Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
  • percentage uitkeringsontvangers statushouders
  • dan weten we dat ook weer
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    gipfelstuermer
    blog.seniorennet.be/gipfels
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    28-08-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Obama vervangt Amerikaanse vlag Witte Huis door islamitisch gordijn
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    Obama vervangt Amerikaanse vlag Witte Huis door islamitisch gordijn
    'Zoon van Hamas' waarschuwt: Westen is in leugen getrapt dat er een 'gematigde' islam bestaat

      
    Geen Amerikaanse vlag meer te bekennen als Obama journalisten te woord staat. Wel een goudgeel gordijn met duidelijke islamitische symbolen erop (uitvergroting zie 'lees meer').
     
    Critici die waarschuwden dat de Amerikanen met Barack Obama een heimelijke moslim als president hadden gekozen, werden en worden nog steeds door velen niet serieus genomen. Misschien dat sommigen van hen zich inmiddels achter de oren krabben nu Obama de persconferentie hal in het Witte Huis heeft voorzien van een compleet Arabisch interieur, en bovenal de traditionele Amerikaanse vlaggen op de achtergrond heeft vervangen met een overduidelijk Arabisch gordijn, waarop de islamitische halve maan en moskeetorens te zien zijn.
    meer op:
    xandernieuws

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bij steniging past de lach van een leeuw

    Bij steniging past de lach van een leeuw

    Hafid Bouazza, 28-08-2010 09:00
    399566022_300_01
    stenigingsrite in Mina
    Vandaag dreigt de steniging van de de Iraanse Sakineh Mohammadi Ashtiani. Wereldwijd wordt er geprotesteerd.

    Hoewel Kader Abdolah van de barmhartige Allah nog wel een lieve Allah heeft gemaakt in zijn Teletubbie-versie van de Koran, schijnt – mirabile dictu – zelfs Allah niet naar Abdolah te luisteren. En de geestelijken onder zijn  landgenoten in zijn beeldschone land van oorsprong evenmin. Wellicht moet zijn versie van de Koran in het Perzisch hertaald worden. Een onbegrepen profeet is uiteindelijk geen profeet.
    Het geeft natuurlijk geen pas om moefti’s uit te leggen dat steniging wegens overspel niet voorkomt in de Koran; de straf is honderd geselingen. Dat is al wat liever van Allah, die er in de Koran aan toevoegt: ‘en laat geen mededogen met hen (de ontuchtplegers) u bevangen’.
    Meer lezen in:
    de volkskrant


    26-08-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Is zwijgen verraad?

    Is zwijgen verraad?


    Is zwijgen verraad?

    Er zijn vele situaties waarin mensen de voorkeur geven aan zwijgen, bijvoorbeeld omdat ze verlegen zijn of omdat ze zich niet deskundig genoeg achten. Dat is niet het soort zwijgen dat ik hier bedoel.

    Martin Luther King schijnt in de jaren zestig te hebben gezegd: 'Er is een tijd dat zwijgen verraad is.' Dat is precies het zwijgen dat ik bedoel. Bijvoorbeeld het zwijgen van de grote meerderheid van de moslimbevolking ten aanzien van ontoelaatbare praktijken die door andere moslims, namens de islam, worden gepleegd.
    Meer lezen op:
    hoei boei

    25-08-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De mythe van de islamitisch Turks-Arabische tolerantie

    De mythe van de islamitisch Turks-Arabische tolerantie

    Door E.J. Bron

    ”Doden is je geboden ofschoon je er afkerig van bent; maar het kan zijn, dat je tegenzin hebt in iets terwijl het goed voor je is en het kan zijn, dat je iets behaagt terwijl het slecht voor je is. God weet het en jij weet het niet.” De Koran (soera 2,216).

    Wie zijn verleden niet te kent, maakt opnieuw dezelfde fouten. Wie nu nog steeds de sprookjes van de islamitisch Turks-Arabische tolerantie verbreidt, ontneemt moslims de kans om hun religie en haar verleden te overwinnen, die opnieuw tot een afschuwelijke werkelijkheid dreigt te worden. Hegel noemde de islam de ”religie van de luister”. Hij had zich waarschijnlijk nooit bezig gehouden met islamitische geschiedenis en religie.

    Over de geschiedenis van de tolerantie van de islam
    ”Dan willen wij, dat de vlag van de islam weer boven deze landschappen waait, die het geluk hadden een zich een tijdlang onder de heerschappij van de islam te bevinden en de roep van de muezzin God te horen prijzen. Toen doofde het licht van de islam en zij keerden terug tot het ongeloof. Andalusië, Sicilië, de Balkan, Zuid-Italië en de Griekse eilanden zijn allemaal islamitische koloniën, die moeten terugkeren in de schoot van de islam. De Middellandse Zee en de Rode Zee moeten net als vroeger weer islamitische binnenzeeën worden.”

    meer lezen op:
    artikel 7


    22-08-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tijd om te vertrekken - Frankrijk is verloren

    Tijd om te vertrekken – Frankrijk is verloren

    Door E.J. Bron

    Alibekov is het zat. De 30-jarige conservatieve blogger, geboren in Frankrijk, pas getrouwd, met een goede universitaire opleiding, heeft zojuist besloten om zijn vaderland de rug toe te keren waar zijn grootouders tijdens de Tweede Wereldoorlog Joden hadden verstopt. Hij heeft zijn immigratiepapieren voor Canada al bijna voor elkaar. Hij zal spoedig vertrekken. De vermoedelijk volgende stap: de Verenigde Staten.

    Onze Franse correspondent Robert Marchenoir heeft een bericht samengesteld, dat berust op een vertaald blogartikel van een gedesillusioneerde moslim, en heeft hier zijn eigen commentaar aan toegevoegd.

    Na de universiteit woonden en werkte hij zes jaar in Afrika. Hij keerde enige tijd geleden terug naar Parijs. Wat hij daar zag, daar schrok hij van. Afgelopen juni schreef hij dit artikel op zijn blog Bouteille à l’Amer, dat hij samen met zijn vriend Memento Mouloud exploiteert. Alle feiten in het volgende ooggetuigenverslag zijn authentiek, vertelde hij me – alleen de namen werden veranderd:
    Meer lezen op:
    artikel 7


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De krochten van het CDA
    De krochten van het CDA

    O. DELECRUZE - 21 AUGUSTUS 2010

    "Gezien het streven van de top van het CDA naar opname van zoveel mogelijk islamieten in de partij moeten wij de ontwikkelingen binnen het CDA met zorg volgen."

    Een regering VVD en CDA met gedoogsteun van de PVV, is met name voor de CDA een buitenkans zich te herstellen van de ideologische, religieuze en morele kaalslag die er de afgelopen decennia is aangericht door onder andere de zich nu als anti-Wilders manifesterende (oud)leden.

    De CDA-top, zo mag onder Balkenende duidelijk zijn geworden, streeft er al jaren naar om zoveel mogelijk islamitische kiezers te lokken en islamieten de partij binnen te halen, wat ondanks veel activiteiten nog maar in beperkte mate is gelukt volgens de Beweging Christelijke Koers CDA, een gezelschap respectabele, goed geïnformeerde CDA-leden en oprechte christenen die zich zich bezig houden met bezinning op de uitgangspunten van hun partij.
    Meer lezenop:
    het vrije volk

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het nieuwe exportproduct van Groot-Brittannië: het islamistische bloedbad

    21-08-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Turkse infiltratie in het CDA

    Turkse infiltratie in het CDA

    “Wij, leden van het Christen-Democratisch Appel, staan pal voor onze  grondrechten.
    Daarom spreken wij ons uit tegen een  regeringssamenwerking, enz. enz . Zo was de aanhef van de petitie van een aantal CDA leden, een petitie die inmiddels door meer dan 1000 CDA-ers is ondertekend. Maar laten wij eens een kijkje nemen in de CDA gelederen :

    De Turkse CDA-kandidaat C. Coruz was circa  13 jaar lang
    bestuurslid was van de fascistische organisatie  S.O.T.A. die zelfs Hitler-aanhangers
    uitnodigde: de Grijze Wolven,  Turkse bewonderaars van Hitler. Een bestuurslid van de
    S.O.T.A. met  nog meer Turken drong door in de TK-fractie van het CDA.
    Meer lezen op:
    geennieuws.com


    20-08-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Die beesten wilden mijn man en zoon afslachten'

    'Die beesten wilden mijn man en zoon afslachten'
     

    Zübeyde Onur. FOTO MARCO DE SWART

    ROTTERDAM - Rotterdammer Ese Onur (44) heeft zijn commentaar op een hangjongere, die tegen zijn woning stond te plassen, bijna met zijn leven moeten bekopen. De man werd neergeschoten, evenals zijn zoon (19) die hem wilde beschermen. Echtgenote Zübeyde (43) doet geëmotioneerd haar verhaal in het AD.
     
    ,,Al maanden is het hier aan de gang en niemand die ingrijpt. Elke avond komt hier een hele groep Antillianen om te drinken, te blowen en lawaai te maken. We wonen hier in een Turks-Marokkaanse wijk, maar die is 's avonds van de Antillianen. Althans, zo denken die hangjongeren er over. Beesten zijn het. Ze hechten geen waarde  aan het leven. Mensen die het lef hebben hen aan te spreken op hun gedrag, kunnen op klappen rekenen.''
    meer lezen in:
    het AD


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De baard van de profeet beledigd

    De baard van de profeet beledigd

    "Ontmoetingen in het Land van de Zuivere Islam: scherpzinnig en humoristisch, lichtvoetig en diep-verontrustend. De grote opvolger van 'Achter Mekka'.

    Drie jaar lang verbleef Betsy Udink in Pakistan, het Land der Zuiveren. Volgens de moellahs daar is de islam de enige godsdienst ter wereld die vrouwen rechten heeft gegeven. Betsy Udink ging op onderzoek uit, en liep op tegen honderden eremoorden en seksueel misbruik van jongens. Ze bezocht in Peshawar een bijeenkomst van gesluierde fundamentalistische vrouwen, waar de ideale moslimvrouw werd bezongen. Ze vierde de Verjaardag van de Profeet Mohammed in gezelschap van bebaarde imams en de vitale rooms-katholieke bisschop van Lahore. Ze bracht een dag door in een Pakistaanse gevangenis tussen meisjes die door hun familie waren aangeklaagd wegens overspel. In feite waren ze alleen maar verliefd geworden en wilden ze trouwen met de man van hun eigen keuze"
    Meer lezen op:
    hoei boei


    19-08-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weinig hulp voor christenen

    Weinig hulp voor christenen

    door onze redacteur Gerhard Wilts


    Pakistanen die hun woningen hebben moeten verlaten vanwege de overstromingen hebben een onderkomen gezocht en gevonden in een schoolgebouw in Sukkar. Veel van de naar schatting twintig miljoen mensen die getroffen zijn door de watervloed wachten volgens de Verenigde Naties nog altijd op hulp. |foto AP/Shakil Adil
    NEW YORK - Christelijke slachtoffers van de watersnoodramp in Pakistan worden achtergesteld bij de hulpverlening.

    ,,Zij moeten hun laatste bezittingen verkopen om eten te krijgen en krijgen geen drinkwater'', zegt dr. Nazir Bhatti, voorzitter van het Pakistaans Christelijk Congres dat strijdt voor gelijke burgerrechten, vanuit New York.

    Bhatti zegt dat zijn christelijke volksgenoten ,,volledig genegeerd'' worden door regeringsinstanties en islamitische hulporganisaties.

    ,,De hulp, afkomstig van de Verenigde Naties en westerse niet-gouvernementele organisaties, gaat bij voorkeur naar moslimslachtoffers; alleen als er wat overschiet, krijgen christenen hun deel.
    Meer lezen op:
    nederlands dagblad


    18-08-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Boilingpoints' Leestafel.

    Boilingpoints’ Leestafel.

    augustus 17, 2010 door boilingpoints

    ‘Het gevaar van de sharia-rechtspraak in de westerse samenleving bestaat écht. Het is een doelbewuste strategie van een deel van de moslims om die op termijn in te voeren.’

    Alweer zo’n haatzaaiende uitspraak van die Geert Wilders. Hiermee zet hij feitelijk een hele bevolkingsgroep in de hoek. (Doekoe Terpstra-mode-off)
    Maar was het wel Wilders’ uitspraak? Geenszins. Deze uitspraak dateert uit 2005 en kwam uit de mond van… Maxime Verhagen! Lees hier hoe Verhagen fel van leer trok tegen de ‘religie’ die momenteel de boventoon voert in Nederland.
    Meer lezen op:
    boilingpoints


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Iraanse Bushehr kernreactor getroffen door drie onbekende drones
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    Iraanse Bushehr kernreactor getroffen door drie onbekende drones
    Kremlin plaatst centrale feitelijk onder Russische bescherming

    Ruim 2 weken geleden werd de bijna voltooide Bushehr kerncentrale getroffen door 3 onbekende drones.
     
