Keuken zottigheden.
Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Beetje terug van geweest weg.
  • 2007.
  • Schoteloven.
  • Pechte.
  • Kiek.
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Trage belevenissen van een supertrage kok.
    27-10-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Liver.

    Gerechte duur niet, liver met appelgemoest.

    Image Hosted by ImageShack.us

    Eenvoudige en toe en af lekker kan zijn is liver, weekdoordse gerechte klaar snel en duur niet.

    Klakke botre in pan en liver mooi bruin bakkend onder en de bovenkante.

    Ajuine bijvoeg veel en sputteren laten zachtjes.

    Soose binden op met majisene en roomte, dan maak appelgemoest en ook pattattes, en kees is klaar.

    Smikkelijk.

    27-10-2006, 19:49 Geschreven door Piet Patat
    Reageren (1)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    25-10-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Morgen.

    Morgen ikke maak liver met appelengemoest.

    25-10-2006, 21:59 Geschreven door Piet Patat
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Griezelle.

    Heksen vingeren, boeaaaah.

    Image Hosted by ImageShack.us

    Hallowenen is komen dichterbij, tijden voor speciaal happes, heksenvingeren.

    Veel werk wel aan zullen zijn, maar gasten schrikken even doen ook plezante zijn.

    Men make deeg voor de koekies, dan boetseer hehsenvingeren en bakken laten, beeke jamme rood van krieken onder nagel van vingeren, daar leg op pandanoote en vingeren van heksen klaar gekomen zijn.

     

    Griezellik.

    25-10-2006, 12:50 Geschreven door Piet Patat
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    23-10-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lekkere lekkere !!!

    Rostenbief met erwttes groen en krokketteten.

    Image Hosted by ImageShack.us

    Vandaag maake klaar gerechte ikke liefsten eete, rostenbief.

    Eesrte lraarmaaker de groen erwtenboonttes, laate boter in pan met ajuine stukgesneden en laten worden bruine, erwetten bijkap in boter bruin peperre eb zoutte opgiet.

    De rostenbief ook met peperre en zoutte kruid, botter in panne bruine worden laten, de rostenbief in panne leg en bruine worden laten eerst kantboven dan kant onder, mag ook kies eerste kant onder en dan kantboven.

    Dan deksel op panne doen en laten sudder tienne minuuttes voor rostenbief helfte van kiloo, uurtje op vuurtje laag, nog paare minuuttes laten staan met dekselte zonder vuure onder. Vlees nemen uit en binden op sause met beeke maizenia.

     

    Vlees sij in schelle fijn en opdiene met erwetten en krokketetten.

    Simpelde gerechte maar lekker zéér.

     

    Smikkelijk.

    23-10-2006, 23:29 Geschreven door Piet Patat
    Reageren (2)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (3 Stemmen)
    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Foto

    Foto

    Archief per week
  • 19/03-25/03 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 27/11-03/12 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 15/05-21/05 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 23/01-29/01 2006

    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!