seniorenmeise
Foto


Inhoud blog
  • 485 Levensverwachtig
  • 484 Meerwaarde 7
  • 483 Meerwaarde 6
  • 482 Meerwaarde 5
  • 481 Meerwaarde 4

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    niet bij een seniorenvereniging aangesloten ouderen
    30-03-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.www.meise.be
    Op de website van de gemeente Meise staat een link naar onze rubriek.
    Men is er zich blijkbaar van bewust dat de meerderheid van de senioren onafhankelijk is, d.w.z. niet aangesloten bij een vereniging voor senioren.
    Wij zijn dan ook van plan, om van dit blog HET aanspreekpunt van de senioren van Meise te maken.  Op dit ogenblik krijg je hier enkel info.  Wij willen er een ernstig forum van maken.  Het moet interactief worden : d.w.z. wij willen reacties, hints voor kwaliteitsverbetering voor alle senioren in Meise.  De aangebrachte punten zullen door ons aangekaart worden op de Ouderenadviesraad.
    Een vluchtig bezoek aan de overigens prachtige webstek van onze gemeente Meise leverde enkele bedenkingen op.  De Ouderenadviesraad is niet expliciet vermeld. We zullen dat ten berde brengen in de eerstvolgende vergadering van de raad.   De K.B.G. Meise moet dringend de gegevens van het bestuur laten aanpassen.  Want José De Greef staat nog steeds vermeld als voorzitster.  Aangezien de dienst informatie een nieuwe gemeentegids plant, is het hoog tijd om de correcte gegevens door te spelen. 
    Op dit blog plannen wij om verdienstelijke senioren uit onze gemeente aan u voor te stellen.  We denken aan burgemeesters Van Campenhout en Vanvuchelen zaliger.  Ook Maurits Naessens mag niet ontbreken.
    Vergeet niet :
    26.4 seniorenfeest Willy Vanden Berghecentrumcentrum Meise
    13,20,27.4 en 4.5 seniorensportvoormiddagen Wolvertem
    30.5 Provinciale seniorensportdag Leuven

    30-03-2006, 00:00 geschreven door Jef De Cuyper

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    23-03-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Provinciale seniorensportdag

    De provinciale Seniorensportdag  2006 wordt opnieuw ingericht op dinsdag 30 mei in het Universitair Sportcentrum te Leuven.  Het gemeentebestuur van Meise zal bij voldoende belangstelling voor busvervoer zorgen. Voor verdere inlichtingen kun je bellen of mailen naar de sportdienst van Meise tel.022720039 of e-mail : sport@meise.be

    23-03-2006, 12:00 geschreven door Jef De Cuyper

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    15-03-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Seniorensportvoormiddagen 13,20,27.4 en.5
    Sportieve senioren kunnen gratis terecht van 10 tot 12 uur
    in de Sportschuur in Wolvertem op donderdag 13.4 (stoelgymnastiek en volksdans), op do. 20.4 (fitball en turnen) en op do. 27.4 (soccerball en volksspelen)
    aan de "Muze van Meise" in Meise op do. 4.5 (wandelen)
    Drie maal in Wolvertem en 1 maal in Meise???
    Wij pleiten voor afwisselend 1X in Meise, Oppem, Wolvertem, Meuzegem, Imde, Rossem, Westrode, Rode.  Voor activiteiten in openlucht kan dat geen probleem zijn.  Indoor is ook mogelijk in de parochies waar een zaaltje is!
    Verdere inlichtingen in het infoblad van Meise.

    15-03-2006, 14:34 geschreven door Jef De Cuyper

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Feest senioren en andersvaliden 26.4

    Op woensdag 26 april om 14.30 uur in het Willy Vandenberghecentrum te Meise richt de gemeente een gezellig feest in met Mieke, Paul Van Hoeydonck en Wim Quirynen, Eddy Herman.
    In het infoblad van deze maand vinden jullie alle details :
    - inschrijven via uw bond of op de dienst Cultuur (Greet werkt maandag en dinsdag !) voor 10 april
    - je kan ook het strookje invullen en in de bus van het gemeentehuis deponeren of opsturen
    - je wordt eventueel afgehaald en teruggebracht
    - er is een koffietafel en vooral
    ALLES IS GRATIS

