Inhoud blog
  • HET ZIJN ZOTTEN die WERKEN .
  • IK LEEF NOG.
  • De VERHEERLIJKING van een dode.
  • DE DRANG OM TE OVERLEVEN .
  • Op BEDEVAART naar de tandarts.
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    er is leven na de dood
    ervaring met het zielen rijk
    22-04-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DE BEZIELING VAN

    Op 31/11/2005,schreef ik al "HET VATICAAN IS DE DRAAD KWIJT ",als reactie op een artikel in de krant over gelijkwaardig bericht vandaag in de krant,dat Benedictus de kleine zielen uit het vagevuur haalt.

    Die man heeft,ofwel een duivelse ziel die meent boven God en diens Zoon te staan,ofwel is hij krankzinnig geworden en mede verantwoordelijk dat het Christelijk volk " een religie ZONDER kerk " verkiest.

    Is die man dan vergeten dat Jezus zich op VOLWASSEN LEEFTIJD LIET DOPEN ?

    Wordt het niet tijd dat al die Middeleeuwse theorieën van de Roomse kerk nu eindelijk eens verworpen worden ?

    Hebben de katholieke theologen nu eindelijk ingezien dat zelfs " niet gelovigen",onder bepaalde voorwaarden toch in het licht van Christus hun heil kunnen ontvangen en het doopsel NIET MEER VERPLICHT KAN WORDEN ?

    Ieder mens,gelovig of niet,die met vallen en opstaan,zijn best heeft gedaan zo waardig mogelijk naar de mens toe te leven,bewust of onbewust,verdienen het zielen rijk bij hun soortgenoten,welke alleen de Heer schikt en niet die HOOGMOEDIGE Paus.

    Het is duidelijk dat Benedictus als al zijn voorgangers,zich aansloten bij de gevallen engel Lucifer,die eveneens nog altijd de WERELDMACHT wil bekrachtigd zien en niet beseft hoe laag en onwaardig ze hun ziel hebben blootgegeven.
    In elk geval zijn de kleine zieltjes gelukzalig opgenomen in het hemel rijk der deugdzamen ,ver weg van de gevaren des levens. 
    Maar,gezien die kleine geesten meestal NIET GELEEFD hebben zou het me niet verbazen dat hun zieltjes voorrang krijgen in een hergeboorte,tenzij die zielen de voorkeur geven aan de gedaante van hun vorig leven,dus het stof doen opwaaien naar volwassenheid.
    Dat maakt dan alleen maar voor mij duidelijk waarom ik ,zelfs toen in mijn vrij jong leven,nooit,maar dan ook nooit een kind zag bij mijn uittredens,zelfs later toen ik in coma lag op oudere leeftijd en de uitstap waagde voor de zoveelste keer,waren geen kleintjes te horen of te zien.

    22-04-2007 om 00:00 geschreven door rose-marie

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    31-03-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SPOKEN IN LEEGSTAAND ZIEKENHUIS.
    "Jeugd ziet spoken in leeg ziekenhuis",geschreven door Eric Van Staen en Pieter Buss in " De Telegraaf Nl. " op 29/03/07.

    Deze keer gaat het over een artikel in een spiritueel blad ParaVisie,welke in een reportage beweerd dat er verwarde geesten ronddwalen in het oud leegstaand
    " Zeeziekenhuis " te IJmuiden ( NL.)

    Vreemd genoeg was er een bewakingsteam,en juist dat lijkt me toch wat raar voor een slooppand.
    En toch hebben de bewakers een parapsycholoog en een medium van ParaVisie binnengelaten zonder de toestemming van de mede-eigenaar van het vastgoedbedrijf dhr. Hopman Interheem Groep.

    Maar kom, jonge lui die dat gelezen hadden over dat oud ziekenhuis,konden hun nieuwschierigheid niet meer bedwingen en wouden het zelf ervaren..

    Ze spraken af om tijdens de nacht, gewapend met zaklantaarns het sloopppand binnen te sluipen om dan op zoek te gaan naar de lugubere zaken waar ParaVisie over schrijft.

    De tieners zullen wel met een kloppend hart en een verstikkend gevoel in de keel hun angst onder elkaar niet hebben durven toegeven,zeker als ze dan onverklaarbare stappen en huilende kinderen zouden horen.

    Ze hebben zelf een filmpje gemaakt welke is opgedoken in de populaire site
    www.youtube.com volgens de telegraaf en tik dan "Jeugd ziet spoken in leeg ziekenhuis "
    En ja,ik heb het filmpje bekeken.
    Het is te donker om iets waar te nemen,maar je hoort de kinderen lopen en praten met trillende stem en rommelende geluiden.
    In elk geval hoort men heel duidelijk dat ze ergenst bevangen werden en er paniek ontstond en ijlings het pand verlieten en zelfs de bewaking ontglipten.

    Ik bewonder die kinderen.
    Ze doen me denken aan de stripverhalen van Suske en Wiske.
    Ach,onze helden zijn geen criminelen,ze hebben geen kattekwaad uitgehaald,maar zijn gewoon jongens die me aan mijn jeugd doen denken.
    Stiekem onderling afspreken om dan volgens de afspraak geruisloos misschien via het raam naar buiten te  glippen om dan in opmars naar het mysterieuze spookziekenhuis te sluipen,want één ding is zeker,die kinderen moeten wel uit de omgeving zijn.

    Dhr.Hopman overweegt nu volgens de krant,om een schadeclaim in te dienen tegen het spiritueel blad ParaVisie en de ingehuurde bewakingsdienst.
    Zij worden verantwoordelijk gesteld voor de overlast en onrust in het spookziekenhuis.
    Dus,Hopman geeft ergens toe dat er binnen iets gaande is,want waartoe dient anders toch die bewaking ?

    Ondertussen is er ook al een schrijven gebeurd aan de omwonenden van het voormalige ziekenhuis en ouders geadviseerd om hun kinderen niet meer te laten ronddwalen in en rond het slooppand.

    Ja,ja,die man heeft duidelijk iets te verbergen,want in plaats van daar zo'n tamtam over te maken dat hij zelfs bij de pers terecht kwam en nu door dat artikel en de weergave van die kinderen nog meer volk lokt uit het gehele land.

    Een bravo voor de journalisten die het waagden dergelijk verhaal in het nieuws te brengen.

    Ik denk,moest dat bij ons gebeurd zijn,er geen enkele krant enig belangstelling zou tonen en het niet de moeite waard zou vinden om daar over te schrijven.

    Maar kom,die kinderen zullen dat avontuur nooit meer vergeten en wie weet,komen die geesten op hun beurt die rakkers eens opzoeken of zijn het bondgenoten geworden ?

    Inmiddels hebben ook al de vroegere werknemers van dat pand moeten toegeven dat daar inderdaad vreemde dingen gebeurden en de ParaVisie gelijk gegeven dat het de moeite loont om er eens een grondig onderzoek te laten doen.
    Dit is wel inspiratie voor een spannend jeugdverhaal met waargebeurde feiten. 
    Een slimme auteur gaat naar IJmunden om die tieners op te sporen en zet zich dan aan het schrijven.
    In elk geval moet daar in het verleden toch wel het een en ander gebeurd zijn,vooral als er huilende kinderen bij te pas komen en mag er geen rem zijn door dhr.Hopman om de wetenschap en het volk van die omgeving in het gewis te laten,zodat de rust onder de gemeenschap terug keert.
      

    31-03-2007 om 00:00 geschreven door rose-marie

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (5 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    28-03-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SOCIAAL LEVEN

    Minister-president Yves Leterme heeft in februari 2007 een oproep gedaan hem te mailen of te schrijven, hoe we een " SOCIAAL LEVEN " zien en wat we ervan verwachten.
    Op 15 februari 07 heb ik hem mijn mail toegestuurd.

    Geachte minister-president.

    Blij dat wij ook eens onze gedachten mogen overbrengen als Vlaming zijnde.

    Hoe kan men van een SOCIAAL leven spreken als het volk zijn echo ( de ziel in de mens ) moet verloochenen ?
    Het samenleven brengt ons natuurlijk "ZIJN " in de war omdat wij ons maar telkens MOETEN AANPASSEN om de vrede te handhaven.

    Waarom MOETEN wij altijd maar water bij de wijn doen terwijl de nieuwkomers deze puur drinken ?
    Volgens filosoof John Locke,ik citeer hem :
    " Nieuwe ideeên worden altijd gewantrouwd en vaak bestreden omdat ze nog niet INGEBURGERD zijn."
    Logisch natuurlijk,dat voelt een kind zelfs zo aan.

    Als men telkens aan vernieuwing moeten werken,ons telkens opnieuw moeten leren aanpassen,trek ik daar mijn conclusies uit dat we aan ZELFBEDROG DOEN.

    Dan kan men alleen nog maar spreken over een SCHIJNHEILIG SAMENLEVEN OP EEN MEEST ONNATUURLIJKE BASIS.
    We verliezen dan onze wortels der overgrootouders  en plegen dan VOLKSVERRAAD.

