Inhoud blog
  • Groeten uit ostbelgistan 20 november 2017....
  • Groeten uit ostbelgistan 12 november 2017...
  • Groeten uit ostbelgistan 3 november 2017.....
  • Groeten uit Ostbelgistan 23 oktober 2017.....
  • Groeten uit ostbelgistan 14 oktober 2017....
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Antwerpen Rivierenhof
    Foto
    Foto

    Fotos Franske

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Gedachten over God en de wereld

    26-11-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het Vlaams Belang en het Vlaamse Volk......
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Daar ik niet in Vlaanderen woon kan ik mijn stem ook niet aan het Vlaams Belang geven en daarom ben ik ook geen lid van de partij. Omdat ik geen lid van de partij ben heb ik even geaarzeld mijn mening te zeggen over de laatste gebeurtenissen.

    Ik ken het partijprogram van het Vlaams Belang en omdat de partij de enige rechtlijnige Vlaams Nationale is zou zij van mij zonder voorbehoud bij de verkiezingen mijn stem krijgen, als ik wel in Vlaanderen zou wonen.

    De mandatarissen van de partij dragen een zeer grote verantwoordelijkheid, het Vlaams Belang is de laatste hoop voor zeer vele Vlamingen. Het is mogelijk, dat er onder de mandatarissen ook enkelen zijn, die meer aan het eigen belang als aan het belang van Vlaanderen denken, zulke figuren vindt men in alle partijen en onder alle koren is er kaf. Maar het is dan wel de plicht van het partijbestuur, in het belang van het Vlaamse Volk, dit kaf te verwijderen.

    De dood wensen van een nog jonge vrouw, moeder van twee kleine kinderen, is wel het allerlaagste en gemeenste wat een mens kan doen, mensen die zo iets doen verdienen de naam mens niet meer en horen zeker niet in een partij als het Vlaams Belang thuis. 

    Ik ken mevr. Morel niet, alles wat ik over haar weet is dat wat ik in berichten en commentaren gelezen heb. Wat haar beweegredenen geweest zijn, in het verleden bepaalde stappen te zetten, weet ik dus niet en ik matig mij ook niet het recht toe daarover te oordelen. 

    Tot begin vorig jaar heb ik nog regelmatig de blog van Bart Debie gelezen maar ik ben daar toen mee gestopt omdat de man zichzelf steeds weer aan het ophemelen was, hij had het ook nooit over "mijn partner en ik" maar over "ik en mijn partner". De ezel noemt zichzelf altijd  eerst heb ik vroeger op school geleerd. Mensen die zichzelf erg belangrijk vinden mag ik niet, het zijn blaaskaken.

    Dat de tegenstrevers nu weer de kans zien het Vlaams Belang als partij in een slecht daglicht te plaatsen was te verwachten, er zijn nieuwe verkiezingen op komst.  


    >> Reageer (0)
    24-11-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Herinneringen aan toen.....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    1975 was ik als jonge priester, als men dat tenminste nog jong mag noemen, ik was toen bijna achtendertig en ik werd als zevenendertig jarige tot priester gewijd, met enkele vrienden met vacantie in Reutte in Oostenrijk, niet in een duur hotel, maar op de camping. Wij hadden samen voor deze reis gespaard en daarvoor elke week gezamelijk krantjes uitgedragen.

    Daar ik echter priester was, wou ik ook tijdens deze vacantie elke morgen de mis celebreren. De plaatselijke pastoor gaf mij daartoe bereidwillig zijn toestemming, dat was toen onder de regering van Johannes XXIII. Alhoewel ik geen Rooms Katholiek maar Oud-Katholiek priester was mocht ik tijdens mijn verblijf in Reutte elke morgen om acht uur  in de parochiekerk de mis celebreren volgens de oud-katholieke ritus. Normaal celebreerden wij de mis in de volkstaal maar daar ik geen duitstalige vertaling had koos ik toen voor het latijn. Het enige verschil in de liturgie was, dat wij in de canon van de mis niet voor "onze heilige vader paus....met name, baden, maar voor de bisschop van Rome en alle ortodoxe patriarchen. Maar daar de priester deze gebeden in stilte sprak merkte niemand wat daarvan. 

    Tot mijn grote verbazing werd de toeloop tot de achturenmis steeds groter, de kerk werd tenslotte bijna vol en ook de pastoor woonde elke morgen de mis bij. Toen stelde ik voor de eerste keer vast, dat er in de Rooms-Katholieke Kerk na het tweede Vaticaans concillie iets mis was gegaan, men had het kind met het badwater uitgegoten. "Ik zou het ook wel zo willen doen" zei toen de pastoor tegen mij," maar we mogen het niet meer!"

    Interessant was ook het dagelijkse ritueel in de bakkerij tegenover de kerk, ik ging daar dan de broodjes halen voor mijn vrienden en voor mij, dat was dan elke morgen, "zwölf Schilling, für den Herrn Pfarrer acht." Dus, twaalf schilling, voor de heer pastoor acht. Zo groot was toen het respect voor de priester.

    Nu is dat respect, als ik tenminste de kranten geloven mag zo goed als op nul gezonken, wat is er gebeurd? Nog lang niet alle priesters zijn homofielen of pederasten of pedofielen. Welke krachten zijn er bewust aan het werk geweest om het Christendom te vernielen?


