Inhoud blog
  • Groeten uit ostbelgistan 20 november 2017....
  • Groeten uit ostbelgistan 12 november 2017...
  • Groeten uit ostbelgistan 3 november 2017.....
  • Groeten uit Ostbelgistan 23 oktober 2017.....
  • Groeten uit ostbelgistan 14 oktober 2017....
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Antwerpen Rivierenhof
    Foto
    Foto

    Fotos Franske

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Gedachten over God en de wereld

    04-05-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De ratten zijn weer aan het wroeten......
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Met de vooruitzichten op de aanstaande verkiezingen, zijn ze plots allemaal weer wakker geworden, de rode, de gele, de blauwe en de groene ratten. Van nu aan worden onze brievenbussen weer volgestopt met allerlei heilsboodschappen en beleringen van de specialisten die menen te weten wat goed voor ons is. Niet één van deze ratten zal zich verontschuldigen voor het feit, dat zij belgistan op de rand van de financiele afgrond hebben gebracht, dat zij er de oorzaak van zijn, dat men niet meer veilig op straat kan komen en zelfs niet meer veilig is in de eigen woning. Niet één van deze ratten zal er zich voor  verontschuldigen dat door hun wanbeleid de spoorwegpolitie zich in de WC moet opsluiten om zichzelf tegen overvallen te beschermen. Neen, ze zullen zichzelf weer ophemelen tot de redders van de natie in de hoop bij een volgende legislatuur weer ongehinderd verder te kunnen graaien.
    En zoals steeds, zullen er weer goedgelovigen zijn die hun stem aan deze bende graaiende ratten zullen geven. Sommige mensen kan men nu eenmaal alles wijsmaken, er zijn er zelfs die geloven, dat wanneer zij zichzelf in de lucht springen zij daarvoor in een eeuwig  paradijs beloond worden, er zijn in deze wereld meer gekken als ik ooit had durven denken.
    Maar, je stem aan deze ratten geven kan als gevolg hebben, dat over afzienbare tijd de euro nog maar vijftig cent zal waard zijn want men kan niet eeuwig blijven betalen met geld dat er niet meer is. De kassen zijn leeg en de schuldenberg is groot, als het zo verder gaat, gaan we Griekenland achterna.
    Daarom moeten de Vlamingen nu hun stem eensgezind aan het Vlaams Belang geven. Dat is de enige mogelijkheid om te redden wat er nog te redden is. Ik verwacht van het Vlaams Belang geen wonderen, maar het is de enige partij die nog geloofwaardig is en het is de enige partij die al veertig jaar lang voor de huidige catastrofale toestanden gewaarschuwd heeft.


    >> Reageer (4)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vandaag geen politiek....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Neen, vandaag geen politiek, ik word er zo moe van en de desinformatie in de kranten stijgt van dag tot dag.
    Betrouwbare informatie vindt men zoals steeds bij Angeltjes.

    Voor mij was het vandaag een heerlijke dag. Ik was met mijn achtien jaar oude Golf naar de jaarlijkse keuring. Dank zij de vakbekwame arbeid van een gewetensvolle garagist, ja die zijn er ook nog, ben ik weer glanzend doorgekomen, ik kan dus weer een jaar onbezord rijden. Zonder auto zou ik hier totaal verloren zijn, de dichtsbijzijnde winkels zijn tien kilometer van hier verwijderd, en een nieuwe wagen zou ik van mijn pensioen niet kunnen kopen. Trouwens de wagen rijdt nog uitstekend, het keuringsstation is in Malmedy en ik rijd dan over de autobaan, tot tweemaal toe moest ik gas verminderen omdat ik reeds bij de 140 zat. Golf is en blijft toch Duitse kwaliteit. Een achtien jaar oude wagen met een verbruik van 6,02 liter op 100 Km. zonder olieverbruik mag er wel zijn.
    Dan toch nog een heel klein beetje politiek. Als nu de rooie rakkers al bij het NVA binnenstappen, weten we wat we van Bart de Wever moeten denken. Ik hoop dat de Vlamingen deze keer hun verstand zullen gebruiken. Het hele vedettegedoe bij de VRT had van het begin aan maar één doel, het Vlaams Belang uitroken, maar ik geloof niet dat het zal lukken, zeker nu niet.

    De heilig bloedprozessie in Brugge zal het dit jaar zonder priesters en misdienaars moeten doen, binnenkort krijgen we ook nog kerkdiensten zonder priesters en misdienaars. Alles staat tegenwoordig op zijn kop. Het zou wel verstandiger geweest zijn de hele prozessie te vergeten, van dat heilige bloed geloofd toch niemand nog wat.

    De foto boven, waar men gaat langs Waalse wegen komt men zeer merkwaardige dingen tegen.


    >> Reageer (1)
    02-05-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kartuizer is weer op draf....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Gisteren stelde ik de vraag: "Waarom heeft Vlaanderen geen echt Vlaams Dagblad?"
    We hebben wel Angeltjes en het werk van Ray en zijn medewerkers is onbetaalbaar. Zonder hen zouden we vele berichten nooit te zien krijgen. Maar niet elke Vlaming heeft een computer en niet iedereen kan de internetaansluiting betalen en vele oudere mensen komen met de computer niet meer terrecht. En het kan toch niet zijn,dat de belangrijke Vlaamse berichten enkel voor de bevoorrechte klasse ter inzage staan. Het zou toch mogelijk moeten zijn, met de financiele hulp van vermogende Vlamingen een eigen krant in het leven te roepen,waarvan ik vermoed, dat een dagelijkse oplage van 500.000 exemplaren tot de mogelijkheid hoort. Als dan ook nog alle Vlaamse firmas deze krant met met reclame zouden ondersteunen moet dat toch mogelijk zijn. Ik meen, dat de mandatarissen van het Vlaams Belang hiervoor de handen in elkaar zouden moeten slaan. Het Vlaams Belang wil toch een echte volkspartij zijn, maar foldertjes alléén doen het niet, een echte Vlaamse Volkskrant is noodzakelijk. Maar, wie ben ik, een oude Kartuizer die mischien een beetje te idealistisch is en te weinig realist.
    Ik zou echter wel graag willen weten wat mijn lezers daarover denken.
    Klik op de foto voor een prachtig beeld.


    >> Reageer (2)
    01-05-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het is alweer zover...
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Ja, het is alweer zover, vandaag heb ik om 10-35 uur mijn drieenzeventigste levensjaar beeindigd en ben ik aan mijn vierenzeventigste begonnen. De carrosserie begint wel te verslijten, het gaat allemaal niet meer zo vlot als ik het zou willen, maar ik mag ook niet verwachten dat een vierenzeventigjarige als een jongeling uit zijn bed springt. Voor het eerst sinds twaalf jaar heb ik deze week een dokter nodig gehad, maar zowel de bloeddruk als de polsslag zijn volkomen in orde en het bloedonderzoek was positief. Het hart en de geest zijn nog jong en vol dadendrang en met mijn computer kom ik nog zeer goed terrecht.

    De politieke situatie in belgistan ziet er niet zo goed uit. De geitenboer Leterme heeft men dan eindelijk naar zijn geiten teruggestuurd, waar hij hopelijk tot aan het einde van zijn dagen zal blijven, mijmerend over zijn heldendaden in de Wetstraat 16.
    De Walen hebben wel een nijdige non, maar die doet tenminste wat ze moet doen, de belangen van de Walen verdedigen. De Vlamingen hebben een schijnheilige CD&V-non, die als het moest bereit zou zijn heel Vlaanderen aan de Walen te verkopen, zolang ze maar in de politieke poppenkast mag meespelen en verder op kosten van de belastingbetaler kan leven. Ik hoop, dat deze troula bij de verkiezingen een flinke trap onder haar schijnheilige tjevenkont krijgt en in de vergeethoek verdwijnt.
    De uit zijn kleren barstende TV-vedette De Wever, die van beginaan maar één doel had, het Vlaams Belang uitroken, speelt verder de Vlaming. Wie deze clown nog geloofd moet wel stekeblind zijn.
    De kaviaarsocialisten blazen weer hoog van de toren, veel bla-bla zonder inhoud. Na haar éénmei toespraak over de armoede onder het volk, stapt Carolientje in haar peperdure dienstwagen met chauffeur en laat zich knusjes op de kosten van datzelfde arme volk weer naar huis rijden. De schijnheiligheid ligt er bovenop!
    Ook de vakbondbazen, zowel van links als van rechts, zijn bang dat er aan hun dictatuur een einde zou kunnen komen, nadat ze jarenlang ervoor geijverd hebben zoveel mogelijk bedrijven door zinloze stakingen de grond in te boren willen ze nu nog een grote mond opzetten.
    Over de overige schijndemocraten wil ik hier geen woorden kwijt, ze zijn het niet waard.
    Ik hoop echter dat de meerderheid der Vlamingen nu wel begrepen heeft, dat enkel het Vlaams Belang een toekomst voor Vlaanderen biedt, nu is de tijd gekomen om spijkers met koppen te slagen.

    Over de kerkelijke "herders" wil ik hier nog wel een woordje kwijt, het lijkt er inderdaad op dat de duivel al meer als dertig jaar in de kerk huist, hoe pijnlijk het ook is voor de vele wel goedmenende priesters die hun best deden en doen.
    Het is dan ook het toppunt van domheid, nu bijna dagelijks de kranten vol staan met schandalen, een bedevaard der misdienaars naar Scherpenheuvel te organiseren. Deze initiatoren zijn wel helemaal van de Heilige Geest verlaten en leven totaal naast de werkelijkheid.

    Een vraag, die ik mij al lang stel is, waarom heeft Vlaanderen geen echt Vlaams Dagblad? Maar dat is maar een vraag.

    Niettegenstaande alles, zal ik vandaag toch op de gezondheid van mijn lezers een stevige pint drinken.


    >> Reageer (3)
    29-04-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.oef, terug in beeld....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het spijt mij, ik ben enkele dagen buiten westen geweest, neen, niet letterlijk maar wel volledig werkonbekwaam. Wat de precise oorzaak was, weet ik nog niet. De vrouw dokter, die ook Vlaams bloed in de aderen heeft is mij gisteren komen onderzoeken, de bloeddruk is normaal, alleen de polsslag ietsje te snel, maar dat komt waarschijnlijk omdat ik als kartuizer zulke lichamelijke aanrakingen door zachte vrouwenhanden niet gewend ben. Vanmorgen is zij teruggekomen voor een uitgebreid bloedonderzoek. zo een bloedonderzoek is interresant, in verschillende kleine glazen buisjes wordt er bloed afgetapt, dat is volkomen pijnloos. In deze glazen buisjes is er een kleine hoeveelheid vloeistof om het bloed vloeibaar te houden, dat heeft natuurlijk niets met een zekere Januarius te maken, maar ik heb het nu zelf kunnen zien, als men met het buisje schudt, wordt het bloed weer vloeibaar en ik ben nu echt geen heilige kartuizer. Terwijl ik dit bericht schrijf, is het bloed reeds enkele uren in het laboratorium van de kliniek in Sankt Vith en daar kan men aan de hand van dit onderzoek heel precies vaststellen of er in het lichaam iets mis is. Als er echt iets erntig mis zou zijn, belt de Vrouw dokter mij morgenvroeg, indien ze niet belt kan ik gerust zijn en bel ik haar overmorgen. Intussen gaat het met mij veel beter, en zonder medicamenten, want anders zou ik hier nu niet voor mijn computer zitten, alleen mijn rechterarm doet nog fel pijn, maar dat heeft maar onrechtstreeks met mijn tijdelijke werkonbekwaamheid te maken. Het tippen valt mij daardoor wel een beetje moeilijk.

    Ik wordt er kotsmisselijk van,als ik in de nieuwsbrichten die zelfvoldane grijnzende smoel van die CD&V non zie, die troela schijnt echt te geloven dat heel Vlaanderen aan haar kont hangt en dat zij nu ook 800.000 dommen zal vinden. De werkelijkheid zal er helemaal anders uitzien. En de geitenboer schijnt nu helemaal de kluts kwijt te zijn de man geloofd echt nog dat hij, nadat hij schaamteloos 800.000 Vlaamse kiezers bedrogen heeft, onmisbaar is in de belgische politiek. Schaamte komt in het woordenboek der tjeven immers niet voor.
    Voor Carolientje is mijn achting een beetje gestegen omdat zij met haar partij niet aan een noodregering wou deelnemen.
    Ik geloof, dat er helemaal geen belgische politiek meer zal komen en dat nu de tijd gekomen is voor een vrij en onafhankelijk Vlaanderen. Geen mens had enkele maanden geleden durven dromen, dat in dezelfde maand juni zowel in Nederland als in belgistan nieuwe verkiezingen zouden komen. Elke Vlaming, die van zijn Vlaanderen houdt moet nu zijn stem aan het Vlaams Belang geven, dat is de enige juiste beslissing.  


