Vandaag lekker zeer menu van kornijn klaarmaak. Belangrijk zijn, kornijn koop niet gescheit, beenkapper nie goed kan scheit de stuk, die kappen kornijn in tuti fruti, en dan veel beentjessplinters in vlees van kornijn. Zelf kornijn been uit zonder kap kapoet.Zeker niet kornijn uit vriesdiep, just vers slachtkornijn koop. Pakke dan pot en botter doen in en bruinen laat. Kornijn brokken zout strooi op en pieper. Kornijnbrok per kornijnbrok in pot kiepperen, laten bruin kom, af en toe kornijnstukken draai om en ook bruin laten kom. Dan kiepper in geseneed ajuin met half lieter bruin biertafel en pruum naar goesting eigenzelf. Pot uur en haff uur laten pruttel en kees is weerom klaar. Op te dien met patatpuree voor sows op te smul makkelijker. Nu u misschien lach, maar even echt probeer te doen, dan niet meer zal lach, lekkeeeeer!!! Sikkelijk iederallemal.
Kliek op tofoke.
Reacties op bericht (0)
Gastenboek
Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek