uit arme landen en heeft weinig opleiding. Elke tien, twaalf jaar neemt de Nederlandse bevolking met één miljoen mensen toe. Driekwart van die toename komt voor rekening van niet-westerse allochtonen. Dit veroorzaakt een grote druk op de samenleving in Nederland, veruit het dichtsbevolkte land van Europa.

    Allochtonen zijn gemiddeld drie tot vier keer zo vaak werkloos als de traditionele bevolking. De Raad voor Werk en Inkomen constateert dat het werkloosheidspercentage onder de tweede generatie allochtonen even hoog is als onder de eerste generatie. Werkende allochtonen melden zich meer ziek en belanden drie keer zo vaak in de WAO dan andere werknemers, Turkse vrouwen zelfs 4,5 keer zo vaak. Er zitten verhudingsgewijs zeven keer meer allochtonen dan autochtonen in de bijstand.
    meer lezen op:
    faithfreedom


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PvdA-lijsttrekker Amsterdam voert campagne in het Turks
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    PvdA-lijsttrekker Amsterdam voert campagne in het Turks

    woensdag 17 februari 2010 11:32

    Ondanks dat de interne partijlijn anders voorschrijft heeft de Amsterdamse PvdA-wethouder Lodewijk Asscher flyers in het Turks laten drukken. Eerder waren er ook al incidenten met raadsleden van de PvdA, GroenLinks, D66 en het CDA die kiezers in het Turks of het Arabisch aanspreken.

    Ook wethouder Freek Ossel heeft Turkse flyers.

    Nadat Turkse verkiezingsposters van twee kandidaten in Rotterdam in opspraak kwamen, sprak de PvdA-afdeling over een incident en trok de posters in. De Rotterdamse PvdA-lijsttrekker Dominic Schrijer zei toen dat 'posters met leuzen in een vreemde taal strijdig zijn met de interne partijlijn. Het is een incident, ik betreur dat.' Later bleek ook een PvdA'er in Den Haag Turkse posters te hebben.

    Nu heeft Geenstijl de hand weten te leggen op Turkstalige flyers van de Amsterdamse partijprominenten Asscher en Ossel. Tessel Schouten, woordvoerder van de PvdA-afdeling in Amsterdam bevestigt dat er Turkse flyers voor de wethouders zijn gedrukt.
    meer lezen op:
    elsevier


    17-02-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Noorwegen 2010: "homo's moeten dood"

    Noorwegen 2010: "homo's moeten dood"

    ANDERS WELLEBEEKE - 17 FEBRUARI 2010

    Ook Scandinavië heeft nu zijn El Moumni.

    Print dit - of mail het

    Noorwegen is al dagen in de ban van de islamitische taxi-staking. Moslims kwamen in het geweer tegen het afdrukken van een Mohammed-cartoon door de krant Dagbladet. De krant wilde hiermee solidariteit betuigen aan de Deense cartoonist Kurt Westergaard, op wie Al Qaida een Somalische moordenaar had afgestuurd.

    De leider van de staking, de Irakese  Mohyeldeen Mohammad, wekte de woede van veel Noren toen hij Noorwegen tijdens een demonstratie waarschuwde voor een islamitische aanslag. Naar zijn zeggen moet Noorwegen vrezen voor een reactie op de belediging van de islam.

    De taxivoorman, die sharia studeert in Saoedi-Arabië, is nu opnieuw in het nieuws vanwege een andere extreme uitspraak. In de linkse krant Klassekampen spreekt hij zijn steun uit voor de Somalische jihadisten-beweging Al-Shahaab. Desgevraagd geeft hij ook zijn goedkeuring over de recente steniging van een homo:
    meer lezen op:
    het vrije volk

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Agnes, Harry en Jan zijn agressieve Bolsjewisten
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Agnes, Harry en Jan zijn agressieve Bolsjewisten

    woensdag 17 februari 2010 11:23

    De gemeenteraadsverkiezingen worden overschaduwd door landelijke politici. Dat is echt ongebruikelijk. Daardoor gaan deze verkiezingen vooral over de houdbaarheidsdatum van de regerende coalitie. Als coalitiegenoten PvdA en CDA verliezen, blijft er weinig over van deze regering. De debatten zijn gestart.

    60 procent
    De PvdA en de SP willen de introductie van een nieuwe belastingschijf van 60 procent voor de hoogste inkomens. De partijen weten dat dit een symbolische maatregel is, die nadelig kan uitpakken voor de werkgelegenheid. Maar dat interesseert deze partijen niet. Ze willen immers een soort gevoel van gerechtigheid in het leven roepen. Wat is dat? Een onderbuikgevoel. Deze populistische flauwekul suggereert, om met de SP-leider Agnes Kant te spreken, dat ondernemers zakkenvullers zijn. Een vreemde bewering.
    meer lezen op:
    Afshin Ellian


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De God der Wrake

    De God der Wrake

    Wafasultan_3

    Wafa Sultan is opgeroepen als een van de door Geert Wilders verzochte en door het hof goedgekeurde getuigen in het tegen hem aangesponnen proces wegens haatzaaien. De Amerikaans-Syrische psychiater werd een wereldwijd fenomeen door een optreden op Al-Jazeera in 2006, waarin ze het opnam tegen een moslimgeestelijke. Haar standvastige weerwoord tegen het kant noch wal rakende geschreeuw en getier van de imam werd een Youtube-hit die meer dan een miljoen kijkers trok. Het bracht Wafa Sultan tot de Time Magazine lijst van 100 meest invloedrijke personen in dat jaar.

    Wafa Sultan geldt als een van de bekendste islamcritici met een moslim-achtergrond en daarmee schaart ze zich bij andere vermaarde islamcritici als Ayaan Hirsi Ali en Irshad Manji. Sultan heeft in de afgelopen jaren regelmatig publikaties geleverd aan kranten en tijdschriften
    meer lezen op:
    hoei boei

    16-02-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Te wapen

    Te wapen

    Maar er is naast de belastingheffing nog een terrein waar de overheid ons iets vraagt. Anders dan boeren op het platteland van het Midden-Oosten mogen wij geen wapenen dragen. Zelfs in de eigen slaapkamer een inbreker met een knuppel bewerken, is niet toegestaan. Wanneer uw auto door scholieren, althans door kinderen die op school zouden moeten zitten, in brand wordt gestoken, hoort u werkloos toe te zien.

     De overheid is mogelijkerwijs deels bemand door mensen die diep in hun hart bang zijn voor rotjongetjes die in groepen rond razen. Dat zullen deze macho-bestuurders nooit toegeven. Ze zeggen iets dat heel professioneel klinkt: we moeten ‘kleine dingen klein houden’. Wie dagelijks omgaat met megafraude, moord en doodslag, vindt blikschade misschien terecht iets kleins.

     Maar voor mensen die geen eigen huis bezitten, is de auto meestal het kostbaarste dat ze wél bezitten. Zo iemand is toch tot op zekere hoogte wel onthand dat hij geen kalasjnikov heeft klaarliggen om zijn bezit tegen molest en piraterij te beschermen
    meer lezen op:
    dutch.faithfreedom


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.World Forum Den Haag weigert presentatie kritisch islamboek
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    World Forum Den Haag weigert presentatie kritisch islamboek

    dinsdag 16 februari 2010 09:07

    De presentatie van het boek Islamfobie? die donderdag zou plaatshebben in het World Forum in Den Haag, is vanwege 'veiligheidrisico’s' afgezegd door het congrescentrum. Het boek van wiskundeleraar Frans Groenendijk zou worden gepresenteerd tijdens een bijeenkomst met alleen genodigden.

    Dat schrijft dagblad De Pers dinsdag.

    Onverantwoord
    Groenendijk kreeg vorige week een mail van directeur van World Forum Michiel Middendorf waarin hem werd meegedeeld dat de bijeenkomst niet kon doorgaan. ‘Ik kan de veiligheid van mijn collega’s, uw gasten en u zelf niet garanderen en om die reden is het, mijns inziens, niet verantwoordelijk om dit evenement plaats te laten vinden.’

    Reden daarvoor is volgens Middendorf het thema van de bijeenkomst, islamofobie.

    meer lezen op:
    elsevier


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De oorlog tegen de ongelovigen

    De oorlog tegen de ongelovigen

    15 Feb 2010 | Door E.J.Bron | Category: Featured

    Oorlog-tegen-de-ongelovigenChristelijke minderheden worden wereldwijd bedreigd. In islamitische landen zijn ze vreemdelingen in hun eigen land en zondebokken voor de woede op het ”kruisridderwesten”. Ze gelden als tweederangs mensen.

    Mustapha Krim heeft weinig hoop. Hij heeft weliswaar na de jongste brandaanslag op zijn kerk in het Algerijnse Tizi Ouzou aangifte gedaan, maar de autoriteiten zullen geen onderzoek instellen.
    De kerk van Tizi Ouzou, een plaats waar Al Qaida sterk vertegenwoordigd is, is geen op zichzelf staand geval. Wereldwijd worden 200 tot 300 miljoen christenen als minderheid gediscrimineerd en vervolgd, schat Majed al-Shafie, die uit Egypte naar Canada moest vluchten, omdat hij van de islam naar het christendom was overgestapt
    meer lezen op:
    amsterdampost.nl


    15-02-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'œHet begint met taal'

    “Het begint met taal”

    Her en der in Rotterdam verschijnen PvdA posters in het Turks voor hen die het Nederlands niet machtig zijn. Hoofdstuk 6 over onderwijs in het verkiezingsprogramma van de PvdA: “Want het goed spreken van de Nederlandse taal thuis is een enorme steun in de rug voor het succesvol leren van de taal" en goed voorbeeld doet goed volgen…

    Ronald Sørensen:

    Na Feijerbace nu ook Delftsiktas

    Het droeve verhaal van de Turkse coupe op Feijenoord, waar partijgenoten politiebescherming tegen elkaar vragen, is ondertussen gevoeglijk bekend. Kloofschepper Schrijer wil en kan er niets over zeggen. Ook wenst de leider van de zgn. sociaal democraten niet op te treden. Kan natuurlijk ook niet als je bewust mensen en groepen tegen elkaar opzet om zo electoraat te winnen. Een tactiek die hijzelf ook niet erg in de haak vindt, omdat hij niet kan nalaten ons ervan te beschuldigen. Die tactiek van schismavorming gaat zich nu tegen hem keren en in plaats van te roepen “nu stoppen” kijkt hij werkloos toe en heeft de verregaande brutaliteit om naar ons te wijzen. Je moet maar durven!
    meer lezen op:
    leefbaar rotterdam


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waar de moslimse paranoia vandaan komt

    Waar de moslimse paranoia vandaan komt

    Op de dag dat de Twin Towers instortten, dachten vele moslims dat dit het werk van de Mossad was of de CIA. Ook namen ze aan dat joden die dag afwezig waren. Ten tijde van de grote financiële crisis in Azië zei de toenmalige premier van Maleisië, dr Mahathir Mohammed, tegen het volk dat de joden erachter zaten. Het wemelt van dit soort complottheorieën in de islamitische wereld.

    Nigeriaanse moslimmoeders lieten hun kinderen niet inenten omdat ze bang waren dat de Amerikanen hun kinderen ziek zouden maken met een besmet vaccin.

    Al die complottheorieën zijn krankzinnig. Toch geloven miljoenen moslims erin. Meestal reageren we geamuseerd en we negeren het verder. We vragen niet waarom ze in die onzin geloven. Maar als we wat verder kijken, krijgen we meer inzicht in de werking van het moslimbrein. Dus: hoe kan het eigenlijk dat zo veel moslims die absurde theorieën voor waar aannemen?

    Om te beginnen moedigt de islam wantrouwen tegen ongelovigen aan. Hier een paar bekende koranverzen over ongelovigen (uit de Nederlandse vertaling van Fred Leemhuis, red.):

    Soera 3:118
    Jullie die geloven! Neemt geen vertrouwelingen buiten jullie kring; zij zullen niet nalaten jullie verderfelijke schade te berokkenen. Zij zouden voor jullie graag onheil willen. De haat blijkt openlijk uit hun monden, maar wat hun binnenste verbergt, is erger. Wij hebben jullie de tekenen duidelijk gemaakt als jullie verstand hebben.
    meer lezen op:
    dutch faithfreedom


    14-02-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De boodschapper is weer een racist!
    De boodschapper is weer een racist
    12-02-2010 - - de standaard

    Waarom heeft een deel van de linkerzijde het toch zo moeilijk om te spreken over het elementaire recht op lijfsbehoud en veiligheid?

    LUCKAS VANDER TAELEN wil wantoestanden aan de kaak kunnen stellen zonder racisme verweten te worden.

    De problemen in Brussel zijn nog niet achter de rug: gisteren werd een Nederlandse cameraploeg overvallen in Kuregem. Ze hadden net gefilmd hoe jongeren een arrestant bevrijdden uit de handen van de politie.

    Waarom heeft een deel van de linkerzijde het toch zo moeilijk om te spreken over het elementaire recht op lijfsbehoud en veiligheid?
    meer lezen op:
    janice laureyssens

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Defeating Eurabia

    Defeating Eurabia

    Posted by admin On februari - 13 - 2010

    eurabiaDe komende tijd zal de gewaardeerde lezer regelmatig vertalingen kunnen lezen van het essay van Fjordman: ”Defeating Eurabia”. Waarschijnlijk gaat het om ongeveer 15 plaatsingen. Vandaag het 1e deel van het hoofdstuk ”De Eurabia Code”.