    >> Reageer (3)
    26-04-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De menselijke natuur en de menselijke zwakten....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    In mijn vorige bijdrag heb ik reeds kort mijn mening gezegd over het geval van de Brugse bisschop, vandaag wil ik daar nog eens op terugkomen en daarmee dat kapitel defintief afsluiten.
    Het is nu eenmaal zo, dat er in het sexuele gedrag zowel van mensen en dieren afwijkingen zijn. Het normale sexuele gedrag is de heterosexualiteit, zij zorgt voor de voortplanting, elk sexueel gedrag dat daarvan  afwijkt hoort niet tot het normale. Deze vaststelling is natuurlijk niet politiek correct, maar wat niet normaal is, is nu eenmaal abnormaal hoe de politiekcorrecten dat ook willen keren of draaien. Dat wil echter niet zeggen, dat ook maar één mens het recht heeft een homoxesuele medemens te veroordelen, ook hij of zij heeft het recht de hem of haar aangeboren sexuele gevoelens met gelijkgezinden uit te leven. Anders is dat met pedofielen, pedofielen zijn mensen, zowel mannen als vrouwen, die zich vergrijpen aan zeer jonge kinderen die zich daartegen niet kunnen weren, het is logisch dat dat verwerpelijk is. Anders is het weer met pederasten, ook dat is een aangeboren sexuele nijging, de pederast voelt zich sexueel aangetrokken tot puberterende jongens tussen 12 en 18 jaar. De Brugse bisschop is dus geen pedofiel maar een pederast. Nu zijn twaalfjarigen en ouderen doorgaans in staat zich daartegen weren te kunnen, en duidelijk te maken, dat zij dat niet willen. Mij kon in elk geval als twaalfjarige niemand dwingen iets toe te laten wat ik niet wou! En daar zit volgens mij het probleem in het geval van bisschop Vangheluwe, de knaap heeft het verschillende jaren toegelaten waarschijnlijk tot hij in het huwelijk trad. En nu, bijna twintig jaar later komt er opeens een klacht, aanschijnend omdat hij wou dat de bisschop zou terugtreden, enkele maanden voor de bisschop met pensioen zou gaan. En dat vind ik zeer bedenkelijk.
    Het ligt niet in mijn bedoeling Vangheluwe te verdedigen, hij heeft de gangbare wetten overtreden en dat is fout. Anderzijds heb ik begrip voor fouten die begaan worden uit menselijke zwakte.
    We hebben zelfs een koning, die eens uit menselijke zwakte een kind verwekte bij een barones, nu hebben we ook een bisschop die eveneens uit menselijke zwakte verliefd werd op een twaalfjarige knaap die zich dan toch ook verschillende jaren welwillend liet gebruiken. Waar is het verschil?
    Gisteren las ik in het Laatste Nieuws dat ergens in een moslimland een twaalfjarig meisje de toestemming kreeg te scheiden van haar tachtigjarige echtgenoot.


    >> Reageer (5)
    25-04-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ze zullen Hem niet temmen !
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Ja, De Vlaamse Leeuw, daar zijn ze bang van.
    Ik herinner mij nog een betoging in Leuven, Leuven Vlaams. Samen met enkele honderd anderen werd ik opgepakt door de Gendarmen en naar de Gendarmeriekazerne gebracht daar stonden we dan met een paar honderd Vlamingen op de binnenkoer. Tegen drie uur `s nachts stemde iemand de Vlaamse Leeuw aan en allen zongen uit volle borst mee. Onmiddellijk kwamen tientallen Gendarmen naar buiten gelopen met de bajonet op het geweer, ik weet niet wat er zou gebeurd zijn als we zouden gedaan hebben wat zij dachten wat we wilden doen, uitbreken! Maar dat deden we wijs genoeg niet.
    Als enkele tienduizenden Vlamingen naar Brussel zouden marscheren en daar voor het paleis in Laken, uit volle borst de Vlaamse Leeuw zouden aanheffen zou er op dat moment in heel Walonie geen enkele politieagent meer tegenwoordig zijn. 
    Nu in het halfrond van het federale parlement onze nationale Hymne weerklonk is de angst en de verontwaardiging van de francofonie groot geworden, maar het is een schande voor Vlaanderen dat zelfs Vlaamse politiekers daarover hun verontwaardiging hebben uitgesproken. Zulke verraders van het eigen Volk mogen in Vlaanderen nooit meer een kans krijgen.

    En, terwijl het land zich in de diepste crisis ooit bevindt, zowel politiek als financieel, geeft Coburger Flup in Laken op kosten van de moegetergde en als citroenen uitgeperste burgers ter gelegenheid van zijn vijftigste verjaardag een grandioos feest voor enkele honderd genodigden. Het moest eigenlijk geheim blijven, maar het is dan toch uitgelekt. Dit is werkelijk een kaakslag in het gezicht van de vele gepensioneerden die met een armoedig pensioentje moeten rondkomen en amper de eindjes nog aan elkaar kunnen knopen.
    De leugen van de dag las ik dan vandaag in het Nieuwsblad: "De belgen hebben meer geld als ooit tevoren!" Enkele eenvoudige zielen zullen dat mischien wel geloven, maar zij zullen zich dan wel afvragen welke belgen dat zijn!
    Ook onze vaderlandse Kerk steekt in een diepe crisis, ik vind dat jammer voor de vele priesters die wel leven zoals het van een priester verwacht wordt en ik voel mee met Mgr. Léonard die nu met dit probleem dat zijn voorganger verzweeg opgezadeldt zit. Wat mij echter van het hart moet, is, toen ik in de kranten de foto van de Brugse bisschop in vol ornaat zag, moest ik onwillekeurig aan Tita Tovenaar denken, in zo een carnavalspak kan ik mij een Katholieke bisschop niet voorstellen. Wat ik in dit geval niet begrijp, is dat het de aanklager daarom ging, dat de bisschop zou afdanken, waarom dan nog een klacht terwijl deze bischop volgend jaar toch met pensioen zou zijn gegaan? En waarom heeft hij niet direct kontakt opgenomen met Mgr.Léonard? Het is natuurlijk klaar, dat Vangheluwe in zijn situatie nooit het bisschopsamt had mogen aanvaarden, maar we hebben zelfs een koning met een onwettige dochter.


    >> Reageer (4)
    24-04-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vandaag geen computerdag......
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Vandaag moet ik even uitspannen, want het enige dat hier in huis nog perfect in orde is, is mijn computer en natuurlijk ook mijn kapel. Ik moet nu aan de slag om alles weer netjes in orde te brengen want ik ben van nature uit een ordenslievende mens. Het wordt dus een vermoeiende dag want ik moet nu aan alles beginnen wat ik eigenlijk niet zo graag doe maar wat wel noodzakelijk is. Er moet gepoetst en gestreken worden.
    Als ik dus zondag weer fit ben zit ik natuurlijk weer op mijn lievelingsplaats voor mijn vertrouwde computer en begin ik aan een nieuwe bijdrag. Ik wens jullie alle een fijn en bezinnelijk weekend.