    Het heeft geen zin om ons te laten drijven door de stroom,niet wetend waar deze ons naartoe voert.
    De angst om A.sociaal over te komen in de omgeving,verduistert hierdoor langzaam ons levenspatroon.

    De mens kan in deze GEKUNSTELDE SAMENLEVING niet meer naar zijn eigen INZICHT handelen ( volgens socioloog E. Durkheim. ) en verder schrijft hij nog als volgende:
    " Het volk aanvaard het bestaan van voorschriften, die zich met een zekere DWANG AAN HEM OPLEGGEN" einde citaat.

    Maar hoe verklaart men dan ,heer Leterme, dat de nieuwkomers met totaal andere levensopvattingen NIETS MOETEN WIJZIGEN aan hun levenspatroon en dan wel mogen opvallen,terwijl onze mond vol wetten krijgt ingelepeld ?

    Ooit zullen onze Vlaamse zielen rebelleren,want geloof me heer Leterme,er is iets aan het broeien.
    Het volk pikt dat niet meer om op de ACHTERGROND GEPLAATST TE WORDEN IN HET LAND VAN HERKOMST, generaties lang.

    De harmonie der samenleving,wat in het verleden versterkt werd door een goed gesprek is VERSTOORD, OMDAT WE ONSZELF NIET MEER MOGEN ZIJN.

    Het volk voelt zich bedrogen,zowel door de kerk als de staatsleiders en ook door het koningshuis,waar we geen boodschap meer aan hebben.
    Strijden voor onze rechten is onze hedendaagse boodschap en wie is daar de oorzaak van denkt u ?
    Het verdriet van Vlaanderen is juist omdat we bestempeld worden als derderangs burgers en in niets,maar dan ook in niets inbreng hebben en alleen maar goed genoeg zijn om te gaan stemmen.
    VRAAG DAT MAAR EENS AAN HET VOLK ALS U NOG ONDER DE MENSEN KOMT.

    Hoogachtend
    Steijlen Rose-Marie

    Op 20 febr.2007 kreeg ik van Yves Leterme een mail terug met een dubbelzinnig antwoord,ik citeer;
    " het is inderdaad niet eenvoudig een evenwicht te vinden tussen de plicht van nieuwkomers zich aan te passen en het recht hun identiteit te houden."

    Ik ben benieuwd voor de verdere ontwikkeling zoals hij mij in zijn mail beloofde.
    Maar kom, ik heb mijn zegje gedaan en dat lucht op.


      

    28-03-2007 om 12:04 geschreven door rose-marie

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    27-03-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HET SPROOKJESBOEK
    Bij een knusse samenzijn met een paar vrienden,ging het gesprek natuurlijk over de politiekers waarvan enkelen koortsachtig aan het schrijven zijn gegaan.
    Opvallend dat deze boeken ruimschoots uitkomen VOOR de verkiezing.
    Maar kom,ik liet hun weten dat het GRATIS boek van Verhofstadt me kon gestolen worden en zij die me goed kennen weten dat ik mijn tijd niet MISBRUIK OM ONZIN TE LEZEN.

    Ik zag het wel in de krantenwinkel liggen,maar gratis of niet,ik hield mijn woord.

    Nu,enkele dagen later had een mysterieus iemand het boek in onze brievenbus gestoken,dus ik moest het nu in mijn handen nemen om met een opgetrokken neus even door te blaren.
    Alleen al het bekijken van de foto's werkte op mijn lachspieren dat ik noodgedwongen het boek weer dichtklapte.
    Mijn man kwam toegelopen en vroeg me wat er aan de hand was en ik kon hem alleen maar met hakken en stoten antwoorden ;" HOE DURFT HIJ....HOE DURFT HIJ..." en meer kreeg ik er niet uit.

    Enkele uren later,wat gekalmeerd zei ik tegen mijn man ;" de Paus is bescheidener dan Verhofstadt en het lijkt wel of hij zichzelf vereerd als de volmaaktheid zelve...een Heilige dus ".en ik snotterde verder in een lachbui.
    "maar naar mijn mening is dat de grootste stommiteit van heel zijn loopbaan,dat boek bedoel ik."

    Waant Verhofstadt zich nu als een wereldse weldoener verheven boven God?

    Kom zeg,alleen al die KAFTFOTO,dat hij HELEMAAL ALLEEN IN DAT VLIEGTUIG ZIT,toont al aan dat hij niet verlegen is om bedrog te plegen,laat staan dat wij CO2 taks gaan moeten betalen,terwijl meneertje,net zoals de miskleun van Flahaut,die eventjes per helikopter naar de documentaire van Al Gore vliegt,zich dat mag veroorloven.

    En wij maar netjes alles sorteren om dan maar weer afgestraft te worden omdat onze LEIDERS onze belastingcenten niet kunnen beheren.
    Het straffe is dan nog dat " Sint Verhofstadt " aanhaalt dat hij een VOORBEELDFUNCTIE heeft tegenover het volk.

    Volgenst mij zit die man met zichzelf in de knoop,alleen al het feit van het bekijken van zijn foto's met die "Hoge Pieten" duid aan in welke "HOOGMOEDSWAANZIN " hij verkeerd.
    Met andere woorden,hij heeft dat boek nodig om aan te tonen wat hij zoal verwezenlijkt heeft om al zijn ONAFGEWERKTE BELOFTES in eigen land te doen vergeten.
    Het zou hem veel meer eren als hij en de hele Vlaamse regering er voor uit kwamen dat ze GEFAALD hebben,want och arme,het zijn ook maar mensen. 

    Mijn zielsgenoten,zowel Jan met de pet op als professoren zijn het er mee eens dar er eerst eens ORDE MOET KOMEN IN EIGEN HUISHOUDEN alvorens op een ander met de vinger te wijzen.

    Tevens hecht ik GEEN GELOOF AAN AL DIE ENQUETES WELKE DE MEDIA ONS WIL DOEN LATEN GELOVEN.

    En wat Wouter Van Belingen betreft zijn er al meer en meer mensen er van overtuigd dat heel dat spektakel een opgezet spel is.
    Een scenario waarvan de drie racistische koppels in ROOK ZIJN OPGEGAAN.
    Geen inschrijvingen,geen gegevens of naam.
    En waarom is het zo verdacht stil rond het centrum van ( on ) gelijke kansen en racismebestrijding ?
    OMDAT ER GEEN PAPPERASSEN EN VOORBEREIDING AAN TE PAS KWAM ?
    Wie achter de waarheid zoekt zal deze vroeg of laat wel achterhalen,maar kom,het is genoeg geweest.
    Het zonnetje schijnt en dat brengt me nu gelukkig op andere gedachten. wat ik tussen de lunchpauze ga doen.

    27-03-2007 om 00:00 geschreven door rose-marie

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    21-03-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het evangelie volgens JUDAS ?
    Dat het evangelie volgens Judas na 2 jaar weer opduikt in de media is veel zeggend.
    Het lijkt of de hooggeleerde professoren er niet genoeg van krijgen om in het mysterie van Christus te blijven rommelen.
    Maar nu komen ze toch wel met oud nieuws af waarvan ik al sinds 1999 op de hoogte ben en op 22/03/2005 mijn visie over Judas naar de pers schreef.
    Maar ja,ik ben GEEN prof,dus mijn schrijven is niets zeggend.

    Daarom haal ik mijn reactie nog maar eens uit de schuif en u leest mijn verslag..
    De professoren hebben het wel over een Judas waarvan ze willen laten vermoeden dat het van de verrader moet zijn geweest,...maar....hebben de hooggeleerde heren dan niet achterhaald dat er toen nog Judassen waren onder de apostelen ?

    Judas was toen een naam zoals heden Jan,Piet,Bart enz.om dan maar de heren er attent op te maken dat zelf Jezus een halfbroer ( zoon van Jozef en Maria ) hadt die eveneens Judas heette.
    Moeten die geleerden dan niet wat duidelijker zijn over welke Judas het gaat ?

    Om geen verwarring te stichten gebruikten de meeste dan maar hun tweede naam,want dat was toen zo en nu nog neem ik aan.

    Judas nr. 1  was de zoon van Jakobus en gebruikte zijn bijnaam Taddeüs als evangelist en als roepnaam noemde men hem Simon.

    Judas Iskariot nr. 2 , de penningmeester van de groep en de VERRADER ,welke met dat VERRADERSLOON EEN STUK GROND KOCHT om dan op een gruwelijke wijze te sterven door " zelfdoding ",waarvan ik de details liever achterwege laat.
    Zijn berouw kwam te laat,want Jezus was al gestorven en vandaar zijn wanhoopsdaad.

    En zo ziet men dat er nog niets veranderd is en de mens toch nog altijd belust is naar meer en meer welvaart en daarvoor tot alle onheil in staat is.
    Maar als je de luxe op dergelijk laaghartig bedrog en leugens moet bereiken , wel ,dan kan je beter zoals Judas de wereldbol verlaten.
    Niemand zal daarom treuren.

    Normaal zou ik zelf al een boek kunnen schrijven op mijn eentje,terwijl die halve wijsheren wel met vijven zijn of waren en misschien wel gedacht hadden dat ze de schat van de eeuw gevonden hadden door Judas,de onbetrouwbare apostel als mede evangelist te bewieroken.