    De eerste Iraanse kernreactor te Bushehr, die aanstaande zaterdag met behulp van Rusland online zal worden gebracht, blijkt deze maand centraal te staan bij twee vreemde incidenten. Zo werd het nucleaire complex op 1 augustus getroffen door drie mysterieuze drones (onbemande toestellen), die volgens getuigen luide explosies veroorzaakten. Vervolgens stortte vandaag een Iraans F-4 gevechtsvliegtuig op slechts zes kilometer van de reactor neer, vermoedelijk na te zijn getroffen door een luchtafweerraket.
    meer lezen op:
    xandernieuws

    17-08-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sharia voor niet-moslims: de dhimmi

    Sharia voor niet-moslims: de dhimmi

    Door E.J.Bron 

    sharia-lawIslamitische geleerden beweren: de islam is een broederreligie van het christendom en van het Jodendom; onder islamitische heerschappij zorgt men voor christenen en Joden, die dhimmi’s zijn geworden, en beschermt ze.

    Toen Mohammed naar Medina vertrok, was de stad half joods en hij vernietigde ze. Daarna richtte hij zijn aandacht op de rijke Joden van Khaybar. Hij viel ze aan, zonder door hen te zijn geprovoceerd, en vernietigde ze. Ze verloren al hun rijkdommen en kregen een derderangs politieke status als dhimmi’s. De Joden werden dienaren van de sharia, verloren al hun politieke macht, maar ze mochten nog steeds Joden blijven. Als dhimmi’s moesten ze een jaarlijkse belasting, de ”jizya”, betalen, de helft van hun inkomen.

    Uit de sharia:

    011.0 Kafirs zijn onderdanen van de islamitische staat.

    011.1 Er wordt een formeel verdrag (”dhimma”) met de Joden en de christenen afgesloten, echter niet met Mormonen. Daarna worden ze dhimmi’s.

    11.3 De dhimmi’s moeten de volgende regel van de islam in acht nemen: de jizya betalen, de hoofdelijke belasting voor de dhimmi’s – als de dhimmi’s dit doen, zullen ze door de staat worden beschermd. Ze mogen hun religies uitoefenen, hun eigen processen en wetgeving hebben. 
    Meer lezen op:
    amsterdampost


    16-08-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ground Zero imam preekt invoering radicale sharia-islam in het Westen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    Ground Zero imam preekt invoering radicale sharia-islam in het Westen

      
    Imam Feisal Abdul Rauf, met op de achtergrond een impressie van de nog te bouwen omstreden moskee in New York.
     
    Er is veel te doen rond de bouw van een 15 verdiepingen hoge moskee in New York, slechts enkele blokken verwijderd van 'Ground Zero', de plek waar op 11 september 2001 de Twin Towers van het World Trade Center werden verwoest door een aanslag met verkeersvliegtuigen. Of radicale moslimextremisten (Al Qaeda) hier nu wel, niet of deels verantwoordelijk voor waren doet er nu even niet toe, aangezien de zogenaamd 'gematigde' imam Feisal Abdul Rauf, de oprichter de van 'Ground Zero moskee', in zijn eigen taal al jaren pleit voor de invoering van de streng islamitische shariah wetgeving in onze Westerse democratiën.
    Meer lezen op:
    xandernieuws

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pakistan Moslims laten hun broeders zitten
    Pakistan Moslims laten hun broeders zitten

    ‘Gecondoleerd en veel sterkte’

    Door: Eva Ludemann

    Het is ramadan en de perfecte tijd voor zaqat. Maar de islamitische wereld doet niets voor Pakistan.


    ‘Gecondoleerd en veel sterkte’

    Drieënhalf miljoen euro van Koeweit en driehonderdduizend euro van de OPEC. Meer heeft de islamitische wereld niet over voor het door rampzalige overstromingen getroffen islamitische Pakistan.

