Gegroet! Mijn P.C.
wordt morgen bijgewerkt (geheugen uitgebreid en nog een aantal nieuwigheden
toegevoegd) Ik zit dicht bij de bron want mijn zoon neemt hem onder zijn hoede.
Hij is namelijk zaakvoerder van "Life Tronics". Wat niet wil zeggen dat ik
altijd voor alle klanten ga, in tegendeel zou ik zeggen, klanten worden op hun
wenken bediend maar ik moet wel eens geduld hebben!!
Daarom stuur ik vandaag nog een receptje uit
"Koken met Minne"
Haantje
______
Als je een haantje op de kop kan
tikken
dat rustig liep te pronken tussen wat
scharrelkippen,
maak het dan onverwijld klaar zoals
het hoort,
zet het niet op de culinaire
helling,
bak het gewoon in "Boereboter" oude
spelling.
De smaak moet zo natuurlijk mogelijk
blijven
en alle andere geuren en
kleuren
moet je uit de braadpan
weren.
Koop je daarentegen een haantje
zoals de meeste
consumenten,
dan maak je het klaar met een keuze
van andere ingrediënten.
Zoals bvb. met een knapperig
korstje
van honing en broodkruim
en je weet, de keuze van honing is
ruim.
Je moet alleen de stukken
vlees
inwrijven met het
bijengoud.
Daarna wentelen in het broodkruim dat
je in je droogdoos bijhoudt.
Voor de rest bakken in olijfolie
en met pasta, rijst of frietjes
opdienen.
Natuurlijk..... gekruid met een flinke
dosis Minne!
Fran.
Onlangs vertelde ik in het recept van " EENDE "
Over mijn Nederlandse vriendin TINY. Wel daar had verleden week op haar
"Boerderij" een blijde gebeurtenis plaats.
Een van de schapen kreeg 4 lammetjes
!!!!! UITZONDERLIJK. en Dank U : Ze stellen het goed!! alle vier. Ze blijven 's
avonds wel lekker binnen in de warme stal. Ik maak volgende week een foto van
het kroostrijke gezin en toon hem op mijn blog! Slaap wel en
tel schaapjes als het niet lukt en bij 4 denkt U ongetwijfeld aan mijn
verhaal! Groetjes van Fran.
|