    >> Reageer (1)
    21-11-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De hel is leeg......
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De hel is leeg, alle duivels zijn losgelaten. Bij honderden lopen ze in onze steden rond, ze moorden, roven, vernielen privaat- en openbaar bezit, werpen met stenen en schieten naar bussen en trams  en zij hebben er duivels plezier in. De verantwoordelijke politiekers, die voor de veiligheid der burgers zouden moeten zorgen zijn zo druk met hun partijbelangen en hun private financiele belangen bezig dat ze daarvan niets schijnen te merken. Hun partij moet weer de grootste worden en de beste postjes krijgen, dat is hun slogan. Het zijn dezelfden, die een welvarend land in enkele tientallen jaren aan de rand van de afgrond gebracht hebben waar de misdaad hoogtij viert. Ik word er beroerd van, dagelijks weer deze grimassentrekkende zelfvoldane smoelen in de kranten te moeten zien die ons, niettegenstaande alle ellende die we dagelijks met eigen ogen zien, willen wijsmaken dat alles in orde is en dat alle belgen goedverdienende tevreden mensen zijn. Deze goedverdienenden zijn waarschijnlijk alleen maar in hun eigen rangen te vinden. De hele belgische politiek is één grote aprilgrap.

    Maar niet alleen in eigen land is er grote ellende. Ik weet wat hongerlijden is, als kind heb ik de tweede wereldoorlog meegemaakt en in ons gezin hadden we het niet breed ik weet wat het is, met een lege maag te moeten gaan slapen en met honger naar school te moeten gaan. Als ik dan de beelden zie van de miljoenen graatmagere hongerige kinderen, bloedt mijn hart en ik voel dan een diepe woede in mij opstijgen als ik aan de onmensen denk die daarvoor verantwoordelijk zijn. Onmensen, die in pracht, praal en overvloed leven terwijl ze hun eigen volk uitbuiten en bestelen. Mijn woede wordt echter nog groter als ik dan zie dat onze eigen politiekers deze onmensen handjes gaan geven. Samen met Ray van Angeltjes zeg ik dan: "Moeder waarom leven wij!"




    >> Reageer (2)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paus Benedictus en het condoom......
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Met enige verbazing las ik vandaag in de kranten, dat Benedictus XVI. in sommige gevallen het gebruik van een condoom zou toelaten. Als ik het artikel dan verder las kon ik alleen maar met het hoofd schudden.

    Aan jonge bruidsparen, wiens huwelijk ik mocht inzegenen gaf ik steeds de volgende raad:

    " als jullie financieel maar in de mogelijkheid zijn één of twee kinderen, alles wat ze nodig hebben, te kunnen geven tot ze volwassen zijn en op eigen benen  kunnen staan, verwek er dan geen drie of vier. Dat wil echter niet zeggen, dat jullie dan verder als monnik en non moeten leven er zijn voorbehoudsmiddelen, maar vermijdt het gebruik van de pil en het spiraaltje want zij kunnen schadelijk zijn voor de vrouw. Gebruik dan een condoom, de geslachtsdaad binnen het huwelijk als zij met beiderlei instemming plaats vindt is geen zonde, ook dan niet als zij geen voortplanting beoogd maar een uiting van tegenzijdige liefde waarbij man en vrouw met elkaar één worden.

    Ik had van Benedictus een beetje gezond mensenverstand verwacht. Ook zijn uitspraak, meer toenadering tot de islam te zoeken verbaasd mij ten zeerste daar de islam met het Christendom onverenigbaar is.


    >> Reageer (2)
    19-11-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ik ben het roerend eens....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het lag in mijn bedoeling vandaag een artikel te schrijven over de financiele crisis en de ijskoude winter die ons te wachten staan maar door de reacties van mijn lezers op mijn bijdrag van gisteren voel ik mij verplicht nog even op het thema terug te komen.

    Ik ben het volkomen eens met lucky9 dat Jutta gelijk heeft. Maar zo bedoelde ik het ook. Om even aan te sluiten op de vaticaanse homofiele visvijver waarover lucky9 het heeft, het is inderdaad zo, dat door het verplichte priestercelibaat sommige homofielen hun toevlucht zochten tot het priesterschap om zo hun ware geaardheid te verbergen. Dat leidde dan weer tot misbruiken met puberterende jongeren want aan volwassenen waagden zij zich niet. Deze over de schreefgaanden nu allemaal als pedofielen te bestempelen gaat mij te ver, pedofielen zijn mensen die zich aan kleine kinderen vergrijpen, wat inderdaad het geval is met Vangheluwe en zijn vijfjarige neef. Bij de overigen die zich schuldig maakten ging het steeds over puberterende jongeren en dan is de juiste benaming pederast en niet pedofiel. De grens echter tussen homofilie en pederastie is zeer klein, een oude bok lust nog wel eens een groen blaadje, dat geldt ook voor heterosexuelen tegenover meisjes.

    Het verplichte priestercelibaat is een uitvinding van Rome en bestaat alleen in de Rooms-Katholieke Kerk. Het is tegennatuurlijk en dus volkomen uit den boze. Mensen zonder sexuele gevoelens bestaan niet. In de handelingen van de apostelen in het nieuwe testament lees ik, dat Petrus op zijn reizen door zijn schoonmoeder vergezeld werd. Mischien komt het ooit zover, dat men in de kranten leest: "de paus vloog naar England in gezelschap van zijn schoonmoeder!"


    >> Reageer (0)
    18-11-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo langzaam begrijp ik het niet meer.....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Uiteraard heb ik niets tegen homofiele medemensen dat heb ik in mijn blog reeds meermaals betoogt. Wie door een gril van de natuur met een sexuele voorkeur voor het eigen geslacht geboren wordt kan niets daartegen doen, hij of zij moet daar mee leven en dat is beslist niet altijd eenvoudig omdat de meerderheid heterosexueel is en het gedrag van deze mensen niet begrijpt.

    Toen aartsbisschop Leonard zei, dat homosexualiteit een afwijking is van het normale sexuele gedragspatroon, en hij in de pers die zijn woorden een beetje verdraaide, alsof hij de homosexuelen veroordeelde, heb ik hem in mijn blog verdedigt, want geen zinnig mens kan ontkennen, dat homosexualiteit een afwijking is van het normale sexuele gedragspatroon.