    Wat wordt ons,goedgelovig volk nog allemaal verkeerd voorgesteld ?
    Het lijkt er op dat al die opgezette misleidingen bewust en met een doel worden uitgevoerd.
    Maar wie zijn dan die opdrachtgevers, of mag dat niet geweten worden ?
    Van één ding ben ik zeker,ik vertrouw niemand meer buiten mijn man,kinderen en zielsgenoten.

    Dit alles bewijst dat men geen prof moet zijn om zich te verdiepen in de geschiedenis of het heden om de waarheden te achterhalen of de leugens te ontdekken.

    Ik ben er zeker van overtuigd dat de meeste senioren en jongeren de honger naar wijsheden nog niet gestild zijn,maar dat is voor ieder verschillend naar wat men zoekt,omdat elk individu een ander levensopvatting koestert.

    Maar als ingewijde speurhonden vinden we wat we zochten,zeker weten.
    Het streelt mijn ijdelheid als ik al wat krom is recht kan trekken,dus met andere woorden,onbezonnenheid de loef af steken.

    21-03-2007 om 14:38 geschreven door rose-marie

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    19-03-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.S.O.S. BEGROTING
    Alle,na een weekend hard labeur voor Verhofstadt en C°,hebben ze,dank zij hun idool 2007 met als grote overwinnaar " Al Gore " het EI VAN COLOMBO herontdekt.
    De regering is wakker geschud uit hun diepe slaap en zijn zo verheugd om dit welkomgeschenk dat ze Al Goren zeker in de geschiedenisboeken gaan laten verwerken.

    Nu de gedroomde kans hun tegemoet is gekomen,kunnen ze enkel nog de Heer dankbaar zijn dat het met ons milieu EINDELIJK slecht gesteld is.
    Het geluk van Verhofstadt en C° kan niet meer stuk,want nu kunnen ze de situatie MISBRUIKEN en smeden heimelijk plannen om het volk een schuldgevoel te geven dat zij daar de oorzaak van zijn.

    Belachelijk gewoon om nieuwe taksen in te voeren die de put van de begroting moeten vullen. 
    En wat  zou er gebeurd zijn als  die oplichter nu niet bestaan had ?
    Hoe zouden ze dan de begroting op peil kunnen brengen hebben ?
    Ach,verderfelijke zielen zitten vol met listen,alleen moesten ze dan wel een beetje dieper graven om alweer het volk te misleiden .
    Ik stel ze zonder omwegen de vraag of ze dat al jaren terug niet voorzien hadden wat de gevolgen zouden kunnen zijn met al dat plastiek en CO2 uitlaten ?
    Beter VOORKOMEN DAN GENEZEN is niet aan de regering besteed.
    En het bewijs dat ze op de plastieke zakjes van de winkels eveneens taks gaan invoeren toont aan dat ze zich niet onder het volk bewegen.
    De mensen hergebruiken de zakjes voor hun winkelwaar tot deze gescheurd is.
    Wij ,gewone zielen laten ons geweten werken omdat we er kennis van hebben dat overdaad schaadt en blijkbaar bij de MACHTIGE LEIDERS is dat door de jaren heen over het hoofd gezien en daar wordt het volk dan maar voor afgestraft.
    Dus,als ik het goed begrijp hoeven wij NIET MEER TE SORTEREN als de taks ingevoegd is ?
    Duidelijkheid moeten we ook niet snel verwachten,maar kom,we trekken onze plan zoals we al JAREN gewoon zijn.
    Wat een klucht,wat een klucht...zielig gewoon.

    19-03-2007 om 12:59 geschreven door rose-marie

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    12-03-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.LOVERBOYS.
    Hoe is het mogelijk dat minderjarige meisjes in Nederland zich blindstaren en hals over kop verliefd raken op Marokkaanse of Surinaamse "loverboys", afkomstig uit België.

    Snappen die dolverliefd gedraaide meisjes dan niet dat daar een addertje achter schuilt ?
    Hoe kunnen die pubers hun verliefdheid zo lang geheim houden tegenover hun ouders of hartsvriendinnen ?

    Men geeft soms de raad als " volg je hart " maar daarbij vermelden " en ook je verstand gebruiken om eens diep na te denken of je die man echt kunt vertrouwen " wordt meestal er niet aan toegevoegd.

    Allochtonen die de meisjes verleiden om ze,eens de volwassenleeftijd van 18 jaar bereikt hebben,ze als prostituee worden ingezet,voornamelijk in Antwerpen en grote steden in België.

    En waarom kan de politie daar niets aan doen,want ze zijn op de hoogte gebracht vanuit Nederland ?
    Omdat ze meerderjarig zijn ?
    Volgens de politie van Antwerpen zouden de meisjes zelf een klacht moeten indienen,maar wie zegt dat ze de vrijheid hebben om naar buiten te gaan zonder gevolgd te worden ?
    En in geval het hun toch lukt een klacht neer te leggen,wie beschermd ze dan verder ?
    Mij maakt niemand wijs dat die meisjes met plezier prostitueren.
    Ze zijn gewoon de slavinnen geworden van hun pooiers.

    En wie zegt niet dat omgekeerd ook meisjes in België geronseld worden,maar dan door Nederlandse allochtonen of van eender welk Europees land ?

    Typisch is het dan wel dat ze het gemunt hebben op slachtoffers van autochtonen en niet op eigen soort van meisjes,met of zonder hoofddoek.
    Ze beseffen dan maar al ter goed dat ze dan de woedde aanwakkeren van hun soortgenoten.
    Tergend is dan ook dat de allochtonen meisjes hun maagdenlijkheid moeten behouden blijven ten overstaan van de autochtonen jongeren.

    Hartverscheurend vind ik dat,wraakroepend gewoon om het van de daken af te schreeuwen.
    Al die gebroken harten die zich uitstortend in een tranendal,om dan het SPEELGOEDJE TE ZIJN VAN DE ALOCHTONEN in gevangenschap.

    Zij weten nu jammer genoeg wat de HEL inhoud,niet meer te mogen leven volgens je aard maar slaafs de wil volgen van de "loverboy" die je verraden en bedrogen heeft en je nu hopeloos tot zijn harem hoort.

    Nederlandse en Belgische politie,sla snel de handen in elkaar om hier een eind aan te maken alvorens er enkele meisjes dramatisch aan hun einde gaan komen..

    En nu,22 maart 2007 lees ik alweer in de telegraaf NL een artikel wat ik in geen enkel Vlaamse krant gelezen heb.

    Titel; " Minderjarige broers verkrachten Belgisch meisje ".

    De 3 moslimbroers uit het Belgische Middelkerke hebben een jaar lang een meisje herhaaldelijk verkracht.
    De Marrokaanse broers ( 15,16 en 17 jaar ) vergrepen haar voor het eerst op haar 13 jarige leeftijd en dat kind was uit hun buurt.

    De politie greep in na een klacht van de moeder van het slachtoffer.

    De moslimbroers verklaarden aan de politie dat ze dat NIET GEDAAN ZOUDEN HEBBEN ALS HET MEISJE OOK ISLAMITISCH WAS GEWEEST.

    Nu begrijp ik waarom de meisjes een HOOFDDOEK dragen.
    Zij kennen beter als wie ook de gruwelijke grillen van hun medegenoten,de moslims, die merendeels uit verveling dergelijk oneerbare bezigheden uitoefenen op onze meisjes. 
    Het zal je kind of kleinkind maar wezen en ....misschien kunnen ze voor de schijn ook beter een hoofddoek dragen.
    Mensenlief, wat brengt de toekomst nog voor onze jongeren ?

    Eerlijk gezegd ben ik nu blij dat ik 3 zonen heb en geen dochter,nu het schip van Vlaanderen stilaan aan het zinken is om ter vervanging op een VLIEGEND TAPIJT te kruipen en we weten maar al te goed waar deze ons heen voert.

    12-03-2007 om 00:00 geschreven door rose-marie

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    09-03-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KLIMAATHYSTERIE
    Waarom lezen wij dergelijke artikels niet in onze Vlaamse kranten zoals vandaag 09/03/2007 in de Telegraaf.nl.?
    De beruchte Amerikaan Al Gore wil Europa op de vingers tikken betreffende de CO2 uitstoten alsof wij de oorzaak zijn van de opwarming der aarde,terwijl hij zelf 20 maal meer energie verbruikt en afstoot aan zijn huis tegenover een doorsnee huisgezin,en dat is dan ook de logische reden dat zijn preken in eigen werelddeel wordt weggewimpeld.

    Maar nu ,vooraanstaanden metereologen komen steeds meer in opstand tegen de "MODERNE RELEGIE VAN DE OPWARMENDE AARDE."

    Volgens metereoloog professor Richard Lidzen,vergeten de "experts ",die ons een complex aanpraten,te melden dat het in de " MIDDELEEUWE IN EUROPA NOG WARMER WAS DAN NU ", en de temperaturen ook veel schommelde, zonder dat de mens daar ook iets mee te maken had.