    15-03-2006, 14:23 geschreven door Jef De Cuyper

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    13-03-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dieren !
    Prof. Geriatrie William Banks van de Saint Lewis University  School of Medicine ontdekte dat eenzame senioren in een verzorgingstehuis het gezelschap van een hond verkiezen boven mensen.
    In zijn onderzoek stelde hij vast dat het eenzaamheidsgevoel van diegenen die alleen maar een hond op visite kregen meer afnam dan bij anderen.  De allereenzaamsten vonden het meest baat bij de hondenbezoeken.
    De hond is dus wel degelijk de beste vriend van de mens!
    Als je zo van in je luie zetel observeert, hoe schattig oudere mensen met hun honden omgaan in de straat, is dat wel te begrijpen. Ik begrijp echter niet waarom in de milieuraden nogal wat mensen zitten, die vooral jacht maken op hondenpoep en geplas.  Om hygiënische redenen ben ik daarmee uiteraard akkoord.  Maar ik heb toch al vastgesteld dat er meer aan de hand is : allergie voor onze viervoeters.
    Wij behoren toch allen tot de categorie van de levende wezens !
     

    13-03-2006, 11:11 geschreven door Jef De Cuyper

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    08-03-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Seniorenfeest 26.4.2006
    De gemeente Meise houdt in samenwerking met de georganiseerde ouderenverenigingen en vrijwilligers, ook niet georganiseerden, een senioren en andersvalidenfeest op 26 april 2006 om 14 uur in het Willy Van den Berghecentrum, Brusselsesteenweg Meise.  Parkeren doe je best via de parking van het zwembad.
    Op het menu staan : broodjes en koffiekoeken en alles is gratis (als je even vergeet dat dit met beslastingeld betaald wordt uiteraard).
    Dit forum tracht de alle ouderen die niet aangesloten zijn bij een bond en alleszins iedereen die dit blok bezoekt, snel te informeren.  hou uw gemeentelijk infoblad in de gaten, want er is ook vervoer voorzien.

    08-03-2006, 11:53 geschreven door Jef De Cuyper

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (1 Stemmen)
    24-02-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geschiedenis Meise
    Jef Heyvaert, een van onze senioren, publiceerde onlangs "Meise, van oorsprong tot 1940".  Het boek is te koop in de boekhandels van Meise en in "de Muze".  Het kwam tot stand via sponsoring door de Cultuurraad van Meise.  Dit precedent opent perspectieven voor de andere auteurs van Meise.
    Het is jammer dat dit boek niet het Meise van de 8 kerken bestrijkt.  De oude gemeente Wolvertem heeft wel een eigen geschiedenis van de hand van J. t' Kint, maar dat is al lang niet meer te krijgen.  Een tweede mogelijkheid tot kwaliteitsverbetering was de einddatum.  Sedert 1940 is er ook heel wat gebeurt.  Bovendien had het misschien beter geweest te stoppen aan 1976 aan de fuzie.  Dan zou het werk naadloos aansluiten bij de streekboeken "Meise, onder de toren van ..." van Jef De Cuyper, die heel wat foto's leverde voor het werk van zijn naamgenoot.  Sedert de fuzie is er toch een herordening.
    Iemand zal dus de geschiedenis van onze keizerlijke gemeente Meise moeten herschrijven of herbundelen.  In het kader van kwaliteitsrevolutie behoort het tot de opdracht van de heemkundige kring, om alle suggesties tot kwaliteitsverbetering van deze werken te coördineren.  De moderne technologie maakt dit mogelijk indien er verder gewerkt wordt op een digitaal bestand.  Dat zou professioneler kunnen gebeuren in de bibliotheek.  Hierbij mag men zeker de vijf delen van "Schoon Meise" van Achiel Bettesone niet vergeten.  Want ik stelde persoonlijk vast dat dit een zeer nauwkeurige en volledige database is, waarop menig auteur en de pers kunnen uit putten.
    Via dit forum mogen jullie suggesties doen om de kwaliteit van al deze werken te verrijken.  Just do it !