    De Rooms-Katholieke Kerk veroordeeld niet de  homosexeuele medemens maar wel de homosexuele handelingen, de homofielen mogen dus hun sexuele gevoelens niet in de praktijk omzetten. Zolang dat echter in het verborgene geschiedt en er niets aan de openbaarheid komt is er helemaal niets aan de hand, niet waar Rogeetje, maar als het openbaar wordt kan het niet meer. Datzelfde geldt voor heterosexuele priesters, in het verborgene mag het wel maar de mensen mogen het niet weten. Toevallig is er een lijst in mijn bezit gekomen van de alimentaties die door het bisdom Aken betaald worden voor onechtelijke kinderen van priesters. 
    Nu heeft dezelfde aartsbisschop Léonard de homosexuele priester Rudy Borremans terug als onderpastoor benoemd, waarschijnlijk heeft Borremans beloofd het met zijn vriend niet meer te zullen doen en voor het geval hij het wel zou doen, het niet meer openbaar te maken. En zo is de zaak in orde!

    Dat aarstbisschop Léonard weer eens in zijn eigen voet geschoten heeft is waarschijnlijk nog niet tot hem doorgedrongen, de modernistische Katholieken zullen hem nu wel loven, maar de konservatieven die tot nu toe zijn achterban waren zullen het hem niet vergeven.

    Wat ben ik blij, dat ik geen lid ben van deze club.
     


    >> Reageer (3)
    16-11-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nochmals Grüßen aus Ostbelgistan......
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Steeds meer en meer kom ik tot de overtuiging dat mijn besluit van tweeentwintig jaar geleden, mij hier op mijn eiland in de Duitstalige gemeenschap terug te trekken, een juist besluit was alhoewel ik af en toe heimwee heb naar mijn stad Antwerpen. Als ik echter dagelijks in de kranten lees wat er de laatste tijd in de steden allemaal gebeurt, messentrekkers zijn daar schering en inslag, schietpartijen zijn aan de orde van de dag, vele mensen wagen zich `s avonds niet meer op straat, oudere damen met halskettingen zijn zelfs over dag niet meer veilig, bussen en trams worden door "JONGEREN" met stenen beworpen, het zijn dezelfde "JONGEREN" die de oudere vrouwen van hun halskettingen en hun handtassen beroven en messenspecialisten zijn. Wat men echter nog niet in de gaten heeft, al deze "JONGEREN" zijn vermomde Vlaams-Belangjongeren, zij wonen allemaal op het Kiel in de Seefhoek  in Borgerhout en op Zurenborg.

    Hier, waar ik woon worden we van al deze ellende nog gespaart, tenminste daar waar ik woon, in de Eifel, hier zijn geen goedkope sociale woningen en mannen met baarden in nachthemd hebben we hier bijgevolg nog niet gezien. En wat zouden die Vlaams-Belangjongeren hier in de Duitstalige Gemeenschap ook al kunnen uitrichten, een forsgespierde boerin zouden ze niet zo makkelijk van haar halsketting kunnen beroven en het gevaar dat ze daarbij wel eens een scherpe riek in hun achterwerk zouden krijgen is echt niet uitgesloten.

    De linkse rakkers die mijn blog de laatste tijd veelvuldig bezoeken zullen het nu wel met mij eens zijn, dat Het Vlaams Belang de echte schuldige is van al die ellende.
    Proost rakkertjes en veel succes met jullie nullen actie.


    >> Reageer (3)
    15-11-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Grüßen aus Ostbelgistan....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Dat vele Vlaamse landelijke gemeenten door de regenval der laatste dagen letterlijk overstroomd werden vind ik zeer erg voor  de bewoners. Merkwaardiger wijze waren deze overstromingen in de Waalse gemeenten veel minder. Hier in de Duitstalige Gemeenschap hebben wij daarvan niets gemerkt. Hier en ook in de Waalse gemeenten is niet alles volgebouwd en toegebetonneerd, de waterlopen en de grachten hebben meestal nog hun natuurlijke loop.

    Dat de aarde zich langzaam maar zeker opwarmt, kan wel niemand meer ontkennen maar dat is een natuurlijk verschijnsel waartegen we ons niet kunnen wapenen. onze planeet heeft ook ijstijden gekend, anders hadden wij in Limburg geen steenkolenmijnen. Dat er nu weer een grote verandering op til is, kunnen wij ook met onze moderne technologie niet verhinderen. Tenslotte zijn wij maar kleine nietige wormpjes die op dit bolletje in het oneindige heelal leven. Dat de politiek van deze veranderingen misbruik maakt en de mensen een schuldgevoel aanpraat om daardoor extra milieubelastingen te kunnen innen is boosaardig.

    Ik ben geen religieuse fanatiker, integendeel, maar ik heb wel de bijbel gelezen, die voor mij niet het woord van een God is, maar die wel door zeer wijze mensen geschreven werd die de wereld in het licht van hun tijd zagen, zoals wij de wereld nu in het licht van onze tijd zien. In deze bijbel heb ik vele wijsheden gevonden en ook voorspellingen over hoe het met onze planeet zal aflopen en vele van deze voorspellingen zie ik nu in vervulling gaan en dat stemt mij tot nadenken, er is daar sprake van aardbevingen overstromingen en andere grote catastrofen enzv. enzv. . Dat is niet het einde der tijden, zo lees ik daar verder maar het begin... Het wordt tijd, dat wij gaan beseffen dat wij niet almachtig zijn en dat wij met de natuur op een verstandige wijze moeten omgaan en dat wij niet alles wat natuurlijk is op een onnatuurlijke wijze kunnen veranderen. Ik ben geen groene boomhanger, maar ik zeg wel, dat elke ingreep tegen de natuur eindigt op een onvermijdelijke catastrofe.


    >> Reageer (0)
    14-11-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.S.O.S Betreft Onder Maatjes.....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Hallo Fikken,

    Ik heb tweemaal verzocht je bericht te beantwoorden maar mijn Server aanvaardt je mail-adres niet. Wat kan ik doen om op het juiste adres te komen??