    De professor zegt ook dat die verhalen van de uitstervende ijsberen eveneens MISLEIDEN.
    In 1940 waren er 5.000 ijsberen tegenover nu 22.000.

    Professor Lidzen vindt dat er een KLIMAATHYSTERIE is uitgebroken.
    Erger nog,de klimaatfanatici wordt dan ook nog omarmd door de poltici die een mooie kans zien om weer allerlei nieuwe regels en BELASTINGEN in te voeren.
    Dit concludeert onze professor en tal van metereologen.
    Mijn conclusies zijn dan ook dat die hele heisa andere zaken moet verduisteren om de blunders der OPPERHOOFDEN te verdoezelen en zo misbruik maken van de angst der volkeren naar de toekomst gericht voor onze nazaten.

    Natuurlijk moeten wij de aarde beminnen en ieder voor zich er aan werken dat de droom van Al Gore niet uitkomt.
    Ga gerust naar zijn film zien en bekijk deze als zuivere FICTIE ,verzonnen dus,of hebben we toch dergelijke films nodig om een tot bezinning te komen dat alle beetjes met wat goede wil de natuur kunnen behouden zoals we deze gewoon zijn ?

    Met dank aan " de Telegraaf "Nl. en professor Lidzen. 

    09-03-2007 om 12:02 geschreven door rose-marie

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    01-03-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.EEN VERSTOORDE GEEST.
    Een verstoorde of kwade geest kan leiden tot waanzin,depressie of tegenspoed met allerlei kwalen bij betrokken persoon van de bezieler..
    Maar waarom is de geest verstoord ( kwaad ) geworden ?
    Waarom spoort dergelijke geest de mens aan om als wraakneming wandaden te plegen,zoals het aansturen tot moord of zelfdoding ?

    Het telkens maar streven naar perfectie,in eender welke hoedanigheid,kan al de aanzet zijn om de geest,die het leven in stand houd te misnoegen.
    Door geen tijd meer te hebben om aan jezelf te werken,wordt je inborst als het ware verkracht.

    Teveel woekeren in strijd met de buitenwereld,om toch maar een goede indruk te maken en je imago op te krikken,geeft aanleiding tot het verlies van de eigen waarden en gaven die dan niet aan bod kunnen komen met alle gevolgen van dien.

    Ondanks het volmaakte patroon dat de mens weergeeft,versmelt het innerlijk geluk welke je had voor het onnatuurlijk streven naar volmaaktheid,langzaam weg.
    Pillen slikken,psychiaters aflopen kunnen je gemoedstoestand wel tijdelijk dempen,maar de oorzaak van onrust niet wegnemen.

    De geest in de mens is gevrijwaard en onaantastbaar.
    Dus deze kan geen enkele psychiater beïnvloeden of tot een ander inzicht trachten te brengen.

    Indien dat wel kon,de geest tot inkeer brengen,dan was het kwaad reeds lang de wereld uit en leefden we in vrede.
    Jammer genoeg is zelfs God machteloos om de verdwaalde zielen te behoeden en het kwaad te verdelgen.

    Maar kom,we hebben het over de hersenkronkels van de mens,die zodanig in verwarring zijn geraakt,zodat het brein niet meer normaal kan functioneren.

    Men kan het vergelijken met een robot die door besturing handelingen doet wat van deze in opdracht verwacht mordt.

    Maar een robot heeft geen gevoelens,kan niet redeneren,hoort en ziet niets,om dan maar over diens ingewanden te zwijgen,want schroeven,vijzen,elektromotorische ingewanden zijn aan mij niet besteed.

    Mens en geest horen samen een éénheid te zijn,maar door de omgeving waarin men is opgegroeid of waarin men leeft,kan onbewust schade berokken aan de ziel ( geest ).

    Gelukkig is hij of zij,die zich daar allemaal niets van aanrekt,omdat deze een sterke persoonlijkheid heeft ontwikkeld door te luisteren naar het IK zijn.
    Dat zijn pas voorbeeldige mensen in eender wat ze doen..
    Voluit jezelf kunnen zijn siert de persoon naar eigenwaarden en alleen zo'n figuur straalt kracht en vertrouwen uit naar de medemens toe.
    Misschien is het tijd tot bezinning voor sommige lieden die in zichzelf verdwaald zijn.
    Een grote hap voor de media zijn de laatste gebeurtenissen,maar een triestig feit voor de samenleving.
    Verloren schapen zijn het spoor kwijtgeraakt en vind ze dan maar eens gezond en wel terug..

    01-03-2007 om 00:00 geschreven door rose-marie

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    05-02-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SPOKEN OF GEESTEN ?
    Raar,maar bij het lezen van verhalen,lijkt het of men eerder geloofd in SPOKEN dan in GEESTEN.
    Spoken,ter vervanging van geesten,doen me eerder denken aan
    stripverhalen,waarin het SPOOK ( geest ) in een wit laken met puntkap afgebeeld wordt.
    En dat,terwijl een geest manifesteert als een dagdagelijks wezen,die van de werkelijkheid niet te onderscheiden is.
    Maar kom,we laten het zo.
    Het is kindvriendelijker en een begrip geworden dat spoken er zo zouden uitzien.

    Nu is er in een dagblad " De Telegraaf NL. " een nieuw rubriek onder
    " WAT U ZEGT " ( links aantikken ) over " TEKENS VAN BOVEN ",waarin mensen hun verhaal kunnen doen over hun welvaren met paranormale verschijnselen en natuurlijk staan er een hoop reacties in van lezers.

    Zo is het opvallend dat men nog altijd geloofd ( zie titel ) dat de geest,welke het dood lichaam verlaten heeft ten hemel is gegaan en van bovenuit tekens geeft of bijstand verleent aan hun die ze zo naast stonden.

    Daarin moet ik ze teleurstellen,want de betrokkenheid tussen mens en geest blijven in de vertrouwde omgeving en geliefden die ze verlaten hebben.
    Ik kan dit niet genoeg herhalen.

    Gezien ze horen en daardoor goed op de hoogte zijn van bepaalde situaties,kunnen zij met de kracht van de meerderheid,hetzij families of andere betrokkenen uit het verleden een éénheid vormen om tekens te geven of berichten door te seinen via de hersenen.
    Maar,zoals met alles moet het van twee kanten komen en de levende moet er voor openstaan.
    Ze kunnen je,zonder het zelf te beseffen,ideeën of waarschuwingen toefluisteren voor gevaren of meestal dat je verkeerd bezig bent met je levenstijl of je werk.

    Jammer genoeg zijn we zo druk met onszelf bezig dat meestal tekens hierdoor genegeerd worden.

    Het bewijs hiervan is ook dat men tijdens het leven tekens afweert.
    Tekens bij wie de geest in het lichaam sluimert tot aanzetting om zelfdoding te plegen omdat de geest in dat lichaam zich niet goed voelt of een zware tegenslag niet kan verwerken.

    Na de daad vraagt ieder zich af WAAROM EN KRIJGT MEN SPIJT DAT MEN DAT NIET HEEFT VOELEN AANKOMEN.

    Dus,als men al geen gehoor geeft aan de levenden,waarom zou men dan gehoor geven aan de doden ?

    Ja,natuurlijk, " dood is dood",zegt men dan " en wij moeten verder leven met enkel de herinneringen die hem of haar terug in leven brengt " en om dat waar te maken branden we elke dag een kaars voor de foto.
    Het is allemaal hoe men het wilt of moet aanvaarden en dat laat ik over an de overlevenden.

    In elk geval,spoken of geesten,ze zijn aanwezig en degene die geen nabestaanden hadden doen hun werk in het zielen rijk om van daaruit massaal het volk te dirigeren en te hersenspoelen voor het welzijn van hun geliefd vaderland.
    Neen mijn beste, "rust in vrede " is taboe voor eender wie en op welke leeftijd het leven beëindigd is.

    05-02-2007 om 16:27 geschreven door rose-marie

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (2)
    29-01-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.OUDEREN GRIJPEN NAAR DE FLES.

    Zucht,dit las ik vandaag, 29/01/2007 in de Nederlandse krant " De Tellegraaf " een ongeloofwaardig artikel geschreven door Germa Graveland.

    " Ouderen grijpen naar de fles" is de titel van dat artikel en ik vraag me af wat mevr.Graveland bezielt om de oudjes in een slecht daglicht te plaatsen.

    Ik citeer haar persbericht.
    Verslavingszorg boven de 55 jaar.

    1/ Alcohol misbruik door ouderen wordt een steeds groter probleem.
    Die waarschuwing komt van Nat. Gezondheidsinstituut NIGZ .

    Ik vraag me af of de ouderen daadwerkelijk daar aan meegewerkt hebben om die statistieken op te maken of berust alles op een misverstand ?
    Ik kan me niet voorstellen dat bij ons een onderzoeker eens een hele avond zijn neus komt steken in al ons doen of laten,die zal rap buiten vliegen,denk ik.

    Ouderen hebben zichzelf meer in de hand tegenover de jongeren,dat is nu mijn visie .