    24-02-2006, 10:28 geschreven door Jef De Cuyper

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    15-02-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Westrode zo. 26.2 om 14 uur
    Op zondag  26 februari om 14 uur richten 5 EHSAL - studenten een Seniorennamiddag in ten voordele van de Oud - Strijders van de gemeente Meise.  "The place to be " is de parochiezaal van Westrode en alle oud - strijders, familie en sympathisanten worden er verwacht voor enkele oude volksspelen, kaartspel, petanque, ...degustatie van pannenkoeken, broodjes en wafels aan democratische prijzen.  Ze eindigen met een fantastisch Bingospel met mooie prijzen.
    Deze flinke vrijwilligers  : Jeroen Verhoeven, Philippe Smet, Kristof Van den Breeden, Vincent Schouwers en Peter Willems verdienen een grote opkomst.
    Zij zochten en vonden steun bij Frans Van Beneden (O.S. 40 - 45 Meise), Jean Vandiest (coördinator 7 mei - viering bevrijding 8 mei ) en Jef De Cuyper (opdrachthouder V.V.V. - Meise).  Alle andere verenigingen, ook voor senioren, worden opgeroepen talrijk aanwezig te zijn.  Het komt jullie ten goede!

    15-02-2006, 14:15 geschreven door Jef De Cuyper

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Poëzie
    De 86jarige Florence Verbaanderd bundelde haar gedichten in "Geef mij jouw hand en wandel even door mijn levenstuin".
    'Florence begon enthousiast aan een groot gezin met 7 kinderen.  Tijdens haar toewijding voor haar gezin schreef ze al haar belevenissen op, voorspoed en tegenslagen, in de vorm van gedichten.Haar bewogen leven - zij verloor twee zonen - en haar diep - menselijke gevoeligheid blijken uit haar melancholische gedichten."
    Zij behoorde tot de geselecteerden voor de Jules Van Campenhoutprijs 1985 met het gedicht "Klein kristal in witte aarde" waarbij ze ook de prijs van het beste gedicht van een Meisenaar won.  In "Meise, van onder de toren van St. - Brixius - Rode werd een van haar gedichten "Het wegje" opgenomen.  Dat was de veldweg die Rode (Limbos) met Meise verbond en waarlangs ze elke dag naar school liep.
    Dit is een merkwaardige culturele prestatie van een van onze ouderen.

    15-02-2006, 10:20 geschreven door Jef De Cuyper

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (3 Stemmen)
    05-02-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Film
    De film in het CC (de Muze van Meise) was prachtig.  Jammer van de slechts 9 aanwezigen, die echter ten volle genoten.  De berichtgeving liep andermaal mank, maar dank zij de snelle interventie van onze actieve KBG Meise daagden er toch nog 8 op en ikzelf als onafhankelijke.  Anders zat, ik er alleen, denk ik!
    Calendar girls ging over het wel en wee van een plattelandsbond in Groot Brittanië.  De revolte van enkele vrouwen leidt tot het uitgeven van een naaktkalender met twaalf dames, één per maand.  Dat is een waar gebeurd verhaal, dat een gigantisch bedrag opleverde voor de kankerbestrijding in de plaatselijke kliniek.
    Ik vroeg mij af of de naaktfoto's met BV's uit Vlaanderen ten voordele van het kankeronderzoek hierop geïnspireerd was ?

    05-02-2006, 10:47 geschreven door Jef De Cuyper

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    28-01-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mentaliteit
    In EOS 2.2006/24 staat een artikel  voor ons : "Succesvol ouder worden kwestie van mentaliteit".
    Vroeger dacht men dat goed ouder worden recht evenredig was met een laag niveau van ziekte en invaliditeit.  De kracht van onze geest werd onderschat.
    Nu werden via een Amerikaanse studie 500 onafhankelijke Amerikanen tussen 60 en 98 onderzocht.  Ze beoordeelden hun leven met 8,4 op 10.  Hun sociaal leven en hun betrokkenheid bij de gemeenschap bleken van groot belang te zijn.  Onze houding en de omgang daarmee spelen een grote rol.
    Kortom : sluit je niet op, kom buiten, hoor erbij en vooral : positief denken!  Where is the problem ?  It's only in your mind!

    28-01-2006, 11:32 geschreven door Jef De Cuyper

    Reageer (1)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    24-01-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bib en senioren
    De cijfers 2005 van de bibliotheek zijn verschenen : 580 senioren op 3805 leners, d.w.z. 15,2 %.
    Slechts 9 senioren zijn ingeschreven en maken gebruik van de boekendienst aan huis (O.C.M.W.-dienst).
    In de hoofdbib zijn 567 senioren lid en in de uitleenpost Westrode slechts 4.  De hoofdbib is 20 uur open en de uitleenpost Westrode 4 uur.  Dit wil zeggen dat 97,76 % maar 83,3 % van de openingsuren geniet, en daarentegen 0,69 % geniet van 16,7 %.
    Voor de totale ontleningen 94459 zijn er 88610  (93,81 %) in de hoofdbib en 5849 ( 6,19 %) in de uitleenpost Westrode.
    Het nieuwe dienstreglement werd voorgesteld.  Een opvallende wijziging houdt in dat de boete voor te laat terug brengen in de hoofdbib 5 eurocent bedraagt en in de uitleenpost Westrode 10 eurocent.