    Vooruit: Azerbeidzjan, Egypte, Turkije en Iran hebben enkele honderden tonnen voedsel, dekens en medische hulp beloofd, maar de islamitische bijdrage aan de noodhulp voor Pakistan is armzalig. En dat terwijl het ramadan is, dé perfecte tijd voor zaqat, gulle giften aan de nooddruftigen in ruil voor een goede score bij Allah.
    Meer lezen op:
    de pers


    15-08-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wij Israëlcritici

    Wij Israëlcritici

    door E.J. Bron

    Sw6333

    Wie het echter om de rechten van de Palestijnen gaat, moet ook de terechtstellingen van dissidenten, het rechteloos maken van vrouwen en homoseksuelen door Hamas in Gaza of de systematische buitensluiting van de Palestijnen in Libanon noemen.
    Meer lezen op:
    loor schrijft


    14-08-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VlakbijGroundZero-imam legt landen langs islamitische meetlat

    VlakbijGroundZero-imam legt landen langs islamitische meetlat

    Imam Feisal Abdul Rauf, de oprichter van de omstreden moskee in de buurt van Ground Zero, wordt alom geprezen als moderne en gematigde moslim. Weinig horen we daarentegen van zijn Shariah Index Project, waarmee hij moslim- en (in de toekomst) niet-moslimlanden langs de islamitische meetlat legt.
    Meer lezen op:
    hoei boei


    13-08-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Geen inburgeringsplicht voor Turken'

    'Geen inburgeringsplicht voor Turken'

    In een klaslokaal van het Rotterdamse Albeda College volgen 25 Turkse imams donderdag een spoedcursus inburgeren. (archieffoto uit 2006)© ANP

    Turkse immigranten met een verblijfsvergunning kunnen niet worden verplicht een inburgeringscursus te volgen. Dat is in strijd met een verdrag dat Turkije heeft gesloten met de Europese Unie, blijkt uit een uitspraak van de rechtbank in Rotterdam.

    Twee Turken, een 'oudkomer' en een 'nieuwkomer', hadden de zaak aangespannen. Zij zijn het niet eens met de nieuwe Wet inburgering die sinds 2007 van kracht is. Deze wet verplicht immigranten met een verblijfsvergunning om een inburgeringsexamen te behalen. EU-burgers zijn hiervan vrijgesteld.
    Meer lezen op:
    trouw


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Immigratie NL: de schokkende feiten

    En weer kwam er vorig jaar volgens het CBS de stad Amersfoort bij aan immigranten. Er was nauwelijks aandacht voor in de media. Pas echt schokkend zijn de immigratiepatronen.  De feiten op een rij. Reageren kan op artikel7.23 april 006

    Het CBS kwam gisteren met de laatste bevolkingscijfers. Daaruit bleek dat er vorig jaar 145.000 nieuwe immigranten Nederland waren binnengekomen, ongeveer hetzelfde als het jaar ervoor. Er was juist een vermindering verwacht vanwege de crisis, maar de ‘magneetwerking’ van Nederland was kennelijk niet afgenomen.

    De linkse media (Trouw, Volkskrant, NRC, NOVA)  lieten het bericht liggen. De rechtse (Telegraaf, Elsevier) pikten het wel op. Enige opwinding ontstond er verder niet over het feit dat er weer eens de stad Amersfoort is bijgekomen aan immigranten.
    Meer lezen op:
    joost niemoller




    Foto

    Foto

    Foto

    Gehoord:
    Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
    Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

    Hans Jansen.

     "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Als alle Israëlieten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    wordt Israël morgen
    van de kaart geveegd.

    Als alle Arabieren
    in het Midden-Oosten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    is het morgen vrede!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


    De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

    Winston Churchill

    Foto

    Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
    Clark Kent


    Foto

    Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

    Paul Cliteur

    Foto

    Een volk dat voor tirannen zwicht ...
    zal meer dan lijf en goed verliezen:
    dan dooft het licht...
    Hendrik Mattheus van Randwijk



    Foto

    Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

    Afshin Ellian

    Foto

    Foto

    De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

    Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Cheap sex dolls (make)
        op
  • Female Sex Dolls (Make)
        op
  • Cenforce 100 Online (Cenforce)
        op
  • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
        op
  • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
        op

  • Foto

    Het is de soldaat, niet de reporter
    Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
    Het is de soldaat, niet de dichter
    Die voor de vrijheid van het woord heeft
    gestreden.
    Het is de soldaat, niet de campagneleider
    Die ons het recht tot demonstreren gaf.
    Het is de soldaat, die zijn vlag groet
    En onder die vlag het land dient
    Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
    En die het de protestactivist mogelijk maakt die
    vlag te verbranden
    .

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!