Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
  • percentage uitkeringsontvangers statushouders
  • dan weten we dat ook weer
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    woef_woef
    blog.seniorennet.be/woef_wo
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    04-09-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Massaal gebed van moslims in Moskou

    Massaal gebed van moslims in Moskou

    Door: E.J. Bron


    Het is een onheilspellende scene: massa´s moslims, die hun gebeden de Moskouse hemel in roepen. Als je geen Arabisch beheerst, weet je nooit of en welke gewelddadige verzen ze op dat moment opzeggen.
     
    Dit vindt niet plaats op een filmset en het is geen visioen, het is de realiteit, die zich afgelopen donderdag 1 september in de Russische hoofdstad afspeelde. Moslims vierden het einde van de ramadan.
    Meer lezen op:
    amsterdampost.nl

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom moslims mogen moorden tijdens ramadan

    Waarom moslims mogen moorden tijdens ramadan

    vrijdag 2 september 2011 09:33

    De ramadan is volgens moslims een tijd van bezinning De ramadan is volgens moslims een tijd van bezinning

    De ramadan is een periode van vrede en bezinning, zeggen moslimfanatici. Als Israël gedurende ramadan oorlogshandelingen zou verrichten, dan wordt Israël meteen gekapitteld door westerse en islamitische landen, omdat de Israëliërs de heilige maand ramadan niet zouden hebben gerespecteerd.

    Beleidsmakers bij de ministeries van Defensie in de westerse wereld zijn extreem gevoelig voor ramadan. Maar hoe zit het met moslimstrijders zelf? Respecteren zij de heilige maand ramadan? Is de ramadan ook voor hun echt een maand van vrede en bezinning?
    Meer lezen op:
    elsevier


    03-09-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fraude islamitische basisscholen niet vervolgd
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Fraude islamitische basisscholen niet vervolgd

    Justitie pakt grootschalige fraudes die de afgelopen jaren bij islamitische basisscholen zijn geconstateerd, vrijwel nooit aan. Op één na zijn alle aangiftes tegen de verantwoordelijke bestuurders verzand.

    Onrechtmatig
    Eind 2008 stelde de Inspectie voor het Onderwijs vast dat bij 15 schoolbesturen (samen 43 scholen) tussen 2004 en 2008 voor minstens 4,6 miljoen euro is verduisterd of ‘onrechtmatig besteed’, maar tot nu toe is geen enkele bestuurder hiervoor berecht. Eén fraudegeval leidt binnenkort tot een rechtszaak, alle overige gevallen zijn om onduidelijke redenen zonder vervolging afgehandeld, zo blijkt uit een inventarisatie door Binnenlands Bestuur.
    Meer lezen op:
    binnenlandsbestuur.nl


    01-09-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Procureur Liégeois : *Einde van de democratie*
    Procureur Liégeois : *Einde van de democratie*

    Het einde van de democratie is misschien wel nabij. De problemen worden onbeheersbaar. Het totaal falende migratiebeleid is maar één uiting daarvan. Dat vinden de Antwerpse procureur-generaal Yves Liégeois (foto, tiens, ziet u het ook ?) en advocaat-generaal Piet Van den Bon (geen foto, het is tenslotte geen carnaval, iedereen komt niet in beeld). Liégeois en Van den Bon openden donderdag het gerechtelijk jaar in het Antwerps Arbeidshof.
    Meer lezen op:
    angeltjes


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Een ton verdween in eigen zakken Utrechtse broers'

    'Een ton verdween in eigen zakken Utrechtse broers'

    Gemeenteraad in overleg om geld terug te krijgen

    Voorzitter van Jeugd in Actie Rachid Belhadi geeft toe dat zijn project mislukt is. © FOTO SHODY CAREMAN

    UPDATE De gemeente Utrecht trok een flinke som geld uit voor kansarme jongeren die via een voetbalelftal naar werk of school zouden worden begeleid. Een taak die Rachid Belhadi op zich nam. Ruim 37.000 euro verder blijkt nu dat slechts zes van de dertien spelers onder de 27 jaar zijn en dat veel van de spelers al een prima baan hebben. In totaal zou er een ton geld verdwenen zijn in de eigen zakken van de broers Belhadi. Geld dat de gemeenteraad terug eist.  
    Meer lezen op:
    ad.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Radboud universiteit wordt wapen in oorlog tegen Wilders

    Bij de opening van het academisch jaar zei de rector van de Radboud Universiteit Nijmegen dat het een taak wordt van zijn universiteit om de studenten ‘te wapenen voor het maatschappelijk debat tegen de populisten’. Dat gold het kabinet in het algemeen, maar Wilders in het bijzonder. Mag dat zomaar?