    >> Reageer (1)
    12-11-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Grote toeloop op mijn blog.......
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Ook anderen is het opgevallen dat sinds mijn aanvaring met het linxe tuig de beoordelingen op mijn blog sterk gedaald zijn en het aantal bezoekers evenredig sterk gestegen is. Hartelijk dank lucky9 voor je attente bemerking.

    Ik zou natuurlijk de mogelijkheid om mijn blog te beoordelen kunnen uitschakelen, maar dat doe ik niet, want ik gun de kinderen verder hun pleziertje, wat zouden ze anders de hele dag moeten doen. Als zij het leuk vinden mij verder met 0000 te overstelpen dan doen ze dat maar, ik lig daar niet van wakker en terwijl ze daarmee bezig zijn maken ze tenminste de straten niet onveilig.

    Ik ga natuurlijk met mijn blog verder zoals ik dat tot nu toe gedaan heb en ik laat mij door niemand voorschrijven wat ik te geloven en te denken heb. En niemand kan mij het recht nemen vrij mijn mening te verkondigen dat is nu eenmaal in onze grondwet verankerd. De hedendaagse nazis en fascisten proberen wel deze vrijheden te beknotten, maar de meerderheid van het Volk keerd zich gelukkig steeds meer en meer tegen deze infantiele waanzinnigen.


    >> Reageer (3)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Enkele korte bemerkingen .......
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Gisteren elf november was ik weer eens op bezoek bij verschillende buitenlandse blogs.

    De reus op lemen voeten, het Europa van de (dure) natte dweil, begint te wankelen. Ook in Duitsland wordt de weerstand tegen de Europese dictators steeds groter en onze belgisistische natte dweil wordt steeds banger en ook het voormalige stasiemädchen Merkel krijgt het langzaam met de angst te doen, zij is bang voor de opkomst van een echte Duitse Volkspartij die het einde van de CDU zal bezegelen.

    Ook in Amerika gaat het steeds verder bergaf, als ik de voorspellingen van de experten mag geloven, zal door de geweldige inflatie van de dollar eind dit jaar een brood in Amerika reeds 23 dollar kosten. De dagen van de heilige Obama schijnen ook geteld te zijn, er is een onderzoek bezig naar de werkelijke geboorteplaats van deze heimelijke moslim en dat schijnt niet Amerika te zijn. Daar volgens de Amerikaanse grondwet alleen maar iemand die in Amerika geboren is Amerikaanse president kan worden, zal Obama niet meer lang het witte huis kunnen bezetten.

    De inflatie van de dollar in Amerika zal natuurlijk ook een weerslag hebben op onze Euro die helemaal niet zo stabiel is als de politiekers ons willen laten geloven. Reeds enkele weken geleden schreef ik in mijn blog dat het eind dit jaar zeer critisch zou worden, maar toen werd mij gezegd dat ik mijn glazen bol moest oppoetsen. Ik hoop dat het zo is, maar ik geloof het niet.

    Natuurlijk heb ik ook alle berichten van mijn lievelingsblog Angeltjes gelezen en ook zeer aandachtig de reacties. En zonder de anderen tekort te willen doen, ik lees steeds graag de zeer  wijze bemerkingen van de Fikken (Victor), hem heb ik in het hart gesloten. Dat hij nu echter ook mijn goede vriend Ray een beetje wil pesten met diens kale knikker vind ik wel grappig, zo gaat dat onder echte vrienden!

    Trouwens om nog eens op deze reaties terug te komen, ik heb mijn legerdienst 1957  gedeeltelijk op de Luchtbal in Antwerpen verbracht als dactilo bij de S4. Mijn baas, de kapitein van de S4 was een echte waal, maar hij sprak wel , met een klein accent, perfect Nederlands en als ik een dt. fout schreef maakte hij mij daarop opmerkzaam. Moeilijkheden kreeg ik eerst als hij op mijn schrijftafel (niet burau, want dat is Frans) het Pallieterke zag liggen en daarvoor heb ik toen acht dagen cachot gekregen want ´t Pallieterke stond op de lijst van de verboden tijdschriften. Daarna was ik bij de S4 niet meer gewenst, maar dat was niet erg, want ik werd toen op bevel van hogerhand, tot grote verbazing van mijn compagniecommandant overgeplaatst naar het hoofdkwartier van het tweede militair gebied op de Belgielei en zo kwam ik dan bij Generaal Bouhon terecht. Maar dat is een kapitel apart want de generaal was goed bevriend met de toenmalige pastoor van Oosterweel, Jan Frateur en mijn adres was de pastorij op de Oosterweelse Steenweg,ik was namelijk assistent van Nonkel Jan. Maar dat is zoals ik reeds zei een kapitel apart.


    >> Reageer (0)
    09-11-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De wereld van toen en de chaos van nu......
    Klik op de afbeelding om de link te volgen


    Hartelijk dank aan mijn blogvrienden voor hun morele steun, het doet goed te weten dat men niet alleen staat.
    Ondertussen weet ik reeds uit welke hoek de wind waaide. Als iemand op mijn blog wil reageren, moet hij of zij een internetverbinding hebben. Elke computer heeft een IP adres en ik heb een zeer goede Firewall die elk inkomend IP adres protocolleerd. Met dit IP adres kan men er achter komen wie de eigenaar van de computer is. De rust zal nu wel terugkeren.

    Dat we in een chaotische wereld leven weet ondertussen iedereen. In het verleden was ook niet alles goed en toen we jong waren hebben wij ook tegen vele dingen geprotesteerd, maar toen we een beetje ouder werden stelden we dan vaak weer vast, dat niet alles waartegen we in het verleden protesteerden slecht was. Na het einde van WO.II hebben we nog vele jaren gekend waarin alles nog in geordende banen verliep. Nu echter is niets meer geordend, we zijn in een totale chaos terecht gekomen. Men kan zich terecht afvragen of degenen die ons regeren nog een beetje gezond mensenverstand hebben. We beleven de totale uitverkoop van ons erfgoed en onze cultuur.