    Als je thuis ook al niet meer mag genieten van een hartig toetje weet ik het niet meer.
    Ik krijg stilaan het vermoeden dat ze in Nederland van een mug een olifant maken om hun krant goed te verkopen .
    Naar mijn gevoel hebben ze gezocht naar uitzonderlingen en bewust neerslachtige figuren genoteerd,om ze zo te veralgemenen met ALLE bejaarden.
    Sensatieberichten overspoelt menig Nederlands dagblad.

    " De telegraaf "is altijd mijn lievelingskrant geweest,maar nu duiken er twijfels op in hoeverre de geloofswaardigheid nog over komt.

    2/ Dan gaat mevr.Graveland verder;ik citeer haar;
    De alcoholprobematiek onder de ouderen is verdubbeld de laatste 10 jaar.
    Het vaste ritueel van een advocaatje voor oma en jonge jenever voor opa is minder onschuldig dan ze denken,einde citaat.

    Om groen uit te slaan als men dat leest.
    Als ze daar nu een gezellig knus avondje van willen maken,zeker nu tijdens de lange winteravonden,laat ze dan toch met hun tweetjes genieten zolang ze nog samen zijn.
    Waar bemoeien ze zich toch allemaal mee.
    Mag een mens na een hard labeur van inleveren zijn eigen oude dag eens zelf bepalen voor wat er nog van het leven overschiet.

    Olala,ik snap het al.
    Ze hebben liever dat ze pillen slikken, zeker om goed te kunnen slapen en dan met de een of andere kwaal op te staan .

    Ik heb trouwens nooit anders geweten als kind dat mijn ooms,tantes en nog zovele anderen 's avonds gezellig rond de tafel kneuvelden over allerlei dingen met een borreltje waarbij sommigen genoten van een sigaar of een pijp.
    Elke avond was een sfeervolle gebeurtenis waarvan ik even in mijn ponneke mocht mee genieten met een glaasje limonade,waar ik heel lang over deed.

    En dat bedoel ik nu,waar is die tijd naar toe ?
    Mogen wij dan niets meer om het leven wat aangenamer te maken of is onze vrijheid geketend als een gevangene ?
    Niets van aan,we hebben nog een wil en genieten verder zoals wij het willen en vedringen al dat opgelegd gedoe die ons verzuren.
    Proost zeg ik alvast,want straks bij T.V.,terwijl ik naar "thuis" kijk, nip ik van een glaasje wijn en wie houd me tegen ?

    29-01-2007 om 15:08 geschreven door rose-marie

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ONSCHULD BEWIJZEN.
    Het gesprek van de dag en ongenoegen onder het volk.

    Ja,het gaat deze keer over DISCRIMINATIE ,woord tegen woord.
    Onschuldigen die moeten bewijzen dat ze geen discriminatie gepleegd hebben.
    Hoe is dat in Gods naam zo ver kunnen komen ?

    Welk Rechtssysteem heeft dergelijke onzin weer toegepast ?
    Moeten zij,die valse beschuldigingen melden dat ze gediscrimineerd werden de discriminatie niet bewijzen ?
    Ach ja,ze zullen er wel voor zorgen dat hun opgezette klacht bevestigd wordt door een legertje nep getuigen.
    Alles goed tot in de puntjes voorbereid zodat ze zelf niet door de mand vallen om hun leugenachtige daad.
    Als dat zo is dat we eender wie zo maar mogen beschuldigen,dan klopt heel die Gerechtelijke Wetboek niet,want deze beweert juist het tegendeel.
    Eerst bewijzen alvorens te beschuldigen en vriendjes of familie getuignissen komen terecht niet aan bod.
    Het zou maar al te gemakkelijk zijn,als je iemand niet kunt uitstaan,wraak neemt om deze uit te schakelen via een Rechtzaak.
    Ik hecht geen geloof dat een mens zonder reden bepaalde volkeren gaat discrimineren,wetende dat ze daarvoor gestraft kunnen worden.
    Is het veel eerder niet anders om ?
    Men hoort en ziet genoeg hoe men soms wrevel uitlokt tot je in een moment dat de druppel de emmer doet overlopen, je beheersing verliest en je gal uitspuwt.
    Dan vind ik dat het slachtoffer NIET in fout is gegaan,maar wel diegene of meerderen die daar toe aanleiding gaven.
    Ofwel krijg je een hartkwaal ofwel gooi je  al de opgekropte gevoelens over boord.
    Het wordt meer dan tijd dat de MACHT EENS WAKKER GESCHUD WORDT,want ze zijn verdraaid verkeerd bezig.
    Aan wiens kant staan ze eigenlijk en wat willen ze hiermee bereiken ?
    Afwachten wat de toekomst ons nog brengt en dat is juist de angst van de grootouders.
    Hun bezorgdheid om hun kleinkinderen brengt meer dan eens slapeloze nachten met zich mee. 
    Op pensioen zijn genietend van de verdiende rust ?
    Vergeet het,nu begint pas de kommer voor velen,hun nakroost.  

    29-01-2007 om 12:33 geschreven door rose-marie

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    18-01-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.LEZERS BRIEVEN
    Het lijkt er op dat de optredens van 0110,voor verdraagzaamheid niets hebben uitgehaald,in tegendeel,het is veregerd en juist  dat was misschien de opzet van de  stichter Barman.

    Maar kom,ik heb het er al over gehad op 09/07/2006 welke eveeneens de titel is van mijn blog.

    Het gaat nu over lezersbrieven welke dagelijks te lezen zijn in "Het Belang Van Limburg ".
    Het is ongelooflijk hoe ONVERDRAAGZAAM sommige schrijvers zijn.
    Linksen beschermen linksen en omgekeerd de rechtsen,de volksgeliefden  doen dat ook,dus in principe moet ik zwijgen.

    Maar dat is juist niet aan mij besteed en neem alle recht ter verdediging,wetende  dat ik met al mijn fatsoen niet in de lezersbrief kom en zie hier als voorbeeld wat geweigerd werd.Maar ik geef niet op.

    Op 05/01/2007 mailde ik mijn lezersbrief  zoals   zovelen  die reageren op een bepaalde persoon waar ze het niet mee eens zijn.

    Ziehier mijn afgestoten reactie op de heer Lemmens welke zijn ongenoegen spuwde op de burgermeester van Bochelt. (  CD&V )

    Ik citeer mijn mail.
    Waar men  zich toch allemaal druk om maakt zoals dhr.Lemmens in zijn lezersbrief op 05/01/2007.
    " De  CD&V heeft samengewerkt met het Vlaams Belang " en de heer Lemmens vraagt zich af waarom Christen-Democraten dat doen ".

    Mijn tegenwoord:
    Wel,mijn beste,omdat zij waardige CHRISTENEN zijn die de leer van Christus  RESPECTEREN, wat je van  zovele andere Christenen niet kan zeggen .

    En hoe komt u er bij mr.  Lemmens dat Het Vlaams Belang haat en onverdraagzaamheid prediken ?
    Ik heb  dat als lid van het Vl.B. nog nooit meegemaakt,in tegendeel.
    Wij zijn geen VOLKSVERRADERS en houden onze VOOROUDERS IN EER.

    Dan nog ,heer Lemmens hebt u er het raden na.
    Sinds mijn 5 jaar draag ik Jezus in mijn hart zoals  de meeste Vlaams Belang leden en wetende dat Jezus een Aziaat was en   als Geest nog is,blijft men ons domweg racisten noemen zonder enig bewijs daarvan.
    Foei,mijn beste,tijd voor bezinning en dat de Heer u mogen vergeven indien u berouw toont voor  de laster Hem aangedaan.
    Het is geweten volgens het N.T. dat Christus meerdere malen de nadruk legde
    tegen het volk welke Hem misprees,ik citeer;
    "Wee zij die mijn volk oneer aan doet beschuldigt Mij voor dezelfde feiten."

    Dan op 10/01/2007, een zekere heer  Gielen gaat nog een stapje verder in zijn lezersbrief,en dat mag allemaal van  "Het Belang Van Limburg " en   dan   weten   we genoeg aan  wiens kant ze staan, als je geen lof meer mag betuigen aan de CD&V .
    Even uitspraken van  dhr. Gielen ;" Het Vlaams Belang " is aspirant,zijn führers,hebben een strikt stalinistische manier van doen en is een georganiseerd dictatoriale sekte   die het volk verdeeld....en de rest kent u al.

    En ik die de Limburgers altijd beschouwd heb als een  warmhartig volk met een  diep geloof.
    Zie maar hoeveel Heilige paterkens en kapellen dat ze hebben,maar ja,de duivel zit in ieder mens verscholen ,is het niet Barman ? 


    18-01-2007 om 14:27 geschreven door rose-marie

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    05-12-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HET KAN NIET GEKKER IN.....
    Het kan niet gekker in Nederland en die conclusie trek ik dan uit de Nederlandse kranten via internet.
    Telkens als ik mijn dagelijkse Nederlandse krant lees sta ik versteld hoe het daar aan toe gaat.
    Ongeloofwaardig allemaal,maar aan de honderden woedende reacties van de lezers moet het toch inhoudelijk waar zijn.
    KRANKZINNIG GEWOON.