    De elite moet een vuist maken tegen het populisme, vindt de rector van de Raboud Universiteit in Nijmegen.

    Het is altijd weer dezelfde redenering van ‘de elite’: Wilders zou maar wat roepen. Hij zou niet over feiten beschikken. En de feiten, daar heeft de elite een patent op.

    In 2009 alweer riep Guusje Terhorst op tot een revolutie van de elite tegen Wilders. Van een revolutie kwam het niet echt, daar zijn de zogeheten weldenkenden in Nederland allang niet meer in staat, vetgemest als ze zijn met duur betaalde baantjes, uitkijkend op de gracht.
    Meer lezen op:
    joost-niemoller.nl


    31-08-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Migranten mogen na Duitsland nu ook in Oostenrijk straffeloos kinderen verkrachten
    Migranten mogen na Duitsland nu ook in Oostenrijk straffeloos kinderen verkrachten

    In naam van de islam vogelvrij verklaard in Duitsland en Oostenrijk. Welk Europees land volgt?
    Een Turkse inwoner van Oostenrijk is vrijgesproken van kinderverkrachting omdat er volgens de rechter een lange Turkse 'culturele traditie' zou bestaan waarin seksueel misbruik van kinderen normaal is. Na Duitsland is Oostenrijk nu het tweede Europese land geworden waar voor islamitische migranten officieel andere wetten worden gehanteerd dan voor de rest van de bevolking. (1)
    Meer lezen op:
    xandernieuws

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Allochtonen tweede generatie even gezond als Nederlandse senioren

    Allochtonen tweede generatie even gezond als Nederlandse senioren

    Door: Ingezonden
    Je kunt er op wachten tijdens de Ramadan. Een bericht dat stelt dat diabetes onder allochtonen eigenlijk helemaal geen probleem is. Op 22 augustus leest de Nederlander in de pers: "Allochtonen van de eerste generatie gebruiken meer medicijnen tegen diabetes dan autochtonen. Het verschil is verdwenen bij de tweede generatie allochtonen."

    Logisch. En bovendien een goede en positieve ontwikkeling. Kijk, zo'n artikel snoeit vooroordelen onder islamofoben. En als u dan even verder leest: "Bij autochtonen en allochtonen van de tweede generatie gaat het om 4 procent." Ah, dus zo zit het! Islamofoben zijn gewoon dikmakers! Vraag maar aan autochtonen van de tweede generatie!
    meer lezen op:
    amsterdampost.nl

    30-08-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Abbas weigert Israël als Joodse Staat

    Abbas weigert Israël als Joodse Staat

    Geplaatst door Isser op 30 augustus, 2011 - 17:44 in Frontpage

    Abbas wil alles. Abbas wil een Palestina tussen de zee en de Jordaan. Een Palestina waar Joden de staat van dhimmie verkrijgen, net als in de goede oude tijd met iets geels enzo. Dat mag je tenminste opmaken uit de woorden van Holocaustontkenner Abbas zelf.

    De grote "gematigde" Palestijnse leider bezigde afgelopen zaterdag de volgende oorlogzuchtige taal als voorbereiding van het voorstel in de VN Palestina als Staat te erkennen.
     Meer  lezen op:
    dagelijksestandaard.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.‘Ground Zero’ imam: invoering sharia noodzakelijk voor betere integratie

    ‘Ground Zero’ imam: invoering sharia noodzakelijk voor betere integratie

    Engeland / VS, augustus 2011

    De controversiële imam Feisal Rauf, de initiatiefnemer voor een islamitisch centrum annex moskee nabij Ground Zero, zei in zijn rede 'Islam in the United States since 9/11' op het Festival of Spirituality and Peace in Edinburgh dat een goede integratie tussen islam en het westen afhangt van de mate waarin de sharia wordt opgenomen in de rechtssystemen in Engeland en de VS.
     Meer lezen op:
    nieuwreligieuspeil.net


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Is geweld tegen joden en homo's soms normaal?

    Is geweld tegen joden en homo's soms normaal?

    Waarom is er zo weinig publieke verontwaardiging over toenemende agressie van Marokkaans-Nederlands straatschorem?

    Ahmed Marcouch pleit voor het inzetten van 'lokjoden'Ahmed Marcouch pleit voor het inzetten van 'lokjoden'

    In een onrustbarend artikel in NRC Handelsblad van zaterdag 12 juni beschrijft freelance journalist Paul Andersson Toussaint hoe het Amsterdamse stadsdeel de Baarsjes tegenwoordig een schuilsynagoge heeft, Sjoel West. ‘De meerderheid van de joden wil niet dat de sjoel zichtbaar is als synagoge, uit angst voor problemen, discriminatie en scheldpartijen van het Marokkaans-Nederlandse straatschorem in de buurt.’

    Meer lezen op:
    elsevier


    29-08-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Werken subsidies eigenlijk? Gemeenten hebben geen idee

    Werken subsidies eigenlijk? Gemeenten hebben geen idee

    maandag 29 augustus 2011 11:42

    Veruit de meeste gemeenten hebben geen enkel idee of hun subsidiebeleid doeltreffend is. De doelstellingen van de subsidie zijn vaak niet meetbaar en gemeenten sturen het beleid van gesubsidieerde instellingen nauwelijks bij.
    Lokale overheden hebben geen idee of subsidie werkt
    Dat meldt onderzoeksbureau Necker van Naem op basis van analyse van dertig onderzoeken naar subsidiebeleid.

    Uit deze analyse blijkt dat ruim de helft van de onderzochte gemeenten onvoldoende aantoonbaar kan maken dat hun subsidiebeleid doeltreffend is.
    Meer lezen op:
    elsevier


    28-08-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bewoners Helmond aan het woord na bezoek Wilders

    Bewoners Helmond aan het woord na bezoek Wilders

    Zeau, en dan nu maar even wat willekeurige bewoners voor de camera slepen in Helmond na het werkbezoek van Geert Wilders. Wat vinden deze locals nu van het bezoek van Geert Wilders aan hun stad naar aanleiding van het heersende Marokkaanse terreur 'incidenten'?

    Zoals je zelf kan zien; sommige willen het niet direct uitspreken (kennen Wilders niet, lol), anderen vinden het maar 'tsja'...en weer anderen vinden het ook uitgesproken zeer goed dat Wilders polshoogte komt nemen.

    Maar nu komt het. Dan komt meneer de Marokkaan voor de camera. Die spuugt even wat linkse doctrine in de microfoon uit: "Hier is helemaal geen overlast, de mensen maken er allemaal maar een groot verhaal van ...snap je?!" ..... "Wilders moet terug naar waar hij vandaan kom, snap je?" ..LOL!
    Meer lezen op:
    politiek incorrectbolg.com

    27-08-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In het koninkrijk van de Groene Khmer

    In het koninkrijk van de Groene Khmer

    Dadelijk bij aankomst op het vliegveld van het Koninkrijk ziet de bezoeker al dat het hier pluis is. Olijke plant- en diervriendelijke reclame-uitingen maken hem vertrouwd met de wel heel bijzondere ideologie die het Koninkrijk van de Groene Khmer zo hoog heeft opgestoten binnen de internationale gemeenschap.
    Meer lezen op:
    hoei boei

    26-08-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Ik werd geschopt door 12-jarige leerlingen" door Marion van Es
    "Ik werd geschopt door 12-jarige leerlingen" door Marion van Es
    AMSTERDAM - Karin Hamme (52) was dolblij toen ze twaalf jaar geleden de kans kreeg om lerares te worden. Inmiddels heeft ze het onderwijs weer vaarwel gezegd. Ze werd bestolen, geschopt en uitgescholden door twaalfjarige kinderen. En de schoolleiding deed niets.
    Autoriteit

    "Ik begon op een school in Purmerend. Mijn begeleidster kraakte me van begin af aan af. In het begin zat ze achter in de klas en stuurde zij de lastige leerlingen de klas uit, waardoor de kinderen doorhadden dat de autoriteit niet bij mij lag. Toen zij wegging, werd de groep daardoor ineens heel vervelend. Ik werd er een beetje zenuwachtig van en stuurde een meisje de klas uit. Vervolgens zei zij tegen de directie dat ik haar 'hoer' had genoemd en de hele klas beaamde dat. Ik zou nooit iemand 'hoer' noemen, laat staan een meisje van twaalf. Toch geloofde de directie haar en dat maakte me erg onzeker. Het verbaasde me dan ook niet dat ik na afloop van de stageperiode niet werd gevraagd om te blijven.
    Meer lezen op:
    telegraaf.nl


    25-08-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oriana Fallaci contra randdebiele Duitse professor

    Oriana Fallaci contra randdebiele Duitse professor

    Door: E.J. Bron
    Eind juli schreef de professor voor middeleeuwse geschiedenis Gerd Althoff (1943) van de universiteit van Münster in de Frankfurter Rundschau een artikel, waarin hij de paus de massamoord van Breivik in de schoenen schoof en het “gewelddadige erfgoed van de kruisvaarders” betreurde, dat niet “verwerkt” zou zijn en waarvoor de christenen zich al lang zouden hebben moeten verontschuldigen. De man is een enorme randdebiel, net als zoveel andere Duitse professoren en islamwetenschappers.
    Meer lezen op:
    amsterdampost.nl

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Handenweigerende docent moet subsidie terugbetalen

    Handenweigerende docent moet subsidie terugbetalen

    donderdag 25 augustus 2011 15:30

    Nourdin Belhadi, de docent van de Hogeschool van Amsterdam (HvA) die weigerde handen van vrouwen te schudden, moet 70.000 euro subsidie terugbetalen. Samen met zijn broer stond hij aan het hoofd van een integratiestichting, die vorig jaar 200.000 euro aan subsidie van de gemeente Utrecht kreeg.