    Men heeft ons opgezadeld met een wereldvreemde barbaarse cultuur die zich als godsdienst uitgeeft maar die in werkelijkheid met godsdienst niets te maken heeft maar een misdadige ideologie is. Voor deze misdadige ideologie liggen onze politiekers plat op hun buik en alles waaraan de verkondigers van deze waanzinnige ideologie aanstoot zouden kunnen nemen, moet verbannen worden. Geen straten of gemeenten meer met heiligennamen, geen Christelijke feestdagen meer, geen kerststal meer in het openbaar, Sint Niklaas doet het nu al zonder kruis op de mijter, maar binnenkort zal hij ook wel helemaal verbannen worden. Het zal uiteindelijk nog zover komen dat men ons zal dwingen het suikerfeest te vieren en de moskee te bezoeken. Hoelang gaat het Volk deze waanzin nog dulden? Een Volk, dat zijn eigen cultuur verloochend is veroordeeld ten onder te gaan!

    Ik voel mee, met alle blogvrienden die kinderen en kleinkinderen hebben en die zich zorgen maken over de toekomst van hun kroost. Het ziet er inderdaad niet goed uit want het regime zal steeds meer en meer proberen deze kinderen te manipuleren en ze tegen hun ouders en grootouders in het harnas te jagen.

    Wie, als we nog enkele jaren verder zijn het dagelijks brood zal bakken, wie de waterleiding zal repareren, wie het huisvuil zal ophalen, kortom, wie dan nog zal werken en willen werken is een zeer groot vraagteken want de goep werkschuwen en uitkeringtrekkers wordt van dag tot dag groter. Dat gaat natuurlijk maar tot de dag komt dat niemand meer zal werken en er bijgevolg ook geen uitkeringen meer zullen zijn. Zo ziet de werkelijke toekomst er uit, tenzij het Volk nu werkelijk eens wakker wordt en zich tegen deze chaotische onzin gaat weren.


    >> Reageer (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een eenmalig wederwoord op een reactie......
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Hallo joeri, alias tobi,

    Een Duits spreekwoord zegt: " Was macht es eine Eiche schon aus wenn eine Sau sich daran reibt"
    In het Nederlands vertaald: "Wat deert het een eik als een zeug zich daaraan wrijft!" Voor het geval je het niet weet, een zeug is het vrouwtje van een varken (zo staat het in de grote Van Dale).

    Natuurlijk heb jij het volste recht je mening over mijn blog te zeggen, zelfs ik zou je dat niet willen verbieden want anders zou ik het je onmogelijk maken door je reactie te sperren tot na mijn goedkeuring, maar dat doe ik niet omdat de vrije meningsuiting voor mij heilig is.

    Voor jou schijnt deze vrije meningsuiting niet heilig te zijn, dus kan ik je niet als een democraat betrachten.
    De manier waarop je tegen mij en mijn blog tekeer gaat en je taalgebruik verraad mij uit welke school jij komt.  Je taalgebruik is erbarmelijk en platvloers, het lijkt wel op cafépraat. Ik zou je willen zeggen; jongske, jongske ge moet nog veel leren! En vooral leren je mening op een fatsoenlijke geciliviseerde (beschaafde) wijze te uiten, want daarop zou ik je zeker 0 punten op 5 geven, je begrijpt hopelijk wat ik bedoel! Ik heb je spelletje wel doorzien.

    En wat je computerwijsheid betreft, daarmee ben je bij mij echt aan het verkeerde adres, ik zou je nog veel kunnen leren. Mijn blog is zo ingesteld, dat de goedmenende lezers alles binnen de twee of drie seconden op hun beeldscherm krijgen en de tegenstrevers de beelden en de tekst eerst na lange tijd. Dat is moderne technologie, maar daarvoor moet men speciale programs kopen, maar daarvan heb jij waarschijnlijk nog nooit wat gehoord. Ik stel dus vast dat je computer hopeloos verouderd is. Deze programs kosten natuurlijk geld, niet alles is gratis!  

    En nog wat, ik stam uit een oud Vlaams ras, en die zijn ook door jullie soort niet kapot te krijgen. Om ons kapot  te krijgen moeten er mannen komen, en geen postkaarten.

     Wat mijn alcoholverslaving betreft, ik koop elke zaterdag zes flesjes bier, dat is er voor elke avond één, en van dat biertje geniet ik na de gedane arbeid als ik mijn blog beeindig zoals ik nu doe en voor vandaag is dat een lekkere Trappist uit Westmalle. Proost!


    >> Reageer (3)
    08-11-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kommentaar is altijd goed als het opbouwend is......
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Op mijn bijdrag van gisteren kreeg ik een zeer interresant kommentaar van een zekere Joeri. Het loont zich, zijn reactie te lezen.

    Ik veronderstel dat de man journalist is van een of andere krant en dat ik hem met mijn bijdrag flink op zijn journalistieke tenen heb getrapt. Nu weet ik tenminste, dat mijn blog, die ik trouwens zelf altijd voor een bescheiden blogje heb gehouden, ook daar gelezen wordt (wordt met DT tegenwoordige tijd, hij drinkt Thee als hij tegenwoordig is).

    Dat de geel-zwarte Vlaamse kleuren pijn doen aan zijn ogen, dat begrijp ik, en dat het lang duurt eer alles op zijn beeldscherm komt, heeft wel niets met de opmaak van mijn blog maar wel met de slechte kwaliteit van zijn computer te maken, bij mij duurt dat nooit langer als twee seconden.

    Dat ik af en toe wel eens zondig tegen de Nederlandse taal, dat weten mijn trouwe lezers, en zij nemen het mij niet kwalijk omdat ze weten dat mijn dagelijkse omgangstaal Duits is. Voor hen is de inhoud belangrijker als de verpakking.

    Ik had toch wel weer gelijk in mijn vorige bijdrag, als ik zei, dat de verdraagzaamheid van sommige Vlamingen miserabel is, Vooral als het linkse zijn.

