SCHEVENINGEN IN WOORD EN BEELD
maar ook belangstelling voor al het andere
klik ook eens op de spin
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
zonsopgang boven Den Haag
Foto
Over mijzelf
Ik ben Loek de Koning
Ik ben een man en woon in Scheveningen () en mijn beroep is gepensioneerd.
Ik ben geboren op 24/11/1934 en ben nu dus 89 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: fotograferen, wandelen, mijn website www.allesoverscheveningen.nl,.
Foto
Foto
zonsopgang boven Den Haag
Foto
Foto
Foto
zonsondergang bij Scheveningen
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Adriatic Challenge 2006
  • Adriatic Challenge 2006
  • Adriatic Challenge, 15 maart 2006
  • Adriatic Challenge , 14 maart 2006
  • Adriatic Challenge, 13 maart 2006
  • Adriatic Challenge (voorbereiding 3)
  • Adriatic Challenge(voorbereiding 2)
  • Adriatic Challenge(voorbereiding)
  • terug in eigen haven
  • belofte maakt schuld
  • Ik heb u wat verwaarloosd
  • niets is zo veranderlijk
  • strandseizoen
  • sneeuwplein
  • Maart roert zijn staart
  • trouwdag
  • 2000
  • Duindorp
  • Stilte en rust
  • Grachtengordel
  • Ondernemers
  • Belgisch Park (Scheveningen)
  • Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    27-02-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duindorp
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Scheveningen wordt vaak - ten onrechte - naar voren geschoven als zijnde een stadsdeel met drie specifieke kenmerken: haven - dorp - bad. Deez drie kenmerken omvatten slechts en klein gedeelte van het stadsdeel. Scheveningen is vele malen groter dan het vaak naar buiten lijkt. Scheveningen is een stadsdeel van Den Haag met een inwoneraantal van ruim 55.000 mensen. Nog geen 10.000 mensen wonen in het gebied, dat aangeduid wordt door haven - dorp - bad. En van dit aantal is er nog maar een klein percentage autochtoon. Die meer dan 45.000 inwoners zijn verspreid over een aantal wijken zoals: Duindorp, Geuzenwijk en Statenkwartier, Duinoord, Belgisch Park, Scheveningen-badplaats, van Stolkpark, Duttendel. Maar van deze wijken hoor je weinig. Van deze wijken is Duindorp op één na de jongste en misschien wel met de meest autochtone bevolking. Deze wijk werd gebouwd in de periode tussen 1915 en 1931. De periode van de Modernisering van Scheveningen. De periode, waarin de autochtone bevolking uit de krotten en sloppen een nieuwe huisvesting kregen in o.a. Duindorp. Duindorp, waar de Scheveningse dracht het langs in zwang gebleven is. Duindorp, waar nog het oude dialect dagelijks op straat te horen is. Duindorp, heel anders dan de rest van Scheveningen, maar wel echt Schevenings. Duindorp, opnieuw op weg naar een nieuwe wijk van Scheveningen. Foto Bevelandsestraat.
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (19 Stemmen)
    27-02-2006, 09:38 geschreven door loek  
    Reacties (0)
    25-02-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stilte en rust
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Gisteren hadden we wat te vieren. De zon scheen en hoewel het buiten koud was, besloten we toch even een ommetje te maken; wel met de auto, want die kan je warm stoken. Richting zuiden, niet voor het carnaval, maar juist om wat verpozing te zoeken aan de Nieuwe Waterweg. Maar de wind stond ongunstig: vanuit het oosten. Juist oostelijk waar we stonden, staat een composteringsbedrijf en het lijkt wel of die constant winden staat te laten. Dus snel zorgen uit die stank weg te komen: nog  meer oostelijk en voorbij dat bedrijf. Toen bij Maasland de polder in richting Schipluiden: een prachtig stuk Hollands polderland. Ruimte. En genieten van de polder. Daar maakte ik deze foto.
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (4 Stemmen)
    25-02-2006, 08:50 geschreven door loek  
    Reacties (0)
    23-02-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Grachtengordel
    Klik op de afbeelding om de link te volgen In de website, die ik aan het maken ben over de Haagse en Scheveningse haven wordt melding gemaakt van een grachtengordel om Den Haag, die 1619 voltooid werd. Deze grachtengordel heeft ook invloed gehad op de ontwikkeling van Scheveningen. Later werd een van deze grachten doorgetrokken naar Scheveningen en langs deze nieuwe waterweg kreeg Scheveningen een veel betere handelsverbinding met Den Haag, maar ook met het verdere achterland. Deze grachtengordel bestaat nog steeds. Vandaag ben ik bezig geweest deze gordel te fotograferen. Het weer was goed, alleen wat fris voor de handen en ook de camera was iets trager, maar al met al toch best geslaagd. Onderweg heb ik een foto gemaakt van het Scheveningseveer, dat aan een van de grachten ligt. Een beetje Scheveningen in Den Haag.
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    23-02-2006, 00:00 geschreven door loek  
    Reacties (0)
    22-02-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Drukke dag vandaag. In 2004, toen de Scheveningse Haven, zijn 100ste verjaardag vierde, heb ik een website gemaakt over dat honderdjarige bestaan; de ontwikkeling vanaf 1904 tot honderd jaar later. Na dat jubileumjaar had die site geen functie meer. De domeinnaam had ik echter bewaard, want je weet maar nooit. Nu is het dan toch zover dat ik een nieuwe site ga bouwen over de binnenhavens van Den Haag en de Zeehaven van Scheveningen. In april komt er over dat onderwerp een boekje uit in de historische reeks van muZee Scheveningen en dat ga ik dan met die site ondersteunen.
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    22-02-2006, 19:04 geschreven door loek  
    Reacties (0)
    21-02-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ondernemers
    Niet dat ik een echte ondernemer ben(hoewel ik in Scheveningen wel het een en ander onderneem), maar gezien de vele goede relaties, die ik in Scheveningen onderhoud, wordt ik altijd uitgenodigd voor de Scheveningse Ondernemerssociëteit: een bijeenkomst waar Scheveningse en Haagse ondernemers in een ongedwongen sfeer bijelkaar komen om over persoonlijke en/of zakelijke dingen met elkaar te praten. We beginnen om ongeveer 19.30 uur en om 22.30 uur is de sluiting, maar voordat iedereen vertrokken is, wordt dat wel eens iets later. Gisteravond hadden we zo'n bijeenkomst(de eerste van het jaar). Het was weer gezellig, goed om elkaar weer eens te zien. Om 23.00 uur was ik weer thuis.
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    21-02-2006, 09:26 geschreven door loek  
    Reacties (1)
    20-02-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belgisch Park (Scheveningen)
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het initiatief voor de aanleg van het villapark (Belgisch Park) kwam van de Belgische maatschappij, die destijds het Haagse tramnet exploiteerde en de trams graag een vaste klantenkring wilde bezorgen. Het park is gelegen in de nabijheid van de zee en de duinen, en is bijzonder fraai aangelegd. In dit park hebben alle straten een naam vernoemd naar een Belgische plaats. In het begin van de 20ste eeuw is er een nieuwe bebouwing bijgekomen, die hoofdzakelijk straatnamen kreeg, vernoemd naar Nederlandse steden. Het verschil tussen deze twee delen van een wijk is duidelijk: aan de ene kant luxe villa’s en meer naar de zeekant eengezinswoningen en huizenblokken.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (14 Stemmen)
    20-02-2006, 09:48 geschreven door loek  
    Reacties (0)
    19-02-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     Tegen een uur of één klaarde het weer wat op. Even een ommetje; een frisse neus halen, want de hele dag in huis zitten, dat is ook niks. We zijn even naar het Westbroekpark geweest: één van de mooiste parken van Den Haag en gelegen in stadsdeel Scheveningen. Uiteraard met fototoestellen. Ja Annemiek ook gewapend met een digitale camera. Zij maakt nu zelf de foto’s voor haar blog. Ze begint het al aardig te leren; soms moet ik nog even ingrijpen, maar meestal gaat het goed.

    In het park, waar het doodstil was, kan je de lente al een beetje proeven. Een lentebode heb ik hier maar bij gezet om u mee te laten genieten.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    19-02-2006, 15:58 geschreven door loek  
    Reacties (0)
    18-02-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Scheveningen(vervolg)
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Nog een paar foto's en dit blog is vol. Ik vind het erg leuk in het Belgische bloggenland. Nu komen wel niet alle Belgen op mijn blogje kijken, maar inmiddels heb ik toch al heel wat leuke, vriendelijke en prettige reacties ontvangen. Stoppen en ophouden over Scheveningen? Ik denk er niet aan. Ik ben erg chauvinistisch: ik hou van mijn land en mijn woonplaats. En welke rechtgeaarde Belg of Hollander doet dat niet? Maar dat wil toch niet zeggen, dat je je afsluit van de andere mooie dingen, die er om je heen(en dan bedoel ik de héééle wereld) zijn? Ik kan genieten van een andere omgeving: en in dit bloggenland zit ik vaak grinnekend achter mijn computer te genieten van de smakelijke(letterlijk en figuurlijke) dingen, die geboden worden. En daarom heb ik een nieuw blog aangemaakt: een blog dat weer gaat over Scheveningen: Scheveningen(vervolg). En in de blognaam heb ik ook niet veel veranderd; ik ga me niet verschuilen achter allerlei andere namen; de nieuwe blognaam is: loek2_1934. Loek2 omdat het mijn tweede blog over Scheveningen is en 1934, omdat de ooievaar mij in dat jaar in Den Haag verloren heeft. Mijn eerste berichtje op het nieuwe blog begint met het wapen van Scheveningen; dit bericht ook; niet als afsluiting, want ik blijf hier gewoon doorkletsen, alleen met wat minder foto's; nieuwe foto's komen op het andere blog te staan. Beleef Scheveningen ook mee in mijn nieuwe blog. Altijd welkom(of zoals we in Scheveningen zeggen: WELLEKOM!)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (15 Stemmen)
    18-02-2006, 09:48 geschreven door loek  
    Reacties (3)
    17-02-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.een Antwerpse gastronoom
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Een Antwerpse handelaar vindt in 1562 tussen een lading goederen uit Turkije een aantal onbekende bollen. Hij denkt dat het uien zijn en stooft er een paar met olie en azijn. Maar het smaakt nergens naar. De handelaar gooit de rest van de bollen in zijn tuin; na een korte tijd ontluiken er op die plaats prachtige bloemen. De eerste bloeiende tulpen van West-Europa zijn een feit. In Holland duikt de tulp pas in 1592 op, in de Hortus van Carolus Clusius. Dus nu zingen we in het vervolg maar: "tulpen uit Antwerpen". Ere wie ere toekomt.
    In WOII heb ik vaak tulpenbollen gegeten, maar dan kookte ik ze in water en zout, nadat ik de schil en de bloemkern verwijderd had. En ze smaakten toen best. Ook bakte ik ze wel in een koekepan met een klein beetje boter. Als die Antwerpenaar, dat ook had gedaan, dan waren die bollen niet in zijn tuin, maar in zijn maag beland en dan waren die Hollanders de tulpenontdekkers van West-Europa geweest. Dan hadden we kunnen blijven zingen: "tulpen uit Amsterdam".
    Een en ander naar aanleiding van een artikel  van Ronald Veerman in De Telegraaf van vandaag, getiteld:  Geen Belgenmop!"
    Nog wel geen tulpen, maar alvast wel een vroege lentegroet vanuit Scheveningen.
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    17-02-2006, 09:22 geschreven door loek  
    Reacties (0)
    16-02-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ondernemerscongres
