Rostenbief met erwttes groen en krokketteten.
Vandaag maake klaar gerechte ikke liefsten eete, rostenbief.
Eesrte lraarmaaker de groen erwtenboonttes, laate boter in pan met ajuine stukgesneden en laten worden bruine, erwetten bijkap in boter bruin peperre eb zoutte opgiet.
De rostenbief ook met peperre en zoutte kruid, botter in panne bruine worden laten, de rostenbief in panne leg en bruine worden laten eerst kantboven dan kant onder, mag ook kies eerste kant onder en dan kantboven.
Dan deksel op panne doen en laten sudder tienne minuuttes voor rostenbief helfte van kiloo, uurtje op vuurtje laag, nog paare minuuttes laten staan met dekselte zonder vuure onder. Vlees nemen uit en binden op sause met beeke maizenia.
Vlees sij in schelle fijn en opdiene met erwetten en krokketetten.
Simpelde gerechte maar lekker zéér.
Smikkelijk.
23-10-2006, 23:29
Geschreven door Piet Patat
Reageren (2)
|