    Extra voor Lies, ik heb verzuimd onmiddellijk te reageren op je mededeling over pater Achiel Vermeulen, maar dat zal ik nog doen, mijn broer Frans is met pater Vermeulen zeer goed bevriend en bezoekt hem nog steeds regelmatig. De man verdient werkelijk een standbeeld, ik meen niet mijn broer, maar pater Vermeulen. Het moeten niet altijd negatieve berichten zijn over de priesters, en waren en er zijn er ook vele goeden!


    >> Reageer (4)
    23-04-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Vorst en zijn paladijnen....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Als de liberalen nu onder dreiging van de Coburger terugkrabbelen, zal dat niets aan de lawine die losgebarsten is veranderen. Maar zij zullen dan wel bij de volgende verkiezingen met een enorme nederlaag moeten rekenen. De Vlamingen zijn dit ondemocratische gekonkelfoes beu. Ook de capriolen van het CD§V en haar tante non zijn te doorzichtig om nog geloofwaardig over te komen, ook zij zullen bij de volgende verkiezingen onder hun pseudochristelijkvlaamse kont een flinke trap krijgen. De partijen die nu niet eensgezind achter de terrechte Vlaamse eisen staan kunnen het bij de volgende verkiezingen wel vergeten.
    Een niet gekozen koning die de bijeenkomst van een door het Volk gekozen Parlement verhinderdt hoort in een democratische gezelschap niet thuis. Het Parlement heeft ten alle tijde het recht samen te komen en wetten te stemmen, ook dan als de regering gevallen is. Vlamingen, kom eindelijk naar buiten met de duidelijke leuze: "Wij zijn het Volk!" en van het Volk gaat alle macht uit.
    Zie ook mijn vorige bijdrag.


    >> Reageer (2)
    22-04-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Donkere wolken boven belgistan......
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Wat ik hoopte is in vervulling gegaan, het federale marionetten-theater is gevallen en de paniek onder de pseudodemocratische marionetten is groot. Zij schijnen nog steeds niet te willen begrijpen, dat er geen belgen zijn en nooit waren. Dit kunstmatige land bestaat uit Vlamingen, Walen en enkele Duitstaligen. De minderheid der franstaligen heeft steeds zijn wil willen opleggen aan de meerderheid der Vlamingen, nu is echter het moment gekomen dat de Vlamingen dit niet langer pikken.
    Het ziet ernaar uit, dat de onafhankelijkheid van Vlaanderen veel vroeger werkelijkheid zal worden als ik ooit had durven hopen en alhoewel ik er persoonlijk geen enkel belang bij heb, want ik woon in de Duitstalige gemeenschap, hoop ik, dat de Vlamingen nu geen enkele toegeving meer zullen doen. Voor Vlaanderen is er maar één toekomst, vrij en onafhankelijk in een confederatie met Nederland, samen met de Nederlanders zijn wij Vlamingen het Volk der Lage Landen met een gemeenschappelijke taal.
    Hoe het met de rest, Brussel, Walonie en de Duitstalige gemeenschap zal verlopen, is voor mij nog een raadsel, toen ik twee jaar geleden bij de Gemeente mijn nieuwe identiteitskaart ging afhalen, keek de gemeenteamtenaar mij vreemd aan, toen ik vroeg of de volgende in 2012 nog een belgische zou zijn. Ik ben benieuwd of het een Waalse of eventueel een Franse, een Luxemburgse, of een Duitse wordt want bij het uiteenvallen van belgistan heeft de Duitstalige regering geen bestaansrecht meer, vandaar ook, dat zij zo gretig waren ook een belangenconflikt in te roepen.
    Met spanning zie ik de gebeurtenissen der volgende dagen tegemoet, de Coburger zal natuurlijk trachten te verhinderen dat de poten van onder zijn troon gezaagd worden, wat mij betreft, mag hij die troon meenemen met de rest van zijn famillie naar een van zijn vakantieverblijven.


    >> Reageer (7)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De dag der dagen.....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Vandaag, donderdag 22 april 2010 is het de dag der dagen, de Franstaligen zijn het met de dikke loodgieter uit Vilvoorde niet eens, zij willen kost wat kost Vlaanderen verder verfransen en verlangen voor de naleving van de grondwet Vlaamse toegevingen. De lakse houding van de Vlaamse regering beloofd niet veel goeds.
    Ik ben benieuwd wat er uiteindelijk uit de bus zal komen, als de liberale struikrovers voet bij stuk houden, moet vandaag de federale regering vallen, maar ik vrees, dat de liberale ministers te vast aan hun vetbetaalde ministerstoel kleven, dus afwachten!
    Van de vette vette visverkoper, De Wever, hebben we hoogstens een sardientje te verwachten deze machtgeile pseudovlaming wil toch zijn nevenberoep als TV-vedette niet opgeven.
    Van Peeters en zijn tjevenclub hebben we ook niet veel te verwachten, de tjeven hebben nog nooit de rechten van het Vlaamse Volk verdedigt.
    Ik hoop, dat de geitenboer Leterme nog eens naar Albertje zal moeten gaan om zijn ontslag aan te bieden, en dat er aan het hele federale cirkus en aan de capriolen van de Coburgers defenitief en onwederoepelijk een einde komt. Niet BHV moet gesplits worden, maar het hele land. De kans daartoe is nu groter als ooit tevoren, nu kan Vlaanderen als de Vlaamse politiekers het echt willen vrij en onafhankelijk worden, maar ik twijfel aan de wil van de meeste Vlaamse politiekers. Mijn enige hoop is, dat de meeste Vlamingen nu eindelijk begrepen hebben dat het zo niet meer verder kan en dat zij bij eventuele nieuwe verkiezingen hun stem aan het Vlaams belang zullen geven. Het is de enige partij die Vlaanderen echt vrij wil maken en zuiveren van alle vreemde invloeden, het is de enige partij de steeds meer toenemende islamizering wil stoppen. En de kiezers, die nog steeds denken dat het een doodzonde is als zij hun stem niet aan CD&V geven, wil ik er even op opmerkzaam maken, dat zij door hun stem aan deze partij te geven, die mee geholpen heeft de islam hier bij ons binnen te halen en deze pseudogodsdienst gelijk gesteld heeft met het Christendom, een zeer grote zonde begaan want "Gij zult geen vreemde goden naast mij hebben!"
    En nu wacht ik met spanning af hoe het verder zal gaan.
    Denkend ook aan de Wever, maar veel meer aan de grootheid van de Vlaamse cultuur, plaats ik hierboven een foto van de preekstoel van de Antwerpse Sint Andrieskerk, de wonderbare visvangst. Met de hulp van het Vlaams Belang moeten wij verhinderen, dat deze kunstschatten ooit in moslimhanden zouden komen, ik herinner mij nog, wat er toen met de beroemde Budhabeelden gebeurde. Ik ben het wel niet altijd in alles met Filip Dewinter eens, maar ik hoop toch dat hij bij de volgende gemeenteraadsverkiezingen burgemeester van Antwerpen wordt, maar dan moet er wel weer met potlood en papier gestemd worden. Als U tweemaal op de foto clikt krijgt U een prachtige vergroting.