    Klik op de afbeelding om de link te volgen In het statige Kurhaus was gisteren 15 februari een ondernemerscongres georganiseerd: de toeristisch/economische toekomst van Scheveningen. Een beetje groot woord als je bedenkt dat het alleen maar ging over het toeristisch gedeelte van de Scheveningse haven en de kuststrook als Scheveningen-bad.Qua oppervlakte een beperkt gedeelt van het stadsdeel Scheveningen. Sprekers waren: 1. Goos Eilander, directeur marktonderzoekbureau Trendbox, die met statistische gegevens goochelde. 2. Hennie van der Most, directeur Van Der Most Bedrijven, inovatieve projecten.3, Ronakd van der Zijl, directeur De Efteling. 4. Han Verheyden, directeur adviesbureau ZKA. Van wat zij allemaal vertelden is al 80% in Scheveningen gerealiseerd. Waar het in Scheveningen eigelijk omgaat is: de ruimte.Spreker 2 en 3 hebben hun projecten kunnen ontwikkelen in de vrije ruimte. Spreker 4 haalt voorbeelden aan van hoe het elders is gerealiseerd in het buitenland. Hij had bij zijn (inter)nationale praktijkvoorbeelden ook Scheveningen kunnen plaatsen: een badplaats met een   historische ontwikkeling. Uit de daarop volgende discussie kwamen een aantal punten duidelijk naar voren: a. in Scheveningen is 80% van datgene wat door sprekers naar voren werd gebracht al gerealiseerd of er wordt binenkort mee gestart; b. de regelgeving: een regelgeving en vergunningen belemmeren teveel de voortgang van geplande projecten; c. de neuzen staan niet allemaal dezelfde kant op; d. de samenwerking van overheid, banken en ondernemers is niet altijd even goed; e. aan de jonge ondernemers moeten meer mogelijkheden tot ontplooiing worden gegeven.
    Het congres werd afgesloten met een "netwerkborrel", waar vele ondernemers nog eens kritisch  napraatten over hetgeen die dag allemaal was besproken. Al met al een geslaagd en leerzaam congres. "En nu allemaal met de neus dezelfde kant op en de schouders er onder", als dat nou eens mogelijk was....
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (7 Stemmen)
    16-02-2006, 09:43 geschreven door loek  
    Reacties (0)
    15-02-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.luchtfoto Pier
    Klik op de afbeelding om de link te volgen De nieuwe Pier gefotograveerd vanuit de lucht in 1972; fotograaf onbekend.
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (4 Stemmen)
    15-02-2006, 09:29 geschreven door loek  
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De nieuwe Pier
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Gisteren vertelde ik u al dat de nieuwe Pier op 19 mei 1961 door Prins Bernhard geopende werd.
    De nieuwe Pier is ontworpen door de architecten Maaskant, Dijk en Apon. In 1964 werd de Pier uitgebreid met een vierde eiland volgens de technologie, die voor booreilanden was ontwikkeld. Hiermee kon Zwolsman het vergunningenbeleid omzeilen. Het eiland werd in gebruik genomen als een "onderwaterwonderland": een maritiem schouwspel, dat Jules Verne's fantasie strikt wetenschappelijk tot leven brengt. Tevens werd hierop een visring aangebracht. In 1991 kocht het Van der Valk Concern de toen al weer verwaarloosde Pier voor één gulden. In 1994 werd begonnen met het groot onderhoud aan de pijlers van de Pier, gevolgd door een overkapping  en een open wandelpromenade daarboven. Thans ligt het vierde piereiland er als een verroest blok ijzer bij te wachten op een mogelijke nieuwe bestemming: een hoteltoren. Moest er aanvankelijk entree betaald worden, thans is de Pier een vrije wandelpromenade, waar veel gebruik van wordt gemaakt.
    foto Loek de Koning  4-12-2005
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (4 Stemmen)
    15-02-2006, 09:21 geschreven door loek  
    Reacties (0)
    14-02-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.de oude pier
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Ze vragen mij wel eens: “waar lag nu eigelijk die oude pier?”.