    1/ Zwarte Pieten blijken in Nederland niet meer te bestaan en dit om reden,de allochtonen niet tegen  de borst te stoten.
    Blijkbaar vinden ze dat racisme en discriminatie,omdat ze niet willen aannemen dat de Pieten gewoon zwart zien door de roet van de schoorsteen en NIETS TE MAKEN HEEFT MET DE HUIDSKLEUR.
    Dus heeft men dan via de media er een mooi verhaaltje rond gemaakt naar de kindjes toe dat de Pieten met de stoomboot door de REGENBOOG zijn gegaan en daarom hun gezichten in pasteltinten veranderden.
    Alleen de Goede Sint bleef bespaard met zijn blanke huid en zijn witte baard.
    Hierdoor gaat ten spijt een oud stukje cultuur naar de bliksem.
    Gelukkig zijn onze Pieten nog traditie getrouw gebleven zoals wij ouderen ons nog kunnen herinneren als ZWARTE PIETEN.

    2/ Dan nog in datzelfde krant " De Telegraaf "moest ik wel even slikken als ik het volgend artikel las.
    Bisschop Tiny Muskens van " vreemdelingen zaken "veegt vloer aan met de
    "boerka verbod".
    En de Bisschop gaat verder ;" vroeger droegen de nonnen ook kledij waarbij hun gezicht nauwelijks te zien was".
    Waar haalt die Heilige man dat vandaan ?
    Hij komt zeker van een ander planeet ?
    Ik heb bij de nonnen gezeten vanaf mijn kleuterschool tot en met mijn 18 jaar.
    Ik herkende ze allemaal van gezicht,ondanks de kap die enkel het voorhoofd bedekte en hun haren.
    Maar dat kan men toch niet vergelijken met een boerka die geheel het gezicht bedekt.
    Neen,die Bisschop is al even erg als de huidige Paus die hierdoor verraad plegen tegen God en zijn Zoon Jezus.
    Hoe is het mogelijk dat ze de Islam en de moslims prijzen alsof wij Christenen de hoorns des duivels dragen en niet meer in genade vallen.
    Het zal wel omgekeerd zijn volgens mij die vervloekt worden.
    Heer,wat staat er ons nog allemaal te wachten in naam van Allah ?

    3/ En dan als derde artikel in dat zelfde krant beurde me helemaal op.
    Erger nog,ik kreeg een aanval van een lachbui met tranen in de ogen en dat deed me goed om even het vorige te vergeten.
    Want eerlijk gezegd,wat in Nederland gebeurt doet me wel twijfelen aan het gezond verstand van de regering en och arme het volk.
    Ik citeer ;" De Haagse politie moet zich aanpassen aan de Marokkanen die hier in Nederland zijn."
    Dus,bij een hulpoproep of een onenigheid in een Marokkaans gezin,moeten de agenten EERST HUN SCHOENEN UIT DOEN ALVORENS HET " HEILIGDOM "te betreden van de " MOSLIMWOONST".
    Ha...ha...ha..Ook gelezen ?
    Ik zie het al voor mij gebeuren." Mannen,schoenen uit..." en ondertussen is de vogel reeds lang gevlogen....ha...ha...ha..wat een klucht in Nederland...

    Zouden ze dat voor ons hier in België ook doen als ze binnen willen vallen en ik hun tegen houd met het bevel hun schoenen uit te doen omdat ik de vloer pas geboend heb ?
    Neen,bij ons valt er niet zo veel te lachen.

    05-12-2006 om 15:11 geschreven door rose-marie

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    15-11-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GERECHTELIJKE DWALING.
    Gerechtelijk dwalingen kunnen blijkbaar heden nog niet vermeden worden,in tegendeel,het is verergerd.

    De Rechtbank schiet meermaals te kort in haar PLICHT om klaarheid te verschaffen.
    Dit is een citaat van auteur Mostar welke over beroemde gevallen van gerechtelijke dwaling geschreven heeft.

    Maar ja,wat we zelf al meegemaakt hebben is zo,dat er niet altijd de juiste Rechter zetelt of erger nog,deze totaal niet bevoegd of bekwaam is over de materie of de inhoud van de betrokken partijen.

    De schuld ligt echter aan de " RECHTBANKVOORZITTER " die bepaald welke advocaat tot RECHTER mag functioneren en normaal gezien ook de juiste keuze moet maken voor diens bekwaamheid.

    Als voorbeeld dient een rechter van de Handelsrechtbank boekhoudkundig op de hoogte te zijn als eveneens zijn 2 mede bijzitters die zich mogen verschuilen achter de titel van " RECHTER COMMISSARIS " en dat terwijl zij gewoon zelfstandigen zijn en men van hun zeker verwacht ervaring genoeg te hebben opgedaan betreffende orders,leveringbons, contracten en facturen,in het algemeen gezegd,de boekhouding.

    Maar niets is minder waar.
    Het is of ze je de pap in de mond geven om te leren sjoemelen,zwart wit wassen,de bank oplichten met fictieve facturen om alzo een financiering te bekomen en fraude te plegen.
    Volgens die heren in hun gekende toga mag je naar harte lust facturen maken zonder één enkel bewijs te moeten aantonen van bestelling,levering of contract.


    A.u.b.,dat komt letterlijk uit de mond van die duivelse rechters uit de Handelsrechtbank te Turnhout en daar ben ik persoonlijk getuigen van geweest.

    Maar kom,stel dat men toch het uitzonderlijk geluk heeft voor een Rechtvaardige Rechter te staan  die "TEGEN de ONRECHTSTAAT " is, dan kan je nog altijd de gevangene zijn van de advocaat van de tegenpartij.


    Ik heb het nooit kunnen geloven  dat advocaten als de duivel  zo  smerig laag te werk gaan met hun verdorven ziel als compagnon.

    Ze mogen VALSHEID IN GESCHRIFTEN PLEGEN,LIEGEN DAT ZE ZWART ZIEN ( dat is bekend ) en zelfs mensen er toe aanzetten tegen betaling om MEINEED TE PLEGEN en ga zo maar voort.

    En dan kan je natuurlijk een klacht indienen bij de "STAFHOUDER " ,die normaal gezien betrokken advocaat hoort op het rappel te roepen,maar,hola,vergeet dat ook maar.
    Je wordt gewoon uitgesnauwd met de mededeling dat advocaten genieten van een IMMUNITEIT IN GESCHRIFTEN.
    Ik heb het in de " van Dale " opgezocht en ja,dat betekend dat advocaten "NIET ONDERWORPEN ZIJN AAN BEPAALDE WETTEN."
    Bravo,wij kunnen aantonen,zwart op wit dat het heel normaal wordt dat in de toekomst nog maar één gerechtigheid ten goede zal komen en dat is " het Recht zelf in handen nemen "en daar zal mij niemand,maar dan ook niemand in kunnen tegen houden, ondanks mijn leeftijd en dat de pers daar maar eens over schrijft.

    Maar om verder te gaan zijn ze  niet alleen vrij in geschriften,want ieder weet dat het geschrevene wordt uitgesproken tijdens het pleidooi,dus de valsheden worden dan nog maar eens herhaald buiten hun conclusie overhandigd aan de Rechter.

    En wee het slachtoffer welke recht springt en uitroept dat deze valse en oneerbare beschuldigingen moeten bewezen worden..
    Wel mijn beste,ze SLEUREN U NAAR BUITEN, want uitgerekend de brave onschuldige mag GEEN VERWARRING STICHTEN TEN OPZIEN VAN DE RECHTER.

    En zo wordt een Rechtvaardige Rechter maastal op een dwaalspoor gebracht  door de ECHTE VERVALSER DER DWAALSPOREN  DIE ONSCHULD TOT SCHULD VORDERT EN DE CRIMINEEL EEN OVERWINNINGSTROFEE UITREIKT EN PLEIT " doe zo voort mijn beste,ik haal je wel uit de shit ".

    We herinneren ons toch nog "advocaat Van Den Velpen Jos "die met een valse GETUIGEN kwam aandraven betreffende een foto op de affiche van "Het Vlaams Belang "en eindelijk heeft ditmaal,die volksverrader Van Den Velpen VERLOREN omdat de Rechter niet anders kon en moest toegeven dat de ware dame van de foto voor diens neus stond en elk detail van die dag kon verhalen.

    Welke Rechter gelooft die Van Den Velpen uit Diest nog ?
    En de klucht is dan ook dat zijn praktijk in de "WOLVENSTRAAT " gevestigd is.
    Toeval ?

    Wat ik alleen maar duidelijk wil maken is dat de Rechtbank VOER is voor de criminelen en VERGIF voor de brave burger,wat wij het slachtoffer noemen.

    Oh  dierbaar België,oh HEILIG land der Vaderen, enz...enz.  
    Ja watte,wie  durft dat nog uit volle borst te zingen ?
    Ik niet,in geen enkel geval.