    >> Reageer (1)
    21-04-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beelden uit mijn kinderjaren, nog een kleine toegave.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De beelden uit mijn kinderjaren wou ik eigenlijk beeindigen met de dood van mijn moeder, maar gezien in het licht van de voortdurende beschuldigingen van katholieke priesters van misbruik in de pers, voel ik mij genoodzaakt er toch nog een bijdrag aan toe te voegen. Het lijkt er wel op dat sommige personen de paus persoonlijk zouden willen beschuldigen. Het valt echter wel op, dat dat vele zulke schandalen die nu  ook aan het licht kwamen in niet katholieke internaten in Duitsland in onze vaderlandse pers niet of weinig vermeldt werden. Zo langzaam krijg ik de indruk dat er een systeem achter deze aanvallen op de Katholieke Kerk schuilt. Ik heb in mijn blog al eens de mening geuit, dat homosexualiteit en pederastie niet ver van elkaar verwijderd zijn, ik meen niet pedofilie want pedofielen zijn mensen, zowel vrouwen als mannen, die misbruik maken van kleine kinderen die zich daartegen niet weren kunnen. Pederasten zijn mensen die sex willen met puberterende jongens, doorgaans tussen twaalf en achtien jaar, als deze jongens eenmaal echter de typisch mannelijke lichamelijke vormen aannemen houdt het interesse van de pederast op. In deze gevallen gaat het meestal in de beschuldigingen van priesters. Nu kan ik mij zeer goed voorstellen, dat in het verleden sommige homoxeuelen voor het priesterschap gekozen hebben omdat zij daardoor hun geaardheid konden verbergen, de priester moest en moet noch steeds in celibaat leven. 

    Tot daartoe mijn inleiding.

    Als tienjarige kwam ik dus samen met, mijn vijf jaar jongere broer Frans , in het jongenstehuis van de eerwaarde heer Cornelis in Niel. Ik was een zeer opstandige jongen geworden, men had mij tenslotte alles genomen, mijn moeder was dood en mijn vader zat als voormalige Fabriekswachter in de koolmijnen van Eisden als dwangarbeider. 
    Het was in Niel niet schlecht, maar de huiselijke  vertrouwde sfeer en de genegenheid ontbrak. Tijdens het schooljaar niet, want ik was zeer leergierig, maar tijdens de vakantiemaanden liep ik regelmatig weg, soms was ik wel een week lang onderweg, waarnaartoe dat weet ik niet. Ik herinner mij nog wel, dat ik in Eisden urenlang voor de prikkeldraad heb gestaan in de hoop mijn vader te zien, wat natuurlijk niet mogelijk was.
    Ik moet wel eerlijkheidshalve toegeven, dat ik af en toe een fiets leende. Uiteindelijk werd ik dan steeds weer door de politie of door de gendarmen ergens opgepakt en dan kwam ik steeds weer bij de toenmalige kinderrechter dhr. Vermeire in Antwerpen terrecht. Deze kinderrechter maakte toen eens de E.H. Cornelis daarop opmerksaam dat mij de vaderfiguur ontbrak. De E.H.Cornelis nam dat zeer ter harte, bij de volgende schoolvakantie nam hij mij mee naar Mechelen, waar hij ook een tehuis had op de Wolmarkt, tegenover het aartsbisschoppelijk paleis. In Mechelen waren echter alleen maar oudere jongens en de E.Heer Cornelis wou niet dat ik met deze oudere jongens in contact kwam en hij zal wel geweten hebben waarom niet. Hij liet in zijn slaapkamer die trouwens zeer groot was, aan de andere kant een extra bed voor mij neerzetten. Over dag mocht ik vrij in Mechelen rondlopen, maar om vijf uur moest ik thuis zijn. De maaltijden genood ik steeds met hem samen. Ik kan hier in eer en geweten getuigen, dat de E.Heer Cornelis mij nooit op een of andere onzedelijke wijze benaderd heeft, hij legde wel eens zijn arm om mijn schouders, zoals elke echte vader dat doet en als ik reeds in mijn bed lag drukte hij vaderlijk een kruisje op mijn voorhoofd zoals vroeger mijn moeder dat deed waardoor ik mij zeer geborgen voelde. Ik voel nu nog een groot respect voor deze edele priester die werkelijk verzocht een goede vader voor mij te zijn.

    Het is opmerkelijk, hoe de pocopers haar uiterste best doet, de Katholieke kerk in miscrediet te brengen, wij hebben in Vlaanderen vele goede en edele priesters gekend die de naam Eerwaarde waardig waren, en ik geloof, dat we er nog hebben. Het is niet omdat zich enkele honderden onder de tienduizenden zich misdragen hebben het hele instituut schlecht is. Over de schanddaden der moslims lezen we echter in onze vaderlandse pers zeer weinig, wat steekt er achter dit systeem? 



     


    >> Reageer (3)
    20-04-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hartelijk dank lieve lezers van mijn blog...
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Ja, hartelijk dank voor jullie commentaar. Ik probeer op mijn blog mijn mening openbaar te maken. Mijn mening is echter geen Evangelie,wie ben ik tenslotte?Ik  kan er ook weleens naastzitten en de zaak helemaal fout zien, en dan verdraag ik ook elk commentaar, ik ben ja ook maar een mens! En dus helemaal niet almachtig zoals ik reeds zei.
    Mijn grote dank gaat naar de lieve vriendin, die ik nog nooit in levende lijve gezien heb, Lies, ik zie in mijn geestesoog, als ik aan haar denk, alle lieve joviale moeders van Sint Andries en zo is ook in zover ik dat beoordelen kan Lies, een lieve goede Vlaamse vrouw. Ik mag je Lies en dat is werkelijk zonder bijbedoelingen, ik ben tenslotte een Kartuizer en dat blijf ik ook, ook nadat ik mijn geloof in de Almachtige verloren heb, maar mijn geloof in het goede in de mens blijft, ook nadat ik vastgetsteld heb dat er vele slechten zijn maar dat sluit de goeden niet uit.