    Recht tegenover het Kurhaus stak de oude pier ongeveer 400 meter ver in zee. Deze werd op 6 mei 1901 door Prins Hendrik officieel geopend als Wandelhoofd “Koningin Wilhelmina”. Deze pier was gebouwd als een stalen constructie, geheel in de techniek van die tijd (denk ook maar eens aan de Eiffeltoren in Parijs) en vlonders als deklaag. Als je een muntstukje liet vallen dan was de kans groot, dat dat in zee terecht kwam. Aan dit wandelhoofd was ook een steiger bevestigd voor plezierboten. Maar vanwege de sterke branding heeft dit niet lang geduurd. Ook kon er vanaf de pier met kruisnetten (uiteraard tegen betaling) gevist worden.  In maart 1943 vloog de pier in brand. In 1955 werden de resten van het wandelhoofd definitief gesloopt.

    Een nieuwe pier, ongeveer twee honderd meter noordelijker, werd op 19 mei 1961 door Prins Bernhard geopend. De weersverwachting was voor die dag: half tot zwaarbewolkt met plaatselijk enkele buien. Matige tot vrij krachtige wind tussen west en noord. De sirene loeide en de vlaggen gingen in top.
    foto omstreeks 1906(eigen archief)


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (10 Stemmen)
    14-02-2006, 10:40 geschreven door loek  
    Reacties (1)
    13-02-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gemeenteraad
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het politieke spel is weer losgebarsten. Wat gaan we stemmen; de landelijke politiek of voelen we ons toch wel sterk verbonden met onze eigen gemeente. De landelijke politiek doet niets voor de gemeentelijke belangen: ik ga dus maar voor die partij, die zich binnen onze gemeente inzet voor de veiligheid, het milieu en leefbaarheid. De Politieke Partij Scheveningen (PPS) valt dit keer buiten de boot; die heeft teveel naar het eigenbelang gekeken. Teveel geharrewar onderling, zodat de partij uitelkaar gevallen is en nu met de scherven een nieuw schoteltje probeert te lijmen; er zijn echter teveel scherven verloren gegaan, weggegooid in de vuilnisbak van de onenigheid. Dus nu maar goed luisteren wat CDA, VVD, D66 of PvdA op lokaal gebied te bieden hebben. Niet wat de kamerleden te vertellen hebben, maar wat de gemeenteraadsleden te bieden hebben.
    In mijn geval: kies voor Scheveningen, maar vergeet Den Haag niet.
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (9 Stemmen)
    13-02-2006, 16:19 geschreven door loek  
    Reacties (0)
    12-02-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HIJ
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    licht lucht en water
    HIJ gaf de zon de opdracht
    eindeloze ruimte


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (6 Stemmen)
    12-02-2006, 20:23 geschreven door loek  
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Hoornsehop
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Een nieuwbouwwijkje in noordelijk Scheveningen, gelegen in een duinlandschap en grenzend aan het duinwatergebied van Den Haag. Duinvilla's gelegen in de rust van de duinen. Dit is het laatste project, dat in dit duingebied gerealiseerd is. Hoewel de huidige wethouder dit fraaie duingebied wel  zou willen bebouwen, heeft de gemeenteraad van Den Haag daar toch een stokje voor kunnen steken. Bouwen in Den Haag oké, maar niet ten koste van de natuur.
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (8 Stemmen)
    12-02-2006, 11:32 geschreven door loek  
    Reacties (0)
    11-02-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.als wij allemaal

    Ik zit net naar de tv te kijken
    en hoor weer woorden als jihad; 
    toen kwam de volgende gedachte bij mij op:


    als wij allemaal nou eens zouden geloven
    in de liefde van God
    dan zou er geen oorlog
    geen haat
    maar alleen maar
    liefde voor elkaar zijn


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (17 Stemmen)
    11-02-2006, 22:33 geschreven door loek  
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.de amaryllis
    Klik op de afbeelding om de link te volgen En voor de bloggers, die niet zo gegrepen worden door licht en luchten, maar meer om bloemen en planten geven, heb ik deze foto gemaakt van de amaryllis, die ik een aantal weken geleden van een vriend kreeg: vijf bollen in een pot. Twee hadden geen zin in een nieuwe bloeitijd, de overige ook niet zo erg, maar na enige aarzeling kregen zij dan toch een bloem op een veel te korte stengel. Ik beloonde er een met een foto. En dit bloemportret bied ik u aan voor een fijne zondag.
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (3 Stemmen)
    11-02-2006, 19:02 geschreven door loek  
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De opening
    Klik op de afbeelding om de link te volgen De opening van het project aan de Badhuisweg is goed verlopen. De makers en hun ouders waren enthousiast. En ook de toevallig passerende wandelaars waren vol lof. De stadsdeelcoördinator hielt een enthousiaste speech en feliciteerde de makers met het door hen gemaakt mozaïek en de Stichting Straatkunst op Scheveningen met het behaalde resultaat. Zie voor informatie over deze stichting de website www.straatkunst.nl. Bijgevoegd de foto met de trotse makers en hun begeleiding.
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (7 Stemmen)
    11-02-2006, 15:02 geschreven door loek  
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.het mozaïek
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Hier dan de afbeelding die vandaag zal worden geopend door de stadsdeelcoördinator van het stadsdeel Scheveningen. Deze afbeelding is ontworpen en gemaakt door de scoutinggroep (leeftijd 10 - 14) van St.Joris5 te Scheveningen. De afbeelding is duidelijk: emblemen van de scouting en het logo van de groep: St Joris met de draak. Het is een project dat gemaakt is ter voorkoming van vervuilende grafitti. Bewust schrijven we vervuilende, want grafitti kan op zich heel mooi zijn. Dit project is gesponsord door bijdragen van particulieren, de gemeente Den Haag en Fonds 1818. 
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (14 Stemmen)
    11-02-2006, 12:25 geschreven door loek  
    Reacties (0)
    Archief per maand
  • 04-2006
  • 03-2006
  • 02-2006
  • 01-2006
  • 12-2005
  • 11-2005
  • 10-2005
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • Van alles en nog wat
  • Althea
  • Friends
  • Memoires
  • Scheveningen(vervolg)
  • Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.

    Zoeken met Google


    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    wijninfo_marianne
    blog.seniorennet.be/wijninf
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto

    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!