    De handenweigerende docent van de HvA heeft subsidie achterover gedrukt
    De handenweigerende docent van de HvA heeft subsidie achterover gedrukt.

    De VVD in Utrecht heeft onderzoek laten doen naar de stichting van de Belhadi’s, Jongeren In Actie, meldt De Nieuwe Utrechter.

    Uit het onderzoek is gebleken dat de stichting aan de beide coördinatoren Rachid en Nourdin Belhadi voor de periode april 2010 tot maart 2011 70.700 aan ‘coördinatiekosten’ heeft uitbetaald, het dubbele van wat is toegestaan
    Meer lezen op:
    elsevier


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wie stookte Helmondse basisschoolleerlingen op tegen Wilders?

    Wie stookte Helmondse basisschoolleerlingen op tegen Wilders?

    Geplaatst door Sven op 25 augustus, 2011 - 09:08 in Frontpage

    Indoctrineert basisschool De Vuurvogel leerlingen met anti-Wilders-gedachten? 

    Geert Wilders bracht gister een bezoek aan Helmond. Hij sprak daar onder andere met burgemeester Jacobs over de problemen in een aantal Helmondse wijken. De burgemeester vertelde dat hij het gesprek als erg positief heeft ervaren, en via Twitter liet Wilders zelf weten dat wat hem betreft het Helmondse tuig van de straat moet.
    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Turkse moslimextremist vraagt asiel in Nederland

    Turkse moslimextremist vraagt asiel in Nederland
    Arjen van der Ziel − 24/08/11, 07:09
    © ANP

    Een gezochte Turkse moslimextremist heeft asiel aangevraagd in Nederland. Het gaat om Abdulvahap E., een verondersteld kopstuk van de Turkse Hezbollah, een radicale moslimbeweging die in de jaren negentig op grote schaal aanslagen pleegde in Turkije.
    Een speciale afdeling van de Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND) onderzoekt momenteel, met hulp van de Nederlandse ambassade in Ankara, of E. betrokken is geweest bij ernstige misdrijven.

    Meer lezen op:
    de volkskrant.nl




    23-08-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Joop noemt Eva Jinek 'omstreden NOS-presentatrice'

    Joop noemt Eva Jinek 'omstreden NOS-presentatrice'

    Geplaatst door Isser op 23 augustus, 2011 - 13:59 in Frontpage

    'Omstreden NOS-presentatrice' Laat u de term even hangen in uw gedachten. Waarom omstreden volgens Joop? Ondermeer omstreden omdat ze een liefdesrelatie heeft met Bram Moszkoicz. De advocaat met joodse wortels die ook nog eens pro-Israël is. Dan ben je volgens Joop en dus ook volgens de VARA "omstreden".
    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl





    Foto

    Foto

    Foto

    Gehoord:
    Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
    Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

    Hans Jansen.

     "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Als alle Israëlieten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    wordt Israël morgen
    van de kaart geveegd.

    Als alle Arabieren
    in het Midden-Oosten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    is het morgen vrede!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


    De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

    Winston Churchill

    Foto

    Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
    Clark Kent


    Foto

    Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

    Paul Cliteur

    Foto

    Een volk dat voor tirannen zwicht ...
    zal meer dan lijf en goed verliezen:
    dan dooft het licht...
    Hendrik Mattheus van Randwijk



    Foto

    Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

    Afshin Ellian

    Foto

    Foto

    De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

    Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Cheap sex dolls (make)
        op
  • Female Sex Dolls (Make)
        op
  • Cenforce 100 Online (Cenforce)
        op
  • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
        op
  • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
        op

  • Foto

    Het is de soldaat, niet de reporter
    Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
    Het is de soldaat, niet de dichter
    Die voor de vrijheid van het woord heeft
    gestreden.
    Het is de soldaat, niet de campagneleider
    Die ons het recht tot demonstreren gaf.
    Het is de soldaat, die zijn vlag groet
    En onder die vlag het land dient
    Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
    En die het de protestactivist mogelijk maakt die
    vlag te verbranden
    .

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!