    Daar ik helemaal niet haatdragend ben, drink ik nu op de gezondheid van Joeri een lekkere Duvel. En, als Jouri zich ergert over mijn blog, hoeft hij hem niet te lezen, niemand veplicht hem daartoe. Proost Jouri!
     


    >> Reageer (5)
    07-11-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De haatcampagne in de pers overschrijd alle grenzen van het fatsoen....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Als ik dagelijks de kranten lees, lees ik ook aandachtig de commentaren van de lezers. Bij het lezen van deze commentaren rijzen mij vaak de haren ten berge. De veelal ordinaire en hatelijke platvloerse domme bemerkingen bewijzen mij dat het met de verdraagzaamheid en de humaniteit van vele Vlamingen treurig gesteld is.

    Niemand kan nog ontkennen, dat er de laatste tijd in de kranten een haatcampagne gevoerd wordt tegen de Rooms-Katholieke Kerk en vooral tegen aartsbisschop Léonard. Nu is het al zover, dat een gek, opgehitst door deze haatcampagne, tijdens een godsdienstige plechtigheid de aartsbisschop een taart in het gezicht geworpen heeft. Nu was het maar een taart, maar waartoe ophitsing van het volk kan voeren, hebben Van Goch en Piet Fortuin ondervonden.

    Ik had het niet voor mogelijk gehouden, dat ik nog in het gareel zou moeten springen voor de verdediging van de Rooms-Katholieke Kerk. Eènenveertig jaar geleden heb ik defintief met deze Kerk gebroken, als 37 jarige liet ik mij toen priester wijden in een van Rome afgescheiden Katholieke Kerk. Het was geen gemakkelijke weg, die over doornen en niet over rozen ging de tegenwerking en de intriges van de Rooms Katholieke Klerus was vaak groot, men schuwde ook niet de gemeenste verdachtmakingen. Maar ik heb het overleefd en mijn tegenstrevers zijn reeds bijna allemaal naar de eeuwige jagdvelden vertrokken en ik hoop ze daar nooit te zullen moeten ontmoeten.

    Men zou dus kunnen verwachten, dat ik mij nu zou verheugen over de huidige aanvallen op de Rooms Katholieke Kerk, maar dat is niet zo. Want ik weet, dat deze aanvallen een aanval zijn op onze Christelijke beschaving die in wezen goed is. Onze Europese cultuur is op deze Christelijk-Joodse normen en waarden opgebouwd en deze waarden en normen probeert men nu hardnekkig te vernietigen. Het is kenmerkend, dat dezen die de Rooms-Katholieke Kerk aanvallen, dezelfden zijn die in een verkapte vorm van antisemetisme Israel aanvallen.

    Daarbij komt nog, dat ik een enorm respect heb voor vele Rooms-Katholieke priesters, die wel hun best deden en doen om de echte leer van Jezus van Nazareth in de praktijk te brengen en te verkondigen. 

    Wij moeten ons met al onze krachten inspannen om deze Joods-Christelijke-Humanistische waarden en normen te behouden. Europa wordt overspoeld met het groene sluipende virus islam, als wij deze invasie niet rechttijdig terugdringen ziet het er voor de volgende generaties niet goed uit, nu is het nog niet te laat maar we moeten wel ten strijde trekken.

    Ter verduidelijking wil ik hier nog aan toevoegen, dat de priesters en de bisschoppen van de Kerk waarin ik priester en later ook bisschop gewijd werd, niet betaald worden omdat zij priester of bisschop zijn, maar zelf voor hun levensonderhoud moeten zorgen. Ik heb zeventien jaar in Nederland gewoond en voor het Nederlandse Rijksarchief heb ik oude doopboeken uit het latijn vertaald. Tot Napoleon had men in Nederland geen bevolkingsregister alles wat daarvoor was moest teruggevonden worden in de oude doopboeken. Ik zeg dat maar, opdat mijn lezers niet zouden denken dat ik een pensioen van 3000 Euro heb, neen, ik moet het doen met 900 Euro per maand.


    >> Reageer (2)
    05-11-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Enkele korte bemerkingen 3
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Zoals ik reeds schreef, we krijgen nu in de pocokranten enkele weken Mgr.Léonard, zo kan men de aandacht aan de miserabele politieke toestand in dit land afleiden.

    Dat nu echter de linkse journalisten die waarschijnlijk nog nooit een kerk bezocht hebben zich nu ook gaan bemoeien met de liturgische voorschriften in de Rooms-Katholieke Kerk vind ik helemaal het toppunt. Wie predendeert Rooms-Katholiek te zijn, houdt zich aan deze liturgische voorschriften, dat is toch de normaalste zaak van de wereld. En deze voorschriften worden gemaakt door de leiders van de Rooms-Katholieke Kerk en wie het daarmee niet eens is kan de Kerk verlaten, zij zullen daarvoor niet door de volgelingen van Mgr.Léonard gestenigt worden. In de pseudogodsdienst islam ziet dat een beetje anders uit, maar daar wagen de bange pocojournalisten zich niet aan, mannen met bommengordels zijn gevaarlijk.

    Dat het belgenland zijn langste tijd gehad heeft, daarover lees ik in dezelfde kranten maar zeer weinig, dat de pro-belgische politiekers barsten van de leugens en de dubbelzinnige verklaringen is in de pers tabu.

    Wat de schrijfels van De Morgen betreft, ik ben geen lid van het Vlaams Belang, maar ik ben wel Vlaams Nationalist en ik droom van een onafhankelijk Vlaanderen. Als Vlaams Nationalist verdedig ik de Waal Mgr. Léonard als men de man onrecht aandoet en bewust zijn woorden verdraait. Als de man echter dingen zegt, die volgens mijn mening niet door de beugel kunnen zeg ik dat ook. De redactie van De Morgen heeft wel bewust overzien en verzwegen dat ook vele leden van Het Vlaams Belang vrijzinnigen zijn, die echter Mgr. Leonard gelijk zullen geven als hij gelijk heeft en hem ook zullen afkeuren als hij ernaast zit. Zo is dat in een democratie, maar van echte democratie heeft men ook bij De Morgen nog niet veel begrepen.