    15-11-2006 om 00:00 geschreven door rose-marie

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    26-10-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DE STEM DER ZIELEN.
    Oef,voorbij het stemgebeuren van 8 oktober 2006.
    Men is weer in het ritme van het dagdagelijks leven en onze facteur herademd dat ook zijn route zijn normale gang gaat.
    Geen verkiezingsbrieven meer in de brievenbus met al die nep lachende gezichten.

    Maar wat me het meest verontruste gedurende die periode voor de verplichte verkiezing,was hoe de sfeer in het zielen rijk dan wel mocht zijn.
    Natuurlijk werden ze op de hoogte gebracht via de nieuwkomers hoe de zaken staan.
    Ik kan me best voorstellen dat de Vlaamse geesten zich als een ééndracht gegroepeerd hebben om met alle krachten het volk te stuwen naar de partij welke hun voorkeur heeft.
    De angst voor de toekomst  van hun nageslacht of geliefden speelt hun parten.
    Neen,ze rusten niet in vrede zoals men van een dode denkt.
    In tegendeel.
    Onvermoeid ijveren ze verder en trachten de onzichtbare muur te doorbreken in de hoop dat hun oproep aanhoort wordt.
    Hun Vlaamse afkomst verijdeld de strijd van onmacht en verraad plegen tegen eigen volk wordt gegarandeerd afgestraft.
    Alles op z'n tijd om de hel te doen losbreken bij deze die er om gevraagd hebben.
    Ach,natuurlijk weten we allen dat in dit landje niet alles correct gaat en wel degelijk onjuiste praktijken worden toegepast om toch maar hun plaats in de GELDSTROOM te behalen, want daar gaat het allemaal om.
    Maar kom,opvallend is dan toch dat het Vlaams Belang,buiten Gent en Antwerpen het hoogste schoorde,en neem dat van me aan,de bondgenoten der zielen hebben daar een flink stuk mee te maken.
    Zij verdienen een dikke pluim en een erelint der edele ridders.
    En zie maar wat de huidige regering ons nu allemaal door het strot haalt met de moslims mede stemrecht te geven,want hierdoor hebben ze het recht gekregen om hun eisen door te dringen.
    Hier gaat ons hetzelfde overkomen als in Nederland tot groot verdriet en angst van de bevolking. 
    Alom wordt Vlaanderen omgebouwd naar het land van hun dromen wat in hun land niet meer van toepassing was.
    Uitsluitend voor de Islam leden worden
    moskees,ziekenhuizen,scholen,scouts en andere als paddestoelen uit de grond gestamt en wie betaald dat ?
    En ja,nu gaan ze nog radio en T.V. programma's uitvoeren op onze nationale zenders,dus mijn beste,begint maar stilaan Arabisch te leren.
    Ik kan er niets aan doen,maar ik vertrouw hun niet.
    Wie weet wat ze gaan prediken of te vertellen hebben.
    Alleen al het feit dat ze de splitsing tussen ons,anders gelovigen ( of niet gelovigen ) blijven behouden en onze gemeenschap niet willen anvaarden omdat we onrein zijn.
    Maar ja,we slapen verder,dat moeten anderen oplossen en die anderen zijn juist die ene partij die opkomt voor eigen volk eerst of mag dat ook al niet meer ?
    Mijn familiale zielen zullen trots zijn op de overwinning mede met de steun van de Heer Jezus Christus en ja, ik ben VERDRAAGZAAM ( tot een zekere mate ).
    En nu sluit ik even mijn ogen ter nagedachtenis van de juwelier uit Lede en ook diens ziel zal zijn verhaal doen.
    De stem der zielen zal ons nog wel eens overheersen dat het zo niet meer verder kan.Ik geef gehoor...Vlaanderen mijn land.

    26-10-2006 om 11:50 geschreven door rose-marie

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    25-09-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DE PAUS IS NIET VOLMAAKT.
    Men spreekt altijd maar over de HEILIGE paus,maar zoals ik al meermaals geschreven heb,HEILIG wil zeggen VOLMAAKT en naar mijn weten is geen enkel mens volmaakt.
    En of het nu om de huidige paus gaat of al de vorige doet er niet toe,ze zijn NIET VOLMAAKT.

    Dus,die brave man kunnen wij niets verwijten indien hij een blunder slaat of onbedacht uitspraken doet.
    Wat ik wel betreur en verradelijk vind jegens onze God en Zijn Zoon is dan wel dat hij nu blijkt geeft voor zijn liefde aan de Islam en andere geloofswaardigheden terwijl Christus daar tegenover ten strijden ging.

    Goed,ik heb ook al meer dan eens iets uitgeflapt wat ik toen meende te moeten zeggen en naderhand tot bezinning kwam dat ik toch wat te ver was gegaan.
    Ja,ook ik heb gelukkig een geweten dat me geregeld op de vingers moet tikken.
    Maar ja,ik ben maar een mens met een simpele geest in mij die me af en toe richtlijnen influisterd en die misschien wel goed bedoeld zijn,maar ik ze verkeerd geïnterpreteerd heb.
    En dan is het natuurlijk aan mij om die fout toe te geven en te herstellen,ook al valt dat niet altijd mee.
    Blunderen is een menselijke kwaal.
    Zie maar naar de ministers.
    Maar ja,zij zijn met meerderen die foute handelingen of daden bestookt hebben en wie krijgt dan de schuld ?
    Maar kom,dat wil dan niet zeggen dat wij de gevangenen moeten zijn van een meerderheid die moord en brand schreeuwen als we toch maar één misrekend woordje uitspreken dat in feite de WAARHEID is.
    Geschiedenis staat in alle boeken geschreven,dus,zij die er belangstelling voor hebben deze te lezen of te bestuderen ontdekken dan de waarheid.
    Maar dan ook van de andere kant, zitten wij met hetzelfde probleem en dat had de huidige paus moeten weten alvorens Mohammed,de islam enz.in het harnas te jagen.
    Mijn beste Benedictus de zoveelste,hoe verliep het tijdens de middeleeuwen tussen kerk en ongelovigen ?
    Hoeveel filosofen die een andere mening hadden heeft de Rooms katholieke kerk doodgemarteld ?
    Hoeveel ongelovige zielen gingen toen levend de brandstapel op ?
    Dat was toen alles behalve een Goddelijke en Christelijke veroordelingen die me eerder doen denken aan bezetenheid der duivelse krachten en wie weet ....?

    Een duivelse ziel vermomd zich telkens opnieuw als een Goddelijke om geloofswaardig over te komen.
    Dat is hun kracht om het volk te misleiden en dat heeft Mohammed ook geweten.
    Zijn volgelingen zijn hem tot nu toe wel trouw gebleven,spijtig genoeg;
    Ons heeft de kerk met alle listen op een dwaalspoor gebracht zodat wij er wat bekrompen aan toe zijn;
    "RELEGIE ZONDER KERK " is het geworden,alleen,we missen het Brood des Heren.
    Hopelijk komen er toch nog eens betere tijden zoals alle leeftijd genoten ze gekend hebben,want de nieuwe generatie heeft nog meer dan ooit een houvast nodig om hun toekomst en innerlijke rust te verzekeren.
    Zij die nog kunnen vechten zonder zwaard of eender welk wapen worden beloond en daar geloof ik in met al mijn krachten.
    Ik heb het aan de lijve ondervonden en dat heeft niets te maken met ziektes of eender welke kwaal.
    Er zijn zoveel factoren die je leven kunnen verzuren...dus....met verheven hoofd er tegenaan gaan zodat ons eigen waarden bewaard blijven in naam van onze voorouders..of mag dat ook al niet meer ? 

    25-09-2006 om 13:52 geschreven door rose-marie

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    20-09-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DE GEKTE IN
    Mensen lief,wat men toch allemaal leest in de Nederlandse krant zoals in
    "De Telegraaf ",gaat mijn verstand te boven.
    Op 12/09/06 las ik al dat de Moslims GEEN ONREIN GELD MOGEN AANNEMEN,want dat staat in de Islam geschreven en wat in de Islam staat schermen ze mee.
    Maar dan begrijp ik niet van de werkende Moslim wiens loon wordt uitbetaald door een ONREINE WERKGEVER ,ZOALS ZE ONS NIET OF ANDERS GELOVIGEN NOEMEN,negeren ze dat geld of ligt dat anders,want ik kan me niet voorstellen dat zij uit liefdadigheid GRATIS werken voor de duivel.
    Hoe kon men een 400 jaar na Christus al spreken over rente,want ook dat is ONREIN GELD EN MOGEN ZE NIET ONTVANGEN OF
    BETALEN ,dat staat in hun......juist ja,de Islam.
    Misschien was Mohammed,de stichter van de Islam en Allah een HELDERZIENDE die dat allemaal kon voorspellen ?
    Maar kom,dat is niet het enige,want de volgende dag las ik het meest ongeloofswaardige in dat zelfde gazet,ik citeer deze keer de minister van Justitie,de heer Donner,de krankzinnigste onder de geestesgestoorden :
    "het is een noodzaak van de SHARIA in te voeren. Dat is de Islamitsche WET welke hij langst een democratische weg tracht te bereiken".
    En dan nog,schrik niet,adem diep in en lees rustig verder wat mr. Donner nog aanhaalt:
    " Het moet mogelijk zijn dat de Moslimgroepen langst democratische weg AAN DE MACHT KOMEN...."