    24-01-2006, 16:46 geschreven door Jef De Cuyper

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (3 Stemmen)
    18-01-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.O.A.R.180106
    De Ouderenadviesraad vergaderde vandaag.
    Het nieuwe rusthuis in Wolvertem schiet op zoals gepland.  In juni - juli zou het open gaan.
    Vanaf april wil men starten met een voortgezette opleiding mobiliteit voor 55 -plussers (MOBI+) in samenwerking met de plaatselijke rijschool op dinsdag - en donderdagnamiddagen vanaf 4 april.
    De verbetering van de ophaling van het huisvuil bij de senioren wordt doorgelicht door de gemeente met Incovo (huisvuilmaatschappij) op 1 april.
    De provincie houdt een studiedag over de noden van senioren op maandag 6.2.2006.  Een afvaardiging uit Meise neemt deel.
    Het C.C. De Muze van Meise programmeert op vraag van onze raad op maandag 30.1.2006 om 14 uur de film Calendar girls.

    18-01-2006, 00:00 geschreven door Jef De Cuyper

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    13-01-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kartel
    Schepen van Cultuur en Sociale zaken (ook ouderenbeleid) Marcel Belgrado trekt de kartellijst CD&V- NVA bij de komende gemeenteraadsverkiezingen.
    Dit is geen politieke rubriek, maar Marcel is een oudere en een man met ervaring.  Op vele plaatsen worden de ouderen afgevoerd om plaats te maken voor jongeren, meestal met weinig ervaring, maar een theoretische bagage.  Of dat een goede of slechte zet is blijkt als het te laat is.
    Ouderen moeten een goede mix verdedigen tussen ervaring en aanstormend talent. Want als vernieuwing geen kwaliteitsrevolutie inhoudt, leidt ze tot achteruitgang.
    Marcel was vroeger reeds in de gemeenteraad van Brussegem (voor de fusie).  Hij werd na de fusie onmiddellijk schepen van Onderwijs, Cultuur en Sport, een post waar hij na een 12jarige opposietiekuur in terugkeerde.  Hij werkte vroeger bij de Nationale Bank als drukker van het papieren geld en specialiseerde zich in de kleur van ons geld. 

    13-01-2006, 10:06 geschreven door Jef De Cuyper

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    10-01-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2005
    De 1ste algemene vergadering van de Ouderenadviesraad Meise gaat door op 18.1. om 10 uur in de Ontmoetingsruimte van de bib.
    Ik zal er niet bij zijn, maar laat hun bij mijn verontschuldiging weten wat volgt : oprichting van dit forum voor onafhankelijke ouderen in Meise en correctie verslag punt 6 : film voorgesteld aan de dienst Cultuur (die dat ging regelen).
    Verslag 2005 :
    Wij verloren Eric Deloof, de samensteller van de infobrochure.
    1. Een infobrochure werd verbeterd en bezorgd aan al wie 60 jaar werd.
    2. Infonamiddag over OCMW en nieuw rusthuis
    3. Seniorenvoorstellingen in het C.C. De Muze van Meise
    4. Toelichting gemeentelijk reglement op begraafplaatsen
    5. Toelichting gemeentelijk mobiliteitsplan en verkeerssituatie Wolvertem
    6. Contact met senioren Waalre
    7. Ophaling huisvuil bij senioren
    Meer info op de dienst Cultuur of via de gemeentelijke website : http://www.meise.be

