Keuken zottigheden.
Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Beetje terug van geweest weg.
  • 2007.
  • Schoteloven.
  • Pechte.
  • Kiek.
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Trage belevenissen van een supertrage kok.
    05-02-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Haaaatjie.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Ikke vandaag ben wat laat, weten dat, maar beter nooit dan laat, dus nu wel.

    Watte ik nu schrijf neer is niet om te doen zot, het is echt kuch kuch ofte hoeste siroope van de plank vanboven !

    Wat nodig hebben:

    1 stok drop zwart – 500gr suuker zwart (kandie suuker) – 1 lepelsoep tijm – 1 lepelsoep salie – 4 bladjes van de laurier en 1 5 gram flesje kristallemunt.

    Bereiden nu: drop smelt in 1 water liter op vuur zachtjes, daarna voeg de zwart suuker bij en ooke de tijm, de salie en de bladlauwliers. Alles breng op zacht vuurtje een, en houden aan de kook van 10 minuuten. Dan laten afkoel af voor 15 minuuten en roer dan 1 glas van whyskie in bij.als nie whyskie heb, ander sterk vuurwater ook goe.

    Dan strooien de muntkristal in kom bij, en roeren goed alles elkaardoor.

    Laat afkoel dat boeltje en zeef daarachter in andere pot door.

    EN klaar is kees, kuch en hoest snel weg zullen loop nu.

    05-02-2006, 20:40 Geschreven door Piet Patat
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (3 Stemmen)
    03-02-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoestesiroope.
    Ikke morgen op vraagaan een hoestesiroope ofte kuch kuch siroope maak.
    Zeer straf spul om hoeste snel te druk onder.

    03-02-2006, 21:35 Geschreven door Piet Patat
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    02-02-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gerecht klaarmaak
    Klik op de afbeelding om de link te volgen U mij altijd kan vraag om gerecht te maken klaar, dan ik de slag aan gaan voor u.
    Stel de vraag maar in gastboek mijn of reageer in.
    Jullie dat doen willen of nie?

    02-02-2006, 21:08 Geschreven door Piet Patat
    Reageren (1)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    01-02-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wie?
    Vraag van mijn, wie kennen gerecht patatstamperres ??
    Antwoord in boekgast van mij graag.

    01-02-2006, 19:56 Geschreven door Piet Patat
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Patatstampers.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Vandag iets specialse maken klaar, karnemelkestamperres.

    Zijn zeer oud eten van grootmoe gekreeg, grootmoe nu 35 jaar al dood zijnde.

    Men schelle heel veel patat, en koken laat.

    Men giete 1 litere gekarnede melk in pot, klein ietsie bietsie bloem voeg toe bij, op vuur laten koken komen maar niet stop van roer om niet te kabbel.

    Kookpatat doen in passefiet zoals op fotoklik en patat malen fijn in pot met gekarnede melk en roer beetje met beetje tot genoeg malen patat in tot zien lichte brei zijn, niet slap te, niet vast te.

    Neem bord en snij schelkaas in fijne brokken en dan giet karnemelkestaperres in bord op kaassnipperres, en roer elkaar door .

    Twee licht heel kookei toevoeg en kees is klaar.

    Heeeeel zijn lekker, men kan eet van tot buik ontploft bijna. Zeker probeer.

    Smikkelik iederallemal.

    01-02-2006, 11:20 Geschreven door Piet Patat
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    31-01-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Godmiddag.
    Straks weer maak goed smulgerecht klaar, echt te probeer waard.
    Niet vergeet te kijk vandag.

    31-01-2006, 13:56 Geschreven door Piet Patat
    Reageren (1)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kornijn.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag lekker zeer menu van kornijn klaarmaak.
    Belangrijk zijn, kornijn koop niet gescheit, beenkapper nie goed kan scheit de stuk, die kappen kornijn in tuti fruti, en dan veel beentjessplinters in vlees van kornijn. Zelf kornijn been uit zonder kap kapoet.Zeker niet kornijn uit vriesdiep, just vers slachtkornijn koop.
    Pakke dan pot en botter doen in en bruinen laat. Kornijn brokken zout strooi op en pieper.
    Kornijnbrok per kornijnbrok in pot kiepperen, laten bruin kom, af en toe kornijnstukken draai om en ook bruin laten kom. Dan kiepper in geseneed ajuin met half lieter bruin biertafel en pruum naar goesting eigenzelf. Pot uur en haff uur laten pruttel en kees is weerom klaar. Op te dien met patatpuree voor sows op te smul makkelijker.
    Nu u misschien lach, maar even echt probeer te doen, dan niet meer zal lach, lekkeeeeer!!!
    Sikkelijk iederallemal.

    Kliek op tofoke.

    31-01-2006, 09:14 Geschreven door Piet Patat
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    30-01-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Keukentenu.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Doortussentje.
    Soms plezantig hoe vaktenu kan heb invloed als bediening doet.
    Op fotoklikje beelvoord van plezantig bedieningsoptenu.

    Kliek op beeldeke.

    30-01-2006, 14:22 Geschreven door Piet Patat
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Godmiddag.
    Zal vandaag in de namiddagloop menufeest klaarmaak. Kornijn op Vlaamse moedergrootse wijze met preumen.

    30-01-2006, 11:55 Geschreven door Piet Patat
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (1 Stemmen)
    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Foto

    Foto

    Archief per week
  • 19/03-25/03 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 27/11-03/12 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 15/05-21/05 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 23/01-29/01 2006

    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!