    Trouwens, het ziet ernaar uit, dat ik gelijk zal krijgen, enkele weken geleden heb ik in mijn blog geschreven dat er in 2010 geen nieuwe federale regering zou komen, en hopelijk nooit meer. R.I.P belgistan.  


    >> Reageer (0)
    04-11-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het kan verkeren.......
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Ik wil vandaag nog even terugkomen op aanvallen van de linkse pers op Mgr. Léonard.

    Ik wil niet zeggen waar ik mijn informatie vandaan heb, dat is mijn geheim.

    Mgr. Léonard zal waarschijnlijk begin volgend jaar tot kardinaal benoemd worden. Benedictus XVI wordt langzaam ouder en er wordt reeds aan zijn opvolging gedacht. De nieuwe paus kan alleen maar gekozen worden uit het kardinaalscollege en het is helemaal niet uitgesloten dat de volgende paus een Waal zal zijn.

    Ik ben benieuwd hoe de linkse pers en sommige modernistische bisschoppen dan zullen reageren. Zullen deze bisschoppen zich dan tegen  de paus keren?

    Zoals ik gisteren reeds zei, Mgr. Léonard verkondigt de Rooms-Katholieke leer en de man is ervan overtuigt dat hij een Goddelijke opdracht heeft. Hij doet tenslotte dát wat hij als Rooms-Katholiek bisschop moet doen, of de meningen die hij als dusdanig verkondigt juist zijn of niet, wil ik hier in het midden laten, dat moet ieder voor zich uitmaken.

    Ik stel echter wel vast dat sommige van zijn uitlatingen door de pocopers op een garaffineerde manier verdraait werden om de man in een vals daglicht te stellen en dat is onrecht! Ik zou zelfs mijn grootste tegenstander geen onrecht aandoen want dat verstoot tegen mijn humanistische opvattingen, maar de pocojournalisten zijn van humanisme ver verwijderd en eergevoel hebben zij al lang niet meer.

    Wij leven in een spannende tijd, niets is meer zoals het eenmaal was, alles staat op zijn kop, de oude waarden en normen worden als ouderwets bestempeld en vele mensen voelen zich in deze totaal ontaarde gezelschap niet meer thuis. Door de politiekers wordt wat krom is als recht verkondigt, door de pers wordt alleen nog maar sex en genot verheerlijkt onze dagbladen lijken steeds meer op pornobladen, die zeker ook een ook een grote invloed hebben op kinderen en jongeren en dan zijn deze huichelaars verbaasd, dat zelfs tienjarigen een kind ter wereld brengen. Ik geloof, dat het dàt is wat Mgr.Léonard wil aanklagen, maar dat past niet in het kraam van de linksen.

    Dan komt nog daarbij, dat wij sinds jaren overspoeld worden door een achterlijke middeleeuwse ideologie islam genaamd, die helemaal geen godsdienst is maar een misdadig stelsel waar het stenigen van mensen nog schering en inslag is. Maar over de onzin die de imams van deze verderfelijke ideologie, ook in ons land, uitkramen hoort men in de pocopers weinig of niets want de volgelingen van deze misdadige ideologie, waarvan de meesten totaal ongelettert zijn en niet lezen of schrijven kunnen, zijn als ze maar snel genoeg belg worden hun toekomstig kiesvee.

    Daarom is het werkelijk zeer belangrijk, dat wij aan onze Christelijke waarden en normen vasthouden en niet elk woord van Mgr. Léonard op de goudschaal leggen. Het Christendom is een mooi sprookje en als de verkondigers van de Christelijke leer al eens buiten de schreef gaan, zullen wij ons protest wel laten horen, zonder daarbij gevaar te lopen gestenigt te worden. 


    >> Reageer (1)
    03-11-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Soms gaat het weleens te ver.....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Eerst hebben we meer als aan maand lang in de pocokranten berichten moeten lezen over Vangheluwe, geillustreerd met de nodige fotos. Nu is aartsbisschop Léonard aan de beurt. Dát is ook een middel om de aandacht van de benarde politieke situatie in dit apenland af te leiden.

    Mgr.Léonard heeft zeker enkel dingen gezegt die hij beter niet had gezegt had, maar ik geloof, dat de man het wel goed meent. Alleen hij had moeten weten dat hij in de benarde situatie van misbruik binnen de Kerk beter over deze dingen gezwegen had. De aartsbisschop heeft niet het recht te oordelen over mensen die anders geaard zijn, maar hij heeft wel het recht, zoals elke andere burger ook, zijn misprijzen te uiten over bepaalde zeden. Of hij daardoor bruggen bouwt, wat hij als pontifex zou moeten doen, (Pontifex is een andere benaming voor de bisschop en betekend in het Nederlands Bruggenbouwer, als de bisschop plechtig de kathedraal betreedt wordt de hymne Tu es Sacerdos et Pontifex, gij zijt priester en bruggenbouwer, aangestemd.) En Mgr. Leonard is priester en als bisschop bruggenbouwer. De man is er  van overtuigt, dat hij een Goddelijke opdracht heeft. En vanuit het gezichtspunt van deze Goddelijke opdracht verkondigt hij zijn mening. 

    Nu zijn er anderen, die in de naam van een zekere allah dingen verkondigen die op zijn zachts gezegd moorddadig en misdadig zijn, maar over de onzin die deze imams verkondigen lees ik in onze pers maar zeer weinig of helemaal niets. Een zachtmoedige en ongevaarlijke man als Mgr. Léonard aan te vallen is voor de pseudojournalisten natuurlijk zonder risico, de man heeft geen volgelingen met bomgordels. De werkelijke gevaar islam aan te vallen is voor deze bange mannen te gevaarlijk, het zou wel eens kunnen, dat de redactie de lucht ingaat. Zo is de werkelijkheid.
    En wat die broekvent Mettepeningen (wat een naam, die heeft zeker te maken met de penningen van de Mette) wil deze pseudo- theoloog bepalen wat de bisschop mag denken en zeggen? Dit mediageile ventje maakt op mij een zeer miserabele indruk.