    10-01-2006, 12:06 geschreven door Jef De Cuyper

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    03-01-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Start
    In Meise werd een Ouderenadviesraad opgericht door het gemeentebestuur.  Hierin zetelen enkele vrijwilligers : afgevaardigden van de actieve verenigingen voor senioren en enkele onafhankelijken. In Meise zijn 7 bonden actief : Socialistische Seniorenclub, CRM ( ondertussen NEOS), KBG Westrode, Liberale Bond van Gepensioneerden, KBG Meise, KBG Wolvertem en KBG Imde.  Niet georganiseerden konden hun kandidatuur stellen via een oproep in het gemeentelijke infoblad.  Maximum 5 niet - georganiseerde personen kunnen deel uitmaken van de algemene vergadering..  In het dagelijks bestuur zit één afgevaardigde van elke vereniging en 2 niet - georganiseerden. Ik vertegenwoordig de onafhankelijke ouderen en vertegenwoordig de Ouderenadviesraad in het Cultureel Web Meise (ondertussen De Muze van Meise).
    Dit forum - ouderenmeise - biedt de kans info in te zamelen en uw stem te laten horen via inspraak.  Voor zover standpunten en opbouwende suggesties niet door hun bond voorgedragen worden, kunnen ze ook hier voorgesteld worden.
    Het is niet de bedoeling een nieuwe beweging op te starten.  Noem het een virtuele beweging.  Uw voorstellen zullen besproken worden in de Ouderenadviesraad en ik breng via dit blog verslag uit..

    03-01-2006, 10:37 geschreven door Jef De Cuyper

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Proficiat!
    Proficiat!

    Uw blog is correct aangemaakt en u kan nu onmiddellijk starten! 

    U kan uw blog bekijken op http://blog.SeniorenNet.be/ouderenmeise

    We hebben om te starten ook al een reeks extra's toegevoegd aan uw blog, zodat u dit zelf niet meer hoeft te doen.  Zo is er een archief, gastenboek, zoekfunctie, enz. toegevoegd geworden. U kan ze nu op uw blog zien langs de linker en rechter kant.

    U kan dit zelf helemaal aanpassen.  Surf naar http://blog.SeniorenNet.be/ en log vervolgens daar in met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Klik vervolgens op 'personaliseer'.  Daar kan u zien welke functies reeds toegevoegd zijn, ze van volgorde wijzigen, aanpassen, ze verwijderen en nog een hele reeks andere mogelijkheden toevoegen.

    Om berichten toe te voegen, doet u dit als volgt.  Surf naar http://blog.SeniorenNet.be/  en log vervolgens in met uw gebruikersnaam en wachtwoord.  Druk vervolgens op 'Toevoegen'.  U kan nu de titel en het bericht ingeven.

    Om een bericht te verwijderen, zoals dit bericht (dit bericht hoeft hier niet op te blijven staan), klikt u in plaats van op 'Toevoegen' op 'Wijzigen'.  Vervolgens klikt u op de knop 'Verwijderen' die achter dit bericht staat (achter de titel 'Proficiat!').  Nog even bevestigen dat u dit bericht wenst te verwijderen en het bericht is verwijderd.  U kan dit op dezelfde manier in de toekomst berichten wijzigen of verwijderen.

    Er zijn nog een hele reeks extra mogelijkheden en functionaliteiten die u kan gebruiken voor uw blog. Log in op http://blog.SeniorenNet.be/ en geef uw gebruikersnaam en wachtwoord op.  Klik vervolgens op 'Instellingen'.  Daar kan u een hele reeks zaken aanpassen, extra functies toevoegen, enz.

    WAT IS CONCREET DE BEDOELING??
    De bedoeling is dat u op regelmatige basis een bericht toevoegt op uw blog. U kan hierin zetten wat u zelf wenst.
    - Bijvoorbeeld: u heeft een blog gemaakt voor gedichten. Dan kan u bvb. elke dag een gedicht toevoegen op uw blog. U geeft de titel in van het gedicht en daaronder in het bericht het gedicht zelf. Zo kunnen uw bezoekers dagelijks terugkomen om uw laatste nieuw gedicht te lezen. Indien u meerdere gedichten wenst toe te voegen op eenzelfde dag, voegt u deze toe als afzonderlijke berichten, dus niet in één bericht.
    - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken over de actualiteit. Dan kan u bvb. dagelijks een bericht plaatsen met uw mening over iets uit de actualiteit. Bvb. over een bepaalde ramp, ongeval, uitspraak, voorval,... U geeft bvb. in de titel het onderwerp waarover u het gaat hebben en in het bericht plaatst u uw mening over dat onderwerp. Zo kan u bvb. meedelen dat de media voor de zoveelste keer het fout heeft, of waarom ze nu dat weer in de actualiteit brengen,... Of u kan ook meer diepgaande artikels plaatsen en meer informatie over een bepaald onderwerp opzoeken en dit op uw blog plaatsen. Indien u over meerdere zaken iets wil zeggen op die dag, plaatst u deze als afzonderlijke berichten, zo is dit het meest duidelijk voor uw bezoekers.
    - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken als dagboek. Dagelijks maakt u een bericht aan met wat u er wenst in te plaatsen, zoals u anders in een dagboek zou plaatsen. Dit kan zijn over wat u vandaag hebt gedaan, wat u vandaag heeft gehoord, wat u van plan bent, enz. Maak een titel en typ het bericht. Zo kunnen bezoekers dagelijks naar uw blog komen om uw laatste nieuwe bericht te lezen en mee uw dagboek te lezen.
    - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken met plaatselijk nieuws. Met uw eigen blog kan u zo zelfs journalist zijn. U kan op uw blog het plaatselijk nieuws vertellen. Telkens u iets nieuw hebt, plaats u een bericht: u geeft een titel op en typt wat u weet over het nieuws. Dit kan zijn over een feest in de buurt, een verkeersongeval in de streek, een nieuwe baan die men gaat aanleggen, een nieuwe regeling, verkiezingen, een staking, een nieuwe winkel, enz. Afhankelijk van het nieuws plaatst u iedere keer een nieuw bericht. Indien u veel nieuws heeft, kan u zo dagelijks vele berichten plaatsen met wat u te weten bent gekomen over uw regio. Zorg ervoor dat u telkens een nieuw bericht ingeeft per onderwerp, en niet zaken samen plaatst. Indien u wat minder nieuws kan bijeen sprokkelen is uiteraard 1 bericht per dag of 2 berichten per week ook goed. Probeer op een regelmatige basis een berichtje te plaatsen, zo komen uw bezoekers telkens terug.
    - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken met een reisverslag. U kan een bericht aanmaken per dag van uw reis. Zo kan u in de titel opgeven over welke dag u het gaat hebben, en in het bericht plaatst u dan het verslag van die dag. Zo komen alle berichten onder elkaar te staan, netjes gescheiden per dag. U kan dus op éénzelfde dag meerdere berichten ingeven van uw reisverslag.
    - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken met tips op. Dan maakt u telkens u een tip heeft een nieuw bericht aan. In de titel zet u waarover uw tip zal gaan. In het bericht geeft u dan de hele tip in. Probeer zo op regelmatige basis nieuwe tips toe te voegen, zodat bezoekers telkens terug komen naar uw blog. Probeer bvb. 1 keer per dag, of 2 keer per week een nieuwe tip zo toe te voegen. Indien u heel enthousiast bent, kan u natuurlijk ook meerdere tips op een dag ingeven. Let er dan op dat het meest duidelijk is indien u pér tip een nieuw bericht aanmaakt. Zo kan u dus bvb. wel 20 berichten aanmaken op een dag indien u 20 tips heeft voor uw bezoekers.
    - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken dat uw activiteiten weerspiegelt. U bent bvb. actief in een bedrijf, vereniging of organisatie en maakt elke dag wel eens iets mee. Dan kan je al deze belevenissen op uw blog plaatsen. Het komt dan neer op een soort van dagboek. Dan kan u dagelijks, of eventueel meerdere keren per dag, een bericht plaatsen op uw blog om uw belevenissen te vertellen. Geef een titel op dat zeer kort uw belevenis beschrijft en typ daarna alles in wat u maar wenst in het bericht. Zo kunnen bezoekers dagelijks of meermaals per dag terugkomen naar uw blog om uw laatste belevenissen te lezen.
    - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken uw hobby. U kan dan op regelmatige basis, bvb. dagelijks, een bericht toevoegen op uw blog over uw hobby. Dit kan gaan dat u vandaag een nieuwe postzegel bij uw verzameling heeft, een nieuwe bierkaart, een grote vis heeft gevangen, enz. Vertel erover en misschien kan je er zelfs een foto bij plaatsen. Zo kunnen anderen die ook dezelfde hobby hebben dagelijks mee lezen. Als u bvb. zeer actief bent in uw hobby, kan u dagelijks uiteraard meerdere berichtjes plaatsen, met bvb. de laatste nieuwtjes. Zo trek je veel bezoekers aan.