    Mijn dank gaat ook uit naar mijn vriend Jean, ik ben het wel niet altijd helemaal met hem eens, maar in grote trekken wel, we streven beiden naar hetzelfde doel, maar men mag bij al het onrecht dat geschiedt geen verbitterd mens worden, er is altijd nog hoop, zolang er nog een echte Vlaming leeft.

    Ook Pieter die eens in de Nationalestraat woonde dank ik voor zijn welgemeende bemerkingen

    Ook Leo, de trouwe lezer, wil ik hier niet vergeten, het is toch logisch, Leo, dat wij als Vlamingen vrank en vrij onze mening kond doen, wie wil het ons verbieden?

    En ook de andere trouwe lezers, die zich tot nu toe niet in een commentaar geuiterd hebben wil ik danken, jullie mening is voor mij zeer belangrijk, en dat ook weer zonder bijbedoelingen, als drieenzeventig jarige heeft men geen politieke ambities meer, maar de liefde voor het Vlaamse Land blijft.

    Hartelijk dank lieve lezers een prettige diensdag en ik geniet nu op jullie gezondheid van een lekkere Trappist uit Westmalle, geen monnik natuurlijk, maar een bier.


    >> Reageer (4)
    19-04-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het is méér als vijf voor twaalf!
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Wie tot nu toe niet begrepen heeft hoe schrikbarend de islaminvasie, die door onze eigen politiekers in de hand wordt gewerkt, in Europa is, moet eens op bezoek gaan bij Politicalli Incorrect en bij Akte Islam-Für Europa-Gegen Eurabien-Nachrichten.
    In Vlaanderen is er maar één partij die deze invasie wil stoppen en dat is het Vlaams Belang. Normalerwijze zou men van een bepaalde andere partij die de C van Christelijk in haar vaandel heeft verwachten, dat zij onze Christelijke waarden en normen zou verdedigen, maar zij doet alles behalve dát. Daarom kan ik de Vlamingen die aan deze laatste partij hun stem geven enkel nog als verraders van hun eigen cultuur en Volk betrachten.
    Daar de islam geen ras is, maar een gerafinneerd ideologisch systeem in het mantelje van een godsdienst is de strijd tegen deze invasie geen rascisme maar een rechtvaardige strijd voor het behoud van onze eigen cultuur en waarden.


    >> Reageer (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De almacht en de onmacht....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Als ik almachtig zou zijn, zou ik alle mensen van hele wereld die van goede wil zijn gelukkig en blij maken. Ik zou er voor zorgen, dat ze allemaal genoeg te eten en te drinken hebben en zonder zorgen kunnen leven. De bozen echter, dezen die erbarmingsloos hun medemensen uitbuiten, doden, bestelen en voortdurend onrecht aandoen zou ik zonder erbarmen bestraffen en aan hun kuiperijen een einde maken. Als almachtige zou ik dat met absolute almacht kunnen en als ik dat niet zou doen, zou ik mij schuldig maken door geen hulp te verlenen aan mensen die in gevaar zijn.

    Als almachtige zou ik niet toelaten, dat charlatans in mijn naam allerlei fabeltjes verzinnen om daardoor macht uit te oefenen over hun medemensen. Ik zou ze te schande maken voor de ogen van de hele mensheid.

    Als almachtige zou ik alle wapenfabrieken in puin laten vervallen en elke oorlog onmogelijk maken.

    Als almachtige zou ik ervoor zorgen, dat alle kinderen tijd krijgen om kind te zijn en een onbezorgde jeugd hebben en niet door haatzaaiers als kindsoldaten misbruikt worden.

    Maar, ik ben niet almachtig en ik geloof niet meer dat er een almachtige is, want hij maakt geen einde aan al het onrecht in deze wereld, en daar hij het niet doet, is hij niet almachtig en gewoonweg een verzinsel.

    Lieve lezers, ik hoop dat ik met mijn mening niemand heb pijn gedaan, dat is zeker niet mijn bedoeling want ik zou werkelijk willen dat alle mensen die het goed menen gelukkig zijn en dat wij samen in een vredevolle wereld kunnen leven. Maar ik ben onmachtig.


    >> Reageer (2)
    17-04-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sint Andries in vijftiger jaren...
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Vroeger heb ik op school geleerd, dat men nooit een brief of een bericht met ik begint, de ezel noemt zichzelf altijd eerst. Vandaag maak ik op deze regel een uitzondering.

    Ik ben altijd aangenaam verrast als lezers op mijn onprofessionele berichten reageren. Ik probeer dan op mijn beurt mijn dank daarvoor tot uitdrukking te brengen en dat doe ik vandaag voor een lieve vriendin uit het Antwerpse Sint Andrieskwartier. Het moet niet altijd politiek zijn, de wereld is al grijs genoeg.

    In de vijftiger jaren was ik chiroleider in Sint Andries, de parochie had toen een pastoor, de E.H.Bloqau, ik hoop dat ik de naam juist schrijf, en, voor de moderne mensen van nu amper te geloven, vijf onderpastoors. Enkele namen van deze onderpastoors heb ik onthouden, de E.H. Verschuren, die toen onze proost was, en de E.H. Vervoort, deze laatste was reeds tamelijk bejaard en sommige parochianen waren ervan overtuigd, dat hij zo goed als doof was. De pastoor verlangde van de onderpastoors, dat zij elke zaterdag van 14 tot 17 uur in de kerk voor hun biechtstoel zaten om de rouwmoedige zondaars te ontvangen. Sint Andries was in die tijd tamelijk rood getint en de eerwaarde heren waren dan ook meestal werkloos, behalve de oude heer Vervoort, die had altijd wel wat te doen, bij een dove biechtvader kon men zonder rood te worden zijn zonden biechten. Uit pure verveling liepen dan de overige onderpastoors maar een beetje in de kerk rond. Nu stond er vooraan in de kerk een offerblok met de vermelding: hier offert men broden voor Sint Antonius" wie het niet geloofd kan gaan kijken, de offerblok staat er nog steeds, maar nu wel achteraan in de kerk. Ik heb altijd al graag grapjes gemaakt, en zo had ik op deze offerblok een oud brood gelegd. Bij zijn zaterdag wandeling door de kerk, had één van de onderpastoors dat brood ontdekt en, hij had het in biechtstoel van de E.H. Verschuren gelegd, toen dan een rouwmoedige zondaar bij de heer Verschuren kwam biechten, zette de nietsvermoedende heer Verschuren zich tot zijn grote schrik op het brood. Het is geen grapje, de heer Verschuren heeft het op de leiderskring van de chiro zelf verteld, hij wist natuurlijk niet van wie dat brood kwam.
    Ik zei reeds dat Sint Andries in die tijd tamelijk rood getint was, dat was heel begrijpelijk, er was veel armoede en de enige politieke partij waarvan deze mensen wat te verwachten hadden, was de socialistische, toen waren er nog echte socialisten, niet te vergelijken met de kaviaarsocialisten van nu.