    Ik ben het zeker niet eens met wat Mgr. Léonard zegt en doet, maar de man heeft wel het recht zijn mening te zeggen en voor mensen die tegen de stroom in hun mening zeggen heb ik respect. Of hij met deze mening bruggen bouwt of bruggen sloopt is de vraag! 


    >> Reageer (3)
    01-11-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.November...
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    In de maand november gedenken we allen die reeds van ons zijn heengegaan.

    Met pijn in het hart denken we terug aan de dagen die we samen met hen verbrachten, de vreugde en het leed dat we met hen deelden.
    Ik denk dan allereerst aan de vrouw, die mij negen maanden lang onder het hart droeg en mij het leven schonk. Ik denk ook aan de goede en trouwe vrienden, die samen met mij lachten en weenden. Graag zou ik nog eens met hen willen praten en samen met hen een glaasje drinken, maar het kan niet meer. Ik kan hen ook niet meer zeggen dat ik mij soms in enkele dingen vergist heb en dat zij het bij het rechte eind hadden, maar daarvoor is het nu te laat. Ik zou hen ook zo graag willen zeggen, dat ik ze mis en dat hun heengaan mij pijn doet.

    En bij het ouder worden, wordt de lijst van dezen die reeds afscheid genomen hebben steeds langer, maar in mijn herinnering leven ze verder, ook al kan ik het hen niet meer zeggen.


    >> Reageer (1)
    30-10-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sprookjes kunnen mooi zijn, maar ze zijn geen waarheden..
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het lag in mijn bedoeling mij vandaag met de politieke ontwikkelingen bezig te houden, maar ik voel mij verplicht te reageren op de reactie die Jutta mij stuurde op mijn bijdrag van gisteren:

    " Ik heb in mijn blog al eens geschreven, dat het Christendom een sprookje is, zoals alle godsdiensten sprookjes zijn.

    In tegenstelling echter tot b.v.b. de islam is het Christendom een mooi sprookje. Op dit sprookje zijn onze westerse waarden en normen opgebouwd en dat is goed zo.

    Men moet echter het sprookje van het nieuwe testament met enkele grote korrels zout lezen. In de loop der eeuwen heeft men er vele dingen aan toegevoegd. Omdat ik het nieuwe testament als een mooi sprookje lees, is het voor mij onbelangrijk of Jezus dit of dat echt gezegd heeft of niet. Ik haal uit het sprookje de mooie en goede dingen en behoudt ze.

    Het jammerlijke is echter dat de verkondigers van deze godsdienstige sprookjes, het sprookje als een waarheid verkopen en zo doen alsof zij van God een persoonlijke opdracht hebben gekregen, een god, die nog nooit iemand gezien heeft en waarvan men het bestaan niet kan bewijzen. Zij maken misbruik van het hemelheimwee van vele eenvoudige mensen die dagelijks weer ontgoocheld worden door de chaos, de leugens en de graaizucht van de politiekers die hen regeren. Zij beloven deze mensen een eeuwig paradijs vol gelukzaligheid en eeuwige vrede en vreugde, als zij maar doen wat door hen bevolen wordt. Het zijn dezelfde witgekalkte graven waarvan Jezus in het sprookje spreekt. Ondertussen leven deze potentaten er goed van en zij proberen met alle middelen hun macht te behouden in de naam van hun denkbeeldige god.

    Maar nochthans is het Christelijke sprookje een goed sprookje, het leert ons verdraagzaam te zijn, het leert ons te vergeven omdat we zelf niet zonder fouten zijn, het leert ons onze naaste te beminnen zoals we zelf graag bemindt zouden worden, het leert ons oprecht te zijn en het goed en het eigendom van anderen te respecteren, het leert ons dat de arbeider zijn loon waard is. Kortom, het is een zeer humaan en sociaal sprookje. Daarom moeten wij aan deze Christelijke waarden en normen vasthouden omdat we anders gevaar lopen overspoeld te worden met de verkondigers van het duivels sprookje islam.

    Ik weet niet, of de aartsengel Michael bestaat, hoe zou ik het ook kunnen weten? Maar zijn beeld staat bij mij in de woning, voor mij is hij het symbool van de engel die de kop van de draak islam zal verpletten."


    >> Reageer (2)


    Archief per jaar
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • -0001


    Welkom op mijn blog!
    Laatste commentaren
  • Beste Kartuizer (Jean)
        op Groeten uit ostbelgistan 20 november 2017....
  • Beste Kartuizer (Marnix)
        op Groeten uit ostbelgistan 20 november 2017....
  • Hallo Kartuizer (Jean)
        op Groeten uit ostbelgistan 12 november 2017...
  • hallo Kartuizer (johan1944)
        op Groeten uit ostbelgistan 12 november 2017...
  • De winter heeft zijn intocht gehouden, (Marnix)
        op Groeten uit ostbelgistan 12 november 2017...
  • E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Blog als favoriet !

    Foto

    Mijn favorieten
  • seniorennet.be Angeltjes
  • seniorennet, be Poli
  • seniorennet. be Digitalia
  • seniorennet. be Uitkijktoren

  • Foto

    Mijn favorieten
  • seniorennet.be
  • R.A.A.´s Krantje

  • Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Welkom op mijn blog!
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    lancia1
    blog.seniorennet.be/lancia1
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    atc
    blog.seniorennet.be/atc
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Vlaamse culturele rijkdom
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Archief per jaar
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • -0001

    Zoeken in blog


    Zoeken met Google



    Blog als favoriet !

    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!