    WAT ZIJN DIE "REACTIES"?
    Een bezoeker kan op een bericht van u een reactie plaatsen. Een bezoeker kan dus zelf géén bericht plaatsen op uw blog zelf, wel een reactie. Het verschil is dat de reactie niet komt op de beginpagina, maar enkel bij een bericht hoort. Het is dus zo dat een reactie enkel gaat over een reactie bij een bericht. Indien u bvb. een gedicht heeft geschreven, kan een reactie van een bezoeker zijn dat deze het heel mooi vond. Of bvb. indien u plaatselijk nieuws brengt, kan een reactie van een bezoeker zijn dat deze nog iets meer over de feiten weet (bvb. exacte uur van het ongeval, het juiste locatie van het evenement,...). Of bvb. indien uw blog een dagboek is, kan men reageren op het bericht van die dag, zo kan men meeleven met u, u een vraag stellen, enz. Deze functie kan u uitschakelen via "Instellingen" indien u dit niet graag heeft.

    WAT IS DE "WAARDERING"?
    Een bezoeker kan een bepaald bericht een waardering geven. Dit is om aan te geven of men dit bericht goed vindt of niet. Het kan bvb. gaan over een bericht, hoe goed men dat vond. Het kan ook gaan over een ander bericht, bvb. een tip, die men wel of niet bruikbaar vond. Deze functie kan u uitschakelen via "Instellingen" indien u dit niet graag heeft.


    Het SeniorenNet-team wenst u veel succes met uw gloednieuwe blog!

    Met vriendelijke groeten,
    SeniorenNet-team

    03-01-2006, 10:10 geschreven door

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - ( Stemmen)
    30-11--0001
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.389 Activiteiten zomer

    389 Activiteiten :

    Imde
    25.8 om 14 u. Slag van Imde VZW Erfgoed Berla

    Meise
    de Muze

    Beiaardconcerten St.-Martinuskerk
    8.7 om 13.30 u. Wim Van den Broeck
    19.8 om13.30 u. Luc Rombouts
    26.8 om 18 u. Luc Dockx
    2.9 om 18 u. Twan Bearda
    9.9 om 18 u. Elena Sadina en Sergej Gratchev
    ’t Moment

    Bibliotheek

    Willy Van den Berghecentrum

    29.7 Petanquetornooi om 13 u.

    12.8  Recreatlon
    de Muze


    Plantentuin
    18.7 om 14 u. foto’s baby’s op waterlelie
    12.8 om 6 u. Dauwwandeling Oranjerie
    Planten op uw bord tot 31.8

    Meuzegem

    Oppem

    21.7 om 8 u. zomertocht Cracks
    1.7 tot 15.9 Zomerzoektocht met de fiets Natuurpunt

    Rode
    De Linde elke donderdagavond L.A.K. open atelier voor creatieve expressie
    1.9 en 2.9 Lindefeesten

    Rossem

    Westrode

    28.7 om 12 u. Beachvolleytornooi

    15.8 opm 13 u. Wandelzoektocht Landelijke Gilde

    Wolvertem


    21.7 om 10 u. Te Deum in de St.-Laurentiuskerk5.8 Petanquetornooi om 13 u. Sportschuur
    Adm.centrum
    8.7 Vlaanderen om 16 u. feest
    5.7 tot 3.8 Kunst Antoinette Gruyters - Tenbergen
    6.8 tot 13.9 Paul de Mulenaere

    Parochiezaal
    Gezellig samenzijn L.B.G. en Okra Wolvertem

    De Spil :
    17.7 om 10 u. Boottocht op de Schelde

    elke woe  petanque
    elke vrij. Kaartclub
    elke vrij. rummikubclub
    T’ai chi elke vrijdag om 14.30 in De Spil

    Zie ook : 
    http://www.vlaamse-ouderenraad.be
    http://www.adviesraadouderen.belgium.be

    30-11--0001, 00:00 geschreven door Jef De Cuyper

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.387 C.r. De Spil

    388 C.r.

    Centrumraad  dienstencentrum De Spil, Godshuisstraat 33, 1861 Meise. op

    dinsdag 10 juli 2018 om 10 uur

    -       Goedkeuring verslag vorige vergadering;

    -       Voorbije en komende activiteiten;

    -       Jaarverslag 2017;

    -       Varia.

    30-11--0001, 00:00 geschreven door Jef De Cuyper

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Archief per week
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 27/12-02/01 2022
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 21/12-27/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 21/12-27/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 27/12-02/01 2011
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2010
  • 21/12-27/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 21/08-27/08 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 15/05-21/05 2006
  • 08/05-14/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 03/04-09/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 23/01-29/01 2006
  • 16/01-22/01 2006
  • 09/01-15/01 2006
  • 02/01-08/01 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!