    Ik heb in die tijd op Sint Andries vele goede en fijne mensen leren kennen zoals Janneke van de frituur in de Aalmoezenierstraat, die als de centjes te krap waren voor stoofvlees bij de frieten, er met een moederlijk lachend gezicht toch een schepje stoofvlees bij deed. En zo waren er vele joviale moeders in Sint Andries, als jongknapenleider heb ik er bij huisbezoeken heel wat leren kennen, ik had in mijn afdeling veertig jongknapen (van zeven tot negen jaar) voor mij waren zij als mijn kleine broertjes en voor hen was ik de grote broer en elke zondag van 14 tot 18 uur waren wij samen, als we dan soms door het rode Sint Andrieskwartier naar de kleine tunnel gingen op weg naar de linkeroever, veertig jonge knapen in chirouniform en hun leider, begroette de rode vaders en moeders mij respectvol. ik  betrachtte het ook als mijn plicht  de ouders van deze jongens te leren kennen. Meestal traf ik alleen maar de moeders aan, de vaders waren doorgaans niet thuis. Ze lazen dan wel de volksgazet van kop Van Einde, maar hun kinderen waren in de chiro. Het was een mooie tijd, maar toen hoorde Antwerpen nog de Antwerpenaren. Ik geloof, dat vele oudere mensen met weemoed aan die tijd terugdenken, onze pastoors en onderpastoors waren soms ook wel rare kwasten, maar zij preekten geen haat tegen andersgelovigen of ongelovigen. Over de bisschoppen uit die tijd wil ik mij hier niet uitlaten, die geloofden toen nog iedereen te moeten dreigen met eeuwige hellestraffen als zij niet voor de CVP zouden stemmen. De tjeven zijn tot nu toe niet veranderd.
    Klik tweemaal op de foto voor een extra vergroting van de Sint Andrieskerk. Deze foto heeft mijn broer Frans voor mij gemaakt, zij is zeer recent. Laten we hopen, dat dit nooit in moslimhanden komt.


    >> Reageer (3)
    16-04-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De wereld op zijn kop....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Na de dood van vier verdere Bundeswehrsoldaten in Afghanistan is Bondskanselier Merckel van oordeel, dat de Bundeswehr verder in Afghanistan moet blijven, "vieleicht bis sie alle todt sind Frau Merckel?" Terwijl Duitsland door Islamisten overspoeld wordt, sneuvelen Duitse soldaten in Afghanistan. Terwijl bij ons de Aghanisische deserteurs door de belgische belastingbetalers onderhouden worden. Wie begrijpt het nog?

    De Eurodweil Van Rompuy heeft zijn Haikubundel voorgesteld, de man schijnt als president van de reus op lemen voeten, Europa,nog over veel vrije tijd te beschikken en wil nog wel een extra centje bijverdienen. Hopelijk koopt niemand het kunstwerk.

    Afgezien van een beetje vulkaanas blijft de lucht over Europa vandaag zuiver, geen vliegtuigen over het Europese luchtruim. Hopenlijk komen nu niet enkele gekken, je weet maar nooit, op de idee, dat de vervuiler moet betalen, ze mogen in dat geval de rekening naar de vulkaan sturen.

    Voorlopig nog geen nultollerantie in Broekzele, er zijn nog niet genoeg doden gevallen en er worden nog te weinig politiecommisariaten en politieautos aangevallen.

    Het valt allemaal nog wel mee, als we de vreemdelingen met een dubbele nationaliteit mogen meetellen, zijn onze gevangenissen maar met 70% vreemdelingen bevolkt een paar procentjes meer belasting op dit en dat en dan kunnen we die extra kosten nog wel betalen. Juicht Belgen juicht in vreudevolle akkoorden, het kan niet meer op! Werk jullie maar verder krom om nadien met een armoedig pensioentje je oude dag te slijten. De haikukunstenaars zullen er niet van wakker liggen, zij hebben met jullie belastingcentjes hun zakken goed gevuld. Wees toch tevreden domme klootzakken en geef jullie stem bij de volgende verkiezingen weer aan de tjeven, de blauwe rovers, de groene belastingheffers en het rode crapuul. Dan kan het allemaal verder gaan zoals het tot nu toe was.

    Ja, lieve lezers zo is dat nu in Absurdistan, het vroegere Europa, de vraag is; hoe lang nog?
    Ik wens jullie niettegenstaande dát alles een prettige dag en, geef de moed niet op!
    Bedankt Lies voor de prettige dag die jij mij wenste. Fijn, dat er ook iemand aan mij denkt.


    >> Reageer (2)
    15-04-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.057 uur Kartuizertijd....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Ik heb me enkele dagen onthouden, omdat ik misselijk werd bij het lezen van de nieuwsberichten, ik vond gewoonweg geen woorden meer om mijn verontwaardiging tot uitdruk te brengen, maar ik zal wel niet de enige zijn.
    De schietpartijen in Brussel heb ik met gemengde gevoelens geregistreerd, het valt op, dat er geen enkele echte belg bij betrokken was, nochthans zou ik in de plaats van de Turkse juwelier ook zoo gereageerd hebben.
    Het ventje Pascal Smet voelt zich in het kruis geschoten door enkele uitlatingen van  enkele  eveneens Vaticaanse oude mannen die totaal wereldvreemd zijn en vergeet daarbij, dat als de moslims het hier eenmaal voor het zeggen hebben, hij van de hoogste gebouwen naar beneden zal worden geworpen wegens zijn homosexueele geaardheid. Echte rode pocowijsheid! Het is wel een feit, dat homoxualiteit en Pedofilie niet ver van elkaar verwijderd zijn, een oude bok lust nu eenmaal ook af en toe  een groen blaadje, of wil Pascalletje dat ontkennen?  Hou nu eindelijk eens op met die schijnheiligheid! Ik zou de mannen die met geile blikken naar jonge meisjes en jongetjes kijken de kost niet willen geven. Neen, ik ben nu eenmaal niet wereldvreemd!
    De mediageile dief en leugenaar, het blauwe konijn, Verhofstadt heeft ook weer eens van zich laten horen, vooral het belgische volk zou deze aartsleugenaar moeten aanklagen wegens bedrog en diefstal van gemeen goed. Deze creatuur heeft het land financieel aan de rand van de afgrond gebracht.
    Over de geldzak van Vilvoorde wil ik mij voorlopig nog niet uitlaten, ik wacht even af tot het zo ver is.
    Dat was het dan voor vandaag, er is natuurlijk nog veel meer, maar het neusje van de zalm vinden mijn lezers bij Angeltjes, die zijn beter geinformeerd als ik, ik heb ja ook geen juffrouw Ellen.
    Niettegenstaande alle miserie wens ik alle lezers een prettige dag.