    Print dit – of mail het

    Ik besloot dit essay te schrijven, nadat ik had gehoord dat een journalist – voor de begrippen van mijn land geen linkse – Eurabia als pure samenzweringstheorie had gediskwalificeerd, vergelijkbaar met de Protocollen van de Wijzen van Sion. Ik bestrijd noch dat er samenzweringstheorieën bestaan noch dat ze gevaarlijk kunnen zijn. Per slot van rekening hielpen de Protocollen en de dolkstootlegende – de mening, dat Duitsland de Eerste Wereldoorlog helemaal niet verloren had, maar door socialisten, intellectuelen en Joden was verraden – voor de Tweede Wereldoorlog Adolf Hitler en de nazi’s de weg te effenen.
    meer lezen op:
    de thuisjournalist


    13-02-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het ies koeltoer, Mijnheer : dreigen, meppen, slagen, ies koeltoer

    Het ies koeltoer, Mijnheer : dreigen, meppen, slagen, ies koeltoer

    HARDERWIJK -  Voor de zoveelste keer in korte tijd is ziekenhuispersoneel ernstig bedreigd door familieleden van een binnengebrachte Marokkaanse patiënt. Gisternacht waren verpleegkundigen van het Sint Jansdalziekenhuis in Harderwijk aan de beurt.
    meer lezen op:
    angeltjes


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brusselse jongeren vallen cameraploeg NOS aan (video)

    Brusselse jongeren vallen cameraploeg NOS aan (video)

    brusselse jongeren vallen cameraploeg nos aan video

     In Kuregem, een wijk in Anderlecht, werd dinsdag een NOS-cameraploeg aangevallen. Niemand raakte gewond. Ook het materiaal bleef grotendeels gespaard.

    Fouad Ahidar, gemeenteraadslid voor sp.a in Brussel, loodste de ploeg door de wijk naar aanleiding van een reportage over de grimmige en onveilige situatie in de Belgische hoofdstad.
    meer zien op:
    vijlig zelzate


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2008: 6.7 miljard richting Marokko.

    2008: 6.7 miljard richting Marokko.

    By boilingpoints

    Landgenoten & Vlamingen,

    Wie nu nog durft te stellen dat Mohammedanen dom zijn, leeft in een waanwereld.
    Deze mensen zijn juist uiterst inventief en zeker als het om geld gaat.

    De Muzelmannen hebben het fantastisch uitgedacht; we sturen een zwerm toch al mislukte landgenoten Europa in en geven hen de opdracht mee om zo veel mogelijk uitkeringen en subsidie’s binnen te harken. Een deel van dit geld wordt gebruikt om te investeren in koophuizen in het Zand van Oorsprong, in dit geval Marokko.meer lezen op:
    boilingpoints


    12-02-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De waarheid kan niet strafbaar zijn!

    De waarheid kan niet strafbaar zijn!

    11 Feb 2010 | Door Max | Category: Featured

    Sharia-JustitiaAls je iets zegt wat waar is, kan het niet strafbaar zijn! Niet alleen staat de vrijheid de vrijheid van meningsuiting onder druk, maar onze totale vrijheid.
    Wilders:"Ik ben erg teleurgesteld. Er komt nu dus definitief een politiek proces. Ik word vervolgd omdat ik over de islam heb gezegd wat miljoenen Nederlanders denken. De vrijheid van meningsuiting dreigt in Nederland te worden geslachtofferd op het altaar van de islam."

    Iedereen die het aandurft om de islam aan een kritische beschouwing te onderwerpen, wordt een paria, vogelvrij verklaard door religieuze groeperingen die desnoods met geweld de grenzen bepalen van de Europese vrije meningsuiting.
    Wie bepaalt er wat wel of niet mag met een medium als film, opera en cartoons? religieuze groeperingen of de Europese wetgeving? Er staat nergens in de wet dat je het geloof van een ander niet mag aanvallen.
    Als dat er wel zou staan waren er al veel mensen veroordeeld wegens het beledigen van God of Jezus
    meer lezen oop:
    amsterdampost.nl




    Foto

    Foto

    Foto

    Gehoord:
    Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
    Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

    Hans Jansen.

     "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Als alle Israëlieten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    wordt Israël morgen
    van de kaart geveegd.

    Als alle Arabieren
    in het Midden-Oosten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    is het morgen vrede!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


    De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

    Winston Churchill

    Foto

    Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
    Clark Kent


    Foto

    Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

    Paul Cliteur

    Foto

    Een volk dat voor tirannen zwicht ...
    zal meer dan lijf en goed verliezen:
    dan dooft het licht...
    Hendrik Mattheus van Randwijk



    Foto

    Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

    Afshin Ellian

    Foto

    Foto

    De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

    Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Cheap sex dolls (make)
        op
  • Female Sex Dolls (Make)
        op
  • Cenforce 100 Online (Cenforce)
        op
  • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
        op
  • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
        op

  • Foto

    Het is de soldaat, niet de reporter
    Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
    Het is de soldaat, niet de dichter
    Die voor de vrijheid van het woord heeft
    gestreden.
    Het is de soldaat, niet de campagneleider
    Die ons het recht tot demonstreren gaf.
    Het is de soldaat, die zijn vlag groet
    En onder die vlag het land dient
    Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
    En die het de protestactivist mogelijk maakt die
    vlag te verbranden
    .

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!