    En dat,minister van Justitie zal nog een staartje krijgen.
    Ondanks dat de SHARIA OP TAL VAN PUNTEN REGELRECHT IN STRIJD IS met de Nederlandse grondwet blijft de minister van Justitie zijn standpunt aanvechten. (hebben wij ook niet zo'n rare minister van Justitie ?)
    Zijn die nu echt van lotje getikt ?

    In elk geval durf ik er al op te wedden dat de Vlaamse regering een afwachtende houding aanneemt hoe het gaat verlopen in Nederland om het hier dan ook maar toe te passen.
    Heer,ik smeek u,laat dat niet gebeuren want we zijn nu al de weg kwijt.
     

    20-09-2006 om 00:00 geschreven door rose-marie

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    11-09-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.COMATEUZE PATIËNTEN
    In "Het Laatste Nieuws" van weekend 9 - 10 september 2006,las ik het volgend artikel :
    "VLAMING ZORGT VOOR DOORBRAAK IN ONDERZOEK NAAR COMA" geschreven door Daily Mail.

    Dat een comateuze patiënt hoort schreeuw ik al ruim 7 jaar van de daken en heb ik al meermaals in enkele blogs herhaald.
    Maar ja,ervaring van een simpel mens zijn in de boze.
    Je moet professor of eender welke geleerde zijn die daar mee bezig is en je komt uitvoerig in de krant zoals vernoemd reportage.

    Ter herinnering :
    Op 21 mei 1999 werd ik afgevoerd in een comateuze toestand waarbij later in een scan onderzoek bleek dat ik een hersenbloeding had.
    Nu vraag ik me af hoe professor Van Loon,onze huisdokter Verbeeck en nog zoveel andere geleerden zullen reageren als ze dat artikel gelezen hebben.
    Na mijn genezing heb ik hun op de hoogte gebracht dat ik, ondanks in coma  hoorde en exact wist wie mij een bezoek bracht aan de herkenbare stemmen van familie en kennissen.

    Ik legde de profs uit dat spijtig genoeg iedereen,misschien uit medeleven voor mijn toestand,veel te zachtjes spraken.
    Als je in coma bent ben je omringt door een onzichtbare muur die bepaalde klanken niet door laten omdat je nu eenmaal in strijd bent tussen leven en dood en dan ook in een heel andere sfeer vertoeft dan het aardse des levens.
    Het is dan wel niet het lichaam maar wel de geest in je die hoort zolang deze de uitstap nog niet gedaan heeft,omdat de ziel weet dat er mogelijk bij diens afwezigheid een nieuwe wachtende ziel de gok waagt in te treden.
    De gevolgen zijn dan dat de nieuwkomer niet met het lichaam is meegegroeid en dus ook niet niet weet tot wie of wat dat lichaam hoort.
    Dat is dan ook de reden dat professor Van Loon bijna niet kon geloven dat ik nog altijd dezelfde was ondanks de bevestiging van mijn man en kinderen.
    Hiermee is duidelijk dat meestal de uittredende ziel niet meer terug komt in dat lichaam.

    Ach,als ze nu gewoon eens wat aandacht hadden geschonken aan mijn wedervaren,dan hadden ze 7 jaar terug verder gestaan.
    Maar ja,laat dokter Laureys nu maar verder zoeken.
    En als ik nu terug kijk was mijn ervaring aan de heren doorgespeeld een LACHWEKKENDE GEBEURTENIS,want ik zie nog altijd die blik in hun ogen van ONGELOOF en de ingehouden GRIJNS op hun lippen en dat zal ik nooit meer vergeten.

    Wacht maar heren tot mijn boek uit komt,daar ben ik nu al zeker van dat er een flinke storm zal opwaaien en trek daar maar eens jullie conlusie uit.
    "ER IS LEVEN NA DE DOOD" en wie kan bewijzen dat het onzin is ?
    Dokters,proffen,wetenschappers,de media enz.?
    BEWIJZEN HEREN EN DAMENS ! 

    11-09-2006 om 00:00 geschreven door rose-marie

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    27-08-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DE ZONDAG 27/08/06
    Wat las ik in "De Zondag" het gratis krantje bij de bakker ?
    Een interview met Luc Versteylen met als journalist Dirk Kerstens en de titel begint als volgt: "DE LIEFDE ZAL DE HAAT INHALEN."

    Maar is pater Versteylen wel op de hoogte hoe dergelijke mensenhaat ontstaan is en wie daar dan wel de schuld aan heeft ? NEEN ?
    Hij mag van ons niet verwachten dat wij ons als Goden gaan gedragen om de hele wereld te beminnen,want dan krijgen we de ware God tegen,"of kennen de paters Gods leer niet meer ?"

    Maar kom,we weten allemaal dat deze pater de stichter is van AGALEV en dat betekende "ANDERS GAAN LEVEN ".
    Oef,die dufde nogal zeg.
    Dat hij zelf eerst maar eens tot inkeer komt.

    Maar wat was dan zijn opzet als geestelijke om de Vlamingen of beter gezegd de Nederlandstalinge volkeren van hun stamboom of onze voorouders af te keren?
    Was zijn opzet dat wij onze wortels moesten verplaatsen om anders te gaan leven ?

    Volgens mij heeft hij uit noodzaak het Nieuw Testament toch maar eens herzien omdat er iets in hem knaagde .Zijn geweten ?
    Ja,dan zal hij wel een schok gekregen hebben door zijn verstand eens te laten werken.
    Hij heeft niet alleen het toen Vlaams Blok beschuldigd voor racisme maar eveneens door zijn ONWETENDHEID Jezus Christus en Zijn volgelingen.

    En nu,uitgerekend op zijn 79ste verjaardag,viert Luc Versteylen zijn verjaardag door in debat te gaan met Filip Dewinter,in een gezellig café tussen pot en pint.

    Ik heb alle vertrouwen in Dewinter,zeker omdat hij al lange tijd zijn jeugdpuisten en wilde haren kwijtgespeeld heeft.
    Zijn jeugdzonden zijn hem al lang vergeven.
    Filp weet meer dan wie ook dat zijn meeste Vlaams Belang leden hoofdzakelijk Christen zijn.

    Dus,mijn beste broeder,als u en c° ons maar blijven beschuldigen voor rassenhaters (wat we NIET ZIJN ), wel,dan moeten jullie het lef hebben om Christus eveneens te beschuldigen voor RACIST.

    Ach ja,1 krant heeft dat al gedaan en dat is de alom gekende LINKSE krant met name "de morgen " en ze wisten zelfs te schrijven dat Jezus een drugsverlaafde was,maar daar heb ik al geschreven.

    Ze doen maar,belasterd ons maar zoveel als ge wilt,want dat is eigen aan de gewetenloze zielen.
    Dus paterke Versteylen,Leman en heel het lastercampagne,zondig maar zoveel als volgens jullie nodig is.

    De Vlaamse zielen zijn al genoeg op proef gesteld.
    Wij moeten wel slikken dat we volgens de moslims ONREINE MENSEN zijn  zoals het ONREINE VARKEN en juist daarom vormen we nu een éénheid als nooit voorheen van onze generatie genoten en de jongeren.

    Onze voorouders verdienen nu de welverdiende rust in het zielen rijk,nu ze op de hoogte gebracht werden van de gang van zaken door de geesten van de pas afgestorven lichamen.

    Volksverraders zullen hun verdiende loon nog wel een op een presenteerblad opgediend krijgen en dat ze maar purper en groen uitslaan.
    Geen medelij met dat soort.

    De vos is nog altijd dlimmer dan de wolf.
    Dus hebben wij alle recht om op te eisen wat ons toekomt.
    Alleen dan zal de nieuwe generatie de verloren innerlijke rust terug winnen en
    de hoop op de toekomst niet opgeven.
    In naam van Christus,Uw wil geschiede.

    27-08-2006 om 00:00 geschreven door rose-marie

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 23/04-29/04 2012
  • 25/07-31/07 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 08/11-14/11 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 23/11-29/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 08/12-14/12 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 04/12-10/12 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 21/08-27/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 23/01-29/01 2006
  • 12/12-18/12 2005
  • 28/11-04/12 2005
  • 14/11-20/11 2005
  • 24/10-30/10 2005
  • 10/10-16/10 2005
  • 03/10-09/10 2005
  • 26/09-02/10 2005
  • 19/09-25/09 2005
  • 12/09-18/09 2005
  • 05/09-11/09 2005
  • 29/08-04/09 2005
  • 22/08-28/08 2005
  • 08/08-14/08 2005
  • 01/08-07/08 2005
  • 25/07-31/07 2005
  • 11/07-17/07 2005
  • 04/07-10/07 2005
  • 27/06-03/07 2005
  • 13/06-19/06 2005
  • 06/06-12/06 2005
  • 30/05-05/06 2005
  • 23/05-29/05 2005
  • 16/05-22/05 2005
  • 11/04-17/04 2005

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!