    >> Reageer (2)
    09-04-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Enkele losse gedachten....2
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Alhoewel de islaminvasie in Europa schrikbarend toeneemt, verlier ik de hoop niet, ik ben ervan overtuigd, dat het Christendom de overwinning zal behalen op de speudogod allah omdat het Christendom humaan, vredelievend en mensvriendelijk is in tegenstelling tot de islam die haat en verderf preekt tegen alle mensen die zich niet aan de islamistische waanzin willen onderwerpen.

    Het verbaast mij, dat er opeens zovele bompas zijn, die zich plots herinneren dat zij in hun jeugd door een of andere pastoor, pater of ordensbruder misbruikt werden en hun leven lang daaronder geleden hebben. Zij hebben wel ergens het belletje van de schadevergoeding horen rinkelen, ja, voor geld danst de beer. Het probleem is echter, dat de meeste beschuldigden reeds lang in de hemel of in de hel zijn en zich niet meer kunnen verdedigen.

    Nigel Farage heeft in het Europees palement weer eens nagels met koppen geslagen, de man is onbetaalbaar. Het miese ventje, dat op echte tjevenmanier, tegen vorstelijke betaling europese president speelt en danst als de echte machthebbers aan de touwtjes trekken zat er weer maar een beetje belabbert bij. Het kan niet vaak genoeg gezegt worden, deze marionet is door geen enkele Europeaan gekozen. Het Europa dat deze huichelaars propageren is niet ons Europa, dit Europa willen wij niet! Nigel Farage heeft dat begrepen en wij ook.

    En, het wordt nu hoogste tijd, dat er in het federaal parlement ook eens nagels met koppen geslagen worden, de commedie van de de belangen, der walen, duitstaligen en franstaligen moet nu eindelijk eens voorbij zijn, de grondwet moet gerespecteerd worden en BHV moet gewoon gesplitst worden. Of, Belgistan moet gesplist worden.

    Voor een groter beeld, clic tweemaal op de foto die symbool is voor de overwinning van het Christendom op pseudogod allah.


    >> Reageer (3)
    07-04-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Burgerplicht
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het is toch de morele plicht van elke burger, wanneer hij een dief of een inbreker op heterdaad betrapt heeft, zijn medemensen voor dit crapuul te waarschuwen zodat zij niet op hun beurt door hem bestolen worden. Filip Dewinter heeft aan deze burgerplicht voldaan door de videobeelden van dit stuk crapuul bekend te maken.
    Natuurlijk past dit niet in het kraam van de pseudodemocraten, want in de vidiobeelden is duidelijk te herkennen uit welke bevolkingsgroep dit stuk crapuul afkomstig is, de groep van de saccochentrekkers, de halskettingtrekkers en de SMGtrekkers en steuntrekkers.
    Een marokkaan die met een koevoet op pad gaat, gebruikt dit voorwerp niet alleen als inbrekerswerktuig maar als het erop aan komt ook als eventueel moordwapen.
    Natuurlijk heeft het ventje, dat op het ogenblik door kiezersbedrog in Antwerpen burgemeester speelt niet graag dat deze beelden aan het licht komen, maar dank zij het Internet heeft iedereen ze kunnen zien.
    De pseudodemocraten zijn op het ogenblik als de dood zo bang voor het het Vlaams Belang, omdat het gewone volk Filip Dewinter meer als 100 % gelijk geeft en zegt, dat hij steeds gelijk had. Zij zullen dan ook alles in het werk stellen om als het mogelijk was het Vlaams Belang te nekken, maar dat zal niet meer lukken.
    Ik verwacht bij de volgende verkiezingen een geweldige aardverschuiving, het volk is de leugens en de intrigen van deze pseudodemocraten grundig beu.
    Niet alleen in ons land, maar in heel Europa gaat het dagelijks van kwaad naar erger. Europa is overspoeld met het groene gif islam, in moskeen die met ons belastingeld betaald werden wordt door godsdienstwaanzinne imams gepredigt, dat alle niet moslims ongelovige honden en varkens zijn die men in de naam van allah mag bestelen en doodslagen.
    Het is nu zover gekomen, dat vooral oudere mensen zich zelfs in hun eigen woning niet meer veilig voelen, ook in Nederland en bij ons.
    Het is nu wel hoogste tijd dat we de noodklok gaan luiden, het is allerhoogste tijd!
    Wat de veiligheid betreft, ik ben als Kartuizer een vredelievend mens met groot respect voor de menselijke waardigheid maar ik heb wel naast mijn huisdeur een zeer scherpe bijl staan die ik bij ongewenst bezoek zonder aarzelen zou gebruiken.
    Een prettige dag nog.


    >> Reageer (1)


    Archief per jaar
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • -0001


    Welkom op mijn blog!
    Laatste commentaren
  • Beste Kartuizer (Jean)
        op Groeten uit ostbelgistan 20 november 2017....
  • Beste Kartuizer (Marnix)
        op Groeten uit ostbelgistan 20 november 2017....
  • Hallo Kartuizer (Jean)
        op Groeten uit ostbelgistan 12 november 2017...
  • hallo Kartuizer (johan1944)
        op Groeten uit ostbelgistan 12 november 2017...
  • De winter heeft zijn intocht gehouden, (Marnix)
        op Groeten uit ostbelgistan 12 november 2017...
  • E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Blog als favoriet !

    Foto

    Mijn favorieten
  • seniorennet.be Angeltjes
  • seniorennet, be Poli
  • seniorennet. be Digitalia
  • seniorennet. be Uitkijktoren

  • Foto

    Mijn favorieten
  • seniorennet.be
  • R.A.A.´s Krantje

  • Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Welkom op mijn blog!
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    rikvanbeek2
    blog.seniorennet.be/rikvanb
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    hilly
    blog.seniorennet.be/hilly
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Vlaamse culturele rijkdom
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Archief per jaar
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • -0001

    Zoeken in blog


    Zoeken met Google



    Blog als favoriet !

    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!